Σύνδεση

View Full Version : ρουφιανα....

nio1981
30/05/2010, 16:44
δεν επεσα δεν χτυπησα

η διαδρομη πατρα-ναυπακτος-γαλαξιδι-ιτεα-δελφοι-αραχωβα(καφες)-λιβαδια(σουβλακια)-θηβα-αθηνα
με σκοπο να δω την αδερφη μου κ κατι φιλους κ σημερα να γυρισω απο ε.ο.
ξεκιναω σαββατο μεσημερι 16.00 απο πατρα με τρελη ζεστη (φυσικα φορουσα τα δερματα μου κρανος γαντια κλπ...προβλεπε)λιγο πριν φτασω γαλαξιδι εχει αναψει η κεφαλα μου και ανοιγω την ζελατινα να παρω λιγο αερα...μεγα λαθος....πριν περασουν λιγα δευτερολεπτα μελισσα-σφηγκα-σερσεγκι-ελικοπτερο-ιαπωνας καμικαζι δεν ξερω και εγω τι σφινωνει δεξια πανω απο το ματι μου.μεχρι να κανω δεξια να κοψω ταχυτητα εχει φυγει απο κει και εχει εγκλωβηστει ακριβως μπροστα στο ματι μου(δεν μπορουσε να φυγει λογο γυαλιων ηλιου...

αποτελεσμα 3 τσιμπιες,δαγκιες γυρω απο το ματι....ερχονται κ φωτο

μεχρι να βρω φαρμακειο στην ιτεα το ματι τουμπανο(κ δεν ειμαι και αλλεργικος)

η βολτα εγινε αλλα μιση...ουτε καφε ηπια ουτε σουβλακια εφαγα(εντολη γιατρου :a018: ) ουτε θηβα μπηκα(ειχε αρχησει να ενοχλει πολυ και βγηκα στην ε.ο. πριν την θηβα)

η βολτα θα ξαναγινει γιατι η διαδρομη μου αρεσε...ως τοτε..χαπια αλυφες και μακρια απο γκομενες....:rotflmao: :rotflmao:

199952

nio1981
30/05/2010, 16:45
και μια σημερινη

199953

georgio
30/05/2010, 16:51
πω ρε φίλε... τι λες τώρα...

πάλι καλά που μπόρεσες να κάνεις δεξιά και δεν έπεσες...

και μετά από μια μέρα και ακόμα είσαι πρησμένος τόσο;;

τι να πω περαστικά και ποτέ ξανά! :beer:

Υ.Γ.: γιατί ο γιατρός είπε όχι σουβλάκια;:confused:

guzzistas
30/05/2010, 16:59
:eyepop:

περαστικά!

S.Nikos
30/05/2010, 17:00
Περαστικά φίλος, καλά έκανες και το πόσταρες γιατί Καλοκαίρι είναι και όλοι θα μπούμε στον πειρασμό να ανοίξουμε έστω λίγο τη ζελατίνα... Πάντως φθηνά τη γλίτωσες θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο άσχημη η εξέλιξη.

Καλή ανάρρωση και να ξανακάνεις τη βόλτα όπως τη θες. :beer:

nio1981
30/05/2010, 17:01
κ ομως...παρα τον παγο που εβαζα συνεχεια.πιστευω οτι σε αυτο βοηθησε κ το κρανος...μια η ζεστη μια οτι πιεζε μαγουλο το εκανε χειροτερα...η τυπισα στο φαρμακειο μου ειπε να μην φαω χοιρινο για να μειωσουμε τις πιθανοτητες αλεργικου σοκ...ετσι μου ειπε ετσι λεω....παντως φτανοντας λιβαδια ειχε πριστει τοσο που δακρυζε το ματι μου και δεν ηθελα να με πιασει και νυχτα ετσι οπως ημουν....μην πεσω και πανω σε κανεναν...

Shaolin Monk
30/05/2010, 17:32
:sad: :sad: Περαστικα....

fantacid
30/05/2010, 17:44
η σφηγκα εζησε ή τη πεθανες???

:lol: :lol: :lol: :lol:

ελα μωρα μια χαρα εισαι αφου σταματησες ψύχραιμα γλιτωνοντας τα χειροτερα,
απλα δεν ειναι αναγκη να βαζεις τετοιες φωτο In public!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

σε δυο μερες θα σαι παλι ..κανονικος ανθρωπας!
:wave2:

nic mor
30/05/2010, 17:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio

και μετά από μια μέρα και ακόμα είσαι πρησμένος τόσο;;

μπα μη το λες αυτο και εγω πιο παλια που την επαθα
και οχι στην εξοχη αλλα στο χαλανδρι (πλατια κενεντι)
το καλο το πρηξιμο μου βγηκε μετα απο 2 μερες
και μιλαμε για παραμορφωση μεχρι και η βλεφαριδα
μου ειχε πρηστει :cry: :cry:
και το τσιμπημα ηταν στη μυτη:look:
γαμα τα τελος παντων περαστικα στο φιλο και
ποτε ξανα:wave2:

nio1981
30/05/2010, 17:51
οχι την ρουφιανα μου την γλυτωσε...με το που κουνησα τα γυαλια εφυγε....απο shoei να παει....

θα σου στειλω μια φωτο μολις γινω καλα να με δοξασεις...

οσο για τα μουτρα το ξερω οτι μια δυο μερες και ολα οκ....περισσοτερο με πειραξε που εχασα τα σουβλακια....:mad:

devil's animal
30/05/2010, 17:54
:uplate: :uplate: :uplate: :uplate:

περαστικα σου..

vangelis 64
30/05/2010, 17:57
Φτηνά τη γλύτωσες.:uplate:

Περαστικά σου.:beer: :beer:

SVX
30/05/2010, 18:06
περαστικα ρε φιλε...αλλα....... ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ κι εσυ!! :look: :cry:

:lol: :bigcry: :lol:

199958

nio1981
30/05/2010, 18:15
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

McGyver
31/05/2010, 01:17
Τέλος καλό, όλα καλά...

Περαστικά bro.

makis206
31/05/2010, 01:52
Περαστικά κι αγύριστα νά'ναι παλίκαρε :beer: :beer:

GIXXERAKIAS
31/05/2010, 03:03
Περαστικα στον φιλο.Παθων και γω αλλα που?Μεσα στο περιστερι νταλα μεσημερι κανα δυο χρονια πριν.....εγω δεν ειχα την ζελατινα ανοικτη τελειως,περασε ομ ως η $##$@!$@ απο το μικροτερο ανοιγμα πριν κουμπωσει και μου τραβηξε 2 καλες στο φρυδι...ε αυτο ηταν...με ακουσε ολο το μπουρναζι :rotflmao: :rotflmao:

Σημειωση δεν ειμαι αλλεργικος ευτυχως.Την πρωτη μερα ολα καλα,πηρα καποια αλλοιφη απο το φαρμακειο για να μην πρηστει οπως μου ειπαν αλλα @@@δια.:mad: την επομενη μερα ειχε κλεισει ο ματις και για δυο μερες δεν εβλεπα τιπουτις απο κεινη την μερια.:hypnotize

Συμπερασμα....δεν ανοιγουμε ποτε την ζελατινα (ποτε θα βαλουν αιν κον ρε πστ μου στα arai??:lol: :lol: ) εν κινηση.:D

jimmis5
31/05/2010, 03:30
Μην στενοχωριεσαι ειναι και μαμω τα Βοττοξ αλλοι πληρωνουν να τα κανουν αυτα

Περαστικα :wacko: :sick: :wave2:

VGER
31/05/2010, 03:39
Τι να λέμε ρε παιδιά τώρα... Είναι να μη σου τύχει....

Εδώ πριν από 3-4 χρόνια, μέσα στο κέντρο της Αθήνας :rolleyes: (Βασιλίσσης Σοφίας) σφήνωσε σφήκα, μεταξύ του μπουφάν και του κράνους....

Μέχρι να κάνω δεξιά, με κίνδυνο να με πατήσουν λεωφορεία, ταξί και λοιπά καννιβαλίζοντα οχήματα, και μέχρι να ανοίξω το μπουφάν και να βγάλω το κράνος, με είχε τσιμπήσει στον αυχένα, 6-7 φορές!!!:sick:

Τι άλλο να κάνεις ρε γμτ.....:sad:

Περαστικά φίλος!:wave2:

KaTaNaS
31/05/2010, 03:57
Έτσι ειναι οι σωστοι μηχανοβιοι! με σημαδια με ουλές και με τσιμπηματα! :lol:

ποιός ξέρει τι θα γραφουν στα δικα τους φορα οι σφίγκες; " εκει που πεταγα απο λουλουδι σε λουλουδι βρεθηκα απανεμα μπροστα σε μια μαυρη τζαμαρια, οταν ξαναβγηκα ημουν στην γειτονα χωρα! "

TROOPER
31/05/2010, 04:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Έτσι ειναι οι σωστοι μηχανοβιοι! με σημαδια με ουλές και με τσιμπηματα! :lol:

ποιός ξέρει τι θα γραφουν στα δικα τους φορα οι σφίγκες; " εκει που πεταγα απο λουλουδι σε λουλουδι βρεθηκα απανεμα μπροστα σε μια μαυρη τζαμαρια, οταν ξαναβγηκα ημουν στην γειτονα χωρα! "

:lol: :lol: :lol: :lol:

John Steed
31/05/2010, 04:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
οχι την ρουφιανα μου την γλυτωσε...με το που κουνησα τα γυαλια εφυγε....απο shoei να παει...

:rotflmao: :rotflmao:

Περαστικά αγορίνα, μόνο με ψυχραιμία παιδιά και δεν αφήνουμε ποτέ το τιμόνι μέχρι να σταματήσουμε (μαρτύριο)

nio1981
31/05/2010, 08:48
Μέχρι να κάνω δεξιά, με κίνδυνο να με πατήσουν λεωφορεία, ταξί και λοιπά καννιβαλίζοντα οχήματα, και μέχρι να ανοίξω το μπουφάν και να βγάλω το κράνος, με είχε τσιμπήσει στον αυχένα, 6-7 φορές!!!

σαν τον σουγλακο ενα πραμα δλδ???

οσο για το μποτοξακι απο δω και τουδε θα περιμενω και στην αριστερη πλευρα τσιμπιμα να ειμαι κομπλε....

για τα κοριτσια της παρεας μην στεναχωριεστε...ηδη εχει αρχισει να στρωνει....συντομα κοντα σας....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Vagelis Gar
31/05/2010, 08:59
Τι περνάει τελευταίο απο το μυαλό μιας σφήκας σε σύγκρουση στην ζελατίνα του κράνους?

Ο κώλος της :smokin:

Περαστικά φίλος και καλά έκανες και το ποστάρισες

nio1981
31/05/2010, 09:23
ειστε ψυχανωμαλοι ολοι σας................

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol:

camen
31/05/2010, 09:40
Τωρα το ειδα ρε φιλε:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Πω πω παλι καλα που την γλιτωσες με μερικα τσιμπηματα...Γρηγορα περαστικα Σακη:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

vaska
31/05/2010, 09:47
Ρε παπάρα πες ποιος σε τουμπάνιασε κι άσε τα περί σφίγγας και μέλισσας.

Ρε φίλε τώρα το είδα και μάλιστα σκεφτόμουνα να σε πάρω και τηλ να σου τα χώσω που δεν ήρθες το Σάββατο και με άφησες να τα βγάλω μόνος μου πέρα με τον camen. Τώρα πως είσαι φίλε καλά?
Να πας μια βόλτα σε παραλία να κάνεις οφθαλμόλουτρο (πες στο κορίτσι "εντολή Ιατρού") και όλα θα είναι οκ.

Φιλαράκι περαστικά θα σε πάρω τηλ το απόγευμα να δω τι κάνεις.....

nio1981
31/05/2010, 14:54
vaska στα ειπα...κανονισε με τους κακους να παμε να τις βαρεσουμε....

camen τυχερουλη παλι ο πιο ομορφος εισαι...(για λιγο ακομα):D