View Full Version : Τί ακούνε τα αυτάκια μου πάλι;
project.breeze
31/05/2010, 06:55
Μία παρέα πιτσιρικάδων 20-21 χρονών συζητούσαν παραδίπλα μου για μηχανές.Λέει ο πρώτος:"Εκεί που πηγαίναμε με 200 με το αυτοκίνητο,έρχεται από δίπλα μας ο θείος μου με ένα R1 και μας χτυπάει το τζάμι,τον κοιτάμε,τον χαιρετάμε και αυτός σηκώνει σούζα και εξαφανίζεται"
Πρώτη μαρτυρία ήταν αυτή και συνεχίζει ο απολαυστικός τυπάκος:"Ο θείος μου αυτός που λέτε μια μέρα,πήγαινε προς Αθήνα και στον Σείριο του σπάει η αλυσίδα με 340" Ωωωω οι άλλοι,πωπω και τέτοια :rotflmao: :rotflmao:
Και μετά πετάγεται και ένας άλλος και πετάει την κορυφαία μαρτυρία."Ένα φιλαράκι μου έχει το καινούργιο το Busa,ταξίδευε βράδυ προς Θεσσαλονίκη και εκεί στην ευθεία της Κατερίνης,όπως πήγαινε με 280-300 βλέπει να του παίζουνε τα φώτα,κάνει στην άκρη και τον περνάνε 2 BMW" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
lilipoua
31/05/2010, 06:58
το αστείο είναι οτι τον περασανε τα 2 BMW ??? :confused:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
project.breeze
31/05/2010, 07:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
το αστείο είναι οτι τον περασανε τα 2 BMW ??? :confused:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όχι το αστείο είναι ότι τα BMW ήταν παρέα με ένα V-Strom που ήδη έπινε καφέ στην Καβάλα:smokin:
PortisHead
31/05/2010, 07:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
έρχεται από δίπλα μας ο θείος μου με ένα R1 και μας χτυπάει το τζάμι,τον κοιτάμε,τον χαιρετάμε και αυτός σηκώνει σούζα και εξαφανίζεται
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
όπως πήγαινε με 280-300 βλέπει να του παίζουνε τα φώτα,κάνει στην άκρη και τον περνάνε 2 BMW" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: [/B][/QUOTE]
Ελεοοοοοοοοοοος!!! :cry: :a31: :a018:
danaos75
31/05/2010, 08:11
:lol: :lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
θεικα τα πιτσιρικια
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sapila racing
31/05/2010, 08:25
Καλή φάση! :lol:
mikros boudas
31/05/2010, 08:27
bmw αμαξια η μηχανες?
project.breeze
31/05/2010, 08:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
bmw αμαξια η μηχανες?
Όταν μιλάμε για BMW έχει σημασία; :rotflmao: :rotflmao:
Υ.Γ Μηχανές
Αρχικά δημιουργήθηκε από VGER
:rolleyes:
τώρα, τι θέλεις να πεις με αυτήν την φωτό;:look:
μαυρο φίδι που τους έφαγε ίσως; :rotflmao: :rotflmao:
Τα φώτα δεν ήταν των bmw...
Ηταν του vstrom απο παραπίσω που ερχόταν με σπασμένη πρώτη...:D
devil's animal
31/05/2010, 17:39
γιατι γελατε??
δεν παιζει δλδ τα BMW να ηταν τετοια??:wacko:
200065
project.breeze
31/05/2010, 17:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
γιατι γελατε??
δεν παιζει δλδ τα BMW να ηταν τετοια??:wacko:
Ναι παίζει,αλλά δύο;Στην Εθνική έξω από Κατερίνη;Νυχτιάτικα;Ο άλλος πήγαινε με 300,αυτοί με πόσο πηγαίναν για να του παίζουν και τα φώτα με 370; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
devil's animal
31/05/2010, 17:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Ναι παίζει,αλλά δύο;Στην Εθνική έξω από Κατερίνη;Νυχτιάτικα;Ο άλλος πήγαινε με 300,αυτοί με πόσο πηγαίναν για να του παίζουν και τα φώτα με 370; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ναι μωρε νταξ' θεωρητικα λεμε...:ninja:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ναι μωρε νταξ' θεωρητικα λεμε...:ninja:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: αυτο ρε σταυρο ειναι πιο θεωρητικο και απο τα παραλληλα συμπαντα :smokin: :ninja:
nihristo
31/05/2010, 19:35
άμα ήταν κωλοφτιαγμένα γίνεται. Έμενα τουλάχιστον ο θείος μου έχει πάει μέχρι 340 αλλά φοράει γιοσιμούρια και άγριους εκκεντροφόρους και πολλά νίκελα για αεροδυναμική.
Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
άμα ήταν κωλοφτιαγμένα γίνεται. Έμενα τουλάχιστον ο θείος μου έχει πάει μέχρι 340 αλλά φοράει γιοσιμούρια και άγριους εκκεντροφόρους και πολλά νίκελα για αεροδυναμική.
αν ο θειος σου φοραει μαυρη στολη και μπερτα τοτε νομιζω οτι τον εβλεπε η ανηψια μου στην τηλεοραση χθες.... :smokin: :smokin: :lol:
nihristo
31/05/2010, 19:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από ftsmf
αν ο θειος σου φοραει μαυρη στολη και μπερτα τοτε νομιζω οτι τον εβλεπε η ανηψια μου στην τηλεοραση χθες.... :smokin: :smokin: :lol:
μπέρτα δεν φοράει αλλά μαύρη στολή ναι.
να κάτι τέτοιο οδηγάει. Τα νίκελα δεν φαίνονται η φωτό είναι παλιά
200074
sergiosm
01/06/2010, 02:32
ο ..... Rossi λείπει ....
αλλά αυτόν τον κουλό μάλλον θα τον είχαν αφήσει στα ... Καμένα Βούρλα
:bigcry: :bigcry: :bigcry: