PDA

View Full Version : ΡΑΒΑΣΑΚΙ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΡΑΝΤΑΡ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ

VFR62
31/05/2010, 12:13
Τα δεδομενα λοιπον που τηλεφωνικα ενημερωθηκα στις 27-05-2010, εχουν ως εξης:
> Η κληση εχει ημερομηνια 14-06-2009 και ωρα περιπου 11μμ - Μηχανη VFR800
>Αττικη Οδος με οριο 100!! (μαλλον πριν τα διοδια Ελευσινας), ταχυτητα ενδειξης ρανταρ 170χμ/ω
>Προστιμο 350 ΕΥΡΩ και 2 μηνες παρακρατηση διπλωμα οδηγησης
>Σκοπευω να παρουσιαστω αυριο 01-06-2010 για την παραλαβη της

Παρακαλω καποιες νομικες συμβουλες αν ειναι δυνατον!!

>Δεδομενου οτι δεν μπορει να γινει εξακριβωση της ταυτοτητας μου, νομικα στεκει να επικαλεσθω οτι εφ' οσον η παραβαση ειναι πταισμα, οτι δεν υποχρεουμαι να αποκαλυψω την ταυτοτητα του αλλου οδηγου και ποιες ειναι οι προβλεπομενες κυρωσεις προς εμενα τον κατοχο?

>Αν τελικα πληρωσω το χρηματικο προστιμο και παραδωσω το διπλωμα, μπορω να καταθεσω ενσταση για τα ανωτερω και αν υπαρχουν πιθανοτητες να επιστραφει το διπλωμα γρηγοροτερα?

>Μπορω να οδηγω αυτοκινητο στην Ελλαδα η στο εξωτερικο για αυτο το δυμηνο με το Διεθνες διπλωμα που ειναι σε ισχυ απο ΕΛΠΑ?

και σ΄αλλα με υγεια......Ευχαριστω προκαταβολικα!!
Αποστολος :confused:

typhoon
31/05/2010, 13:01
Εχεις δίκιο την μηχανή σου μπορεί να την είχες δώσει σε κάποιον αλλον όταν παραβάτησε, έτσι λοιπόν οφείλεις να δηλώσεις το όνομα του προσώπου που την οδηγούσε για να υποστεί εκείνος τις κυρώσεις.

Ως εκ τουτου το σύνηθες σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να επικαλεστούμε κάποιο συγγενικό μας πρόσωπο (το οποίο θα χάσει το δίπλωμα του μεν, αλλα δεν θα του κάνει και τόσο μεγάλη ανάγκη δε)
πχ σε παραβάσεις ορίων με αυτοκίνητα ο παραβάτης δηλώνει την 60χρονη-λέμε τωρα- μητέρα του, η οποία απο σπόντα και λαδακι πήρε το δίπλωμα, όχι να πηγαινε με 200 στην εθνική...οπότε χάνει εκείνη το δίπλωμα της(χεστηκε!)εσύ της πληρώνεις το πρόστιμο κι όλα καλα.

Στην περιπτωση με την μηχανή σου τώρα είναι ένα θέμα γιατί ποιον θα πεις ότι οδηγούσε για να χάσει το δίπλωμα του? Αν έχει πχ ο 80χρονος-λεμε παλι τωρα- πατέρας σου λες ότι ήταν εκείνος και ξεκάπνιζε το εργαλείο.

Είναι εξόφθαλμο ότι τους δουλευεις αλλά έτσι είναι το σύστημα , κατα δήλωση κι ότι δηλώσεις είσαι.

Για τσαμπουκάδες με ενστάσεις κλπ μάλλον τον καιρό σου θα χάσεις αφου ο νόμος είναι κατηγορηματικός 350 χρηματικό πρόστιμο ΚΑΙ 60 μέρες αφαίρεση διπλώματος. Δε λεει ότι αν είσαι καλό παιδί και το πληρώσεις τότε σου δίνουν το δίπλωμα.

Πιστευω σ αυτές τις περιπτωσεις ότι το καλύτερο είναι η κλάψα. Κι αν πιάσει έπιασε.

Εννοείται ότι δεν ξαναοδηγάς ΤΙΠΟΤΑ χωρίς δίπλωμα, δεν αναγνωρίζεται το διεθνές δίπλωμα της ΕΛΠΑ και φυσικά σε περίπτωση ατυχήματος (φταις δε φταίς) είσαι εντελώς ακάλυπτος και θεωρείσαι ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ. Κοινώς όλες τις ζημιές θα τις πληρώσεις απο την τσέπη σου, τις δικές σου και του άλλου, κι αν σου κάνει και καμιά αγωγή θα πάει για κατάσχεση ότιδήπότε περιουσιακό στοιχείο έχεις.

Πάντως ένα χρόνο μετά και ήρθε ε?Αστα, πριν κανα μήνα περίπου έκανα κι εγώ την μακακία μου στην Α.Ο. στο ρευμα προς ελευσίνα και νόμιζα ότι αφου δεν ήρθε ως τώρα...

Έρχεται το σεξ και για μένα...:rotflmao:

KIMONAS
31/05/2010, 13:10
Αυτο μου το εχει πει αστυνομικος ασφαλιτης φιλος μου..δεν ξερω αν ισχυει η αν ειναι μουφα...απλα θα στο πω..
Οταν παρουσιαστεις θα πεις οτι την μηχανη την οδηγαει ο πατερας σου,αδερφος σου,κολλητος σου,θειος σου.
Ειναι αδυνατον να θυμηθεις ποιος την οδηγαγε εκεινο το βραδυ γιατι ειναι πριν απο ενα χρονο και οχι χθες.
Επειμενεις σε αυτην την απαντηση σου....
Θα αρνηθεις να παραλαβεις την κληση.
Η υποθεση θα μπει σε αρχειο και θα ξεχαστει ως συνηθως γινεται.
Στο λεω με καθε επιφυλαξη γιατι δεν το εχω εξακριβωσει αν ειναι οντως αληθεια ετσι οπως μου τα ελεγε, η αν η κληση παει ετσι και αλλιως στον ιδιοκτητη που αναγραφεται στην αδεια κυκλοφορειας και δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτο...

Panopticon7
31/05/2010, 13:20
Ειχα διαβασει σε ενα περΟδικο κατι αλλο που δεν ξερω αν πιανει.

Δινεις ενα (υπαρκτο) ονομα συγγενη σου που ειναι εξωτερικο, και μια υπαρκτη διευθυνση (στο εξωτερικο) φυσικα και το θεμα κλεινει.

Μια ερωτηση αλλη ηθελα να κανω, αν εσυ δηλωσεις ενα τυχαιο ονομα, οτι πχ την οδηγουσε ενας φιλος-πατερας-αδερφος, και αυτος με την σειρα του αρνηθει οτι την οδηγουσε, τι γινεται ?

Δικαστηριο για το ποιος οδηγουσε εκεινη την μερα ? :P

DrBig
31/05/2010, 14:57
Υπαρχει και το θεμα προστασιας ανθρωπινων δικαιωματων (προσωπικα δεδομενα) συμφωνα με το οποιο δεν εισαι υποχρεωμενος να δωσεις ενοχοποιητικα στοιχεια για τριτους. Δεν ξερω περισσοτερα για το πως αυτο εφαμρμοζεται στην ελλαδα.

EVI
31/05/2010, 15:17
ωχ ωχ ωχ .... ΩΧ λεω... :look: μετα απο 1 χρονο ε? ωωωωωωωωχ.... τι 170 ..... 240 θα δειξε εμενα ωωωωωωωωωωωχ :look: :dizzy:

και δε θυμαμαι και ποσος καιρος εχει περασει :eyepop:

devil's animal
31/05/2010, 15:25
μην μου λετε μ@λακιες για ενος χρονου κλησεις....:look:

δεν θα κοιμαμαι τα βραδυα...:cry:

Panopticon7
31/05/2010, 15:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ωχ ωχ ωχ .... ΩΧ λεω... :look: μετα απο 1 χρονο ε? ωωωωωωωωχ.... τι 170 ..... 240 θα δειξε εμενα ωωωωωωωωωωωχ :look: :dizzy:

what the fuck... μηπως εχεις καβασακι Ζ ? :cool: :p :p :p

EVI
31/05/2010, 15:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

:look: :dizzy: σε νιωθω.... αυτο περι βουτας και κλησεων ισχύει?(τι να κανω πηρε φιλος το 12ρι μπηκα σε πειρασμο) πρεπει να ωριμασουμε καποια στιγμη :wacko: :hypnotize :eyepop: :bawl:

EVI
31/05/2010, 15:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
what the fuck... μηπως εχεις καβασακι Ζ ? :cool: :p :p :p

οχι ρε 240 με το typhoon ημουνΑ :p

jimmy10
31/05/2010, 15:58
αν πας και σου ζητησουν να δουν-προσεξε ακομα και σου πουν οτι θελουν απλα να δουν το διπλωμα σου πες οτι δεν το εχεις μαζι σου...

θα στο κρατησουν 1000%...

μη το εμφανισεις ποτε!

Multijohn
31/05/2010, 16:07
Φίλος μου, του ήρθαν οι κλήσεις μετά απο κανά 8μηνο....

ΟΛΕΣ μαζί....

2400? χωρίς κανένα λάθος στα μηδενικά. Την έψαξε να την γλιτώσει με την λογική οτι αφού δε του στείλαν την πρώτη για να ''συνετιστεί'' γιατί του τις στείλαν όλες μαζί και ειδικά τέτοιο ποσό αλλά άκρη δεν έβγαλε... Όλες στο ίδιο σημείο και όλες με 180,170 και τέτοια χιλιόμετρα.

Panopticon7
31/05/2010, 16:36
Τα καθηκια, παιζει να μου στειλουν χαρτομανι και εμενα καποια στιγμη, αν και γενικως μεσα σε τουνελ εχω το νου μου.

Θα παρουνε τα 3 μου

typhoon
31/05/2010, 17:09
Υποτίθεται ρε guys ότι αυτός που θα πεις εσύ ότι την οδηγούσε θα το δεχτεί(οπότε και θα του πάρουν το δίπλωμα) Δε θα αρχίσεις να ρουφιανέβεις αβέρτα όποιον νά ναι. Αν αυτός το αρνηθεί θα φας την τσαπού και ψευδή καταμύνηση κι αγωγή για ηθικές βλάβες (πάνε παντού είναι σα την κοκα κολα, πάει με όλα...) και δε συμαζεύεται.

fzr1000exup
01/06/2010, 03:18
καλό μηνα.. . . και προσοχή σε όλους μας.

Για τις κάμερες αττικής οδού ελπίζω όλοι να γνωρίζουμε στην Ελευσίνα με το που βγαίνεις από το τούνελ προς Αθήνα είναι μια. Και βγάζει ακόμα, (έχει βγάλει μια πανοραμική ένα άγνωστο μοτοσικλετιστή μπροστά μου ,χωρίς πινακίδα ήταν)

Προσοχή στις κάμερες προς αεροδρόμιο πριν τον ΑΛΦΑ έχει, και στο έλα προς Αθήνα μετά τον ΑΛΦΑ . Και να ξέρετε τοποθετούνται ακριβώς επάνω στις ταμπέλες με τις φωτεινές ενδείξεις. Αν γυρίσετε το κεφάλι τις έχουν τοποθετήσει από πίσω. Άσπρα κουτιά.

Και έχει επίσης και στο πήγαινε προς Ελευσίνα και στο Έλα στο τελευταίο τούνελ που είναι και μεγάλο πριν μπεις και από τα δυο ρεύματα. (ΛΙΟΣΙΑ νομίζω) .Ελπίζω να έγινα κατατοπιστικός.

Προσοχή και στο περιφερικό Υμηττού έχουν τοποθετήσει και εκεί. Δεν θυμάμαι τα σημεία δεν τον χρησιμοποιώ πολύ.

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

McGyver
01/06/2010, 03:22
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=103344

Eίναι τσεκαρισμένες όλες μία προς μία το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και ισχύουν οι θέσεις.

:wave2:

Edit: Όπου βλέπετε "RADAR" είναι κρεμασμένα πίσω από φωτεινές επιγραφές. Το "ΠΛΕΥΡΙΚΟ" είναι αυτές που είναι στημένες στο πλάι του δρόμου.

Gandalf dr685sm
01/06/2010, 03:22
Με το Ι.Χ. παίζει να μου έρθει κανά πεσκέσι καθώς κάτω απο 140-150 δύσκολα πέφτει.... αν και στα σημεία που αναφέρονται όντως κόβω περισσότερο επειδή δεν υπάρχει ορατότητα.

Με το ΧΤΧ.....χαχαχαχαχαχαχαχαχα....:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: ... όταν έχει μια καλή ταχύτητα ταξιδιού στα 120 και μονοκύλινδρο γαρ... δεν παίζει να έρθει τίποτα. Να και ενα καλό να έχεις αργό μηχανάκι...:lol: :lol: :lol:

Gandalf

Cpt. Haddock
01/06/2010, 03:27
Αλλο ενα θρεντ τιγκα στη μαλακία

Για να παει καλα ο μηνας :lol:

TROOPER
01/06/2010, 03:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

βασικα δεν θα ξανακοιμηθεις ποτε...:sick:

djspy21
01/06/2010, 04:19
Σε ποιο σημείο ήταν η κάμερα? Γιατί υπάρχουν πολλές κάμερες στην Αττική Οδό,,,,αλλά να λειτουργούν όλες αποκλείεται, αλλιώς θα μου είχε έρθει και εμένα κάτι τόσο καιρό.

transalpblack
01/06/2010, 04:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

Πολύ άγρια είσαι βρε Ευάκι...

vassilis88
01/06/2010, 04:34
μια ερωτηση..

ξερει κανεις αν υπαρχουν ρανταρ στη γεφυρα του ριου? του χει ερθει κανενος κληση δλδ?

devil's animal
01/06/2010, 06:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
βασικα δεν θα ξανακοιμηθεις ποτε...:sick:

γιατι?:confused:

latris mixanis
01/06/2010, 06:29
Τα καθηκια, παιζει να μου στειλουν χαρτομανι και εμενα καποια στιγμη, αν και γενικως μεσα σε τουνελ εχω το νου μου.

Θα παρουνε τα 3 μου

Συγγνώμη αλλά αν εσύ πηγαίνεις πάνω από το όριο σε έναν αυτοκινητόδρομο φταίει το ραντάρ που σε έπιασε ή η τροχαί που θα σου δώσει κλήση?? :confused:

Panopticon7
01/06/2010, 06:36
Φιλαρακι σε εκεινον τον δρομο αν πηγαινω καθως πρεπει με 100, περισσοτερο κινδυνευω να με περασει καμια μερτσεντα απο πανω.

Αν θελουν πραγματικα να κανουν κατι καλο... Ας στηθουν στην παραλιακη χωρις φαρο και ας παρακολουθουν τα πλουσιοπαιδα με το αμαξι του μπαμπα... που πηγαινουν με 200 κανοντας σφινες.

Ας στηθουν στην εθνικη βραδυ σαββατο που φοβασαι να κυκλοφορισεις με μηχανη, γιατι κατι μαλακισμενα πιτσιρικια γουσταρουν να κυνηγιουνται...

Χαμενοι οικονομικα δε θα βγουν, 10.000 ευρω την ημερα θα βγαζουν.

latris mixanis
01/06/2010, 06:44
Φιλαρακι σε εκεινον τον δρομο αν πηγαινω καθως πρεπει με 100, περισσοτερο κινδυνευω να με περασει καμια μερτσεντα απο πανω.

Αν θελουν πραγματικα να κανουν κατι καλο... Ας στηθουν στην παραλιακη χωρις φαρο και ας παρακολουθουν τα πλουσιοπαιδα με το αμαξι του μπαμπα... που πηγαινουν με 200 κανοντας σφινες.

Ας στηθουν στην εθνικη βραδυ σαββατο που φοβασαι να κυκλοφορισεις με μηχανη, γιατι κατι μαλακισμενα πιτσιρικια γουσταρουν να κυνηγιουνται...

Χαμενοι οικονομικα δε θα βγουν, 10.000 ευρω την ημερα θα βγαζουν.

Συμφωνώ ότι ίσως το όριο είναι μικρό αλλά οκ τι να κάνουμε αυτό έβαλαν... Κανονικά θα έπρεπε να έχει πάνω από 100+ η αριστερή που θεωρητικά είναι για προσπέραση αλλά..!!

Να μαζέψουν και κάτι πλουσιόπαιδα και μη που έχουν κάτι τούμπανα μηχανάκια που θεωρούν ότι μπορούν να με περνάνε στην αριστερή λωρίδα από αριστερά και ότι επειδή είναι μηχανάκια μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν..

Κοίτα να δεις Βάντας θα γίνω κι εγώ....

alexioannides
01/06/2010, 06:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Multijohn
Φίλος μου, του ήρθαν οι κλήσεις μετά απο κανά 8μηνο....

ΟΛΕΣ μαζί....

2400? χωρίς κανένα λάθος στα μηδενικά. Την έψαξε να την γλιτώσει με την λογική οτι αφού δε του στείλαν την πρώτη για να ''συνετιστεί'' γιατί του τις στείλαν όλες μαζί και ειδικά τέτοιο ποσό αλλά άκρη δεν έβγαλε... Όλες στο ίδιο σημείο και όλες με 180,170 και τέτοια χιλιόμετρα.

SE POIO SHMEIO EGINE AYTO RE?

arxaios
01/06/2010, 08:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Συμφωνώ ότι ίσως το όριο είναι μικρό αλλά οκ τι να κάνουμε αυτό έβαλαν... Κανονικά θα έπρεπε να έχει πάνω από 100+ η αριστερή που θεωρητικά είναι για προσπέραση αλλά..!!

Να μαζέψουν και κάτι πλουσιόπαιδα και μη που έχουν κάτι τούμπανα μηχανάκια που θεωρούν ότι μπορούν να με περνάνε στην αριστερή λωρίδα από αριστερά και ότι επειδή είναι μηχανάκια μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν..

Κοίτα να δεις Βάντας θα γίνω κι εγώ....

Ρε Ελενάκι ........ :confused: :confused: :confused: ........ μήπως είσαι υπό την επίρρεια βαρβιτουρικών ;;; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μπας και μπήκε άλλος με το λογαριασμό σου ;;;
Σε λίγο θα μας πεις και για τα υπερ του καπιταλιστικού μοντέλλου διακυβέρνισης με νεοφιλελεύθερη οικονομική πολιτική!!!:eyepop: :eyepop: :eyepop:

Έξελθε δαίμονα της συντήρησης από την Ελενα !!!
Και ύπαγε εις το πυρ το εξώτερο !!!
Ουστ 6666666666 !!!

:lol: :lol: :lol:

BUSA MAKIS
01/06/2010, 17:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
SE POIO SHMEIO EGINE AYTO RE?

Στην Α.Ο. προς Ελευσίνα στο ύψος της εξόδου περιφ. ΑΙΓΑΛΕΩ, 100 μέτρα
πριν το τούνελ της μαύρης ώρας πίσω από της πινακίδες.

Δεν είμαι ο φίλος του Τζώννη που έφαγε τις κλίσεις. :rotflmao: :rotflmao:

matas
10/06/2010, 17:57
προς αεροδρομιο αποψε ειδα την λαμψη στην Αττικη οδο, κοιταω κοντερ 180+ , κοιταω οριο 120. Παει το διπλωμα για 2 μηνες και 350 ευρωπουλα.....κλαιω απο τωρα :S

EVI
10/06/2010, 20:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpblack
Πολύ άγρια είσαι βρε Ευάκι...

ειδες?...

sergiosm
13/06/2010, 11:35
Αληθεια ξέρει κανείς σε ποια ταχύτητα τις έχουν ρυθμισμένες;

γιατί δεν μπορεί θα είναι πάνω από τα 120.

Και το λέω γιατί εγώ συνήθως πάω με περίπου 140 και δεν μου έχει έρθει ποτέ ραβασάκι.

Ξέρει κανείς;

Panopticon7
13/06/2010, 12:05
Αν ερχοταν ραβασακι με τα 140... Τοτε ολος ο κοσμος θα χρωστουσε στις καμερες.

Πιστευω οτι αν το οριο πχ ειναι στα 100, η καμερα βγαζει στα 150 και βαλε.

Ενημερωσα και εναν φιλο για τις καμερες και θα του ερθουν ραβασακια γιατι με την μηχανη εκει... κατω απο 220 δεν πεφτει...
Το κακο ομως ειναι οτι περναει απο εκει ΚΑΙ με αμαξια πελατων απο το μαγαζι που δουλευει... (και ειναι και γρηγορα τα αναθεματισμενα)
Ξερει κανεις τι γινεται σε αυτην την περιπτωση ?

Vagelis Gar
13/06/2010, 12:35
Κάμερα σταθερή στη Λυγαριά (Τρίκαλα) με "χτύπησε" βράδυ 21:30 πέρσι το καλοκαίρι σε κατοικημένη περιοχή όπου η ταχύτητά μου ήταν 82 (αντί για 50).3 μήνες μετά μου τηλεφώνησαν απο την αστυνομία για να περάσω απο το τμήμα για μιά υπόθεση μου.Μου δείξαν τη φωτογραφία (έδειχνε μόνο την πινακίδα) και με ρώτησαν αν πιστοποιώ πως προέβειν σε αυτή την παράβαση την συγκεκριμένη ημερομηνία με το συγκεκριμένο όχημα.

Το παραδέχθηκα πιστοποίησαν την κλήση (δεν την πλήρωσα επιτόπου).Μετά απο 15 ημέρες έσπασα το πόδι,πέρασαν άλλοι 4 μήνες (είχα ξεχάσει πως έπρεπε να πληρώσω την κλήση),δικάστηκα ερήμην και στο νέο φορολογικό εκκαθαριστικό μου ήρθε το πεσκέσι των 160 ευρώ (αρχικό ποσό 80 ευρω).

Απο ενημέρωση φίλου τροχονόμου μου έχει πει πως οι παλιές σταθερές κάμερες λειτουργούν
1) κατα διαστήματα
2) αν έχουν φιλμ (το οποίο κοστίζει πολύ ακριβά και δεν το αλλάζουν τακτικά)
3) σε φωτογραφίζουν ΚΑΙ το βράδυ
4) φωτογραφίζουν και 1 χλμ παραπάνω αν πας

Αντίθετα οι καινούριες κάμερες που έχει βρωμίσει ο τόπος δεν έχουν αρχίσει να λειτουργούν ακόμη.Όταν θα λειτουργήσουν θα το καταλάβετε απο το καλώδιο που θα συνδέσει την κάμερα με τον ιστό που βρίσκεται ακριβώς δίπλα (τροφοδοσία κάμερας με ρεύμα).

SF
14/06/2010, 03:37
Αποφάσισαν να μαζέψουν λεφτά μάλλον...

Μια από τα ίδια κι εγώ, πρώτη φορά κλήση για ταχύτητα σε 13 χρόνια, 350€ και 60 μέρες άδεια οδήγησης κατά τα γνωστά. Η παραβασάρα (87 ολόκληρα χαω στη λ. Σπάτων!) έγινε 28/4, και με ειδοποίησαν τώρα.

To φωτοραντάρ είναι στη λ. Σπάτων 220. Έκανα τον καλούλη και πήρα σουβενίρ τις φωτογραφίες.

:sick:

btw: http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=172724

sergiosm
14/06/2010, 15:28
Το κακο ομως ειναι οτι περναει απο εκει ΚΑΙ με αμαξια πελατων απο το μαγαζι που δουλευει... (και ειναι και γρηγορα τα αναθεματισμενα)
Ξερει κανεις τι γινεται σε αυτην την περιπτωση ?

απλό είναι.
Μόλις τον πάρουν χαμπάρι:
α) θα τον απολύσουν
β) θα τον σκίσουν οι πελάτες του μαγαζιού. Το πώς εξαρτάται από τους πελάτες ...

soter3gm
14/06/2010, 15:52
ένα λινκ για έχοντες πλοηγούς με τη σημεία που έχουν ραντάρ

Εδώ (http://index.pois.gr/SpeedCameras.aspx)

Λόγο επαγγέλματος (Οδηγός) κατά 90% είναι σωστές οι πληροφορίες που έχει μέσα

Antonisss
03/07/2010, 17:29
Καλησπέρα παιδιά, πρώτο ποστ αλλά τι ποστ...

Χθες πρωί ήρθαν από το σπίτι μου να μου αφήσουν ειδοποίηση για μια παράβαση, έγραφε κάτι για τροχαίες ΑΟ μέσα και τη μυρίστηκα την υπόθεση. Τον Οκτώβριο του 2009, ένα Σάββατο και μια Κυριακή, συνεχόμενες, πήγα και γύρισα από Κόρινθο και ο βλάκας είχα αφήσει την πινακίδα πάνω...

Για να μην τα πολυλογώ, πάω στο τμήμα, ο αστυφύλακας ο οποίος επιμελήθηκε της υπόθεσης ευγενέστατος, μου λέει έχετε κάνει την τάδε παράβαση, του λέω το ξέρω, μου έδειξε και τη φωτό, 206χλμ με όριο 100 στα Άνω Λιόσια, δεξιά λωρίδα, στο ρεύμα προς Ελευσίνα

Εκείνη τη στιγμή μου έκοψε την κλήση 350?, το δίπλωμα δεν μου το πήρε γιατί απ'ότι μου είπε χρειάζεται διοικητική απόφαση η οποία όμως στάνταρ και έρχεται οσονούπω!

Αυτό που με ανησύχησε βέβαια είναι άλλο. Η φωτογραφία η συγκεκριμένη είναι τραβηγμένη 03/10/2009 στο ένα ρεύμα. Χωρίς να θυμάμαι επ'ουδενί με πόσα πήγαινα όταν γύρισα(αλλά δε θα ταν και λίγα), όπως επίσης και ότι 04/10/2009 έκανα το ίδιο δρομολόγιο, πάλι με πινακίδα, θεωρώ πολύ πιθανό ότι περιμένω και άλλες. Ο αστυφύλακας λοιπόν μου είπε ότι στην τρίτη ίδια παράβαση, υπάρχει ολική αφαίρεση διπλώματος και πρέπει να ξαναδώσω εξετάσεις μετά από 6 μήνες. Αυτό ισχύει όντως για τη συγκεκριμένη παράβαση?

Το γεγονός ότι πήγα 2 συνεχόμενες ημέρες και απλά μου ήρθε κλήση για τη μία μόνο σημαίνει ότι παίζει να τη γλύτωσα για τις επόμενες?

Αυτά...Τον ήπιαμε...

vangelis 64
04/07/2010, 05:23
Ίδιο περιστατικό έγινε πριν καιρό στην Αγγλία-είχε μπει και στο φόρουμ.Ο αναβάτης πήγε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια,υποστηρίζοντας ότι είναι άδικο να φάει το πρόστιμο ακριβώς επειδή δεν μπορούσε να εξακριβωθεί αν όντως αυτός οδηγούσε.

Είχε πει μάλιστα,αν θυμάμαι καλά,ότι δεν θυμόταν σε ποιόν είχε δώσει τη μηχανή του εκείνη τη μέρα
Και ναι...κέρδισε.Για ψάξ'το λίγο.Με τέτοιο δικαστικό προηγούμενο οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου.

vangelis 64
04/07/2010, 05:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ί.

ares_tz
04/07/2010, 06:25
Εαν βγάλεις την πινακίδα και πας Α.Ο ή αλλού, τι επιπτώσεις έχει ? πρόστιμο ΚΟΚ?

irinia
04/07/2010, 06:44
ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ..........

Καί έχετε πινακίδα:lol: ,άρνηθείτε ότι όδηγούσατε καί όπως είπε καί ό Βάγγος, τί πιό άπλό.
Έγώ δέν τρέχω, έχω πολλούς φίλους καί δέν θυμάμαι σέ ποιόν τή δάνεισα....!!!
Γλυτώνετε τίς προσωπικές συνέπειες δίπλωμα κ.λ.π.....
Μήν ύπογράψετε καί μήν παραδεχτείτε ΤΙΠΟΤΕ όταν σάς καλέσουν στό τμήμα.
Όλα βασίζονται στήν όμολογία πού θά ύπογράψετε στό τμήμα...!!!
ΜΙΑ ΦΩΤΟ..........μέ έναν άριθμό αύτοκινήτου ή μοτό
ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ότι ήσασταν έσείς.
Ύπάρχουν χιλιάδες έπαγγελματίες όδηγοί πού άπολύονται,δοκιμαστές αύτοκινήτων
όπως είπε κάποιος φίλος καί γενικά τή μοτό μας ή τό αύτοκίνητο μας
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ νά τό όδηγεί ό όποιοσδήποτε.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΟ, οί πιθανές συνέπειες άπό κάποια
κακή ένέργεια τού άλλου όδηγού ΝΑΙ,άλλά αύτό είναι άλλη ίστορία.
Μπορούμε νά δανείζουμε τά όχήματα μας όπου γουστάρουμε χωρίς νά κρατάμε
λίστα σέ ποιόν τό δώσαμε τή Δευτέρα καί σέ ποιόν τήν Τρίτη...!!!
Περίπτωση πού άπαλλάχτηκε κάποιος ,δεδικασμένο δηλαδή......
Δήλωσε ότι οδηγούσε φίλος άπό τό έξωτερικό ,έδωσε πραγματική διεύθυνση στό έξωτερικό
άλλά καί ένα φανταστικό όνομα.
Τρέχα γύρευε .........ποιός νά ψάξει γιά νά πιστοποιήσει άν είναι ύπαρκτό πρόσωπο,
πότε μπήκε πότε βγήκε ,άν έδωσε πραγματικό όνομα κ.λ.π.
Ο ΤΥΠΟΣ ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΕ.......!!! στό δικαστήριο.

Καλή τύχη λοιπόν.....

Θεσσαλονίκη πρός Χαλκιδική.........
Οί δικοί μας ξέρουν ,στή μεγάλη εύθεία τής Καλλικράτειας κατηφόρα - άνηφόρα
ΦΟΡΗΤΗ ΚΑΜΕΡΑ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ............παρακαλώ δίπλα στή μπαριέρα καί πίσω
άπό ένα μικρό θαμνάκι στημμένη σέ τρίποδα............
ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΑΒΕΡΤΑ ΦΩΤΟ....!!!
ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ.............καί οί μπάτσοι παραπέρα στό βενζινάδικο καφεδάκι...!!!
Έγώ βρέθηκα στόν παράδρομο δίπλα της ,σταματάω καί άκούω τά χράτς -χρούτς...!!!
Δέν περνάει άνθρωπος άπό κεί κάτω άπό 130-140 ,μέ όριο 110...!!!
Σέ κανά τέταρτο θάχε γεμίσει ή μνήμη....!!!!
ΑΝΤΕ ΨΑΞΕ ΕΣΥ ................νά βρείς άπό πού σού ήρθε....!!!!

Γιαυτό ή κο....κο....κο ή..........
ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ.....!!!!

Μέση λύση...??

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ......!!!

:wave2:

ctpanoramix
01/03/2018, 12:26
μαγκες εμενα μου ηρθανε 2 φορες κλησεις απο την συγκεκριμενη καμερα της ελευσινας. Η μια ηταν του 2008 και την παρελαβα το 2013 χωρις αφαιρεση διπλωματος και η δευτερη του 2010 και μου ηρθε το 2018 και θελουν και το διπλωμα αυτη τη φορα. Τι να λεμε ? Απλα στην αττικη-εθνικη δεν ξανακυκλοφορω με πινακιδες.... και αποσβεση θα κανω απο τα διοδια. Να εισαστε ολοι καλα και παντα ορθιοι

Pew
01/03/2018, 19:20
ΛΟΛ 8 χρονια μετα;; :eek:

Εχω ακουσει για 3, για 4 χρονια ... αλλα ΟΚΤΩ ?
Εχει τερματισει το πουλι της η γραφειοκρατια! :moutza:

stefanara
23/04/2018, 13:15
ΛΟΛ 8 χρονια μετα;; :eek:

Εχω ακουσει για 3, για 4 χρονια ... αλλα ΟΚΤΩ ?
Εχει τερματισει το πουλι της η γραφειοκρατια! :moutza:

εμενα μου ηρθε κληση για κρανος απο το 2010.
Ημουν νιος και γερασα

doctoras
23/04/2018, 14:56
Μέχρι τωρα σε εθνικες οδους που ταξιδεύω συχνά δεν επαιζαν ρανταρ ταχυτητας, απο την αρχη του ετους δείχνει να αλλαζει η συμπεριφορά και να επανερχόμαστε οπως προ κρίσης

BLiTzER
23/04/2018, 14:58
Δεν ενεργοποιούνται οι φωτογραφικές των ραντάρ αν δεν ξεπερνάς τα όρια.

:lol: