PDA

View Full Version : Σεμινάριο SBS +μπανάκι

Σελίδες : [1] 2

Tigas
30/06/2005, 09:18
Πρίν λοιπόν γίνει και επίσημα το 4ο SBS για αυτό το Σαββάτο έχει κανονιστέι γρήγορη βολτούλα μέχρι την όμορφη Ναύπακτο όπου θα σταματήσουμε για καφέ στο γνωστό σε πολλούς μέρος.
Ενδιάμεσα θα σταματήσουμε για φωτογραφίες κτλ.

Τόπος συνάντησης τα MacDonalds στις 9.15
Δρομολόγιο - πρόγραμμα
Αθήνα-Κάστρο-Δεσφίνα-Ιτέα(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ)
Ναύπακτο(ΚΑΦΕΣ-ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ)
Ξυλόκαστρο(ΜΠΑΝΙΟ-ΜΑΣΑ-ΚΑΦΕΣ).
Ντουζιέρες για να ξεπλυθήτε υπάρχουν εκεί

ΟΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

1.SCBR1000RR
2.GMAKRIS
3.Mitsos1
4.POKERMON

ΟΣΟΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ

maintenance
30/06/2005, 09:42
ΡΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ ΠΑΤΑΤΟΜΠΥΡΟΚΑΤΑΠΙΟΛΑ, ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕΣ ΑΠΟΧΗ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΑΒΒΑΤΑ;

ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ;

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΛΕΜΕ, ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ;

Γ@MΩ ΤΗΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΑΣ...............................!!!

ΘΑ ΦΑΣ ΤΡΕΛΛΗ ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ.

ΘΑ ΣΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΩ, ΟΡΟ ΜΕ ΜΠΥΡΑ, ΚΑΙ ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ.......!!!

:mad: :mad: :mad:

PALADIN
30/06/2005, 09:59
Omorfi i diadromi sas..alla giati de pate apo araxova (pou exei para poli kali kai taxitatati anavasi, kai kalo katevasma apo delfous)....i desfoina nomizo einai kali gia na girisei kapoios apo ekei..

prosopiki fisika gnomi...poli kala na perasete!:sun:

gmakris
30/06/2005, 10:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από PALADIN
Omorfi i diadromi sas..alla giati de pate apo araxova (pou exei para poli kali kai taxitatati anavasi, kai kalo katevasma apo delfous)....i desfoina nomizo einai kali gia na girisei kapoios apo ekei..

prosopiki fisika gnomi...poli kala na perasete!:sun:

Το εχουμε ξανασυζητησει Λευτερη και μας αρεσει περισσοτερο η κατω διαδρομη, εφοσον η θεα απο Δεσφινα ειναι μοναδικη, και παρά το γεγονος οτι οι στροφες δεν εχουν την καλυτερη προσφυση ειναι απολαυστικές....

Αραχωβα καλη ειναι ως προταση, αλλα συνηθως εχει περισσοτερη κινηση ενω η καταβαση απο Δελφους γλυστραει αρκετα!

:wave2:

gmakris
30/06/2005, 10:18
Να συμπληρωσω οτι υπαρχει και η ιδεα 25χλμ πριν φτασουμε Ξυλοκαστρο, εφοσον υπαρχει φυσικα ορεξη να στριψουμε δεξια προς Εβροστινη (11χλμ) για μια πολυ ωραια ορεινη διαδρομη μερικων χλμ - την διαδρομη δεν την εχω κανει αλλα ο Τιγκας εγγυαται οτι ειναι πολυ καλη και ισως το προσπαθησουμε......:D

Tigas
30/06/2005, 10:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
ΡΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ ΠΑΤΑΤΟΜΠΥΡΟΚΑΤΑΠΙΟΛΑ, ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕΣ ΑΠΟΧΗ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΑΒΒΑΤΑ;
ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ;
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΛΕΜΕ, ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ;
Γ@MΩ ΤΗΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΑΣ...............................!!!
ΘΑ ΦΑΣ ΤΡΕΛΛΗ ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ.
ΘΑ ΣΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΩ, ΟΡΟ ΜΕ ΜΠΥΡΑ, ΚΑΙ ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ.......!!!
:mad: :mad: :mad:

TO MHXANAKI EXEI 17500km ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ 500:D

gmakris
30/06/2005, 11:27
Συμφωνησαμε με τους υπολοιπους να κανουμε μια αλλαγη στο προγραμμα.

Εφοσον το "καλο" σημειο της διαδρομης προς Ναυπακτο τελειωνει λιγο μετα τον Αγ.Νικολαο, σταματαμε στον Aγ.Νικολαο για καφε.

Απο εκει υπαρχει ferry-boat που αναχωρει στις 12.00 και με 5 ευρα σε 40 λεπτά μας περναει στο Αιγιο.
Εφοσον η αναχωρηση ειναι στις 9.15 τοτε ευκολα μπορουμε να ειμαστε στον Αγ.Νικολαο πριν τις 12.00.

Το οφελος ειναι οτι γλυτωνουμε 100χλμ διαδρομης, ευχαριστιομαστε το καραβακι και φτανουμε ποιο ξεκουραστοι.....

Κατι σαν διακοπες αλλα καμια σχεση...
:lol: :lol:

Tigas
30/06/2005, 12:40
ΑΝ ΕΙΝΑΙ 5 ΕΥΡΩ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ + ΒΕΝΖΙΝΗ 100km +ΤΟ ΒΑΡΕΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ
ΟΠΟΤΕ:beer:

Tigas
30/06/2005, 12:51
ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΑ ΤΑΓΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ:beer:

18416

Μήτσος1
30/06/2005, 12:56
Πολύ υπερεντατικά έχουν ξεκινήσει οι δραστηριότητες του Moto.gr έτσι???

Απανωτά μαθήματα, σχολεία, σεμινάρια... πανικός... Να υποθέσω οτι σε λιγότερο από 1 μήνα στις Σέρρες είναι η εξεταστική ????

Για να βλέπουμε συμμετοχές απο τους μετεξεταστέους...

gmakris
30/06/2005, 13:12
...........

18418

Tigas
30/06/2005, 14:07
ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΚΟΥΡΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ, ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ:rolleyes:

free rider
30/06/2005, 14:31
πάντως χτές εκανα μια καλή βόλτα στη πίστα πορτο γερμενο...

με το σουζουκι

πολύ το φχαριστήθηκα...

είδικά οταν δεν νοιάζεσαι αν πέσεις με το μηχανάκι είσαι πολύ άνετος..
τόσο που ψάχνω κανένα τρακ στα μέγαρα να μπώ με το σουπερ οχημα...

Tigas
30/06/2005, 14:51
ΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟ
Η ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ΗΤΑΝ ΒΑΡΥ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

free rider
30/06/2005, 14:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟ
Η ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ΗΤΑΝ ΒΑΡΥ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
χεχε...

ε λέω να δείξω καλή διαγωγή ...

πονηρός ο βλάχος το βλέμα είναι στραμένο στις σέρρες...

πάντως ρε Σταύρο χτές το διασκέδασα πάρα πολύ το σουζουκάκι...

και πρέπει να έιναι οτι απλά δεν με ένοιαζε αν πέσω
οπως και το οτι η άσφαλτος εκει στο τελευταίο τμήμα κοντά στο πόρτο γερμενο είναι η καλύτερη με καταπληκτικές στροφές..

αμα κάνεις κέφι πεταγόμαστε για καφέ να την δείς..

καινούργια άσφαλτος ,
κλιστά στροφιλίκια
σωστές κλίσεις
τι άλλο να ζητήσεις??

και μικρές ταχύτητες που σε βοηθάν να μαθαίνεις ...

free rider
30/06/2005, 15:00
επίσης απο τις συμβουλές του νίκου και του κυριάκου πονηρεύτηκα με το μπροστινο...

μαλάκωσα την συμπίεση ...
και το αποτέλεσμα ήταν οτι στα sport dragon που φοράει η γριά,
το μπροστινό έφτασε ενα πόντο πρίν το χείλος ενώ το πίσω δεν πλάγιαζε τόσο πολύ..

είναι κάπου στους δύο..

μου έκανε πολύ εντύπωση οτι με μαλακό μπροστινό έμπαινες πολύ πιο έυκολα και η μηχανή "βούταγε"

Pokermon
30/06/2005, 15:44
Άντε ρε αλήτες, πάλι με βάλατε σε έξοδα, παντελόνι μπότες!!!!!
Εγώ πάντως είμαι μέσα για πιο νωρίς σε ότι αφορά την ώρα αναχώρησης, έτσι κι αλλιώς αν ξυπνήσω πάλι από τις 6 θα την κάνω για Αυλίδα και θα σας περιμένω στο Σχηματάρι μετά. Όποιος θέλει έρχεται μαζί μου αν πάω!!!!
:wave2: :evil: :wave2: :evil: :wave2: :evil: :wave2:

BAD BOY
30/06/2005, 21:42
ΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΝΟ 1 ΚΕΡΝΑΩ ΟΥΖΑΚΙΑ 10ΧΛΜ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ.ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙΓΚΑ ΚΟΥΤΙ ΜΟΥ(RENAULT-SCENIC).AΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ HONDA:lol: :beer: :wave2: ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΝΟ 1 ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΛ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΟΥΡΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΟΝ-ΟΦ:wave2:

Tigas
30/06/2005, 22:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
ΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΝΟ 1 ΚΕΡΝΑΩ ΟΥΖΑΚΙΑ 10ΧΛΜ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ.ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙΓΚΑ ΚΟΥΤΙ ΜΟΥ(RENAULT-SCENIC).AΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ HONDA:lol: :beer: :wave2: ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΝΟ 1 ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΛ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΟΥΡΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΟΝ-ΟΦ:wave2:

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΚΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΝ-OFF
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΚΟΥΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΦΕΝΕΟ ΠΟΥ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΄΄ΞΗΘΕΙ'' ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ

Tigas
01/07/2005, 07:07
ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 9.00 ΣΤΑ MACDONALDS ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΙΔΝΩΝ.

ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΚΑΤΙ 9.15 ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ POKERMON ΑΠΟ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ, GMAKRIS ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΝΑ ΑΡΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ FERRY ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ

Tropeas
01/07/2005, 07:37
Είμαι και εγώ μέσα ,
θα έρθω χαλαρά και θα ακολουθήσω ήρεμους ρυθμούς που εχω συνηθισει ,
αν δω ότι είσαστε τανζάνια,
μια και άλλαξα τα λαστιχα αλλά θελουν πάτημα χαλαρό τα πρώτα 200χλμ,
και μιας και δεν εχω παντελόνια και μπότες για ξυσίματα ακόμα...

gmakris
01/07/2005, 07:43
To μηχανακι σου Λαμπρο δεν εχει αναγκη - στην Εθνικη παμε 140-160, και στην υπολοιπη διαδρομη μεχρι Ιτεα που ο δρομος δεν επιτρεπει πολλα παμε σχετικα χαλαρα.
Στις στροφες Ιτεας μεχρι Αγ.Νικολαο ανεβαζουμε ρυθμο, αλλα κοβουμε στις ευθειες σε περιπτωση που καποιος δεν προλαβαινει και ετσι και οι ποιο "αργοι" οδηγοι ειναι μαζι μας.......

Τα ελαστικα θελουν περισσοτερη προσοχη στις στροφες - εκει που θα παμε εχει πολυ καλη ασφαλτο......

Μήτσος1
01/07/2005, 07:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
... στην Εθνικη παμε 140-160, και στην υπολοιπη διαδρομη μεχρι Ιτεα που ο δρομος δεν επιτρεπει πολλα παμε σχετικα χαλαρα...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑ !!!!!!!!!!!

Ένα πράγμα θα σου πω μόνο: Όποτε ακούς τη λέξη "χαλαρά", να φοράς την διαστημική στολή σου και να ετοιμάζεσαι για διακτίνηση στην εθνική. Trust me on this !!!

Άκου 140-160....

Με κάνετε και γελώ...

Tigas
01/07/2005, 08:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μητσος1

Ένα πράγμα θα σου πω μόνο: Όποτε ακούς τη λέξη "χαλαρά", να φοράς την διαστημική στολή σου και να ετοιμάζεσαι για διακτίνηση στην εθνική. Trust me on this !!!

Άκου 140-160....

Με κάνετε και γελώ...

OTAN ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΠΑΜΕ, ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΟ
ΤΟ ΠΑΤΑΜΕ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ:D

ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΤΗΡΗΣΕΙΣ:wave2:

gmakris
01/07/2005, 08:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μητσος1

Άκου 140-160....

Με κάνετε και γελώ...

18507

Tigas
01/07/2005, 09:00
ΕΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ, ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΠΙΣΤΑ
΄΄ΝΑΥΑΡΙΝΟ΄΄ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΑ ΜΠΡΙΖΟΛΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ :beer: :beer: :beer: :beer:

:lol: :wave2:

Tigas
01/07/2005, 12:12
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΟ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΗ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΛΙ FERRY ΑΠΟ ΚΙΑΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΙΤΕΑ:wave2:

Tigas
01/07/2005, 12:50
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥΣ
SNIPER & ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΄΄ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ΄΄ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ , ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 4 ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΚΕΙ.
ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΚΑΣΜΟΥ
ΑΡΧΙΣΤΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΨΙΛΗ :beer: :wave2:

Μήτσος1
01/07/2005, 12:52
Τι να κάνω... Μια "πίστα" μου έμεινε κι'εμένα για να τρέξω λιγουλάκι, και πάτε να με περιορίσετε κι'εκεί... Ντροπή σας. Παλιοχαρακτήρες...

Tigas
01/07/2005, 12:59
ΜΗΤΣΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ , ΣΤΙΣ ΜΠΥΡΟΚΟΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ:lol:

maintenance
01/07/2005, 13:00
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΗΣΥΧΟ.:mad:

:beer: :beer: :beer:

Tigas
01/07/2005, 13:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΗΣΥΧΟ.:mad:

ΑΛΛΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙΣ ΤΡΩΝΕ :lol:

maintenance
01/07/2005, 13:06
ΑΛΛΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙΣ ΤΡΩΝΕ :lol:

ΜΙΛΑ ΡΕ.:mad:

ΠΕΣΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΟΛΑ:mad:

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ;

ΘΑ ΣΕ ΚΑΒΟΥΡΝΤΙΣΩ.

"ΤΟ ΤΙΓΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΚΑΪΔΙ"
:lol: :lol: :lol:

Μήτσος1
01/07/2005, 13:07
Στις μπυροκόντρες δεν έχω ελπίδες με κανέναν. Άμα θέλεις όμως να στηθούμε σε φανάρια για παιδάκια, μπριζόλες και τα λοιπά συναφή ευγενή αθλήματα σε πάω κόντρα όπου θέλεις. 0-100, 0-400, 1Κm, 1η γέφυρα, 2η γέφυρα, 2η γέφυρα και 2 κολώνες, 2η γέφυρα και διασταύρωση... Όπου θες λέμε...

Κανένας
01/07/2005, 13:11
Μέσα και εγώ, αν και δεν έχω καταλάβει κανέναν, τι λεει

Tigas
01/07/2005, 13:12
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΛΙΓΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.

SPEAK ΤΙ ΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΗΤΑ:wave2:

maintenance
01/07/2005, 13:14
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΛΙΓΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.

SPEAK ΤΙ ΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΗΤΑ:wave2:

ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ.

ΚΑΠΑΚΙ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΟΥΧΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΕΛΑ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥΝΕΣ:beer:

ΜΗΤΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ.

Tigas
01/07/2005, 13:18
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑΜΕ 6+ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΥΓΑΝΕ 8 ΠΑΡΑ

Μήτσος1
01/07/2005, 13:23
Σ'ευχαριστώ για την πρόσκληση ρε Αντώνη. Ανάλογα με το τι ώρα θα γυρίσουμε πίσω, θα το εξετάσουμε σφαιρικά το θέμα. Πάντως να ξέρεις οτι με 40 βαθμούς, δέρματα πάνω-κάτω και ταξίδι 300Km δε θα είμαστε και στα καλύτερα μας όταν γυρίσουμε, αλλά σου υποσχόμαστε να το εξετάσουμε το θέμα. Σφαιρικά πάντα.!!!

ΥΓ: Σε λίγο σου έρχομαι από εκεί.

BAD BOY
01/07/2005, 19:41
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΚΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΝ-OFF
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΚΟΥΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΦΕΝΕΟ ΠΟΥ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΄΄ΞΗΘΕΙ'' ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΙΜΑΙ IDI ΣTO ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ,ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΟΥΖΑΚΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ, ΕΧΩ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΔΩ .ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ.Ο ΧΑΡΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ:confused: ΑΝ ΠΑΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ,ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΚΟΥΡΑ,ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ:beer: ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΓΥΡΙΣΜΟ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ 18.00 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ:D ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΡΟΔΑ HONDA..:rotflmao: ΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΕ ΞΗΣΩ ΕΓΩ ...ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ:lol: :bigcry: :rotflmao:

Tigas
01/07/2005, 19:54
ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΟΥΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΕΒΡΟΣΤΙΝΗ.
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΒΡΟΣΤΙΝΗ ΩΝΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΨΙΛΟΓΛΥΣΤΡΑΕΙ.
ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΟΠΩΣ ΠΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟ ΦΕΝΕΟ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΣΤΑ 3 ,ΔΕΞΙΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΠΗΧΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΝ-OFF ΘΑ ΨΙΛΟΚΟΛΩΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΑΙΔΟΥΡΟΠΕΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ, ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΚΟΥΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΤΥΣ ΜΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΑΝΕΒΑΚΑΤΕΒΑ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΝΑ 10ΛΕΠΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.
ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ, ΑΦΟΥ ΚΑΝΩ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΤΑ ΕΧΩ ΨΙΛΟΓΥΡΙΣΕΙ ΤΑ ΜΕΡΗ

Tigas
01/07/2005, 20:01
ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΜΑC ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 9 ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ

ΣΤΑΝΤΑΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ MAC
SCBR1000RR
MITSOS1
TROPEAS
ΚΑΝΕΝΑΣ(ΝΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ)

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ POKERMON , ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΕΠΑΝΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10
ΚΑΙ ΤΟΝ GMAKRIS ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ

BAD BOY
01/07/2005, 20:07
ΘΑ ΠΙΩ ΤΑ ΟΥΖΑΚΙΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΙΒΩ ΝΟΗΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΚΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΛΜ.ΝΕΧΤ ...ΚΥΡΙΑΚΗ,ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ,ΙΣΩΣ :beer: :beer: :beer:

gmakris
01/07/2005, 20:11
Yποψιν αυριο η μεγιστη θερμοκρασια στην περιοχη που θα κινουμαστε δεν θα ξεπερασει τους 31 βαθμους, ενω θα φυσαει 5 μποφορια.....

Γενικα η ζεστη θα ειναι υποφερτή ο αερας θα δειξει.......:D

Tigas
01/07/2005, 20:23
Yποψιν αυριο η μεγιστη θερμοκρασια στην περιοχη που θα κινουμαστε δεν θα ξεπερασει τους 31 βαθμους, ενω θα φυσαει 5 μποφορια.....

Γενικα η ζεστη θα ειναι υποφερτή ο αερας θα δειξει.......:D

KANONIKA ME ΔΕΡΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ Η ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΡΙΣΤΑΔΙΚΟ

gmakris
01/07/2005, 20:28
KANONIKA ME ΔΕΡΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ Η ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΡΙΣΤΑΔΙΚΟ

Ειπα για τον αερα γιατι ειναι ευκαιρια για τα Honda να σηκωσουν πανιά μηπως και ανεβασουν λιγο ρυθμο και να κανουν και λιγη οικονομια στις ρουφηχτρες τους.....:D

Δερματα εγω βαζω οπως παντα - θα εχω και τον αναλογο εξοπλισμο Video-photo-χρονομετρα κλπ :lol: :lol:

Tigas
01/07/2005, 20:33
Ειπα για τον αερα γιατι ειναι ευκαιρια για τα Honda να σηκωσουν πανιά μηπως και ανεβασουν λιγο ρυθμο και να κανουν και λιγη οικονομια στις ρουφηχτρες τους.....:D

Δερματα εγω βαζω οπως παντα - θα εχω και τον αναλογο εξοπλισμο Video-photo-χρονομετρα κλπ :lol: :lol:

ΑΛΗΤΗ ΘΑ ΣΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΩ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗ ΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΓΑΛΕΡΑ ΜΟΥ, ΛΟΙΠΟΝ ΚΛΕΙΝΩ, ΕΧΩ ΣΥΝΕΝΝΟΕΙΘΕΙ ΜΕ ΜΗΤΣΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤROPEA ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 9 ΣΤΑ ΜΑΚ 9.15 ΦΕΥΓΟΥΜΕ.
9.30 ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ 9.50 ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΚΑΣΤΡΟ GIORGINO

TA ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ SBS

free rider
01/07/2005, 21:59
παίδες καλή βόλτα και καλές φωτό...

να περάσετε καλά...
:wave2: :wave2:

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
01/07/2005, 23:12
ΕΗΗΗΗΗΗ..... ΜΗ ΦΥΓΕΤΕ .... ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩ ..... ΣΤΙΣ ΕΝΝΙΑ ΣΤΑ ΜΑC ..... :cry:

Tropeas
02/07/2005, 06:55
Gentleman start your engines.... :D :beer: :sun:

gixxerpap
02/07/2005, 17:25
δροσιστειτε,δροσιστειτε πουλακια μου
και αφηστε με εμενα να δουλευω......
θα σας μαθω εγω γραμματα στην επομενη
εκδρομουλα....θα το φυσατε και δε θα κρυωνει......

:beer: :beer: :beer: :beer:

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
02/07/2005, 21:10
......ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ.... :beer: :beer: :beer:

Tropeas
03/07/2005, 09:41
Καλορίζικο gix , ενημερώνω όλους ότι οι χθεσινή εκδρομή που θα τέλειωνε εχθες το βράδυ για όλους μας καλά εμένα τελικά παρολίγο να με κάνει μακαρίτη λίγο πρίν βγώ απο Αττική Οδό που είμουν με Mitsos1 άλλα δεν με είδε τι έπαθα... http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=153561#post153561

Μήτσος1
03/07/2005, 10:08
Απίστευτο ρε φίλε. Ελπίζω να τα πούμε αύριο στο Δέλεαρ αν μπορέσεις να έρθεις με κάποιο τρόπο.

Περαστικά στο μηχανάκι σου ρε φίλε.

Pokermon
03/07/2005, 17:08
Ρε φιλαράκο, τι να πω, είχες άγιο!!!!
Μη σκας για την μοτό, θα την κανείς καινούργια πάλι και μιας και δεν σε πάει γρήγορα πούλημα!!!! Όπως είπανε και παραπάνω, πριν πας για φτιάξιμο πέρνα από εδώ να σου δώσω το όπλο του paintball να τους εξηγήσεις πως και τι έπαθες και αν θέλουνε μετά ας σου πούνε μα και μου!!!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

gixxerpap
03/07/2005, 17:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Καλορίζικο gix , ενημερώνω όλους ότι οι χθεσινή εκδρομή που θα τέλειωνε εχθες το βράδυ για όλους μας καλά εμένα τελικά παρολίγο να με κάνει μακαρίτη λίγο πρίν βγώ απο Αττική Οδό που είμουν με Mitsos1 άλλα δεν με είδε τι έπαθα... http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=153561#post153561

ευχαριστω για τα καλοριζικα!
τωρα για το συμβαν τι να πω?
πιαστους απο το λαιμο....
και στην πρωτη εκκλησια που θα βρεις, μπες και κανε καμια προσευχουλα.....

Tigas
03/07/2005, 17:45
ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ

SCBR1000RR
MITSOS1
TROPEAS
KAWASAKIZ750
POKERMON
KANENAΣ (MONO ΣΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ)

ΠΡΩΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ

18682

Tigas
03/07/2005, 17:47
ΠΡΟΣΘΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ Ο GMAKRIS

18684

Tigas
03/07/2005, 17:49
ΞΥΣΤΡΕΣ ΤΟΥ LEATHAL POKERMON ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ISLE OF MAN

18685

Tigas
03/07/2005, 17:54
ME ΛΙΓΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

11.48
POKERMON+TROPEAS ARE STILL COMING

MITSOS1 ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΦΕΡΡΥ
GMAKRIS ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΑΜΕ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΑ ΞΥΛΟΜΕΝΟ ΔΕΞΙΟ ΝΥΧΙ ΤΟΥ CBR ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΞΥΣΤΡΑΣ ΑΠΟ GMAKRIS-SCBR-KAWASAKIZ750-MITSOS1

11.59 ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

18686

Tigas
03/07/2005, 17:55
ΜΕΡΙΚΟΙ ΖΕΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ TOPLESS ΣΤΟ FERRY

18687

Tigas
03/07/2005, 17:56
TO FERRY ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ BURN OUT

18688

Tigas
03/07/2005, 17:58
NO PHOTOS PLEASE

18689

Tigas
03/07/2005, 18:02
KAΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ.
ΜΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΟ HEAVEN ΣΤΟ ΜΕΛΛΙΣΙ

ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΕΠΑΙΖΕ ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΤΟΤΑΝΕΡΝΑ ΝΑΥΑΡΙΝΟ

18690

Tigas
03/07/2005, 18:03
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑΥΑΡΙΝΟ ΜΑΖΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ "ΚΑΝΕΝΑ"

18691

Tigas
03/07/2005, 18:06
ΤΟ ΠΙΟ ΣΤΡΙΦΤΕΡΟ Z TOY ΦΟΡΟΥΜ
KAWASAKIZ750 Η ΑΛΛΙΩΣ Ο ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ ΜΙΛΤΟΣ

18692

Tigas
03/07/2005, 18:11
ΣΤΟ ΝΑΥΑΡΙΝΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕΡΦΙΝΓΚ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ

ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

18693

Tigas
03/07/2005, 18:13
ΤΟ NAVIGATOR ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΑΝΗΣΥΧΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ

18694

Tigas
03/07/2005, 18:14
ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

18695

Tigas
03/07/2005, 18:16
ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟ ΤΙΓΚΑ ΜΟΝΤΕΛΟ

18696

Tigas
03/07/2005, 18:18
Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ

18697

Tigas
03/07/2005, 18:19
ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΛΙΟΓΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

18698

Tigas
03/07/2005, 18:22
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΝΑΥΑΡΙΝΟ ΚΑΙ 5 ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΣ ΕΦΑΓΕ Ο ΟΣΚΑΡ(Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ) ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Τ0 DVD ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΑΠΟ TA SBS 2-3

18699

Μήτσος1
03/07/2005, 18:40
Βλέπω γύρισες Αθήνα και έπιασες κατ'ευθείαν δουλειά πουλάκι μου έτσι???

Μπράβο, μπράβο. Συνέχα το...

Tropeas
03/07/2005, 19:08
Αντε με καλή ψυχολογία, ααα να διορθώσω του χρόνους...
11.47 είσασταν όλοι κάτω 11.51 είμασταν μαζί με Ποκερ, και 11.54 είμασταν όλοι και βγάζαμε είσητηρια....:lol: ;)
Μιλάμε ότι η αισθηση του να μπάινω χαλαρά στην αριστερή και να βλέπω 3 μηχανάκια να σκουπίζουν την ασφαλτο στο ανεβασμα το ένα μετα το άλλο ήταν κ@βλ@....
Πρέπει το πάνω-κάτω να το κάνατε σε λιγότερο απο 3 λεπτά... εεε?:wave2:

Φωτό: Πολύ δεν κουνάει ρε παιδιά...???

18701

Tropeas
03/07/2005, 19:10
Φουλ εξάρτηση βόλτας...
κάνει η στολή και για μακροβούτια μιας και με το βάρος πάς πάτω με την μια....:rotflmao:

Tropeas
03/07/2005, 19:13
...

18702

Tropeas
03/07/2005, 19:15
Σταύρος - Τίγκας> Πωπω 40 ανεκμετάλευτα λεπτά εεε? αργό είναι αυτό το φέρι...

18703

Tropeas
03/07/2005, 19:18
Χαλαρά > λεει ο Μίλτος, όπου μόνο χαλαρά δεν πήγαινε...
Το καλύτερο στρίψιμο Ζ750 μακράν , δεν εχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο (νόμιζα μεχρι χτες ότι τα Ζ ΔΕΝ στρίβουν...) φάγαν τα αντιβαράκια των μαρσπιέδων μαζί με τον Τίγκα...

18704

Tropeas
03/07/2005, 19:22
Μπανάκι , μανάκι...

ααα να ευχαριστήσω και τον Poker που σε όλη την διαδρομή μιας και ήταν η πρώτη φορά και δεν την ηξερα και μόλις είχα βάλει κούτα λάστιχα που δεν ειχα συνηθίσει , πήγαινα ερευνητικά "σβέλτα" αντι για γρήγορα, και ήταν ο φύλακας αγγελός μου με πολύ διακρίτική εκ των όπισθεν παρουσία...

Ποιος μας είπε στο βενζινάδικο ότι δεν προλαβαίνουμε...το φέρι...???

18705

Tropeas
03/07/2005, 19:23
Και ξεκινάνε η WATER σούζες,
μερικούς τους έφερε καπάκι γιατί είχαν "αγρια " εργαλεία... :rotflmao:

18706

Tropeas
03/07/2005, 19:24
Και άλλες σούζες....

18707

Tropeas
03/07/2005, 19:28
Παραλία λίγο έξω απο Ξυλόκαστρο...

18708

Tropeas
03/07/2005, 19:32
Καφεδάκι χαλαρά...

18709

Tropeas
03/07/2005, 19:33
Pokermon - Βαγγέλης

18710

Tropeas
03/07/2005, 19:35
Η "στολή" του μπάνιου :
SPL παντόφλες με επένδυση Τιτανίου,
Sport έκδοση για αεροδυναμική για ταχύτητες έως 50χλμ/ω

18711

Tropeas
03/07/2005, 19:37
Όλα τα μωρά στην σειρά...

18712

Tropeas
03/07/2005, 19:38
Και απο την άλλη....

18713

Tropeas
03/07/2005, 19:42
Παιδιά πέρασα υπέροχα, να σας ευχαριστήσω όλους και πέρα απο το κοινό μας χόμπυ για την παρέα σε αυτή την βόλτα που με αγκάλιασε.

Αύριο αν εχω ξεμπλέξει θα προσπαθήσω να έρθω Δελεαρ, (με το λαπτοπ), όποιος μπορεί (gmakris ακούς? :D ) να φέρει και τις φωτό του να τις περάσω και να του δώσω και τις δικές μου... :wave2:

Αχ βρε Χριστινάκι, έκαψες καρδιές.....:blush:

Tigas
03/07/2005, 20:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Παιδιά πέρασα υπέροχα, να σας ευχαριστήσω όλους και πέρα απο το κοινό μας χόμπυ για την παρέα σε αυτή την βόλτα που με αγκάλιασε.

Αύριο αν εχω ξεμπλέξει θα προσπαθήσω να έρθω Δελεαρ, (με το λαπτοπ), όποιος μπορεί (gmakris ακούς? :D ) να φέρει και τις φωτό του να τις περάσω και να του δώσω και τις δικές μου... :wave2:

Αχ βρε Χριστινάκι, έκαψες καρδιές.....:blush:

ΒΡΕ ΛΑΜΠΡΟ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.

Tigas
03/07/2005, 20:35
ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΚΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ .

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΠΙΕΣΗ ΕΝΩ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ

18714

Tigas
03/07/2005, 20:36
ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ
ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Η ΦΩΤΕΙΝΗ

18715

Tigas
03/07/2005, 20:37
ΟΙ ''ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ'' ΤΥΠΟΙ ΕΚΕΙ

18716

Tigas
03/07/2005, 20:39
ΒΑΓΓΕΛΗΣ POKERMON ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ
MITSOS1 (ΟΧΙ TOPLESS ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ)

18717

Tigas
03/07/2005, 20:40
ΜΙΤSOS1 O ΚΑΜΕΡΟΜΑΓΝΗΤΗΣ

18718

Tigas
03/07/2005, 20:42
Ο ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΣ-TROPEAS ΠΑΕΙ ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ
ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΧΕΙ ΣΚΥΨΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ

18719

Tigas
03/07/2005, 20:43
ΤΙ ΕΚΑΝΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΛΙ ΡΕΣΙΤΑΛ ΕΔΩΣΑ

18720

Tigas
03/07/2005, 20:44
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΠΑΛΙΟΑΛΗΤΟΒΙΕ ΕΣΥ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

18721

Tigas
03/07/2005, 20:46
Η ΕΥΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ
ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΗΛΙΚΙΑ ΣΤΑ ΤΖΑΤΖΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΚΟΥΣ

18722

Tigas
03/07/2005, 20:48
Ο ΜΙΛΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΩΛΩΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ, ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΜΙΛΤΟ Ο ΟΣΚΑΡ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ

18723