Σύνδεση

View Full Version : Πως Αντιδρας???

gkmaggas
27/05/2010, 12:08
Χθες κινουμενος με το ΧΤΧ στην εθνικη Πυργου Πατρων(ο θεος να την κανει εθνικη) προσπερναω ενα Audi A3 2.0t το οποιο κινηται σταθερα με 100 χιλιομετρα....Ο οδηγος κλασσικος κυριλας με γυαλι και διπλα γκομενα...Με το που πλαγιαζω κανονικα και ανοιγω να περασω καταλαβαινω οτι εχει κατεβασει ταχυτητα και γκαζωνει τα αλογατα του ωστε να μην του χαλασω το image....Φυσικο ηταν να μην περασω και αυτος να αναπτυξει ταχυτητα....Το μονο που εκανα ηταν να γυρισω να κουνησω το κεφαλι μου...Τον φοβηθηκα μηπως κανει καμμια στραβο τιμονια και απλα τον εγραψα στα @@@δια μου....

Πως θα αντιδρουσατε???

Υ.Γ Εχω μπει καιρο τωρα σε σκεψεις για αλλαγη μηχανης και μετα απο αυτο ψαχνομαι....

Viking
27/05/2010, 12:30
Δεν θα σκοτωθούμε φίλε μου επειδή ο άλλος είναι ότι να 'ναι. Κράτα τη μηχανούλα σου και απλά αδιαφόρησε ;) συ να περνάς καλά στις στροφούλες σου και στις βολτούλες σου :beer:

camen
27/05/2010, 12:37
Τον πετυχαινεις πιο κατω που αρχιζουν οι στροφες και τον κανεις να κλαιει με μαυρο δακρυ...:winka: :D
Ειδικα αν εισαι σε γνωστη περιοχη θα τον κανεις να τραβαει τα μαλλια του και να θελει να το πεταξει το τριμπουρδελο...:lol: :bigcry:

:beer: :wave2:

notakos600
27/05/2010, 12:49
Όντως ήρθε η ώρα για αυτό το χιλιαράκι που ζαχάρωνες καιρό.... :smokin:

granazi
27/05/2010, 12:49
ο δρομος αυτος εχει σχεση με εθνικη οδο οσο και ο εθνικος με το κυπελο ουεφα.
μετα τα 60-80 το πολυ κυνδινευεις να αγκαλιαστεις με το πρωτο τρακτερ που θα περασει καθετα και στα π@π@ρι@ του γτ ειναι στο χωριο του.
αυτο λαμβανεις υπο οψιν σου και ασε τον κοσμο να παιζει με οτι εχει :a022:
τσακω μια :beer: και παμε παρακατω.

gkmaggas
27/05/2010, 13:18
Η αντιμετωπιση μου ηταν ακρως ασφαλης για μενα...δεν σκεφτηκα τιποτα παραπανω απο το ποσο μαλακας ηταν απλα.....

Notako συμφωνουμε απολυτα....Ηρθε η ωρα...xaxaxaxaxa

Πολυ προσοχη στον δρομο αυτο παιδια...:beer: :beer:

dimdoc
27/05/2010, 13:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Τον πετυχαινεις πιο κατω που αρχιζουν οι στροφες και τον κανεις να κλαιει με μαυρο δακρυ...:winka: :D
Ειδικα αν εισαι σε γνωστη περιοχη θα τον κανεις να τραβαει τα μαλλια του και να θελει να το πεταξει το τριμπουρδελο...:lol: :bigcry:

:beer: :wave2:

Mαλλον ο οδηγος της μοτο θα τραβαει τα μαλλια του φιλε μου, δεν πιανεται ευκολα το αμαξι σε δημοσιο στροφιλικι ιδιως με το συγκεκριμενο μηχανακι...

BLiTzER
27/05/2010, 13:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
δεν πιανεται ευκολα το αμαξι σε δημοσιο στροφιλικι ιδιως με το συγκεκριμενο μηχανακι...

Έχεις πετύχει πολλούς σπουδαίους οδηγούς σε δημόσιο στροφιλίκι? Στην ευθεία και στην πίστα όλοι γρήγοροι είναι.

p@nos
27/05/2010, 13:56
siga re file ο δυνατοτερος κερδιζει...εχασες δεν εγινε και τιποτα:D

camen
27/05/2010, 13:57
Mαλλον ο οδηγος της μοτο θα τραβαει τα μαλλια του φιλε μου, δεν πιανεται ευκολα το αμαξι σε δημοσιο στροφιλικι ιδιως με το συγκεκριμενο μηχανακι...

Καλα για το μηχανακι εχεις ενα δικιο εδω που τα λεμε:winka:
Αλλα με κανενα σοβαρο sm και ενα ζευγαρι χερια της προκοπης μια χαρα τον κανεις να κλαψει...Ετσι κι αλλιως το 90% αυτων των οδηγων ειναι ασχετοι απο οδηγηση.Νομιζουν οτι τα κανει το τουτου ολα μονο του:smokin:

camen
27/05/2010, 13:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
siga re file ο δυνατοτερος κερδιζει...εχασες δεν εγινε και τιποτα:D

Αυτο που τα γραφεις μισα-μισα γτ γινεται?!:rolleyes: :lol:

p@nos
27/05/2010, 14:00
Αυτο που τα γραφεις μισα-μισα γτ γινεται?!:rolleyes: :lol:

de μπορω na σου apanthsw θα prepei να se σκοτωσω meta

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

camen
27/05/2010, 14:03
de μπορω na σου apanthsw θα prepei να se σκοτωσω meta

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Tha μου kl@seis μια mantρa...:smokin:

typhoon
27/05/2010, 14:51
αυτό που έπρεπε να κάνεις το έκανες και μπράβο σου, γιατί καμιά φορά θολώνουμε απο τέτοια περιστατικά (λες και δε ξέρουμε ότι η μηχανή μας είναι γρηγορότερη απο το 98% των αυτοκινήτων...) και μπαίνει ο εγωισμός μπροστά.

Ζεύκας
27/05/2010, 14:58
Ρε Γιώργη χθες πήγες στην Ηλεία? :rolleyes:

sniper
27/05/2010, 14:59
Μάλλον δεν ξέρετε τον Dimdoc, κύριοι.....

Κι εχει δικιο... Σε δημόσιο δρομο (σε στροφιλικι) με οποιοδήποτε μηχανάκι, εισαι ένα αργότερος από ένα σχετικά γρήγορο κουτί.

George_M.
27/05/2010, 16:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
Δεν θα σκοτωθούμε φίλε μου επειδή ο άλλος είναι ότι να 'ναι. Κράτα τη μηχανούλα σου και απλά αδιαφόρησε ;) συ να περνάς καλά στις στροφούλες σου και στις βολτούλες σου :beer:

+650 κατσε στ' αυγα σου Τζωρτζη...:D

menelaos46
27/05/2010, 16:22
Ελα μωρε και δευτερος που βγηκες καλα ειναι!!!

devil's animal
27/05/2010, 16:29
μην κουνιεστε σε καλα αμαξια (>200hp και δη τετρακουνες) σε δημοσιο απανωτο στροφιλικι γιατι μπορουν να σας καταπιουν.

εκτος και αν εχει ευθειακια και του κανετε διαφορα...
:wave2:

Acacius
27/05/2010, 16:37
Ποιος τον γ@μεί τον κάθε κομπλεξικό, και δε μιλάω μόνο για αυτοκίνητα. Εγώ το όχημα το έχω για να το ευχαριστιέμαι, όχι για να δείχνω τι μεγάλο είναι το πουλί μου. Δε λέω, όταν βλέπεις τέτοιους κόπανους θέλεις να τους ρίξεις μια στα αυτιά έτσι για σπάσιμο (και όσο πιο παρτάλι οδηγάς εσύ ή όσο πιο σουπεργουάου αυτός τόσο καλύτερα), αλλά τελικά αυτοί ζώα θα μείνουν κι εσύ θα θέσεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο χωρίς λόγο.

nakedorange
27/05/2010, 17:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από gkmaggas
Χθες κινουμενος με το ΧΤΧ στην εθνικη Πυργου Πατρων(ο θεος να την κανει εθνικη) προσπερναω ενα Audi A3 2.0t το οποιο κινηται σταθερα με 100 χιλιομετρα....Ο οδηγος κλασσικος κυριλας με γυαλι και διπλα γκομενα...Με το που πλαγιαζω κανονικα και ανοιγω να περασω καταλαβαινω οτι εχει κατεβασει ταχυτητα και γκαζωνει τα αλογατα του ωστε να μην του χαλασω το image....Φυσικο ηταν να μην περασω και αυτος να αναπτυξει ταχυτητα....Το μονο που εκανα ηταν να γυρισω να κουνησω το κεφαλι μου...Τον φοβηθηκα μηπως κανει καμμια στραβο τιμονια και απλα τον εγραψα στα @@@δια μου....

Πως θα αντιδρουσατε???

Υ.Γ Εχω μπει καιρο τωρα σε σκεψεις για αλλαγη μηχανης και μετα απο αυτο ψαχνομαι....

Για να καταλαβω ,αφου προσπερνας εισαι αριστερα (λογικα),βλεπεις την στροφη και καποια στιγμη αρχιζεις να στριβεις ,μετα σε περναει απο δεξια το κουτι;

Αν ειναι ετσι, ο κουτακιας ειναι λαλακας γιατι σε περναει απο δεξια (δεν ειναι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος).

Οσον αφορα την αντιδραση μου τι να σου πω;Μαλλον αδιαφορη ...

Η αλλαγη μηχανης τι σχεση εχει με το περιστατικο αυτο;

Θα παρεις δλδ πχ ενα 1000 ss και δεν θα σε περναει κανεις;(οπως σε περασε το Α3)

Κρατα το μηχανακι σου φιλε και απολαυσε το οσο μπορεις καλυτερα,μη χαλιεσαι με τους λαμακες του δρομου.

:beer:

Ζεύκας
27/05/2010, 18:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από nakedorange
Για να καταλαβω ,αφου προσπερνας εισαι αριστερα (λογικα),βλεπεις την στροφη και καποια στιγμη αρχιζεις να στριβεις ,μετα σε περναει απο δεξια το κουτι;

Αν ειναι ετσι, ο κουτακιας ειναι λαλακας γιατι σε περναει απο δεξια (δεν ειναι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος).

Οσον αφορα την αντιδραση μου τι να σου πω;Μαλλον αδιαφορη ...

Η αλλαγη μηχανης τι σχεση εχει με το περιστατικο αυτο;

Θα παρεις δλδ πχ ενα 1000 ss και δεν θα σε περναει κανεις;(οπως σε περασε το Α3)

Κρατα το μηχανακι σου φιλε και απολαυσε το οσο μπορεις καλυτερα,μη χαλιεσαι με τους λαμακες του δρομου.

:beer:

Όχι βρε Μπάμπη δεν υπάρχει στροφή στη δουλειά.
Μια προσπέραση πήγε να κάνει το παλικάρι και το audi κατέβασε ταχύτητες για να μην τον αφήσει να περάσει.

Σύνηθες φαινόμενο,μου έχει συμβεί και σε μένα. φτωχές Μ3/Μ5...που να ξεραν...:sad:

DeusEx
27/05/2010, 19:26
μου εχει συμβει κ εμενα αυτο στον ιδιο δρομο

αλλα το φειζερακι δεν μασαει μια !

Τσαμπα μαγκες ειναι με μικρα πουλια ...

Στις στροφες κοβουν κ αυτοι

Ειχε πλακα μια φορα που πηγα να προσπερασω με 6η στο κιβωτιο χαλαρα στα 100-120 χλμ και κατεβαζει ταχυτητες ο αλλος κ το ζοριζει για να μην με αφησει ...

τον κοιταω για λιγη ωρα σχεδον γελωντας , κατεβασα κ εγω δυο σχεσεις και ανοιξα τερμα το γκαζι κ γεια σας ...

Μετα καπακι στην στροφη παω τερμααα δεξια κοβω ταχυτητα στα 80 χλμ κ τον αφηνω χαμογελωντας να περασει κρατωντας το τιμονι με το ενα χερι ...

Πιστεψε με , με αυτο τους κανεις τουρμπο !!! Τσαντιζονται ακομα περισσοτερο ...

:rotflmao:

camen
27/05/2010, 19:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
μην κουνιεστε σε καλα αμαξια (>200hp και δη τετρακουνες) σε δημοσιο απανωτο στροφιλικι γιατι μπορουν να σας καταπιουν.

εκτος και αν εχει ευθειακια και του κανετε διαφορα...
:wave2:

Συμφωνω απολυτα αλλα πες μου ειλικρινα...Ποσοι οδηγοι τετοιων αυτοκινητων πιστευεις οτι μπορουν να το οδηγησουν?!:rolleyes:
Το πολυ ενα 10-15% να υποθεσω και μαλλον αισιοδοξος ειμαι.Οποτε ή που θα πεσεις σε κανενα χερα και το πολυ-πολυ να κανετε ωραιο παιχνιδι ή που θα πεσεις σε κανεναν κουλο που θα εχει το τουτου για προεκταση του πουλιου του οποτε θα εξαφανιστεις ...:winka:

Οι πιθανοτητες ειναι υπερ σου γτ μαλλον το δευτερο θα συμβαινει.Γενικα μιλαμε,γτ και εγω της αποψης του να απαξιεις για τον οποιοδηποτε μλκ κυκλοφορει ειμαι.Πανω απο ολα η ασφαλεια μας...:beer: :beer: :beer:

daz
27/05/2010, 20:10
Όταν βλέπουν κανένα γρήγορο πίσω τους κάνουν δεξιά (τρόπος του λέγειν). Μόνο με ότι δεν τους γεμίζει το μάτι αισθάνονται γρήγοροι και θέλουν να το δείξουν.

Πιστεύεις πως αν στον καθρέπτη έβλεπε το χαμόγελο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=87815&perpage=15&highlight=hayabusa&pagenumber=6) κανενός μπούσα θα έκανε το ίδιο?

XJR_Billy
28/05/2010, 02:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από gkmaggas

Πως θα αντιδρουσατε???

Φίλε, αν πήρες την ΧΤΧ για να ρίχνεις ρε τουρμπάτα 2λιτρα στην ευθεία...:D
Λάθος μηχανή...

Αλλά και άλλη μηχανή να πάρεις, πάντα θα υπάρχει κάποιος πιο γρήγορος...

dimdoc
28/05/2010, 03:15
Συμφωνω απολυτα αλλα πες μου ειλικρινα...Ποσοι οδηγοι τετοιων αυτοκινητων πιστευεις οτι μπορουν να το οδηγησουν?!:rolleyes:
Το πολυ ενα 10-15% να υποθεσω και μαλλον αισιοδοξος ειμαι.Οποτε ή που θα πεσεις σε κανενα χερα και το πολυ-πολυ να κανετε ωραιο παιχνιδι ή που θα πεσεις σε κανεναν κουλο που θα εχει το τουτου για προεκταση του πουλιου του οποτε θα εξαφανιστεις ...:winka:

Οι πιθανοτητες ειναι υπερ σου γτ μαλλον το δευτερο θα συμβαινει.Γενικα μιλαμε,γτ και εγω της αποψης του να απαξιεις για τον οποιοδηποτε μλκ κυκλοφορει ειμαι.Πανω απο ολα η ασφαλεια μας...:beer: :beer: :beer:

Me traction control, ETC, ABS, ABD, EBD, CNC και ολο το κακο συναπαντημα, μπορουν πλεον να τα πανε γρηγορα αρκετοι, αν οχι πολλοι και ειναι εξαιρετικα ευκολο...εχουν προχωρησει πολυ τα πραματα στα αυτοκινητα και με τα ηλεκτρονικα βρισκεις ευκολα το 80-90% των οριων τους και κυριως με ασφαλεια, με αυτοπεποιθηση οτι αν κανεις μαλακια θα σε σωσουν τα ηλεκτρονικα...ποσοι μπορουν να πανε ενα SS των 120 ή 170 ιππων στο 80% σε δημοσιο δρομο και πολυ περισσοτερο να ειναι διατεθειμενοι να παρουν τετοιο ρισκο βασιζομενοι στις οποιες ικανοτητες τους, αλλα και στην συνεχως μεταβαλλομενη και απροβλεπτη προσφυση που προσφερουν οι δρομοι μας?

TROOPER
28/05/2010, 04:07
+1000 στον dimdoc.

camen
28/05/2010, 04:09
Me traction control, ETC, ABS, ABD, EBD, CNC και ολο το κακο συναπαντημα, μπορουν πλεον να τα πανε γρηγορα αρκετοι, αν οχι πολλοι και ειναι εξαιρετικα ευκολο...εχουν προχωρησει πολυ τα πραματα στα αυτοκινητα και με τα ηλεκτρονικα βρισκεις ευκολα το 80-90% των οριων τους και κυριως με ασφαλεια, με αυτοπεποιθηση οτι αν κανεις μαλακια θα σε σωσουν τα ηλεκτρονικα...ποσοι μπορουν να πανε ενα SS των 120 ή 170 ιππων στο 80% σε δημοσιο δρομο και πολυ περισσοτερο να ειναι διατεθειμενοι να παρουν τετοιο ρισκο βασιζομενοι στις οποιες ικανοτητες τους, αλλα και στην συνεχως μεταβαλλομενη και απροβλεπτη προσφυση που προσφερουν οι δρομοι μας?

Κατα καποιο τροπο σωστο και αυτο που λες...:beer:

camen
28/05/2010, 04:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
+1000 στον dimdoc.

Δλδ εκεινη την lamborgini δεν την ειχες τελικα:confused: :rolleyes:

Οχι ρε πστη μου,μου γκρεμισες οτι ειχα χτισει στο μυαλο μου για εσενα:bigcry: :smokin:

p@nos
28/05/2010, 04:12
καμεν...σε παω μια ψιλη σε οποιο στροφιλικι θες με αμαξι απο σεπτεμβρη...1,6 οχι τιποτα τρελο

:D :smokin: :smokin: :smokin:

p@nos
28/05/2010, 04:13
η σε παω μια βολτα το ιδιο κανει θα καταλαβεις

:lol: :lol: :lol:

camen
28/05/2010, 04:13
καμεν...σε παω μια ψιλη σε οποιο στροφιλικι θες με αμαξι απο σεπτεμβρη...1,6 οχι τιποτα τρελο

:D :smokin: :smokin: :smokin:

Εγω λεω να την κανουμε χοντρη:smokin:

PortisHead
28/05/2010, 04:25
Το χειροτερο απ' ολα ειναι οτι 24 ωρες μετα το κουβαλας ακομα μεσα στο μυαλο σου
και σε βασανιζει αν επραξες καλα ή οχι.
:smilea:

TROOPER
28/05/2010, 04:47
Δλδ εκεινη την lamborgini δεν την ειχες τελικα:confused: :rolleyes:

δεν θα μαθεις ποτε :winka:

notakos600
28/05/2010, 05:13
Εγω λεω να την κανουμε χοντρη:smokin:

Για κόντρα θα πάτε ή για χέσιμο; :lol: :lol: :lol: :beer: :beer: :beer:

XJR_Billy
28/05/2010, 05:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Για κόντρα θα πάτε ή για χέσιμο; :lol: :lol: :lol: :beer: :beer: :beer:

ΟΥΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!!!!!!!

:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:

Gandalf dr685sm
28/05/2010, 05:49
και με τα ηλεκτρονικα βρισκεις ευκολα το 80-90% των οριων τους και κυριως με ασφαλεια, με αυτοπεποιθηση οτι αν κανεις μαλακια θα σε σωσουν τα ηλεκτρονικα

και ναι και οχι... τα ηλεκτρονικά θα σου θυμίσουν τα όρια του Ι.Χ. αλλά δεν μπορούν να οδηγήσουν για σένα.
Όσον αφορά στροφές και πάλι εξαρτάται την μηχανή και πόσο την έχεις συνιθίσει και αν γνωρίζεις φυσικά την διαδρομή.

Σε ενα κλειστό στροφιλίκι για παράδειγμα με ενα motard και ενα στημένο Ι.Χ. τον ρόλο θα παίξουν οι οδηγοί τους και τα παραπάνω ώς παράμετροι.

Όσο καλά και να είναι ενα όχημα στημένο ή υποβοηθούμενο είναι λίγο δύσκολο να αντισταθμίσει την ανικανότητα ενός οδηγού. Για αυτό άλλωστε έχουμε και τόσα ατυχήματα... απο υπερεκτίμηση δυνατοτήτων του οδηγού αλλά και του Ι.Χ. - Μοτό τους.

Gandalf

devil's animal
28/05/2010, 05:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
και ναι και οχι... τα ηλεκτρονικά θα σου θυμίσουν τα όρια του Ι.Χ. αλλά δεν μπορούν να οδηγήσουν για σένα.
Όσον αφορά στροφές και πάλι εξαρτάται την μηχανή και πόσο την έχεις συνιθίσει και αν γνωρίζεις φυσικά την διαδρομή.

Σε ενα κλειστό στροφιλίκι για παράδειγμα με ενα motard και ενα στημένο Ι.Χ. τον ρόλο θα παίξουν οι οδηγοί τους και τα παραπάνω ώς παράμετροι.

Όσο καλά και να είναι ενα όχημα στημένο ή υποβοηθούμενο είναι λίγο δύσκολο να αντισταθμίσει την ανικανότητα ενός οδηγού. Για αυτό άλλωστε έχουμε και τόσα ατυχήματα... απο υπερεκτίμηση δυνατοτήτων του οδηγού αλλά και του Ι.Χ. - Μοτό τους.

Gandalf

4 λαστιχα=καλυτερη προσφυση.
στημενα σαξοραλλα κανουν πλακα αν ξερουν τον δρομο οι οδηγοι.

ενταξει δεν λεμε το μοταρντ να το οδηγαει ο Βαν ντε Μπος.
:rolleyes:

Cpt. Haddock
28/05/2010, 06:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
4 λαστιχα=καλυτερη προσφυση.
στημενα σαξοραλλα κανουν πλακα αν ξερουν τον δρομο οι οδηγοι.

+1050 (και αλλα τοσα στον dimdoc)

Αν πετυχετε σαξόραλο στο Πήλιο με πινακίδες απο ΒΟ.. καθίστε ήσυχα. Ειναι τρελοι αυτοι εκει περα :lol:

(πάλευα κι εγω ο κουλός με τον τιγρη να ξεφυγω απο τον ξαδερφο με το EVO :bawl: )

camen
28/05/2010, 06:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Αν πετυχετε σαξόραλο στο Πήλιο με πινακίδες απο ΒΟ.. καθίστε ήσυχα. Ειναι τρελοι αυτοι εκει περα :lol:

(πάλευα κι εγω ο κουλός με τον τιγρη να ξεφυγω απο τον ξαδερφο με το EVO :bawl: )

Ρε Πακετανιε,βγαλε ρε τις φωσφοριζε παπαριες απο τις ζαντες του ποδηλατου... :eek:
Σαν Χριστουγεννιατικο δεντρο ειναι.ΠΑρε 2 φωτακια led για μπροστα-πισω και εισαι κομπλε...:winka:

Cpt. Haddock
28/05/2010, 06:18
Ρε Πακετανιε,βγαλε ρε τις φωσφοριζε παπαριες απο τις ζαντες του ποδηλατου... :eek:
Σαν Χριστουγεννιατικο δεντρο ειναι.ΠΑρε 2 φωτακια led για μπροστα-πισω και εισαι κομπλε...:winka:

:a27:

camen
28/05/2010, 06:19
:a27:

Αφου φωσφοριζουν τοσο ,που αυτα ειδα πρωτα και μετα το τι εγραφες:smokin:

Viking
28/05/2010, 09:45

Μετά την Πορταριά που φτιάχνει ο δρόμος τους έχεις :D :a016:

Cpt. Haddock
28/05/2010, 09:46
Μετά την Πορταριά που φτιάχνει ο δρόμος τους έχεις :D :a016:

Μιλαω για το κομματι Δρακεια-Χανια-Πορταρια....

@@ τους έχεις, εαν ο αλλος ειναι 47 και οδηγεί εκει απο τα 18 του :bawl:

Viking
28/05/2010, 10:20
Μιλαω για το κομματι Δρακεια-Χανια-Πορταρια....

@@ τους έχεις, εαν ο αλλος ειναι 47 και οδηγεί εκει απο τα 18 του :bawl:

Ένα ένα μου τα λες :alien: Ντάξει, λίγο τσαγάκι δεν πείραξε κανέναν... :p

ρε αυτά τα φωσφορούχα απ'το ποδήλατό σου όντως χτυπάνε πολύ :rotflmao:

camen
28/05/2010, 11:17

ρε αυτά τα φωσφορούχα απ'το ποδήλατό σου όντως χτυπάνε πολύ :rotflmao:

Πες τα ρε μανουλαμ' γιατι δε με ακουει.......:mad: :smokin:

Viking
28/05/2010, 11:21
Πες τα ρε μανουλαμ' γιατι δε με ακουει.......:mad: :smokin:

:eek: :eyepop: :eek: :eyepop:

:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:

Aggelos_SV
29/05/2010, 12:46
Για παρατηρήστε προσεχτικά στο 0.53 τον λόγο για τον οποίο γίνεται αυτή η μεγαλοπρεπέστατη τούμπα...--------->http://www.youtube.com/watch?v=YjfaewcM22g
Όποιος το βρει έχει καραμελίτσα!:p

Είναι και ο λόγος που πρέπει να περιορίζουμε ταχύτητα/κλίση στα στροφιλίκια.
Ενώ ένα αμάξι απλά θα πέρναγε από πάνω του....ο μοτοσυκλετιστής στην καλύτερη να την γλίτωσε με ένα τουλάχιστον κάταγμα κι ένα μηχανάκι μπουρδέλο...:rolleyes:

BLiTzER
29/05/2010, 13:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Για παρατηρήστε προσεχτικά στο 0.53 τον λόγο για τον οποίο γίνεται αυτή η μεγαλοπρεπέστατη τούμπα...--------->http://www.youtube.com/watch?v=YjfaewcM22g
Όποιος το βρει έχει καραμελίτσα!:p

Πετάχτηκε ζωάκι? Είναι πολύ σκοτεινή η εικόνα, αλλά αποκλείεται να έφυγε έτσι από μπροστινό μόνο :P

EDIT: Χμ ναι όντως, το δείχνει και σε αργή κίνηση αμέσως μετά. Άδικα πάλευα σαν μαλάκας.

Aggelos_SV
29/05/2010, 14:03
Ακριβώς αυτό...
Άντε να το "κυνηγάς" σε τυφλές στροφές και να σου σκάσει κάτι τέτοιο ή χώμα/πετρέλαιο/λάδι/καφάσι με ντομάτες/κλπ κλπ..

Ο φόβος των παραπάνω είναι αυτός που (πρέπει) να μας συγκρατεί.Και στα @@ μας αν το κουτί είναι γρηγορότερο...που δεν είναι:D

BLiTzER
29/05/2010, 14:58
Σωστότατο αυτό που λες, για την ασφάλειά μας, αλλά εγώ προσωπικά δε μπορώ (δε θέλω) να το κάνω. Είναι μη προβλέψιμοι παράγοντες και μπορεί να την πάθεις από παντού, ακόμα κι αν οδηγείς συντηρητικά. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει τρόπος να είσαι 100% ασφαλής, όσο βρίσκεσαι σε 2 ρόδες. Το ξέραμε όταν πρωτοκαβαλήσαμε αυτό. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να πάθεις τα χειρότερα. Βέβαια θα μου πεις, ας είσαι 70% ασφαλής, οδηγώντας αμυντικά κι όχι 60% "κυνηγώντας το", αλλά θα διαφωνήσω :P

Έχω πέσει από ζώο, μέσα στην πόλη, με τρομακτικά χαμηλή ταχύτητα (πιθανότατα ο λόγος που έπεσα). Δεν είχα ούτε δευτερόλεπτο να αντιδράσω. Δεν υπήρξε ούτε τυφλή στροφή, ούτε ταχύτητα, ούτε κλίση, ούτε φρένα. Πετάχτηκε από το πουθενά, με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον μπροστινό μου τροχό. Αν έτρεχα, μάλλον θα το είχα κάνει κομμάτια και θα έφτανα σπίτι μου σώος.