PDA

View Full Version : Αλλαγή F650 με δικύλινδρο

STRATAKAS
25/05/2010, 12:05
paidia kalhspera exv ena f650 monokylindro kai thelv na parn to dykylindro 2 ervthmata 1)exv ycos 1.70protinetai opoiis jerei xamhlh mhxanh apo mama h xamhlh sela duratec 2 yparxei thema ajiopistias me to dykylindro

G/S
26/05/2010, 03:36
Σχετικά με τήν αλλαγή εχω να σού πώ τα παρακάτω:
1)θέμα ύψους δέν νομίζω να υπάρχει αλλά καλού-κακού πήγαινε σε μία έκθεση και καβάλατο να δείς καί μόνος σου , νομίζω έχεις τήν επιλογή από τήν αρχή να επιλέξεις αν το θέλεις με την κοντή σέλλα της BMW (πιθανότατα στήν αλλάζει δωρεάν)
2)Δέν εχει ακουστεί κάτι γιά θέματα αξιοπιστίας,πέρα από κάτι ανακλήσεις στά πρώτα μοντέλα.
Ειναι ΠΟΛΥ οικονομικό στήν κατανάλωση του
Εχει πολύ καλή ροπή (γιατί στήν ουσία είναι ενα f800 <κομμένο>)
Ρώτα στήν αντιπροσωπεία αν στήν αδεια κυκλοφορίας γράφετε σάν 650 η 800 (νομίζω ισχύει το δεύτερο μάλλον οπότε πληρώνεις ανάλογα τέλη και ασφάλειες.
Αντε καί καλές βόλτες.:beer:

foogr01
26/05/2010, 03:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από G/S
Σχετικά με τήν αλλαγή εχω να σού πώ τα παρακάτω:
1)θέμα ύψους δέν νομίζω να υπάρχει αλλά καλού-κακού πήγαινε σε μία έκθεση και καβάλατο να δείς καί μόνος σου , νομίζω έχεις τήν επιλογή από τήν αρχή να επιλέξεις αν το θέλεις με την κοντή σέλλα της BMW (πιθανότατα στήν αλλάζει δωρεάν)

Είναι ένα ελάχιστο πιο ψηλό από το μονοκύλινδρο. Όταν ρώτησα για το "κόντεμα" μου είπανε πληρώνω κατιτίς αλλά δε θυμάμαι πόσο. Πάντως έχει δίκιο ο G/S πήγαινε κ κάτσε πάνω ;)

2)Δέν εχει ακουστεί κάτι γιά θέματα αξιοπιστίας,πέρα από κάτι ανακλήσεις στά πρώτα μοντέλα.
Ειναι ΠΟΛΥ οικονομικό στήν κατανάλωση του
Εχει πολύ καλή ροπή (γιατί στήν ουσία είναι ενα f800 <κομμένο>)
Ρώτα στήν αντιπροσωπεία αν στήν αδεια κυκλοφορίας γράφετε σάν 650 η 800 (νομίζω ισχύει το δεύτερο μάλλον οπότε πληρώνεις ανάλογα τέλη και ασφάλειες.
Αντε καί καλές βόλτες.:beer:

800 γράφετε, εννοείται, αλλά τα τέλη δεν πρέπει να έχουν διαφορά με το 650. Η ασφάλεια τώρα είναι ανάλογα τον ασφαλιστή κ την εταιρία.

Κι εγώ αυτό "χαλβάδιαζα" αλλά τελικά πήρα το μονοκύλινδρο γιατί ήταν πιο φτηνό κ πιο ωραίο κατά τη γνώμη μου :D

Με το καλό !!! :wave2:

road spirit
26/05/2010, 09:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από STRATAKAS
paidia kalhspera exv ena f650 monokylindro kai thelv na parn to dykylindro 2 ervthmata 1)exv ycos 1.70protinetai opoiis jerei xamhlh mhxanh apo mama h xamhlh sela duratec 2 όταν την παραγγέλνεις έχεις την επιλογή για χαμηλή σέλα χωρίς χρέωση. Γιατί να σκάσεις 300+ ευρώ στη τούρατεκ??? δεν υπάρχει λόγος...

2 yparxei thema ajiopistias me to dykylindro όχι μέχρι τώρα (κάποιες ανακλήσεις στα πρώτα που βγήκαν απο τη παραγωγή, that's all)

DUKASII
26/05/2010, 09:06
Μια χαρα μοτο..εχω κανει καμια 700 χιλ με ενος φιλου τωρα που το στρωνει κιολας και θα το φτανεις παροτι 1,70.

μια ερωτηση κ απο μενα τωρα..για να γινει σα το αλλο το γληγολο το 800 τι πρεπει να αλλαξουμε?

G/S
27/05/2010, 03:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Μια χαρα μοτο..εχω κανει καμια 700 χιλ με ενος φιλου τωρα που το στρωνει κιολας και θα το φτανεις παροτι 1,70.

μια ερωτηση κ απο μενα τωρα..για να γινει σα το αλλο το γληγολο το 800 τι πρεπει να αλλαξουμε?

Μπέκ ψεκασμού , Ρύθμιση εκκεντροφόρων( στίς μοίρες-βύθισμα) ,χαρτογράφηση ανάφλεξης , και ένα reset στόν εγκέφαλο.Αυτά μου είχαν πεί κάποια στιγμή που είχα ρωτήσει πληροφοριακά ,δέν ξέρω αν όντως ισχύουν η θέλει καί κάτι άλλο:wave2:

DUKASII
27/05/2010, 03:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από G/S
Μπέκ ψεκασμού , Ρύθμιση εκκεντροφόρων( στίς μοίρες-βύθισμα) ,χαρτογράφηση ανάφλεξης , και ένα reset στόν εγκέφαλο.Αυτά μου είχαν πεί κάποια στιγμή που είχα ρωτήσει πληροφοριακά ,δέν ξέρω αν όντως ισχύουν η θέλει καί κάτι άλλο:wave2: ααα
..

μονο αυτα??:uplate:

p@nos
27/05/2010, 04:00
ααα
..

μονο αυτα??:uplate:

και κεφαλη αν θυμαμαι καλα μιας και εχουν διαφορετικες...σε συνδιασμο με τις τιμες καταλογου bmw εχεις περασει ηδη τα διπλα λεφτα του γληγορου 800, και μετα θα σου μενουν και φρενα, αναρτησεις, πλαστικα και χρωμα για να το κανεις ιδιο

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DUKASII
27/05/2010, 04:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
και κεφαλη αν θυμαμαι καλα μιας και εχουν διαφορετικες...σε συνδιασμο με τις τιμες καταλογου bmw εχεις περασει ηδη τα διπλα λεφτα του γληγορου 800, και μετα θα σου μενουν και φρενα, αναρτησεις, πλαστικα και χρωμα για να το κανεις ιδιο

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: καλα μονο για μοτερ ενδιαφερθηκα μιας κ νομιζα οτι θα ταν τιποτα απλο κ φτηνο και το ειπα στο φιλο..τωρα ας κατσει με οτι εχει .

p@nos
27/05/2010, 04:05
καλα μονο για μοτερ ενδιαφερθηκα μιας κ νομιζα οτι θα ταν τιποτα απλο κ φτηνο και το ειπα στο φιλο..τωρα ας κατσει με οτι εχει .

htan το πρωτο πραγμα που σκεφτηκαν ολοι οταν βγηκε το 650...:D

DUKASII
27/05/2010, 04:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
htan το πρωτο πραγμα που σκεφτηκαν ολοι οταν βγηκε το 650...:D ξερεις τη πραγματικη τους διαφορά σε αλογα?

road spirit
27/05/2010, 05:02
ξερεις τη πραγματικη τους διαφορά σε αλογα? καμιά 10αριά στη ρόδα η οποία φαίνεται στις ψηλές rpm μόνο

απο ροπές είναι σχεδόν τα ίδια, μάλιστα το "650" μπορεί να είναι και λίγο πιο γεμάτο χαμηλά

DUKASII
27/05/2010, 05:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
καμιά 10αριά στη ρόδα η οποία φαίνεται στις ψηλές rpm μόνο

απο ροπές είναι σχεδόν τα ίδια, μάλιστα το "650" μπορεί να είναι και λίγο πιο γεμάτο χαμηλά καλα μονο στις ψηλες στροφες ρε φιλε θα χε που θα χε στο ρελαντι και στη νεκρα?
και εκει χρειαζεται κατι παραπανω οντως το 650..που "μενει" νωρις απο τραβηγμα.

G/S
27/05/2010, 05:06
Noμίζω γύρω στά 12-14 άλογα διαφορά (ονομαστική) αλλά έχουν καί διαφορά στήν ροπή , άρα καί στήν άμεση απόδοση τών αλόγων στόν δρόμο.Πάντως το 650 μία χάρα εργαλείο είναι και νομίζω πιό <φιλικό>σε σχέση με το f800(υψος).

Cpt. Haddock
27/05/2010, 05:38
2 yparxei thema ajiopistias me to dykylindro

Να κοιτας τον κινητήρα για λαδια...

Ξέρω δύο που χάνουν (το ένα μετα απο σερβις κιόλας :sick: )

DUKASII
27/05/2010, 05:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Ξέρω δύο που χάνουν (το ένα μετα απο σερβις κιόλας :sick: ) απο που τα χανουν?μπας φταιει το γατονι μαστορας?

road spirit
27/05/2010, 05:43

Ξέρω δύο που χάνουν (το ένα μετα απο σερβις κιόλας :sick: ) για 650 μιλάμε, όχι για 800 ε?

έχουν διαφορά για αυτό το λέω...

road spirit
27/05/2010, 05:44
απο που τα χανουν?μπας φταιει το γατονι μαστορας? τα 800άρια παρουσιάζουν διαρροή λαδιού απο το ψευτοκάπακο κεφαλής... σχεδόν όλα, μετά τα 10.000 χλμ... αλλάζει εντός εγγύησης

Cpt. Haddock
27/05/2010, 05:45
απο που τα χανουν?μπας φταιει το γατονι μαστορας?

φλαντζα κεφαλής

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
για 650 μιλάμε, όχι για 800 ε?
έχουν διαφορά για αυτό το λέω...

ναι, το ενα απο τα δυο που ξέρω ειναι 650... :sick:

DUKASII
27/05/2010, 05:46
φλαντζα κεφαλής

ναι, το ενα απο τα δυο που ξέρω ειναι 650... :sick: γιατι ανοξαν κεφαλη στο σερβις?και αν οχι γιατι τους ηρθε και χανουν λαδια?ξερουμε κατι ?

road spirit
27/05/2010, 05:47
φλαντζα κεφαλής

ναι, το ενα απο τα δυο που ξέρω ειναι 650... :sick: μάλιστα, δεν είχα ακούσει/διαβάσει ποτέ για 650 μέχρι τώρα

Cpt. Haddock
27/05/2010, 05:49
γιατι ανοξαν κεφαλη στο σερβις?και αν οχι γιατι τους ηρθε και χανουν λαδια?ξερουμε κατι ?

Δε νομιζω οτι ανοιξαν κεφαλη. Ηταν μικρο σερβις, απλα το λεω γιατι χανει πολύ σε σημειο να κανει κηλιδα κατω και το λαδάκι φαίνεται φρεσκο, σαν ελαιολαδο...

:uplate:

Μιλαμε για μηχανάκι 1,5 ετους και πολυ λιγων χιλιομετρων :sick:

road spirit
27/05/2010, 05:51
Δε νομιζω οτι ανοιξαν κεφαλη. Ηταν μικρο σερβις, απλα το λεω γιατι χανει πολύ σε σημειο να κανει κηλιδα κατω και το λαδάκι φαίνεται φρεσκο, σαν ελαιολαδο...

:uplate:

Μιλαμε για μηχανάκι 1,5 ετους και πολυ λιγων χιλιομετρων :sick: πφφφ, εμένα άρχισε να χάνει απο τον 6ο μήνα ρε μλκ :lol: