View Full Version : Κρυονέρια Ναυπακτίας
Την Κυριακή 6-6-2010, καιρού επιτρέποντος, κλιμάκιο μοτοσυκλετιστών από το Μεσολόγγι και το Αγρίνιο, θα αναχωρήσει με προορισμό την ορεινή Ναυπακτία και συγκεκριμένα το χωριό Κρυονέρια.
Η διαδρομή από το Μεσολόγγι είναι περίπου 120km δια μέσω Θέρμου .
Είναι ευπρόσδεκτοι φυσικά όσοι θελήσουν να έλθουν. και όχι απαραίτητα από την ίδια διαδρομή.
Λεπτομέρειες θα αναρτήσω αργότερα.
:wave2:
οχι ρε γμτ:sad:
τη δευτερα 7 αρχιζει το αγριο σεξ(εξεταστικη γαρ:sick: )...
επειδη η διαδρομη ειναι παρα πολυ καλη θα προσπαθησω με νυχια και με δοντια να ερθω
Ξεκίνα από τώρα διάβασμα, και πάρε μαζί σημειώσεις:sun:
Η διαδρομή από Μεσολόγγι.
200084
Πιθανά μέσα διπλός, θα παρακολουθώ και θα τα πούμε..
:beer:
Μία πιθανή διαδρομή από Ναύπακτο μέσω Θέρμου (107km)
200086
Από Ναύπακτο χωρίς Θέρμο (74km)
200094
Θα προσπαθησω και εγω να ερθω αλλα δεν υποσχομαι...Θα παρακολουθω το θεμα και θα ενημερωσω...:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Και η πιο ώραία διαδρομή (131km)από Μεσολόγγι.
200097
Nα υποθεσω δλδ οτι για εμας απο Πατρα η παρακατω διαδρομη θα ειναι η ιδανικη?!:D
300km και σιγουρα απιστευρα τοπια...
200099
Πιστεύω ότι η καλύτερη διαδρομή για τους Πατρινούς είναι από Ναύπακτο - συνάντηση με 'μάς στο Θέρμο, και συνεχίζουμε για Κρυονέρια.
Τώρα σε ότι αφορά την επιστροφή προς Ναύπακτο χωρίς Θέρμο δεν είμαι σίγουρος αν κάποια κομμάτια περιλαμβάνουν και χώμα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ikarosk
Πιστεύω ότι η καλύτερη διαδρομή για τους Πατρινούς είναι από Ναύπακτο - συνάντηση με 'μάς στο Θέρμο, και συνεχίζουμε για Κρυονέρια.
Τώρα σε ότι αφορά την επιστροφή προς Ναύπακτο χωρίς Θέρμο δεν είμαι σίγουρος αν κάποια κομμάτια περιλαμβάνουν και χώμα.
Καλα βασικα τωρα που εφαγα το πρωινο μου και συνηλθα ,θυμηθηκα οτι την Κυριακη ή θα ειμαι Αθηνα για ενα γαμο ή θα εχω επισκεψεις απο τους γονεις μου...Οποτε δεν θα μπορεσω να ερθω...:( :( :(
Ξεκίνα από τώρα διάβασμα, και πάρε μαζί σημειώσεις:sun:
θα με λετε σπασικλακι ομως μετα:rotflmao: :rotflmao:
παροτι θα πεσει πολυ σφιξιμο...οπως ειπα θα προσπαθησω παρα πολυ να ερθω...δε θελω να τη χασω με τιποτα τη βολτα
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
παροτι θα πεσει πολυ σφιξιμο...
Καλα μην χεστεις κιολας ε........:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Καλα μην χεστεις κιολας ε........:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
eisai potapo kai eleeino kai trisathlio skouliki...ntrepomai gia sena :smokin:
Vstrommer71
01/06/2010, 07:59
Να πατε και στον Ινδιανο ρε!:winka:
Στο δρομο σας ειναι...
vaska την κανουμε?μικρη φαινεται....:rotflmao: :rotflmao:
και εγω θελω αλλα εν ειμαι σιγουρος ακομα...θα ενημερωσω
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
vaska την κανουμε?μικρη φαινεται....:rotflmao: :rotflmao:
και εγω θελω αλλα εν ειμαι σιγουρος ακομα...θα ενημερωσω
Πάμε ρε φίλε, είμαι μέσα εμπλοκή από δουλειά αλλά το ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ...
:wave2: :wave2:
perastikos
01/06/2010, 17:05
Λοιπόν παίδες και εγώ ψήνομαι για την βολτούλα! :cool:
p@nos μην σε ξαναδώ online μέχρι την Κυριακή, διάβασμα μόνο, για να είσαι free! :p
Δύο προτάσεις και από εμένα για την διαδρομή για τους Πατρινούς και περίχωρα...
Η πρώτη διαδρομή φαίνεται στο χάρτη:
Ανεβαίνουμε Θέρμο από Κάτω Μακρινού - Πετροχώρι, συναντιόμαστε με τα παιδιά και συνεχίζουμε για Πλάτανο και μετά κατεβαίνουνε από Πυλλήνη.
Η διαδρομή αυτή είναι όλη άσφαλτο ;)
Μία εναλλακτική θα ήταν από Πλάτανο να συνεχίσουμε για Άνω Χώρα μέσω Περδικόβρυσης (?) και μετά να κατέβουμε "κλασικά" προς Ναύπακτο...
Απλά δεν ξέρω αν ο δρόμος αυτός είναι 100% άσφαλτος ή είναι μόνο για V-Strom :lol:
Όσον αφορά τη συμμετοχή μου είναι λίγο νωρίς να πω σίγουρα από τώρα
200166
Τι θα γίνει δεν βλέπω κίνηση, θα πάμε τελικα ή όχι? Άντε ξεκουνάτε ρεεε
:D :D
Εμείς είμαστε σχεδόν έτοιμοι.
Συμμετέχουν μάλλον οκτώ μηχανάκια και η διαδρομή μας θα είναι η πρώτη που έχω ποστάρει.
Από Μεσολόγγι θα φύγουμε κατά τις 08:00
Για τυχόν αλλαγές θα ενημερώσω. :wave2: :wave2: :wave2:
Εμείς είμαστε σχεδόν έτοιμοι.
Συμμετέχουν μάλλον οκτώ μηχανάκια και η διαδρομή μας θα είναι η πρώτη που έχω ποστάρει.
Από Μεσολόγγι θα φύγουμε κατά τις 08:00
Για τυχόν αλλαγές θα ενημερώσω. :wave2: :wave2: :wave2:
Ρε βάρβαροι 8 η ώρα είναι μεσάνυχτα ακόμα. Τες πα θα μιλήσουμε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ρε βάρβαροι 8 η ώρα είναι μεσάνυχτα ακόμα. Τες πα θα μιλήσουμε.
Όσο γερνάμε δε μας κολλάει ύπνος:hypnotize :uplate: :eyepop:
εγω δυστυχως ακυρος παιδια...και στεναχωριεμαι παρα πολυ που δε μπορω να ερθω...μεχρι και καινουρια λαστιχα εβαλα αλλα δε γινεται:sad:
perastikos
05/06/2010, 08:03
Λοιπόν τι λένε οι λοιποί Πατρινοί -p@nos (δες παρακάτω)??
Εγώ είμαι στο 50-50...
Πάντως αν φύγετε 8 από Μεσολόγγι για να σας συναντήσουμε στο Θέρμο θα πρέπει να φύγουμε 07:30 από Πάτρα/ Ναύπακτο :sick:
Και αν σκεφτείς ότι είναι και Σάββατο βράδυ.... :p
Επίσης, επειδή το έψαξα λίγο πολύ ωραία διαδρομή είναι η:
Πάτρα - Ναύπακτος (στην πρώτη έξοδο της περιμετρικής) - Γέφυρα Μπανιά - Κάτω Μακρινού - Πετροχώρι - Θέρμο - Πλάτανος - Περδικόβρυση - Κρυονέρια - Άνω Χώρα - Λιμνίτσα - Ναύπακτος - Πάτρα
Ο καιρός στη χειρότερη να είναι συννεφιασμένος...
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
εγω δυστυχως ακυρος παιδια...και στεναχωριεμαι παρα πολυ που δε μπορω να ερθω...μεχρι και καινουρια λαστιχα εβαλα αλλα δε γινεται:sad:
Μην αγχώνεσαι εσύ! Ο δρόμος εκεί θα είναι, δώσε τα μαθήματα να ξεμπερδεύεις ;) :beer:
Όσο γερνάμε δε μας κολλάει ύπνος:hypnotize :uplate: :eyepop:
Ρε Παντελή, η ώρα είναι 17:00 και είμαι ακόμα μαγαζί, σε λίγο θα φάω για μεσημέρι (στο μαγαζί), μετά θα ξαπλώσω 1 ώρα να ξεκουραστώ (στο μαγαζί) και μετά θα πρέπει να συνεχίσω μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες αν θέλω να έρθω μαζί σας αύριο. Θα είμαι συντονισμένος στο μοτο για ότι νεότερο, πιστεύω τελικά να τα καταφέρω να έρθω ....
Άντε οι Πατρινοί να ξεκουνάνε τους κώλους τους από καναπέδες ντιβάνια κλπ
:beer: :beer:
perastikos
05/06/2010, 11:26
Πρότεινε μία ώρα εκκίνησης από Πάτρα (και μέρος) ώστε να μπαίνω και εγώ στο κλίμα, αν τελικά ακολουθήσω... ;)
Την διαδρομή που έγραψα παραπάνω πως την βλέπεις? Αν και αυτό το αποφασίζουμε και καθ' οδόν :)
Ακόμα είμαι στο μαγαζί , σου στέλνω πμ το τηλ. μου , πάρε με να συνενοηθούμε
:beer:
Τελικά θα ξεκινήσουμε δύο μηχανάκια από Μεσολόγγι στις 09:00, και θα περάσουμε από Ναύπακτο. Οι υπόλοιποι θα φύγουν στις 08:00 και θα περάσουν κι αυτοί από Ναύπακτο.
Η διαδρομή Πλάτανος-Κρυονέρια έχει κομμάτι με χώμα και μετά τις σημερινές βροχές θα έχει πολλή λάσπη.(Έριξε πολύ νερό εκεί πάνω.)οπότε δεν ακολουθάμε την διαδρομή από Θέρμο, αλλά από Ανω Χώρα.
Σας έστειλα πμ.
perastikos
05/06/2010, 15:25
Μίλησα με τον Vaska και το 09:00 από Μεσολόγγι (09:30 Ναύπακτο) είναι εξίσου πολύ νωρίς και για τους δυό μας.
Επομένως έχει δωθεί ένα πρώτο ραντεβού 11:00+ στο λιμάνι της Ναυπάκτου και μετά ανηφορίζουμε προς τα πάνω... Αν αλλάξει κάτι @mobile ;)
@ikarosk: Σου στέλνω PM το κινητό μου αν είναι να μιλήσουμε κάποια στιγμή μήπως σας βρούμε Κρυονέρια ή Άνω Χώρα... ;)
Kαλο ταξιδι παιδακια και να προσεχετε...:beer: :beer: :beer: :beer:
Παρτε μια στροφη και για εμενα pleeeaseeeeeee:D :smokin:
Δεν το βλέπω να πηγαίνω, είμαι σερί 4 μέρες μαγαζί και είμαι λιωμένος από κούραση. Ένας Θεός ξέρει πόσο θέλω να την κοπανήσω αλλά το χρήμα που θα παντελονιάσω με το τελείωμα της δουλειάς είναι μπόλικο και ζεστό, οπότε θα προτιμήσω να παραμείνω εντός και να συνεχίσω, μπας και βουλώσουμε καμία τρύπα και δεν μας πάνε μέσα (ψειρού) δετούς.
:mad: :mad:
λοιπον οσοι πατρινοι ψηνεστε, κανονιζουμε για απογευματακι κανα καφεδακι στα γρηγορα...εμενα το μυαλο μου απο το διαβασμα εχει γινει γιαουρτι και μια ωριτσα χαλαρωσης θα τη χρειαστω...οποιος εινα μεσα ας πει να κανονισουμε να τον πιουμε καπου(τον γκαιφε:blush: )...
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Πάνο έχεις π.μ.
ki esy:a13:
perastikos
06/06/2010, 05:47
Εγώ ξύπνησα κατά τις 09:30 και μιας και δεν έχω net στην Πάτρα μπήκα από το (άθλιο) κινητό μου...
Ευτυχώς κατάφερα και διάβασα το μήνυμα του vaska και δεν βιάστηκα να γυρίσω Ναύπακτο = πρωινό καφεδάκι στο W :cool:
P@nos και Vaska αν ψήνεστε ελάτε απόγευμα για καφέ Ναύπακτο, το τηλ μου το έχετε και οι δύο ;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Πάτρα - Ναύπακτος (στην πρώτη έξοδο της περιμετρικής) - Γέφυρα Μπανιά - Κάτω Μακρινού - Πετροχώρι - Θέρμο - Πλάτανος - Περδικόβρυση - Κρυονέρια - Άνω Χώρα - Λιμνίτσα - Ναύπακτος - Πάτρα
Πάντως η παραπάνω διαδρομή έχει μείνει στο πίσω μέρος του μυαλού μου! Κάποιο από τα προσεχή ΣΚ που θα έχετε χαλαρώσει και οι υπόλοιποι με εξεταστικές + δουλειές να την πραγματοποιήσουμε!
Καλό δρόμο και καλή επιστροφή στους Μεσολογγίτες!!! :beer:
perastikos
06/06/2010, 06:53
Μόλις μίλησα με το Μεσολογγίτικο group... Τα παιδιά είναι στα 1300 μέτρα υψόμετρο, μες στα έλατα... κακοπέραση σκέτη.... :p
Περιμένουμε photos και info για τη διαδρομή! :wave2:
alcapone09
06/06/2010, 08:14
Άμα κανονίσετε καφέ, πμ me.. η sms me... ευχαριστω :D
Επιστρέψαμε όλοι πίσω τελικά από Θέρμο.
Το χωμάτινο κομμάτι περνιέται με οποιαδήποτε μηχανή (πατημένο κοκκινόχωμα είναι) και είναι περίπου 2,5km.
Η διαδρομή είναι απίθανη, με πολλές εναλλαγές, με το μεγαλύτερο μέρος της μέσα στα έλατα.
Δεν έβρεξε. Έκανε κρύο. Πρέπει στο χωριό να είχε κοντά στους 10 βαθμούς.
Θα ανεβάσω φωτογραφίες αργότερα αφού τις μικρύνω.:wave2:
Επιστρέψαμε όλοι πίσω τελικά από Θέρμο.
Το χωμάτινο κομμάτι περνιέται με οποιαδήποτε μηχανή (πατημένο κοκκινόχωμα είναι) και είναι περίπου 2,5km.
Η διαδρομή είναι απίθανη, με πολλές εναλλαγές, με το μεγαλύτερο μέρος της μέσα στα έλατα.
Δεν έβρεξε. Έκανε κρύο. Πρέπει στο χωριό να είχε κοντά στους 10 βαθμούς.
Θα ανεβάσω φωτογραφίες αργότερα αφού τις μικρύνω.:wave2:
Mπραβο ρε παιδακια...:beer: :beer: :beer: :beer:
Περιμενουμε τις φωτο....:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Εγώ ξύπνησα κατά τις 09:30 και μιας και δεν έχω net στην Πάτρα μπήκα από το (άθλιο) κινητό μου...
Ευτυχώς κατάφερα και διάβασα το μήνυμα του vaska και δεν βιάστηκα να γυρίσω Ναύπακτο = πρωινό καφεδάκι στο W :cool:
P@nos και Vaska αν ψήνεστε ελάτε απόγευμα για καφέ Ναύπακτο, το τηλ μου το έχετε και οι δύο ;)
Πάντως η παραπάνω διαδρομή έχει μείνει στο πίσω μέρος του μυαλού μου! Κάποιο από τα προσεχή ΣΚ που θα έχετε χαλαρώσει και οι υπόλοιποι με εξεταστικές + δουλειές να την πραγματοποιήσουμε!
Καλό δρόμο και καλή επιστροφή στους Μεσολογγίτες!!! :beer:
Να την κάνουμε φίλε μου. Απ' όλους ακούω τα ίδια "άσχημα" λόγια για την διαδρομή, οπότε στην πρώτη ευκαιρία να την κάνουμε.
Εγώ με τον Πάνο καταφέραμε να βρεθούμε για έναν καφέ και πάλι πίσω στα κλουβιά μας.
ΧΑΝΙ ΡΕΡΕΣΗ 3
Από 'δω πέρασε και μία παρέα που πήγαινε αεροπορία. Νά'ναι καλά τα παιδιά.
200711
Παιδική χαρά στην Άνω Χώρα.
200716
Ξένιος 2. Εδώ συναντήσαμε τους υπόλοιπους.
200720
Τα κρυονέρια. Άποψη του χωριού.
200723
Ώρα φαγητού και κουβέντας.
200724
Κι ενώ άλλοι τρώγανε και πίνανε, κάποιοι ανεβοκατέβαζαν τη βελόνα του καρμπυρατερ της μίας από τις τρεις MZ που πεισματικά αρνιόταν να αποκριθεί σωστά στο μεγάλο υψόμετρο.
200727
Εδώ φεύγοντας από Κρυονέρια το χωμάτινο κομμάτι.
200728
Τα νερά της βροχής που είχαν μείνει, δεν δημιούργησαν πρόβλημα.
200729
Μετά τον χωματόδρομο, και πριν το χωριό Περδικόβρυση.
200730
Στάση για τσιγάρο και αγνάντεμα. Κάτω ο Εύηνος και απέναντι το χωριό Κλεπά.
200731
Επτά χιλιόμετρα πριν το Θέρμο η τοποθεσία ''Βαλτσόρεμα"
200732
Η παλιά γέφυρα στο Βαλτσόρεμα..
200734
Καφές στην πλατεία του Θέρμου, ξεκούραση, και πάλι πίσω στο Μεσολόγγι.
Άντε Ξεκινάτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:a08:
200737
Ομορφες εικονες respect στα ΜΖ τρελη βολτα με παρεακι τετοια μηχανακια κριμα που δεν μπορουσα να ερθω:beer: :wave2:
:beer: :beer: :beer: :beer:
barbacool
16/09/2010, 21:38
Ωραίες φωτό Ίκαρε!! Και μάλλον ωραία βόλτα. Τα μέρη ακόμα απίθανα...
Α ρε Αιτωλοακαρνανία!!!
Υ.Γ. Χαιρετισμούς στην ομάδα από Μεσολόγγι... Staik...
Εδώ φεύγοντας από Κρυονέρια το χωμάτινο κομμάτι.
Το καλυτερο Adventure τελικα ΔΕΝ εχει GS μέσα !!!!!!! :a10: :beer:
ζηλευω .... :(
kokkiklhs
17/09/2010, 13:52
Απίθανη βόλτα, κύριοι!!
Να είστε καλά να ξαναπάτε, και σε ακόμη πιο όμορφα μέρη!
Εεεε, οι ΜΖάκηδες πού είναι;
Για να κοιτάξουν εδώ, παρακαλώ:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=109738
:beer: :smokin: