PDA

View Full Version : βοηθεια!Αγορα μηχανης.

scoopy
19/05/2010, 06:54
Καλησπέρα αδέρφια. Θέλω να μου λύσετε κάποιες απορίες που έχω , σχετικά με μια αγορά μηχανή που θα κάνω. είμαι ανάμεσα σε 2. στο Honda το STi abs, και στο Yamaha to tdm 900/A. Δεν ξέρω και πολλά πράγματα στο τομέα της μηχανής ,και θα σας παρακαλούσα να με βοηθήσετε πριν κάνω την αγορά.

Θέλω να μου πείτε από θέμα κατανάλωσης πια συμφέρει καλύτερα? Και στα μελλοντικά σέρβις πια μηχανή έχει τα πιο φτηνά ανταλλακτικά. Για να αγοράσω βέβαια μηχανή πρέπει να ξέρω και αλλά πράγματα .αλλά πιστεύω ότι αυτές οι δυο ερωτήσεις για αρχή είναι καλές . Αν έχετε και εσείς να προσθέσετε θα σας ήμουν ευγνώμων.

ggs
19/05/2010, 07:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από scoopy
Καλησπέρα αδέρφια. Θέλω να μου λύσετε κάποιες απορίες που έχω , σχετικά με μια αγορά μηχανή που θα κάνω. είμαι ανάμεσα σε 2. στο Honda το STi abs, και στο Yamaha to tdm 900/A. Δεν ξέρω και πολλά πράγματα στο τομέα της μηχανής ,και θα σας παρακαλούσα να με βοηθήσετε πριν κάνω την αγορά.

Θέλω να μου πείτε από θέμα κατανάλωσης πια συμφέρει καλύτερα? Και στα μελλοντικά σέρβις πια μηχανή έχει τα πιο φτηνά ανταλλακτικά. Για να αγοράσω βέβαια μηχανή πρέπει να ξέρω και αλλά πράγματα .αλλά πιστεύω ότι αυτές οι δυο ερωτήσεις για αρχή είναι καλές . Αν έχετε και εσείς να προσθέσετε θα σας ήμουν ευγνώμων.

Φίλε …. Θα σου πούμε δεκάδες αντιφατικές γνώμες και για τις δυο….
Θα σου προτείνουμε καμιά εικοσάρια μοντέλα ακόμη…
Αν δεν την θες για delivery ή courier η κατανάλωση δεν παίζει και πολύ ρόλο …
Επίσης , αν στην μια το φίλτρο λαδιού κάνει 30 και στην άλλη 50 πάλι δεν παίζει και πολύ ρόλο ….
Πάρε αυτή που ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ να την βλέπεις και να την καβαλάς …

:wave2:

scoopy
19/05/2010, 09:47
ρε φιλε δεν ξερω τι να σου πω,πρεπει να το ψαξω πολυ το θεμα..δεν αγοραζεις απο την μια στιγμη στην μηχανη.