View Full Version : superrally ΠΑΤΡΑ
θα παει κανεις?camen?το video ειναι ολα τα λεφτα...:beer:
http://www.google.gr/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=1&ved=0CAcQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.superrally.gr%2F&rct=j&q=superrally.gr&ei=a4XyS6GJApeKngO3-tiqDQ&usg=AFQjCNFvJJkMNBfQfzttP5et9iVLp2TMMg
Και προσπαθουσα να καταλαβω τι διαολο rally θα γινει στην Πατρα που ειναι kai super:lol: :lol: :lol:
Κοιτα,μια βολτα θα την κανω προς τα εκει να δω τι παιζει.Αλλα τωρα αμα εκει που εχουν κατασκηνωσει υπαρχουν οντως καμια 10.000 μηχανες και καμια 15.000κοσμος,δεν νομιζω οτι θα ειναι να κανεις την βολτα σου...:uplate:
Ωστοσο,αν ερθετε-οποιοι ερθετε- θα χαρω πολυ και εγω και οι υπολοιποι να σας δουμε απο κοντα και να πιουμε καφεδακι...:beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Και προσπαθουσα να καταλαβω τι διαολο rally θα γινει στην Πατρα που ειναι kai super:lol: :lol: :lol:
Κοιτα,μια βολτα θα την κανω προς τα εκει να δω τι παιζει.Αλλα τωρα αμα εκει που εχουν κατασκηνωσει υπαρχουν οντως καμια 10.000 μηχανες και καμια 15.000κοσμος,δεν νομιζω οτι θα ειναι να κανεις την βολτα σου...:uplate:
Ωστοσο,αν ερθετε-οποιοι ερθετε- θα χαρω πολυ και εγω και οι υπολοιποι να σας δουμε απο κοντα και να πιουμε καφεδακι...:beer: :beer: :beer: :beer:
και ακριβη εισοδος:mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
Αυτο τωρα το ακουω...Γτ θα εχει και εισοδο δλδ:confused: :rolleyes:
το γραφει τι sait μολις μπαινεις...
το γραφει τι sait μολις μπαινεις...
Τα 65Ε λες?!Νομιζω οτι αυτο αφορα αυτους που θα κατασκηνωσουν...
Οχι καποιον που θα παει να δει...:rolleyes:
Ελπιζω δλδ να ειναι ετσι....:look: :look: :look:
σπυρε θα κατεβεις πατρα?
:beer: :beer: :beer:
για τη γέφυρα το Σάββατο έχω πληροφορία πως το πέρασμα θα γίνει 10.30 με 11.00:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
για τη γέφυρα το Σάββατο έχω πληροφορία πως το πέρασμα θα γίνει 10.30 με 11.00:wave2:
μιση ωρα θα κανουν να περασουν εεε?
σοβαρα το λεω
:bawl: :rotflmao: :bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
μιση ωρα θα κανουν να περασουν εεε?
σοβαρα το λεω
:bawl: :rotflmao: :bawl:
όχι ρε ...εννοώ πως κάπου μεταξύ 10.30 με 11.00 θα περάσουν
:wave2:
όχι ρε ...εννοώ πως κάπου μεταξύ 10.30 με 11.00 θα περάσουν
καλα μη νομιζεις πως θα περασουν και γρηγορα...το μισαωρο το χουν ανετα:lol:
οσοι πατρινοι πατε για το περασμα δηλωστε...εγω θα παω παντως...
και γω θα είμαι αλλά από τη πλευρά του Αντιρρίου :beer: :wave2:
σπυρε θα κατεβεις πατρα?
αν βρω babysiting θα παρω γυναικα και ισως την πιουμε αυτη τη μπυρα:beer:
guzzistas
18/05/2010, 15:04
και γω θα είμαι αλλά από τη πλευρά του Αντιρρίου :beer: :wave2:
Γιώργο.... εγώ θα είμαι απέναντι!!! Με το κόκκινο μαντήλι.....
:wave2: :lol:
αν βρω babysiting θα παρω γυναικα και ισως την πιουμε αυτη τη μπυρα:beer:
Aσε τα "ισως" και τα "μπορει" και να την πιουμε την μπυριτσα...
Απλα υποψιν,οτι την Κυριακη το απογευμα μεταξυ 16:00-18:30 δεν μπορω.Εχω εξεταση στα Αγγλικα:(
:beer: :beer: :beer: :wave2:
hristosP
18/05/2010, 21:22
μαγκες και γω ψηνομαι να παω να δω το event στη γεφυρα...Πανο και οσοι ακομη ψηθειται παμε all together...
Σπυρε σε περιμενουμε!
ας ελπισουμε να μη βρεξει μονο γιατι θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!!
:eek: :eek: :eek:
Σπυρο τελικα δεν ισχυει κατι τετοιο.Φιλοι μου που πηγαν για να εισελθουν στον χωρο που εχουν κατασκηνωσει δεν πληρωσαν κατι....Μαλλον τα 65 ειναι για οσους κατασκηνωνουν εκει.:winka:
Βεβαια,τα παιδια που πηγαν δεν εμειναν και πολυ ευχαριστημενοι απο την συμπεριφορα των υπευθυνων...:mad:
Τελος παντων,καποια στιγμη θα κανω μια βολτα προς τα εκει...:beer: :wave2:
Σπυρο τελικα δεν ισχυει κατι τετοιο.Φιλοι μου που πηγαν για να εισελθουν στον χωρο που εχουν κατασκηνωσει δεν πληρωσαν κατι....Μαλλον τα 65 ειναι για οσους κατασκηνωνουν εκει.:winka:
Βεβαια,τα παιδια που πηγαν δεν εμειναν και πολυ ευχαριστημενοι απο την συμπεριφορα των υπευθυνων...:mad:
Τελος παντων,καποια στιγμη θα κανω μια βολτα προς τα εκει...:beer: :wave2:
τι συμβαινει με αυτη τη νοοτροπια των harleaδων ρε πστη μου?λες και αυτοι δεν καβαλανε διτροχο.και το λεω γιατι τη γενικη ευθυνη την εχει το HOG:evil:
τι συμβαινει με αυτη τη νοοτροπια των harleaδων ρε πστη μου?λες και αυτοι δεν καβαλανε διτροχο.και το λεω γιατι τη γενικη ευθυνη την εχει το HOG:evil:
Tα παιδια δεν αντιμετωπισαν προβλημα με τους μοτοσυκλετιστες.
