PDA

View Full Version : Ίσως η μεγαλύτερη μ@λ@κι@ που έχω ακούσει

georgio
26/05/2010, 08:58
Δεν είναι ανέκδοτο, ιστορία του δρόμου μάλλον είναι, αλλά πιστέψτε με εδώ είναι η θέση της.

Ήμουν χθες σε ένα φιλικό σπίτι για τα γενέθλια ενός μπόμπιρα και ο πατέρας του μου είπε την παρακάτω ιστορία, της οποίας πρωταγωνιστής είναι ένας τυπάκος σκάρτα 25 που δουλεύουν στο ίδιο μαγαζί.

Είναι λοιπόν ο φίλος μας μαζί με έναν άλλον και μετά από βραδινή έξοδο στην παραλιακή, και αφού έχουν κατεβάσει κάμποσο αλκοόλ, ειδικά ο φίλος μας, γυρνάνε προς τα σπίτια τους, ο καθένας με το δικό του αμάξι. Ο φίλος μας είχε ένα μπλε xsara. Πάνε λοιπόν ο ένας μπροστά ο άλλος πίσω, κάποια στιγμή χωρίζουν οι δρόμοι τους.

Συνεχίζει ο φίλος μας και λίγο παρακάτω έχει μπλόκο για αλκοτέστ, περιπολικά, ζητάδες, ασφαλίτες, πολύς κόσμος. Τον σταματάνε λοιπόν

- καλησπέρα
- καλησπέρα
- για αλκοτέστ, έχετε πιει;
- όχι :bigcry:
- τι όχι ρε φίλε μέχρι εδώ μυρίζεις, βγες έξω

βγαίνει λοιπόν ο φίλος μας και εκείνη τη στιγμή στο αντίθετο ρεύμα, γίνεται τροχαίο γερό, καραμπόλα με μερικά αυτοκίνητα. Φεύγουν λοιπόν όλοι οι αστυνομικοί να πάνε στο τροχαίο.
Αυτός που μίλαγε με το φίλο μας του λέει, τυχερός είσαι σήκω φύγε.
Φεύγει λοιπόν ο φίλος μας, φτάνει σπίτι του, παρκάρει και πέφτει να κοιμηθεί.

Γύρω στις 4 και χτυπάει το κουδούνι, σηκώνεται ο πατέρας του, ρωτάει και ακούει:

ΠΕΣ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΤΩ!

τι έχει γίνει:

ο "φίλος" μας, σούρα τελείως, μπήκε μέσα στο πρώτο μλπε xsara που βρήκε και έφυγε. Μόνο που δεν μπήκε στο δικό του μπλε xsara, αλλά στο ασφαλίτικο!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Το οποίο μάλιστα είχε αναμένο το φάρο, τοποθετημένο μέσα στο αμάξι, πάνω στο ταμπλό και στη γρήγορη ταχύτητα. Αυτά όμως είναι λεπτομέρειες τώρα, δεν νομίζω ότι κανένας άνθρωπος θα πρόσεχε κάτι τέτοιο, γι' αυτό και ο φίλος μας γύρισε σπίτι του και έβαλε το αμάξι κανονικά στο γκαράζ. Βέβαια δεν το έσβησε όπως δεν έσβησε και το φάρο αλλά μην γινόμαστε υπερβολικοί τώρα.

Όταν μου το είπε χθες γελούσα με την κωμικοτραγικά γελοία κατάσταση τουλάχιστον ένα πεντάλεπτο συνεχόμενα. Για την ιστορία οι μπάτσοι δεν τον έγραψαν για τίποτα γιατί μετά θα είχαν και αυτοί θέμα με το γεγονός ότι τους πήρε το αμάξι και έφυγε.

Το ότι δεν έγινε τίποτα είναι ευτύχημα. Απορώ με ορισμένους ανθρώπους πως δεν έχουν ελάχιστη αυτογνωσία για την κατάσταση που βρίσκονται. Τι να πεις.
Πάντως δεν έχω ακούσει βλακεία που να υπερβαίνει αυτήν εδώ!

Nostra
26/05/2010, 09:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Ήμουν χθες σε ένα φιλικό σπίτι για τα γενέθλια ενός μπόμπιρα και ο πατέρας του μου είπε την παρακάτω ιστορία, της οποίας πρωταγωνιστής είναι ένας τυπάκος σκάρτα 25 που δουλεύουν στο ίδιο μαγαζί. ............

o μπόμπιρας ξέρει ότι ο πατέρας του είναι ο τζίμης o αλήθειας?

...αφού επιστρέφει από το τηλεφώνημα...
- και που είχα μείνει ρε παιδιά;
- εκεί που είχες τα πόδια στους ώμους...
- Α! ναι... και της τραβάω έναν π0ύτσο!
....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

SVX
26/05/2010, 09:02
ΕΙνΑΙ άΡΜΠΑν ΛέΤΖεντ :nono: ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ σε χωρε΅με 7μιση χιλιαδες χρονια πολιτισμου.....

ΙΣΩΣ να γινοταν στην χωρα που γεννηθηκε και μεγαλωσε ο Μπορατ....

Αλλα στην χωρα της Αγγελοπουλου, της Τζουλιας και του Ζαχοπουλου...ΟΧΙ...Δεν το δεχομαι :ZZZ:

reinmeister
26/05/2010, 09:03
πολυ παλιο...τουλαχιστον 5ετιας...

georgio
26/05/2010, 09:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

με δουλέψανε δηλαδή;

Και γω δεν θα το πίστευα αλλά δεν ήτανε γνωστός, γνωστού κλπ.

Από την άλλη βέβαια είναι όντως πολύ τραβηγμένο...

Nostra
26/05/2010, 09:10
με δουλέψανε δηλαδή;
ναι ...στην κανονική version δεν ειναι ασφαλίτικο το xsara αλλά κανονικό περιπολικό...
και το μπλόκο ήταν έξω από το Καλλιμάρμαρο...

:D

makis206
26/05/2010, 09:13
με δουλέψανε δηλαδή;

Ε βέβαια ρε, αφού έγινε στα Χανιά πριν 10 χρόνια! (κι εγώ ο μαλάκας το πίστεψα..!):a018: :rotflmao: :a31: :lol:

georgio
26/05/2010, 09:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ε βέβαια ρε, αφού έγινε στα Χανιά πριν 10 χρόνια! (κι εγώ ο μαλάκας το πίστεψα..!):a018: :rotflmao: :a31: :lol:

Να κάνουμε παρέα τότε! :D

Το δικό μου μπλόκο ήταν στην Αργυρουπόλεως και έγινε πρόσφατα σχετικά.

reinmeister
26/05/2010, 09:44
ειναι old time classic...βερσιον παιζουν πολλες...:D

LOUKILOUK
26/05/2010, 09:44
Το γεγονός είναι αληθινό, το γνωρίζω και εγώ...

συμβαίνει από το 1995 τουλάχιστον 2-3 φορές κάθε χρόνο και έχω συναντήσει πολύ κόσμο που ΄ξερε άλλο κόσμο που ΄ξερε αυτόν που το έπαθε-έκανε...
:winka: :lol: :rotflmao: :bigcry:
:beer: :wave2:

noe13
26/05/2010, 09:46
Ειναι σαν κι αυτο με τον σουρωμενο πατερα που εχει δωσει κ στον γιο του να πιει και οταν τον σταματανε στο μπλοκο τους λεει να κανουν αλκοτεστ στο γιο του ωστε να βγαλει χαλασμενο το μηχανημα!Ολοι εχουμε εναν γνωστο που το εχει κανει ετσι...?

manhunter
26/05/2010, 10:19
Kαι τελειώνει η ιστορία οτι τελικά δεν του έκαναν τίποτα, από την ξεφτίλα που τους πήρε το περιπολικό...

όντως πολλες version παίζουν...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DrBig
26/05/2010, 10:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

Εγω το ακουσα πριν 20 χρονια και υποτιθεται εγινε στην Νεα Υορκη :p

Akatanomastos
26/05/2010, 11:11
μερικοι το χρησιμοποιουν για να βγαλουν και γκομενα!

ελπιζω να μην "του κατσες" φιλαρακι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

makis206
26/05/2010, 12:02
Το δικό μου μπλόκο ήταν στην Αργυρουπόλεως και έγινε πρόσφατα σχετικά.

Xsara για Xsara δεν έχουν αφήσει ήσυχο οι μεθύστακες ρε φούστη μου :lol: :rotflmao: :a10:

notakos600
26/05/2010, 12:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Xsara για Xsara δεν έχουν αφήσει ήσυχο οι μεθύστακες ρε φούστη μου :lol: :rotflmao: :a10:

:lol: :lol: :lol: :lol:

ermiss
26/05/2010, 12:25
Ανέκδοτο που πρωτοέπαιξε μέσα 90' όταν είχε πάρει η τροχαία τα Xsara και είχαν αρχίσει τους ελέγχους με τα αλκοολτέστ..

old time classic urban legend

georgio
26/05/2010, 12:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
μερικοι το χρησιμοποιουν για να βγαλουν και γκομενα!

ελπιζω να μην "του κατσες" φιλαρακι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όχι αδερφέ, δεν είμαι από αυτές εγώ τις ξετσίπωτες...

είμαι δύσκολη! :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:

Nostra
27/05/2010, 04:17
Όχι αδερφέ, δεν είμαι από αυτές εγώ τις ξετσίπωτες...

είμαι δύσκολη! :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:

να δεις πόσοι το έχουν πει αυτό και μετά πάνε και ανοίγουν thread στα τεχνικά... :wacko:

menelaos46
27/05/2010, 04:20
Εγω αυτο το εχω δει και σε αμερικανικη ταινια....