View Full Version : Τσίπ Rfid...
HORNET600F
12/06/2010, 06:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν τι λένε οι θρησκείες και οι όποιες θεωρίες συνωμοσίας προκύπτουν από αυτές.
Εγώ απλά αναφέρω κυρίως ως προβληματισμό το εξής: Όσοι κόπτονται για θρησκείες, αποκαλύψεις κλπ. είναι κάτι που το επέλεξαν; ή τους το φύτεψαν στον εγκέφαλο κάποιοι άλλοι σαν το τσιπάκι για το οποίο αντιδρούν;
Ο κάθε άνθρωπος έχει τις ευαισθησίες, τις ανησυχίες κ τους προβληματισμούς του οι οποίοι ενισχύονται ή ξεθωριάζουν με το ψάξιμο. Δεν το βρίσκω κακό, αντίθετα.
Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι θρησκείες και οι όποιες θεωρίες συνωμοσίας προκύπτουν από αυτές.
Εγώ απλά αναφέρω κυρίως ως προβληματισμό το εξής: Όσοι κόπτονται για θρησκείες, αποκαλύψεις κλπ. είναι κάτι που το επέλεξαν; ή τους το φύτεψαν στον εγκέφαλο κάποιοι άλλοι σαν το τσιπάκι για το οποίο αντιδρούν;
Οταν μιλάει κάποιος για θρησκεία, συνεχώς απαντάτε για πλύση εγκεφάλου....
Ας είναι αν το θέλετε.....
Αν κάποιοι θέλησαν να κοιτάξουν αυτά τα θέματα απο θρησκευτική άποψη, αυτό γίνεται επειδή το επέλεξαν οι ίδιοι...
Ακόμη και αν κατα την γνώμη σου τους έχει γίνει πλύση εγκεφάλου γύρω απο τον Χριστιανισμό, Μωαμεθανισμό, Ιουδαΐσμο, Βουδισμό κ.ο.κ. είναι επειδή οι ίδιοι το επέλεξαν.... όπως επέλεξες εσύ με την σειρά σου να τα αψηφάς.
Εσύ μπορεί πραγματικά να το επέλεξες. Μπράβο σου και καλά κάνεις! και πιθανόν να έχεις διαβάσει και πέντε πράγματα παραπάνω!
Πες μου όμως... είναι ψέμα ότι η συντριπτική πλειοψηφία ανήκει κάπου, πρώτον από τύχη γιατί αυτό υπήρχε εκεί που γεννήθηκαν και δεύτερον από συνήθεια γιατί το άκουγε επί πολλά χρόνια;
Εσύ μπορεί πραγματικά να το επέλεξες. Μπράβο σου και καλά κάνεις! και πιθανόν να έχεις διαβάσει και πέντε πράγματα παραπάνω!
Πες μου όμως... είναι ψέμα ότι η συντριπτική πλειοψηφία ανήκει κάπου, πρώτον από τύχη γιατί αυτό υπήρχε εκεί που γεννήθηκαν και δεύτερον από συνήθεια γιατί το άκουγε επί πολλά χρόνια;
Εχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που ανέφερες!!
Δυστηχώς η πλειοψηφία έχει την θρησκεία πασαρισμένη απο την οικογένεια της....
Δυστηχώς η θρησκέια και η μάθηση γύρω απο αυτήν αφορά τον τόπο που γεννήθηκες και τις αντιλήψεις τις οικογένειας σου.
Το κακό είναι πως ως άνθρωποι θα πιστέψουμε αυτό που μας έμαθαν οι γονείς μας που τους έμαθαν οι γονείς τους κ.ο.κ.
Είμαστε Ορθόδοξοι, Καθολικοί, Μάρτυρες του Ιεχωβά κ.λ.π. για να μην χαλάσουμε τις καρδιές των ανθρώπων που μας τα δίδαξαν...
Κάποιοι μάλιστα προτιμούν να μην ψάξουν την αλήθεια γύρω απο τον Θεό για να μήν στενοχωρήσουν το σύνολο που τους περιβάλει....
Η Θρησκεία φτιάχτηκε για να λατρεύουμε τον Δημιουργό μας... κάπου χάλασε η πίτα και πλέον λατρεύουμε την θρησκεία παρά τον Δημιουργό...
Αλλοι, επιλέγουν να είναι μοντερνιστές και να θεωρούν την Αγία Γραφή, τον Ιησού Χριστό, την Βάπτιση ως παραδόσεις και ιστορικά κείμενα απο τρελλούς προφήτες....
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Είμαστε Ορθόδοξοι, Καθολικοί, Μάρτυρες του Ιεχωβά κ.λ.π. για να μην χαλάσουμε τις καρδιές των ανθρώπων που μας τα δίδαξαν...
Η Θρησκεία φτιάχτηκε για να λατρεύουμε τον Δημιουργό μας... κάπου χάλασε η πίτα και πλέον λατρεύουμε την θρησκεία παρά τον Δημιουργό...
Το να αναφέρεις μόνο τις χριστιανικές εκδόσεις της θρησκείας δε σε κάνει πιο ανοιχτόμυαλο ή/και συζητήσιμο. Κι επίσης σταμάτα επιτέλους να νομίζεις ότι αυτό-που-πιστεύεις-ότι-είναι-ο-δημιουργός-σου είναι και δικός μας.
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Το να αναφέρεις μόνο τις χριστιανικές εκδόσεις της θρησκείας δε σε κάνει πιο ανοιχτόμυαλο ή/και συζητήσιμο. Κι επίσης σταμάτα επιτέλους να νομίζεις ότι αυτό-που-πιστεύεις-ότι-είναι-ο-δημιουργός-σου είναι και δικός μας.
Που το ειδες ολο αυτο εσυ απ'τα λεγομενα του?:look:
Κι επίσης σταμάτα επιτέλους να νομίζεις ότι αυτό-που-πιστεύεις-ότι-είναι-ο-δημιουργός-σου είναι και δικός μας.
Με αυτή την άποψη θα σου έλεγα και εγώ να σταματήσεις να νομίζεις/εκφράζεις το αντίθετο.
Το τι πιστεύω έχω και δικαίωμα να εκφράσω... όπως έχεις και εσύ το δικαίωμα να το απορρίψεις...
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Που το ειδες ολο αυτο εσυ απ'τα λεγομενα του?:look:
1ον "Ορθόδοξοι, Καθολικοί, Μάρτυρες του Ιεχωβά". Είδες πουθενά να δέχεται την ύπαρξη μουσουλμάνων, βουδιστών, ινδουιστών, γουωτέβερ? ΔΕΝ το κάνει τυχαία, πίστεψέ με. Είναι καλά "διαβασμένος".
2ον μπορώ να σου κάνω quote τουλάχιστον 3 προτάσεις όπου γράφει "δημιουργός ΜΑΣ", "θεός ΜΑΣ" και άλλα γραφικά. Μόνο εγώ το παρατηρώ? :P
@menos: φιλαράκι, δεν κρατάω μούτρα ή κάτι. Δεν έχω προσωπικά με κανέναν, δε σε γνωρίζω. Μάλιστα ξέρεις πολύ καλά ότι σου απάντησα αναλυτικά σε άλλο θέμα, χωρίς ίχνος κακίας και αν χρειαστεί θα το ξανακάνω. Απλά κάποια πράγματα μου χτυπάνε άσχημα.
Γενικά απέχω από τέτοια θέματα γιατί οι περισσότεροι θρήσκοι - και κυρίως οι χριστιανοί - ΔΕΝ είναι για συζήτηση. Μπορείς να αναφέρεις ένα εκατομμύριο επιχειρήματα ή έστω να προσπαθήσεις να κάνεις μια εποικοδομητική κουβέντα κι εκείνοι θα συνεχίσουν να λένε τα δικά τους, σαν να μην υπάρχεις. ΑΛΛΑ, όταν ο άλλος λέει ΘΕΟΣ ΜΑΣ, δε μπορώ να μη σχολιάσω. Δε βγήκα ποτέ να πω ότι οι θεοί σας είναι ένα μάτσο μπούρδες και ο χριστιανισμός είναι η μεγαλύτερη απάτη - και ταυτόχρονα καρκίνος - που έχει γνωρίσει ποτέ η ανθρωπότητα. Μην κάνεις το ίδιο ;) Φχαριστώ :)
Έχεις δικαίωμα να εκφράζεις ότι γουστάρεις και είναι απολύτως σεβαστό, αλλά μη μπαίνεις στα χωράφια των άλλων. Δε θα σου πει κανείς τίποτα για τα πιστεύω σου και τον θεό σου. Αλλά δεν είναι και δικά μας.
μη σκοτιζεστε ρε... θαχει τσιπακι σε σχημα Σταυρου , Ημισεληνου ,Πενταλφα, σε σχημα Βουδα.... και για τους αθεους θα εχει σχημα Tribal....
Θα ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ο Διάβολας ΟΛΟΥΣ ....Δεν εχει "ουδετεροτητα" και "Εβετιες" στη Νεα Ταξη Πραγματων.... ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΩ για θρησκειες
Μιλαω για καταργηση ελευθεριων εκ των πραγματων.... χωρις να ονοματιζουμε και να περιγραφουμε... Η ζωη δε θα εχει καμια σχεση με αυτο που θυμομασταν....
Edit: φανταστειτε π.χ. να σας ελεγαν υποχρεωτικη ΣΤρατιωτικη θητεια 5 χρονων ΚΑΙ υποχρεωτικη "αστυνομικη" θητεια για 3 χρονια...π.χ. Θα γινουμε τα τσουτσεκια τους με τον ενα τροπο η τον αλλο :wave2:
Εδώ φτάνει το επίπεδό σας. Πάω να ρίξω κανά ψάρεμα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ξέρεις τι γίνεται;Σε τέτοια θέματα οι περισσότεροι έχουμε άγνοια.Αν αισθανθούμε απειλή,πρέπει με κάποιον τρόπο να την διώξουμε,ανθρώπινο είναι.
Ο συνηθέστερος τρόπος είναι το καλμπούρι και ο χλευασμός.Να..δες παραπάνω.Κάποιος,αφού κατέληξε ότι το θέμα και οι γράφοντες είναι χαμηλού επιπέδου είπε να το ρίξει στο ψάρεμα.
Για καλή του τύχη όμως έβγαλε λαβράκι μάλλον και το μετάνιωσε.:lol:
Τέλος πάντων...δεν σε κατηγορώ.Αλλά αυτό για το κούρεμα τι τό'θελες ρε αδερφέ;Έχεις δει τα μαλλιά μου:bawl: :bawl:
:beer: :beer:
Και σε συμπαθούσα, λόγω Paco, αλλά λες μπαρουφίτσες και εφόσον αναφέρεσαι προσωπικά σε μένα, νιώθω την ανάγκη να σου εξηγήσω.
Λοιπόν, όταν σε μια συζήτηση, αναφέρεται η φράση "υπάρχει θεός, είναι ένας και είναι αυτός στον οποίο πιστεύω εγώ", λυπάμαι αλλά δε θα πέσω σε αυτό το επίπεδο. Δεν αξίζει καν τον κόπο. Αν αυτή η φράση σας αντιπροσωπεύει όλους, τότε ναι, καταλήγω στο ότι είστε όλοι χαμηλού επιπέδου. Έχω τα δικά μου "πιστεύω", αλλά τα κρατάω για την πάρτη μου. Τέτοιες συζητήσεις είναι ανούσιες από τη γένεσή τους. Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν τόσο στενά μυαλά.
Και το "λαβράκι" δεν ήταν θέμα τύχης :P
Δεν ξέρω τι μπαρουφίτσες είπα,αλλά για μένα το ίδιο μπαρούφα είναι να πείς "υπάρχει θεός" και το ίδιο "δεν υπάρχει".
Δεν καταλαβαίνω δηλαδή γιατί τα δικά σου πιστεύω να είναι πιο ψηλά από τού άλλου..Αυτά!:wave2:
Κοιτα εγω απο τα παραπανω νιωθω οτι μονο εσυ ξερεις, οσο για τον τροπο σου, ειδικα οπως μιλησες στον bangelis οτι και αν πιστευεις και εκπροσωπεις , χανει τελειως την σημασια του γιατι δεν τιμαει τον ανθρωπο.
Αν δεν εχεις προβλημα ,μπορεις να μου πεις την ηλικια σου?
Εγώ ξέρω τι? Αν εννοείς τα πιστεύω μου και το τι επιλέγω να εκφράσω εδώ μέσα, ναι φυσικά και ξέρω. Δεν καταλαβαίνω που το πας.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω την ηλικία μου, αλλά δε θα το κάνω γιατί είναι παντελώς άσχετο με το θέμα.
Στον αγαπητό κατά τ'άλλα Βαγγελάκη, απάντησα παρακάτω και ΠΑΛΙ δεν κατάλαβε. Και το έκανα μόνο επειδή αναφέρθηκε προσωπικά σε εμένα. Πες μου που θεωρείς ότι είμαι φάουλ να σου ξηγηθώ. Τι από τα παραπάνω quotes μου είναι λάθος? ;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Θα ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ο Διάβολας ΟΛΟΥΣ ....Δεν εχει "ουδετεροτητα" και "Εβετιες" στη Νεα Ταξη Πραγματων.... ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΩ για θρησκειες
Μιλαω για καταργηση ελευθεριων εκ των πραγματων.... χωρις να ονοματιζουμε και να περιγραφουμε... Η ζωη δε θα εχει καμια σχεση με αυτο που θυμομασταν....
Edit: φανταστειτε π.χ. να σας ελεγαν υποχρεωτικη ΣΤρατιωτικη θητεια 5 χρονων ΚΑΙ υποχρεωτικη "αστυνομικη" θητεια για 3 χρονια...π.χ. Θα γινουμε τα τσουτσεκια τους με τον ενα τροπο η τον αλλο :wave2:
Μιλάτε για μια υποθετική Νέα Τάξη Πραγμάτων, για την οποία έχετε διαβάσει ή έχετε δει στην τηλεόραση. Για κάτι που πιστεύετε ότι είναι κοντά ή είναι ήδη εδώ. Για κάτι που δε μπορεί να αποφευχθεί με κανέναν τρόπο. Σωστά? Γιατί το συζητάμε? :)
Μιλάτε για μια υποθετική Νέα Τάξη Πραγμάτων, για την οποία έχετε διαβάσει ή έχετε δει στην τηλεόραση. Για κάτι που πιστεύετε ότι είναι κοντά ή είναι ήδη εδώ. Για κάτι που δε μπορεί να αποφευχθεί με κανέναν τρόπο. Σωστά? Γιατί το συζητάμε? :)
ΑΜΚΑ ... ΑΦΜ ... PIN ... Αρ.Δελτιου ταυτοτητας... Αριθμός Μητρώου (Α.Σ.Μ στο στρατο)
Υποθετικα...ΕΙΣΑΙ ακομα ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ φιλε μου
Χαίρω πολύ. Και? Κάνουμε κάτι γι'αυτό? Υπάρχει λύση? Το συζητάμε απλά για να ενημερώσουμε κι αυτούς που ζουν στον υπόνομο? Για να τρομάξουμε τον αφελή? Για να περνάει η ώρα?
Το τσουβαλιασμα,η ειρωνια σ'εναν ανθρωπο που απο το user δηλωνει οτι εχει γεννηθει το 64 και το οτι εξηγεις καποια πραγματα και καποιοι δεν καταλαβαινουν δεν σημαινει απολυτα οτι φταινε οι αλλοι,μπορει να μην χρησιμοποιεις το σωστο ''τροπο'' για να σε κατανοησουν.
Η ηλικια παιζει τον σημαντικοτερο ρολλο ,ειδικα σε τετοια θεματα,αλλα αφου δεν θες να πεις μαγκια σου.
Παω στοιχημα οτι εισαι κατω απο 28.:D
Το τσουβαλιασμα,η ειρωνια σ'εναν ανθρωπο που απο το user δηλωνει οτι εχει γεννηθει το 64 και το οτι εξηγεις καποια πραγματα και καποιοι δεν καταλαβαινουν δεν σημαινει απολυτα οτι φταινε οι αλλοι,μπορει να μην χρησιμοποιεις το σωστο ''τροπο'' για να σε κατανοησουν.
Δηλαδή το θέμα σου δεν είναι ότι είμαι λάθος, αλλά ότι "την είπα" στον Βαγγέλη. Δεν του την είπα. Αναφέρθηκε σε μένα, με δικές του ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, οι οποίες με προσέβαλαν σαν προσωπικότητα και θεώρησα σωστό να του εξηγήσω, γιατί είχε παρεξηγήσει. Το αστείο είναι ότι απλά παρεξήγησε, δεν είχε καταλάβει τι εννοούσα, γιατί στο επόμενο ποστ του συμφωνούμε 100%. Ένιγουει...
Νόμιζα το 64 ήταν bits :P
Παω στοιχημα οτι εισαι κατω απο 28.:D
Το χάνεις. Για λίγο, αλλά το χάνεις :P
HORNET600F
12/06/2010, 14:35
ΑΜΚΑ ... ΑΦΜ ... PIN ... Αρ.Δελτιου ταυτοτητας... Αριθμός Μητρώου (Α.Σ.Μ στο στρατο)
Υποθετικα...ΕΙΣΑΙ ακομα ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ φιλε μου
Οι αριθμοί αυτοί είναι αναγκαίοι για τη λειτουργία κάποιων συστημάτων, φορολογίας, υγείας κτλ.
Για την κατάργησή τους θα απαιτούταν κατάργηση του παρόντος συστήματος οργάνωσης των κρατών κ αντικατάστασή του από ένα σύστημα που θα είχε πιο χίπικο κ ελεύθερο χαρακτήρα, που η παρουσία σου και μόνο ως ανθρώπου θα σου έδινε τα δικαιώματα που σου εξασφαλίζουν αυτοί οι αριθμοί, ίσως κ περισσότερα και που σίγουρα δε θα ικανοποιούσε τους ηγέτες μας.
Η διαφορά μεταξύ αριθμών και τσιπ είναι οτι το τσιπ καταστρατηγεί τις θεμελιώδεις αρχές ελευθερίας του ατόμου ίσως κ αυτές της ελεύθερης βούλησης (όσης έχει απομείνει από αυτή) ίσως κ της ίδιας της ζωής.
1ον "Ορθόδοξοι, Καθολικοί, Μάρτυρες του Ιεχωβά". Είδες πουθενά να δέχεται την ύπαρξη μουσουλμάνων, Βουδιστών , ινδουιστών, γουωτέβερ? ΔΕΝ το κάνει τυχαία, πίστεψέ με. Είναι καλά "διαβασμένος".
Μωαμεθανισμό, Ιουδαΐσμο, Βουδισμό κ.ο.κ. είναι επειδή οι ίδιοι το επέλεξαν.... όπως επέλεξες εσύ με την σειρά σου να τα αψηφάς.
Αν δεν ανέφερα τους μουσουλμάνους και τους ινδουιστές δεν το έκανα εσκεμμένα όπως επιδέξια προσπαθείς να μεταφέρεις.
Σέβομαι την λατρεία του κάθε ανθρώπου ακόμη και αν δεν συμφωνώ... και ναι, έχω και φίλους μουσουλμάνους που το Κοράνι μου το έχουν εξηγήσει με το "ν" και με το "σ".
Εχω έρθει στις προσευχές τους, έχω φάει μαζί τους (καταλαβαίνεις πιστεύω την ιερότητα σε αυτό το θέμα) και εχω γνωρίσει και την λατρεία/φανατισμό τους γύρω απο την θρησκεία.
Δεν κατηγόρησα κανένα θρήσκευμα γουωτέβερ και τα θρησκεύματα που ανέφερα είναι τα πιο γνωστά στους Έλληνες..
Γνωρίζω πολύ καλα πόσους πιστούς έχει η μουσουλμανική θρησκεία όπως και το πώς αυξάνεται ο αριθμός τους καθημερινά...
ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ επαναλαμβάνω δεν ανέφερα κάτι εσκεμμένα.
@menos: φιλαράκι, δεν κρατάω μούτρα ή κάτι. Δεν έχω προσωπικά με κανέναν, δε σε γνωρίζω. Μάλιστα ξέρεις πολύ καλά ότι σου απάντησα αναλυτικά σε άλλο θέμα, χωρίς ίχνος κακίας και αν χρειαστεί θα το ξανακάνω. Απλά κάποια πράγματα μου χτυπάνε άσχημα.
Καμμία παρεξήγηση φίλε μου..
Ευτυχώς που υπάρχεις να αντικρούεις τα γραφόμενα μου.
Δίνεις τροφή για συζήτηση σε ενα θέμα τόσο σημαντικό. :beer:
ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ επαναλαμβάνω δεν ανέφερα κάτι εσκεμμένα.
Καμμία παρεξήγηση φίλε μου..
Ευτυχώς που υπάρχεις να αντικρούεις τα γραφόμενα μου.
Δίνεις τροφή για συζήτηση σε ενα θέμα τόσο σημαντικό. :beer:
Δεκτό. Μακάρι να σε έχω παρεξηγήσει. Θα χαρώ περισσότερο από σένα, πίστεψέ με. Είναι τεράστιο θέμα για συζήτηση, συνήθως δεν οδηγεί πουθενά, γιατί μιλάμε για κάτι τόσο αφηρημένο και προσωπικό, όπως η πίστη και σίγουρα ο γραπτός - και μάλιστα ηλεκτρονικά - λόγος δεν ευνοεί την κατάσταση. Δεν αποπαίρνω κανέναν πάντως. Απλά ψοφάω για συζητήσεις, ειδικά όταν κάνω το δικηγόρο του διαβόλου και πέφτουν όλοι να με φάνε :P
Αρχικά δημιουργήθηκε από HORNET600F
Οι αριθμοί αυτοί είναι αναγκαίοι για τη λειτουργία κάποιων συστημάτων, φορολογίας, υγείας κτλ.
Για την κατάργησή τους θα απαιτούταν κατάργηση του παρόντος συστήματος οργάνωσης των κρατών κ αντικατάστασή του από ένα σύστημα που θα είχε πιο χίπικο κ ελεύθερο χαρακτήρα, που η παρουσία σου και μόνο ως ανθρώπου θα σου έδινε τα δικαιώματα που σου εξασφαλίζουν αυτοί οι αριθμοί, ίσως κ περισσότερα και που σίγουρα δε θα ικανοποιούσε τους ηγέτες μας.
Η διαφορά μεταξύ αριθμών και τσιπ είναι οτι το τσιπ καταστρατηγεί τις θεμελιώδεις αρχές ελευθερίας του ατόμου ίσως κ αυτές της ελεύθερης βούλησης (όσης έχει απομείνει από αυτή) ίσως κ της ίδιας της ζωής.
:smilea: Μικρά, αθώα βηματάκια φίλε μου....
- δε σε συγκινει το γεγονος οτι αν δεν βαλεις ψηφιακο αποκωδικοποιητη στο σπιτι σου δεν θα μπορεις να βλεπεις τηλεοραση (στα επομενα 5 χρονια υποχρεωτικο)
- δε σε συγκινει το γεγονος οτι αρχισαν να ζηταν Barcode απο τις αποδειξεις
- δε σε συγκινει το γεγονος οτι αν δεν πηρες το ΑΜΚΑ λογω αγνοιας , βαρεμαρας ή αντιδρασης ...ΔΕΝ μπορεις να συναλλαχθεις με τις δημ. υπηρεσιες....
ΤΟ ΙΔΙΟ δε θα σε συγκινησει οταν θα σου δωσουν μια ΕΝΙΑΙΑ καρτα με ολα τα στοιχεια σου , το ιατρικο ιστορικο σου , ποινικο μητρωο και "μοναδες πληρωμης" (γιατι μεχρι τοτε ευρω και δολλαριο θα αποδειχθουν αναποτελεσματικα και ασταθη)
και οταν αρχισουν να πληθαινουν οι "απατες" και οι πλαστογραφιες με τις καρτες αυτες θα σου προτεινουν την ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΥΣΗ....να στην ενσωματωσουν :smokin:
Δεκτό. Μακάρι να σε έχω παρεξηγήσει. Θα χαρώ περισσότερο από σένα, πίστεψέ με. Είναι τεράστιο θέμα για συζήτηση, συνήθως δεν οδηγεί πουθενά, γιατί μιλάμε για κάτι τόσο αφηρημένο και προσωπικό, όπως η πίστη και σίγουρα ο γραπτός - και μάλιστα ηλεκτρονικά - λόγος δεν ευνοεί την κατάσταση. Δεν αποπαίρνω κανέναν πάντως. Απλά ψοφάω για συζητήσεις, ειδικά όταν κάνω το δικηγόρο του διαβόλου και πέφτουν όλοι να με φάνε :P
Πίστεψε με... Καταλαβαίνω τι εννοείς :wave2:
:smilea: Μικρά, αθώα βηματάκια φίλε μου....
- δε σε συγκινει το γεγονος οτι αν δεν βαλεις ψηφιακο αποκωδικοποιητη στο σπιτι σου δεν θα μπορεις να βλεπεις τηλεοραση (στα επομενα 5 χρονια υποχρεωτικο)
- δε σε συγκινει το γεγονος οτι αρχισαν να ζηταν Barcode απο τις αποδειξεις
- δε σε συγκινει το γεγονος οτι αν δεν πηρες το ΑΜΚΑ λογω αγνοιας , βαρεμαρας ή αντιδρασης ...ΔΕΝ μπορεις να συναλλαχθεις με τις δημ. υπηρεσιες....
ΤΟ ΙΔΙΟ δε θα σε συγκινησει οταν θα σου δωσουν μια ΕΝΙΑΙΑ καρτα με ολα τα στοιχεια σου , το ιατρικο ιστορικο σου , ποινικο μητρωο και "μοναδες πληρωμης" (γιατι μεχρι τοτε ευρω και δολλαριο θα αποδειχθουν αναποτελεσματικα και ασταθη)
και οταν αρχισουν να πληθαινουν οι "απατες" και οι πλαστογραφιες με τις καρτες αυτες θα σου προτεινουν την ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΥΣΗ....να στην ενσωματωσουν :smokin:
Χαίρομαι που υπάρχει ακόμη κόσμος που αγρυπνά.:beer: :beer:
Pilgrimage
12/06/2010, 18:16
Το βλέπω μετά που τελείωσω πληροφορική να πάω μεταπτυχιακό ιατρική...θα σας κάνω ελεύθερους ρε!!!:smokin:
HORNET600F
12/06/2010, 18:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pilgrimage
Το βλέπω μετά που τελείωσω πληροφορική να πάω μεταπτυχιακό ιατρική...θα σας κάνω ελεύθερους ρε!!!:smokin:
Σου έχω το θέμα του master έτοιμο: "Σύνδεση εγκεφαλικών νευρώνων με microchip" :sick:
Pilgrimage
13/06/2010, 10:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από HORNET600F
Σου έχω το θέμα του master έτοιμο: "Σύνδεση εγκεφαλικών νευρώνων με microchip" :sick:
γιατί όχι....σε τιμή ευκαιρίας σας τα απενεργοποιώ...:smokin:
Δείτε και προώθηση του "προΐόντος" στον απλό πολίτη...
http://www.youtube.com/watch?v=1RKog5dMlxA&feature=related
Επίσης μία που δείχνει πως θα γίνονται πλέον οι αγορές οταν "τσιπαριστούμε"...
http://www.youtube.com/watch?v=_xNhL39uD7I
Επίσης για όσους γνωρίζουν Γερμανικά... η τοποθέτηση και τα οφέλη του τσίπ....
http://www.youtube.com/watch?v=NDTlHq36kVM
Δείτε το και στα English... αυτή τη φορά απο τον γνωστό (πλέον) Max Kaiser που ασχολείται με το θέμα...
http://www.youtube.com/watch?v=s7GRAfFt0k0&feature=related
Το πειραμα παει καλα....
:rolleyes:
Πέρασε ο νόμος για τον έλεγχο του internet απο τον πρόεδρο των ΗΠΑ
http://troktiko.blogspot.com/2010/06/internet_26.html
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ
Πέρασε απο την επιτροπή της γερουσίας ενας απο τους πιο αμφιλεγόμενους νόμους των τελευταίων ετών και τώρα αναμένεται η ψήφισή του. Με το νόμο αυτό στην ουσία ο πρόεδρος των ΗΠΑ αποκτά τον έλεγχο του κυβερνοχώρου αφού μπορεί με ένα "κουμπί" να...
απενεργοποιήσει όλα τα εθνικά και ιδιωτικά δίκτυα της Αμερικής. Κάτι τέτοιο βέβαια προβλέπεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης της χώρας αλλά οι αντιρρήσεις ειναι πάρα πολλές
Είναι τρομαχτική η μαθημάτική ακρίβεια των κινήσεων πρός τον παγκόσμιο έλεγχο...
Είχα αναφερθεί...
Αλλο το να είσαι φακελωμένος σε χαρτιά καί άλλο να σου τοποθετούν τσιπάκι που θα λειτουργεί ΜΟΝΟ οταν πάς με τα νερά του κράτους....
Αν διαφωνείς τώρα δεν σ'αγγίζει το κράτος...
Αν διαφωνήσεις έχοντας τσιπαριστεί, απλά στο κλείνουν και άντε να δούμε τι θα κάνεις μετά.....
Σούζα θα κάθεσαι και δεν θα λες ούτε κιχ...
Gandalf dr685sm
27/06/2010, 03:15
http://www.wnd.com/?pageId=168029
Καλά δεν πέρασε ακόμα ο νόμος του "kill switch of WEB" για τον Obama... έχουν να περάσουν ακόμα ενα σκασμό εμποδίων που αναφέρεται κυρίως σε ιδιωτικούς οργανισμούς και εταιρίες καθώς και τι θα γίνει με αποζημίωση αυτών αν και εφόσον πέσει ο διακόπτης.
Χώρια το άκρως αντι-Συνταγματικό πρόβλημα που έχει σαν νομοσχέδιο και δεν μπορεί να υπερκεραστεί εύκολα μέσα στο Κογκρέσσο...
"This would violate the 4th Amendment to our Constitution. Warrants are required to seize any private property. It can also be argued that this is a violation of the 4th Amendment’s provision against illegal searches as well. Warrants can only be obtained from a court or magistrate and would typically be the Foreign Intelligence Surveillance Court," Winston explained.
Αλλά απο το troktiko δεν περιμένω και μια ανάλυση της είδησης... κάτι , κάποιος, κάπου διάβασε κάτι και το ανάρτησε στο Blog χωρίς πολύ σκέψη.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Αλλά απο το troktiko δεν περιμένω και μια ανάλυση της είδησης... κάτι , κάποιος, κάπου διάβασε κάτι και το ανάρτησε στο Blog χωρίς πολύ σκέψη.
Gandalf
ρε Γανδαλφε , το προκτικο ειναι η Λαμπιρη των blog....το γμτ της υποθεσης ειναι πως οι τρομοεκπομπες που ονομαζονται "ΕΙΔΗΣΕΙΣ" δεν θα ειχαν ΠΟΤΕ τετοια θεματα:uplate: :yuck: :yuck:
Οι "Ειδήσεις" θα προωθήσουν το "προΐόν" για την (τάχα μου) προστασία του πολίτη... αυτό έκαναν πάντα και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν...
Αυτό πουλάει...
Δηλαδή αν διαγραφεί ο λογαριασμός σου όλα οκ; Αποκλείεται να έχουν κρατήσει ήδη τα στοιχεία σου σε κάποια άλλη βάση;
Κι εκτός αυτού πάντα θα υπάρχουν αντίγραφα ασφαλείας που πιθανόν δεν έχουν διαγραφεί κι όχι πάντα από δόλο.
Μιλάμε για εκατομμύρια χρήστες με δισεκατομμύρια εγγραφές καθημερινά! Με απίστευτα μεγέθη δεδομένων, σε απίστευτους αριθμούς σκληρών δίσκων και αντιγράφων ασφαλείας.
Πιστεύετε ότι είναι εύκολη η διαχείρισή όλου αυτού του όγκου; Έχετε δοκιμάσει να διαχειριστείτε βάση δεδομένων με εκατομμύρια εγγραφές; Είναι πολύ μεγάλος ο χρόνος και η υπολογιστική ισχύ που χρειάζεται για να τρέξει ένα ερώτημα. Λες να νοιάζονται για το τι έγραψες εσύ εχθές στο status σου στο facebook; Αυτά που τους ενδιαφέρουν είναι μερικά στατιστικά στοιχεία που θα τους επιτρέψουν να έχουν περισσότερα κέρδη από διαφημίσεις!!!
Τώρα αν εσύ γράφεις την ιστορία της ζωή σου στο facebook και κάποιος τρίτος τα βρίσκει με μια απλή αναζήτηση.... τότε είναι δικό σου το πρόβλημα.
Και η διαγραφή δεν είναι πάντα λύση.... εδώ σβήνεις ένα αρχείο στον Η/Υ σου και με κάποιο πρόγραμμα μπορείς και το επαναφέρεις και εμπιστεύεσαι την διαγραφή σε τέτοια site;
Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2010
Παραβίαση προσωπικών δεδομένων απο το Facebook..
Για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και μάλιστα ανθρώπων που δεν διατηρούσαν καν λογαριασμό σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης κατηγορείται το Facebook στη Γερμανία. Ο δημοφιλής ιστότοπος κατηγορείται ότι παραβίασε τον γερμανικό νόμο καθώς συνέλεξε και ταξινόμησε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e- mail) ανθρώπων οι οποίοι δεν είχαν ποτέ εγγραφεί στους καταλόγους του.
Περισσότερα: http://trelokouneli.blogspot.com/2010/07/facebook_08.html
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από εδώ (http://www.tideon.org/index.php?option=com_content&view=article&id=1826:-----lr----&catid=55: politikitautothtes&Itemid=475) :look:
Τώρα το Υπουργείο Οικονομικών σκεφτεται, δήθεν προς εξυπηρέτηση των πολιτών, να καθιερώσει ένα σύστημα ηλεκτρονικής καταγραφής των αποδείξεων.
Προτείνεται λοιπόν «η εισαγωγή ενός μοναδικού κωδικού πελάτη... που θα μπορεί να τυπω θει σε μορφή γραμμωτού κωδικού...
Η κωδικοποίηση θα ακολουθεί το πρότυπο ΕΑΝ-13...
Οι φορολογούμενοι δηλαδή θα εκτυ πώσουν από το συστημα ΤΑΧΙS μια ειδική κάρτα η οποία θα φέρει ειδική διαγράμμιση γραμμωτού κωδικα (barcode) και... θα τη χρησιμοποιούν κάθε φορά που θα αγοράζουν προϊόντα από επιχειρήσεις που έχουν το σύστημα τιμολόγησης με “barcode” (π.χ. σουπερμάρκετ, πολυκαταστήματα κ.τ.λ.)...
Σε κάθε αγορά που θα πραγματοποιούν οι πολίτες θα επιδεικνύουν αυτή την κάρτα στο ταμείο και ο υπάλληλος του καταστήματος θα τη σκανάρει με ένα ειδικό μηχάνημα.
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα ενημερώνονται μεσω ηλεκτρονικού δικτύου τα αρχεία του συστήματος ΤΑΧΙS για το ύψος της συναλλαγής και τα στοιχεία του συναλλασσόμενου.
Pilgrimage
09/07/2010, 10:22
πφφφφφ πάμε σε κάναν έρημο νησί.θα βρούμε την ησηχία μας
Κάντε ανάληψη από ΑΤΜ με τα δαχτυλικά σας αποτυπώματα! (http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=33552&catid=14&la=1)
Η μία νέα τεχνολογία εμφανίστηκε σε κάποια ΑΤΜ του εξωτερικού που δεν απαιτεί κάρτα για να κάνετε ανάληψη αλλά το αποτύπωμά σας.
Η Πολωνική τράπεζα, BPS, είναι η πρώτη τράπεζα στον κόσμο που εγκατέστησε και λειτουργεί, τα πρώτα ΑΤΜ που λειτουργούν με ανιχνευτές βιομετρικών στοιχείων έτσι ο χρήστης δε χρειάζεται να έχει την κλασική κάρτα ανάληψης που έχουμε όλοι για τα ΑΤΜ για να ολοκληρώσει κάποια διατραπεζική συναλλαγή.
Όσοι θέλουν να ενεργοποιήσουν αυτή τη διαδικασία πρέπει να πάνε στην τράπεζα για να αποθηκεύσουν τα δεδομένα τους σε ειδικά μηχανήματα, που όπως δηλώνει η κατασκευάστρια εταιρία αποκλείουν κάθε ενδεχόμενο λάθους αφού το σκανάρισμα δεν γίνεται μόνο σε επίπεδο δαχτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά σε ακόμη πιο εσωτερικό τμήμα του δακτύλου.
Η τεχνολογία αυτή εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2006 στην Ιαπωνία, και από τότε μέχρι σήμερα υπάρχουν κοντά στα 80.000 "βιομετρικά" ΑΤΜ, τα οποία εξυπηρετούν πάνω από 15 εκατομμύρια πελάτες.
203433
Κάντε ανάληψη από ΑΤΜ με τα δαχτυλικά σας αποτυπώματα! (http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=33552&catid=14&la=1)
Η μία ...............πελάτες.
koita ομως με ποιο δάκτυλο συναλλάσσεται...
:winka:
H Intel θέλει εμφυτεύματα εγκεφάλου μέχρι το 2020
Εάν η ιδέα της μετατροπής των καταναλωτών σε πραγματικά cyborgs σας ακούγεται τρομακτική, μην το πείτε στους ερευνητές της Intel."
Τα εργαστήρια της εταιρείας στο Πίτσμπουργκ σκοπεύουν να δημιουργήσουν, μέχρι το 2020, εμφυτεύματα εγκεφάλου, που θα μπορούν να ελέγχουν απευθείας όλων των ειδών τα gadgets, μέσω... των εγκεφαλικών κυμάτων.
Οι επιστήμονες προβλέπουν πως οι καταναλωτές θα προσαρμοστούν γρήγορα στην ιδέα και μάλιστα θα επιζητούν την ελευθερία που θα προσφέρει, καθώς δεν θα χρειάζονται πλέον πληκτρολόγια, ποντίκια ή χειριστήρια για να σερφάρει κάποιος στο.. διαδίκτυο ή να αλλάξει ένα κανάλι. Προβλέπουν, μάλιστα, πως οι άνθρωποι θα κουράζονται από τις συσκευές πολλαπλής αφής, όπως το iPhone και τα Android smart phones.
Η μετατροπή των εγκεφαλικών κυμάτων σε τεχνολογική ενέργεια για τον πραγματικό κόσμο απαιτεί πολύ μεγάλη αποκωδικοποίηση της εγκεφαλικής δραστηριότητας. Η ομάδα της Intel έχει πραγματοποιήσει ήδη λειτουργικές απεικονίσεις μαγνητικού συντονισμού, με σκοπό να ταιριάξει τα μοντέλα εγκεφάλων διαφόρων υποκειμένων με παρόμοιες σκέψεις.
Η Intel δεν είναι όμως η μοναδική που περιπλανήθηκε σε αυτό τον τομέα. Η Toyota προσφάτως δοκίμασε μία αναπηρική καρέκλα, που ελέγχεται από τα εγκεφαλικά κύματα, ενώ ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Γιούτα κατασκεύασαν έναν ασύρματο εγκεφαλικό μεταδότη, που επιτρέπει στους πιθήκους να ελέγχουν ρομποτικά χέρια.
Υπάρχουν ακόμα πολλές συνέπειες από τη δημιουργία μίας εγκεφαλικής διεπιφάνειας, εκτός από το ότι θα κυκλοφορούν παντού cyborgs. Εάν οι επιστήμονες καταφέρουν να μεταφράσουν τα εγκεφαλικά κύματα σε συγκεκριμένες ενέργειες, για ποιο λόγο να μην δημιουργήσουν έναν εικονικό κόσμο με ένα πλήρες φάσμα δραστηριότητας, που θα είναι άρτια συνδεδεμένο με τα εγκεφαλικά κύματα;
http://trelokouneli.blogspot.com/2010/07/h-intel-2020.html
SpineshankD
13/07/2010, 14:34
Η μία νέα τεχνολογία εμφανίστηκε σε κάποια ΑΤΜ του εξωτερικού που δεν απαιτεί κάρτα για να κάνετε ανάληψη αλλά το αποτύπωμά σας.
Η Πολωνική τράπεζα, BPS, είναι η πρώτη τράπεζα στον κόσμο που εγκατέστησε και λειτουργεί, τα πρώτα ΑΤΜ που λειτουργούν με ανιχνευτές βιομετρικών στοιχείων έτσι ο χρήστης δε χρειάζεται να έχει την κλασική κάρτα ανάληψης που έχουμε όλοι για τα ΑΤΜ για να ολοκληρώσει κάποια διατραπεζική συναλλαγή.
Όσοι θέλουν να ενεργοποιήσουν αυτή τη διαδικασία πρέπει να πάνε στην τράπεζα για να αποθηκεύσουν τα δεδομένα τους σε ειδικά μηχανήματα, που όπως δηλώνει η κατασκευάστρια εταιρία αποκλείουν κάθε ενδεχόμενο λάθους αφού το σκανάρισμα δεν γίνεται μόνο σε επίπεδο δαχτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά σε ακόμη πιο εσωτερικό τμήμα του δακτύλου.
Η τεχνολογία αυτή εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2006 στην Ιαπωνία, και από τότε μέχρι σήμερα υπάρχουν κοντά στα 80.000 "βιομετρικά" ΑΤΜ, τα οποία εξυπηρετούν πάνω από 15 εκατομμύρια πελάτες.
(συζητηση μεταξυ απατεωνων αφου φερουν αυτο το φρουτο)
"λοιπον σου ανταλασσω κ@λοδαχτυλο επιχειρηματια με 3 δεικτες συνταξιουχων του τεβε...εισαι?"
Οι επιστήμονες προβλέπουν πως οι καταναλωτές θα προσαρμοστούν γρήγορα στην ιδέα και μάλιστα θα επιζητούν την ελευθερία που θα προσφέρει, καθώς δεν θα χρειάζονται πλέον πληκτρολόγια, ποντίκια ή χειριστήρια για να σερφάρει κάποιος στο.. διαδίκτυο ή να αλλάξει ένα κανάλι. Προβλέπουν, μάλιστα, πως οι άνθρωποι θα κουράζονται από τις συσκευές πολλαπλής αφής, όπως το iPhone και τα Android smart phones.
Αντε να βγεί και η μηχανή που θα κινείται εγκεφαλικά...
Άρχισε να πιάνεται το δάχτυλο μου οταν ανάβω σηματοδότη... :rolleyes:
Ετοιμάζουν το "θηρίο της Αποκάλυψης" στις Βρυξέλλες...
Ένα πανευρωπαικό "όργανο" θα συλλέγει προσωπικά μας δεδομένα με πρόσχημα την τρομοκρατία (ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ)
Ολες οι ενδείξεις ήταν ξεκάθαρες. Οι χώρες της Ε.Ε. ετοίμασαν πυρετωδώς και παρουσιάζουν με καμάρι το νέο υπερεθνικό τους «όργανο», μέσα από το οποίο παίρνει «σάρκα και οστά» το μεγαλύτερο φακέλωμα ιδεών και συμπεριφορών που έγινε ποτέ στην Ιστορία. Με πρόσχημα την ασφάλεια, οι κοινωνικοί αγώνες, μεσούσης της οικονομικής κρίσης, μπαίνουν ευθέως στο στόχαστρο των μηχανισμών καταστολής. Ο επίσημα διακηρυγμένος σκοπός της νέας πανευρωπαϊκής πρωτοβουλίας είναι γενικά λογικός: η πρόληψη τρομοκρατικών ενεργειών. Ομως ο τρόπος και τα μέσα που χρησιμοποιούνται, ξεπερνούν κατά πολύ τον αρχικό σκοπό.
Προσωπικές συνήθειες και φιλικές συναναστροφές, πολιτικές προτιμήσεις και οικονομικο-κοινωνικές απόψεις, επισκέψεις και συνομιλίες στο Ιντερνετ, ψυχολογικές αναλύσεις της προσωπικότητας των ατόμων, ευαίσθητα δεδομένα και πληροφορίες, όπως μηνύματα, e-mail και απόψεις των υπόπτων, θα αποτελέσουν την πρώτη ύλη για το νέο «σαφάρι» που στήνουν οι αρχές ασφαλείας κατά όσων θεωρούν επικίνδυνους για τη δημόσια τάξη.
Είναι προφανές ότι όλα αυτά προϋποθέτουν τη συντονισμένη λειτουργία όλων των αστυνομικών υπηρεσιών και σίγουρα τη διενέργεια μαζικών υποκλοπών σε τηλέφωνα και Ιντερνετ προκειμένου να συγκεντρωθεί ο όγκος των ζητούμενων πληροφοριών.
Η on line καταγραφή στοιχείων και πληροφοριών οδηγεί σε γενικευμένη ηλεκτρονική παρακολούθηση προσώπων και πολιτικών ομάδων που δραστηριοποιούνται ακόμη και σε μη βίαια κινήματα, όπως το κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης!
Ο μηχανισμός είναι απλός. Αστυνομικές αρχές και υπηρεσίες ασφαλείας σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης καλούνται να συνεισφέρουν στη συγκρότηση της τεράστιας βάσης δεδομένων που θα συγκροτηθεί, για άτομα και ομάδες τα οποία χαρακτηρίζονται, γενικώς, ύποπτα για σχέσεις τους με τα λεγόμενα φαινόμενα «βίαιης ριζοσπαστικοποίησης».
Η «βίαιη ριζοσπαστικοποίηση», σύμφωνα με την Ε.Ε., αφορά τη διαδικασία μέσω της οποίας κάποιο πρόσωπο στρατολογείται σε τρομοκρατικές ομάδες ή άλλες βίαιες οργανώσεις και αποδέχεται τη χρήση βίας. Οπως αναφέρεται στο κείμενο της νομοθετικής πρωτοβουλίας που αποκάλυψε η ΜΚΟ προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων «Statewacth», η αξιολόγηση των στοιχείων αυτών θα οδηγήσει αυτόματα σε «τακτική επιχειρησιακή διαδικασία λήψης αποφάσεων». Ορος που, όπως λέει η οργάνωση, αποτελεί ευφημισμό για στοχοποίηση, υπονόμευση και αποσταθεροποίηση των συγκεκριμένων δομών.
Είναι ενδεικτικό ωστόσο ότι στο ίδιο κείμενο η Ε.Ε. εκτός του όρου «βίαιη ριζοσπαστικοποίηση» χρησιμοποιεί και απλώς τον όρο «ριζοσπαστικοποίηση», σαν να πρόκειται για το ίδιο πράγμα. Με τη σύγχυση αυτή όμως επιτυγχάνεται η ενοχοποίηση συλλήβδην όλων εκείνων τους οποίους οι αρχές ασφαλείας θεωρούν αντιπάλους του σημερινού κοινωνικού καθεστώτος, ακόμη και εάν δεν χρησιμοποιούν βίαιες μεθόδους πάλης!
Σύμφωνα με την ίδια οργάνωση, ο όρος «αντιπαγκοσμιοποίηση μοιάζει να αποτελεί μια γενική σύλληψη», η οποία καλύπτει κάθε ομάδα ή οργάνωση που αντιτίθεται στο «status quo». Είναι φανερό ότι με τα μέτρα αυτά τίθενται υπό αυστηρή επιτήρηση και ποινικοποιούνται πρόσωπα, ηγέτες και κινήματα, τα οποία οι εθνικές αστυνομίες και τα ευρωπαϊκά όργανα ασφαλείας θα χαρακτηρίσουν αυθαίρετα ως «ριζοσπάστες» ή οπαδούς απελευθερωτικών κινημάτων!
Πηγή: http://pentapostagma.blogspot.com/2010/07/blog-post_4964.html
Καλομελέτα....
http://nonews-news.blogspot.com/2010/09/blog-post_2757.html
Έκλεισε το μάτι στους χαμηλοσυνταξιούχους...Μέχρι το 2011 θα είναι έτοιμη η κάρτα του πολίτη. Μ' αυτήν θα μπορούμε να κάνουμε όλες μας τις συναλλαγές με το κράτος χωρίς να χρειάζεται ταυτότητα
, είπε ο πρωθυπουργός.
Δεν παρέλειψε, πριν αναφερθεί στις επενδύσεις, να...
...κλείσει το μάτι στους χαμηλοσυνταξιούχους. Είπε πως ήδη μίλησε με τον υπουργό Οικονομικών ώστε να βοηθηθούν μέσα στο χειμώνα που έρχεται...
Διαφημιστικό σποτ RFID τσιπ (http://www.youtube.com/watch?v=s7uinczvwMk&feature=player_embedded) !!!!!!!!!!!!!!!!
:uplate: :uplate: :uplate: :uplate: :uplate:
Διαφημιστικό σποτ RFID τσιπ (http://www.youtube.com/watch?v=s7uinczvwMk&feature=player_embedded) !!!!!!!!!!!!!!!!
:uplate: :uplate: :uplate: :uplate: :uplate:
Στο άμεσο μέλλον (http://www.youtube.com/watch?v=_xNhL39uD7I)
Gandalf dr685sm
12/09/2010, 08:20
Πέρα απο την καταστροφολογία και τον κασσανδρισμό που είναι διάχυτα σε αυτό το νήμα, να απαριθμήσουμε λίγο και τα θετικά;
1. Δακτυλικό αποτύπωμα σε συναλλαγές ή το palm hand recognition (αυτό ισχύει στην Ιαπωνία και οχι τι δακτυλικό αποτύπωμα.. όποιος θέλει του στέλνω και σχετικό white paper) , τελειώνουν το θέμα πλαστών καρτών και υποκλοπών στοιχείων. Σημαντικό επίσης... αν κοπεί το δάχτυλο , το αποτύπωμα χάνεται μέσα σε λίγες ώρες εκτός και αν το καταψύξουν. Οπότε μην φοβάστε για τα δάχτυλα σας.
2. Οποιοδήποτε συγκεντρωτικό μέσο θα λειτουργήσει καλύτερα απο την άποψη οτι θα μπορεί κάποιος να κάνει 10 δουλειές με ένα μέσο και οχι με δέκα. Νομίζω οτι όλοι μας μπορούμε να κατανοήσουμε το πόσο πρακτικό είναι αυτό.
3. Ήδη έχετε κάρτα του ΙΚΑ όλοι με το ΑΜΚΑ που ισχύει για κάθε λογής ιατρική και ασφαλιστική υπηρεσία του δημοσίου αλλά και του ιδιωτικού τομέα. Νιώθετε να σας παρακολουθούν;
Το ίδιο ισχύει και για τον Τειρεσία που σας ακολουθεί σε ΟΛΕΣ τις οικονομικές συναλλαγές σας. Μήπως υπερβάλουμε λίγο με το θέμα παρακολούθησης;
4. RFID & εμφυτεύματα μπορούν να δώσουν τεράστιες ικανότητες ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ σε ανθρώπους που δεν θα το σκεφτόντουσαν καν οτι θα μπορούσαν να έχουν αυτοδύναμη κίνηση. Το ίδιο το κατασκεύασμα δεν έχει χαρακτήρα.. το πως θα χρησιμοποιηθεί και ποιός θα το κάνει είναι το θέμα.
Σίγουρα κάποιοι θα θελήσουν να εκμεταλλευθούν τα παραπάνω.... όμως το πρόβλημα δεν θα είναι στις ίδιες τις ανακαλύψεις αλλά σε εκείνους που θα τις διαχειριστούν μετά. Οπότε ας επικεντρωθούμε καλύτερα στον παράγοντα άνθρωπο και οχι στην ανακάλυψη.
Τα ίδια έλεγαν παλαιότερα και για τα κινητά όταν τα είχαν πρωτοφέρει (θα μας παρακολουθούν/βρίσκουν παντού κοκ.. ) και ναι μεν αληθεύει, αλλά στην ουσία χρησιμοποιείται μόνο όταν αυτό είναι αναγκαίο και οχι για να μαθαίνουν το τι κάνει ο καθένας απο εμάς.
Gandalf
MitsosNaked
12/09/2010, 10:01
Η τρομολαγνεία πάει σύννεφο εδώ μέσα.....:rolleyes:
Και για να μήν ξεχνιόμαστε....
209494
TarasOne
13/09/2010, 11:05
1. Δακτυλικό αποτύπωμα σε συναλλαγές ή το palm hand recognition (αυτό ισχύει στην Ιαπωνία και οχι τι δακτυλικό αποτύπωμα.. όποιος θέλει του στέλνω και σχετικό white paper) , τελειώνουν το θέμα πλαστών καρτών και υποκλοπών στοιχείων.
Όχι ρε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα...
http://www.youtube.com/watch?v=3M8D4wWYgsc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=MAfAVGES-Yc&feature=related
Τα ίδια έλεγαν παλαιότερα και για τα κινητά όταν τα είχαν πρωτοφέρει (θα μας παρακολουθούν/βρίσκουν παντού κοκ.. ) και ναι μεν αληθεύει, αλλά στην ουσία χρησιμοποιείται μόνο όταν αυτό είναι αναγκαίο και οχι για να μαθαίνουν το τι κάνει ο καθένας απο εμάς.
Ποίος ορίζει πότε είναι αναγκαίο? Αυτός που κυβερνά...
Το ησυχία, τάξη και ασφάλεια είναι κάτι που με προβληματίζει όταν οι κοινωνία στην οποία ζούμε είναι τόσο προβληματική. Το να δίνετε η δυνατότητα στην εξουσία να επιβάλει αυτό το ησυχία τάξη ασφάλεια λέγοντας πως θα χρησιμοποιηθεί μόνο όταν είναι αναγκαίο μου ακούγεται κάπως...
Θα συμφωνήσω στο ότι «το πρόβλημα δεν θα είναι στις ίδιες τις ανακαλύψεις αλλά σε εκείνους που θα τις διαχειριστούν μετά», αλλά το θέμα είναι ότι σχεδόν πάντα τις διαχειρίζονται οι έχοντες για να προστατέψουν τα συμφέροντα τους.
Παράδειγμα: Οι κάμερες υποτίθεται ότι μπήκαν για να βοηθήσουν το κυκλοφοριακό...Τώρα πλέον χρησιμεύουν για να ελέγχουν τις διαδηλώσεις...
Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
Η τρομολαγνεία πάει σύννεφο εδώ μέσα.....:rolleyes:
:rolleyes: Καθησυχασε με λοιπον.... εκτος κι αν πιστευεις πως η αγνοια ειναι λαβδανο.... :rolleyes:
http://freskoprama.blogspot.com/2010/09/blog-post_5217.html
Τέλος οι αστυνομικές ταυτότητες – Έρχεται η κάρτα του Πολίτη
Θα περιέχει στοιχεία για τις συναλλαγές με το Δημόσιο και θα δημιουργηθεί με προδιαγραφές ασφαλείας.
Αρχίζει να εφαρμόζεται από το 2011.
Θέλουν να "κόψουν" και την γραφειοκρατία.
209841
:rolleyes: Καθησυχασε με λοιπον.... εκτος κι αν πιστευεις πως η αγνοια ειναι λαβδανο.... :rolleyes:
http://freskoprama.blogspot.com/2010/09/blog-post_5217.html
Τέλος οι αστυνομικές ταυτότητες – Έρχεται η κάρτα του Πολίτη
Θα περιέχει στοιχεία για τις συναλλαγές με το Δημόσιο και θα δημιουργηθεί με προδιαγραφές ασφαλείας.
Αρχίζει να εφαρμόζεται από το 2011.
Θέλουν να "κόψουν" και την γραφειοκρατία. Το προβλημά σου ειναι η κάρτα ? Αυτη τη στιγμη που μιλαμε τα στοιχεια σου ειναι διαθέσιμα σε τουλαχιστον 10 διαφορετικες εταιρείες εν αγνοια σου...
ΚΑι σε ενοχλει η κάρτα που θα κανεις συναλλαγες με το δημοσιο :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Το προβλημά σου ειναι η κάρτα ?
Το προβλημα μου... Το προβλημα μου ειναι η "διαδραστικοτητα" που θα εχουν οι σχεσεις πολιτη - "κρατους"
Για να σου δωσω να καταλαβεις.... ΣΟΥ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ή οχι ΟΤΑΝ μια κληση για Parking ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ αλλα στην "ρουφανε" μεσω φορ. δηλωσης?
ΔΕΝ υπαρχει διαφυγη.....
συγκρινε μου εσυ μια κοτα χωριατικη με μια κοτα εκτροφειου... Ε! κατι τετοιο θα γινει ... :wave2:
Και αν εισαι πολυ αντιδραστικο στοιχειο ή περασες 10 ρανταρ με 300 k vstrom σου κλεινουν την καρτα και εισαι πλεον αχρηστος.:ZZZ:
συγκρινε μου εσυ μια κοτα χωριατικη με μια κοτα εκτροφειου... Ε! κατι τετοιο θα γινει ... :wave2:
Welcome to the Machine (http://www.youtube.com/watch?v=ZSl5lipgmcA&feature=related)
kostas777
14/09/2010, 17:36
τεχνοφοβία και ανασφάλεια περί του μέλλοντος;
(ας βάλουμε και μερικά άσχετα από την αποκάλυψη του Ιωάννη για να προκαλέσουμε το κοινό αίσθημα)
αυτά τα ακούω και τα βλέπω κοντά μια δεκαετία τώρα. κι όμως, είναι κάτι αναπόφευκτο. εκεί που είχαμε δεκάδες χαρτιά για να ..δικαιολογούμαστε (τα περισσότερα περιείχαν βλακείες φυσικά, βλέπε «συγχωροχάρτια» κλπ), καταλήξαμε να έχουμε ένα: την αστυνομική ταυτότητα.
ω τι καλά θα ήταν να μη μας ήξερε κανείς. να μη μπορούσε να μας βρει κανείς. να μπορούμε να μην πληρώνουμε τους φόρους μας και να μη μας ξέρουν και να μη μπορούν να μας βρουν. να μπορούσαμε να κάναμε ό,τι θέλαμε και να μη μας έβλεπαν, να ήμασταν αόρατοι.
όμως να έχουμε και το φεϊσμπουκ μας και το τβίττερ μας. ε, και το εμεσέν! να μη μας λείψουν αυτά. να κάνουμε ό,τι κάνουμε στα κρυφά, να μη δουν τα μυστικά μας, να μη μας αποκτήσει ολοκληρωτικά το κράτος-τέρας με το δις-θεόρατο πληροφοριακό του σύστημα!
φυσικά όλα αυτά έχουν να κάνουν πρώτα με τη διακίνηση του χρήματος. αγόρασε - πούλα - ζήσε. δεν έχεις το τσιπ, δεν αγοράζεις, δεν πουλάς, δεν ζεις. τι έλεγε ο μπαρμπαγιάννης για το χάραγμα; ότι όσοι δεν το είχαν δεν θα μπορούν να αγοράζουν ή να πωλούν; άρα είναι το ίδιο. άλλο εννοούσε ο μπαρμπαγιάννης, αλλιώς προέκυψε δύο χιλιάδες χρόνια αργότερα. που να φανταζόταν ο καλόμοιρος ότι ακόμη και δύο χιλιάρικα χρόνια μετά, αυτά που έγραφε για την εποχή του θα ήταν ακόμη επίκαιρα. αμ και αυτό το πιασάρικο «όποιος έχει τη σοφία..», άντε βρες άνθρωπο που νομίζει ότι δεν την έχει. όταν τον βρεις, μπορείς ενδεχομένως να τον πεις και σοφό.
τελικά αυτός ο μπαμπούλας δεν πεθαίνει με τίποτα ρε πστ μου;
Η Αποκάλυψη του Ιωάννη επαληθεύεται...
Βρετανία: βάζουν στα νεογέννητα barcode
Δημοσίευμα από την εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" 23-4-2010
Βραχιολάκια με barcode, αντί του ονόματος των γονέων, αποφάσισαν να φορούν σε όλα τα νεογέννητα στο Νοσοκομείο Kettering General Hospital στη Βρετανία.
«Τα γράμματα είναι αρκετές φορές δυσανάγνωστα και συχνά συμβαίνουν σφάλματα», εξηγούν οι υπεύθυνοι.
Έτσι, εκτυπώνουν τρία ίδια barcode, όπου το ένα προορίζεται για μία κορδέλα που τοποθετείται στο βραχίονα του παιδιού, το άλλο για τα φιαλίδια με τις εξετάσεις αίματος και το τρίτο και για το βιβλιάριο του παιδιού, που παραλαμβάνουν οι γονείς κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον Εθνικό Κέντρο Ασφάλειας Ασθενών της Βρετανίας, το ΕΣΥ αναμένεται να προωθήσει το barcode ως σύστημα ασφαλείας σε όλα τα μαιευτήρια της χώρας.
Και υποχρέωσε όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και πτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να έχουν ένα χάραγμα εις το δεξί τους χέρι ή εις το μέτωπόν τους, ώστε να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πωλήσει παρά εκείνος που θα έχει το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος του. (Αποκάλυψη 13:16,17)…
Πηγή: http://greeknation.blogspot.com/2010/09/barcode.html
ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...
http://www.youtube.com/watch?v=nN4Urfb2WGY
ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...
http://www.youtube.com/watch?v=nN4Urfb2WGY
''Σουρωτήρι'' και αναξιόπιστη η νέα γερμανική ''Κάρτα του Πολίτη''. (http://ksipnistere.blogspot.com/2010/09/blog-post_913.html)
Διαβάζεται με δυσκολία, το μήνυμα πάντως είναι ξεκάθαρο....
http://www.frontpages.gr/?date=20101027&id=27
HORNET600F
27/10/2010, 21:23
Είναι απλά βήματα.
Θες να εφαρμόσεις κάτι. (Έλεγχο)
Δημιουργείς την ανάγκη. (Τρομοκρατικές επιθέσεις, φασαρίες κτλ)
Δίνεις τη λύση που εσύ θες. (Κάμερες)
Τα (στημένα) προβλήματα παύουν.
Ο κόσμος την αποδέχεται και ανακουφίζεται!
Τώρα έχεις εικόνα των δρόμων.
Well Done!
ή
-Πρέπει να συγκεντρώνεις αποδείξεις από οτιδήποτε αγοράζεις (για το καλό της χώρας και το δικό σου- ο λαός φοροδιαφεύγει με φραγκοδίφραγκα όχι οι εφοπλιστές με δις).
-Γέμισε όμως το σπίτι χαρτάκια που σβήνουν κ χρειάζεσαι 5 λογιστές να προσθέτουν 0,20Ε + 0,15 Ε + 2 Ε + ..... κ να περάσουν κ τα ΑΦΜ των καταστημάτων....
-Πρόβλημα? όχι πιά! με την κάρτα αγορών οτι αγοράζεις θα περνάει κατευθείαν στην κάρτα!
Well Done !
Και πάει κάπως έτσι... αφού σε γέμισαν με 15 κάρτες, πού να τις κουβαλάς στην πορτοφόλα? Άσε, έχω τη λύση ....
Η "Κάρτα του Πολίτη" σιγά -σιγά και στα "πρωϊνάδικα"! (http://ksipnistere.blogspot.com/2010/10/blog-post_4184.html)
sakis1098
28/10/2010, 09:08
τελικά με τόσα που διάβασα εδώ έβγαλα πολύ χρήσιμα συμπεράσματα
όπως ας πούμε ότι τώρα θα πρέπει να σταματήσω να κλέβω να βιάζω μικρά παιδιά να μην
πληρώνω τους φόρους που αναλογούν και βέβαια αν με πιάσουν δεν θα μπορώ να δραπετεύσω
γιατί κάποιος κάπου θα ξέρει τα πάντα για μένα
και είναι λογικό να μην το θέλω ΓΙΑΤΙ ΖΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΟΣΜΟ και ΔΕΝ με νοιάζει
καθόλου τι κάνουν οι άλλοι:wave2:
Είναι-νομίζω- τα παρακάτω γραφόμενα, άκρως ενδιαφέροντα και συγκλονιστικά!
Γιατί με τρόπο απλό έρχονται να μας πουν τι μας κρύβουν σχετικά με τη διαβόητη, λεγόμενη, «κάρτα του πολίτη».
Τα διάβασα σε ανάρτηση, που έχει κάνει το «Μανιτάρι του Βουνού».
Και θα σας τα διαβιβάσω, ζητώντας ταπεινά συγνώμη, απ’ το συγγραφέα, για τις όποιες “κακοποιήσεις” έχω κάνει στο κείμενό του…
Πριν όμως δούμε τι ΔΕΝ θα μας πουν, ας δούμε τι θα μας πουν οι αρχιτέκτονες της διαβόητης Κάρτας:
Κατά πάσα πιθανότητα, θ μας πουν, , ότι:
1) Με την κάρτα του πολίτη θα μηδενιστεί η φοροδιαφυγή.
Αφού η Εφορεία θα μπορεί να βλέπει τη χρηματική περιουσία, που έχει ο καθένας και να εισπράττει τους φόρους, που αναλογούν στο κράτος.
2) Η έκδοση βεβαιώσεων και πιστοποιητικών θα γίνει πανεύκολη. Γιατί η Κάρτα αυτή θα είναι συγχρόνως πορτοφόλι, αστυνομική ταυτότητα, βιβλιάριο υγείας και διαβατήριο. ..
3) Αν, τυχόν, τη χάσουμε ή μας την κλέψουν, θα μπορούμε να το δηλώσουμε στην αστυνομία, για να την απενεργοποιήσουν, μέχρις ότου μας βγάλουν καινούργια με όλα τα χρήματα που έχουμε και τα λοιπά στοιχεία.
4) Κάποια στιγμή μπορεί να μας πουν-παρεμπιπτόντως- ότι το μικροσκοπικό τσιπάκι της κάρτας μπορούν (αν θέλουμε!) να μας το φυτέψουν κάτω από το δέρμα, για να μην έχουμε το φόβο να το χάσουμε ή μας το κλέψουν.
5) Αφού γίνουν κανα δυο εξαφανίσεις παιδιών (εντελώς…τυχαίες!) μπορεί να μας πουν ότι πρέπει την Κάρτα να την φυτέψετε από νωρίς στα παιδιά σας, για να μπορείτε να τα εντοπίζετε, όπου και αν βρίσκονται. Και:
6) Θα μας πουν ότι με την κάρτα αυτή θα έρθει επιτέλους η ιδεώδης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
Γιατί θα μπορούμε να έχουμε πανεύκολα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ για το κάθε τι. Δεδομένου ότι η κυβέρνηση θα ζητά την γνώμη του λαού για όλα τα ζητήματα. Όπως βέβαια συμβαίνει (;) και τώρα!….
Και, αφού είδαμε το τι θα μας πουν, ας έρθουμε τώρα να ιδούμε και το τι ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ:
Ασφαλώς δεν θα μας πουν ότι:
1) Οι μεγάλοι διαπλεκόμενοι φοροφυγάδες και οι πολιτικοί θα εξακολουθούν να φοροδιαφεύγουν.
Αυτοί θα μπορούν, μέσω γνωριμιών-όπως μέχρι τώρα μέσω της αλητείας της ασυλίας οι πολιτικοί-να προμηθευτούν μια ΔΕΥΤΕΡΗ Ηλεκτρονική Κάρτα (με άλλο όνομα). Μέσα στην οποία θα έχουν όλο το παράνομο χρήμα….
2) Ότι, αν οι κυβερνώντες “μας βάλουν στο μάτι”, θα μπορούν να σβήσουν το ποσό των χρημάτων, που υπάρχει στην κάρτα μας και να γράψουν ότι το παίξαμε στο καζίνο. Και δεν θα υπάρχει τρόπος να αποδείξουμε ότι λέμε την αλήθεια….
3) Ότι η ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία (γιατί, όπως πάμε, δεν θα υπάρχει η ασφάλιση ΙΚΑ και Δημοσίου για πάντα!) θα μπορεί να βλέπει πόσες φορές αρρωστήσαμε. Και από τι ασθένεια…
Και θα αποφαίνονται για μας: “Α, εσύ είσαι πολύ φιλάσθενος. Δεν σε ασφαλίζω”!
Πράγμα που θα μπορεί να πει και ο κάθε μελλοντικός εργοδότης μας. Που ασφαλώς θα είναι κάποια γιγαντιαία απρόσωπη πολυεθνική εταιρεία!…
4) Δεν θα μας πουν ότι το τσιπάκι, που θα φυτεύεται κάτω από το δέρμα, καθόλου δεν θα προστατέψει το παιδί μας από την απαγωγή. Διότι:
α) Εντοπίζεται και αφαιρείται από το δέρμα πολύ εύκολα. Και:
β) Αν καλυφθεί με αλουμινόχαρτο ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ!
5) Δεν θα μας πουν ότι στο μέλλον ( ίσως και σήμερα!) θα υπάρχει η δυνατότητα το εμφυτευόμενο τσιπάκι να εγχέει μέσα στο αίμα μας «κάτι»( δηλητήρια αποβλάκωσης; βραδείας ευθανασίας;)!….
6) Δεν θα μας πουν ότι η Ηλεκτρονική Κάρτα θα είναι ο θάνατος της τελευταίας σταγόνας δημοκρατίας, που μας έμεινε.
Γιατί μπορεί να διοργανώνουν δημοψηφίσματα για το κάθε τι. Όμως…
Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος-όπως βέβαια και τα εκλογικά αποτελέσματα-θα μπορεί να το “μαγειρέψει” ο χειριστής του κεντρικού υπολογιστή. Που φυσικά θα είναι μέλος στοών και κοινωνός πολλών υποχθόνιων μυστικών …
7) Δεν θα μας πουν ότι χάκερς θα μπορούν να διαβάσουν την Κάρτα μας!
Και αύριο ίσως θα μπορούν να δημιουργούν ανύπαρκτο χρήμα γεμίζοντας την κάρτα τους με ποσά. Ή αφαιρώντας ποσά από άλλες κάρτες!
Δεν θα μας πουν ότι ο Πρόεδρος της Μυστικής Αστυνομίας στη Γερμανία κατηγορεί τους πολιτικούς ότι η τεχνική, με την οποία σχεδίασαν τις νέες ταυτότητες είναι παιχνιδάκι για τους “ειδικούς”, προκειμένου να πάρουν όποια στοιχεία θέλουν και να τα χρησιμοποιήσουν ανάλογα!…
9) Δεν θα μας πούν ότι η Μ. Βρετανία κατάργησε τις ηλεκτρονικές κάρτες του Πολίτη, όταν διαπίστωσε τα ελαττώματά τους ! Και…
10) Δεν θα μας πουν ότι ετοιμάζεται νέο νομοσχέδιο στην Γερουσία των ΗΠΑ για απαγόρευση της ελεύθερης κηπουρικής!…
Έτσι ώστε να μη μπορούν οι πολίτες να επιστρέψουν στις μικρές, αυτάρκεις, αγροτικές κοινότητες όπου ο καθένας θα μπορεί τουλάχιστον να παράγει την τροφή γι’ αυτόν, την οικογένειά του και την κοινότητά του.
Ούτε ακόμη να έχουμε την επιλογή να τρώμε τις ντομάτες του γείτονα, τις πατάτες του συγχωριανού μας, το λάδι του θείου, τα μήλα του κουμπάρου.
Σε σημείο ώστε να μας απαγορεύουν ακόμη και τη φύλαξη δικών μας σπόρων. Γιατί άραγε; Γιατί μόνο οι αφανείς αφέντες αυτού πλανήτη να έχουν τέτοιο δικαίωμα!…
Που σημαίνει ότι η σατανική Νέα Τάξη των παγκόσμιων κακουργημάτων ετοιμάζει τα νομικά της όπλα για να καταστείλει κάθε προσπάθεια όσων θελήσουν να δραπετεύσουν από την κόλαση μέσα στην οποία θα εγκλωβίσει τους λαούς.
Έτσι ώστε ακόμη και οι επιλογές μας για φαγητό να περιοριστούν στα μεταλλαγμένα τροφικά τερατουργήματα, τα εμποτισμένα με δηλητήριο, αναλώσιμα των πολυεθνικών υπερκαταστημάτων!…
Αυτά, λοιπόν, και άλλα πάμπολλα δεινά, που ετοιμάζουν σε βάρος μας, δεν θα μας τα πουν.
Γεγονός, που σημαίνει ότι η Κάρτα αυτή δεν θα είναι η κάρτα του πολίτη, αλλά….
Η κάρτα του χαφιέ, του δολοφόνου, του ληστή και του καθενός τοπικού ή διεθνούς αλήτη!….
Που θα μπορούν να κάνουν, ό,τι και όποτε θελήσουν σε βάρος μας!
.... Παπα-Ηλίας
παιδια εφοπλιστων μετα απο πολλα "κρουσματα" απαγωγων με υπερογκα λυτρα...
γερους με αλτσχά'ι'μερ που χανονται και πρεπει οταν βρεθουν να ειναι γνωστο το ιατρικο ιστορικο/φαρμακα και φυσικα διευθυνση κατοικιας...
εχει ....πραααααααμα! :evil: :evil: :evil:
Δωρεάν προγράμματα "τσιπαρίσματος" παιδιών ἀπὸ τούς Μασωνικὲς Στοὲς τῶν ΗΠΑ…
Στην Αμερική μπορεί ακόμα το γενικὸ τσιπάρισμα όλων τῶν παιδιῶν νὰ μὴν ἔχει ἐπιβληθεῖ διὰ τοῦ νόμου, ἀλλὰ τὰ πράγματα ὁδηγοῦνται πρὸς τὰ ἐκεῖ. Ἀργὰ ἢ γρήγορα τὸ τσιπάρισμα θὰ εἶναι γεγονός. όπως στὰ ζῶα. Οἱ μασονικὲς στοὲς δείχνουν ἰδιαίτερη προθυμία στὴν προώθηση τοῦ τσιπαρίσματος στὰ παιδιά, "γιὰ τὸ καλὸ τῶν παιδιών" βέβαια καὶ "γιὰ νὰ ἔχουμε ἥσυχο τὸ κεφάλι μας" σὲ συνεργασία μάλιστα μὲ τὶς......
τοπικὲς ἀρχὲς καὶ τὴν ἀστυνομία.
Γιὰ τὴν ἐπαρχία τοῦ Maine τῶν ΗΠΑ, ὑπάρχει τὸ πρόγραμμα MECHIP.ORG τὸ ὁποῖο ἔχει σκοπὸ τὴν "ταυτοποίηση" καὶ "προστασία" τοῦ παιδιοῦ, στὴν σημερινὴ ἐποχὴ "ὅπου τόσα παιδιὰ ἐξαφανίζονται". Τὸ πρόγραμμα προσφέρεται δωρεὰν ἀπὸ τοὺς μασόνους, γιὰ κάθε οἰκογένεια στὸ Maine ποὺ ἐνδιαφέρεται. Βλέπε:http://www.mechip.org/
Ὑπάρχουν καὶ τὰ «Μασονικὰ Προγράμματα Ταυτοποίησης Παιδιοῦ», (‘Masonic Child Identification Programs’) ἢ μὲ τὰ ἀρχικὰ ‘CHIP’ (!), τὰ ὁποῖα ἀποτελοῦν (κατὰ τὴν wikkipedia) μία ‘φιλανθρωπικὴ πρωτοβουλία' τῶν μασονικῶν Στοῶν τῆς Βόρειας Ἀμερικῆς, στὸ νὰ βοηθήσουν στὸν ἐντοπισμὸ ἐξαφανισμένων παιδιῶν. Τὰ προγράμματα ποὺ ὑποστηρίζονται εἶναι στελεχωμένα ἀπὸ ἐθελοντὲς ἀπὸ τὶς στοές, ἀπὸ ἀνθρώπους τοῦ νόμου καὶ ὀδοντίατρους. Βλέπε:http://www.mainemason.org/grandlodge/chip.asp
Τὰ προγράμματα CHIP δίνουν στοὺς γονεῖς τὴν εὐκαιρία νὰ δημιουργήσουν ἕναν σὲτ μὲ ὑλικὸ ἀναγνώρισης γιὰ τὸ παιδί τους, δωρεάν. Τὸ σὲτ περιλαμβάνει μία κάρτα δακτυλικῶν ἀποτυπωμάτων, μία φυσικὴ περιγραφή, ἕνα βίντεο, δισκέτα ἠλεκτρονικοῦ ὑπολογιστῆ ἢ DVD τοῦ παιδιοῦ, ἕνα ὀδοντικὸ ἀποτύπωμα, καθὼς καὶ ἕνα δεῖγμα DNA. Ὁ σκοπὸς τοῦ πακέτου εἶναι νὰ....
παρέχει σημαντικὲς πληροφορίες στὸ κοινὸ καὶ στὶς ἀστυνομικὲς ἀρχὲς σὲ περίπτωση ποὺ ἕνα παιδὶ ἐξαφανιστεῖ.
Τὸ πρόγραμμα ἔχει ἐπαινεθεῖ ἀπὸ τὸ Ἐθνικὸ Κέντρο γιὰ τὰ Ἐξαφανισμένα καὶ Κακοποιημένα Παιδιά.
Ἡ βιντεοκασέτα ἢ DVD, ἐκτὸς ἀπὸ τὴ ἀποτύπωση τῆς ἐμφάνισης καὶ τὴ φωνή, περιλαμβάνει ἐρωτήσεις προσαρμοσμένες στὴν ἡλικία τοῦ παιδιοῦ καὶ μπορεῖ νὰ βοηθήσει στὴν ἐξεύρεση ἑνὸς παιδιοῦ ποὺ θὰ μποροῦσε νὰ λείπει ἀπὸ τὸ σπίτι καὶ γιὰ ἄλλους λόγους ἐκτὸς ἀπὸ τὴν ἀπαγωγή.
Τὸ Πρόγραμμα τῶν μασόνων ἔχει ἀναφερθεῖ ἀπὸ κρατικὲς καὶ τοπικὲς ἀστυνομικὲς ὑπηρεσίες, ὡς ‘μοντέλο - πρότυπο’ καὶ γιὰ τὴ δική τους ὑπηρεσία. Ἡ διαφορὰ μεταξύ του μασονικοῦ CHIP καὶ ἄλλων προγραμμάτων, εἶναι ὅτι οἱ δημοτικὲς καὶ ἀστυνομικὲς ἀρχὲς ἀποθηκεύουν ὅλα τὰ δεδομένα ποὺ συλλέγονται (συμπεριλαμβανομένων τῶν δακτυλικῶν ἀποτυπωμάτων) σὲ μία βάση δεδομένων. Τὸ μασονικὸ πρόγραμμα λειτουργεῖ μὲ ἀπόλυτη ἐχεμύθεια.
Δεῖτε καὶ στὸ: http://mason-chip.blogspot.com/
Ελέγχουν υπαλλήλους με μικροτσίπ
Σε νέες δραστικές λύσεις αποφάσισε να προβεί ο δήμος Τρικάλων, προκειμένου να ελέγξει τους πραγματικά φιλότιμους εργαζομένους. Εφαρμογή μικροτσίπ στο χέρι των δημοτικών υπαλλήλων
http://news247.gr/ellada/eidiseis/elegxoyn_ypallhloys_me_mikrotsip.1328929.html
Δεν είναι θέμα φόβου.... αλλά αλήθειας... που όλοι οι "σοφοί" του σήμερα προσπερνάμε γιατί δεν είναι της μόδας να ασχολούμαστε....
Όσο για το τσίπ RFID υπάρχουν τόσα στοιχεία γύρω απο παραθρησκευτικές οργανώσεις (Μασονία, Σιωνισμός, Νεα Εποχή κλπ) που είναι τουλάχιστον αστείο να αναφερθώ αν πρόκειται για παραμύθια της χαλιμας η την πραγματικοτητα....
Αποκάλυψη Ιωάννου 13, 16-18
16 "Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στα μέτωπά τους·
17 και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό τού ονόματός του.
18 Εδώ είναι η σοφία· όποιος έχει τον νου, ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου· επειδή, είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός του είναι 666.
Απο όποια πλευρά το κοιτάξεις.... στο τέλος όλη η ιστορία εκεί καταλήγει....
Ακριβώς το ιδιο ειχα διαβασει καποτε και αναφερόταν στο γνωστο σε ολους μας barcode!!!!
τελικα για πιο πραγμα αναφερόταν ο Ιωαννης????
Εχω μπερδευτεί γαμωτο μου :dizzy:
Τα σημεία των καιρών καταλήγουν στο barcode, το γνωστό στην Αγία Γραφή ως "σημάδι", που αναγκάζει τους πάντες να το χρησιμοποιήσουν ώστε να υπάρχει πλήρης έλεγχος απο έναν και μόνο ηγέτη, που αυτόματα μας φέρνει γνωστή παγκοσμιοποίηση που αναμένουμε και βασικά ανυπομονούμε.
Δεν είναι τυχαίο πως το πολιτικό σύστημα σε όλη την υφήλιο "βρωμάει'..
Είναι και ο λόγος που θα πέσει (τάχα μου) το πολιτικό σύστημα, για να αναδειχθεί ένας ηγέτης, ενας πλανητάρχης.. ο γνωστός ως Αντίχριστος στην Αγία Γραφή, ώστε να ακολουθούμε όλοι ένα σύστημα που θα μας έχει υπο πλήρη έλεγχο.. με άλλα λόγια.. ετοιμάζεται η μεγαλύτερη φυλακή του κόσμου που κανένας δεν θα είναι σε θέση να αποδράσει...
MitsosNaked
15/08/2011, 02:55
Εύγε! συνεχίστε με αυτά τα μυαλά.
Και ο πάτος που ακουμπήσαμε πολύς μας είναι τελικά.:sad:
<μετά από γρήγορο διάβασμα 1-2 σελίδων και άνοιγμα ενός βίνΔεο στο ΓιουΤιουμπ που έλεγε τις πιο ανυπόστατες μπούρδες που άκουσα τελευταία - και δεν πετάνε και λίγες στο ίντερνετ>
Λοιπόν πάλι καλά που μερικοί από εσάς εδώ μέσα δε ζούσατε όταν πρωτοανακαλύφθηκε η φωτιά, γιατί ακόμα θα τρίβαμε τα χέρια μας για να ζεσταθούμε. Αν η φωτιά δεν είναι διαβολική τότε τι;
Επίσης, αν έχετε κινητό στην τσέπη (ειδικά με GPS) την ώρα που γράφετε για το πώς το RFID είναι του διαβόλου και το πιάνουν οι δορυφόροι, δεν κοιτάτε το δέντρο αντί για το δάσος αλλά το ντουβάρι που κρύβει τη θέα του δάσους. Αν υπάρχει διάολος, τότε φοράει ζιβάγκο και πουλάει iPhones. Και τα χρεώνει και ένα κάρο λεφτά ο π**στης. :yuck:
Πάντα κράνος παιδιά!
Σε βρίσκω αισιόδοξο... ο πάτος απέχει πολύ.. ακόμη δεν είδαμε τίποτα.. πόσο μάλλον μέχρι να τον φτάσουμε.
Εύγε! συνεχίστε με αυτά τα μυαλά.
δηλαδη προτεινεις να ξεκολλησουμε απο τις "μεσσαιωνικες" αντιληψεις και να προχωρησουμε οπως επιβαλλει η εποχη....
να γινουμε προοδευτικοι ...
δεν ξερω ... ολοι θυμουνται πως ηταν μεσα στο στρατό ... με "προγραμματισμενες" ελευθεριες και ελεγχο ... φαντασου κατι τετοιο με πολιτισμενους ορους και προυποθεσεις...
Gandalf dr685sm
15/08/2011, 09:11
Ελέγχουν υπαλλήλους με μικροτσίπ Σε νέες δραστικές λύσεις αποφάσισε να προβεί ο δήμος Τρικάλων, προκειμένου να ελέγξει τους πραγματικά φιλότιμους εργαζομένους. Εφαρμογή μικροτσίπ στο χέρι των δημοτικών υπαλλήλων
χαχαχαχαχα... ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.. ΕΛΕΟΣ...
Το microchip δεν θα είναι υποδόριο. Είδατε που καταλήγει η κάθε λάθος ανάγνωση των ΜΜΕ σαν παραπληροφόρηση;
Το συγκεκριμένο κύκλωμα RFID θα είναι για να αντικαταστήσει την κάρτα που χτυπάνε , έτσι ώστε να μην μπορεί να υπάρξει παραποίηση στοιχείων εισόδου. Το κύκλωμα θα δίνεται στους υπαλλήλους που θα οφείλουν να το φέρουν μαζί τους και δεν θα έχει άλλο στοιχείο αναγνώρισης.
Δηλαδή δεν θα είναι όπως τώρα οι κάρτες στο κουτί και θα πάνε να τις χτυπάνε οι άλλοι για αυτούς. Αλλά θα είναι κάτι σαν προσωπική κάρτα αναγνώρισης που θα έχουν μαζί τους(όπως έχουν και αρκετοί σε μεγάλες εταιρίες για access control σε διάφορους χώρους).
koulis25
15/08/2011, 10:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
χαχαχαχαχα... ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.. ΕΛΕΟΣ...
Το microchip δεν θα είναι υποδόριο. Είδατε που καταλήγει η κάθε λάθος ανάγνωση των ΜΜΕ σαν παραπληροφόρηση;
Το συγκεκριμένο κύκλωμα RFID θα είναι για να αντικαταστήσει την κάρτα που χτυπάνε , έτσι ώστε να μην μπορεί να υπάρξει παραποίηση στοιχείων εισόδου. Το κύκλωμα θα δίνεται στους υπαλλήλους που θα οφείλουν να το φέρουν μαζί τους και δεν θα έχει άλλο στοιχείο αναγνώρισης.
Δηλαδή δεν θα είναι όπως τώρα οι κάρτες στο κουτί και θα πάνε να τις χτυπάνε οι άλλοι για αυτούς. Αλλά θα είναι κάτι σαν προσωπική κάρτα αναγνώρισης που θα έχουν μαζί τους(όπως έχουν και αρκετοί σε μεγάλες εταιρίες για access control σε διάφορους χώρους).
Κι αυτό το βρίσκεις αθώο και λογικό;
Μάντεψε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα για να μη μπορούμε να δώσουμε την κάρτα μας σε κάποιον άλλο, για να τη χρησιμοποιησει για λογαριασμό μας.
Από τη δεκαετία του '80 ακούμε για το μικροτσίπ κι αυτό που θα αντιπροσωπεύει. Ο χρήστης που άνοιξε αυτό το θέμα συζήτησης παρέθεσε και τα εδάφια της αποκάλυψης όπου αναφέρεται η καταδίκη αυτών που θα το αρνηθούν, σε εξορία από την κοινωνική ζωή.
Η οργή όμως του Θεού στην αντίθετη περίπτωση που θα επιλέξει κάποιος τον έυκολο δρόμο θα είναι ανείπωτη.
Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω.
MitsosNaked
15/08/2011, 11:01
Για να καταλάβω δηλαδή, έχουμε λύσει ΟΛΑ μας τα προβλήματα σάν κοινωνία και χώρα, και τώρα ψάχνουμε να βρούμε, επειδή είμαστε τόσο μαμάτοι που όλοι παγκοσμίως μας ζηλεύουν, τί θέλουν να μας κάνουν, ποιοί και γιατί.
Το είπα και σε προηγούμενο θρέντ, τουλάχιστον όλα αυτά που διαβάζετε, έχετε μπεί ποτέ στον κόπο να τα διασταυρώσετε σε βάθος άν ισχύουν και γιατί και με σοβαρές πηγές(όχι λιακόπουλους και λοιπούς) ή απλά τα δέχεστε όπως είναι;
Ο πιό εύκολος τρόπος να δικαιολογήσει κάποιος την ανικανότητά του, είναι το να 'ρίξει το μπαλάκι' της ευθύνης σε κάποιον άλλο(συνήθως με τη μορφή κάποιας θεωρίας συνωμοσίας).
MitsosNaked
15/08/2011, 11:04
και επειδή ακούω συνέχεια για την Αποκάλυψη κλπ
δείτε και αυτό, είναι ενδιαφέρον
http://video.google.com/videoplay?docid=6439295521791525424
Για να καταλάβω δηλαδή, έχουμε λύσει ΟΛΑ μας τα προβλήματα σάν κοινωνία και χώρα, και τώρα ψάχνουμε να βρούμε, επειδή είμαστε τόσο μαμάτοι που όλοι παγκοσμίως μας ζηλεύουν, τί θέλουν να μας κάνουν, ποιοί και γιατί.
Mitsos, οταν φιλε μου σου εχουν κοψει το ρευμα... εισαι 3 νοικια πισω... και πολεμας για το ψωμι και το τυρι, ουτε για θρησκεια εχεις ορεξη και χρονο, ουτε να διαβασεις αλμπέρ καμί και Ουμπερτο εκο.... απλα με το κεφαλι σκυμενο πας για επιβιωση...
δε σε νοιαζει να το φιλοσοφησεις για την νεα ταξη πραγματων και τι θα κοψει απο την καθημερινοτητα σου.... δεν ανοιγεις το συνταγμα να δεις αν θιγονται τα δικαιωματα σου
στην Ελλαδα ομως το πειραμα θα εχει μεγαλα ποσοστα επιτυχιας.... γιατι εχουμε το
"Ωχ! αδερφε...!" και "ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ..." και τεινουμε να γυρναμε το καθε τι στην πλακα για να το ελαφρυνουμε...
θυμαστε με την βενζινη που ο καθε χαλβας στις ειδησεις το διακωμοδουσε λεγοντας : " εγω 20 ευρω εβαζα ....20 ευρω βαζω..."
φτασαμε στην εποχη που δεν ακουγεται τοσο αστειο....γιατι η γελοια ποσοτητα καυσιμων που αγοραζεις πια με 20 ευρω σε κανει να κουνησεις την κεφαλα σου και να δεις οτι σου βαζουν δαχτυλο την ωρα που κοιμασαι...
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ....
Εχετλαίος
15/08/2011, 11:51
ουτε για θρησκεια εχεις ορεξη και χρονο,
Mια καλή αρχή μπας και δούμε άσπρο φως!
:wave2:
MitsosNaked
15/08/2011, 12:01
Το 'παλεύω για το ψωμί και το τυρί γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και πρέπει να μπορέσω ν'ανταπεξέλθω στις προκλήσεις όπως καλύτερα μπορώ' απο το
'παλεύω για το ψωμί και το τυρί γιατί οι καροί είναι δύσκολοι λόγω των σκοτεινών δυνάμεων που θέλουν να μας ελέγξουν και να μας χαράξουν το νούμερο του θηρίου'
έχει μία κάποια αξιοσημείωτη διαφορά(ακόμα και στο να το σκεφτείς σάν πρόταση) δέ νομίζεις;
Το πρόβλημα που έχει το δεύτερο είναι ότι ο χρόνος που ζητάει για να αναλυθεί, θα μπορούσε κάλλιστα να χρησιμποποιηθεί για να διαβάσει κάποιος ένα σοβαρό βιβλίο, και επίσης ότι κατα κανόνα μειώνει την παραγωγικότητα/αποδοτικότητα λόγω του ότι ο άνθρωπος που σκέπτεται έτσι, τα βλέπει όλα με καχυποψία(η οποία έχει τεράστια διαφορά απο την κριτική σκέψη που επιβάλλεται στην καθημερινότητα).
Το πρόβλημα που έχει το δεύτερο είναι ότι ο χρόνος που ζητάει για να αναλυθεί, θα μπορούσε κάλλιστα να χρησιμποποιηθεί για να διαβάσει κάποιος ένα σοβαρό βιβλίο, και επίσης ότι κατα κανόνα μειώνει την παραγωγικότητα/αποδοτικότητα λόγω του ότι ο άνθρωπος που σκέπτεται έτσι, τα βλέπει όλα με καχυποψία(η οποία έχει τεράστια διαφορά απο την κριτική σκέψη που επιβάλλεται στην καθημερινότητα).
Αυτό είναι και το πνεύμα της εποχής που διανύουμε.... να πάψουμε να είμαστε σκεπτόμενοι άνθρωποι και απλά να παλεύουμε (με παραγωγικότητα/αποδοτικότητα) το αβέβαιο μέλλον μας.. κάτι που όπως είπες, επιβάλλεται στην καθημερινοτητά μας.
"Όταν γίνει βράδυ, λέτε: Καλός ο καιρός· επειδή, ο ουρανός κοκκινίζει.
Και το πρωί: Σήμερα είναι χειμώνας· επειδή, ο ουρανός κοκκινίζει σκοτεινιάζοντας.
Υποκριτές, το μεν πρόσωπο του ουρανού ξέρετε να το διακρίνετε, τα σημεία των καιρών, όμως, δεν μπορείτε;"
Ματθαίος 16: 2-3
MitsosNaked
15/08/2011, 14:52
Αυτό είναι και το πνεύμα της εποχής που διανύουμε.... να πάψουμε να είμαστε σκεπτόμενοι άνθρωποι και απλά να παλεύουμε (με παραγωγικότητα/αποδοτικότητα) το αβέβαιο μέλλον μας.. κάτι που όπως είπες, επιβάλλεται στην καθημερινοτητά μας.
Και το πρωί: Σήμερα είναι χειμώνας· επειδή, ο ουρανός κοκκινίζει σκοτεινιάζοντας.
Υποκριτές, το μεν πρόσωπο του ουρανού ξέρετε να το διακρίνετε, τα σημεία των καιρών, όμως, δεν μπορείτε;"
Εδώ είναι και το πρόβλημα. Ότι ακόμα και τώρα, επιλεκτικά διάβασες/κατάλαβες αυτό που έγραψα.
Όπως βλέπεις, ο κόσμος επιλέγει δυστυχώς, απο το να είναι σκεπτόμενος και αναλυτικός, να είναι καχύποπτος και συνωμοσιολόγος. Με άλλα λόγια ο κόσμος σήμερα έχει χρόνο να ασχολείται και να αναλύει για τους Έλ και τους Νεφελίμ, αλλά δέν έχει χρόνο να ψάξει σωστά για να μάθει γιατί συμβαίνει ό,τι συμβαίνει γύρω του.
Ας μήν το κουράζουμε, και μόνο η τάση για συνομωσιολογία που μας διακατέχει, είναι αρκετή για να αποδείξουμε το πόσο εύκολα χαλιναγωγήσιμοι είμαστε απο τον κάθε τυχάρπαστο λιακόπουλο/βελόπουλο και δέ συμμαζεύεται.
λιακόπουλο/βελόπουλο και δέ συμμαζεύεται.
Κράξτε με, αλλά τους συγκεκριμένους ούτε που τους γνωρίζω...
Λείπω πολλά χρόνια απο την Ελλάδα γμτ...
Το 666 που χλευάζεις-κι εσύ και πολύς κόσμος-προκύπτει από τον άνθρακα που είναι η βάση κάθε οργανικής ένωσης.
Το άτομο τού άνθρακα περιέχει 6 πρωτόνια,6 νετρόνια και 6 είναι ο μαζικός ή ο ατομικός του αριθμός,δεν θυμάμαι.
Ο άνθρωπος είναι ύλη και πνεύμα αλλά οι ισορροπίες έχουν χαθεί.Είμαστε πλήρως υποταγμένοι στο υλικό μέρος
κι αυτή η ιστορία με το τσιπάκι έρχεται για να σκοτώσει κάθε ελπίδα για κάτι καλύτερο.Έτσι πιστεύω.Ίδωμεν...
Το άτομο τού άνθρακα περιέχει 6 πρωτόνια,6 νετρόνια και 6 ηλεκτρόνια. :wave2:
vangelis 64
15/08/2011, 16:34
Το άτομο τού άνθρακα περιέχει 6 πρωτόνια,6 νετρόνια και 6 ηλεκτρόνια. :wave2: Ωραίος.:beer: :beer:
Cpt. Haddock
15/08/2011, 17:18
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ, ρε ζει ακομα αυτο το θρεντ?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl: :lol: :rotflmao:
Μ' αρέσει ρε Βαγγέλη που έχεις και την εξήγηση για το τί σήμαινε ενα νουμερο που εγραψε ενας τρελός απομωνομένος σε μια σπηλια σε ενα ανεμοδαρμένο νησι... :bawl:
Εχω ακουσει διαφορες ερμηνείες γα το 666, αλλα αυτη πρώτη φορά την ακουω :rotflmao:
Η μονη ουσιαστική σχέση που ξέρω του ανθρακα με το 6 ειναι οτι αυτος ειναι ο ατομικός του αριθμος, αλλωστε το απλό ατομο ανθρακα στην ουσία δεν υπαρχει στη φυση, μονο σαν ενώσεις (οργανικές/ανοργανες) ή ισότοπα.
Τεσπα, ο γιαννακης εκει στη σπηλια μαλλον ηξερε καλυτερη χημεία :wave2:
MitsosNaked
15/08/2011, 17:21
Ωραίος.:beer: :beer:
βαγγέλη, το 666 που όλοι τρέμουν απο την αποκάλυψη ΔΕΝ προκύπτει απο τον άνθρακα, αλλά απο την Ελληνική 'Ισοψηφία' και την Εβραϊκή 'Γκεμάτρια'.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ, ρε ζει ακομα αυτο το θρεντ?
Σηκώθηκε απο τις στάχτες του και πάει για round 2..:lol:
βαγγέλη, το 666 που όλοι τρέμουν απο την αποκάλυψη ΔΕΝ προκύπτει απο τον άνθρακα, αλλά απο την Ελληνική 'Ισοψηφία' και την Εβραϊκή 'Γκεμάτρια'.
Ο Αρκάς έχει διαφορετική άποψη.. :lol:
233765
MitsosNaked
15/08/2011, 17:35
Ο Αρκάς έχει διαφορετική άποψη.. :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο Αρκάς έχει πιάσει το νόημα καλύτερα απ'όλους......
megalexandros
15/08/2011, 18:40
menos εισαι αρκετα σωστος.Απο 'δω και 'μπρος ο εχων ωτα ακουετω, ο εχων νουν ψηφισατω.
Και ειδη εχει αργιση η ωρα......
Παραταση τους δινει ο Θεος μηπως και μετανοησουν.
Χρονια πολλα κι Παναγια μαζι μας.
vangelis 64
16/08/2011, 05:12
Ηλία και Μήτσε,το λάθος που έκανα ήταν να πω ότι το 666 προκύπτει από αυτό.Το σωστό είναι προκύπτει ΚΑΙ απ' αυτό.
Όπως και το ότι είναι το ανάποδο τού 999(όχι τού ντουκάτι)και που στα ελληνικά αθροίζεται σαν "τριαδικός θεός"...όπως και το άθροισμα τών αριθμών τής ρουλέτας που πάλι τόσο κάνει..Χαζοσυμπτώσεις;Επιτηδευμένα παραδείγματα;Μπορεί και δεν με απασχολεί,απλά δεν τα θεωρώ τυχαία,μέχρι εκεί.
Η οργανική χημεία δεν είναι τίποτε άλλο από ενώσεις τού άνθρακα.Η ύλη βασίζεται στον άνθρακα κι εμείς είμαστε δέσμιοί της.Η πνευματικότητα,η εγκράτεια και τα συναφή είναι πια αντικείμενα χλευασμού,συνδεδεμένα με παππάδες,Λιακόπουλους και λοιπούς βαρεμένους γιατί έτσι μάς συμφέρει.
Δεν βολεύει να πάρουμε στα σοβαρά αυτά τα πράγματα,γιατί θα μπούμε στη διαδικασία να αλλάξουμε και τέτοιου είδους αλλαγή πονάει.
Είναι μαλακία να ορίζεις τη ζωή σου με το τι σημαίνει το 666,είναι αφελές να προσπαθείς να μεταφράσεις την Αποκάλυψη με τεχνικές και επιστημονικές γνώσεις,όπως και το να αφορίζεις ό,τι δεν μπορείς να καταλάβεις.
Τελικά το χιούμορ είναι το μόνο μας καταφύγιο.Πολλές φορές αυταπάτη αλλά σίγουρα καταφύγιο.:winka:
Εχετλαίος
16/08/2011, 06:16
και επειδή ακούω συνέχεια για την Αποκάλυψη κλπ
δείτε και αυτό, είναι ενδιαφέρον
http://video.google.com/videoplay?docid=6439295521791525424
Mια πολύ καλή προσέγγιση.
:wave2:
Η ύλη βασίζεται στον άνθρακα κι εμείς είμαστε δέσμιοί της.Η πνευματικότητα,η εγκράτεια και τα συναφή είναι πια αντικείμενα χλευασμού,συνδεδεμένα με παππάδες,Λιακόπουλους και λοιπούς βαρεμένους γιατί έτσι μάς συμφέρει.
Δεν βολεύει να πάρουμε στα σοβαρά αυτά τα πράγματα,γιατί θα μπούμε στη διαδικασία να αλλάξουμε και τέτοιου είδους αλλαγή πονάει.
Είναι μαλακία να ορίζεις τη ζωή σου με το τι σημαίνει το 666,είναι αφελές να προσπαθείς να μεταφράσεις την Αποκάλυψη με τεχνικές και επιστημονικές γνώσεις,όπως και το να αφορίζεις ό,τι δεν μπορείς να καταλάβεις.
Τελικά το χιούμορ είναι το μόνο μας καταφύγιο.Πολλές φορές αυταπάτη αλλά σίγουρα καταφύγιο.:winka:
+όσα!!!!!!!!!!:beer:
MitsosNaked
16/08/2011, 11:58
Η πνευματικότητα,η εγκράτεια και τα συναφή είναι πια αντικείμενα χλευασμού,συνδεδεμένα με παππάδες,Λιακόπουλους και λοιπούς βαρεμένους γιατί έτσι μάς συμφέρει.
Βαγγέλη, όπως σου έχω πεί και παλιότερα, τυχαίνει να ασχολούμαι με ένα χώρο που οι θρησκείες παίζουν τον Α' ρόλο, οπότε ασχολούμαι ιδιαίτερα με αυτές. Δέν πρέπει να ξεχνάμε ό,τι οι βασικές 3 θρησκείες που 'επηρεάζουν' και 'αλληλοεπηρεάζονται' (με χρονολογική σειρά Ιουδαϊσμός-Χριστιανισμός-Ισλάμ) είναι καθαρά ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗΣ προελεύσεως, και με τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ βλάσφημος απο κακοπροαίρετους, 'δημιουργήθηκαν' ή 'σχεδιάστηκαν' ανταποκρινόμενες στις ΤΟΤΕ συνθήκες των ΕΚΕΙ κοινωνιών. Το θέμα είναι ό,τι οι πιό 'Δυτικές' κοινωνίες ΕΠΕΛΕΞΑΝ να υιοθετήσουν αυτές τις θρησκείες, και λόγω ριζικά διαφορετικών βιωμάτων, 'χάλασε η μαγιά'. Δέν είναι καθόλου τυχαίο πως οι σφαγές που γίνονται στη Μέση Ανατολή ΔΕΝ είναι κατανοητές απο τους περισσότερους 'Δυτικούς', οι οποίοι τις βλέπουνε με ΤΕΛΕΙΩΣ άλλο μάτι απ'ότι οι ίδιοι οι Μεσανατολίτες. Εδώ μιλάμε για ανθρώπινα δικαιώματα, εκεί ακώμα μιλάνε για tribes και για το δίκαιο του ισχυρού. Έτσι και με την 'αποκάλυψη' και τις 'καταστροφολογίες', εσφαλμένα πολύς κόσμος προσπαθεί να καταλάβει/εξηγήσει κάτι μέσω ενός 'τρόπου σκέψης', που στην ουσία ΔΕΝ τον αφορά.
Φαντάζομαι αν μου δώσετε δυο χιλιάδες χρόνια θα σας βρω άπειρους λόγους γιατί ο 527 ή όποιος άλλος αριθμός είναι ο αριθμός του διαβόλου. Με συμπτώσεις που δεν μπορεί να είναι συμπτώσεις όλες αυτές, με αριθμούς σθένους, ό,τι γουστάρετε.
Η ζωή -όπως την ξέρουμε- βασίζεται στον άνθρακα, όχι η ύλη.
Τώρα για το αν είμαστε δέσμιοι της ύλης... άρα υπάρχει και κάτι άλλο πέραν της ύλης, η ψυχή ή το πνεύμα ας πούμε. Αλλά πως λέμε ότι η ψυχή είναι δέσμια της ύλης και όχι το αντίστροφο; Και πως ξέρουμε ότι υπάρχει ψυχή, ή ακόμα και ύλη, και ότι δεν είμαστε μέσα σε κάποιο μάτριξ πχ;
Αυτή είναι μια άλλη κουβέντα, εντελώς φιλοσοφική, και σίγουρα δεν μπορεί να γίνει από εδώ.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί οι άνθρωποι ανά τους αιώνες ήθελαν να πιστεύουν ότι υπάρχει κάποια ανώτερη δύναμη (θεός) που καθορίζει τα πάντα στον κόσμο, και γιατί ήθελαν να πιστεύουν ότι ζούσαν σε μια εποχή που συμβαίνουν κοσμογονικές αλλαγές και ότι θα συμβεί κάποια καταστροφή και θα φέρει το τέλος του κόσμου.
Μπορεί δηλαδή να υπάρχει απλά ένα σύμπαν και έτυχε σε αυτόν τον πλανήτη να ευνόησαν οι συνθήκες τη δημιουργία ζωής. Χωρίς θεϊκά σχέδια, χωρίς ανώτερες δυνάμεις, χωρίς τίποτα. Έτυχε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Αλλά πως λέμε ότι η ψυχή είναι δέσμια της ύλης και όχι το αντίστροφο;
Αλληλοδεσμεύονται..
Και πως ξέρουμε ότι υπάρχει ψυχή,
Απο τα συναισθήματα...
ή ακόμα και ύλη, και ότι δεν είμαστε μέσα σε κάποιο μάτριξ πχ;
Αχ, Hollywood με τις ταινίες σου..:lol:
Ποια συναισθήματα; Σου λέει ο άλλος ότι όταν αισθάνεσαι ερωτευμένος εκρίνονται οι τάδε ορμόνες από τον οργανισμό σου. Πώς ξέρεις ποιο είναι το αίτιο και ποιο το αποτέλεσμα;
Το μάτριξ το ανέφερα γιατί αυτό θα ξέρατε. Δεν το σκέφτηκε το χόλιγουντ αυτό. Ασχολήθηκαν φιλόσοφοι με αυτό το πρόβλημα. Ήξερες εσύ πριν δεις το μάτριξ ότι μπορεί ο κόσμος που αντιλαμβάνεσαι με τις αισθήσεις σου να μην υπάρχει αλλά να σου υποβάλεται με κάποιον τρόπο;
Και μην μου πεις ότι είναι τραβηγμένο κλπ, η ερώτηση είναι αν ξέρεις ή όχι. Και το καλύτερο όλων είναι ότι η απάντηση δεν είναι ότι δεν ξέρεις, αλλά ότι δεν μπορείς να ξέρεις.
Δέν πρέπει να ξεχνάμε ό,τι οι βασικές 3 θρησκείες που 'επηρεάζουν' και 'αλληλοεπηρεάζονται' (με χρονολογική σειρά Ιουδαϊσμός-Χριστιανισμός-Ισλάμ) είναι καθαρά ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗΣ προελεύσεως, και με τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ βλάσφημος απο κακοπροαίρετους, 'δημιουργήθηκαν' ή 'σχεδιάστηκαν' ανταποκρινόμενες στις ΤΟΤΕ συνθήκες των ΕΚΕΙ κοινωνιών. Το θέμα είναι ό,τι οι πιό 'Δυτικές' κοινωνίες ΕΠΕΛΕΞΑΝ να υιοθετήσουν αυτές τις θρησκείες, και λόγω ριζικά διαφορετικών βιωμάτων, 'χάλασε η μαγιά'. Δέν είναι καθόλου τυχαίο πως οι σφαγές που γίνονται στη Μέση Ανατολή ΔΕΝ είναι κατανοητές απο τους περισσότερους 'Δυτικούς', οι οποίοι τις βλέπουνε με ΤΕΛΕΙΩΣ άλλο μάτι απ'ότι οι ίδιοι οι Μεσανατολίτες. Εδώ μιλάμε για ανθρώπινα δικαιώματα, εκεί ακώμα μιλάνε για tribes και για το δίκαιο του ισχυρού. Έτσι και με την 'αποκάλυψη' και τις 'καταστροφολογίες', εσφαλμένα πολύς κόσμος προσπαθεί να καταλάβει/εξηγήσει κάτι μέσω ενός 'τρόπου σκέψης', που στην ουσία ΔΕΝ τον αφορά.
Εγκυκλοπαιδικά.. τα λές σωστά.
Μόνο που τοποθετείς την Αγία Γραφή ως ιστορικό βιβλίο που περιφέρεις γύρω απο τον όρο "θρησκεία"..
Δεν είναι τυχαίο πως απο τα 3.000+ θρησκεύματα που υπάρχουν, τα περισσότερα αυτήν την στιγμή έχουν πάρει τις ρίζες τους απο την Αγία Γραφή, το Κοράνι, την Γιόγκα (Βουδισμός)...
Η Αγία Γραφή (σε όσους την έχουν διαβάσει/ξεφυλλίσει) αποτελεί ενα βιβλίο Αποκαλύψεων (όχι μόνο του Ιωάννη) πού όσο διαβάζεις/μελετάς, αντιλαμβάνεσαι αλήθειες, που πολλά θρησκεύματα (σχεδόν όλα) επιδέξια δεν σου παρουσιάζουν.
Ανέκαθεν, πολλά θρησκεύματα επιλέγουν εδάφια που στηρίζουν την πίστη τους και άλλα τα προσπερνάνε ως στοιχεία "της τότε εποχής/πολιτισμού/ιδεών".
Αυτόματα την κατατάσουν σε ιστορικό βιβλίο, αυτό φέρει ως αποτέλεσμα την σύγχυση των θρησκειών καθώς μιλάει για τον "Ζωντανό Θεό", την ανάσταση του Ιησού και συγχρόνως τα κατατάσει σε "άλλες εποχές/άλλες ιδέες/άλλα μυαλά".
Πάνω σε αυτά τα λάθη, δημιουργούνται νεότερες θρησκείες (Νέα εποχή, Σαϊεντολογία κλπ. κλπ.)
"Αλλοίμονο σε σας, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές· επειδή, αποδεκατίζετε τον δυόσμο, και τον άνηθο και το κύμινο· αφήσατε, όμως, τα βαρύτερα του νόμου: Την κρίση και το έλεος και την πίστη· αυτά έπρεπε να κάνετε, και εκείνα να μη τα αφήνετε.
Τυφλοί οδηγοί, που στραγγίζετε το κουνούπι, καταπίνετε όμως την καμήλα. Αλλοίμονο σε σας, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές· επειδή, καθαρίζετε το απέξω μέρος τού ποτηριού και του πιάτου, από μέσα όμως είναι γεμάτα από αρπαγή και ακράτεια.
Φαρισαίε τυφλέ, καθάρισε πρώτα το εσωτερικό τού ποτηριού και του πιάτου, για να γίνει και το εξωτερικό τους καθαρό. Αλλοίμονο σε σας, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές· επειδή, μοιάζετε με ασβεστωμένους τάφους, που απέξω μεν φαίνονται ωραίοι, από μέσα όμως είναι γεμάτοι από νεκρά κόκαλα, και από κάθε ακαθαρσία.
Έτσι κι εσείς: Απέξω μεν φαίνεστε στους ανθρώπους δίκαιοι, από μέσα όμως είστε γεμάτοι από υποκρισία και ανομία. Αλλοίμονο σε σας, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές· επειδή, κτίζετε τους τάφους των προφητών, και στολίζετε τα μνημεία των δικαίων· και λέτε: Αν ήμασταν στις ημέρες των πατέρων μας, δεν θα είχαμε συμμετοχή μαζί τους στο αίμα των προφητών.
Ώστε, μαρτυρείτε για τον εαυτό σας ότι είστε γιοι εκείνων που φόνευσαν τους προφήτες. Συμπληρώσατε κι εσείς το μέτρο των πατέρων σας. Φίδια, γεννήματα από οχιές, πώς θα ξεφύγετε από την καταδίκη τής γέεννας;"
Ματθαίος 23:23-33
Είναι άσκοπο να μιλάμε και να εξηγούμε ενα βιβλίο μέσα απο ντοκυμαντέρ και απόψεις δημοσιογράφων, καθώς ο καθένας παρουσιάζει προσωπικές απόψεις βασισμένες σε στοιχεία του υλικού κόσμου.
Πουθενά ο Θεός στην Αγία Γραφή δεν έβαλε κάποια θρησκεία να αναλάβει την σωτηρία της ψυχής σου, είναι μια απόφαση προσωπική. Με τόσους όμως "Μεσσίες" που γεμίσαμε, είναι φυσικό να υπάρχει και σύγχυση..
"Αγαπητοί, μη πιστεύετε σε κάθε πνεύμα, αλλά δοκιμάζετε τα πνεύματα αν είναι από τον Θεό· επειδή, πολλοί ψευδοπροφήτες έχουν βγει στον κόσμο. Από τούτο γνωρίζεται το Πνεύμα τού Θεού· κάθε πνεύμα που ομολογεί τον Ιησού Χριστό ότι έχει έρθει με σάρκα προέρχεται από τον Θεό· και κάθε πνεύμα που δεν ομολογεί ότι ο Ιησούς Χριστός ήρθε με σάρκα, δεν προέρχεται από τον Θεό · κι αυτό είναι το πνεύμα τού αντιχρίστου, που ακούσατε ότι έρχεται, και τώρα βρίσκεται κιόλας μέσα στον κόσμο."
Α'Ιωάννης 4:1-3
Για να σχολιάσεις μια μηχανή, πρέπει πρώτα να την καβαλήσεις.
Για να σχολιάσεις ένα βιβλίο, πρέπει πρώτα να το διαβάσεις.:wave2:
Ποια συναισθήματα; Σου λέει ο άλλος ότι όταν αισθάνεσαι ερωτευμένος εκρίνονται οι τάδε ορμόνες από τον οργανισμό σου. Πώς ξέρεις ποιο είναι το αίτιο και ποιο το αποτέλεσμα;
Πολλοί "επιστήμονες" έχουν μεταφέρει τα συναισθήματα σε χημικές αντιδράσεις του οργανισμού..
Με αυτή τη λογική..
Εκκρίνονται ορμόνες επειδή νοιώθεις ερωτευμένος..
Εκκρίνονται ορμόνες επειδή χαμογελάς, κλαίς, αγαπάς..
Το ψυχικό δέσιμο που έχει ο καθένας μας με την οικογένεια του (Μητέρα, Πατέρας κ.ο.κ.) δεν βασίζονται σε ορμονικές διαταραχές..
Το ψυχικό δέσιμο με τον κολλητό σου δεν βασίζεται σε ορμονικές διαταραχές..
Η εκδίκηση, η υπερηφάνεια, η απώλεια.. δεν βασίζονται σε προβλήματα ορμονικής ανισορροπίας.
Και μην μου πεις ότι είναι τραβηγμένο.. Καθόλου.. :wave2:
MitsosNaked
16/08/2011, 16:42
Εγκυκλοπαιδικά.. τα λές σωστά.
Μόνο που τοποθετείς την Αγία Γραφή ως ιστορικό βιβλίο που περιφέρεις γύρω απο τον όρο "θρησκεία"..
Δεν είναι τυχαίο πως απο τα 3.000+ θρησκεύματα που υπάρχουν, τα περισσότερα αυτήν την στιγμή έχουν πάρει τις ρίζες τους απο την Αγία Γραφή, το Κοράνι, την Γιόγκα (Βουδισμός)...
Η Αγία Γραφή (σε όσους την έχουν διαβάσει/ξεφυλλίσει) αποτελεί ενα βιβλίο Αποκαλύψεων (όχι μόνο του Ιωάννη) πού όσο διαβάζεις/μελετάς, αντιλαμβάνεσαι αλήθειες, που πολλά θρησκεύματα (σχεδόν όλα) επιδέξια δεν σου παρουσιάζουν.
Ανέκαθεν, πολλά θρησκεύματα επιλέγουν εδάφια που στηρίζουν την πίστη τους και άλλα τα προσπερνάνε ως στοιχεία "της τότε εποχής/πολιτισμού/ιδεών".
Αυτόματα την κατατάσουν σε ιστορικό βιβλίο, αυτό φέρει ως αποτέλεσμα την σύγχυση των θρησκειών καθώς μιλάει για τον "Ζωντανό Θεό", την ανάσταση του Ιησού και συγχρόνως τα κατατάσει σε "άλλες εποχές/άλλες ιδέες/άλλα μυαλά".
Πάνω σε αυτά τα λάθη, δημιουργούνται νεότερες θρησκείες (Νέα εποχή, Σαϊεντολογία κλπ. κλπ.)
"Αλλοίμονο σε σας, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές· επειδή, αποδεκατίζετε τον δυόσμο, και τον άνηθο και το κύμινο· αφήσατε, όμως, τα βαρύτερα του νόμου: Την κρίση και το έλεος και την πίστη· αυτά έπρεπε να κάνετε, και εκείνα να μη τα αφήνετε.
Τυφλοί οδηγοί, που στραγγίζετε το κουνούπι, καταπίνετε όμως την καμήλα. Αλλοίμονο σε σας, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές· επειδή, καθαρίζετε το απέξω μέρος τού ποτηριού και του πιάτου, από μέσα όμως είναι γεμάτα από αρπαγή και ακράτεια.
Φαρισαίε τυφλέ, καθάρισε πρώτα το εσωτερικό τού ποτηριού και του πιάτου, για να γίνει και το εξωτερικό τους καθαρό. Αλλοίμονο σε σας, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές· επειδή, μοιάζετε με ασβεστωμένους τάφους, που απέξω μεν φαίνονται ωραίοι, από μέσα όμως είναι γεμάτοι από νεκρά κόκαλα, και από κάθε ακαθαρσία.
Έτσι κι εσείς: Απέξω μεν φαίνεστε στους ανθρώπους δίκαιοι, από μέσα όμως είστε γεμάτοι από υποκρισία και ανομία. Αλλοίμονο σε σας, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές· επειδή, κτίζετε τους τάφους των προφητών, και στολίζετε τα μνημεία των δικαίων· και λέτε: Αν ήμασταν στις ημέρες των πατέρων μας, δεν θα είχαμε συμμετοχή μαζί τους στο αίμα των προφητών.
Ώστε, μαρτυρείτε για τον εαυτό σας ότι είστε γιοι εκείνων που φόνευσαν τους προφήτες. Συμπληρώσατε κι εσείς το μέτρο των πατέρων σας. Φίδια, γεννήματα από οχιές, πώς θα ξεφύγετε από την καταδίκη τής γέεννας;"
Ματθαίος 23:23-33
Είναι άσκοπο να μιλάμε και να εξηγούμε ενα βιβλίο μέσα απο ντοκυμαντέρ και απόψεις δημοσιογράφων, καθώς ο καθένας παρουσιάζει προσωπικές απόψεις βασισμένες σε στοιχεία του υλικού κόσμου.
Πουθενά ο Θεός στην Αγία Γραφή δεν έβαλε κάποια θρησκεία να αναλάβει την σωτηρία της ψυχής σου, είναι μια απόφαση προσωπική. Με τόσους όμως "Μεσσίες" που γεμίσαμε, είναι φυσικό να υπάρχει και σύγχυση..
"Αγαπητοί, μη πιστεύετε σε κάθε πνεύμα, αλλά δοκιμάζετε τα πνεύματα αν είναι από τον Θεό· επειδή, πολλοί ψευδοπροφήτες έχουν βγει στον κόσμο. Από τούτο γνωρίζεται το Πνεύμα τού Θεού· κάθε πνεύμα που ομολογεί τον Ιησού Χριστό ότι έχει έρθει με σάρκα προέρχεται από τον Θεό· και κάθε πνεύμα που δεν ομολογεί ότι ο Ιησούς Χριστός ήρθε με σάρκα, δεν προέρχεται από τον Θεό · κι αυτό είναι το πνεύμα τού αντιχρίστου, που ακούσατε ότι έρχεται, και τώρα βρίσκεται κιόλας μέσα στον κόσμο."
Α'Ιωάννης 4:1-3
Για να σχολιάσεις μια μηχανή, πρέπει πρώτα να την καβαλήσεις.
Για να σχολιάσεις ένα βιβλίο, πρέπει πρώτα να το διαβάσεις.:wave2:
Πίστεψέ με έχω διαβάσει πολύ περισσότερο απ'όσο φαντάζεσαι, και κάποια απ'αυτά τα έχω διαβάσει και στις 'μητρικες' τους γλώσσες, και με τις ανάλογες επεξηγήσεις(χωρίς interpretation σε αυτά τα βιβλία όπως φαντάζομαι θα γνωρίζεις, είναι σάν να 'πέρασες και να μήν ακούμπησες')...... :winka:
Eγώ δέ μίλησα για άσχετα θρησκεύματα, αλλά για τα τρία βασικά, που έχουν κάνει τον πλανήτη άνω κάτω(κάποια περισσότερα απο κάποια άλλα).
Μου κάνει εντύπωση(ή όχι και τόσο) που συνεχώς παραθέτεις Χριστιανικά εδάφια, και αφήνεις απ'έξω αυτά που δέν πιστεύουν στην 'τριαδικότητα'(Ιερό Κοράνι, Τορά), πράγμα που υποδηλώνει μία κάποια προκατάληψη. Με άλλα λόγια θεωρείς το Χριστιανισμό ώς το de facto authority το οποίο δέν είναι χαρακτηριστικό ανοικτού μυαλού. Ξεχνάς όμως ό,τι ο Χριστιανισμός(όπως καί το Ιερό Κοράνι) βασίζεται και προέρχεται απευθείας απο τον Ιουδαϊσμό.
Το τί 'αλήθειες' λέει το κάθε βιβλίο έχει να κάνει με το πόσο εσύ υποσυνείδητα προσπαθείς να συνδέσεις τα γραφόμενα του με το περιβάλλον γύρω σου. Κάτι σάν το καθημερινό ωροσκόπιο.
Τώρα για το θέμα της ιστορίας των θρησκευτικών βιβλίων και των κοινωνιών εκείνων, άν αμφιβάλλεις για το ρόλο που έπαιξε στο συγκεκριμένο γεωγραφικό χώρο, μάλλον δέν έχουμε λόγο να συνεχίσουμε την κουβέντα. Ένα απλό παράδειγμα είναι το πώς οι 'Χριστιανοί' στα αραβικά λέγονται 'νασρανίουν', και στα εβραϊκά(που είναι και η πρώτη γραπτή αναφορά στους Χριστιανούς που έγινε ποτέ) 'νοτσαρίμ'. Δηλαδή βλέπουν όλους τους Χριστιανούς ώς 'από την Νατσέρετ', δηλαδή τη Ναζαρέτ. Για να το πώ κάπως 'χοντρά', τί σχέση έχει ο βλαχοαμερικάνος απο το Αϊντάχο με τη Ναζαρέτ που δέ θα ξέρει να τη βρεί ούτε στο google earth, είναι 'άλλου παπά ευαγγέλιο'(pun intended).
Προφανώς και είσαι 'κολλημένος' και δογματικός με το Χριστιανισμό, και γούστο σου και καπέλο σου, αλλά επαναλαμβάνω πως η άποψή μου είναι ότι έχεις δημιουργήσει(όχι μόνο εσύ) μία 'κοσμοθεωρία' στο μυαλό σου, βασιζόμενη σε ένα τρόπο σκέψης που δέν γράφτηκε έχοντας υπόψιν οτιδήποτε βρίσκεται βορειότερα απο τις ακτές της Εγγύς Ανατολής. Και δέν υπάρχει πρόβλημα, γιατί καθεμία απο τις τρείς θρησκείες έχει αρκετές καλές 'αρχές', αλλά όταν προσπαθείς να εξηγήσεις μέσω αυτών τα 'τσιπάκια' και 'τη νέα τάξη πραγμάτων', χάνονται τ'αυγά μαζί με τα πασχάλια....
ΥΓ
Δέν είναι καθόλου τυχαίο πως ο Χριστιανισμός με την Τριαδικότητά του, τον Χριστό ώς υιός Θεού με πρόσωπο και μορφή, και ο σταυρός σά σύμβολο, 'επιασαν' στις 'δυτικές' κοινωνίες που ήταν σχεδόν όλες ειδωλολατρικές ή πολυθεϊστικές(π.χ στην Ελλάδα ακόμα και σήμερα όλοι φιλάνε τις εικόνες, και πολλοί τα σκηνώματα, τα οστά, τα βιβλία(αναστενάρηδες) κλπ) .:winka:
Ειπαν οι περηφανοι και αραξαν σιγουροι οτι αποδειξαν οτι αυτα που ξερουν ειναι πανω απ'ολα και ολους.:rolleyes:
Αυτο που παμε να εξηγησουμε δεν οριζεται απο λεξεις και την μικροτητα του εγκεφαλου μας.Αλλα τι λεω τωρα ,εσεις κατι παραπανω (παντα)ξερετε.
Προσοχη ομως,οταν θα πεφτει μα τον τουτατης ο ουρανος πανω στο κεφαλι σας ,μην απορειτε........ανατρεξτε στα γραφομενα σας και θα βρειτε την απαντηση.:winka:
Φιλουμπες!:wave2:
Αυτο που παμε να εξηγησουμε δεν οριζεται απο λεξεις και την μικροτητα του εγκεφαλου μας
:beer:
MitsosNaked
16/08/2011, 21:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Γενικά απέχω από τέτοια θέματα γιατί οι περισσότεροι θρήσκοι - και κυρίως οι χριστιανοί - ΔΕΝ είναι για συζήτηση. Μπορείς να αναφέρεις ένα εκατομμύριο επιχειρήματα ή έστω να προσπαθήσεις να κάνεις μια εποικοδομητική κουβέντα κι εκείνοι θα συνεχίσουν να λένε τα δικά τους, σαν να μην υπάρχεις.
Νομίζω ο BliTZer με κάλυψε απόλυτα.
Αφού θέλετε να το ρίξουμε στο Άρλεκιν, ΟΚ. Εγώ είπα πέντε πράγματα, όπως και αρκετοί σε προηγούμενα πόστς και περίμενα/με(λανθασμένα ίσως, για το λόγο που ανέφερε ο BliTzer) ένα σοβαρό αντίλογο/σχόλιο. Πετάτε έννοιες αρκετές απο τις οποίες απο τα γραφόμενά σας φαίνεται ότι δέν ξέρετε για τί μιλάτε, και στο δια ταύτα απαντάτε με εμότικονς και αερολογίες. Συνεχίστε να βυθίζεστε και να βυθίζετε την Ελλάδα στο σκότος, και να κατηγορείτε τη νέα τάξη πραγμάτων και τους 'μασονιστές' γι'αυτό......:wave2: