Σύνδεση

View Full Version : Το έκοψα

Σελίδες : 1 [2]

Thelw_Gazi
02/06/2010, 11:05
Αργιλές και πάλι αργιλές! :beer:

Για κάποιους...ναργιλές. :p

Μικe777
02/06/2010, 11:13
δεν μπορω να το κοψω!!!!!!:a11: :a02:

sarimarina
02/06/2010, 13:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΜΠΖυχολογα!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
απλά ....ΓΚΣύπνια!!
:winka: :winka:

elef
02/06/2010, 13:37
καπνιζα 20 χρονια 1 πακετο σταθερα την ημερα...το εκοψα το 2002 οταν η μητερα μου εκανε μια πολυ σοβαρη εγχειρηση...δεν ξανακαπνισα απο τοτε αν και λατρευω την μυρωδια του καπνου και το ολο τελετουργικο του....ενα πραγμα εχω να πω...μπορω και αναπνεω καλυτερα, εχω γευση και τα χερια μου δεν ειναι κιτρινα...με τα λεφτα που γλιτωνω καθε χρονο εκανα μια ιδιωτικη νοσηλευτικη ασφαλιση και καθε χρονο κανω ενα δωρακι στον εαυτο μου για να τον ευχαριστησω....

Νομιζα οτι χωρις τσιγαρο θα πεθανω, δεν θα βγαινει η δυσκολη μερα στην δουλεια και τα προβληματα μου δεν θα λυθουν...τιποτα απο ολα αυτα δεν εγινε...συνεχισα να ζω και μαλιστα πολυ καλυτερα απο πριν!!!

project.breeze
02/06/2010, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Μια συμβουλη για καποιον που θελει να το κοψει μπορει να ειναι καθε φορα που θελει τσιγαρο να πινει ενα δροσερο ποτηρι νερο.

Ρε φίλε λέμε να κόψουμε το τσιγάρο για να σώσουμε τα πνευμόνια μας,άμα είναι να καταστρέψουμε τα νεφρά μας άστο! :rotflmao:

TROOPER
03/06/2010, 04:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
απλά ....ΓΚΣύπνια!!
:winka: :winka:

απλα αμορφωτη....

ΓΚΖυΜπνια ειναι το σωστο :lol: :lol: :lol:

Cpt. Haddock
03/06/2010, 04:03
U 2, get a room :smokin:

TROOPER
03/06/2010, 04:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
U 2, get a room :smokin:

εγω παλι επειδη τους U 2 δεν τους γουσταρω καθολου θα εγραφα:

''U 2 die bloody motherfuckers !!!!!!!''

αλλα δε βαριεσαι...
:lol: :lol: :lol: :lol:

και αλλαξε τη σημαια σου!:mad:

chr1s_86
04/06/2010, 00:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx

ΥΣ: Με το που εκοψα το τσιγαρο , πηρα 5 κιλα :mad: , αλλα λιγο πολυ το ηξερα οτι θα συνεβαινε!

:bigcry:

Πάλι καλά που ήταν 5... Ρώτα κι άλλους.... :lol: :lol:

manosamos
04/06/2010, 01:35
Το 84 το ξεκινησα.Το 89 το εκοψα για 9 μηνες.....το ξαναρχησα για χαρη ενος εργοδηγου στην δουλεια που συνεχως στα διαλειματα ελεγε ''ελα ρε Μανολακη να κανουμε αυτη την δουλεια 5 λεπτα εσυ που δεν καπνιζεις''και μου πηδαγε το διαλειμα.!!!
Το ξαναεκοψα 2 χρονια αργοτεςρα για 2 μηνες.
Και τις 2 φορες καπνιζα τσιγαρο(πακετο)και για 3 μερες ειχα παρενεργειες,δηλαδη σφιξιμο στο στομαχι,νευρα...
Το 2006 μετα απο αλλεργικο ασθμα που επαθα απο τα χρωματα των υποβρυχιων,ο γιατρος νομιζοντας οτι ευθυνετε το τσιγαρο,μου εθεσε ενα διλλυμα.
Ή το κοβεις,ή σε 2-3 χρονια θα ζεις με την φιαλη οξυγωνου....
Την αλλα μερα το πρωι το τσιγαρο βγηκε απο την ζωη μου,μια για παντα.
Το μονο που θα σημειωσω ειναι,οτι τοτε καπνιζα καπνο(στριφτο)και με το κοψιμο δεν ειχα τις παρενεργειες που ειχα πριν.
Πολλυ βοηθαει το οτι ουτε η γυναικα μου ειναι καπνιστρια.Αν ηταν σιγουρα θα ειχα μπει στον πειρασμο να αναψω ενα.
Οποτε διδαγμα,κοψτε το τσιγαρο,στειλτε την καπνισταρια γυναικα σας στην μανα της και βρειτε κανενα πιπινι για την πισω θεση της μοτο σας.....:D

guzzistas
04/06/2010, 02:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από manosamos
Οποτε διδαγμα,κοψτε το τσιγαρο,στειλτε την καπνισταρια γυναικα σας στην μανα της και βρειτε κανενα πιπινι για την πισω θεση της μοτο σας.....:D

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dimval
04/06/2010, 05:04
Αι σιχτιρ,
Διαβάζοντας ψήθηκα και εγώ. Ας είναι το τελευταίο πακέτο αυτο που έχω πάνω μου. Ελπίζω σύντομα να εξιστορώ τους καλύτεροθς χρόνους στο ποδήλατο.
(Αλλα το ρημάδι, πάει τόοοοσο με τη βραδυνή μπύρα....)

Cpt. Haddock
04/06/2010, 05:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimval
Αι σιχτιρ,
Διαβάζοντας ψήθηκα και εγώ. Ας είναι το τελευταίο πακέτο αυτο που έχω πάνω μου. Ελπίζω σύντομα να εξιστορώ τους καλύτεροθς χρόνους στο ποδήλατο.
(Αλλα το ρημάδι, πάει τόοοοσο με τη βραδυνή μπύρα....)

Το θέμα ειναι οτι για να κανεις καλυτερους χρονους στο ποδηλατο πρεπει να κοψεις και τη βραδινη μπυρα :lol:

dimval
04/06/2010, 06:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το θέμα ειναι οτι για να κανεις καλυτερους χρονους στο ποδηλατο πρεπει να κοψεις και τη βραδινη μπυρα :lol:

Ωπα αδελφέ, η μπύρα έχε βιταμίνες. Σαν φρουτο δες το, βραδινό. Πρεπει να τρώμε 2-3 την ημέρα!