View Full Version : Θεσσαλονίκη-Βόλος για ένα φοιτητή!
Γεια σας,
*Λοιπόν,πιστεύω ότι έχω περάσει θεσσαλονίκη στα σίγουρα!Έτσι,θα ήθελα να ρωτίσω εσάς που έχετε προφανέσατα μεγαλύτερη εμπειρία από μένα στις δαιδρομές!
*Το Σεπτέμβρη κλείνω τα 18 και θα βγάλω δίπλωμα 125cc,και θέλω ένα μηχανάκι(είτε αυτό σημαίνει παπί ή μοτοσυκλέτα) για να κάνω αυτή τη απόσταση.
*ΞΕΡΩ ότι στα 125cc τα περισοτερα μηχανακια κάνουν την απόσταση αυτή.ποιό όμως θα είναι πιο ασφαλές για τη διαδρομή το χειμώνα,που θα πρέπει να έχω κάποιες αποσκεύες?
*χόντα <3
*Δώστε μου τα φώτα σας!
Cpt. Haddock
28/05/2010, 07:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από erstyle
ποιό όμως θα είναι πιο ασφαλές για τη διαδρομή το χειμώνα,που θα πρέπει να έχω κάποιες αποσκεύες?
το τρένο :wave2:
Κανένα....να παίρνεις το ΚΤΕΛ ή το σιδηρόδρομο....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
το τρένο :wave2:
Τι πράμα είσαι....κανένας δεν σ' έχει......:lol:
Cpt. Haddock
28/05/2010, 07:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Τι πράμα είσαι....κανένας δεν σ' έχει......:lol:
απο παιδί :lol:
Κοιτα, αν αυτός γουστάρει να περνάει προποδες Ολυμπου χειμώνα με μπαγκάζια και με 125αρι, δικο του θεμα. :winka:
απο παιδί :lol:
Κοιτα, αν αυτός γουστάρει να περνάει προποδες Ολυμπου χειμώνα με μπαγκάζια και με 125αρι, δικο του θεμα. :winka:
Μαζί σου.......
θέλω να σε αρωτίκσω και κάτιτις για τον τίγρη του 2010 κάποια στιγμή ελόγουσου....
To A1 δεν ειναι μεχρι καποια αλογα (30,35) και οχι κυβικα?
Αφου <3 Honda, γιατι οχι CBF250?
Το χειμωνα θα θες να παιρνεις το κτελ μαλλον, οπως λεει και ο καπτεν :winka:
*Δώστε μου τα φώτα σας!
καντο εσυ μια φορα κι ελα να σου δωκω Φθοριου, Xenon , Ledακια ΟΤΙ ΘΕΣ....! :wave2:
Cpt. Haddock
28/05/2010, 08:08
θέλω να σε αρωτίκσω και κάτιτις για τον τίγρη του 2010 κάποια στιγμή ελόγουσου....
οτι θες :beer:
νταξ...ειπαμε να λεμε μαλακιες αλλα οχι κι ετσι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τσου ρε Λάκηδες, που μου θέλετε τουλάχιστον 2 cc/Km για να κουνήσετε τον κώλο σας ...!!! :smokin:
sapila racing
28/05/2010, 08:21
Να πάρεις ενα 250 μονοκύλινδρο να πηγαίνεις κύριος.
Ρε μπαρμπάδες εδω μέσα, νέο παιδί είναι ,δεν μασάει.
Εγω ανεβοκατέβαινα Αθήνα Θεσσαλονίκη και πίσω με 250 χειμώνα καλοκαίρι, με συνφοιτητή συνεπιβάτη για μείωση εξόδων και με πατερίτσα στη σχάρα μαζί με τα πράματα.
Μόνο μια φορά αναγκάστηκα και κατεφυγα στο τρένο, μια και ειχε τόσο χιόνι που δεν πήγαινε. Φτάσαμε Κατερίνη και το βάλαμε στο τρένο, ξεκινήσαμε όμως. :winka:
Αμα είσαι νέος και ωραίος και δεν είσαι μπούλης, μια χαρά πας, απλά με 250 και οχι 125. :winka:
Παρε τον τιγρη της Honda αφου εισαι και hondaκιας............καλο σχολειο,λιγα λεφτα,μεσα στα ορια του διπλωματος.
Θα σου μεινουν λεφτα για καλο εξοπλισμο και για τις κρυες μερες εισητηρια για Κτελ η Σιδηροδρομο..........!!!:rotflmao: :rotflmao:
Ο κολλητος μου για 3 χρονια Χειμωνα-καλοκαιρι πηγαινοερχοταν Κοζανη-Καβαλα με τον τιγρη.
Akatanomastos
28/05/2010, 08:24
κατσε ρε μαν να βγουν τα αποτελεσματα να δεις που θα περασεις,
μην παρεις μηχανακι για θεσσ. βολο και τελικα δεν σου κανει
Cpt. Haddock
28/05/2010, 08:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Εγω ανεβοκατέβαινα Αθήνα Θεσσαλονίκη και πίσω με 250 χειμώνα καλοκαίρι, με συνφοιτητή συνεπιβάτη για μείωση εξόδων και με πατερίτσα στη σχάρα μαζί με τα πράματα.
Ναι ρε φιλε κι ο παππούς μου έκανε τον αγροτικο γιατρό με αλογο το '30... :smokin:
Προχωράει ο κόσμος Χαρίλαεεεε :lol:
(για το 250 συμφωνώ)
:wave2:
Akatanomastos
28/05/2010, 08:26
φιλε
παρε ενα αμαξακι
να βαζεις και την γκομενα μεσα,
τουμπανο απο πραγματα
με θερμανση
μουσικουλα
200αρου στην εθνικη
να εισαι αρχοντας
και ασε τις περιπετειες..πεθαναν:winka:
sapila racing
28/05/2010, 08:29
Ναι ρε φιλε κι ο παππούς μου έκανε τον αγροτικο γιατρό με αλογο το '30... :smokin:
Προχωράει ο κόσμος Χαρίλαεεεε :lol:
(για το 250 συμφωνώ)
Μα δεν ζοριζόμουν, το φχαριστιόμουνα.
CB250RS δικάβαλο, 6 ώρες Αθήνα Θεσσαλονίκη, παντός καιρού, πολλές φορές νύχτα, με 2 στάσεις.
Μια Καμμένα Βούρλα στο πριγκηπικόν και μια στα Τέμπη κατω απο τη γεφυρα.
Τουλάχιστον 4 φορές το χρόνο πάνω κάτω. Θα βρω και καμμια φωτό. :wave2:
Sorry αλλά αν είσαι μηχανόβιος δεν μπαίνεις σε ΚΤΕΛ η τρένο εκτός κι αν συντρέχει σοβαρος λόγος. :winka:
Περεμπιπτόντως ο δικός μου παππούς το 30 ηταν γιατρός στην Θράκη, αλλά είχε Ford Model T. :smokin:
Ρε συνταξιούχοι του ΤΕΒΕ όλοι σας......είδε κανένας σας την λέξη άνεση πουθενά στην ερώτηση...???
Για ασφάλεια ρωτάει το παιδί........θα τον βγάλετε χειμώνα καιρό , νέο οδηγό , να παγαίνει πίσω από Βουλγάρικη νταλίκα με σουρωμένο το τετράποδο που την οδηγάει....???
Όσο για το παλιά....παλιά υπήρχαν και δεινόσαυροι.....:smokin:
Cpt. Haddock
28/05/2010, 08:31
Περεμπιπτόντως ο δικός μου παππούς το 30 ηταν γιατρός στην Θράκη, αλλά είχε Ford Model T. :smokin:
Καλύτερο το αλογο :lol:
Ειπα και πριν, με 250 γίνεται. Με 125αρι ειναι πιο ταλαιπα (και για το μηχανακι)
Sorry αλλά αν είσαι μηχανόβιος δεν μπαίνεις σε ΚΤΕΛ η τρένο εκτός κι αν συντρέχει σοβαρος λόγος
Το παιδί δεν ειναι (ακόμα) μηχανόβιος. :winka:
:beer: :beer: :beer:
sapila racing
28/05/2010, 08:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
φιλε
παρε ενα αμαξακι
τουμπανο απο πραγματα
με θερμανση
μουσικουλα
200αρου στην εθνικη
να εισαι αρχοντας
Tελικά δεν είσαι ακατανόμαστος....
Ρούλη!:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
φιλε
παρε ενα αμαξακι
τουμπανο απο πραγματα
με θερμανση
μουσικουλα
200αρου στην εθνικη
να εισαι αρχοντας
και να χασει την περιπετεια και την ελευθερια της μηχανης??
συμφωνω με την ανεση του αμαξιου αλλα ποτε δε νικησε την επιθυμια να καβαλησω.
συμφωνοι, μουσικουλα, γκομενα κτλ... Αλλα οταν με περασει μηχανακι απο την εξωτερικη εχω βγει εξω για οτο-στοπ σε μοτοσυκλετιστες :rotflmao:
αλλοι κανανε Αγγλια - Ελλαδα με DT125.... :eyepop:
στα Τέμπη κατω απο τη γεφυρα.
Ρε συ Άρη ...
Ντίρλα οδηγούσες ..??? :look:
(δεν υπήρξε ποτέ γέφυρα στα Τέμπη ..) :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε συ Άρη ...
Την πρώτη, μετά την Ραψάνη εννοεί...
Akatanomastos
28/05/2010, 08:40
Tελικά δεν είσαι ακατανόμαστος....
Ρούλη!:rotflmao:
δεν μιλαω για μενα ρε:rotflmao:
εγω δεν εχω ουτε διπλωμα
απλα για να σωσουμε τον νεο μην κανει τα ιδια λαθη:wacko:
sapila racing
28/05/2010, 08:44
Ρε συ Άρη ...
Αφού την ξέρεις, την κρεμαστή εννοώ.
Μπαίνεις με το μηχανάκι απο το δρομάκι στο παρκινγκ μετα την Αγ.Παρασκευή (κατεβαινοντας) και βρίσκεσαι κατ ευθειαν στα σουβλάκια και την μπυρίτσα σου.
Τουλάχιστον τοτε ετσι ηταν. :beer: :beer:
Την πρώτη, μετά την Ραψάνη εννοεί...
Είσαι ανόητος .. :blush:
Αφού την ξέρεις, την κρεμαστή εννοώ.
Νόμισα μιλάς για γέφυρα που έμπαινε από κάτω το μηχανάκι .. :beer:
sapila racing
28/05/2010, 08:48
Και όπως είσαι σχεδόν κατω απο τη γέφυρα, χαλαρώνεις και παίρνεις και ματι. :winka:
:lol: :rotflmao: :lol:
Στα διόδια το βράδυ είχε πλάκα, έσβηνα τα φώτα απο μακριά και περναγα με καμμια 120 μες το σκοτάδι. :D
Ε ρε γελια, τότε δεν πληρώναμε πουθενά αφού ετσι κι αλλιώς μας αφήνανε, απλά κάναμε πλάκα.
Είσαι ανόητος .. :blush:
Μου το λέει κ' η γκόμενα αυτό....αλλά κάτω απ' την κρεμαστή μόνο χαλβά σαπουνέ είχε.....:beer:
devil's animal
28/05/2010, 09:32
ninja250
νομιζω καλυπτεσαι απο τα αναλογια των αλογων με το βαρος.
ας πουν ομως και οι γνωστες.
βεβαια και κανα δικαστηριακι να φας,δεν τρεχει τιποτα...σε 2-3 χρονια που θα γινει το δικαστηριο θα εχεις βγαλει το μεγαλο και αν οχι τραβα αναβολη.
project.breeze
28/05/2010, 10:10
*ΞΕΡΩ ότι στα 125cc τα περισοτερα μηχανακια κάνουν την απόσταση αυτή.ποιό όμως θα είναι πιο ασφαλές για τη διαδρομή το χειμώνα,που θα πρέπει να έχω κάποιες αποσκεύες?
Κακώς ξέρεις ότι τα 125cc κάνουν αυτή την απόσταση,γιατί θεωρητικά μεν την κάνουν,πρακτικά όμως το να κυκλοφορείς πάνω στην Ε.Ο με τόσο μικρό μηχανάκι εκτός από κουραστικό είναι και επικίνδυνο.Ειδικά όταν βάλεις στην εξίσωση το ότι είσαι άπειρος οδηγός και προσθέσεις αποσκευές και χειμώνα μιλάμε για επικίνδυνες αποστολές
*χόντα <3
Δε μας τα λες καλά...
project.breeze
28/05/2010, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ninja250
βεβαια και κανα δικαστηριακι να φας,δεν τρεχει τιποτα...σε 2-3 χρονια που θα γινει το δικαστηριο θα εχεις βγαλει το μεγαλο και αν οχι τραβα αναβολη.
Αν μιλάμε για απλή κλήση της τροχαίας και δικαστήριο λόγω διπλώματος θα την γλυτώσει,αν όμως εμπλακεί σε τίποτα άλλο,μαύρο φίδι που τον έφαγε 18 χρονών παλλικάρι...
Panos1313
28/05/2010, 10:21
Με fx-125 ειχα κανει καμποσες φορες το Θεσσαλονικη-Καρδιτσα μικροτερος. Αμα θες ΜΗΧΑΝΑΚΙ σονι και καλα (αν και εγω θα προτεινα ενα 250αρι) ειναι μια καλη επιλογη. Σταση δεν χρειαζεται, τα χιλιομετρα για 125αρι ειναι εκπληκτικα καλα (λογικα με 1 μικροτερο γραναζι πισω βλεπεις 130 καθαρα), καταναλωση λογικη, το μηχανακι ειναι σταθερο. Τωρα η ασφαλεια ειναι σχετικη, δεν υπαρχει "ασφαλες" μηχανακι . Μια τσαντα στην πλατη, και ενα καλο στερεωμα μιας τσαντας στο πισω μερος της σελας (εχει και κατι σαν φτερο για καλυτερο στερεωμα) εισαι ενταξει
sapila racing
28/05/2010, 10:25
Τωρα που το ξανασκέφτομαι, τα πράγματα ηταν διαφορετικά παλιότερα, με την εννοια οτι με ενα 250 και σταθερά 120-125 δεν σε πέρναγαν και πολλά αυτοκίνητα και κυρίως κανένα λεωφορείο η φορτηγό.
Αν πάντως το δίπλωμα καλύπτει το Ninja 250 θα ειναι ΟΚ.
@captain
Σιγουρα καλυτερα με το άλογο, αφού απ οτι μου χουν πει το Ford συνέχεια κόλλαγε στις λάσπες και το βγαζανε με τα βόδια. :beer:
αρη την ζουζου την ξεκινησες μετα το πρωτο σου ταξιδι η πριν ??:lol: :lol: :lol:
ρε μπαγλαμα εισαι 45 ΝΙΩΣΕ!!!
τοτε στο εθνικο οδικο δικτυο προχωρουσανε αυτοκινητα που σταματαγες καθε 2 χλμ για να ριξεις νερο στο ψυγειο και το 125 ηταν σκοτωστρα.τωρα το 125 ειναι ταφος και στην εθνικη κυκλοφορανε νταλικες και 5αλιτρα τζιπ.
θες 250 τουλαχιστον για να μη πω 400 για να εισαι ανθρωπος.αλλιως καταντας οπως εσυ και κλαφτα ...
Cpt. Haddock
28/05/2010, 10:42
Τωρα που το ξανασκέφτομαι, τα πράγματα ηταν διαφορετικά παλιότερα, με την εννοια οτι με ενα 250 και σταθερά 120-125 δεν σε πέρναγαν και πολλά αυτοκίνητα και κυρίως κανένα λεωφορείο η φορτηγό.
Αυτό λέω κι εγω.... Πήγαινε ο πατέρας μου Αθηνα-Γιαννενα με Jawa 185 cc αλλα συναντούσε 10 αυτοκίνητα σε όλη τη διαδρομή...
:lol:
Τωρα κινδυνεύεις να σε φάνε εαν εισαι με κανενα "μικρό", ειδικα εαν πετύχεις αυτον (http://www.youtube.com/watch?v=k71OcnN05qI) :look:
(μεταπολεμικά ο παππους πήρε ενα Willy's :D )
παιδιά,σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας!
*δλδ,κάποιοι εδώ ισχυρίζονται ότι με το δίπλωμα Α1 θα μπορώ να έχω πάνω από 125?
* παράδειγμα κανένα μοντέλο από μηχανή παραπάνω απο 125cc μπορώ να καβαλάω με το Α1??
* μάγκες θέλω να είμαι πλήρως νόμιμος!(να με καλύπτει το δίπλωμα)
* τα λεφτά δν είναι πρόβλημα για την αγορα μηχανής!
* χόντα κατά προτίμηση!
* αν έχω βγάλει το δίπλωμα για 50αρι,θα είναι πιο εύκολο να βγάλω το Α1?
τα ιδια και τα ιδια λολ.
οποτε ρωταει κατι καποιος νεος στον χωρο της μηχανης
ειμαι σιγουρος τελικα οτι καποιοι εδω μεσα στα 6 τους αντι για ποδηλατο με βοηθητικες ξυνανε αστραγαλο με μινι-μοταρντ και στα 10 ηταν σερρες και μεγαρα...
σρυ αλλα βαρεθηκα να βλεπω ατομα να αποθαρυνουν αλλους στο να παρουν μηχανη λες και οι ιδιοι γεννηθηκαν με κανα γκριπ στο χερι...
απανω του φιλε να παρεις . οχι 125 ομως μαλλον θα σε κουρασει :beer:
http://www.betamotor.com/it/street/bikes/urban-200-2008
DimChios
28/05/2010, 11:50
Ρε συνταξιούχοι του ΤΕΒΕ όλοι σας......
ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΙΝΩ ΝΕΡΟ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
*δλδ,κάποιοι εδώ ισχυρίζονται ότι με το δίπλωμα Α1 θα μπορώ να έχω πάνω από 125?
* παράδειγμα κανένα μοντέλο από μηχανή παραπάνω απο 125cc μπορώ να καβαλάω με το Α1??
Έχει αλλάξει πολλαααααά χρόνια το 125cc.
Από το Υπουργείο Μεταφορών (http://www.yme.gr/?getwhat=1&oid=362&id=&tid=362):
Να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του για άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας ισχύος μέχρι 25kW ή με λόγο ισχύος προς βάρος μέχρι 0,16kW/kg ή το 21ο έτος της ηλικίας του για άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας οποιασδήποτε ισχύος ή λόγου ισχύος προς βάρος.
Αυτό σημαίνει μέχρι 33,5 άλογα. Το Ninja 250 μπορείς να το οδηγήσεις. Τόσα βγάζει. Η Kawasaki το έφτιαξε ακριβώς για να είναι στο ανώτατο όριο την κατηγορίας. Κατ' εμέ μιας και θα κινήσαι σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας είναι ό,τι καλύτερο μιας και θα σε βοηθάει το φέρινγκ. Βρίσκεις και μεταχειρισμένο σε καλή τιμή.
Υπόψιν ότι πολλοί αστυνομικοί δεν ξέρουν ακόμα το παραπάνω (νομίζω ισχύει από το 2002...) οπότε αν σε σταματήσουν έσω προετοιμασμένος για κουβέντα. Το δίπλωμα γράφει επάνω τους δύο περιορισμούς (25KW ή 0,16kW/kg), αλλά μιας και θα 'σαι και σε επαρχία...
Τέλος, αφού θα κάνεις και ταξίδια είναι απαραίτητος εξοπλισμός, εκτός από κράνος και μπουφάν, γάντια, μπότες, και για το χειμώνα που θα ξυρίζει και παντελόνι. :wave2:
edit: ο εξοπλισμός δεν είναι μόνο θέμα ασφάλειας (εννοείται ότι είναι και αυτό), αλλά θα σε βοηθήσει και στο ταξίδι. Με ένα μπουφάν που θα κοπανάει από τον αέρα και θα φουσκώνει, θα μπάζει αέρα από τα μανίκια, με πόδια κρύα χωρίς μποτάκια κλπ θα σε ταλαιπωρηθείς αφάνταστα.
notakos600
28/05/2010, 12:31
Πάντως χώρια από τη πλάκα και το πληκτρολογείν, χειμώνας με μηχανάκι και ειδικά για τέτοιες εφιαλτικές αποστάσεις μάλλον αποθαρύνει παρά ενθαρύνει κάποιον να γίνει μοτοσυκλετιστής.
Μιλάμε για το κρύο της αρκούδας, σαν το έργο με τον ηλίθιο και τον πανηλίθιο που έφτασαν με το σούργελο στο Άσπεν κοκκαλωμένοι... :lol: :lol:
Pardalotzatziki
28/05/2010, 13:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Αυτό σημαίνει μέχρι 33,5 άλογα. Το Ninja 250 μπορείς να το οδηγήσεις. Τόσα βγάζει. Η Kawasaki το έφτιαξε ακριβώς για να είναι στο ανώτατο όριο την κατηγορίας. Κατ' εμέ μιας και θα κινήσαι σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας είναι ό,τι καλύτερο μιας και θα σε βοηθάει το φέρινγκ. Βρίσκεις και μεταχειρισμένο σε καλή τιμή.
Υπόψιν ότι πολλοί αστυνομικοί δεν ξέρουν ακόμα το παραπάνω (νομίζω ισχύει από το 2002...) οπότε αν σε σταματήσουν έσω προετοιμασμένος για κουβέντα. Το δίπλωμα γράφει επάνω τους δύο περιορισμούς (25KW ή 0,16kW/kg), αλλά μιας και θα 'σαι και σε επαρχία...
Τέλος, αφού θα κάνεις και ταξίδια είναι απαραίτητος εξοπλισμός, εκτός από κράνος και μπουφάν, γάντια, μπότες, και για το χειμώνα που θα ξυρίζει και παντελόνι. :wave2:
edit: ο εξοπλισμός δεν είναι μόνο θέμα ασφάλειας (εννοείται ότι είναι και αυτό), αλλά θα σε βοηθήσει και στο ταξίδι. Με ένα μπουφάν που θα κοπανάει από τον αέρα και θα φουσκώνει, θα μπάζει αέρα από τα μανίκια, με πόδια κρύα χωρίς μποτάκια κλπ θα σε ταλαιπωρηθείς αφάνταστα.
+1 ψηφο στο kavlasaki παρακαλω...και στον εξοπλισμο...
Cpt. Haddock
28/05/2010, 14:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από mplah
σρυ αλλα βαρεθηκα να βλεπω ατομα να αποθαρυνουν αλλους στο να παρουν μηχανη λες και οι ιδιοι γεννηθηκαν με κανα γκριπ στο χερι...
είσαι σιγουρος οτι διαβασες αυτο το θρεντ? :look:
Cpt. Haddock
28/05/2010, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
+1050
sapila racing
29/05/2010, 05:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αρη την ζουζου την ξεκινησες μετα το πρωτο σου ταξιδι η πριν ??:lol: :lol: :lol:
ρε μπαγλαμα εισαι 45 ΝΙΩΣΕ!!!
τοτε στο εθνικο οδικο δικτυο προχωρουσανε αυτοκινητα που σταματαγες καθε 2 χλμ για να ριξεις νερο στο ψυγειο και το 125 ηταν σκοτωστρα.τωρα το 125 ειναι ταφος και στην εθνικη κυκλοφορανε νταλικες και 5αλιτρα τζιπ.
θες 250 τουλαχιστον για να μη πω 400 για να εισαι ανθρωπος.αλλιως καταντας οπως εσυ και κλαφτα ...
Δεν σε πιάνω τρούπη.
Το να καβαλάς το μηχανάκι σου και να πηγαίνεις στην Θεσσαλονίκη σε 6 ώρες το 1987 κάποιοι το θεωρούσαν κατόρθωμα, αλλά εγω το έκανα συχνά και το φχαριστιόμουνα.
Ασε που πάντα υπήρχαν 3-4 εθελοντές συνεπιβάτες.
Ο καθένας κάνει οτι καταλαβαίνει φυσικά.
Αν πρόσεξες αυτό που είπα ειναι να πάρει 250 και οχι 125.
Και σιγα την διαδρομή Βολο Θεσ/νίκη.
Και δεν ειμαι 45!! :evil:
Δεν σε πιάνω τρούπη.
Το να καβαλάς το μηχανάκι σου και να πηγαίνεις στην Θεσσαλονίκη σε 6 ώρες το 1987 κάποιοι το θεωρούσαν κατόρθωμα, αλλά εγω το έκανα συχνά και το φχαριστιόμουνα.
Aστονα μωρε το μαλακα.Πηγε μια φορα Ιταλια στα 30 του και ξεστραβωθηκε.Αθηνα-Βολο με βεσπα 200,δικαβαλλο και φορτωμενο,τσιτα 115 χλμ λεμε.Μην πω για τα αλλα...:rotflmao: :rotflmao:
Δεν σε πιάνω τρούπη.
μαλλον εγω φταιω που δε με πιανεις.
1ον γιατι ειμαι γρηγορος και
2ον γιατι δεν εβαλα εμοτικον γελια σε καθε φραση μου...:sick: