View Full Version : Τοτος
Kotsis23
31/05/2010, 07:17
Ηταν ο Τοτος με την αδερφη του στο σπιτι τους ε και οπως την παρατηρουσε ο τοτος την αδερφη του της λεει : Μαρια τελικα καλο κ@υλακι εχεις γινει.
Μαρια: Ελα ρε τοτε τωρα τι λογια ειναι αυτα..ντροπη ειμαστε αδερφια..
Τοτος : Ναι μωρε ενταξει ..απλα λεω..Θες να βγουμε να σε κερασω ενα ποτακι?
Μαρια : Ε ρε τοτε τι μαζι θα βγουμε θα βγω με τον μητσο αφου..
Totoς : Ποιον μητσο μωρε ελα κατσε μαζι μου να δουμε τηλεοραση.
E με τα πολλα δεχεται αυτη και καθονται να δουνε μαζι τηλεοραση,ε και αρχιζει ο τοτος να την πασπατευει και στο τελος την καταφερνει και την πηδαει.
Μαρια : τελικα τοτε εισαι καλητερος απο τον μπαμπα
Τοτος : Nαι μου το ειπε και η μαμα..
:hypnotize :lol:
notakos600
04/06/2010, 16:19
Πρέπει να είναι αρχαιότερο από την εποχή του χαλκού αλλά είναι καλό.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
devil's animal
04/06/2010, 16:30
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Πρέπει να είναι αρχαιότερο από την εποχή του χαλκού αλλά είναι καλό.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σωστός και στα δύο
:D :D :D
Panopticon7
04/06/2010, 18:18
Τα ζωάκια του δάσους κρατούν φακούς και φανάρια και εξερευνούν το δάσος, καθώς πριν λίγο έσκασε η είδηση πως εδώ και μέρες έχει χαθεί ο λαγός.
Αμέσως λοιπόν οργανώθηκε ομάδα διάσωσης προς ανεύρεσή του.
Κάποια στιγμή, έρχεται η ιδέα στη σαύρα να ανέβει σε κάνα δέντρο μπας και δει καλύτερα από ψηλά.
Εκεί που ανεβαίνει, περνάει δίπλα από μια κουφάλα και βλέπει από μέσα φως. Κοιτάει, ΤΙ ΝΑ ΔΕΙ; (Όχι, μαντέψτε). Το λαγό!!!
-Εδώ είσαι ρε μαλάκα λαγέ και σε ψάχνουμε όλη νύχτα, που εξαφανίστηκες; Και τι μυρίζει έτσι;
-Άααασε σαύρααααα... Μάντεψε τι βρήκα τις προάλλες κάτω από την πέρα βελανιδιά να πούμε....
-Τι βρήκες;
Ο λαγός σηκώνει από δίπλα του ένα οχτάφυλλο με το χόρτο να ξεχειλίζει και να μοσχοβολά.
-Χασισάκι... Φίνο πράμα εεεε...
-Καλά μαλάκας είσαι; Εμείς έχουμε ανησυχήσει και εσύ κάθεσαι και την πίνεις;
-Κάνε μια τζούρα μωρή σαύρα να χαλαρώσεις γιατί πολύ νευρική σε βρίσκω.
-Δε γαμιέται, αφού είσαι καλά, φέρε.
Πιάνει η σαύρα, φύσα ρούφα τράβατόνε κτλ, να 'σου και πατάνε και το δεύτερο, να σου και ανάβουν και το τρίτο, δεν αργεί η σαύρα να γίνει κομμάτια.
Κάπου εκεί την έχει πιάσει και η δίψα από το πολύ φούμο.
-Λαγέ, εγώ πάω μια στη λίμνη να πιω νερό, ξεράθηκε το στόμα μου.
-Κάνε δουλειά σου, κι άμα θες ξαναέλα, έχουμε τόννους ακόμα...
Πάει η σαύρα στη λίμνη, φλιτς φλιτς με τη γλωσσίτσα πίνει νερό, εκεί που πίνει, ξαφνικά βγάζει το κεφάλι μέσα απ' τη λίμνη ο κροκόδειλας.
-Τι έγινε σαύρα, τον βρήκατε το λαγό;
-Τον βρήκα εγώ, είχε κλειστεί σε μια κουφάλα και την έπινε τόσες μέρες. Δοκίμασα κι εγώ, γαμώ τα χόρτα ε.
-Αλήθεια λες; Μήπως να πάω κι εγώ;
-Ναιιι ρε φίλε, πήγαινε ρε, έχει πάρα πολύ.
Σηκώνεται ο κροκόδειλος, πάει στο δέντρο, βλέπει την κουφάλα και χτυπάει να βγει ο λαγός.
Ο λαγός βγάζει το κεφάλι του έξω, κοιτάει τον κροκόδειλο...
"ΚΑΛΑ ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΑ ΠΟΣΟ ΝΕΡΟ ΗΠΙΕΣ;"
nickmonstro
04/06/2010, 18:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
"ΚΑΛΑ ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΑ ΠΟΣΟ ΝΕΡΟ ΗΠΙΕΣ;"
Δεν στο ειπανε καλα!!!:nono:
Δεν ηταν λαγος το ζωο που χαθηκε....πιθηκος ηταν!:o
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Panopticon7
04/06/2010, 18:27
Ο πιθηκος ειχε χαθει περσι, τωρα χαθηκε ο λαγος
koulis19
04/06/2010, 18:46
Ελιωσα λεμε
:lol: :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol: :lol:
Kotsis23
04/06/2010, 20:12
Παλι στο βασιλειο της ζουγκλας ( οχι στην αθηνα,καπου αλλου ας πουμε) ολα τα ζωα ηταν χαρουμενα.Ε ηταν και ο λαγος χαρουμενος πανω σε ενα δεντρο,περναει απο κατω ο λυκος κοιταει ψηλα και λεει : Λαγε κατεβα κατω μην ανεβω εγω και γινει χαμος..Ε τι να κανει ο καημενος ο λαγος κατεβενει και αρχιζει ο λυκος να τον σπαει στο ξυλο.Αυτο συνεχιστηκε για πολλες μερες ωσπου ο λαγος πηγε να διαμαρτυρηθει στον βασιλια Λεοντοκαρδο( ναι λιονταρι ηταν εξυπνοι) αλλα επειδη ηταν πολυασχολος και επρεπε να φυγει σε επαγγελματικο ταξιδι στην νεα Υορκη αφησε το λαγο στο ποδι του με την εξης εντολη : Λαγε ,του ειπε, οτι ποινη η επιβραβευση δινεις θα πρεπει να την τεκμιριωνεις για να μην υπαρχουν παραπονα.Καλα λεει ο λαγος και φευγει ησυχος ο βασιλιας.Χωρις να χασει χρονο ο λαγος λεει στα τουμπανα λιονταρο-φυλακες να του φερουν το λυκο.Ε σκαει μυτη ο λυκος στην αυλη του βασιλια ,βλεπει το λαγο και παθενει ενα σοκ.
Λαγος : Λυκε φιλε μου,που ειναι το κρανακι σου?
Λυκος : Ε.. ?
Λαγος : Σπαστε τον στο ξυλο μπουρια μου.(φύλακες)
Ε αυτο επαναλαμβανετε για καμποσες μερες ωσπου οι φυλακες λενε στο λαγο οτι πρεπει να σταματησει να τον σπανε στο ξυλο ετσι γιατι θα διαμαρτυρηθει στο ανωτατο δικαστιριο του Αμαζονιου.
Λαγος : Eνταξει λοιπον ας κανουμε το εξης..φερτε μου εσεις τον λυκο και εγω θα τον στειλω να μου παρει τσιγαρα αν φερει μαλακο θα πω οτι ηθελα σκληρο και το αντιστροφο και θα τον σπασετε και παλι στο ξυλο.Ε ετσι και εγινε και φεραν παλι τον λυκο.
Λυκος: Eεε λαγε λαγε περιμενε! πηγα στο μαγαζι και παρειγγειλα κρανος το απογεμα θα ειναι ετοιμο !!
Λαγος : Eλα δω ρε χαλαρωσε δεν σε θελω γιαυτο..θελω απλα να πας και να μου παρεις τσιγαρα.
Λυκος: A ωραια ρε λαγε οτι πεις..τι θες σκληρο η μαλακο?
Λαγος : Λυκεεεεεεεεεε που'ν το κρανος σου μωρη κουφαλααααααααααα...
:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kotsis23
Μαρια : Ε ρε τοτε τι μαζι θα βγουμε θα βγω με τον μητσο αφου ..
:rotflmao: :rotflmao:
devil's animal
07/06/2010, 08:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kotsis23
Παλι στο βασιλειο της ζουγκλας ( οχι στην αθηνα,καπου αλλου ας πουμε) ολα τα ζωα ηταν χαρουμενα.Ε ηταν και ο λαγος χαρουμενος πανω σε ενα δεντρο,περναει απο κατω ο λυκος κοιταει ψηλα και λεει : Λαγε κατεβα κατω μην ανεβω εγω και γινει χαμος..Ε τι να κανει ο καημενος ο λαγος κατεβενει και αρχιζει ο λυκος να τον σπαει στο ξυλο.Αυτο συνεχιστηκε για πολλες μερες ωσπου ο λαγος πηγε να διαμαρτυρηθει στον βασιλια Λεοντοκαρδο( ναι λιονταρι ηταν εξυπνοι) αλλα επειδη ηταν πολυασχολος και επρεπε να φυγει σε επαγγελματικο ταξιδι στην νεα Υορκη αφησε το λαγο στο ποδι του με την εξης εντολη : Λαγε ,του ειπε, οτι ποινη η επιβραβευση δινεις θα πρεπει να την τεκμιριωνεις για να μην υπαρχουν παραπονα.Καλα λεει ο λαγος και φευγει ησυχος ο βασιλιας.Χωρις να χασει χρονο ο λαγος λεει στα τουμπανα λιονταρο-φυλακες να του φερουν το λυκο.Ε σκαει μυτη ο λυκος στην αυλη του βασιλια ,βλεπει το λαγο και παθενει ενα σοκ.
Λαγος : Λυκε φιλε μου,που ειναι το κρανακι σου?
Λυκος : Ε.. ?
Λαγος : Σπαστε τον στο ξυλο μπουρια μου.(φύλακες)
Ε αυτο επαναλαμβανετε για καμποσες μερες ωσπου οι φυλακες λενε στο λαγο οτι πρεπει να σταματησει να τον σπανε στο ξυλο ετσι γιατι θα διαμαρτυρηθει στο ανωτατο δικαστιριο του Αμαζονιου.
Λαγος : Eνταξει λοιπον ας κανουμε το εξης..φερτε μου εσεις τον λυκο και εγω θα τον στειλω να μου παρει τσιγαρα αν φερει μαλακο θα πω οτι ηθελα σκληρο και το αντιστροφο και θα τον σπασετε και παλι στο ξυλο.Ε ετσι και εγινε και φεραν παλι τον λυκο.
Λυκος: Eεε λαγε λαγε περιμενε! πηγα στο μαγαζι και παρειγγειλα κρανος το απογεμα θα ειναι ετοιμο !!
Λαγος : Eλα δω ρε χαλαρωσε δεν σε θελω γιαυτο..θελω απλα να πας και να μου παρεις τσιγαρα.
Λυκος: A ωραια ρε λαγε οτι πεις..τι θες σκληρο η μαλακο?
Λαγος : Λυκεεεεεεεεεε που'ν το κρανος σου μωρη κουφαλααααααααααα...
:sad:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Kotsis23
07/06/2010, 09:44
Ειμαι απο Σαλονικη ρε ΑΦΟΥ! Τι κοροιδευεις?¨ :(
:mad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παλι στο δασος,εχουν μαζευτει ολα τα ζωα στη σειρα μπροστα απ΄την καντινα και περιμενουν να ανοιξει!
Εκει που ειναι ολα στη σειρα και περιμενουν,ερχεται χοροπηδηχτος ο λαγος,τα προσπερναει και πηγαινει προς τη καντινα...
Τον βλεπει ο πιθηκος και τον ρωταει...¨ε ε λαγε που πας?¨
¨Στην καντινα¨...λεει ο λαγος!
Κι΄εμεις ειμαστε μαλακες που περιμενουμε τοση ωρα στην ουρα?
Τον πλακωνει στις σφαλιαρες και τον γυρναει παλι τελευταιο...
Σηκωνεται ο λαγος,ξεσκονιζεται και ξαναπηγαινει προς τη καντινα...
Πεταγεται το λιονταρι και του λεει ¨που πας ρε λαγε¨?
¨Στην καντινα λεει ο λαγος...¨
Κι εμεις μαλακες ειμαστε που περιμενουμε στη σειρα απ΄το πρωι?
Τον πλακωνει στις κλωτσιες και τον γυρναει παλι πισω...
Σηκωνεται παλι ο λαγος,ξεσκονιζεται και ξαναπροσπαθει να φτασει στη καντινα...
Παλι το ιδιο σκηνικο,στον σταματαει η αρκουδα,που πας,στην καντινα,μπουνιες κλωτσιες,παλι πισω ο λαγος!!!
Σηκωνεται ο λαγος νευριασμενος,και...
¨Αντε γαμηθειτε...δεν ανοιγω σημερα...¨!!!
:smilea:
Kotsis23
07/06/2010, 10:41
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε τον φουκαρα τον λαγο δεν τον αφηνουνε να ανοιξει :bigcry:
pipe_smoker
07/06/2010, 11:01
Τοτός λέει το θρεντ αλλά πιάσαμε λαγούς! Μια χαρά!
Ήταν λοιπόν ο γνωστός μας λαγός κι έτρεχε χαρούμενος χοροπηδηχτός στο δάσος.
Σε κάποια φάση πετυχαίνει την αρκούδα να χτυπάει ηρωίνη.
"Μη ρε αρκούδα!" λέει ο λαγός. "Τι θες ρε λαγέ παράτα με!"
"Όχι ρε αρκούδα μην τρυπιέσαι! Έλα να τρεξουμε μαζί στο δάσος!"
Με τα πολλά ψήνεται η αρκούδα, παρατάει την ένεση και τρέχει με το λαγό.
Στην πορεία πετυχαίνουν την αλεπού. Κρατάει ένα μικρό μπουκαλάκι με lsd κι ετοιμάζεται να ρίξει μια σταγόνα στη γλώσσα της.
Τη βλέπει ο λαγός "Μηηηη ρε αλεπού! Τι κάνεις εκεί!"
"Χέσε μας ρε λαγέ," λέει η αλεπού "θέλω να φτιαχτώ παράτα με!"
"Όχι!" λέει η αρκούδα. "Έλα μαζί μας να τρέξουμε στο δάσος!"
Με τα πολλά ψήνεται και η αλεπού παρατάει το οξύ κι αρχίζει να τρέχει σα χαζή με τους άλλους δύο πάνω κάτω στο δάσος.
Στην πορεία πετυχαίνουν το σκίουρο. Αραχτός ο σκίουρος στο δέντρο του ετοιμαζότανε να φάει κάτι μανιτάρια απ'τα περίεργα...
"Μη σκίουρε!" λέει ο λαγός. "Άσε λαγέ και είναι καινούρια αυτά και θέλω να δω τι κατάσταση φτιάχνουν!"
Πετάγεται μαζί η αλεπού με την αρκούδα "Όχι σκίουρε. Να έρθεις μαζί μας να τρέξουμε στο δάσος!"
Ψήνεται κι ο σκίουρος, κατεβαίνει από το δέντρο κι ακολουθεί τους άλλους στην τρεχάλα.
Κάποια στιγμή βλέπουνε το λύκο κάτω από μια σκιά.... Την έχει αράξει κυυυυριος, έχει στρίψει το τριφυλλάκι του κι έχει αρχίσει να φουμάρει.
"Μη λύκε! Τι κάνεις εκεί????!!!" λέει ο λαγός.
"Την πίιιιιινω μάγκα μουουου!" απαντάει ο λύκαρος.
"Όχι λύκε! Δεν είναι σωστό! Σβήσ'το κι έλα μαζί μας!" λένε τα ζωάκια
"Ρε δε με χέζετε λέω εγώωωω!!!! Κάθε φορά που πίνει την κόκα του ο λαγός θα τρέχουμε όλοι μαζί του σα μαλάκες!!!???"