PDA

View Full Version : Γιατρός ξέχασε τον 5χρονο γιο του στο αυτοκίνητο.

notakos600
01/06/2010, 17:27
Τραγωδία στην Κύπρο. 5χρονο αγοράκι άφησε την τελευταία του πνοή κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα του. Στις οκτώ το πρωί διακεκριμένος ορθοπεδικός της Λάρνακας πήρε τον 5χρονο γιο του μπήκε στο αυτοκίνητό του και ξεκίνησε για το νηπιαγωγείο. Στον δρόμο δέχτηκε τηλεφώνημα από την κλινική που εργάζεται, καλώντας τον να πάει εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να χειρουργήσει ασθενή που ήταν σε άσχημη κατάσταση. Ο γιατρός άλλαξε το δρομολόγιο, πήγε στην κλινική, κατέβηκε από το αυτοκίνητο, κλείδωσε σε αυτό το μικρό γιο του και πήγε στο χειρουργείο. Η επέμβαση ήταν δύσκολη με αποτέλεσμα να...

μείνει πολλές ώρες στο χειρουργείο και να ξεχάσει ότι άφησε στο αμάξι τον 5χρονο γιο του. Μετά από 9 ώρες η μητέρα πήγε να πάρει το μικρό από το νηπιαγωγείο αλλά διαπίστωσε ότι ο μικρός δεν είχε πάει σχολείο Επικοινώνησε με τον άνδρα της ο οποίος ξαφνιάστηκε και θυμήθηκε ότι είχε αφήσει τον μικρό μέσα στο αυτοκίνητο.

Έστειλε αναισθησιολόγο να τον φέρει στο εσωτερικό της κλινικής μιας και αυτός ακόμη ήταν στο χειρουργείο αλλά ήδη ήταν αργά. Ο μικρός είχε αφήσει την τελευταία του πνοή μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο για 9 ώρες ήταν εκτεθειμένο στον ήλιο. Ο πατέρας έχει πάθει σοκ από το θάνατο του γιου του και αναμένεται να κατηγορηθεί για φόνο εξ' αμελείας. Αύριο θα διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροψία επί της σορού του μικρού για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

filoksenos.blogspot.com/2010/06/5-9.html

Αν είναι δυνατόν....

:eyepop: :eyepop: :sad: :sad:

project.breeze
01/06/2010, 17:29
To διάβασα στο τρωκτικό και είναι λίγο περίεργα τα συναισθήματα.Πώς να πεις ανεύθυνο έναν άνθρωπο που πήγε καρφί στο νοσοκομείο να σώσει έναν συνάνθρωπό του;πως να πεις υπεύθυνο έναν άνθρωπο που ξέχασε το παιδί του μέσα στο αμάξι;

notakos600
01/06/2010, 17:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
To διάβασα στο τρωκτικό και είναι λίγο περίεργα τα συναισθήματα.Πώς να πεις ανεύθυνο έναν άνθρωπο που πήγε καρφί στο νοσοκομείο να σώσει έναν συνάνθρωπό του;πως να πεις υπεύθυνο έναν άνθρωπο που ξέχασε το παιδί του μέσα στο αμάξι;

Κάπου ανάμεσα είναι και η δική μου αντίδραση όντως.

nic mor
01/06/2010, 17:34
οντως τι να πεις...
κριμα για το παιδακι και κουραγιο στους γονεις.

granazi
01/06/2010, 17:37
δεν ξερω ποση ωρα εμεινα να κοιταω σα μαλακας την οθονη
δεν μπορω να γραψω τπτ

devil's animal
01/06/2010, 18:30
ειναι αδιανοητο οντως...
:sad: :sad: :sad:

ziggΥ
01/06/2010, 18:34
:sick: :sick: :(

fdTolis
01/06/2010, 18:37
:eyepop: :eyepop: :eek: :eek:

:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

Οντως δεν υπαρχουν λογια, τ ν σχολιασεις...........

Shaolin Monk
01/06/2010, 18:39
Κριμα...:sad:

the big boy
01/06/2010, 18:41
πολυ λυπηρο συμβαν.........πραγματικα κριμα...........:(

Akatanomastos
01/06/2010, 19:13
ουτε σε ταινια αυτο το σεναριο!!!

συλλυπητηρια

KIMONAS
01/06/2010, 20:05
Ο ανθρωπος αυτος δεν θα ειναι ποτε ο ιδιος ξανα....
Τα δικα μου συλληπητηρια επισης...

el patron
01/06/2010, 20:49
Δεν μπορει να φανταστει κανενας πως νιωθει αυτο ανθρωπος,και ακομα πιο πολυ αυτο το αγγελουδη που πεθαινε μαρτυρικα κλειδωμενο μεσα σε εναν φουρνο ,και μετα εχεις καποιους μαλακες που βαζουν γκολ στο γηπεδο και λενε ηταν θελημα θεου.τωρα ομως ο καλος θεουλης το πηρε το παιδακι,τι να πω ρε πουστη μου ;εχω μεινη μαλακας...

christostr
01/06/2010, 21:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από el patron
Δεν μπορει να φανταστει κανενας πως νιωθει αυτο ανθρωπος,και ακομα πιο πολυ αυτο το αγγελουδη που πεθαινε μαρτυρικα κλειδωμενο μεσα σε εναν φουρνο ,και μετα εχεις καποιους μαλακες που βαζουν γκολ στο γηπεδο και λενε ηταν θελημα θεου.τωρα ομως ο καλος θεουλης το πηρε το παιδακι,τι να πω ρε πουστη μου ;εχω μεινη μαλακας...

Άνοιξες μεγάλη κουβέντα φίλε μου...:rolleyes:
Αμάν πια με αυτό το... θέλημα θεού:mad:

Τι να πω; Κρίμα για το παιδάκι...

el patron
01/06/2010, 21:10
Δεν το λεω εγω αλλοι το λενε...

vaska
02/06/2010, 01:01
Μήπως να πω κι εγώ την κακία μου η "καριέρα μας" είναι τελικά πάνω από όλα? Είναι η δική μου η απορία που δουλεύω πολλές φορές και 19 ώρες την ημέρα και τελικά χάνω κομμάτια από την ζωή των παιδιών μου. Γράφω χωρίς ίχνος ειρωνείας αλλά με μπόλικη δόση μομφής για τον τρόπο που ζούμε οι περισσότεροι σήμερα.

Τι να πω???

:( :(

sadengr
02/06/2010, 01:41
Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι ούτε "υπεύθυνος" ούτε "ανεύθυνος" όπως λέει ο φίλος παραπάνω.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ !!!

Εαν δεν αποσυρθεί μόνος του , θα πρέπει άμεσα να τον αποσύρουν για εξετάσεις κλπ.

Δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό που έκανε παρά μόνο εάν έχει πρόβλημα που σιγουρα έχει.

Εγώ πάντως δεν θα ήθελα να με εγχειρήσει αυτός ο ανθρωπος.

CIRUS
02/06/2010, 01:46
δεν έχω λόγια :( :( :(

XJR_Billy
02/06/2010, 02:22
Τραγωδία... :sad: :sad:

makis206
02/06/2010, 02:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από sadengr
Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι ούτε "υπεύθυνος" ούτε "ανεύθυνος" όπως λέει ο φίλος παραπάνω.
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ !!!
Εαν δεν αποσυρθεί μόνος του , θα πρέπει άμεσα να τον αποσύρουν για εξετάσεις κλπ.
Δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό που έκανε παρά μόνο εάν έχει πρόβλημα που σιγουρα έχει.

Το συμβάν είναι τραγικό και τον χαμό ενός 5χρονου αγγέλου δεν τον χωράει ο νους.. αυτός ο άνθρωπος μάλλον έχει σώσει και ζωές όμως και το πιθανότερο είναι ότι για μία τέτοια περίπτωση σε συνδιασμό με το υψηλό αίσθημα της ευθύνης που τον βάραινε, τον έκανε να ξεχάσει ακόμα και το ίδιο του το παιδί..

Άντε τώρα εσύ και ο καθένας από εμάς να ζυγιάσει την υπευθυνότητα και την ανευθυνότητά του.. σκέψου όμως ότι το μυαλό του δεν υπολόγισε τίποτα τη στιγμή που χρειάστηκε να παρευρεθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο για έναν άγνωστο -πιθανότατα- άνθρωπο που τον είχε άμεση ανάγκη και κρίνε κοιτάζοντάς το λίγο πιο σφαιρικά πριν πιάσεις τις πέτρες και του τις αμολήσεις στο κεφάλι.

Κανείς δεν του συγχωρεί αυτό που έκανε, ούτε όμως κι ο ίδιος τον ίδιο του τον εαυτό.. κρίμα το παιδάκι ρε γαμώτο.:sad:

sadengr
02/06/2010, 03:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

.. σκέψου όμως ότι το μυαλό του δεν υπολόγισε τίποτα τη στιγμή που χρειάστηκε ...

Γι'αυτό είναι αδικαιλόγητος, διότι από την θέση που βρίσκεται και για το λειτούργημα που ασκεί ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να υπολογίζει και το παραμικρό ενδεχόμενο που θα μπορούσε να πάει κάτι στραβά.

Γι'αυτό σπούδασε και εκπαιδεύτικε, για να χρησιμοποιεί το "τσερβέλο" του, για να μην κάνει λάθη διαφορετικά να πάρουμε όλοι ένα νυστέρι και να βγούμε στην αγορά, δεν είναι δύσκολο, πρακτικη εξάσκηση θέλει.

Και να πεις ότι δεν έχει ξαναγίνει το ίδιο περιστατικό με παιδιά και σκυλιά κλειδωμένα στο αμάξι...
... αλλα αυτό νόμιζα γίνεται μόνο στους χαζοαμερικανούς...

...αδικαιολόγητος...

menelaos46
02/06/2010, 03:14
Γι'αυτό είναι αδικαιλόγητος, διότι από την θέση που βρίσκεται και για το λειτούργημα που ασκεί ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να υπολογίζει και το παραμικρό ενδεχόμενο που θα μπορούσε να πάει κάτι στραβά. Γι'αυτό σπούδασε και εκπαιδεύτικε, για να χρησιμοποιεί το "τσερβέλο" του, για να μην κάνει λάθη διαφορετικά να πάρουμε όλοι ένα νυστέρι και να βγούμε στην αγορά, δεν είναι δύσκολο, πρακτικη εξάσκηση θέλει. Και να πεις ότι δεν έχει ξαναγίνει το ίδιο περιστατικό με παιδιά και σκυλιά κλειδωμένα στο αμάξι... ... αλλα αυτό νόμιζα γίνεται μόνο στους χαζοαμερικανούς... ...αδικαιολόγητος...

Να τον κρεμασουμε δηλαδη...

DimChios
02/06/2010, 03:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Να τον κρεμασουμε δηλαδη...

Mενελαε, δεν συμφωνω 100% με το φιλο μας αλλα εχει ενα point!

Oπως και να εχει, η κατασταση ειναι πολυ πιο ασχημη απ οσο μπορουμε να νιωσουμε εμεις που ειμαστε απ εξω και θα ελεγα οτι δεν εχουμε και το δικαιωμα να τον κρινουμε ετσι αβιαστα!

Προσωπικα θεωρω απιθανο να εκανα κατι τετοιο αλλα η πουτανα η ζωή ποτε δεν ξερεις τι θα σου φερει!

Ας αναπαυτει το παιδακι και ας βρει ψυχικη ηρεμια καποια στιγμη αυτος ο ανθρωπος!

:sad:

Cpt. Haddock
02/06/2010, 03:34
Γι'αυτό είναι αδικαιλόγητος, διότι από την θέση που βρίσκεται και για το λειτούργημα που ασκεί ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να υπολογίζει και το παραμικρό ενδεχόμενο που θα μπορούσε να πάει κάτι στραβά.
Γι'αυτό σπούδασε και εκπαιδεύτικε, για να χρησιμοποιεί το "τσερβέλο" του, για να μην κάνει λάθη διαφορετικά να πάρουμε όλοι ένα νυστέρι και να βγούμε στην αγορά, δεν είναι δύσκολο, πρακτικη εξάσκηση θέλει.
Και να πεις ότι δεν έχει ξαναγίνει το ίδιο περιστατικό με παιδιά και σκυλιά κλειδωμένα στο αμάξι...
... αλλα αυτό νόμιζα γίνεται μόνο στους χαζοαμερικανούς...
...αδικαιολόγητος...

Πάντα μΕ άρεσαν οι απόλυτοι άνθρωποι που δε συγχωρούν τα λαθη....των αλλων :wave2:

Ευγε νέε μου

Gandalf dr685sm
02/06/2010, 03:38
Δεν μπορώ να κρίνω τον άνθρωπο που έσωσε μια ζωή για να΄χάσει την ζωή το παιδί του. Κρίμα μόνο στο παιδί αλλά και στους δύο γονείς του, καθώς αυτοί είναι και εκείνοι που θα υποφέρουν απο τον χαμό του περισσότερο απο όλους τους άλλους.

Gandalf

glargkatzis
02/06/2010, 04:10
εγώ πάντως δεν νομίζω να την πάλευα μετά από κάτι τέτοιο ή θα σάλευα ή θα αυτοκτονούσα.....το παιδί μου ....κρίμα

arxaios
02/06/2010, 04:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πάντα μΕ άρεσαν οι απόλυτοι άνθρωποι που δε συγχωρούν τα λαθη....των αλλων :wave2:

Ευγε νέε μου
Δεν μπορούσες να το έχεις πει καλύτερα !!!
+1299

arxaios
02/06/2010, 04:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από glargkatzis
εγώ πάντως δεν νομίζω να την πάλευα μετά από κάτι τέτοιο ή θα σάλευα ή θα αυτοκτονούσα.....το παιδί μου ....κρίμα
Το κρίμα σαν λέξη .......... δεν περιγράφει ούτε το 1/1000000 ........

notakos600
02/06/2010, 04:21
Ας αναπαυθεί το παιδάκι και συλληπητήρια στους γονείς.
Μεγάλη προσοχή σε όλους εμάς που είμαστε γονείς.
Βλέπω απίθανα πράγματα καθημερινά από το να αφήνουν το παιδί στο αμάξι με τη μηχανή να δουλεύει για να ''πεταχτούν'' στο περίπτερο μέχρι να το κλειδώνουν μέσα για να κάνουν τα ψώνια τους...
Πόσο γρήγοροι είναι οι ρυθμοί της ζωής μας πια, ώστε να χάνουμε την ουσία της;

vaska
02/06/2010, 04:24
Πάντως δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να είμαι στη θέση του.........

Υπεύθυνος, Ανεύθυνος, Γιατρός, Πατέρας κλπ.

Νομίζω η βαρύτερη ιδιότητά του είναι "ΠΑΤΕΡΑΣ" και σαν βάζω τον εαυτό μου στη θέση του .... :( :( :( :( :( :(

Ούτε ψύλλος στον κόρφο του ....

sadengr
02/06/2010, 04:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Ευγε νέε μου

Οχι ρε φιλος,

Λαθος ειναι να γραψεις 1 + 1 = 3
ή να ρίξεις πολύ αλάτι στο φαγητό...

Αυτό που έκανε δεν είναι λάθος!

Ή, για να μην φαίνομαι και απόλυτος όπως λες, λάθος θα ήταν εάν για μια στιγμή το παιδάκι ξέφευγε από την προσοχή του και έπεφτε π.χ. από το μπαλκόνι - αποτέλεσμα κακιάς στιγμής.

Αλλά εδώ δεν έχεουμε μια κακιά στιγμή . Έχουμε 9 ώρες !
και θα ήταν περισότερες εάν δεν του τηλεφωνούσε η γυναίκα του.

Δεν ξέρω μου φαίνεται τρελό...

TROOPER
02/06/2010, 04:50
δε γινονται αυτα !!!!!!!!!

Nostra
02/06/2010, 04:51

αν η καθημερινη του ρουτινα ήταν να παει το παιδί στο σχολειο και μετα δουλεια τοτε η επειγουσα αλλαγη στο προγραμμα μαλλον εβαλε ενα τσεκ στην παραδοση του παιδιου....

και η κοπελια προχτες στα πατησια δε θεωρησε οτι στα 10' λεπτα που θα ελειπε στις 8 το πρωι θα ξυπναγε ο 7χρονος και θα βουταγε από το μπαλκονι

και η άλλη κοπελιά πριν 3 μηνες που πηγαινε βολτα το μωρο με το καροτσι και δε το ειχε δεμενο και κατεβαινοντας πεζοδρομιο εφυγε το παιδι μπροστα στο δρομο και περασε λεωφορειο

θεωρώ πως στο άκουσμα τετοιων τραγωδιών, οσοι εχουμε παιδια (δικά μας ή στο πολύ κοντινό μας περιβάλλον) το μονο που μπορουμε να κανουμε είναι να ανατριχιάζουμε και να πονάμε και μόνο στη σκέψη επανάληψης του σεναρίου....

ό,τι και να πεις, ο άνθρωπος αυτός πλέον είναι ο μεγαλύτερος κατήγορος του εαυτού του... δε σε χρειάζεται ...

TROOPER
02/06/2010, 04:51
........

εγω παντως δεν θα ημουνα και τοσο σιγουρος.

TROOPER
02/06/2010, 04:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
....

ό,τι και να πεις, ο άνθρωπος αυτός πλέον είναι ο μεγαλύτερος κατήγορος του εαυτού του... δε σε χρειάζεται ...

τασο τα ειπες ολα !!!

GIXXERAKIAS
02/06/2010, 04:56
Δεν υπαρχουν λογια τετοιες στιγμες...απορω πραγματικα....ευθυνες??Κακια στιγμη??Τι σηζητατε τωρα,απλα χαθηκε ενα αγγελουδι με τρομερα ανυποφορο θανατο...μονο αυτο...ας αναπαυθει η ψυχουλα του και κουραγιο στους γονεις και προπαντων στον πατερα του που θα ζει με αυτην την τοσο πικρη αναμνηση και δεν θα επανελθει ισως ποτε ξανα.....κριμα.....:sad: :sad: :sad:

el_hymador
02/06/2010, 05:00
Ρε σεις ειναι τραγικο το γεγονος, ουτε και μπορω να φανταστω πως θα περασει την υπολοιπη ζωη ( ; ) του αυτος ο ανθρωπος...

ας μη το κανουμε πεδιο αντιπαραθεσεων...

mats8282
02/06/2010, 05:02
Τραγικότατο :sad:

DimChios
02/06/2010, 05:09
παντως... εντυπωση μου κανει!

ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ?????????

ΕΝΑΣ??????

project.breeze
02/06/2010, 05:18
Οχι ρε φιλος,

Λαθος ειναι να γραψεις 1 + 1 = 3
ή να ρίξεις πολύ αλάτι στο φαγητό...

Αυτό που έκανε δεν είναι λάθος!

Ή, για να μην φαίνομαι και απόλυτος όπως λες, λάθος θα ήταν εάν για μια στιγμή το παιδάκι ξέφευγε από την προσοχή του και έπεφτε π.χ. από το μπαλκόνι - αποτέλεσμα κακιάς στιγμής.

Αλλά εδώ δεν έχεουμε μια κακιά στιγμή . Έχουμε 9 ώρες !
και θα ήταν περισότερες εάν δεν του τηλεφωνούσε η γυναίκα του.

Είσαι πολύ υπερβολικός φίλε.Ο άνθρωπος ήταν γιατρός που τον ειδοποίησαν επειγόντως να πάει να χειρουργήσει,δεν τον πήραν οι φίλοι του να πάει για καφέ ή για τσίπουρο.Σε στιγμές πανικού όλοι κάνουμε λάθη και παραλείψεις,κάποιες ανόητες και μηδαμινού ενδιαφέροντος και κάποιες άλλες που καταλήγουν σε τραγωδίες.Αυτός ο άνθρωπος ποτέ δε θα πάψει να κατηγορεί τον εαυτό του αλλά και ποτέ δεν θα πάψει να τρέχει στο νοσοκομείο όποτε η ζωή κάποιου συνανθρώπου μας κινδυνεύει

kalesin
02/06/2010, 05:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
παντως... εντυπωση μου κανει!

ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ?????????

ΕΝΑΣ??????

επειδη η λαρνακα ειναι μικρο μερος, κ δεν υπαρχουν πολλοι διακεκριμενοι χειρουργοι ορθοπεδικοι, εχω την εντυπωση οτι ξερω ποιος ειναι.

Αν ειναι αυτος, τοτε η κλινικη του ειναι σε σημειο που δεν ειναι περασμα. Ειναι σε σημειο που μονο αυτοκινητα περνανε απο την εθνικη διπλα. Κ δυστυχως για το παιδακι ειναι σε σημειο που δεν υπαρχουν αλλα κτιρια διπλα για να δημιουργησουν σκια, οπως συνεβαινε στο παλιο του ιατρειο. Επαναλαμβανω ΑΝ ειναι αυτος..

Δε μπορει να το χωρεσει ο νους μου οτι ενα παιδακι ψηθηκε στο φουρνο, οτι ο πατερας του το ξεχασε. Ουτε καν μπορω να φανταστω σε τι κατασταση ειναι τωρα

Επειδη ισως ξερω ποιος ειναι, με κανει κ αισθανομαι απιστευτα ασχημα κ αβολα. Αν ειναι ο ανθρωπος που νομιζω, επειδη εχουμε τσακωθει απειρες φορες στο παρελθον για καθημερινες χαζομαρες (μπροστα σε αυτο ολα ειναι χαζομαρες), σε κανει να αισθανεσαι περιεργα αναλογιζομενος τις ''καταρες'' που του εχεις ριξει

-εντιτ-

τελικα δεν ειναι αυτος. Δεν κανει το περιστατικο λιγοτερο τραγικο ομως.

"Η τραγική ειρωνεία είναι ότι το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο κάτω ακριβώς από την κλινική, σε ανοικτό χώρο στάθμευσης υπεραγοράς, όπου διακινούνται εκατοντάδες άνθρωποι και τα φιμέ τζάμια, δεν βοήθησαν στο να γίνει το παιδί αντιληπτό από τους διερχόμενους."

απο εδω (http://www.sigmalive.com/news/local/272247)

VANDA
02/06/2010, 06:16
Τέτοιες τραγωδίες συμβαίνουν πολύ πιο συχνά από ό,τι νομίζει κανείς. Δεν αφήνουμε ποτέ, ούτε για λίγα λεπτά (πχ. πάω μέχρι το σούπερ μάρκετ και έρχομαι σε 5') μωρό που κοιμάται-παιδί-κατοικίδιο σε κλειστό αυτοκίνητο, ούτε καν όταν ο καιρός δεν είναι πολύ ζεστός. Επίσης, πολλές φορές παιδάκια κλείστηκαν μόνα τους σε αυτοκίνητα που βρήκαν ανοιχτά και δεν μπορούσαν μετά να ανοίξουν την πόρτα, οπότε προσοχή γενικότερα. Η θερμοκρασία μέσα στο αυτοκίνητο μπορεί να ανέβει επικίνδυνα και πολύ γρήγορα.

sadengr
02/06/2010, 06:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Είσαι πολύ υπερβολικός φίλε.Ο άνθρωπος ήταν γιατρός που τον ειδοποίησαν επειγόντως να πάει να χειρουργήσει,δεν τον πήραν οι φίλοι του να πάει για καφέ ή για τσίπουρο.Σε στιγμές πανικού όλοι κάνουμε λάθη και παραλείψεις,κάποιες ανόητες και μηδαμινού ενδιαφέροντος και κάποιες άλλες που καταλήγουν σε τραγωδίες.Αυτός ο άνθρωπος ποτέ δε θα πάψει να κατηγορεί τον εαυτό του αλλά και ποτέ δεν θα πάψει να τρέχει στο νοσοκομείο όποτε η ζωή κάποιου συνανθρώπου μας κινδυνεύει

"δίπλα από την παιδική σχολική του τσάντα και με άδειο το μπουκάλι του με το νερό. Ήταν φαίνεται αδύνατο για το μικρό παιδί να εξέλθει του οχήματος, καθώς ήταν κλειδωμένο με το αυτόματο σύστημα κλειδώματος για περισσότερο από οκτώ ώρες."

μάλιστα.

οκ, σύμφωνει είμαι υπερβολικός....

το θέμα είναι να μην βρεθεις στο χειρουργικο του κρεβάτι ανοιγμένος και του τύχει κανένα έκτακτο περιστατικό και τον πιάσει πανικός...

makis206
02/06/2010, 06:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
"Η τραγική ειρωνεία είναι ότι το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο κάτω ακριβώς από την κλινική, σε ανοικτό χώρο στάθμευσης υπεραγοράς, όπου διακινούνται εκατοντάδες άνθρωποι και τα φιμέ τζάμια, δεν βοήθησαν στο να γίνει το παιδί αντιληπτό από τους διερχόμενους."

Το κέρατό μου, άφησε λέει και τα ηλεκτρικά παράθυρα λίγο ανοιχτά.. τι έγινε ρε γαμώτο.. δεν φώναξε έστω και λίγο ο μικρός.. δεν τον άκουσε κανείς..

Φυμέ τζάμι και έστω και λίγο ανοιχτό, κι όμως δεν ήταν αρκετό..:sad:

vangelis 64
02/06/2010, 06:38

οκ, σύμφωνει είμαι υπερβολικός....

το θέμα είναι να μην βρεθεις στο χειρουργικο του κρεβάτι ανοιγμένος και του τύχει κανένα έκτακτο περιστατικό και τον πιάσει πανικός... Είσαι υπερβολικότατος και εντελώς άστοχος.

ας μη δοκιμάσει ποτέ κανείς ένα μικρό κομματάκι από τον πόνο του εύχομαι.:sad: :sad:

project.breeze
02/06/2010, 07:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Είσαι υπερβολικότατος και εντελώς άστοχος.

ας μη δοκιμάσει ποτέ κανείς ένα μικρό κομματάκι από τον πόνο του εύχομαι.:sad: :sad:

+599

Φανταστείτε τον πόνο του πατέρα που χάνει το παιδί του και πολλαπλασιάστε επι 1.000.000 για να βρείτε τον πόνο του πατέρα που χάνει το παιδί του από δικό του λάθος:sad:

nikos_abel
02/06/2010, 07:37
1. Πως το ξέχασε;
2. Το παιδί του λέω, πως το ξέχασε;
3. Είναι το ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ. Πως το ξέχασε;

Απλά αδιανόητο.............

H.A.Balafoutre
02/06/2010, 07:37
Μου έχουν κοπεί τα γόνατα...:eyepop: :eyepop: :eyepop:

argy_kap
02/06/2010, 07:41
Ρε παιδιά....είναι δυνατόν 5 χρονών παιδί να μην μπορεί να πάει να πατήσει την κόρνα? Να μην το δει κανείς? Εδώ τα δικά μας πιο μικρά είναι και δεν μπορείς να τα κάνεις καλά....μήπως έγινε κάτι άλλο?

VANDA
02/06/2010, 07:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
Ρε παιδιά....είναι δυνατόν 5 χρονών παιδί να μην μπορεί να πάει να πατήσει την κόρνα? Να μην το δει κανείς? Εδώ τα δικά μας πιο μικρά είναι και δεν μπορείς να τα κάνεις καλά....μήπως έγινε κάτι άλλο?

Το παιδάκι προφανώς δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς συμβαίνει. Όσο αυξάνει η θερμοκρασία, απλά νιώθει να νυστάζει, ζαλίζεται και τελικά χάνει τις αισθήσεις του.

kalesin
02/06/2010, 07:49
''(Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2010, 13:37)

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες σχετικά με τα προβλήματα υγείας τα οποία αντιμετώπιζε το πεντάχρονο αγγελούδι που ξεψύχησε στο όχημα του πατέρα του, μετά από οκτώ ώρες που έμεινε κλειδωμένο σε εξωτερικό χώρο στάθμευσης. Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές Ελένη Αντωνίου και Πανίκο Σταυριανού το άτυχο παιδί πέθανε από ανακοπή καρδιάς αρκετές ώρες πριν εντοπιστεί. Ωστόσο το ακριβές πόρισμα των ιατροδικαστών θα εξαχθεί μετά τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις. Οι ιατροδικαστές απορρίπτουν το ενδεχόμενο θανάτου του παιδιού λόγω θερμοπληξίας καθώς όπως ξεκαθαρίζουν ένα παιδί μπορεί επιβιώσει κάτι από τέτοιες συνθήκες μέχρι και τρία 24ωρα.''

argy_kap
02/06/2010, 07:58

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες σχετικά με τα προβλήματα υγείας τα οποία αντιμετώπιζε το πεντάχρονο αγγελούδι που ξεψύχησε στο όχημα του πατέρα του, μετά από οκτώ ώρες που έμεινε κλειδωμένο σε εξωτερικό χώρο στάθμευσης. Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές Ελένη Αντωνίου και Πανίκο Σταυριανού το άτυχο παιδί πέθανε από ανακοπή καρδιάς αρκετές ώρες πριν εντοπιστεί. Ωστόσο το ακριβές πόρισμα των ιατροδικαστών θα εξαχθεί μετά τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις. Οι ιατροδικαστές απορρίπτουν το ενδεχόμενο θανάτου του παιδιού λόγω θερμοπληξίας καθώς όπως ξεκαθαρίζουν ένα παιδί μπορεί επιβιώσει κάτι από τέτοιες συνθήκες μέχρι και τρία 24ωρα.''

Έτσι νομίζω εξηγείται καλύτερα το γεγονός.....

reinmeister
02/06/2010, 07:58
για μενα ,θεμα ευθυνης του πατερα τιθεται σε απολυτο βαθμο και δεν υπαρχει απολυτως καμια δικαιολογια...

δεν μπορω να δεχθω το ελαφρυντικο,καταστασης πιεσης,ειδικα οταν τιθεται θεμα ανθρωπινης ζωης και ειδικα γονου...

απλως δεν γινεται να το ξεχασεις...δεν εκλογικευεται αυτο...απλως υφισταται...

απο κει και περα το θεμα κυρωσεων νομικης φυσεως θεωρω οτι ειναι εντελως αστοχο,μια και ο συγκεκριμενος ανθρωπος ειναι πλεον μετανοημενος-κατεστραμενος για ολη την υπολοιπη ζωη του...

μεγαλυτερη κυρωση απο αυτη δεν τιθεται...

Εχετλαίος
02/06/2010, 08:00
Κρίμας το παιδάκι...

argy_kap
02/06/2010, 08:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Το παιδάκι προφανώς δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς συμβαίνει. Όσο αυξάνει η θερμοκρασία, απλά νιώθει να νυστάζει, ζαλίζεται και τελικά χάνει τις αισθήσεις του.

Vanda, δεν παίζει το σενάριο αυτό.... υγιές παιδί δεμένο στο κάθισμα του χωρίς κανέναν στο αυτοκίνητο στα 10 λεπτά έχει κάνει επανάσταση....

και μέσα να είσαι βασικά αν το αυτοκίνητο δεν κινείται πάλι θα κάνει επανάσταση....κυρίως 3-7 ετών...και αγοράκι κιόλας....ουυυυυυυυυ....

VANDA
02/06/2010, 08:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
Vanda, δεν παίζει το σενάριο αυτό.... υγιές παιδί δεμένο στο κάθισμα του χωρίς κανέναν στο αυτοκίνητο στα 10 λεπτά έχει κάνει επανάσταση....

και μέσα να είσαι βασικά αν το αυτοκίνητο δεν κινείται πάλι θα κάνει επανάσταση....κυρίως 3-7 ετών...και αγοράκι κιόλας....ουυυυυυυυυ....

Στο συγκεκριμένο, μάλλον δεν έπαιξε (ίσως δε βάραγε ο ήλιος το αυτοκίνητο). Γενικά, έχω πετύχει διάφορα τέτοια περιστατικά κατα καιρούς σε δελτία.
Π.χ..

Case 2. In August 2004, at 5:50 p.m, two sisters aged 2 and 4 years were found unresponsive in the locked family car by their mother in a Phoenix suburb. The children had been locked in the car for more than 15 minutes. Temperatures inside and outside the automobile were not recorded; however, high temperatures in the area on that day and at that time ranged from the mid-90s (~32ºC) to 101ºF (38ºC). When emergency medical services (EMS) personnel arrived, both children were asystolic. During helicopter transport to the hospital, EMS personnel administered multiple doses of intraosseous epinephrine and atropine. At the emergency department (ED), rectal temperatures were 106.4ºF (41.3ºC) for the younger girl and 105.0ºF (40.6ºC) for the older girl. Both children were pronounced dead within 10 minutes of arrival at the ED. The ME found severe cerebral edema in both children and declared hyperthermia as the cause of death.

(από εδώ (http://www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/mm5425a2.htm))

GIXXERAKIAS
02/06/2010, 08:12
Λιγο παραπανω απο 15 λεπτα ηταν αρκετα δηλαδη VANDA ....:sick:

kalesin
02/06/2010, 08:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Λιγο παραπανω απο 15 λεπτα ηταν αρκετα δηλαδη VANDA ....:sick:

ποιος ξερει ποσος χρονος χρειαζεται;
σε αυτο που παρεθεσα εγω λενε οι γιατροι οτι ενα παιδι μπορει ναμεινει κ 3 μερες ετσι. Εχει μαλλον να κανει κ με τη συνολικη κατασταση υγειας κ εγω δε ξερω ποσες αλλες παραμετρους..

αλλα στην τελικη.. γιατι να χρειαζεται να μαθουμε;

δεν αφηνουμε τα παιδια στο αμαξι εστω κ για 5 λεπτα.

τις προαλλες πηγαινα σουπερμαρκετ κ ηταν ενας αχαρακτηριστος κ ειχε αφησει το σκυλι μεσα. Οκ, του ειχε αφησει τα παραθυρα μισανοιχτα.. αλλα με τον ηλιο να χτυπαει αλυπητα το ζωντανο ειχε βρασει. ειχα ενα μπουκαλακι νερο κ με κοιταγε σα θεο οταν του το εσταζα στο στομα

Δυστυχως δεν ειχα χρονο κ διαθεση να περιμενω τον υπανθρωπο να ερθει, να του δειξω πως ανακυκλωνονται τα πλαστικα μπουκαλια

GIXXERAKIAS
02/06/2010, 08:28
Αυτο εννοειται...δεν αφηνουμε ΠΟΤΕ μεσα στο αυτοκινητο εχει δεν εχει ηλιο τα παιδια μας χωρις συνοδεια γονεα-παππου.
Απλα ελπιζω μονο το παιδακι να εφυγε γλυκα..να μην βασανιστηκε το αγγελουδι.....:sad:

Και τωρα καταλαβαινω πως μπορει να ενοιωσε...σκεφτειτε τον εαυτο σας οταν εχετε καπου το αμαξι παρκαρισμενο στον ηλιο και μετα ξαναμπειτε να φυγετε.Προσωπικα μου κοβετε η ανασα και ξεραινεται ο λαιμος μου οταν μπαινω βιαστικα μεσα.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ανοιγμα παραθυρων αμεσως για καλο εξαερισμο και (εφοσον υπαρχει) κατευθειαν aircondition πριν καθησουμε τα παιδια στο καθισματακι τους.

sadengr
02/06/2010, 08:30
ποιος ξερει ποσος χρονος χρειαζεται;
σε αυτο που παρεθεσα εγω λενε οι γιατροι οτι ενα παιδι μπορει ναμεινει κ 3 μερες ετσι. Εχει μαλλον να κανει κ με τη συνολικη κατασταση υγειας κ εγω δε ξερω ποσες αλλες παραμετρους..

αλλα στην τελικη.. γιατι να χρειαζεται να μαθουμε;

δεν αφηνουμε τα παιδια στο αμαξι εστω κ για 5 λεπτα.

τις προαλλες πηγαινα σουπερμαρκετ κ ηταν ενας αχαρακτηριστος κ ειχε αφησει το σκυλι μεσα. Οκ, του ειχε αφησει τα παραθυρα μισανοιχτα.. αλλα με τον ηλιο να χτυπαει αλυπητα το ζωντανο ειχε βρασει. ειχα ενα μπουκαλακι νερο κ με κοιταγε σα θεο οταν του το εσταζα στο στομα

Δυστυχως δεν ειχα χρονο κ διαθεση να περιμενω τον υπανθρωπο να ερθει, να του δειξω πως ανακυκλωνονται τα πλαστικα μπουκαλια

Έτσι ακριβώς.

Έχω δει αυτοκίνητο ακυβέρνητο να κυλάει σε κατηφόρα και να στουκάρει (ευτυχώς !) πάνω σε άλλο παρκαρισμένο αμάξι. Μέσα 2 παιδάκια που, παίζοντας, είχαν λύσει το χειρόφρενο. Λίγο πιο μπροστά ήταν δρόμος υψηλής κυκλοφορίας... Η μαμά τους μόλις βγήκε από το φούρνο και είδε τι έγινε, τα έδειρε...

TOLISTOLAROS
02/06/2010, 09:14
Προφανώς φταίει 100%
Σίγουρα η ζωή του καταστράφηκε,κυρίως από τις τύψεις του.
Το πιο σίγουρο όμως απ'όλα είναι ότι shit happens to anyone,anytime.Οπότε ας λείπουν κατηγορίες και κατάρες...Καλό του κουράγιο...

Nostra
02/06/2010, 09:15

πόσταρε αν διαβασεις κάτι νεώτερο Ηλία...

γιατί αν ισχύει αυτή η είδηση... ... ... ...

kalesin
02/06/2010, 09:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
πόσταρε αν διαβασεις κάτι νεώτερο Ηλία...

γιατί αν ισχύει αυτή η είδηση... ... ... ...

με βαση το ρεπορταζ στις 3 ηταν η κηδεια του. Δε νομιζω να βγει κατι αλλο προς τα εξω τωρα κοντα. Ειδικα τωρα που το χωμα ειναι νωπο.

Ισως το βραδυ, μαλλον απο αυριο που θα γινουν κ οι ιστολογικες

vangelis 64
02/06/2010, 12:31
Έτσι ακριβώς.

Έχω δει αυτοκίνητο ακυβέρνητο να κυλάει σε κατηφόρα και να στουκάρει (ευτυχώς !) πάνω σε άλλο παρκαρισμένο αμάξι. Μέσα 2 παιδάκια που, παίζοντας, είχαν λύσει το χειρόφρενο. Λίγο πιο μπροστά ήταν δρόμος υψηλής κυκλοφορίας... Η μαμά τους μόλις βγήκε από το φούρνο και είδε τι έγινε, τα έδειρε... Αντί να βαράει τη χοντροκεφάλα της που ούτε ταχύτητα δεν έβαλε η πατσαβούρα.:mad:

Allst@rf
02/06/2010, 14:39
προσωπικα το βλέπω πολύ απλά το ζήτημα...

Λαμπρός επιστήμων,μαλακας πατέρας...

Όταν θες να κανείς ένα πράγμα τέλεια ,να είσαι σίγουρος ότι κάποια άλλη λεπτομέρεια( ; ) σου έχει ξεφύγει ,σε κάποιον άλλο τομεα της ζωής σου...και όσο μεγαλώνουμε η ευθύνες γιγαντωνονται...καριέρα,σπίτι,οικογένεια,φίλοι,προσωπ κός χρονος ...ξέρετε κανέναν που να τα καταφέρνει σε όλα;εγώ δεν ξέρω κανέναν.
Είμαι της άποψης ,ότι,καλύτερα να ασχολούμαι με λίγα αλλά να τα κάνω καλά παρά με πολλά και να τα κάνω μέτρια...

JZER40
02/06/2010, 14:50
Ρε παιδιά έλεος...

Εχουμε γινει ρομποτ...

Αγχος ,υποχρεώσεις ,καριέρα,ανασφάλεια,προβλήματα...

Κάποια στιγμή απλά κάνεις τέτοια μαλακία που ούτε και εσύ δεν μπορείς να πιστέψεις το μέγεθός της.

VANDA
02/06/2010, 14:52
Εγώ λέω να αφήσουμε τα λαϊκά δικαστήρια (και τον πατέρα στο δράμα του) και να προσέχετε τα παιδάκια σας.

devil's animal
02/06/2010, 14:57
Εγώ λέω να αφήσουμε τα λαϊκά δικαστήρια (και τον πατέρα στο δράμα του) και να προσέχετε τα παιδάκια σας.

+πολλα..

vaska
04/06/2010, 03:42

Σωστή

SVX
05/06/2010, 16:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS

Σίγουρα η ζωή του καταστράφηκε,κυρίως από τις τύψεις του.

:sad: http://www.tvlandgr.com/2010/06/blog-post_6923.html :sad:

nic mor
05/06/2010, 16:11
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

KIMONAS
05/06/2010, 16:46
τραγικη φιγουρα θα ειναι η μανα...εχασε παιδι και συζυγο...
Κριμας για τον πατερα του παιδιου....:(

yannis24
05/06/2010, 17:11

+10000000000000000000000000000000000000000000

DimChios
05/06/2010, 21:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:sad: http://www.tvlandgr.com/2010/06/blog-post_6923.html :sad:

???

den anoigei i selida

aftoktonise?

:confused:

KIMONAS
06/06/2010, 03:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
???

den anoigei i selida

aftoktonise?

:confused:

Ναι....:sad:

DimChios
06/06/2010, 04:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από KIMONAS
Ναι....:sad:

τι να λεμε...:sad:
πως μπορουσε να συνεχισει τη ζωη του αυτος ο ανθρωπος

:sick: :sad:

VALES
06/06/2010, 06:10
:(

http://exypno.blogspot.com/2010/06/blog-post_7032.html

kalesin
06/06/2010, 06:55
ρε πιδια ψαχνω στα κυπριακα site κ δε βρισκω τιποτα σχετικο.
Μονο το συγκεκριμενο blog ειχε την ειδηση κ μαλιστα τωρα την εχει κατεβασει

Lupo
06/06/2010, 19:01
ρε πιδια ψαχνω στα κυπριακα site κ δε βρισκω τιποτα σχετικο.
Μονο το συγκεκριμενο blog ειχε την ειδηση κ μαλιστα τωρα την εχει κατεβασει
Έκανε απόπειρα.