View Full Version : βολτα κυριακη θεσσ/νικη 6/6/2010
Μετα την βολτα κατερινη με τις σβετλανες, μετα την βολτα με θολη ζαντα του ΧΧ, μετα την βολτα που ήπιαμε τσαι απο το ΒΜW, μετα την βολτα στην πιστα στο ρυσιο , Πιστευω ηρθε η ωρα να κανουμε και μια πιο μεγαλη βολτα !
λεω για χαλκιδικη μερια να παμε.. Ολες οι προτασεις δεκτες. Ας ξεκινισουμε πιο νωρις απ οτι ξεκιναμε (οχι 5 - 6). Την κυριακη λοιπον ελπίζοντας να εχει καλο καιρο γιατι το εχει ξεφτιλίσει τωρα τελευταία :yuck:
:beer:
edit: 6/6/2010 - 14.30 καμαρα για το motogp :wave2:
Εγω προτεινω να μαζευτουμε μεσημερι να δουμε gp με τον γνωστο και απαραμμιλο καφε και μετα να οδευσουμε προς το αγνωστο.........
Τ λετε?
:) :)
Αποκλείεται να πω όχι από τώρα. :rotflmao:
To gp ξεκιναει 3 παρα. απλα δεν θα παμε μεγαλη βολτα γιατι τελειώνει αρκετα μετα. Οτι θελετε :beer:
Εγω δεν εχω προβλημα, οπως θελετε...
Μπορουμε να κανουμε και το αλλο, να ξεκινησουμε κατα τη 1 προς Χαλκιδικη να δουμε εκει το gp και μετα να κανουμε την βολτα μας εκει.....?
:smilea:
Αυτοκόλλητα θα έχει ??
νομιζω εχουμε καποια. fdtolis εμεινε τπτ ρε ? :lol:
Εγω προτεινω να μαζευτουμε μεσημερι να δουμε gp με τον γνωστο και απαραμμιλο καφε και μετα να οδευσουμε προς το αγνωστο......... Τ λετε?
δυσκολα να το δουμε χαλκιδικη. Λοιπον ας μαζευτουμε 14.30 καμαρα να δουμε το gp και βλεπουμε που παμε :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αυτοκόλλητα θα έχει ??
Θα ενημερώσουμε τον Σακουλάκι και σε... κανά μήνα θα τα έχεις. :lol:
υ:γ: Αν δεν του τύχει καμιά αναποδιά. :rotflmao:
Αυτοκόλλητα θα έχει ??
Θα έχει, θα έχει. Έχω 2 τριάδες επιπλέον. ;)
Αυτοκόλλητα θα έχει ??
Εχω δωσει 2 3αδες στον daz, οποτε θ εχει...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dennis-
δυσκολα να το δουμε χαλκιδικη. Λοιπον ας μαζευτουμε 14.30 καμαρα να δουμε το gp και βλεπουμε που παμε :wave2:
Οκ κανενα προβλημα, θ τ πουμε 14:30 καμαρα τοτε
:wave2: :wave2:
Λοιπον σημερα βρηκα μια καφετερια που εχει μπολικες τηλεορασεις, καναπεδες, σε ησυχο μερος....
Ειναι μετα το ποσειδωνιο αριστερα στο δευτερο στενο και λεγετε Guiness!!!
Προτυνω να βρεθουμε λευκο πυργο 14,30 και να παμε να δουμε εκει το gp
τη λετε????
:beer:
εγω λεω να μην ξενιτευτούμε αφου τα εχουμε ολα ετοιμα και εχω δώσει και σιρμα οτι θα παμε εκει. οτι θελετε αλλα πιστευω πιο απλα είμαστε ναυαρινου :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dennis-
εγω λεω να μην ξενιτευτούμε αφου τα εχουμε ολα ετοιμα και εχω δώσει και σιρμα οτι θα παμε εκει. οτι θελετε αλλα πιστευω πιο απλα είμαστε ναυαρινου :wave2:
Συμφωνώ. Μετά βλέπουμε.
οκ, εγω προτυνα ν παμε εκει γιατι θ ειμαστε πιο ανετα..
Αλλα δεν υπαρχη προβλημα, 14:30 καμαρα τοτε...
Εννοούσα, πως συμφωνώ να μην ξενιτευτούμε πριν τον αγώνα. Δεν κατάλαβα στο ποστ του Dennis πως εννοούσε το μαγαζί. Ραντεβού στην καμάρα 14,30 και βλέπουμε, δεν έχω πρόβλημα.
Ο Πρόεδρας πήρε τα βουνά?
Ο Δούκας ήρθε Θεσσαλονίκη?
Θα έχω και τα αυτοκόλλητα που έχουν περισσέψει.
Όσοι το σκέφτεστε ακόμα σας λέω πως αφού θα λείπει ο Βαλεντίνο καλύτερα να δείτε τον αγώνα με καλή παρέα. :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Όσοι το σκέφτεστε ακόμα σας λέω πως αφού θα λείπει ο Βαλεντίνο καλύτερα να δείτε τον αγώνα με καλή παρέα. :)
:a013: :a013: :a013: