View Full Version : ΤΥΦΛΑ....
Γυρνόντας από τριήμερο στην Πάτρα (όχι με τους χαρλεάδες), σήμερα κατά τις 16:30 μμ βρέθηκα στο φανάρι της Κωνσταντινουπόλεως στο ύψος της Ιεράς Όδου. Περίμενω να ανάψει πράσινο και ξεκινάω. Διασχίζω την κάθοδο και την στιγμή που φτάνω στο ύψος της ανόδου της Ιεράς Οδού βλέπω εναν κουβά να έρχεται γ@μιώντας.
Ο τύπος φρέναρε κάπου προς το τέλος, αλλά τελικά σταμάτησε πάνω μου. Αποτέλεσμα εγώ και η μηχανή στην άσφαλτο και η κοπέλα μου στο καπό του μαλάκα.
Ευτυχώς, λόγω εξοπλισμού και τύχης, δεν πάθαμε τίποτα, δυστυχώς δεν μπορώ να πώ το ίδιο και για την μηχανή. Να τονίσω εδώ ότι τον αστράγαλό μου τον έσωσε η μπότα!
Σταματάει κόσμος, ρίχνω τα πρώτα μπινελίκια στον τύπο ενώ είναι ακόμα μέσα στον κουβά και μετά κατεβαίνει...
Ο τύπος ήταν ΤΥΦΛΑ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ! Τρέκλιζε, την μια έλεγε οτι θα με πληρώσει, την άλλη οτι δεν με χτύπησε:eyepop: , την άλλη ότι είχε πράσινο ή πορτοκαλί.... και εγώ να προσπαθώ να μην τον σακατέψω.
Φυσικά φώναξα την αστυνομία και ευτυχώς έκατσαν και δύο μάρτυρες και έδωσαν τα στοιχεία τους (Δημήτρη και Γιάννη και πάλι ευχαριστώ :wave2: ). Πήγαμε και προληπτικά στο νοσοκομείο και όλα καλά. Από αύριο αρχίζει ο γολγοθάς με τις ασφαλιστικές και το συνεργείο, αλλά τουλάχιστον δεν έχω και νοσοκομεία να τρέχω.
Ελπίζω εκεί στο αυτόφωρο που τον πήγαν τον παπάρα να γνωρίσει τον έρωτα από πίσω....:mad:
Προσοχή, γιατί η μαλακία σπάει κόκαλα και μεταφορικά και κυριολεκτικά!
Allst@rf
24/05/2010, 18:59
περαστικά και αγύριστα μάστορα...
Μου φαίνεται ότι οι ασφαλιστικές δεν καλύπτουν σε περίπτωση μέθης.
Καλά ξεμπερδέματα ...
Πάντα όρθιος.:wave2:
Shaolin Monk
24/05/2010, 19:06
Πρωτα να χαιρεσαι που ειστε καλα και δεν παθατε τιποτα.
Τωρα για τα υπολοιπα, κριμα και καλα ξεμπερδεματα. Μα κατι μαλακες που κυκλοφορουν ρε γαμωτο. Να βγαινεις στουπι, ειναι σαν να λες οτι παω παγανια για να φαω καποιον...:mad:
Παλι καλα που συγκρατηθηκες και δεν τον σκοτωσες το βλακα.
αγιο ειχατε παιδια!!! εγω δεν πλακωνομαι ποτε στο ξυλο, στοιχημα αν εχω εμπλακει σε καβγα 1 φορα, αλλα φιλε αμα ημουν στην θεση σου θα τον εστελνα στο νοσοκομειο...δεν θα την γλυτωνε...
αποπειρα ανθρωποκτονιας ειναι....τι ειναι??
πολυ προσοχη επισης τα ξημερωματα με τους π0υστηδ3ς...
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
Μου φαίνεται ότι οι ασφαλιστικές δεν καλύπτουν σε περίπτωση μέθης.
Έχεις δίκιο και για αυτό το μόνο που μπορώ να ευχηθώ στον stvr1 είναι, με γεια το σπίτι....
Του κάνεις μία αγωγή αν δεν τα πάρεις από την ασφάλειά του και ζητάς τα πάντα... το λιγότερο που θα πάρεις είναι μία ολοκαίνουρια μηχανή +10-50.000? για ψυχική οδύνη.Αν πέσεις σε καλό δικαστή(με μηχανόβιο γιο)θα έχεις αρκετά λεφτά για να πάρεις καινούριο σπίτι.
Καλή επιτυχία λοιπόν.
Αχ πόσο θέλω να μου κάτσει κανένα τέτοιο θύμα και να μη πάθω τίποτα.Θα την κάνω μετά για Μπαχάμες με πληρωμένες διακοπές για πάντα από το βλήμα.....
Και κάποιος χωρίς δίπλωμα να είναι πάλι μου κάνει
Αρχικά δημιουργήθηκε από drspeed
Έχεις δίκιο και για αυτό το μόνο που μπορώ να ευχηθώ στον stvr1 είναι, με γεια το σπίτι....
Του κάνεις μία αγωγή αν δεν τα πάρεις από την ασφάλειά του και ζητάς τα πάντα... το λιγότερο που θα πάρεις είναι μία ολοκαίνουρια μηχανή +10-50.000? για ψυχική οδύνη.Αν πέσεις σε καλό δικαστή(με μηχανόβιο γιο)θα έχεις αρκετά λεφτά για να πάρεις καινούριο σπίτι.
Καλή επιτυχία λοιπόν.
Αχ πόσο θέλω να μου κάτσει κανένα τέτοιο θύμα και να μη πάθω τίποτα.Θα την κάνω μετά για Μπαχάμες με πληρωμένες διακοπές για πάντα από το βλήμα.....
Περαστικά στο παιδί και τα σίδερα γίνονται ξανά! Εκείνη την ώρα ήμουν ήμουν κι εγώ εκεί κοντά για την ακρίβεια πάνω στην Ιερά οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα! :eek:
Όσο για τον τύπο :a31: :a016:
Δε μπορεί ο φίλος να κυνηγήσει το θέμα με τη νομική του προστασία χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθεί ή να τον αποζημιώσει η ασφαλιστική του άλλου κυνηγώντας μετά τον πελάτη της;
project.breeze
25/05/2010, 02:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
Γυρνόντας από τριήμερο στην Πάτρα (όχι με τους χαρλεάδες), σήμερα κατά τις 16:30 μμ βρέθηκα στο φανάρι της Κωνσταντινουπόλεως στο ύψος της Ιεράς Όδου. Περίμενω να ανάψει πράσινο και ξεκινάω. Διασχίζω την κάθοδο και την στιγμή που φτάνω στο ύψος της ανόδου της Ιεράς Οδού βλέπω εναν κουβά να έρχεται γ@μιώντας.
Ο τύπος φρέναρε κάπου προς το τέλος, αλλά τελικά σταμάτησε πάνω μου. Αποτέλεσμα εγώ και η μηχανή στην άσφαλτο και η κοπέλα μου στο καπό του μαλάκα.
Ευτυχώς, λόγω εξοπλισμού και τύχης, δεν πάθαμε τίποτα, δυστυχώς δεν μπορώ να πώ το ίδιο και για την μηχανή. Να τονίσω εδώ ότι τον αστράγαλό μου τον έσωσε η μπότα!
Σταματάει κόσμος, ρίχνω τα πρώτα μπινελίκια στον τύπο ενώ είναι ακόμα μέσα στον κουβά και μετά κατεβαίνει...
Ο τύπος ήταν ΤΥΦΛΑ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ! Τρέκλιζε, την μια έλεγε οτι θα με πληρώσει, την άλλη οτι δεν με χτύπησε:eyepop: , την άλλη ότι είχε πράσινο ή πορτοκαλί.... και εγώ να προσπαθώ να μην τον σακατέψω.
Φυσικά φώναξα την αστυνομία και ευτυχώς έκατσαν και δύο μάρτυρες και έδωσαν τα στοιχεία τους (Δημήτρη και Γιάννη και πάλι ευχαριστώ :wave2: ). Πήγαμε και προληπτικά στο νοσοκομείο και όλα καλά. Από αύριο αρχίζει ο γολγοθάς με τις ασφαλιστικές και το συνεργείο, αλλά τουλάχιστον δεν έχω και νοσοκομεία να τρέχω.
Ελπίζω εκεί στο αυτόφωρο που τον πήγαν τον παπάρα να γνωρίσει τον έρωτα από πίσω....:mad:
Προσοχή, γιατί η μαλακία σπάει κόκαλα και μεταφορικά και κυριολεκτικά!
Καλά ξεμπερδέματα φίλε και καλά ξεμπερδέματα.Εγώ έχω κλείσει ήδη 3 χρόνια από τότε που με χτύπησε μεθυσμένος και ακόμα περιμένω να γίνουν τα δικαστήρια...
project.breeze
25/05/2010, 02:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από drspeed
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τόσο απλά έ;Εμένα η μηχανή έπαθε ολική,αν περίμενα από την αποζημίωση να πάρω άλλη.ακόμα θα περίμενα...
XJR_Billy
25/05/2010, 02:12
Ευτυχώς εσύ κι η κοπέλα σου είστε καλά φίλε...
Όλα τα άλλα είναι δευτερέυοντα.
Όσο μπορεί να ισχύει αυτό για ανθρώπους που αγαπάμε τις μοτο μας...:sick:
Υπομονή και καλή τύχη.
ευτυθως δεν χρειαζεται να σου πουμε περαστικα ουτε εσενα ουτε της κοπελας σου ρε φιλε.
ποτε ξανα σου ευχομαι και οσο για τον γολγοθα...ελπιζω να μην ειναι τοσο ανηφορικος.η ασφαλεια θα καλυψει την ζημια και μετα θα τον κυνηγησει.
ζητα τα ολα!
:wave2:
blackbusa
25/05/2010, 03:27
περαστικα και αγυριστα βεβαια...
στο θεμα της μεθης νομιζω οτι ο νομος εχει αλλαξει...εσυ πληρωνεσε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ απο την ασφαλιστικη του αλλου και μετα τι θα του κανουν δεν σε πολυνοιαζει...αν εχεις και φιλικο διακανονισμο ακομα καλυτερα...ολα αυτα με επιφυλαξει...δεν μας λεει και κανενας σχετικος τι παιζει???
blues???:look:
g.kounoupis
25/05/2010, 03:33
μιλωντας θεωρητικα παντα η ασφαλιστικη ειναι υποχρεωμενη να πληρωσει και μετα κυνηγαει τον ασφαλιμενο για να τα παρει πισω . θεωρητικα μιλαμε παντα .
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
περαστικα και αγυριστα βεβαια...
στο θεμα της μεθης νομιζω οτι ο νομος εχει αλλαξει...εσυ πληρωνεσε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ απο την ασφαλιστικη του αλλου και μετα τι θα του κανουν δεν σε πολυνοιαζει...αν εχεις και φιλικο διακανονισμο ακομα καλυτερα...ολα αυτα με επιφυλαξει...δεν μας λεει και κανενας σχετικος τι παιζει???
blues???:look:
δεν ισχυει φιλικος σε περιπτωσεις δηλωσης τραυματισμου η μεθης.
blackbusa
25/05/2010, 03:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δεν ισχυει φιλικος σε περιπτωσεις δηλωσης τραυματισμου η μεθης.
τραυματισμου το ηξερα...για μεθη δεν ηξερα...και το παιδι ειπε οτι δεν ειχαν τραυματισμο σοβαρο...
τραυματισμου το ηξερα...για μεθη δεν ηξερα...και το παιδι ειπε οτι δεν ειχαν τραυματισμο σοβαρο...
τωρα ξερεις :winka:
και επισης μπορεις να δηλωσεις τραυματισμο ακομα και αν εχεις κακωσεις 1ου βαθμου η μωλοπες αρκει να πιστοποιηται οτι διακομισθηκες σε κρατικο νοσοκομειο και να εχεις γνωματευση του γιατρου.
Gandalf dr685sm
25/05/2010, 04:10
Η ασφαλιστική του σε πληρώνει κανονικά βάση τιμολογίων , τραυματισμού με απόδειξη (εισητήριο-εξιτήριο-γνωμάτευση), εξοπλισμό , μηχανή κτλ...
Μετά η ασφαλιστική του στρέφεται κατά του ασφαλιζόμενου της όπου τον πηδάει χωρίς σάλιο και σχεδόν αιώνια.
Το ίδιο ισχύει και αν δεν έχει δίπλωμα οδήγησης μαζί του. Το πρόβλημα μόνο είναι οτι όντως αν υπάρχει τραυματισμός θα γίνει δικάσιμος και αυτό τραβάει σε χρόνο.
Gandalf
blackbusa
25/05/2010, 04:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Η ασφαλιστική του σε πληρώνει κανονικά βάση τιμολογίων , τραυματισμού με απόδειξη (εισητήριο-εξιτήριο-γνωμάτευση), εξοπλισμό , μηχανή κτλ...
Μετά η ασφαλιστική του στρέφεται κατά του ασφαλιζόμενου της όπου τον πηδάει χωρίς σάλιο και σχεδόν αιώνια.
Το ίδιο ισχύει και αν δεν έχει δίπλωμα οδήγησης μαζί του. Το πρόβλημα μόνο είναι οτι όντως αν υπάρχει τραυματισμός θα γίνει δικάσιμος και αυτό τραβάει σε χρόνο.
Gandalf
thnx Μαγε γιατι βαριομουνα να τα γραφω...και αν ο τραυματισμος ειναι επιπολαιος και δεν εχεις χαμενα εισοδηματα (πχ λογω αδειας ,αναρωτικης κλπ κλπ)το δικαστηρια τι λεφτα να σου εκδικασουν???
thnx Μαγε γιατι βαριομουνα να τα γραφω...και αν ο τραυματισμος ειναι επιπολαιος και δεν εχεις χαμενα εισοδηματα (πχ λογω αδειας ,αναρωτικης κλπ κλπ)το δικαστηρια τι λεφτα να σου εκδικασουν???
πανο....ΠΟΙΝΙΚΟ δικαστηριο !!! ΠΟΙΝΙΚΟ !!! τα δικαστηρια δεν γινονται μονο για να κερδισουμε κατι.μπορει απλα να γινονται για την τιμωρια του φταιχτη.ακου που σου λενε...κατι παραπανω ξερω.
και εγω βαριεμαι να γραφω.
Ακριβώς τα ίδια επαθε χθες το βράδυ, συνάδελφός μου στην Καλλιθέα με την διαφορά όμως ότι η γυναίκα του ράγισε 3 σπονδύλους και θα χρειαστεί νοσηλία :sad:
Ο τύπος που τους χτύπησε ήταν τυφλα και βγήκε από στοπ εντελώς χύμα και μάλιστα δηλωσε και αυτός ανασφαλίστος.
:mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Ακριβώς τα ίδια επαθε χθες το βράδυ, συνάδελφός μου στην Καλλιθέα με την διαφορά όμως ότι η γυναίκα του ράγισε 3 σπονδύλους και θα χρειαστεί νοσηλία :sad:
Ο τύπος που τους χτύπησε ήταν τυφλα και βγήκε από στοπ εντελώς χύμα και μάλιστα δηλωσε και αυτός ανασφαλίστος.
:mad:
περαστικα στη γυναικα ρε κωστη...
DimChios
25/05/2010, 04:36
φακ!
Παλι καλα ρε φιλος! Παλι καλα!
Ιδιο, μα ΙΔΙΟ τιτλο...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=23234&highlight=%D4%D5%D6%CB%C1
blackbusa
25/05/2010, 04:40
πανο....ΠΟΙΝΙΚΟ δικαστηριο !!! ΠΟΙΝΙΚΟ !!! τα δικαστηρια δεν γινονται μονο για να κερδισουμε κατι.μπορει απλα να γινονται για την τιμωρια του φταιχτη.ακου που σου λενε...κατι παραπανω ξερω.
και εγω βαριεμαι να γραφω.
ποινικο εεεεεε????3-6 μηνες???εξαγορασιμοι???και μετα???ουτε καν στο πμ (ποινικο μητρωο) δεν γραφονται...για τον τραυματισμο εννοω...
ασε που απο την στιγμη που ο τυπακος ηταν σε κατασταση μεθης εχει σχηματιστει κιολλας δικογραφια απο τους αστυνομικους και την εχει πουτσισει κατα μεγαλο ποσοστο...το θεμα ειναι το παλλικαρακι απο την στιγμη που ειναι και καλα αυτος και η κοπελλα του να ξεμπερδευει οσο πιο γρηγορα γινετε...αποψη μου...
ποινικο εεεεεε????3-6 μηνες???εξαγορασιμοι???και μετα???ουτε καν στο πμ (ποινικο μητρωο) δεν γραφονται...για τον τραυματισμο εννοω...
ασε που απο την στιγμη που ο τυπακος ηταν σε κατασταση μεθης εχει σχηματιστει κιολλας δικογραφια απο τους αστυνομικους και την εχει πουτσισει κατα μεγαλο ποσοστο...το θεμα ειναι το παλλικαρακι απο την στιγμη που ειναι και καλα αυτος και η κοπελλα του να ξεμπερδευει οσο πιο γρηγορα γινετε...αποψη μου...
αναστολη πανουλη.μαγικη λεξη :cool: .και ναι εχεις δικιο.τρως καταδικαστικη αποφαση με αναστολη και δεν γραφεται στο μητρωο.οτι πεις παλικαρι μου...
σαφως και σχηματιστηκε δικογραφια στη προκειμενη και θα παει αυτεπαγγελτα (το ποινικο)
για μενα το θεμα ειναι εκτος του να ξεμπερδευουμε,να βοηθαμε και να βελτιωθει η κατασταση.με το να ξεμπλεξω και να ξεγραψω μαλλον διαιωνιζω την κατασταση.το να βρεθεις απολογουμενος ομως σε μια αιθουσα δικαστηριου,να δικαστεις,να καταδικαστεις σε ενα 3μελες και να πληρωσεις τοσο σε χρημα οσο και σε ψυχολογια ΙΣΩΣ σου γινει μαθημα και δεν το ξανακανεις.
αυτα και τελος :wave2:
περαστικα στη γυναικα ρε κωστη...
Να σαι καλά. Ευτυχώς τα παιδιά γλυτώσαν τα χειρότερα αφού πήγαιναν σιγά και φορούσαν μπότες - μπουφάν και καλά κράνη.
kalogeros
25/05/2010, 05:46
stvr1 περαστικά και άλλο κακό να μην σε βρει.
Από περιέργια, δεν μας λες και πόσο έγραψε το μηχανάκι της τροχαίας;
Παιδιά, σας ευχαριστώ για τις ευχές και τα καλά σας λόγια. :wave2:
Μίλησα με τον ασφαλιστή μου και μου είπε ότι θα πληρωθώ κανονικά και θα του ζητήσει η ασφαλιστική του τα λεφτά (και πιστέψτε με θα είναι πολλά!:evil: ) . Έχει αλλάξει ο νόμος.
DimChios, ακόμα και τις τελείες πέτυχα!!! :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Όσο για αυτό που λέει ο TROOPER, συμφωνώ απόλυτα. Την αστυνομία την φώναξα χωρίς να ξέρω ακόμα αν θα πληρωθώ, γιατί θεώρησα πιο σημαντικό να μαζέψουν τον φονιά από τον δρόμο.
Περαστικά στην κοπέλα που τραυματίστηκε στην Καλλιθέα!
Kalogeros, δεν είδα τι έγραψε σε αυτόν το μηχανάκι, αλλά θα ρωτήσω το βράδυ που θα πάω για κατάθεση στην τροχαία. Η ατάκα του αστυνομικού τα λέει όλα: "Αλκοόλ βρήκαμε, κάτσε να δούμε μην έχει πιεί και τίποτα άλλο".
Το είπα και το ξαναλέω: μεγάλη υπόθεση ο εξοπλισμός! Όταν είχα πάρει το δερμάτινο στην κοπέλα μου της πήρα και μια ράχη και της είχε κάνει εντύπωση, τώρα κατάλαβε τον λόγο. Και βέβαια ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι περπατάω και ότι δεν έχω ούτε μελανιά στο πόδι που με χτύπησε!!
sergiosm
30/05/2010, 19:36
ΕΥΤΥΧΩΣ είστε καλά.
Αυτό είναι το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
Στα λοιπά τώρα:
1) Η ασφαλιστική του θα σε πληρώσει κανονικά και με το νόμο.
Μετά βέβαια θα του τα πάρει, αλλά ας πρόσεχε.
2) Η ποινή (στο ποινικό) είτε με αναστολή είτε χωρίς ΓΡΑΦΕΤΑΙ κανονικότατα στο ποινικό μητρώο. Αν βέβαια είναι με αναστολή, γιατί στην περίπτωσή του παίζει να μην του δωθεί αναστολή και να μετατραπεί σε χρηματική ποινή, το οποίο σημαίνει 600 ευρώ (περίπου) για κάθε μήνα.
3) Αν δεν τα βρεις με την ασφαλιστική, την αγωγή να την στρέψεις ΚΑΙ εναντίον προσωπικά του μ@λ@κ@.
devil's animal
31/05/2010, 12:04
παλι καλα αδερφε που δεν παθατε κατι σοβαρο...
οσο για τις αποζημιωσεις, να το κυνηγησεις και με το παραπανω με ηθικη βλαβη...
:beer: :beer: