Σύνδεση

View Full Version : Αλλη μία φορά....

dimval
28/05/2010, 05:38
.... Λιγο πριν φύγω από τη δουλειά εχθές, με ενημερώνουν πως το καινουριο πανακριβο ποδήλατο, απλα λείπει από το σπίτι.... Το θράσος του κυκλώματος έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Αυτή τη φορά μπήκανε μέσα στην αυλή του σπιτιού, οπου υπάρχει σκυλος και αυτόματα φώτα και σηκώσανε 3 από τα 5 ποδήλατα που είχαμε στη κοινχρηστη αυλή (Σημειωτέον, δεν μπαινεις εκει αν δε ξερεις τι ψάχνεις). Με μαχαίρια στη τσέπη κατεβαίνω αποφάσισμένος Μενάνδρου, γνωρίζοντας πως δε με πέρνει. Τίποτα ουτε εκεί. "Φιλαράκο, τα καλά ποδήλατα τα φορτώνουν κοντεινερ και εξωτερικό".
Οργή και τσαντίλα με κάτι που δε μπορώ να αντιμετώπίσω, δεν εχει πρόσωπο. Καθότι είναι το 3ο που μου κλεβουν, προσωπικα εγκαταλείπω τη ποδηλασία. Φαινεται δεν εχω το δικαιωμα σε αυτόν το μπουρδελότοπο...
Θα καούν ζωντανοί αφού πρώτα τεμαχιστούν, έτσι και εντοπίσω το μοναδικό κομμάτι που έφερα στην Ελλάδα. Συνεχίζω να ψάχνω. Καμία ιδέα?

VANDA
28/05/2010, 05:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimval
Καμία ιδέα?

Μήπως να τα ανεβάζεις σπίτι; Πολύ κρίμα.. :(

menelaos46
28/05/2010, 05:43
Τι περιοχη στο εκλεψαν και τι ωρα?

TROOPER
28/05/2010, 05:48
:sick:

dimval
28/05/2010, 05:48
Το απόγευμα πήγα σε φιλικό σπίτι στα Πετράλωνα. Υστερα ήρθε φίλη επίσης με ποδήλατο. Καποιος τράβηξε το βλέμα και περιμένε μεχρι να βραδιάσει. Σπιτι το ανεβάζω πάντα, αυτή τη φορα το αφησα εκεί.... και ήταν η τελευταία. Αλλά μιλαμε για αποθηκευτικό χώρο αυλης, που δεν φαίνεται καν απο έξω. Αντιθετα, πρεπει να ψαξεις αρκετα.

Που αλλού μπορώ να ψάξω?

DimChios
28/05/2010, 05:52
.... το μοναδικό κομμάτι που έφερα στην Ελλάδα.

:sick: :sick: :sick:

:mad:

μακαρι να το βρεις ρε φιλε!

menelaos46
28/05/2010, 05:52
Κοιτα για να πηγε ομονοια το ποδηλατο πρεπει να το πηρε ναρκωμανης και εκει τα δινουν για μια δοση. Δυσκολο το κοβω αφου λες οτι ηταν χωρος που δε φαινεται.
Τωρα καπου αλλου δε ξερω αλλα δε νομιζω να εχεις και πολλες πιθανοτητες να το βρεις αν το εχουν παρει αλλοι.
Συνηθως κλεμενα βρισκεις μονο αν ξερεις καποιον που μπορει να ξερει πιοι παιζει να το εκλεψαν σε συγκεκριμενοι περιοχη.
Εκει στα πετραλωνα εχει και πολλους αλλοδαπους κι αντε να βγαλεις ακρη.... με ποιον να πρωτο συνεννοηθεις.
Ρωτα και στην ασφαλεια της περιοχης μηπως εχουν υπ'οψην αλλα κρουσματα δε ξερεις ποτε τι γινεται.

Red Rider
28/05/2010, 05:54
Με μαχαίρια στη τσέπη κατεβαίνω αποφάσισμένος Μενάνδρου, γνωρίζοντας πως δε με πέρνει.

Αυτο δεν ηταν και πολυ συνετο,ε?

Σου ευχομαι να το βρεις..

Cpt. Haddock
28/05/2010, 05:54
:sad: :sick:

devil's animal
28/05/2010, 05:55
αφγανοι συνηθως τα τρωνε τα ποδηλατα...

κριμα.ελπιζω να βρεθει...
:(

Aggelos_SV
28/05/2010, 05:56
Ρε συ Δήμο,χτες μίλαγα με ένα φιλαράκι που ξεκίνησε κι αυτός να ασχολείται με ποδήλατο κλπ.
Υπάρχει ελληνικό φόρουμ (αν δεν το ξέρεις ήδη) που ίσως θα ήταν καλή ιδέα να ποστάρεις κι εκεί μπας και βγάλεις καμιά άκρη.
Μακάρι να το βρεις σύντομα...

menelaos46
28/05/2010, 05:56
Και κατι αλλο επειδη δεν ειναι ενα απλο ποδηλατο και φανταζομαι θα ειναι και χαρκτηριστικο να πας να κανεις μηνυση κατ'αγνωστου σε περιπτωση που βρεθει να το παρεις και να το περιγραψεις πληρως αλλα να δηλωσεις και τιμη-αξια.

dimval
28/05/2010, 06:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Ρε συ Δήμο,χτες μίλαγα με ένα φιλαράκι που ξεκίνησε κι αυτός να ασχολείται με ποδήλατο κλπ.
Υπάρχει ελληνικό φόρουμ (αν δεν το ξέρεις ήδη) που ίσως θα ήταν καλή ιδέα να ποστάρεις κι εκεί μπας και βγάλεις καμιά άκρη.
Μακάρι να το βρεις σύντομα...

Το ξέρω το forum αλλα δε θα βγει ακρη απο εκεί, οπως και με πολλους αλλους. Γενικά αποφευγω να ανεβάζω στοιχεία σε τετοια φορουμ, γιατί δε ξέρεις ποιανού η όρεξη 8α ανοιξει....

Cpt. Haddock
28/05/2010, 06:08
Το ξέρω το forum αλλα δε θα βγει ακρη απο εκεί, οπως και με πολλους αλλους. Γενικά αποφευγω να ανεβάζω στοιχεία σε τετοια φορουμ, γιατί δε ξέρεις ποιανού η όρεξη 8α ανοιξει....

Τα ειχατε κλειδώσει;

dimval
28/05/2010, 06:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τα ειχατε κλειδώσει;

Δυστυχώς όχι, πίστευα στο απαραβίαστο του ιδιωτικου χώρου. Και να φανταστείς πως έξω από το σπιτι δε το άφηνα ποτέ αν δεν ειχα οπτικη επαφή.

makis206
28/05/2010, 06:27
Την ποδηλασία ΜΗΝ την εγκαταλήψεις για κάνεναν π@ύστη, εύχομαι να βρεθεί το συντομότερο..:beer:

Cpt. Haddock
28/05/2010, 06:29
Δυστυχώς όχι, πίστευα στο απαραβίαστο του ιδιωτικου χώρου.

να πω οτι εισαι και καινουριος στο χωρο και δεν ξερεις; :sick:

Nik0s
28/05/2010, 06:35
Εγώ το κλειδώνω από την πρώτη μέρα μέσα στο λεβητοστάσιο....

Μακάρι να το βρεις.

corleonne877
28/05/2010, 09:41
φιλε κατ αρχην λυπαμαι για το ποδηλατο κατα δευτερον ο σκυλος που ειπες οτι εχεις δε του ορμηξε η τουλαχιστον δε γαυγισε????? τι σκυλι εχεις??? :confused: :confused:

Allst@rf
28/05/2010, 10:14
δυστυχώς φίλε μου και εμένα μου "φάγαν " το ποδήλατάκι μου χθες το βράδυ.δεν ήταν και κανένα φοβερό εργαλείο,ένα ιντεάλ στράικ ήταν με μπρος πίσω δίσκοφρενα των τριακοσίων ευρώ ,αλλά μου ήταν πολύ χρήσιμο και το αγαπούσα.
Το είχα κλειδωμένο στην καγκελόπορτα του ακάλυπτου και σπασαν το κάγκελο με λοστό.τι διάλο ρε πούστη μου τόσο ανάγκη το είχαν...
Τι να πω και γω ρε φιλαράκι,αν ήταν το τρίτο που σου τρώνε,τότε μάλλον δε σε θέλει...

dimval
28/05/2010, 10:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από corleonne877
φιλε κατ αρχην λυπαμαι για το ποδηλατο κατα δευτερον ο σκυλος που ειπες οτι εχεις δε του ορμηξε η τουλαχιστον δε γαυγισε????? τι σκυλι εχεις??? :confused: :confused:

Δυστυχως το ζώο ήταν μέσα και κανεις δεν εδωσε σημασία αν γαβγιζε η οχι. Αν τον παιρναμε στα σοβαρα, ίσως να είχα γλυτώσει ένα μισθό!

corleonne877
28/05/2010, 10:26
κριμα φιλαρακι τι να πω..... :sad: :sad:

the big boy
28/05/2010, 10:56
κριμα ρε συ................δυστυχως ξερω και εγω πως ειναι να σου κλεβουν ποδηλατο..........λυπαμαι που θα το πω, αλλα πολυ δυσκολα θα βρεθει.............εδω δεν το βρηκα εγω σε μια επαρχιακη πολη οπως η λαρισα και ας ηταν το μοναδικο ποδηλατο του ειδους του στην πολη.........ποσο μαλλον στην αθηνα.....στο ευχομαι παντως......:(

project.breeze
28/05/2010, 11:15
Ρε παιδιά μεταξύ μας,είναι τυχαίο το περιστατικό με την ταυτόχρονη σχεδόν αλλαγή του avatar του Cpt.Haddock;:smokin:

Υ.Γ Φίλε αφού το ποδήλατο είναι σπάνιο,το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να πας σε όλα τα ποδηλατάδικα της περιοχής και να τους πεις να έχουν τον νου τους.Αν πρόκειται για πρεζάκια (δεν νομίζω να υπάρχει σπείρα που κλέβει ποδήλατα,είναι λίγο υπερβολικό),ίσως στην ανάγκη τους για χρήματα να προσπαθήσουν να το σπρώξουν εκεί

DimChios
28/05/2010, 11:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Ρε παιδιά μεταξύ μας,είναι τυχαίο το περιστατικό με την ταυτόχρονη σχεδόν αλλαγή του avatar του Cpt.Haddock;:smokin:

ωραιο θρεντ για χαβαλε διαλεξες! :rolleyes:

project.breeze
28/05/2010, 11:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ωραιο θρεντ για χαβαλε διαλεξες! :rolleyes:

Φαντάζομαι δεν διάβασες το υστερόγραφο

Pardalotzatziki
28/05/2010, 14:00
Η κλοπη δεν ειναι λογος για να εγκαταλειψεις κατι που προφανως αγαπας...

Αλλα πως το αφηνεις ξεκλειδωτο οταν σου εχουν ηδη κλεψει δυο?
Ξερω δεν θες να ακους τετοια λογια τωρα....αλλα...

Εχω ενα της πλακας των 100Ε και την κλειδαρια την εχω μονιμα οπου και αν το αφησω...

Ευχομαι να το βρεις...
Το οτι ειναι συλλεκτικο/μοναδικο βοηθαει....

:wave2:

Gi_4ce
28/05/2010, 14:18
Κατέβα μοναστηρακι σαββατο βραδυ.

Τοσο καιρο δουλευω εκει κατω, τα ποδηλατα, σαββατο βραδυ τα εβλεπα να περνανε εξω απο την καφετερια.

Μια μερα ενας εδινε ενα hillmaster για 20 Ευρω...

Καθηκια...

Panopticon7
28/05/2010, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αφγανοι συνηθως τα τρωνε τα ποδηλατα...

Οντως, οι αφγανοι κλεβουν ποδηλατα, οι αλβανοι κλεβουν σπιτια και οι Γεωργιανοι βιαζουν γυναικες :lol:

Orfeus
28/05/2010, 15:16
dimval εχεις πμ

stelios thunder
29/05/2010, 14:38
παντωs ρε παιδια και στη νεα μακρη που μενω ολα τα πακιστανα κυκλοφορουν με τσιλικα ποδηλατα,εχουν δισκοφρενα,αναρτησειs,αφου τα χαζευω.........ευχομαι να το βρειs φιλε......