Αντιμετωπισαν προβλημα με καποιους Ελληνες υπευθυνους που ηταν στις εισοδους.Τους το επαιξαν τσαμπουκας και ετσι.Μολις τα παιδια τους ειπαν οτι ειναι "οργανωμενοι" μοτοσυκλετιστες απο φορουμ κλπ κατεβασαν τα μουτρα και ηρεμησαν...:D
Ελπιζω να ηταν μεμονωμενο περιστατικο και οσοι παμε να το απολαυσουμε...:beer: :beer:
οσοι πατε στο χωρο εχει περιπτερο ο Μανιατακος που με βοηθησε στην ανακατασκευη του BMW.τους γιγαντιαιους μουσαμαδες στο περιπτερο του τους εφτιαξα εγω.(αν δεν παινεψεις το σπιτι σου)πιαστε του κουβεντα ειναι εμπειρια.οι γνωσεις του δε στα παλια μηχανακια κληρονομια...πειτε του οτι ειστε απο το φορουμ και αναφερετε με.θα εκθετει και μια καταπληκτικη chopper.
περασα πριν λιγο δεν αφηνουν εισοδο σημερα μου ειπαν...εξαλλου βεβαια το event αρχιζει αυριο...
ποιοι ειναι μεσα για να παμε να χαζεψουμε?πηρα και προγραμμα:D
περασα πριν λιγο δεν αφηνουν εισοδο σημερα μου ειπαν...
Αυτο εγω δεν το καταλαβαινω παντως...:mad: :rolleyes:
entajei re ειναι σε φαση οργανωσης και στησιματος...αμα ειναι να μπαινει ο καθενας μονο προβλημα θα προκαλει γιατι θα ειναι μεσα στα ποδια αυτων που θα δουλεουν...
\\
Παιδες για να μπεις στο event πας απο την εισοδο και πλερωνεις 65 ευρα θα ειναι ελευθερη η εισοδος το Σαββατο απο τις 12 - 3 το μεσημερι απο οτι μου ειπε ο μπαρμπας με τα δερματινα αυτο θα γινει μετα το περασμα απο το γιοφυρι,και κατοπιν θα γινει εκθεση απο επιλεγμενες μοτοσυκλετες.Γενικα πολυ πριβε κατασταση παιζει και τα τυπακια και πολυ μουρη τουλαχιστον να κερδισει προβολη η πολη μας + το χεσιμο που θα πεσει απο ολους αυτους στην γυρω περιοχη :wave2:
τζιμη γενικα δε ξερουν τι τους γινεται...ρωτησα τον σεκιουριτη, και μου πε οτι απο αυριο θα ειναι ανοιχτα...ρωταγα τι ωρα θα περασουν τη γεφυρα, αλλοι ελεγαν 10, αλλοι 11, αλλοι 10:30...οτι να ναι...
κριμα παντως να ειναι τοσο πριβε ενα τετοιο event...
harris_x
19/05/2010, 16:06
Ίσος κατέβω το ΣΚΔ, αν τα καταφέρω και ξεκλέψω λίγο χρόνο να κανονίσουμε κανα καφεδάκι :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Ίσος κατέβω το ΣΚΔ, αν τα καταφέρω και ξεκλέψω λίγο χρόνο να κανονίσουμε κανα καφεδάκι :winka:
Ευχαριστως...Γτ να πηγαινουμε στο event δε το βλεπω...:yuck:
:beer: :wave2:
Ευχαριστως...Γτ να πηγαινουμε στο event δε το βλεπω...:yuck:
ελα ρε μλκ παραπονιαρη...
λΕπον
παρασκευη 21/5
ωρα 19:00
συναυλια στην 3 ναυαρχων(blues, country, rock n' roll)
σαββατο 22/5
ωρα 14:00-18:00
Bike Show πλατεια γεωργιου(εδω πρεπει να παμε:D ) με βραβεση της καλυτερης μοτο(μαλλον δεν εχει stunt show :lol: )
και συναυλιες πιο μετα κλασικο ροκ αποτι βλεπω και αφιερωμα στους beetles
κυριακη 23/5
ωρα 19:00
συναυλια στην 3 ναυαρχων(blues, country, rock n' roll)
οπως ειπα, στο σαββατο στη γεωργιου πρεπει να παμε οπωσδηποτε:cool:
το σαββατο στη γεωργιου πρεπει να παμε οπωσδηποτε:cool:
Μονο σε αυτο θα παω,γτ ολα τα αλλα αδιαφορα μου περνανε...:winka:
και ξεχασα να πω, πως το περασμα μαλλον θα γινει κατα τις 10:30 απο τη γεφυρα, αλλα μου παν πως θα ειναι κλειστο κονβου οποτε δε θα μπορεσουμε να παμε μαζι τους(βεβαια ισως να μπορεσουμε να χωθουμε απο πισω τους:evil: )...αλλιως παρακολουθουμε το περασμα απο το πλαι της γεφυρας...
τζιμη γενικα δε ξερουν τι τους γινεται...ρωτησα τον σεκιουριτη, και μου πε οτι απο αυριο θα ειναι ανοιχτα...ρωταγα τι ωρα θα περασουν τη γεφυρα, αλλοι ελεγαν 10, αλλοι 11, αλλοι 10:30...οτι να ναι...
κριμα παντως να ειναι τοσο πριβε ενα τετοιο event...
Pano δεν ξερω γιατι εγω ρωτησα χαρλεα ελληνα τις οργανωσης και του ειδα και στην Τ.V φαντασου εχει απαγορευτει η εισοδος στην παραλια σε λουομενους οσο για αυτους που κανουν jogging και με τα παιδια που κανουμε ποδηλαταδα εκει ειπαν οτι ανοιξαν το πανπελλοπονησιακο για αυτο το λογο.Αυτα γνωριζω και τα μεταφερω για τα παιδια που ειπαν οτι θελουν να ερθουν για να ξερουν τι παιζει ενεκα εποχες δυσκολες και μακακια το 65ευρο για να χαζευεις χαρλεη και αρκουδιαρεους να πινουν μπυρες (προσωπικη αποψη ελπιζω να διαψευστο.)Σιγουρα ομως για την πολη σαν διαφημιση και σαν κανα φραγκο στα ειδη εστιασης καλο ειναι.
Μονο σε αυτο θα παω,γτ ολα τα αλλα αδιαφορα μου περνανε...:winka:
καλα μονο αυτο θα αξιζει...τωρα συναυλια country και αμερικλανιες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
ενεκα εποχες δυσκολες και μακακια το 65ευρο για να χαζευεις χαρλεη και αρκουδιαρεους να πινουν μπυρες (προσωπικη αποψη ελπιζω να διαψευστο.)
Και δικη μου και ΔΕΝ ελπιζω να διαψευστο:smokin:
και ξεχασα να πω, πως το περασμα μαλλον θα γινει κατα τις 10:30 απο τη γεφυρα, αλλα μου παν πως θα ειναι κλειστο κονβου οποτε δε θα μπορεσουμε να παμε μαζι τους(βεβαια ισως να μπορεσουμε να χωθουμε απο πισω τους:evil: )...αλλιως παρακολουθουμε το περασμα απο το πλαι της γεφυρας...
Σιγα μην παω να χωθω ρε μλκ μαζι τους...Να μου πεσουν τα δοντια απο τον θορυβο...:smokin:
Στην καλυτερη να το δω απο μακρυα...:winka:
Παντως οσο περνα η ωρα τοσο και χειροτερα διαβαζω...:sad: :sad: :sad:
Κριμα και φαινονταν καλη προσπαθεια...Εγω δεν θα μπω καν στον κοπο να παω...:yuck:
σιγα ρε παιδια ποια χειροτερα και που τα δαν οσοι τα δαν :lol: :lol: :lol:
το πρωι εγω που πηγα στην πλαζ στο παρκιγκ ηρθε ενας χαρλεας της οργανωσης και ηταν ευγενεστατος...
σιγα ρε παιδια ποια χειροτερα και που τα δαν οσοι τα δαν :lol: :lol: :lol:
το πρωι εγω που πηγα στην πλαζ στο παρκιγκ ηρθε ενας χαρλεας της οργανωσης και ηταν ευγενεστατος...
Σου παραθετω τα λογια οπως γραφτηκαν:
"Θα έπρεπε να ντρέπονται όλοι αυτοί η υποτιθέμενοι χαρλεάδες (ΕΛΛΗΝΕΣ) διότι πήγα και μου το έπαιζαν ιστορία και καλά εδώ είναι το λημέρι των λύκων και θα σε κλαίει η μάνα σου και τέτοια έφαγαν και τα βρισίδια τους και ησύχασαν και καλά ότι θα πέσει ξύλο . και θέλουν και 65 euro είσοδο να μπεις και να δεις θα πάρουν τα @@@@@@ μου τα mo@@@ια και καλά ότι μπαίνουν μονο harley και indian ρε ouuuuust βρομιάρηδες εγώ τους σιχάθηκα!!!"
Και το προβλημα ειναι οτι παραπλησια πραγματα εχουν αναφερει και αλλοι.Βασικα και μονο τα 65Ε που ζητανε ειναι ΞΕΦΤΙΛΑ...
Τελος παντων,πολυ που χεστηκα βασικα μεταξυ μας...:lol: :wave2:
re θωμα καραυπερβολη μου φαινεται αυτο...εκτος αμα εσκασε κανας μπουλης με σπυρια γυαλια και καπελακι με ανεμηστηρακι και του καναν πλακα:lol: :lol: :lol:
ΥΓ:μα να σε δειρει χαρλεας?τους εχετε δει πως ειναι?:bigcry: :bigcry: :bigcry:
re θωμα καραυπερβολη μου φαινεται αυτο...εκτος αμα εσκασε κανας μπουλης με σπυρια γυαλια και καπελακι με ανεμηστηρακι και του καναν πλακα:lol: :lol: :lol:
ΥΓ:μα να σε δειρει χαρλεας?τους εχετε δει πως ειναι?:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Ρε Πανο τι να σου πω...Οσοι πηγαν το ιδιο εγραψαν...Οι ξενοι δεν νομιζω να "ψαχνονται" αλλα σιγουρα καποιοι ΕλληναρΑΔΕΣ σιγουρα βρισκουν ευκαιρια να βγαλουν τα απωθημενα τους...
Επισης,μαθαινω οτι ακομη και Χαρλευ να καβαλας για να την βαλεις στον χωρο ζητανε 40Ε.
Παιδια σορρυ αλλα εμενα μου φαινεται οτι απλα προκειται για μια χοντρη κονομα του κερατα.
ρε συ νταξει...προκειτε για πανευρωπαικο εβεντ...με λιγα λογια αν εχεις χαρλευ(που αυτες που κυκλοφορουν εχουν πινακιδες απ'ολα τα μερη της ευρωπης) θα τα δωσεις και δε σε νοιαζει...ασχετοι δε θα τα δωσουν...αλλα αν ισχυει αυτο που μου παν, θα ειναι ανοιχτο για τον κοσμο αυριο...
ειδωμεν, μη ξεχναμε πως αυριο το freemeteo δινει βροχη (http://freemeteo.com/default.asp?pid=22&la=2&gid=255683&nDate=1) :sick:
Και μεταξυ μας ρε Πανο,πριν που πετυχα αρκετους δεν τους ειδα και για πολυ νορμαλ ατομα...:lol: :lol: :lol:
Κατι θεριοι μουσατοι τυποι με πετσινα γιλεκα και καμια 40αρια σκουλαρικια ,που εχουν πιει καμια 50αρια μπυρες για αρχη δεν ειναι και του γουστου μου ειναι η αληθεια....:winka: :smokin:
θα ειναι ανοιχτο για τον κοσμο αυριο...
Προς το παρον ζητανε 65Ε....:alien:
ελα ρε με τα θρεφταρια...
για χαβαλε τους εχουμε
:smokin: :smokin: :smokin:
ελα ρε με τα θρεφταρια...
για χαβαλε τους εχουμε
:smokin: :smokin: :smokin:
Εσυ μπορει ρε μλκ...:smokin:
Εμενα μια χαψια με εχουν...:bigcry: :bigcry: :bigcry:
ρε θωμα βαριεμαι ψηνεσαι να βγουμε να δειρουμε κανεναν?
απο δω πανω περνανε συνεχεια θα μαζεψουμε μπολικους και θα κρατησουμε τα χαρχαλα οπως οι ινδιανοι τα σκαλπ :lol: :rotflmao:
Εσυ μπορει ρε μλκ...:smokin:
Εμενα μια χαψια με εχουν...:bigcry: :bigcry: :bigcry:
παμε ρε...παιρνω εγω 7 με απολα για αρχη και αφηνω 2 σε σενα να παιξεις
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :eek: :rotflmao:
Αμα μαζευτουν ολοι μετα ρε μλκ δεν θα βρουν τιποτα οι δικοι μας να θαψουν...:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Αμα μαζευτουν ολοι μετα ρε μλκ δεν θα βρουν τιποτα οι δικοι μας να θαψουν...:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
bale eduro troxous sto lc4 βαραμε οσους προλαβουμε και την κανουμε απο τα χωραφια
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
bale eduro troxous sto lc4 βαραμε οσους προλαβουμε και την κανουμε απο τα χωραφια
Ελεος ρε μλκ:bigcry: :bigcry: :bigcry: Μου βγηκε το σουβλακι απο την μυτη...:dizzy:
alcapone09
20/05/2010, 03:05
Καλημέρα :sun:
Ρε σεις εγώ πήγα εψές με ένα φιλαράκι, αφήσαμε τη μηχανη στο παρκιν εκεί στη διασταύρωση και πήγαμε βολτιτσα μέσα και χαζεύαμε τις βάρκες.. Οταν λέτε οτι δε σας άφησαν να μπείτε τι εννοείτε?
:confused: Στο χώρο εκδηλώσεων? Εμεις φτάσαμε μεχρι την αρχή της πλαζ αλλά μετά κάτι έτυχε και φύγαμε.. δεν πήγαμε πιο μέσα..
Οταν μαζευονται 10 και 15 χιλιαδες κοσμος , σιγουρα μεταξυ τους θα υπαρχουν και καλοι και κακοι και ευγενικοι και λαλακες. Βεβαια σαν νοοτροπια οι harleαδες για να μην κοροιδευομαστε και μεταξυ μας δεν διεκδικουν και δαφνες καλων σαμαριτων. Δλδ drugs , αλκοολισμος , βια, ναζισμος κτλ ειναι πραγματα που τα βρισκεις εντονα αναμεσα τους απο τι σε αλλες κοινωνικες ομαδες.
Δεν ειναι τυχαιο που χθες πηγαινα γιαννενα και βρηκα καμμια 20αρια στο δρομα δε με χαιρετησε κανεις.στα παπαρια μου βεβαια αλλα ακομα και αυτο κατι δειχνει.
Και μεταξυ μας ρε Πανο,πριν που πετυχα αρκετους δεν τους ειδα και για πολυ νορμαλ ατομα...:lol: :lol: :lol:
Κατι θεριοι μουσατοι τυποι με πετσινα γιλεκα και καμια 40αρια σκουλαρικια ,που εχουν πιει καμια 50αρια μπυρες για αρχη δεν ειναι και του γουστου μου ειναι η αληθεια....:winka: :smokin:
Τώρα κατάλαβα γιατί με αποφεύγεις μικρέ......Δεν είμαι του γούστου σου εεεεε???? Είναι ο όγκος που σου δημιουργεί αισθήματα ανασφάλειας.
:bigcry: :rotflmao:
alcapone09
20/05/2010, 03:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Τώρα κατάλαβα γιατί με αποφεύγεις μικρέ......Δεν είμαι του γούστου σου εεεεε???? Είναι ο όγκος που σου δημιουργεί αισθήματα ανασφάλειας.
:bigcry: :rotflmao:
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao:
alcapone09
20/05/2010, 03:33
:smilea:
198364
alcapone09
20/05/2010, 03:37
Φύγε απο μπροστά ρε κάγκουρα...
Α,... και.. :smokin: Σε ειδα, ξεκρανωτε σκουτερακια που μου χάλασες τη φωτο κλπ κλπ...:smokin: :smokin:
198365
alcapone09
20/05/2010, 03:39
vStrom των χαρλεάδων:smokin:
198366
Λοιπόν να τι θα κάνουμε για να βγάλουμε το άχτι μας. Θα μαζευτούμε καμιά 10ριά νοματαίοι θα πάρουμε,βρούμε, δανειστούμε ΚΤΜ, θα μπούμε στον χώρο μα τις Γαΐτες και θ' αρχίσουμε 1ες 2ες συνέχεια, τα ΚΤΜ (τέρατα αξιοπιστίας) τι θα κάνουν θα σκορπίσουν , θα γιομίσει ο τόπος λάδια και άντε να φύγουν μετά τα κτήνη. Θα πάει η τούμπα γόνατο. Κι έτσι θα βοηθήσουμε και την τοπική οικονομία (σκεφτείτε τι καταβροχθίζουν όλοι αυτοί οι "αρκουδιαρέοι" σε καθημερινή βάση....
:rotflmao: :rotflmao:
alcapone09
20/05/2010, 03:50
Περιμένω να ξυπνήσει ο άλλος να σου απαντήσει:smokin: :smokin:
Harley riders: http://www.youtube.com/watch?v=dKMLZXA8LJY
Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
Περιμένω να ξυπνήσει ο άλλος να σου απαντήσει:smokin: :smokin:
Harley riders: http://www.youtube.com/watch?v=dKMLZXA8LJY
Αισθάνεται μειονεκτικά απέναντι στον όγκο μου.
:beer: :beer:
λοιπον θα παμε να δειρουμε κανεναν?θα βαλω και τα καλα τα αθλητικα να τρεχω πιο γρηγορα
:lol: :lol: :lol:
Μόλις τώρα έχω έναν από αυτούς στο μαγαζί μου, ο οποίος είναι μια χαρά άνθρωπος όπως όλοι μας. Πήγε να τον εξυπηρετήσουν σε μαγαζί με κινητά και τον έγραψαν (ζήτησε μια WiFi σύνδεση). Ζήτησε καλώδιο για το IPhone και του είπαν 20€. Τες πα εγώ του έδωσα πρόσβαση στο δικό μου WiFi για να ξαναπεράσει τους χάρτες του GPS. Νομίζω ότι αυτή την αντιμετώπιση θα ήθελα να έχω αν τελικά βρισκόμουν σε δύσκολη θέση στην χώρα του στην Αγγλία.
:) :)
ε ναι ρε βασκα καπως ετσι ειναι τα πραγματα...οπως ειπα κι εγω που μιλησα με μερικους χτες ηταν ευγενεστατοι...απλα ο σεκουριτας μου πε να μην περασω γιατι οργανωναν, κατι που δε το θεωρω παραλογο...
ΔΕΝ ειπα οτι ειναι ολοι ετσι...Ισα-ισα που ειπα οτι οι ξενοι δεν νομιζω να δημιουργουν προβληματα αλλα οι καποιοι ΕλληναρΑΔΕΣ θα εχουν βρει σιγουρα την ευκαιρια να το παιξουν ιστορια και ετσι:yuck:
Ουτε εχω κανενα συγκεκριμενο προβλημα με τα παιδια.Κ καποιους που ειδα στον δρομο χαιρετηθηκαμε αμφοτεροι...
@vaskoulini :Eσενα μωρο μου δε σε φοβαμαι γιατι ξερω οτι κατω απο αυτο τον ογκο κρυβεται ενα πολυ τρυφερο αγορι...:blush:
ΔΕΝ ειπα οτι ειναι ολοι ετσι...Ισα-ισα που ειπα οτι οι ξενοι δεν νομιζω να δημιουργουν προβληματα αλλα οι καποιοι ΕλληναρΑΔΕΣ θα εχουν βρει σιγουρα την ευκαιρια να το παιξουν ιστορια και ετσι:yuck:
Ουτε εχω κανενα συγκεκριμενο προβλημα με τα παιδια.Κ καποιους που ειδα στον δρομο χαιρετηθηκαμε αμφοτεροι...
@vaskoulini :Eσενα μωρο μου δε σε φοβαμαι γιατι ξερω οτι κατω απο αυτο τον ογκο κρυβεται ενα πολυ τρυφερο αγορι...:blush:
Μη με κάνεις ρόμπα ρε πστ, τι θέλεις τώρα κοκκίνισα. ΕΕΕΕΕμμμμμ έχω μια μικρή συμπάθεια σε "τρυφερά πόδια" αλλά από την άλλη έχεις ΚΤΜ και με ξενερώνεις.
:beer:
βασκα εχω κι εγω τρυφερα ποδια να βολευτεις(και λιγο πιο μακρυα απο του καμεν) αμα θες τι να γινει εναν σε χουμε
Μη με κάνεις ρόμπα ρε πστ, τι θέλεις τώρα κοκκίνισα. ΕΕΕΕΕμμμμμ έχω μια μικρή συμπάθεια σε "τρυφερά πόδια" αλλά από την άλλη έχεις ΚΤΜ και με ξενερώνεις.
Συνηθως το ΚΤΜ τις αναβει τις γκομενες...:D Τωρα εσυ γτ ξενερωνεις δεν ξερω...:a21: :a21: :a21:
Αλλα να μου πεις ceidas δεν εισαι και εσυ?!Υπηρχε περιπτωση να δουλευεις σωστα?!:smokin:
επισης αυτη η συνομοσια των ceid-αδων πρεπει να σπασει...
σας εχουμε μαδαφακαζζζ
:a36: :a36: :a36: :a36:
βασκα εχω κι εγω τρυφερα ποδια να βολευτεις(και λιγο πιο μακρυα απο του καμεν) αμα θες τι να γινει εναν σε χουμε
"Τρυφερά πόδια έλεγαν στην Άγρια Δύση τους νεοφερμένους, αδιάβαστο σε βρίσκω...
:look:
"Τρυφερά πόδια έλεγαν στην Άγρια Δύση τους νεοφερμένους, αδιάβαστο σε βρίσκω...
:look:
μα αυτο εννοω κι εγω
:look: :a13: :lol: :lol: :lol:
η gay παρεα εκδηλωνεται.....και μετα σας φταινε οι χαρλεαδες που σας βριζουν......γιουριααααααα...........
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
η gay παρεα εκδηλωνεται.....και μετα σας φταινε οι χαρλεαδες που σας βριζουν......γιουριααααααα...........
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ηρθες να γινουμε πολλες :confused: :rolleyes:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εχουμε ερθει σε εσωτερικη ισορροπια με τον πραγματικο μας εαυτο και αυτο φαινεται και απο την εμφανιση μας
198443
και απο τις συναναστροφες μας
:D :blush:
198444
τι δεν καταλαβαινει ρε καμενΟ
ειναι μια συγκεντρωση και ειναι λογικο στο χωρο που ειναι η σκηνες κλπ δεν μπαινεις
μονο αν εχουν προγραμματισει καποια εκδηλωση για επισκεπτες περνας και παλι σε συγκεκριμενο χωρο
οσο για την εισοδο δεν ειναι και πολλα 70+ εχει η πανελληνια ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
τι δεν καταλαβαινει ρε καμενΟ
ειναι μια συγκεντρωση και ειναι λογικο στο χωρο που ειναι η σκηνες κλπ δεν μπαινεις
μονο αν εχουν προγραμματισει καποια εκδηλωση για επισκεπτες περνας και παλι σε συγκεκριμενο χωρο
οσο για την εισοδο δεν ειναι και πολλα 70+ εχει η πανελληνια ....
Να στο πω αλλιως για να το καταλαβεις?!
Ποιος ειναι αυτος που θα απαγορευσει σε εναν Ελληνα φορολογουμενο πολιτη να επισκεφτει εναν εντελως δημοσιο χωρο, οπως ειναι μια παραλια?Κ μαλιστα να μου ζητουν και 65Ε ως αντιτιμο της εισοδου?
Αν την ολη φαση την κανουν για την παρτη τους οι Χαρλεαδες ,τοτε να πανε να κλεισουν ιδιωτικο χωρο,να στησουν οτι θελουν εκει και να κανουν οτι θελουν.Κ να μην μας ζαλιζουν εμας τα αρχιδια...:winka:
Αν ομως,η συγκεντρωση ειναι δημοσια και θελουν να προβληθουν κλπ κλπ τοτε να αφησουν τον κοσμο να παει να δει και να περασει την ωρα του ευχαριστα χωρις εισητηρια και λοιπες μαλακιες...
Τοσο απλα φιλε μου Σωτηρη...
Pano δεν ξερω γιατι εγω ρωτησα χαρλεα ελληνα τις οργανωσης και του ειδα και στην Τ.V φαντασου εχει απαγορευτει η εισοδος στην παραλια σε λουομενους οσο για αυτους που κανουν jogging και με τα παιδια που κανουμε ποδηλαταδα εκει ειπαν οτι ανοιξαν το πανπελλοπονησιακο για αυτο το λογο.Αυτα γνωριζω και τα μεταφερω για τα παιδια που ειπαν οτι θελουν να ερθουν για να ξερουν τι παιζει ενεκα εποχες δυσκολες και μακακια το 65ευρο για να χαζευεις χαρλεη και αρκουδιαρεους να πινουν μπυρες (προσωπικη αποψη ελπιζω να διαψευστο.)Σιγουρα ομως για την πολη σαν διαφημιση και σαν κανα φραγκο στα ειδη εστιασης καλο ειναι.
ρε Τζιμη που ειναι το κακο που εχουν κλεισει την πλαζ
ειναι μια μεγαλη διοργανωση (ασχετα αν μας αρεσει ή οχι) και με μεγαλη αποδοχη
ασ κανουν υπομονη 3-4 μερες οι λοιποι "αθλητες"
ειναι μια καλη προβολη για την πολη , κακα τα ψεματα
τωρα γιατι τοση φασαρια για να μπει κανεις μεσα δεν ξερω
οι κατασκηνωτες δεν ειναι αξιοθεατα
οσο για τα μηχανακια που πολλα απο αυτα αξιζουν τα βλεπει κανεις και μεσα στην πολη
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Ουυυυυυ τι να σου πω...Η καλυτερη προβολη για μια πολη ειναι 5000 μπιχλες που πινουν στην καθησια τους 1 τονο μπυρα και τρωνε 100 σουβλακια...:lol:
Γτ μονο αυτο κανουν οι συγκεκριμενοι...:wave2:
Να στο πω αλλιως για να το καταλαβεις?!
Ποιος ειναι αυτος που θα απαγορευσει σε εναν Ελληνα φορολογουμενο πολιτη να επισκεφτει εναν εντελως δημοσιο χωρο, οπως ειναι μια παραλια?Κ μαλιστα να μου ζητουν και 65Ε ως αντιτιμο της εισοδου?
Αν την ολη φαση την κανουν για την παρτη τους οι Χαρλεαδες ,τοτε να πανε να κλεισουν ιδιωτικο χωρο,να στησουν οτι θελουν εκει και να κανουν οτι θελουν.Κ να μην μας ζαλιζουν εμας τα αρχιδια...:winka:
Αν ομως,η συγκεντρωση ειναι δημοσια και θελουν να προβληθουν κλπ κλπ τοτε να αφησουν τον κοσμο να παει να δει και να περασει την ωρα του ευχαριστα χωρις εισητηρια και λοιπες μαλακιες...
Τοσο απλα φιλε μου Σωτηρη...
δημοσιος χωρος ειναι και το δημοτικο θεατρο αλλα για να μπεις σε μια παρασταση εχει εισιτηριο
ο χωρος αυτος εχει παραχωριθει απο το δημο για καποια εκδηλωση
ειναι απλα τα πραγματα
και ειναι λογικο να μην μπορει να μπει ο καθενας, αυτοι που ειναι μεσα εχουν καποιες παροχες με τα 65 € δεν μπορεις να εχεις τα ιδια....
το αν σε χαλαει το στυλακι μερικων δεν πας να τους "δεις" και τους αγνοεις
το αν σε χαλαει το στυλακι μερικων δεν πας να τους "δεις" και τους αγνοεις
Αυτο κανω....
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Ουυυυυυ τι να σου πω...Η καλυτερη προβολη για μια πολη ειναι 5000 μπιχλες που πινουν στην καθησια τους 1 τονο μπυρα και τρωνε 100 σουβλακια...:lol:
Γτ μονο αυτο κανουν οι συγκεκριμενοι...:wave2:
ρε Θωμα θα με κανεις σε σε πω μα....
αυτοι οι "μπιχλες" (δεν ξερω γιατι θες τοσο πολυ να πας να δεις τοτε;;;) που λες εχουν ερθει μεχρι και απο την Ολλανδια κλπ
οαν θα πας και εσυ στην Ολλανδια πχ και εχεις φαει ολο το δρομο στη μαπα
και βρεις αλλους μοτοσυκλετιστες μπυρες θα πινεις....
κανε μια βολτα απο μια Πανελληνια και μετα μου λες πως εχουν τα πραγματα
το οτι δεν τους γουσταρεις εσυ ή εγω , ειναι εδω και πρεπει να φυγουν με μια καλη εικονα απο την Πατρα
(και για την ιστορια ουτε εγω τους γουσταρω, αλλα υπαρχουν ...)
Αυτο κανω....
δεν το βλεπω
6 σελιδες εχει φτασει:D
(δεν ξερω γιατι θες τοσο πολυ να πας να δεις τοτε;;;)
Αυτο παλι που το ειδες?!:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Ο μονος λογος που θα πηγαινα ,θα ηταν καθαρα και μονο για να δω καμια μοτοσυκλετα.Οχι για να παρω λιγο απο την νοοτροπια τους...
Επισης,οταν μου συγκρινεις μια θεατρικη παρασταση με την συγκεντρωση Χαρλεαδων,δεν υπαρχει λογος να συζητησουμε κατι περισσοτερο....:winka:
ρε Τζιμη που ειναι το κακο που εχουν κλεισει την πλαζ
ειναι μια μεγαλη διοργανωση (ασχετα αν μας αρεσει ή οχι) και με μεγαλη αποδοχη
ασ κανουν υπομονη 3-4 μερες οι λοιποι "αθλητες"
τωρα γιατι τοση φασαρια για να μπει κανεις μεσα δεν ξερω
οι κατασκηνωτες δεν ειναι αξιοθεατα
οσο για τα μηχανακια που πολλα απο αυτα αξιζουν τα βλεπει κανεις και μεσα στην πολη
soto κανενα δεν ειπα για κανενα κακο ισα ισα που ανεφερα οτι οσοι θελαν να αθληθουν ο δημος παραχωρησε το γηπεδο στο κουκουλι για να το κανουν οι "αθλητες" και μη.
Επισης οπως γραφω πιο πανω οτι ειναι πολυ σημαντικη προβολη για την Πατρα και μια καλη αναπνοη για τους ντοπιους συνπολιτες καταστηματαρχες.
Τωρα για την προσωπικη μου αποψη .. οτι 65 ευρω για την εισοδο εκει για να δεις τους τυπους μου επιτρεπεις να την εχω δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να την υιοθετηση ουτε ειπα οτι επρεπε να ειναι τσαμπα .:wave2:
CAMENAKO διακρίνω εμπάθεια και δεν ειναι καλό αυτό. Οι χαρακτηρισμοί συλλήβδην (τσουβαλιστί) δεν πρέπει να γίνονται.
:nono: :nono:
Κάποιοι από αυτούς είναι μια χαρά παιδιά και κάποιοι είναι μια χαρά και 2 τρομάρες.
καλη αναπνοη για τους ντοπιους συνπολιτες καταστηματαρχες.
Μπορειτε να μου το εξηγησετε αυτο λιγο και σε εμενα μου ειμαι μικρος και δεν καταλαβαινω?!:rolleyes:
Περα απο αυτους που πουλανε σουβλακια και μπυρες(και απο αυτους οχι ολοι αλλα οσοι ειναι εκει γυρω...),ποιος αλλος ειναι αυτος που κερδιζει?!
CAMENAKO διακρίνω εμπάθεια και δεν ειναι καλό αυτό. Οι χαρακτηρισμοί συλλήβδην (τσουβαλιστί) δεν πρέπει να γίνονται.
:nono: :nono:
Κάποιοι από αυτούς είναι μια χαρά παιδιά και κάποιοι είναι μια χαρά και 2 τρομάρες.
Ειπαμε παντου υπαρχουν καλοι και κακοι...Τον διαχωρισμο τον εκανα απο την αρχη...
Αλλα συνολικα σαν τυποι ,μαλλον προς τους "κακους" πανε...:winka:
Μπορειτε να μου το εξηγησετε αυτο λιγο και σε εμενα μου ειμαι μικρος και δεν καταλαβαινω?!:rolleyes:
Περα απο αυτους που πουλανε σουβλακια και μπυρες(και απο αυτους οχι ολοι αλλα οσοι ειναι εκει γυρω...),ποιος αλλος ειναι αυτος που κερδιζει?!
Καλα φιλε τι κομπλεξισμος ειναι αυτος.Ολοι αυτοι οι τυποι που δεν σου αρεσουν θα κινησουν ολη την αγορα απο λαδια μηχανης εως κοσμηματα!Ελεος πια....
Εχω παει κ στην Ηγουμενιτσα με το χαρλευ μου το 2001 στο πρωτο που εγινε εκει κ ο κοσμος ζηταγε να ξαναγινει κ την αλλη χρονια.Εγω ερχομαι απο Ιταλια κ ηδη στους αυτοκινητοδρομους γινεται πανικος απο μηχανες που κατεβαινουν απο ολη την Ευρωπη,αντι να κακολογας τους ανθρωπους αυτους που εχουν μια α κουλτουρα να γελας με τους δικους μας τους καγκουρες που κανουν βλακειες στους δρομους κ μας ξεφτυλιζουν!!!
Κ το καρναβαλι με το σκεπτικο σου δεν προσφερει τιποτα στην πολη μονο σκουπιδια κ κονφετι!!!!
Βαλε το μυαλο λιγο να σκεφτει.
Εγω το σαββατο το απογευμα φτανω με το Ironhead κ το βραδυ παιζουν οι πολυ καλοι Blues Gargo!Πανικος οσο για την τιμη κ διοργανωση κ ασφαλεια ετσι γινεται σε ολη την Ευρωπη!
Αρχικά δημιουργήθηκε από hdbiker
Καλα φιλε τι κομπλεξισμος ειναι αυτος.Ολοι αυτοι οι τυποι που δεν σου αρεσουν θα κινησουν ολη την αγορα απο λαδια μηχανης εως κοσμηματα!Ελεος πια....
Εχω παει κ στην Ηγουμενιτσα με το χαρλευ μου το 2001 στο πρωτο που εγινε εκει κ ο κοσμος ζηταγε να ξαναγινει κ την αλλη χρονια.Εγω ερχομαι απο Ιταλια κ ηδη στους αυτοκινητοδρομους γινεται πανικος απο μηχανες που κατεβαινουν απο ολη την Ευρωπη,αντι να κακολογας τους ανθρωπους αυτους που εχουν μια α κουλτουρα να γελας με τους δικους μας τους καγκουρες που κανουν βλακειες στους δρομους κ μας ξεφτυλιζουν!!!
Κ το καρναβαλι με το σκεπτικο σου δεν προσφερει τιποτα στην πολη μονο σκουπιδια κ κονφετι!!!!
Βαλε το μυαλο λιγο να σκεφτει.
Εγω το σαββατο το απογευμα φτανω με το Ironhead κ το βραδυ παιζουν οι πολυ καλοι Blues Gargo!Πανικος οσο για την τιμη κ διοργανωση κ ασφαλεια ετσι γινεται σε ολη την Ευρωπη!
Ωπα φιλε κατι δεν καταλαβες.Δεν τα εχω με τους ανθρωπους που συμμετεχουν.Ο καθενας εχει δικαιωμα να διαχειριζεται τον εαυτο του οπως γουσταρει και να καβαλαει οτι γουσταρει.Σε καμια περιπτωση δεν τους κρινω.Αλλωστε και εγω καβαλαω ΚΤΜ:lol: :lol: :lol:
Ισα-ισα που καποιοι θα ειναι και γαμω τα παιδια.:winka:
Με τον τροπο που διοργανωνεται εχω το προβλημα και με την συμπεριφορα καποιων ΕλληναρΑΔΩΝ που συμμετεχουν στην διοργανωση και χαλανε το ολο σκηνικο.Κ καμια αγορα δεν κινειται απο την προσελευση Α ποσοτητας ατομων για 10 μερες(και πολυ λεω).κανενας μαγαζατορας δεν θα σωθει απο το event!!!
Οσο για το καρναβαλι,ρωτα κανεναν original Πατρινο να σου πει την γνωμη του.Δεν ειναι τυχαιο οτι καθε χρονο ειναι και τρισχειροτερα...
Εν παση περιπτωση πολυ το συζητησαμε και δεν εχει νοημα.Ο καθενας κραταει τις αποψεις του.
ΣΣ:Παρε αδιαβροχα μαζι γτ εδω ξεκινησε να βρεχει και θα ριξει αρκετο νερο...Κ καλο δρομο να εχεις
:beer: :beer: :beer: :wave2:
Να σαι καλα φιλε μου κ εσυ παντα ορθιος.
Εμαθα οτι βρεχει αλλα το σβκ θα εχει καλο καιρο,οποτε ευχομαι να πανε ολα καλα.
Σου στελνω με πμ το κινητο παρε με εαν θες να τα πουμε.
Παντως η βροχη δεν μας φοβιζει!!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από hdbiker
Να σαι καλα φιλε μου κ εσυ παντα ορθιος.
Εμαθα οτι βρεχει αλλα το σβκ θα εχει καλο καιρο,οποτε ευχομαι να πανε ολα καλα.
Σου στελνω με πμ το κινητο παρε με εαν θες να τα πουμε.
Παντως η βροχη δεν μας φοβιζει!!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :rotflmao:
Ωραιος:beer: :beer: :beer:
Θα προσπαθησω να τα πουμε:winka: :beer: :wave2:
Επισης,οταν μου συγκρινεις μια θεατρικη παρασταση με την συγκεντρωση Χαρλεαδων,δεν υπαρχει λογος να συζητησουμε κατι περισσοτερο....:winka:
σε πληροφορω πως υπαρχουν πολλες "κενες" θεατρικες παραστασεις απο καποιους τυπους, εστω και με χαρλεΐ, που εχουν γυρισει σε δυο ροδες ολη την Ευρωπη ....
σε πληροφορω πως υπαρχουν πολλες "κενες" θεατρικες παραστασεις απο καποιους τυπους, εστω και με χαρλεΐ, που εχουν γυρισει σε δυο ροδες ολη την Ευρωπη ....
Μα το Θεο,αν εεστω ενας απο αυτους αντι να πινει μπυρες εχει στησει προβολικο και κανει παρουσιαση των ταξιδιωτικων του ανα τον κοσμο,τοτε σηκωνομαι τωρα και δινω και 70Ε για να μπω...Αλλα μαλλον αυτο ανηκει στην σφαιρα της φαντασιας ε?!:rolleyes: :hypnotize
γιατι ρε καμεν να μην πινουν μπυρες και να μη τρων σουβλακια?μηχανοβιοι ειναι τι θα επρεπε να κανουν νυχτα αναγνωσης νιτσε?
:rotflmao:
απ'οτι ειδα στο προγραμμα εχει και strip show το βραδυ:a19: :a012: :a012:
οπως ειπα, με οσους μιλησα ηταν ευγενικοι χωρις να ειναι φλωροι...
οσο για τους ευρωπαιους, οι οποιοι ειναι απο παντου(γερμανια ολλανδια φιλανδια κλπ), μολις κατεβουν απο τις μηχανες, και αν εξαιρεσεις το λουκ κοτσιδα μουσια και τατουαζ, φαινονται πολυ ηρεμοι ανθρωποι, δε γκαριζουν δε κανουν μαλακιες...προσπαθω να σκεφτω πως θα συμπεριφερονταν ελληνες σε ενα τετοιο αντιστοιχο εβεντ αν γινοταν στο εξωτερικο:sad: (εχουμε και τη νοοτροπια δεν ειανι δικο μου αρα στα @@ μου)
να πω να πω???φυσικα και θα πω....εγω που ειμαι και original πατρινος νομιζω οτι τετοια event ειναι καλο να γινονται.δυστυχως αυτη η πολη δεν εχει να δειξει τπτ οσο αναφορα τον τουρισμο.τα μονα εσοδα ειναι απο τους φοιτητες.αρα ως τωρα 2 event τραβανε κοσμο.το καρναβαλι και οι αγωνες καρτ που εγiναν περυσι και μακαρι να γινουν και φετος.το ποιοι θα παρουν τα χρηματα ειναι σχετικο φιλε camen.οταν θα εχεις χρηματα εσυ,ο διπλα,ο vaska,oi γονεις σου και παει λεγοντας θα εχω και εγω.πολυ απλα το χρημα παει απο τσεπη σε τσεπη.αν εχεις θα φτιαξεις το pc soy αρα θα παρει λεφτα ο vaska που με την σειρα του θα φτιαξει τα αλουμινια στο σπιτι του αρα θα παρω λεφτα και εγω και παει λεγοντας.τωρα με τους συγκεκριμενους,μου αρεσει που τους χαζευω στον δρομο,δεν με ενοχλει η φασαρια τους(αφου ειναι και μικρη η παραμονη τους) αλλα δεν θα παω να τους δω.δεν με ενδιαφερει το <αθλημα>...για μενα μακαρι να ξαναερθουν.τελος για το καρναβαλι ειναι αλλη συζητηση που ευχαριστως να την κανουμε οταν θα ερθει η ωρα του...και μιλαω σαν χρονια καρναβαλιστης...δεν εκανα γκρουπ ποτε αλλα βγαινω σχεδον καθε χρονο...
χωρις παρεξηγηση φυσικα....:wave2: :wave2:
να πω να πω???φυσικα και θα πω....εγω που ειμαι και original πατρινος νομιζω οτι τετοια event ειναι καλο να γινονται.δυστυχως αυτη η πολη δεν εχει να δειξει τπτ οσο αναφορα τον τουρισμο.τα μονα εσοδα ειναι απο τους φοιτητες.αρα ως τωρα 2 event τραβανε κοσμο.το καρναβαλι και οι αγωνες καρτ που εγiναν περυσι και μακαρι να γινουν και φετος.το ποιοι θα παρουν τα χρηματα ειναι σχετικο φιλε camen.οταν θα εχεις χρηματα εσυ,ο διπλα,ο vaska,oi γονεις σου και παει λεγοντας θα εχω και εγω.πολυ απλα το χρημα παει απο τσεπη σε τσεπη.αν εχεις θα φτιαξεις το pc soy αρα θα παρει λεφτα ο vaska που με την σειρα του θα φτιαξει τα αλουμινια στο σπιτι του αρα θα παρω λεφτα και εγω και παει λεγοντας.τωρα με τους συγκεκριμενους,μου αρεσει που τους χαζευω στον δρομο,δεν με ενοχλει η φασαρια τους(αφου ειναι και μικρη η παραμονη τους) αλλα δεν θα παω να τους δω.δεν με ενδιαφερει το <αθλημα>...για μενα μακαρι να ξαναερθουν.τελος για το καρναβαλι ειναι αλλη συζητηση που ευχαριστως να την κανουμε οταν θα ερθει η ωρα του...και μιλαω σαν χρονια καρναβαλιστης...δεν εκανα γκρουπ ποτε αλλα βγαινω σχεδον καθε χρονο...
χωρις παρεξηγηση φυσικα....:wave2: :wave2:
Σακη τον κυκλο του χρηματος τον ξερω.Τελος παντων,βαριεμαι περαιτερω αναλυση...:smokin:
Ο καθενας εχει τις αποψεις του και ειναι σεβαστες ολες.:beer::wave2:
Και καποιες πληροφοριες που πιθανον να αφορουν καποιους:
Η εισοδος πλεον εχει απαγορευτει σε ΟΛΟΥΣ που δεν εχουν καταβαλει τα 65Ε και δεν εχουν εφοδιαστει με το πολυτιμο βραχιολακι.Τα 65Ε ειναι για ολο το 3ημερο και σου εξασφαλιζουν προσβαση στους χωρους.Μεσα εισερχονται ΜΟΝΟ μηχανες Harley. Ο ελεγχος στην εισοδο ειναι εξονιχιστικος ακομη και στους ιδιους. Οταν πλησιαζουν σηκωνουν το χερι τους ωστε να δουν οι υπευθυνοι το βραχιολακι.
Επισης,στις επομενες μερες θα υπαρξουν πολλες κυκλοφοριακες ρυθμισεις στην πολη εξαιτιας καποιων show και ειδικα το Σαββατο το πρωι,οπου οσοι θελουν να δουν απο κοντα τις μηχανες θα πρεπει να κατεβουν στο κεντρο οπου και θα βρισκονται παρκαρισμενες.Νομιζω οτι θα ειναι μεταξυ 2-6 το μεσημερι.
Αυτα γνωριζω απο γνωστους που δουλευουν στην οργανωση.:wave2:
Ο καθενας εχει τις αποψεις του και ειναι σεβαστες ολες.
αυτο ακριβως φιλε μου...:beer: :beer:
Πάντως ειναι τρελή διαφήμιση για τη Ελλάδα και τη Πάτρα γιατι λόγω του περάσματος απο τη γέφυρα(ρεκορ γκινες) θα έχει τηλεοπτική κάλυψη και γενικα ολα τα ειδησεογραφικα μέσα θα το προβάλουν σε κάθε γωνιά του κόσμου..
Ας μην κολάμε σε λεπτομέρειες και μη ξεχνάμε τη κατάντια της συγκεκριμένης περιοχης της πλαζ και του κολυμβητηριου χωματερής...
καλο χειμωνα παιδια
:lol: :lol: :lol: