View Full Version : Θέλω να πάρω Cbr 9??
Καλήσπέρα.
Έχω καταλύξει να αγοράσω μια CBR και να πουλήσω το Τρανσαλπάκι μου, μιας και η άσφαλτος πλέον είναι το 99 % των χιλιομέτρων μου.
Δεν έχω την ευχέρια να ξοδέψω πολλά, γι'αυτό και προσβλέπω στις χρονολογίες 2000+.
Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για πιό από τα δύο μηχανάκια (929-954) αξίζει περισσότερο τα λεφτά του (Best value for money)..., ποιες οι διαφορές και εν ολίγης πιό να αγοράσω, τί να προσέξω κτλ κτλ.
ΥΓ. Αν υπάρχει καμία προσφορά από κάνα μέλος, ή και ανταλλαγή με XLV Transalp 650 '06.
954 σαφώς, και απο εμφάνιση αλλά και από απόδοση. Θα σου βγεί κανα 1000ρικο ακριβότερο, αλλά αξίζει το κόπο και το κόστος. Βασικά η εμφάνισή του είναι ακόμα και τώρα σύγχρονη και ωραία. Το μοτέρ πιο δυνατό, γενικά είναι ένα μηχανάκι που στέκεται ακόμα καλά.
Έχει τον ίδιο αποθηκευτικό χώρο στην ουρα;
Για μενα έχει σημασία γιατί κουβαλάω μαζί και τα συμπράκαλα μου...
βαλε μπαγκαζιερα...
:D :D :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
βαλε μπαγκαζιερα...
:D :D :D
Μπα...δε κολλάει...
Bagster θα παίξει και σακίδιο.
(Έχω δει SS με μπαγκαζιέρα...Τί μπούρδα Θεέ μου...)
banditgr
31/05/2010, 11:25
ws katoxos 929 sou lew oti den exoun idieterh diafora ws moto.To 954 exei pio aixmhrh mourh kai oura...alla kata 99% einai omoia moto mhxanika.H diafora sthn apodosh einai amelhtea kai ligo exei na kanei me thn ay3hsh tou kyvismou (perissotero me ta swmmata psekasmou exei pou einai lafrws megalhtera...alla koumpwnoun kai sto 929).
O apothikeytikos xwros katw apo thn sela tou 929 einai ena megalo + .....xwraei apisteyta polla pragmata gia ss...
En oloighs,pare oti vreis se kalh katastash kai timh an den trelenese gia to omorfotero 954.
AA kai ena stabilizater einai sxedon anagkeo sta sygkekrimena moto...varane trela tank slapping.
cbr rr 919
14/07/2010, 04:02
καλισπερα εχω ενα 919 μοντελο 97 λιγο παλιοτερο απο αυτο που ζιτασ αλα πιο εικονομικη λισει αν σε ενπιαφερι φοραει μια ολοσομι wp αναρτισει κεντροφορουσ σολινακια υψιλισ μπροστα pare me sto 210-4612248;)