View Full Version : Γιατί είμαι μαλάκας.
Κάτω από την γέφυρα, 156χλμ/ω, 360€, τα μισά εντός 10 ημερώνΕ, αφαίρεση διπλώματος για 2 μήνες.
Σωστός..?
Και είμ@ι μαλάκας, γιατί είδα 40 περίπου ΔΙΕΣ στο φανάρι αλίμου και δεν ΨΥΛΙΑΣΤΙΚΑ τίποτε, δεν μού'ρθε ότι είναι Πέφτη, δεν σκέφτηκα την ώρα -γαμώ το @αλτζχάιμέρ μου γαμώ-.
Στο φανάρι της βάσης, ενώ ήμουν σταματημένος, ευγενέστατο όργανο με κάλεσε να περάσω δεξιά. Και ακολούθησαν τα γνωστά.
'Οπου στο φανάρι ήταν όλη η αστυνομική δύναμη αττικής.
Κατά την διάρκεια της χαρτούρας, ρώτησα αν έγινε καμιά εξέγερση ή κάτι τέτοιο.
Με απάντησε ότι έχουν βγεί για τις ΚΟΝΤΡΕΣ(κατόπιν καταγγελλιών πολιτών) και εκ περιτροπής σταματάμε και όσους παρεβαίνουν το όριο.
Ταυτόχρονα μερικοί μάγκες που δεν σταματούσαν, τους καταδιώκαν και εντός 5-10' τους φέρναν πίσω μπακέτο για αυτόφωρο.
ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΓΙΑΤΙ 30-40 ΑΤΟΜΑΚΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΝΤΡΕΣ.
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΟΡΓΙΑ.
ΤΑ ΚΆΝΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΌ 15-20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΛΕΟΝ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...???
περαστικα:wave2:
και μην λες οτι εισαι μαλακας ο καθενας θα μπορουσε
να την πατησει:beer:
ασχετα που θα βγουν τα κλασσικα ατομακια
να σου πουν περι δολοφονου κτλ:winka:
hidefnick
27/05/2010, 18:07
Ελα, τσόπα.... Εχουν ξαμωληθεί γενικά. Το Σάββατο είχε 2 στην Αττική οδό :eyepop: και μάλιστα το ένα ανάμεσα στις 2 γέφυρες του αεροδρομίου. (Πρώτη φορά που πήγαινα Αττική οδό με 80)
Και κάθε πρωή εδώ και μία εβδομάδα μοιράζουν σε ότι παρκαρισμένο βρούν, στο κέντρο....
nihristo
27/05/2010, 18:09
το ζόρικο είναι το δίπλωμα...Όλοι θα μπορούσαμε να την πατήσουμε. Τι όριο έχει εκεί;
156χλμ....
τι να πω που με έγραψαν με 90 στην γέφυρα του Κιάτου με το κουτί....
Από τα λίγα σημεία της καρμανιόλας Κορίνθου-Πατρών με στηθαίο και 2 λωρίδες ανα ρεύμα, κάθονται και γράφουν κάτω απο την γέφυρα που το όριο είναι 80...:bigcry: :bigcry:
chris_honda
27/05/2010, 18:17
όντως το δίπλωμα είναι το χειρότερο. :(
fantacid
27/05/2010, 18:19
απο τη μια φορατε κρανος κ κακο
απο την αλλη 150+ κ με γραψαν οι μακακες...
απο τη μια κραζομε που παιρνουν να ψοφια dr που δε φτανουν ουτε παπι
απο την αλλη κραζουμε που μας φτασαν με 150+
τελικα θελουμε ή οχι οδικο σεβσμο/πειθαρχεια?
:sick: :sick: :sick:
σιγα... με -50χαω με το σκουτερ μεσα σε Ακινησια ΚΑΛΛΙΘΕΑ με δερματινο μπουφαν γαντια μποτες κρανος και με σταματησαν ....ακριβως δε ξερω γιατι αλλα οκ καλα καναν ειχα χαθει και μου εδειξαν πως να παω κει που ηθελα :rotflmao: :lol:
υσ¨χτες λεει 30 ατομα ριμπας φαγαν ομαδικη κληση (ο καθενας ξεχωριστα) και βριζουν τωρα...
devil's animal
27/05/2010, 18:22
δλδ φταινε αυτοι που κανουν κοντρες για την δικια σου κληση ρε Τασε?
δεν το καταλαβα...:confused:
και καλα σου εκαναν...γιατι αν ηθελες να πας με την εξωπραγματικη ταχυτητα των 156χλμ και να κανεις καγκουριες ας εβγαζες πινακιδα...
αϊ στο διαλο μονο εμενα θα γραφουν...??
:bigcry: :bigcry:
εμενα πριν λιγο με διπλαρωσαν 2 απο αυτους.συζητηση....
-εγω: τι εγινε ρε παιδια νυχτιατικο?
-διας:τιποτα απλα κοιταμε
-εγω:και τι κοιτατε?αφου ειμαι πιο προβλεπομενος απο εσας
-διας:oxi τιποτα...καλο βραδυ
-εγω:καλο βραδυ...ααα....και ο jonh rambo ζει....ειστε σε καλο δρομο....
περαστικα για το κοστουμι....
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
απο τη μια φορατε κρανος κ κακο
απο την αλλη 150+ κ με γραψαν οι μακακες...
απο τη μια κραζομε που παιρνουν να ψοφια dr που δε φτανουν ουτε παπι
απο την αλλη κραζουμε που μας φτασαν με 150+
Ρε αγορίνα, που είπα ότι οι άνθρωποι είναι μαλάκες...?
ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ. ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΙ.
Δεν με έφτασε κανείς. Φωτογραφικό επάνω στην γέφυρα, είχαν.
Σαφέστατα και έσφαλα και θα πληρώσω. Εγώ φταίω και γιατί έτρεχα και γιατί δεν το προέβλεψα.
Απλά είπα ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ αν δεν προκαλούσαν ορισμένοι.
ΥΓ. κανε λίγο υπομονή για το τηλ, ρε. Δεν σε ξέχασα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
το ζόρικο είναι το δίπλωμα...Όλοι θα μπορούσαμε να την πατήσουμε. Τι όριο έχει εκεί;
80.
τι να λεμε τωρα.
καποια στιγμη ολοι την κανουμε την εχουμε κανει η θα την κανουμε.
μαρεσει ο τροπος που το δεχτηκες δειχνει παντελονια.
πικρα ειναι το διπλωμα μεγαλυτερη απο ολα.
υπομονη ρε φιλε ετυχε η στραβη ας ειναι και η μεγαλυτερη που θα σου τυχει ποτε.
επρεπε να τους πεις...
''φτουυυυ δεν εκανα double score''
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Panopticon7
27/05/2010, 18:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Απλά είπα ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ αν δεν προκαλούσαν ορισμένοι.
Αν η γιαγια μου ειχε...
Να προσεχεις περισσοτερο φιλε, οι κοντρακιδες καλα κανουν, αφου δεν εχουν καπου αλλου να πανε κ επιπλεον αυτα που κανατε εσεις θελουν να τα κανουν και αυτοι, ποιος την χεζει την αστυνομια....
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δλδ φταινε αυτοι που κανουν κοντρες για την δικια σου κληση ρε Τασε?
δεν το καταλαβα...:confused:
Σταύρε, εξήγώ το ίδιο και στον Φαντα παραπάνω. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
πικρα ειναι το διπλωμα μεγαλυτερη απο ολα.
'Οντως, φίλε.
Βεβαίως μΕ είπε αν θέλω, να πάω στον Δκτή και να υποβάλλω ένσταση άν έχω κάποιο πρόβλημα/παράπονο μαζί τους.
Του απάντησα ότι δεν έχει νόημα, μιάς δεν είχα κανένα παράπονο από κανέναν τους και ότι το φταίξιμο είναι εξ'ολοκλήρου δικό μου...:(
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Να προσεχεις περισσοτερο φιλε..
Ευχαριστώ φίλε...
καλά που μου τό'πες, γιατί μόλις έκλεισα τα πρώτα 2 χρόνια μου στους δρόμους...:wave2:
Panopticon7
27/05/2010, 18:55
Του απάντησα ότι δεν έχει νόημα, μιάς δεν είχα κανένα παράπονο από κανέναν τους και ότι το φταίξιμο είναι εξ'ολοκλήρου δικό μου...:(
Ερωτηση: το φταιξιμο ειναι εξ ολοκληρου δικο σου γιατι ετρεχες σε δρομο με οριο 80 ή γιατι δεν προεβλεψες οτι θα υπαρχουν εκει
fantacid
27/05/2010, 18:58
θελω να πω πως τα ορια ειναι τα ιδια για τους κομτρακιδες οπως κ τους υπολοιπους
δε φταινε αυτοι επειδη βγηκαν παγανια οι μπατσοι
φταινε κ αυτοι αλλα οχι επειδη σταματησανε εσενα κ αλλους 5 που δεν ηταν κοντρακιδες
Άντε μωρέ και νόμιζα ότι έπεσες..
Τι σου είναι η αυτογνωσία τελικά...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Τι σου είναι η αυτογνωσία τελικά...
Τι σου είναι, ρε..?:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Άντε μωρέ και νόμιζα ότι έπεσες..
Όχι, φίλε μου. :lol:
Και επειδήΣ δεν ήθελα να ανησυχήσετε -όσοι δλδ με αγαπάτε- τα 'έγραψα όλα στην Μπρώτη σειρά... :wave2: :beer:
Τι σου είναι, ρε..?:lol:
Σε σένα απευθυνόμουν, κοντράκια γκαζοφωνιά:p :lol:
Αν η γιαγια μου ειχε...
Να προσεχεις περισσοτερο φιλε, οι κοντρακιδες καλα κανουν, αφου δεν εχουν καπου αλλου να πανε
παλιο κοινωνια και κωλοκρατος που δεν εχει μεριμνησει να εχει χωρους ειδικους που ακρανοβιτς με βερμουδιτσες θα λιωνουν σε σουζες εντο και κοντρες απαπαππα μα που ζουμε?:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
επρεπε να τους πεις...
''φτουυυυ δεν εκανα double score''
α λα τζοε μπαρ τυπος με ΧΤ....
ΤΙ???? ΜΟΝΟ 150???ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!ΜΙΣΟ ΞΑΝΑΡΧΩΜΕ
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
...k τους δωθηκε το συμπαγες κενο τις ινσουλινης, μετραζολη, ηλεκτρισμος, υδροθεραπαεια, πινκ-πονκ κ αμνησια...
:a7: :a020: :a14:
:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αϊ στο διαλο μονο εμενα θα γραφουν...??
:bigcry: :bigcry:
statistika, nai.
that's the dif:
exeis, hxo KAI fws.
:winka:
:wave2:
Κάτω από την γέφυρα, 156χλμ/ω, 360€, τα μισά εντός 10 ημερώνΕ, αφαίρεση διπλώματος για 2 μήνες.
Σωστός..?
Και είμ@ι μαλάκας, γιατί είδα 40 περίπου ΔΙΕΣ στο φανάρι αλίμου και δεν ΨΥΛΙΑΣΤΙΚΑ τίποτε, δεν μού'ρθε ότι είναι Πέφτη, δεν σκέφτηκα την ώρα -γαμώ το @αλτζχάιμέρ μου γαμώ-.
Στο φανάρι της βάσης, ενώ ήμουν σταματημένος, ευγενέστατο όργανο με κάλεσε να περάσω δεξιά. Και ακολούθησαν τα γνωστά.
'Οπου στο φανάρι ήταν όλη η αστυνομική δύναμη αττικής.
Κατά την διάρκεια της χαρτούρας, ρώτησα αν έγινε καμιά εξέγερση ή κάτι τέτοιο.
Με απάντησε ότι έχουν βγεί για τις ΚΟΝΤΡΕΣ(κατόπιν καταγγελλιών πολιτών) και εκ περιτροπής σταματάμε και όσους παρεβαίνουν το όριο.
Ταυτόχρονα μερικοί μάγκες που δεν σταματούσαν, τους καταδιώκαν και εντός 5-10' τους φέρναν πίσω μπακέτο για αυτόφωρο.
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΟΡΓΙΑ.
ti na pw k egw pou vlepontas na pernane apo mprosta mou, se ligotero apo 20 lepta, 4 idiwtika eteroxrwma (oute kan mple, gia ta prosxhmata vre aderfiaaaa!!!!) forthga tigka apo papia mexri hayes na partouzwnontai metaksu tous se 1 terrain 3*5.... :(
to epiasa to uponooumeno, oti htan...Pempth! timhmenh mera gia tous palious ths "pistas". :rolleyes:
YG: oloi eimastan + 8a eisaste atoma ths en logw + ka8e "pistas". glitwsame polles fores, alla opws + na to kanoume ........... (http://www.youtube.com/watch?v=_qba1pRWBYc)
YG#2: twra pou eisai pezos, ti 8a kaneis me ekeina ta mprizolakia? 8a enwsoume tas taratsas mas? :p
YG#3: giati den guriKSes PRIN kapoia xlm, sth gamhmena swsth deksia parakampsh na glitwseis ton 2mhno aera sou? :mad: :sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
παλιο κοινωνια και κωλοκρατος που δεν εχει μεριμνησει να εχει χωρους ειδικους που ακρανοβιτς με βερμουδιτσες θα λιωνουν σε σουζες εντο και κοντρες απαπαππα μα που ζουμε?:rotflmao:
kalh h leptomerhs fwtografhsh sou alla se leipei h upshlh analush ths fwto: paradoksws DEN odhgousa ekeinh th kataramenh stigmh evrwpaiko alla amerikaniko, makrotimono mhxanaki, me autokolhto "harhaley davidsan" kolhmeno me kopous kai idrwtes me to sesouar mou!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
[8ee mou, ti spammer eimai TETOIES wres?]
[/8ee mou, ti spammer eimai TETOIES wres?]
sugxwrese me dimtsoutsouvroutsou.... :( den 8a to ksanakanw...
chr1s_86
27/05/2010, 21:59
αφαίρεση διπλώματος για 2 μήνες.
:sick: :sick:
Είναι ειρωνικό να παίρνουν το δίπλωμα αν πας με 150 χαω για μερικά δευτερόλεπτα ενώ κυκλοφορούν εκατοντάδες που πρέπει να τους το αφαιρέσουν για πάντα ! :mad:
makis206
28/05/2010, 00:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
[8ee mou, ti spammer eimai TETOIES wres?][/SIZE]
Ναι γιατί τις άλλες ήσουν λιγότερο..:rolleyes: :rotflmao:
(πού'σαι χαμένος ρε;:p )
Τάσο για σένα τι να πω τώρα, είσαι μαλάκας.:lol: :beer:
filipp0s
28/05/2010, 02:00
δυο μηνες ε? Καλο Ιουλιο :sick:
Τασε αρχισε να βγαινεις με τα τρακτερια για βολτα :rotflmao:
Cpt. Haddock
28/05/2010, 02:09
Ρε :a31: Τασο....
:look:
:p
:rotflmao:
XJR_Billy
28/05/2010, 02:18
Η αφαίρεση διπλώματος είναι που πονάει ρε μαμώτο...
Και τέτοια εποχή...
Υπομονή Τάσο...:(
Panopticon7
28/05/2010, 03:12
Πηγαινε στον δικα και κλαψου λιγο, και καλα οτι το θελεις για την δουλεια κλπ.
Θα στο δωσουν
Tpap , μηχανοκινητε αναρχικε...!!!!! :smokin:
περαστικα ρε Τασο, αλλα στατιστικα μια στα 2-3 χρονια τρωμε τσιβι, οτι και να γινει...:sick:
Πηγαινε στον δικα και κλαψου λιγο, και καλα οτι το θελεις για την δουλεια κλπ.
Θα στο δωσουν +1 αν πας και πεις οτι σε γαμανε γιατι το χρειαζεσαι για τη δουλεια σου θα στο δωδουν παλιοαλητη καγκουρα κοντρακια.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
156χλμ....
τι να πω που με έγραψαν με 90 στην γέφυρα του Κιάτου με το κουτί....
Από τα λίγα σημεία της καρμανιόλας Κορίνθου-Πατρών με στηθαίο και 2 λωρίδες ανα ρεύμα, κάθονται και γράφουν κάτω απο την γέφυρα που το όριο είναι 80...:bigcry: :bigcry:
Βρε... για την ασφάλεια σου βρε... Τι σου πέρασε από το μυαλό, οτί μπορεί να είναι εισπρακτική πολιτική? :bigcry:
DimChios
28/05/2010, 03:21
νταξ, μαλκιες(?) ολοι κανουμε!
Καλα να εισαι!
Συμφωνώ και εγώ με τα παιδιά παραπάνω.Πήγαινε από το ΑΤ που σε γράψανε και πολύ πιθανόν να το πάρεις.Ένα όμως που διαβάζω ενίοτε και με σιφιλιαζει(δεν ξέρω άμα εδώ αναφέρθηκε για πλάκα)είναι η αφαίρεση πινακίδας. Δεν θα το καταλάβω ποτέ αυτό....Τι σημαίνει δλδ να βγάλεις την πινακίδα?Βγάλε και την οδοντοστοιχία σου τότε να μην σε αναγνωρίζουν καθόλου....Άσχετο με το φίλο μας απλά καιρό είχα την απορία.Καλή τύχη φίλε με το δίπλωμα:)
reinmeister
28/05/2010, 03:36
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΟΡΓΙΑ.
φακ γιου ρε που θα σταματησουμε εμεις τις κοντρες επειδη εσενα δεν σου κοβει να βγαλεις την πινακιδα οταν τον παιζεις...
καθυστερημενε...:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
φακ γιου ρε που θα σταματησουμε εμεις τις κοντρες επειδη εσενα δεν σου κοβει να βγαλεις την πινακιδα οταν τον παιζεις...
filarak' se κεινο το πμ θα απαντησεις?
:a13:
reinmeister
28/05/2010, 03:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
filarak' se κεινο το πμ θα απαντησεις?
:a13:
ωχ μλκ το ξεχασα...:blush:
ερχομαι τωρα μωρο μου...
Χτες το βράδυ, κατά τη 1:30, έλαβα το εξής sms: "Φίλε αν είσαι έξω με μηχανάκι, μην περάσεις από Βούτα. Τα μαζεύουν όλα". Από άγνωστο αριθμό (έχασα τις επαφές μου πρόσφατα). Ευτυχώς κοιμόμουν :P
Περαστικά. Όντως το δίπλωμα πονάει. Με έπιασαν με αυτοκίνητο, με την εξωφρενική ταχύτητα των 142 χλμ/ώρα, στην Πατρών-Πύργου πριν λίγο καιρό. 350 + δίπλωμα για 2 μήνες. Τελικά με έγραψαν για 100ε και έφυγα. Αλλά για μια στιγμή ένιωσα μεγάλος μαλάκας.
Cpt. Haddock
28/05/2010, 03:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Περαστικά. Όντως το δίπλωμα πονάει. Με έπιασαν με αυτοκίνητο, με την εξωφρενική ταχύτητα των 142 χλμ/ώρα, στην Πατρών-Πύργου πριν λίγο καιρό. 350 + δίπλωμα για 2 μήνες. Τελικά με έγραψαν για 100ε και έφυγα. Αλλά για μια στιγμή ένιωσα μεγάλος μαλάκας.
Σορυ, αλλα για την Πατρων-Πυργου 142 χαω δεν ειναι λιγο.... :wave2:
lilipoua
28/05/2010, 04:18
Τί στο διάολο, εκπτωσεις κάνουν?? σε όλους για 2 μήνες...........μόνο σε εμένα πηραν το δίπλωμα για 3 μήνες??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Να μου πειτε πού ψωνιζετε ρε παιδιά.....να πάω κι εγω!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Υπομονη Τασο............ αλλά δεν έχεις να χάσεις τιποτα αν πας να ζητησεις να στο δωσουν νωρίτερα......... συνήθως όμως για παραβάσεις του στυλ : υπερβολική ταχυτητα, παραβαση ερυθρού σηματοδότη και αν σε τσιμπήσει το αλκοτεστ.............. δεν το δίνουν ευκολα!! :rolleyes: (been there, done that) :bigcry:
reinmeister
28/05/2010, 04:19
...για να μην μιλησω για την απολυτη ξεφτυλα...ακου 156 χλμ...λουγκρα...:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
YG#2: twra pou eisai pezos, ti 8a kaneis me ekeina ta mprizolakia? 8a enwsoume tas taratsas mas? :p
YG#3: giati den guriKSes PRIN kapoia xlm, sth gamhmena swsth deksia parakampsh na glitwseis ton 2mhno aera sou? :mad: :sick: :sad:
ΥΓ2: πεζός..?:lol: και πώς θα βγάζω τα ραντεβού μου με τους πελάτες μου, ρε καράφλα...?
Θα τις ενώσουμε ρεεε. Αν και τώρα πλέον δεν μένω εκεί...:wave2:
ΥΓ3: ρε αλτζχάιμερ λέμε. Τό έγραψα δεν διάβασες.
22.30 έκλεισα γραφείο, και το μυαλό ήταν σούπα. Τσι κόντρΕ και τα τσουτσέκια, θα σκεφτόμανΕ..?
Πηγαινε στον δικα και κλαψου λιγο
Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό. Στείλε με πμ.
Ναί ρε. Τώρα θα βγάζω και την πινακίδα όταν περνάω από βουλ/νης. Ημαρτον ρε.
Και ποιός νομίζεις ότι είμαι..? ο μαγκάιβερ με το υπερηχητικό χόνδα...? δεν τρέχω λέμε.:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Σορυ, αλλα για την Πατρων-Πυργου 142 χαω δεν ειναι λιγο.... :wave2:
Μα ήμουν με το supercar Panda 1.1!
Σοβαρά τώρα, δικό μου λάθος. Δεν ήταν ακριβώς Πύργου-Πατρών. Ήταν σε σημείο που θυμίζει όντως εθνική οδό, έξω από την Πάτρα, πηγαίνοντας Πύργο από Αθήνα.
Ένιγουει μικρή σημασία έχει. Το θέμα είναι πόσο μαλάκας νιώθεις όταν παίζεται το δίπλωμά σου, η δουλειά σου, επειδή απλά δεν πρόσεξες... Γιατί γι'αυτό δε μπορείς να κατηγορήσεις κανέναν τροχαίο, μόνο τον εαυτό σου.
Cpt. Haddock
28/05/2010, 04:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Μα ήμουν με το supercar Panda 1.1!
Σοβαρά τώρα, δικό μου λάθος. Δεν ήταν ακριβώς Πύργου-Πατρών. Ήταν σε σημείο που θυμίζει όντως εθνική οδό, έξω από την Πάτρα, πηγαίνοντας Πύργο από Αθήνα.
Περιφερειακή Πατρών μαλλον :winka:
Επιασε τόσα το ΠανΔα ή σε κοροϊδέψανε; :lol:
...για να μην μιλησω για την απολυτη ξεφτυλα...ακου 156 χλμ...λουγκρα...:lol: :lol:
ναί ρΕ λουκία, 156. Με το τριούμφ είμανε. Δε μπήγαινε άλλο. Δούλευε τρικύλινδρα.:rotflmao:
PortisHead
28/05/2010, 04:37
Τασο περαστικα.
Δες το κι αλλιως.
Ενισχυεις το φτωχο μας κρατος με τον οβολο σου :lol:
Ακομα περιμενω....ξερεις εσυ.... :beer:
Περαστικά σου ρε Τάσο, τι άλλο να πω.
Cpt. Haddock
28/05/2010, 04:43
[...]Με το τριούμφ είμανε. Δε μπήγαινε άλλο. [...]
τς τς τς....
:smokin:
Περιφερειακή Πατρών μαλλον :winka:
Επιασε τόσα το ΠανΔα ή σε κοροϊδέψανε; :lol:
Μου το έδειξε. Και του απάντησα "Άντε.. πιάνει τόσα?" :P Δεξιά κατηφορική στροφή. Πριν τα τούνελ αν θυμάμαι καλά. Απατεώνες. Μέχρι να τους δεις, σε έχουν "σκανάρει" ήδη.
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ?ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΓΡΑΨΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ,ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ..ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ 2 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ..
Αρχικά δημιουργήθηκε από xtasi
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ?ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΓΡΑΨΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ,ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ..b
:a014: Για.... :a014: πες..... :a014:
μαγκια σου η παραδοχη χωρις κλαψες.
Παπ...για διάβασε εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=52196&perpage=15&pagenumber=2) ...το ποστάρισμα του edmarios
ΧΑΧΑΧΑ!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΩ!ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ.ΜΕ ΝΙΚΗΣΑΝ ΑΠΛΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ.ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΠ, ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΘΑ ΣΕ ΓΡΑΨΩ,ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤ,ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ..ΔΛΔ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.(ΕΚΑΝΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ)
DimChios
28/05/2010, 05:20
ΧΑΧΑΧΑ!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΩ!ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ.ΜΕ ΝΙΚΗΣΑΝ ΑΠΛΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ.ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΠ, ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΘΑ ΣΕ ΓΡΑΨΩ,ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤ,ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ..ΔΛΔ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.(ΕΚΑΝΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ)
εξαρταται που εχεις βγαλει τη φωτοτυπια!
:winka: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
κοίτα προσπάθεια προσέλκυσης για μια φωτοτυπια...
PortisHead
28/05/2010, 05:28
Φωτοτυπια απο Υπ.Συγκοινωνιων με τη σφραγιδα τους πανω , και με γραψανε στην Αττικη οδο με το αυτοκινητο περισυ.
Απαντηση του οργανου : Δεκτες γινονται μονο οι προτωτυπες αδειες.Και ο ιδιος ο υπουργος να σου εχει σφραγισει την φωτοτυπια ,εγω θα σε γραψω.
βεβαια ηταν 20 ευρω (τα μισα σε 10 μερες) και δεν ασχοληθηκα παραπανω.
:(
Cpt. Haddock
28/05/2010, 05:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
κοίτα προσπάθεια προσέλκυσης για μια φωτοτυπια...
Να δεις που αυτός "δινει" τις κλησεις :look:
Τάσο, δυστυχώς τα πληρώνεις και λες και ευχαριστώ....:sad:
Τώρα όσον αφορά το χαρακτηρισμό "μαλάκας", με αυτή την έννοια, όλοι λίγο πολύ είμαστε, μιας και όλοι μας έχουμε συμπεριφερθεί αναλόγως όταν μας έχει δοθεί η ευκαιρία...
Απλά στη δική σου περίπτωση, είχες την ατυχία, να σκάσεις πάνω τους....:sick:
Εγώ ξέρεις τι λέω σε αυτές τις περιπτώσεις; Να πάει εκεί το κακό....
Και μη χειρότερα...:wave2:
για το θεμα της φωτοτυπιας δεν ξερω τι παιζει νομικα,
αλλα το 2001 πριν παρουσιαστω στο στρατο,εβγαλα
φωτοτυπιες απο το διπλωμα και κατι αλλες χαρτουρες και
το οργανο που τις επικυρωσε,μου τονισε οτι αυτη η φωτοτυπια,
δεν αποδεικνυει κατι στο δρομο και απαγορευεται να
την δειξω σε καποιον ελεγχο αντι του διπλωματος.
δεν ξερω για ποιον λογο απαγορευεται,πιθανον
γιατι και καλα μπορει να σου εχουν παρει το
διπλωμα και να κυκλοφορεις με την φωτοτυπια.
DimChios
28/05/2010, 05:39
Αφηστε να ψαρωσει ρε!
Gandalf dr685sm
28/05/2010, 05:40
Με φωτοτυπίες έτος 1996-1997 , μόλις είχα πάρει ενα rebel και δεν είχα παρά μόνο το δίπλωμα μου. Κάθε 3-4 μέρες, ο ίδιος Ζητάς με σταματούσε λίγο πριν την Γ.Α.Δ.Α και μετά το Park Hotel.
H ερώτηση κλασσική μετά την πρώτη φορα....
- Έχεις τα χαρτιά σήμερα;
- Οχι ... ακόμα περιμένω το Υπουργείο για την μεταβίβαση.
Κουνούσε το κεφάλι και με άφηνε να φύγω.
Την τελεύταία φορά που με σταμάτησε (η 5η νομίζω μέσα σε 20 μέρες) , πριν καν έρθει σε μένα είχα βγάλει και κρατούσα την άδεια κυκλοφορίας στα χέρια...
- Αίντε μπράβο... οχι τίποτα άλλο , αλλά θα σου έλιωναν στα χέρια οι φωτοτυπίες στο τέλος..:D
Ο τύπος ήταν απο τους παλιούς Ζ με μια μουστάκα μεγάλη. Ωραίος τύπος.
Trap... ότι είπαν τα παιδιά... πήγαινε στο τμήμα και πες οτι χρειάζεται το δίπλωμα για δουλειά και δεν έχεις πρόβλημα να πληρώσεις την κλήση και να σου κρατήσουν πινακίδες. 99% θα στο δώσουν πίσω.
Gandalf
Cpt. Haddock
28/05/2010, 05:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
[...]Trap[...]
:p :p :p
PortisHead
28/05/2010, 05:44
:p :p :p
Καρφιτσα δεν αφηνεις να πεσει κατω....
:lol:
Φωτοτυπια απο Υπ.Συγκοινωνιων με τη σφραγιδα τους πανω , και με γραψανε στην Αττικη οδο με το αυτοκινητο περισυ.
ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΕ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥΣ ΕΜΟΙΑΖΕ ΓΙΑ ΚΛΕΜΜΕΝΗ.ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΧΑΡΗ ΜΕ ΕΙΠΕ ΠΟΥ ΜΕ ΕΔΩΣΑΝ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ Η ΦΩΤΟΤΥΠΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΙΣΧΥΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ.ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ,ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ.ΠΡΟΧΘΕΣ ΓΡΑΨΑΝΕ 300 ΕΥΡΩ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ,Η ΟΠΟΙΑ(ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ) Η ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝΕ ΕΛΑΦΡΩΣ ΛΥΓΙΣΜΕΝΗ,ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΛΥΓΙΖΕΙ ΑΝ ΣΚΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΕΝΟΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ..
Gandalf dr685sm
28/05/2010, 05:54
Cpt... είπα κάτι που μου ξέφυγε;;;;;...:blush:
DimChios
28/05/2010, 05:56
εμενα παντως τις προαλλες ήρθε ενας πιτσιρικας στα 18, μου ζητησε εχγρωμη φωτοτυπια ταυτοτητας, να την κοψω, να την πλαστικοποιήσω κλπ κλπ!
Του λεω, σορυ ρε μαγκα, αλλα γιατι τοσος ντορος? Μια απλη φωτοτυπια δεν σου κανει δουλεια?
Οχι λεει, θελω να αφηνω την κανονικη σπιτι μη τη χασω και να δειχνω αυτην!
Μα, δεν καλυπτεσαι ετσι κι αλλιως με αυτη του λεω...
τι θε ρε μεγαλε τωρα? ο,τι γουσταρω θα κανω! κανε δουλεια σου κι ασε τα πολλα!
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
3 μερες μετα ερχεται φοιτητρια και μου δινει σε στικακι 2 φωτο απο 500 ευρω...
εκτυπωσε τα λεει, στην καλυτερη ποιοτητα...
:hypnotize :bawl:
Cpt. Haddock
28/05/2010, 05:57
Τ ΠΑΠ ειναι, οχι Τ Ραπ :lol:
DimChios
28/05/2010, 05:57
οχι οχι!
τραπ, καλα το ειπες!
re Μιτσμαν........αυτα ειναι υλικο για ΑΡΚΑ ...δεν τον ψαχνεις!? ...εισαι που εισαι της δουλειας...
ελπίζω να σε πλήρωσε με κέρματα... :wacko:
DimChios
28/05/2010, 06:23
mlkes ama me magwsoun na ta deiksete ayta!
:bawl: :bawl: :bawl:
Cpt. Haddock
28/05/2010, 06:24
mlkes ama me magwsoun na ta deiksete ayta!
:bawl: :bawl: :bawl:
Ναι, μεινε ήσυχος :smokin:
koulis19
28/05/2010, 06:26
Και στην βουλιαγμενης καθε βραδυ ακουγονται απο το σπιτι μου τα στησιματα που κανουν στα φαναρια.Φανταστειτε τι γινεται δηλαδη?
Τασο αντε με το καλο το διπλωμα πισω και ποτε ξανα.Το προστιμο ενταξει αλλα το διπλωμα ποναει.
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
DimChios
28/05/2010, 06:28
Ναι, μεινε ήσυχος :smokin:
ΚΑΤΑΛΑΒΑ!
2,8 ? εχουν :blush:
199507
2,8€ εχουν :blush:
κράτα μερικές φωτοτυπίες τότε γιατί σε βλέπω να καπνίζεις το δάκτυλό σου...
Cpt. Haddock
28/05/2010, 06:30
ΚΑΤΑΛΑΒΑ!
2,8 ? εχουν :blush:
Εχει περιπτερο "μέσα" πλεον :D
DimChios
28/05/2010, 06:33
θα μπει ο λα τραπ (http://media.photobucket.com/image/la%20trappe/thebrewclub/LaTrappe.jpg) και θα πει οτι του μαμαμε το Φρεντ στο zwan!
:blush:
Gandalf dr685sm
28/05/2010, 06:53
εντάξει ρε παιδιά μην βαράτε... με το πήξιμο που έχω στην δουλειά και με 20 ανοιχτές οθόνες πάλι καλά που έγραψα εδώ και οχι σε κανά mail να το στείλω...:lol:
Gandalf
Dimτσίου, ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ. :evil: :mad:
Ρε μαλέα, γράφει πουθενά για φωτοτυπίες ο τίτλος...?:mad:
και κάτσε φρόνιμα γιατί θα σΕ κάνω τις @γγελίες κώλο.
Trap... ότι είπαν τα παιδιά... πήγαινε στο τμήμα και πες οτι χρειάζεται το δίπλωμα για δουλειά και δεν έχεις πρόβλημα να πληρώσεις την κλήση και να σου κρατήσουν πινακίδες. 99% θα στο δώσουν πίσω.
Gandalf
Δεν γίνεται αυτό ρε μάγε. Ευχαριστώ πάντως.:wave2:
Panopticon7
28/05/2010, 07:02
Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό. Στείλε με πμ.
Νομιζω απο κοντα θα καταλαβεις καλυτερα, παρε το... μετρο και ελα να σου πω :lol: :lol: :lol:
DimChios
28/05/2010, 07:15
Dimτσίου, ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ. :evil: :mad:
Ρε μαλέα, γράφει πουθενά για φωτοτυπίες ο τίτλος...?:mad:
και κάτσε φρόνιμα γιατί θα σΕ κάνω τις @γγελίες κώλο.
θα μου κλ@σεις! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν γίνεται αυτό ρε μάγε. Ευχαριστώ πάντως.:wave2:
αφου εισαι κοτα!
:smokin:
199532
Παλιότερα, υπήρχε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον κόσμο ...!!! :(
(αρκούσε μια δήλωση: "Είμαι μαλάκας" και έκλεινε το ζήτημα - και δεν τραβιόμασταν 6 σελίδες..)
LOUKILOUK
28/05/2010, 07:58
ΔΕΝ είσαι μαλάκας...
...μόνο....
...είσαι μαλάκας και γκαντέμης μαζί.... :winka:
Τάσο πομονή ρε, όλοι την πατάμε την πεπονόφλουδα που και που.
Πάντως να πας κύριος και αξιοπρεπής και αφού πλερώσεις τη λυπητερή, ζητάς και από το δοίκα να σου δώκει χάρη για τα ρέστα, πασαπόρτια και τα τοιαύτα, καθότι μια ζώή "κύριος" και "χαρτί"... Ρίχτου και ένα "πρότερος έντιμος βίος κύριε ενοματάρχα"... που λεν και οι χαρτογιακάδες και μπορεί και να βουρκώσει να σε αγκαλιάσει και να σου σπρώξει το δίπλωμα στην κωλότσεπη δίπλα στην τσατσάρα... :lol: Και όπως και να έχει του σκας και ένα "ευχαριστώ τα μάλα" και "γεια χαρά νταν ρε τσίφτη" και τον κόβεις φέτες σαν γαλέο...
Αν δεν το προσπαθήσεις ποτέ δεν θα μάθεις τι θα μπορούσε να γίνει... είναι όπως η χυλόπιτα που έχεις σίγουρη αλλά πάντα πρέπει να τολμάς... και πάντα κύριος...ούτε παρακάλια ούτε κλάματα...Άλλωστε το είπε και ο σοφός λαός "παρακαλετό μο..νί, ξυνό γ@μίσι... :winka:
Καλύ τύχη φίλε και καλά ξεμπερδέματα με τα Μ.Μ.Μ. :wave2:
υ.γ. Τάσο πιάνει ρε η Αγγλίς τόσα...? Μήπως να στηρίξεις την υπερασπιστική σου γραμμή πάνω σε αυτή την βάση... για ρώτα και τον Καπ10, μπορεί να βρεις και άλλους μάρτυρες (υπό κάθε έννοια...) υπεράσπισης που να επιβεβαιώσουν ότι τόσο οι "Αγγλίδες" όσο και οι κάτοχοι αυτών ουδέποτε μπορούσαν ή επιθυμούσαν να υπερβούν τα 60 -70 χλμ/ώρα.:winka: :rotflmao:
Cpt. Haddock
28/05/2010, 08:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
[...]για ρώτα και τον Καπ10
220 (χωρις βαλιτσες και ελαφρια κατηφόρα - 218 στο gps)
Μιλάμε για το 955i που είχε ακριβές κοντέρ
reinmeister
28/05/2010, 08:02
220 (χωρις βαλιτσες και ελαφρια κατηφόρα - 218 στο gps)
Μιλάμε για το 955i που είχε ακριβές κοντέρ
αυτο τωρα το εγραψες για εντυπωσιασμο?:lol: :lol:
vangelis 64
28/05/2010, 08:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Τι σου είναι η αυτογνωσία τελικά... Δεύτερη ξαδέρφη νομίζω:winka:
Νταξ Τάσο,δες το θετικά το πράγμα.Τώρα καλοκαιριάτικα γλύτωσες λάδια και λάστιχα και δεν θα ταλαιπωρείσαι μες στη ζέστη.:cry: :cry:
Cpt. Haddock
28/05/2010, 08:06
αυτο τωρα το εγραψες για εντυπωσιασμο?:lol: :lol:
Οχι ρε ( αφου με ξέρεις)
ΠλΕροφορία έδωΚα :beer:
Το οτι ο tRap εχει κοφτη στα 160 δε σημαινει οτι πρεπει να δυσφημουμε τις αγγλίδες :evil:
Ρε συ Τάσε, ΕΝΑ δίπλωμα έχεις ?? :look:
reinmeister
28/05/2010, 08:08
Οχι ρε ( αφου με ξέρεις)
ΠλΕροφορία έδωΚα :beer:
Το οτι ο tRap εχει κοφτη στα 160 δε σημαινει οτι πρεπει να δυσφημουμε τις αγγλίδες :evil:
φιλαρακι εδω μαζι σου...το ποσα εχω σκασει για σετακια triumph δεν λεγεται...:D
Cpt. Haddock
28/05/2010, 08:09
φιλαρακι εδω μαζι σου...το ποσα εχω σκασει για σετακια triumph δεν λεγεται...:D
Πότε προλαβαινεις και τα φοράς ρε συ;
(εμενα μΕ βγαζουν αλλεργία :sad: )
reinmeister
28/05/2010, 08:10
Πότε προλαβαινεις και τα φοράς ρε συ;
(εμενα μΕ βγαζουν αλλεργία :sad: )