View Full Version : Mp3 300 Lt ....τι λέμε στη τροχαία??
STAIKMAN
01/06/2010, 16:50
Ρε παιδιά ,
Εχω το Piaggio MP3 300 LT , ξερετε... αυτό που δέν χρειάζεται δίπλωμα μηχανής....αν με πιάσει η τροχαία τί λέμε.....υπάρχει κάποιος νόμος....δέν μπορώ να τοπυ πω ότι το λέει η Piaggio.... Υπάρχει κάνας νόμος....????
Αρχικά δημιουργήθηκε από STAIKMAN
Ρε παιδιά ,
Εχω το Piaggio MP3 300 LT , ξερετε... αυτό που δέν χρειάζεται δίπλωμα μηχανής....αν με πιάσει η τροχαία τί λέμε.....
ΩΧ !!! ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ Η ΠΙΣΩ ΔΕΞΙΑ ΡΟΔΑ !!!
Cpt. Haddock
01/06/2010, 16:52
Αδεια κυκλοφορίας εχουμε; :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STAIKMAN
Ρε παιδιά ,
Εχω το Piaggio MP3 300 LT , ξερετε... αυτό που δέν χρειάζεται δίπλωμα μηχανής....αν με πιάσει η τροχαία τί λέμε.....υπάρχει κάποιος νόμος....δέν μπορώ να τοπυ πω ότι το λέει η Piaggio.... Υπάρχει κάνας νόμος....????
η κατηγορία Α περιέχει ΜΟΝΟ μηχανοκίνητα δίκυκλα χωρίς πλευρικό καλάθι και μοτοποδήλατα.
τα τρίτροχα & τετράτροχων είναι διαφορετική περίπτωση.
Το δικό σου μηχανάκι προφανώς είναι χαρακτηρισμένο τρότροχο οπότε
Ειδικότερα εάν έχει απόβαρο μεγαλύτερο των 350kg ή ταχύτητα μεγαλύτερη από 45km/h ή κυβισμό μεγαλύτερο των 50cc θα είναι τρίτροχο όχημα εφόσον το απόβαρο του δεν ξεπερνάει τα 400kg για οχήματα μεταφοράς επιβατών ή τα 550kg για οχήματα μεταφοράς εμπορευμάτων.
Εάν σε ενοχλήσει ποτέ κανένα όργανο της τάξης να του πείς να πάει να μάθει τις κατηγορίες των οχημάτων και τα χαρακτηριστικά αυτών.
πρεπει να φορας κρανος γιαυτην την κατηγορια ???
:confused: :confused: :confused: :confused:
ή θεωρειται κατι σαν αυτοκινητο-τριτροχο και δεν ειναι απαραιτηο?
stavrouliasp
11/06/2010, 11:41
:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
ή θεωρειται κατι σαν αυτοκινητο-τριτροχο και δεν ειναι απαραιτηο? ωχ σα να ακουω τις φωνες των βαρβαρων απο μακρυα....ερχονται.....!
fantacid
11/06/2010, 12:07
αναλογα το μαλλι.....με ζελε ή χωρις!
:smokin:
μοϊκανα με κερι καλα στερεωμενη , σε αεροδυναμικο σχημα ...
για το ασπρο γυαλι με ντεγκραντε κ πολαριζέ φακο δεν χρειαζεται να μιλησω, ετσι ?
το όχημα πρέπει να διαθέτει κατάλληλα μέσα συγκράτησης και προστασίας για οδηγούς και επιβάτες, άρα αφού δεν έχει ζώνη μάλλον θα πρέπει να . . . . . χαλάσουμε το μαλλί :D
soter3gm
11/06/2010, 15:48
Του Βοναπάρτη είναι απαραίτητο, το γιογιό του παιδιού ίσος . Ούτως η αλλιώς με τέτοιο όχημα τι το χρειάζεσαι ?? :p :p
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: