Σύνδεση

View Full Version : Επιτέλους, ζω το όνειρο...

Σελίδες : 1 [2]

granazi
07/06/2010, 17:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από mevi
http://www.youtube.com/watch?v=s4kJqTiL38k

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

:eek: :eek: :eek:
ναι συμφωνω κ εγω.......εχει εκεινη την τεραστια ευθεια μπροστα στο αεροδρομιο η ναξος. καθε μερα τελικες θα εισαι :lol:

χωρα-φιλοτι σε 3 λεπτα :rotflmao:

daz
07/06/2010, 18:03
http://www.youtube.com/watch?v=s4kJqTiL38k

Ποτέ δεν είναι αργά. Υπάρχει και το Play Station. :D :beer:

Gogolanos
07/06/2010, 18:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Νομίζεις οτι ζεις ένα όνειρο. Αλλίμονο ενα όνειρο ζωής να είναι ένα παπί. Άνοιξε τα μάτια και ονειρέψου!!! :wave2: :wave2: :wave2:

Όνειρο δεν νομίζω ότι εννοεί το παπί....

Η βόλτα με ένα δίτροχο όμως και τα συναισθήματα που γεννιούνται ακόμα και με το ταπεινό παπί, είναι όνειρο για όσους μπήκαν αργά στον κόσμο της μοτοσυκλέτας, όπως κ εγώ που βρίσκομαι περίπου στην ίδια φάση με την mevi , οδηγώντας πρώτη φορά στα 31..

Καλές βόλτες mevi !!

BLACKGAS
07/06/2010, 18:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gogolanos
Όνειρο δεν νομίζω ότι εννοεί το παπί....

Η βόλτα με ένα δίτροχο όμως και τα συναισθήματα που γεννιούνται ακόμα και με το ταπεινό παπί, είναι όνειρο για όσους μπήκαν αργά στον κόσμο της μοτοσυκλέτας, όπως κ εγώ που βρίσκομαι περίπου στην ίδια φάση με την mevi , οδηγώντας πρώτη φορά στα 31..

Καλές βόλτες mevi !!
Φυσικά φίλε και δεν εννοεί το παπί! Αλλά όπως είπε και κάποιος σοφότερος το ταξίδι είναι που μετράει!!! Έστω και με παπί!!!:beer: :beer: :beer: :beer:

ego_o_idios
07/06/2010, 18:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
GEIA ΧΑΡΑ, καλωσήλθες στον χωρο του δίκυκλου και της εξυπηρετικης και γρηγορης μετακινησης!

Αν θελεις να μεταβεις στον ενδώτερο θάλαμο όπου στα παραπάνω προστείθεται η διασκεδαση , η ποιότητα και το design , ρίξε μια ματια στις νεες ιταλιδες που έφθασαν πρόσφατα στη χώρα μας!

BETA Urban 125

μοτοσυκλέτα ιδανικη για κορίτσια :wave2:

gamo ta fanaria gia streetfighter:eyepop:

mevi
08/06/2010, 15:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Ποτέ δεν είναι αργά. Υπάρχει και το Play Station. :D :beer:

ούτε play station δεν έχω...

mevi
08/06/2010, 15:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
:eek: :eek: :eek:
ναι συμφωνω κ εγω.......εχει εκεινη την τεραστια ευθεια μπροστα στο αεροδρομιο η ναξος. καθε μερα τελικες θα εισαι :lol:

χωρα-φιλοτι σε 3 λεπτα :rotflmao:

η τεράστια ευθεία έχει και φανάρι να πάρει!!

ontas
13/06/2010, 14:22
Καλορίζικο καλός ήρθες και πάντα όρθια . ποτέ δεν είναι αργά για να ζήσεις το όνειρο .
Εγώ έφτασα στα 28 για να ξεκινήσω
:a09:

nibo
30/06/2010, 21:20
Καλιο αργα παρα ποτε;)

camen
01/07/2010, 07:26
Καλως ηρθες και καλα ταξιδια....:winka:

:beer: :beer: :beer: :wave2:

Gi_4ce
01/07/2010, 07:41
Κατσε και θα εχεις και παρέα...

Απο σήμερα και η κοπελιά μου ζει το ονειρο...

:beer:

Cpt. Haddock
01/07/2010, 07:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
Κατσε και θα εχεις και παρέα...

Απο σήμερα και η κοπελιά μου ζει το ονειρο...

:beer:

Μονόπετρο; :lol: :rotflmao:

Gi_4ce
01/07/2010, 07:46
Μονοκύλινδρο.

(Να το τσιμπάω και για κανα βουνο...:rotflmao: )

sober
01/07/2010, 07:51
Αντε μπραβο να πληθαινουμε οι αμαζονες!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

lilipoua
01/07/2010, 07:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
Μονοκύλινδρο.

μόνο πρόσεξε μή το πουλησει για να παρει μονόπετρο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

edit: για να μείνω και στο θέμα......................

καλώς ηρθες κοπελιά!!!! :D να γινόμαστε πολλές σιγα σιγα!! :beer: :beer: :beer:

camen
01/07/2010, 07:54
Ψηνω και εγω την δικια μου να την μαθω, εστω να οδηγαει οχι να παρει δικο της ,αλλα ρε γμτ δεν γινεται αυτο με το ΚΤΜ...:(

Αλλα τωρα το καλοκαιρι θα μαθω την αδερφη μου να οδηγαει το kawasaki που ειναι ευκολο...:D

sober
01/07/2010, 08:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ψηνω και εγω την δικια μου να την μαθω, εστω να οδηγαει οχι να παρει δικο της ,αλλα ρε γμτ δεν γινεται αυτο με το ΚΤΜ...:(

Αλλα τωρα το καλοκαιρι θα μαθω την αδερφη μου να οδηγαει το kawasaki που ειναι ευκολο...:D

8α της πεσει κομματακι σκληρο και βαριουστικο και ψηλο το ΚΤΜ βρε camen...Ας μα8ει πρωτα σε κατι μικροτερο ...

ποιο Καβασακι εχεις??:wave2:

camen
01/07/2010, 08:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
8α της πεσει κομματακι σκληρο και βαριουστικο και ψηλο το ΚΤΜ βρε camen...Ας μα8ει πρωτα σε κατι μικροτερο ...

ποιο Καβασακι εχεις??:wave2:

Ε καλα το ξερω οτι στο ΚΤΜ δεν μπορει να μαθει...Ειναι και λιγο μικροκαμωμενη ειναι και το ΚΤΜ διαολος με κερατα...:winka: Αλλα στην Πατρα που σπουδαζω μονο το ΚΤΜ υπαρχει...

Τωρα που ειμαι στο νησι εχουμε και ενα kawasaki klr 250 που ειναι οτι πρεπει...Αρνακι του Θεου:D

sober
01/07/2010, 08:20
Ε καλα το ξερω οτι στο ΚΤΜ δεν μπορει να μαθει...Ειναι και λιγο μικροκαμωμενη ειναι και το ΚΤΜ διαολος με κερατα...:winka: Αλλα στην Πατρα που σπουδαζω μονο το ΚΤΜ υπαρχει...

Τωρα που ειμαι στο νησι εχουμε και ενα kawasaki klr 250 που ειναι οτι πρεπει...Αρνακι του Θεου:D

Μια χαρα!!! :beer: :beer: :beer:

καλη αρχη!!

camen
01/07/2010, 08:22
Μια χαρα!!! :beer: :beer: :beer:

καλη αρχη!!

Θα μαθω και την αδεφη και την γυναικα ,οποτε φαντασου τι εχουμε να τραβηξoυμε και εγω και το klr:lol: :lol: :lol:

sober
01/07/2010, 08:25
Θα μαθω και την αδεφη και την γυναικα ,οποτε φαντασου τι εχουμε να τραβηξoυμε και εγω και το klr:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: φανταζεσαι σε κανα 5μηνακι να σου ριχνουνε στα στροφιλικια κι ας ειναι και με το κλρ!!

camen
01/07/2010, 08:29
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: φανταζεσαι σε κανα 5μηνακι να σου ριχνουνε στα στροφιλικια κι ας ειναι και με το κλρ!!

Ουτε καν να το φανταζομαι δεν θελω...:evil: :mad: :uplate: :hypnotize :eek: :bigcry:

Xaris XX
01/07/2010, 10:13
Kαλως ηρθες καλα χλμ !!!Με ασφαλεια παντα ορθια !!!Και φυσικα τωρα που ειναι αρχη με ακομα μεγαλτερη προσοχη στον δρομο!!!!!

mevi
02/07/2010, 10:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
μόνο πρόσεξε μή το πουλησει για να παρει μονόπετρο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

edit: για να μείνω και στο θέμα......................

καλώς ηρθες κοπελιά!!!! :D να γινόμαστε πολλές σιγα σιγα!! :beer: :beer: :beer:

Ευχαριστώ Ντια !! Θα σε ρωτάω διάφορα.....Ενωμένες κερδισμένες :beer:

mevi
02/07/2010, 10:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xaris XX
Kαλως ηρθες καλα χλμ !!!Με ασφαλεια παντα ορθια !!!Και φυσικα τωρα που ειναι αρχη με ακομα μεγαλτερη προσοχη στον δρομο!!!!!

Ευχαριστώ, τώρα ακόμα προσέχω πολύ. Μετά είναι το πρόβλημα, μόλις ξεθαρρεύεις...

road spirit
02/07/2010, 10:33
Ευχαριστώ, τώρα ακόμα προσέχω πολύ. Μετά είναι το πρόβλημα, μόλις ξεθαρρεύεις...

να πας εδώ : http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=105795

mevi
02/07/2010, 10:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
να πας εδώ : http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=105795

Το έχω δει. Μακάρι να μπορούσα αλλά δουλεύω. Αν ήταν και λίγο πιο κεντρικά θα ήταν πιο εύκολο. Ισως μπορέσω την επόμενη φορά :bigcry: