View Full Version : Ρε μαστορα...
Panopticon7
25/05/2010, 15:16
Γιατι αφου σου εξηγησα οτι θελω μοντελο 2009 μου εφερες 2008
Αργοτερα οταν ρωτουσα να μου πεις τι μοντελο ειναι... Αφου καταλαβες οτι πηρα χαμπαρι μου ελεγες "08-09" ενω ξερω οτι πανε 07-08 09-10 και λοιπα.
Γιατι η αποδειξη γραφει 7.000 ενω πληρωσα 7.500
Οταν την ζητησα μου ειπες οτι δυσκολα θα την παρω γιατι ειναι στο υπουργειο για να βγει η αδεια.
Αργοτερα την αναζητησα στο καταστημα οπου την προμηθευτικες την μοτο.
Γιατι μια μερα που την αφησα για αλλαγη λαδιων βρηκα μια κρατζουνια στο καπακι του μοτερ ??? (που μολις το ειχα αλλαξει κιολας λογω πεσιματος απο σταση) !!!
Πως τα καταφερες ρε φιλε πραγματικα ?
Γιατι υστερα απο αλλαγη λαδιων, στα 500 km εφυγε η ταπα λαδιου και παραλιγο να σπασει το μοτερ ? (Για να ειμαι δικαιος δεν ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σιγουρος οτι εφταιγες για τουτο)
Γιατι οταν τρακαρα ενω προσφερθηκες να μου φτιαξεις την μηχανη, ρωτησες για ΟΛΑ ανταλακτικα στην αντιπροσωπια, και οταν στο τελος (οταν ηταν να τα παραγγειλεις) σου ειπα οτι θελω να αλλαξω ΜΟΝΟ τα απαραιτητα (λογω στενοτητας) στραβωσες και μου την ειπες ?
Αυτη δεν ειναι η δουλεια σου ?
Γιατι ποτε δεν σε εχω δει να εργαζεσαι και να πινεις φραπε και ααααν θυμηθεις ξεβιδωνεις και καμια βιδα... Ποσες φορες σε εχω ακουσει να λες "πω πω, εχω 10 μηχανακια να φτιαξω αλλα βαριεμαι σημερα", γιατι βαριεσαι τοσο ρε φιλε, γιατι δεν σεβεσαι την δουλεια σου ρε μαστορη... Καποτε νομιζα οτι εισαι ο καλυτερος στην Νεα Ιωνια, αλλα δεν παιζει μονο ρολο να εισαι καλος αλλα να μπορει να σε εμπιστευθει ο πελατης σου. ...!
Ποιο ειναι ποιο σημαντικο απ ολα ? Ψηφιστε και κερδιστε ! ! !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ Δεν ξέρω
Σειρά μου τώρα
Ψηλός ψηλός καλόγερος και κόκαλα δεν έχει τη είναι???????
Τέλος η πλάκα τη σου κάνανε καπετάνιο γιατί συνέχισες να πηγαίνεις εκεί:confused:
Απ ότι φαίνεται έχεις "άσχημα" γούστα και σ αρέσουν τα σαδο μάζο πάνω σου...
Γιατί απ όλα αυτά που περιγράφεις παραπάνω δεν μπορεί να επιμένεις να πηγαίνεις σ αυτόν το "μάστορα"...κάτι σ αρέσει και το κάνεις δε μπορεί...
Καλά απο την αρχή ξεκίνησε περιεργα η ιστορία (μοντέλο κλπ) αλλά ειδικά με τη γρατζουνιά απο τροχό (όπως γράφεις τουλάχιστον γιατί και μένα ειλικρινά δε πάει το μυαλό μου...) θα έπρεπε να γίνει Ο ΧΑΜΟΣ!
anyway πες τον πόνο σου εδώ, αλλά έτσι κι αλλιώς άκρη δε βγαίνει. Να πεις το ονομα και το μαγαζί του δε μπορείς (και να το κάνεις δηλαδή θα μπούνε τα γνωστά αστεράκια ******)οπότε πες τα εδώ να ξεδώσεις τουλάχιστον.
Έτσι κι αλλιώς όλοι έχουμε εμπειρίες απο κακά μαστόρια, αλλά τουλάχιστον φροντίζουμε να τα κόψουμε πριν μας κόψουν αυτά.
Κι αυτό με την τάπα του λαδιού, όποιος άλλαζε τα λάδια ευθύνεται, αν το έκανε ο μάστορας τότε αυτός στην έκανε την λακαμία
Panopticon7
25/05/2010, 15:47
Φυσικα και δεν πηγαινω, μετα απο το σκηνικο με τα ανταλακτικα την πηρα την μηχανη οπως οπως απο εκει, και μαλιστα υστερα για να με εκδικηθει ταχα, πηρε τον πραγματογνομωνα να ακυρωσει τις ζημιες που βγαλανε.
Πιστευα οτι αφου απο αυτον αγορασα το μοτοσακο, θα επρεπε να πηγαινω εκει... Μεγα λαθος.
ilias integra R
25/05/2010, 16:43
Αν ο μαστορας που λες ειναι κοντα στο carefour στην Νεα Ιωνια τοτε ειναι ο ιδιος που καποτε σε εμενα ειχε στραβοβιδωσει ενα μπουζι και μετα ετρεχα να φτιαξω την κεφαλη...........κριμα γιατι καποτε ηταν σωστος......:mad:
Panopticon7
25/05/2010, 16:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias integra R
Αν ο μαστορας που λες ειναι κοντα στο carefour στην Νεα Ιωνια τοτε ειναι ο ιδιος που καποτε σε εμενα ειχε στραβοβιδωσει ενα μπουζι και μετα ετρεχα να φτιαξω την κεφαλη...........κριμα γιατι καποτε ηταν σωστος......:mad:
Δεν ειναι οχι, κοντα στο σταθμο του ΙΣΑΠ ειναι ο δικος μου
caesarsk
25/05/2010, 16:57
ωχ ωχ ωχ... απο την Παναγουλη μιλατε η απο την Ιφιγενειας??
caesarsk
25/05/2010, 16:58
ακυρο....προλαβες και απαντησες και ξερω για ποιον λες.....αλλαξε γρηγορα!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Γιατι
Γιατι ποτε δεν σε εχω δει να εργαζεσαι και να πινεις φραπε και ααααν θυμηθεις ξεβιδωνεις και καμια βιδα... Ποσες φορες σε εχω ακουσει να λες "πω πω, εχω 10 μηχανακια να φτιαξω αλλα βαριεμαι σημερα", γιατι βαριεσαι τοσο ρε φιλε, γιατι δεν σεβεσαι την δουλεια σου ρε μαστορη... Καποτε νομιζα οτι εισαι ο καλυτερος στην Νεα Ιωνια, αλλα δεν παιζει μονο ρολο να εισαι καλος αλλα να μπορει να σε εμπιστευθει ο πελατης σου. ...!
Ποιο ειναι ποιο σημαντικο απ ολα ? Ψηφιστε και κερδιστε ! ! !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι συνεχίζεις και πηγαίνεις εκεί ! Αυτό φτιάξε... Και όλα τα αλλα θα ρθουν με το καιρό τους αγόρι μου καλό... :rotflmao:
devil's animal
25/05/2010, 17:05
πισσα καο πουπουλα!!!
:a016: :a015: :a016: :a015: :a016:
:a29:
Και ΟΚ το να είναι κακός ο μάστορας συμβαίνει δυστυχώς. Το μοντέλο του 08 πως στο καλό το μπέρδεψες με το μοντέλο του 9; Μήνα/χρόνο κατασκευής δεν είχε πάνω στο πλαίσιο η μοτό; Και αν δεν είχε για ποιο λόγο πριν την αγοράσεις δεν πήρες το νούμερο να τσεκάρεις με την εδώ αντιπροσωπεία για τη μοτοσυκλέτα; :confused: Είναι η πρώτη δουλειά που κάνουμε ιδιαίτερα όταν αγοράζουμε από έμπορο πέραν του επίσημου αντιπροσώπου! Σου εύχομαι ποτέ ξανά και προσοχή στα λαμόγια. :smilea: :beer:
Panopticon7
25/05/2010, 18:06
Εδω δεν τσεκαρα την αποδειξη το μοντελο λες...
Τον επιστευθηκα γιατι τον γνωρισα απο φιλο, δεν λεω οτι ειναι ντε και καλα κακος μαστορης, απλως σε εμενα εκανε λαμογιες...
Panopticon7
25/05/2010, 18:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
ακυρο....προλαβες και απαντησες και ξερω για ποιον λες.....αλλαξε γρηγορα!!!
Οχι δεν ξερεις.
Θαρρω ο δρομος εχει 2 Κυδωνια εκει :rotflmao:
:look: ρε φίλε, παραδέξου το...
μήπως σε λένε Χρήστο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101395&highlight=%E1%F1%EA%EF%F5%E4%E1) :confused:
:bigcry:
:rotflmao:
caesarsk
26/05/2010, 01:43
μηπως ειναι νεαρο και στρουμπουλο???
Panopticon7
29/06/2010, 03:35
Yes... Και η ιστορια συνεχιζεται...
Απο το βιβλιαρακι των σερβις δεν εχει σταλθει τιποτα στην Honda ωστε να ενεργοποιηθει η εγγυηση, που παει να πει οτι θα κληθω να πλερωσω 250 ευρωπουλα για την αλλαγη ενος καλωδιου ABS που ειναι προβληματικο σε αυτο το μοντελο.
Θα μου πεις... 6 μηνες ρε φιλε τωρα το καταλαβες... Εμ ουσιαστικα ειναι η πρωτη μηχανη αυτη και αυτα τα "κολπα" τωρα τα εμαθα !
Περαστικα μου :bawl:
Μηπως ειναι στο δρομο του ικα ο μαστορας που λες?
ρε φιλε,γιατι εμενα μου φαινεται οτι γουσταρεις ολη αυτη την κατασταση?
γιατι περιμενες τα περιστατικα απο ενα να γινουν δεκα?
μηπως εισαι αργος στις αντιδρασεις σου?:wave2:
Θα μου πεις... 6 μηνες ρε φιλε τωρα το καταλαβες... Εμ ουσιαστικα ειναι η πρωτη μηχανη αυτη και αυτα τα "κολπα" τωρα τα εμαθα !
Εσύ δεν έλεγες πως είχες τσόπερ κάποτε ή λάθος θυμάμαι;
:look: :confused:
Panopticon7
29/06/2010, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από kosni
Μηπως ειναι στο δρομο του ικα ο μαστορας που λες?
Ναι.
Panopticon7
29/06/2010, 14:21
Και οπως μου αρεσει να κραζω τον καθε κερατα, μ αρεσει να αναφερω και τον καλο.
Στο ATS που πηγα οι ανθρωποι φαινονται επαγγελματιες και με το θεμα του καλωδιου μου ειπαν θα το φροντισουν.
Παρ ολο που ειναι επισημο Honda οι τιμες του ειναι ανθρωπινες αλλα πολυ βελτιωμενη ειναι η εξυπηρετηση, που κυμαινεται σε επαγγελματικο επιπεδο, οπως προειπα.
Πραγματικα εχω μεινει με τις καλυτερες εντυπωσεις και οποιος μενει βορεια και ψαχνει μαστορα ας μου πει.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Ναι. [/QΓια δες τα pm σου σε περικαλω
Η εγγυηση ισχει, μη αγχωνεσαι.. Οσο για το μοντελο, ποσο το πηρες? Αλλη τιμη εχει το 08 και αλλη το 09..
(Για αντιπροσωπειας μιλαμε ελπιζω.. Hornet ABS?)
Panopticon7
30/06/2010, 05:28
Την εγγυηση την εχω χασει φιλε, μου το ειπαν απο το επισημο.
Οπως γραφω στο αρχικο μηνυμα η αποδειξη γραφει 7.000 και πληρωσα 7.500
Βλεπω υπαρχουν κ αλλοι με παραπονα, για πειτε εσας τι σας εκανε ?
Οντως πατερας και γιος ειναι για πολυ ξυλο
Απ'την τιμη και μονο δεν καταλαβες οτι ειναι 08? Το 09 εχει 8690?.. Τελος παντων, δεν το πολυκαταλαβα αυτο..
Οσο για την εγγυηση.. στειλε μου το πλαισιο σε πμ αν θελεις να δω κατι
Panopticon7
30/06/2010, 05:34
ναι... το σκεφτικα μηπως ο κερατας μου πουλησε παραεισαγωγης, αλλα ευτυχως... Δεν μπορουσε να βρει.
Εχει περασει απο το σαρακακη το μηχανακι οποτε με το καλωδιο κατι θα κανουμε μου ειπαν στο ATS.
Εγγυηση νορμαλ ομως οπως την ξερετε εσεις δεν εχω πλεον.
Panopticon7
30/06/2010, 05:40
:bawl: :lol: :bawl: :lol:
Panopticon7
30/06/2010, 05:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Απ'την τιμη και μονο δεν καταλαβες οτι ειναι 08? Το 09 εχει 8690?.. Τελος παντων, δεν το πολυκαταλαβα αυτο..
Οσο για την εγγυηση.. στειλε μου το πλαισιο σε πμ αν θελεις να δω κατι
Επεμενε να παρω μηχανακι απο αυτον να γλυτωσω και χρηματα, η φαση ειναι οτι ηθελα το μπλε, και μου ειπε οτι αυτο υπαρχει μονο σε 08.
Οποτε επελεξα το χρυσο που υπηρχε ταχα σε 09.
Ρε συ, απο φιλο ηρθα σε επαφη μαζι του και γιαυτο τον εμπιστευθηκα, δεν το εψαξα το θεμα, ουτε ηξερα απο τιμες.
Το ξερω οτι μεριδιο ευθυνης εχω και εγω σε αυτο, καθως δεν πρεπει να εμπιστευομαστε ουτε τον κωλο μας, ο λογος που εγραψα το θρεντ ειναι να μαθω τι μαλακιες εχει κανει και σε αλλους και απ οτι βλεπω δεν ειμαι ο μονος
Αν λες για τον ************ με εχει ταλαιπωρησει πολυ ο συγκεκριμενος τυπος πριν πολλα χρονια. Εχω σπασει καρτερ (απο αλυσιδα) σε xr250 και του το παω. Μου προτεινει να το κολλησουμε και το κολλαμε. Η κολληση φυσικα δεν πετυχε και του το πηγα πισω..και ξεκινησαμε αλλαγη καρτερ. Το μηχανακι ηταν εισαγωγης και ειχε θεμα με τα ανταλλακτικα.Και εκει ξεκινησε το "περνα σε δυο μερες γιατι ετσι και γιουβετσι ". Το καρτερ το βρηκα εγω γιατι αυτος δε το βρισκε, τις φλαντζες τις βρηκα εγω γιατι αυτος δε τις εβρισκε(και ειχε το θρασσος να μου λεει "και τι μηχανακι ειναι αυτο...και δε βρισκω τιποτα ...και που το βρηκες..και πιπες γενικοτερα)και τελικα μετα απο κανα 3μηνο απιστευτης ταλαιπωριας, και αφου μπαινω στο μαγαζι και βλεπω το μοτερ κατεβασμενο μεν δεμενο δε (απ τα χερακια του) να μην εχει επαναφορα ο λεβιες ταχυτητων το φορτωσα οπως ηταν και εφυγα. Αποτελεσμα τρεις μηνες χωρις μηχανακι τα νευρα κροσια και του ειχα πληρωσει και την κολληση. Και μετα το πηγα σε εναν αλλο απατεωνα ..... ο οποιος τουλαχιστον το εφτιαξε καλα..εδω και 7 περιπου χρονια δεν εχει κανει κιχ.
edit από makis206 : http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=28026 :winka:
Panopticon7
30/06/2010, 09:43
Φίλε kosni αυτά που γράφεις είναι φωτογραφία αυτού του μάστορα. Μπορώ να φανταστώ το σκηνικό, δε φτάνει που είναι απατεώνας είναι και τεμπέλης ο Μητσάρας... :lol: :lol: :lol:
Panopticon7
01/07/2010, 15:04
Τελικα το προβλημα ειναι στον εγκεφαλο του ABS, κοστιζει +800 ευρωπουλα. :cry: :cry: :cry:
Τελικα το προβλημα ειναι στον εγκεφαλο του ABS, κοστιζει +800 ευρωπουλα. :cry: :cry: :cry:
ακόμα και αν την εχεις χασει την εγγυηση οπως λες (δε καταλαβαινω γιατι βεβαια αλλά τεσπά)...
θεωρω πως μπορεις να ρωτησεις απευθειας μεσα στη honda και να τους πεις ομορφα και ωραια πως εγκεφαλο ABS στα δυο και κατι χρονια δεν ειναι και λογικο να χρειαζεται και πως μπορουν (αν θελουν ) να το καλυψουν ως ενδειξη σωστου after sales support... :wave2:
Panopticon7
01/07/2010, 15:20
αγαπητε την εγγυηση την εχασα διοτι δεν σταλθηκε το χαρτι με την υπογραφη μου στην honda ωστε να ενεργοποιηθει.
Τα σερβις στην αρχη τα εκανα οπως πρεπει... αλλα δεν ηξερα τι παιζει ακριβως, ο (λεμε τωρα) μαστορας κρατουσε το βιβλιαρακι χωρις να γραψει απολυτως τιποτα πανω.
"μη στεναχωριεσαι, ολα θα τα κανονισουμε εδω το εχω το βιβλιο".
Στο ATS μου ειπαν τα παιδια οτι δεν γινεται να την ενεργοποιησω μετα απο ενα εξαμηνο και χωρις να γραφει τα σερβις μεσα.
Κατι θα γινει...
Panopticon7
03/07/2010, 12:00
Μεχρι την δευτερα χωρις μηχανη γαμωτο :mad: :sad:
Φίλε kosni αυτά που γράφεις είναι φωτογραφία αυτού του μάστορα. Μπορώ να φανταστώ το σκηνικό, δε φτάνει που είναι απατεώνας είναι και τεμπέλης ο Μητσάρας... :lol: :lol: :lol:
Το μηλο κατω απ την μηλια θα πεσει.....:beer:
ΑΤS και ξερο ψωμι......
Πανοπτικός
06/01/2012, 20:10
Ο μεταλυτερος link removed by VANDA απατεωνας που εχω συναντησει στην ζωη μου, ανοιξε και σελιδα :bigcry: :bigcry:
brainstorm73
06/01/2012, 20:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Ο μεταλυτερος link removed by VANDA απατεωνας που εχω συναντησει στην ζωη μου, ανοιξε και σελιδα :bigcry: :bigcry:
Προσεχε μην εχεις τρεχαματα αδερφε.....:beer: