Σύνδεση

View Full Version : Άξιος part X+1

Εχετλαίος
31/05/2010, 07:56
H φωτό είναι από την είσοδο του Δημοτικού πάρκινγκ Χανίων.
Η μεγάλη ταμπέλα ρητά απαγορεύει το παρκάρισμα εκεί όχι από κάποιο καπρίτσιο του Δήμου αλλά επειδή απλά ο δρόμος της εισόδου και εξόδου από το πάρκινγκ είναι στενός. Τουτέστιν ο εν λόγο μοτοσυκλετιστής πραγματικά εμποδίζει αυτούς που βγαίνουν από το πάρκινγκ και τους κάνει να στριμώχνονται δίπλα στα οχήματα αυτών που μπαίνουν.
Έξω ακριβώς από το πάρκινγκ μέτρησα πάμπολλές άδειες θέσεις για μοτο. Και μέσα στο πάρκινγκ επίσης πολλές...
Κατά τα λοιπά...άστα-βράστα!
:mad:

199995

fdTolis
31/05/2010, 08:00
all time classic ελληνες..............

:a31: :a31:

Εχετλαίος
31/05/2010, 08:03
Να μην πω και σε ποιόν ανήκει η μοτοσυκλέτα! Άντε με τους στ@ρχιδιστές δημοτικούς άρχοντες πια!

project.breeze
31/05/2010, 08:03
Κι όμως,αυτός αύριο μεθαύριο αν γραφτεί εδώ στο forum και κάνει thread "Μου σηκώσανε την μηχανή και μου πήρανε το δίπλωμα" όλοι θα σπεύσουμε να "συμπαρασταθούμε" για τον ρατσισμό έναντι των μοτοσυκλετιστών και την άδικη αστυνομία που έχει εισπρακτικό χαρακτήρα

Shaolin Monk
31/05/2010, 08:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Να μην πω και σε ποιόν ανήκει η μοτοσυκλέτα! Άντε με τους στ@ρχιδιστές δημοτικούς άρχοντες πια!

Να πεις, γιατι οχι;

Shaolin Monk
31/05/2010, 08:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Κι όμως,αυτός αύριο μεθαύριο αν γραφτεί εδώ στο forum και κάνει thread "Μου σηκώσανε την μηχανή και μου πήρανε το δίπλωμα" όλοι θα σπεύσουμε να "συμπαρασταθούμε" για τον ρατσισμό έναντι των μοτοσυκλετιστών και την άδικη αστυνομία που έχει εισπρακτικό χαρακτήρα

Δεν ειναι ολες οι πειπτωσεις ιδιες. Εκει οπως λεει και ο Εχετλαιος, εχει οντως χωρο για παρκαρισμα.

danaos75
31/05/2010, 08:07
Εχετλαιος, είμαι πλεον πεπεισμενος ,

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ, ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΔΕΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σορυ φιλε δεν αντεξα με έπνιγε το δικιο.

πάντως ειναι για πολλες πετρες ο κατοχος της μοτο, και αν ειναι και δημοπτικος αρχοντας τοτε για ακομη περισσοτερες

liakaros
31/05/2010, 08:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος

Προσεξε μη τον θιξεις τον παπαρα ρε Στελιο...:alien:

Εχετλαίος
31/05/2010, 08:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
Εχετλαιος, είμαι πλεον πεπεισμενος ,

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ, ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΔΕΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Είμαι Τρόμπας magnet, κολλητέ μου. Εξ' από ανέκαθεν!

project.breeze
31/05/2010, 08:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Δεν ειναι ολες οι πειπτωσεις ιδιες. Εκει οπως λεει και ο Εχετλαιος, εχει οντως χωρο για παρκαρισμα.

Εννοώ πως επειδή έχουμε την μύγα μυγιαζόμαστε κάποιες φορές αλλά και κάποιες φορές έχουμε και δίκιο,απλά ας είμαστε πιο ανοιχτόμυαλοι όταν διαβάζουμε τέτοια threads γιατί δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς έχουνε τα πράγματα όταν κάποιος λέει:"Μου σηκώσανε την μηχανή χωρίς λόγο #$@@#$ μπάτσοι" κτλ κτλ

georgio
31/05/2010, 08:16
Και την έχει βάλει και κάθετα, ούτε καν παράλληλα... :a24:

Πες ρε γαμώτο ότι στα @@ για τους άλλους, την δικιά σου τσέπη δεν τη σκέφτεσαι;
Αν την ακουμπήσει κάποιος και πέσει η μηχανή; Και αν φύγει κιόλας που είναι συνήθης τακτική πια;

Αν και η αλήθεια είναι ότι αν εγώ προσωπικά έβλεπα κάποιον σε τέτοια φάση να ρίχνει τη μηχανή... :a13: θα κοίταζα το γκομενάκι απέναντι.

TROOPER
31/05/2010, 10:15
μα μια στιγμη πεταχτηκα στο σουπερ μαρκετ βρε παιδια.πως κανετε ετσι ???μπωωωωω

:lol: :lol: :lol: