PDA

View Full Version : ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ?

Σελίδες : [1] 2

JZER40
02/06/2010, 17:15
Σχετικά με το θέμα της δασκάλας?
Αντε γιατί λόγω Ισραήλ θεοποιήσανε μερικοί τους Τούρκους και τις ακτιβιστικές ανησυχίες τους.....

Ατομα σαν αυτήν την κοπέλλα είναι οι πραγματικοί ήρωες...

Πολλά κιλά @@......

Εδώ έχουν καταργηθεί όλα τα "εθνικά"απο τις ονομασίες
Εχει αλλάξει η ιστορία μας
Εχουμε ξεπουλήσει ολόκληρη αντίσταση στην καρδιά της Τουρκίας (οτσαλάν)
Αφήνουμε τουρκικές φρεγάτες να φτάνουν στο Σούνιο...
Ξεπουληθήκαμε στο ΔΝΤ
Στο κέντρο της Αθήνας δεν κυκλοφορείς ασφαλής όυτε μέρα μεσημέρι...

Την Ηπειρο,την Μακεδονία,την Θράκη,το Αιγαίο την διεκδικούνε άλλα κράτη.....

Και μείς χτυπιώμαστε για τα δικαιώματα των παλαιστινίων
Ισως πρέπει να φτάσουμε και μεις στην εξαθλίωση για να ενδιαφερθούν κάποιοι για εμάς....(εκτός Ελλάδος φυσυκά)

Οι εντός είναι για μεγαλύτερα πράγματα....

ggs
02/06/2010, 17:19
Θα το δείξει σε επανάληψη ?

JZER40
02/06/2010, 17:38
ιδέα δεν έχω....

Παντως το υπουργείο απάντησε ότι στηριζόμενοι στην αίτηση μετάθεσης της δασκάλας....θα την στείλουν Θεσσαλονίκη...

Φυσικά για τις απειλές,την σωματική βία...και την ψυχολογική πίεση από ψευτομουφτήδες και εγκάθετους της Διαμαντοπούλου (Δραγώνα) που την ανάγκασαν να κάνει αυτήν την αίτηση,ούτε λέξη....

Εδώ όμως δεν υπάρχουν οι αυθόρμητοι διαδηλωτές που σε χρόνο μηδέν εμφανίζονται με ετοιμα πανώ και συνθήματα ...

Δεν υπάρχουν πούλμαν που θα μεταφέρουν διαδηλωτές....

Μια δασκάλα υπήρχε μόνο....Ούτε κόμματα από πίσω.....Ούτε αναρχοαριστεροαυτόνομοι βουλευτές...ούτε ΜΚΟ....κανείς...ΜΟΝΗ ΤΗΣ

ggs
02/06/2010, 17:42
ποιο ειναι το θεμα με την δασκαλα?

Panopticon7
02/06/2010, 17:45
Ωχ... Θα αρχισετε και οι υπολοιποι τις εθνικιστικες κορωνες ?

ggs
02/06/2010, 17:50
Δεν καταλαβαινω….. ο ένας λέει ότι έχει πολλά @@ η δασκάλα…. Ο άλλος ότι είναι εθνικίστρια… τελικά τι είναι η δασκάλα ?... τραβεστί χρυσαυγιτης ?

JZER40
02/06/2010, 18:08
Ειδες την εκπομπή πανόπτικον???

Είδες τα βίντεο που δείχνουν τους ψευτομουφτήδες και τους "ΕΛΛηνες"βουλευτές να λένε ότι οι μουσουλμάνοι της Θ΄ρακης είναι ΤΟΥΡΚΟΙ και ότι η ΘΡΑΚΗ θα γίνει ΤΟΥΡΚΙΚΗ??
Ειδες τις μυνήσεις των κατοίκων για εκφοβισμούς και εκβιασμούς του τούρκικου προξενείου?

Είδες ότι η δασκάλα κινήθηκε νομικά και δικαιώθηκε σε όλα τα δικαστήρια???

Δηλαδή ρε αναρχικέ γιατί τα μονταρισμένα βίντεο που θα ανεβάσετε εσύ και οι αργόσχολοι φίλοι σου έιναι ντοκουμέντα εναντίων όλων όσων δεν γουστάρετε και τα βίντεο της εκπομπής είναι εθνικιστικά??

Και στην τελευταία γιατί με βαπτίζεις εθνικιστή επειδή δεν γουστάρω στην πατρίδα μου που πληρωνω φόρους να μην παίζονται τέτοια παιχνίδια....

Εσύ δηλαδή τι είσαι γύφτος που ζεί σε τσαντήρι και δεν έχει σπίτι και πατρίδα??Δεν έχει περιουσία ο πατέρας σου??Δεν έχεις φτιάξει τίποτα σε αυτήν την ζωή?Δεν είσαι Ελληνας??Δεν σε ενδιαφέρουν αυτά τα θέματα??

Κοίτα πανοπτικον....Εγώ σε αυτήν την χώρα εχω επενδύσει...Εχω περιουσία που την έφτιαξα εγώ και οι δικοί μου με δουλεια και με καίει το θέμα...Αν δεν είχα στον ήλιο μοίρα ίσως να τοπαιζα και υπεράνω....και να ασχολιώμουνα και με τον καημό της πουτάνας στην μαγαδασκάρη ......

fantacid
02/06/2010, 18:10
ειχα δει τον χαρδαβελα παλια, πριν βαψει τα μαλια του.....νομιζω ηταν το 60 λεπτα χωρις μονταζ!

μετραει....?

JZER40
02/06/2010, 18:12
Το θέμα για τον φίλο που ρώτησε αφορά μια δασκάλα που την έστειλαν σε χωριό της Θράκης ..
Εκεί όταν αποφάσισε να διδάξει τα αυτονόητα...την ιστορία,τον ελληνικό πολιτισμό συνάντησε την οργή του Τούρκου πρόξενου...

Εκβιασμοί στις οικογένειες της περιοχής να μην στείλουν τα παιδιά σχολείο,εκβιασμό σε κείνην ...Ξυλοδαρμό από τραμπούκο κλπ....

Είναι μεγάλη η ιστορία...

byron
02/06/2010, 18:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7

Εάν δεν έχεις τίποτε καλύτερο να πεις (ως συνήθως) σταμάτα να ποστάρεις καρότα και κάνε καμμιά βόλτα ή άνοιξε κανένα βιβλίο μπας και ξελαμπικάρεις λίγο.

@ ggs. Οχι δεν πρόκειται για τραβεστί. Μια δασκάλα είναι αποσπασμένη σε χωριό πομάκων που στην προσπάθεια της να βγάλει τους μαθητές απ΄το σκοτάδι της αγραμματοσύνης μέσω βιβλίων, δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης, βελτίωσης του κτηρίου, εκδρομών κλπ δεχθηκε απειλές κατά της ζωής της από ιμάμηδες-ψευτοιμάμηδες-οπαδοί της σαρία που προτιμούν τους άβουλους υπηρέτες.

Κάτι που μου έκανε εντύπωση. Για να σταλούν βιβλία του Παπαδιαμάντη στο σχολείο, έπρεπε να περάσει από την έγκριση των τοπικών αρχών.

fantacid
02/06/2010, 18:17
ο καθε λαος εχει τη δικη του ιστορια,
αλλα μαθαινουμε εμεις, αλλα οι τουρκοι, αλλα οι αλβανοι

σκψου να ανοιγε η σχολη της χαλκης κ να στελναν τουρκα δασκαλα ή οποια θα ηθελε να διαφωτισει τους μαθητες, με τη δικη της ιστορια........

το θεμα ειναι απο που θες να το δεις......

JZER40
02/06/2010, 18:23
Ας ανοίξει η σχολή της Χάλκης,,,,,,και μου λές μετά τι θα διδάξουν...
Οι Ψευτοιμάμηδες έχουν την υποστήριξη του Τουκικού κράτους στην Θράκη...

Εδιναν 1000 ευρώ την ηνέρα σε όποιους δεν έστελναν τα παιδιά στο σχολείο....

Εδώ ποιός θα κάνει τετοια πολιτική??Ο Γιωργάκης,η Αννούλα η ο Παγκαλος??

Αν τυχόν μπορείσ να βρείς την εκπομπή δες την...
Μην ακούσεις καν τι λέει η δασκάλα......

Δες μόνο τα βίντεο....

byron
02/06/2010, 18:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ο καθε λαος εχει τη δικη του ιστορια,
αλλα μαθαινουμε εμεις, αλλα οι τουρκοι, αλλα οι αλβανοι

σκψου να ανοιγε η σχολη της χαλκης κ να στελναν τουρκα δασκαλα ή οποια θα ηθελε να διαφωτισει τους μαθητες, με τη δικη της ιστορια........

το θεμα ειναι απο που θες να το δεις......

Ελα μου ντε....ετσι κι αλλιώς τα (εθνικιστικά τζιζ κακά) σύνορα προσωρινά είναι. Ας μάθουν μόνο την ιστορία των γειτόνων για να ΄χουν πλουραλιστική εικόνα των πραγμάτων.

(Η σύγκριση της θεολογικής σχολής της χάλκης με το δημοτικό σχολείο του Μεγάλου Δέρειου είναι πετυχημένη δε λέω....)

vasdekiss
02/06/2010, 18:40
Γιατί όσοι ενδιαφέρονται για αυτή τη χώρα είναι ανορθόγραφοι;

Tpap
02/06/2010, 18:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από vasdekiss

WTF...? :confused: :sick:

ermiss
02/06/2010, 19:05

xaxaxaxaxaxa:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vasdekiss
02/06/2010, 19:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
WTF...? :confused: :sick:

Είναι απλά μια γενική παρατήρηση... Συνήθως όσοι ανεβάζουν θέματα υποστηρίζοντας τις θέσεις τους σχετικά με τη χώρα και το πόσο την αγαπούν είναι ανορθόγραφοι... Είναι απλά ένας προβληματισμός...

Akatanomastos
02/06/2010, 19:20
Είναι απλά μια γενική παρατήρηση... Συνήθως όσοι ανεβάζουν θέματα υποστηρίζοντας τις θέσεις τους σχετικά με τη χώρα και το πόσο την αγαπούν είναι ανορθόγραφοι... Είναι απλά ένας προβληματισμός...

προβληματισου με κατι αλλο

γιατι αυτο δεν εχει νοημα..

για να σε βοηθησω με τους προβληματισμους, να κατι:

απο εξυπναδες ειμαστε πρωτοι παγκοσμιως..

στην ουσια χωλαινουμε οι ελληνες..

JZER40
02/06/2010, 19:32
Συνήθως όσοι ανεβάζουν θέματα υποστηρίζοντας τις θέσεις τους σχετικά με τη χώρα και το πόσο την αγαπούν είναι ανορθόγραφοι... Είναι απλά ένας προβληματισμός...

Το έχω ξανακούσει.....από μια παρέα με αδελφές που καθόταν σε διπλανό τραπέζι αυτό...
Μιλάμε για κραγμένες εντελώς εεε......
Εσύ το άκουσες η το έχεις διαπιστώσει??:beer:

Panopticon7
02/06/2010, 21:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Εάν δεν έχεις τίποτε καλύτερο να πεις (ως συνήθως) σταμάτα να ποστάρεις καρότα και κάνε καμμιά βόλτα ή άνοιξε κανένα βιβλίο μπας και ξελαμπικάρεις λίγο.

Ενω εσυ εχεις κατι καλυτερο να πεις... Μονο που δεν το λες

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ενταξει μη θυμωνεις θα σου φτιαξω την διαθεση με ενα τραγουδι:

Σε γνωρίζω από την κόψη
του σπαθιού την τρομερή,
σε γνωρίζω από την όψη
που με βιά μετράει τη γη.

Απ' τα κόκαλα βγαλμένη
των Ελλήνων τα ιερά,
και σαν πρώτα ανδρειωμένη,
χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Panopticon7
02/06/2010, 22:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40

Δηλαδή ρε αναρχικέ γιατί τα μονταρισμένα βίντεο που θα ανεβάσετε εσύ και οι αργόσχολοι φίλοι σου έιναι ντοκουμέντα εναντίων όλων όσων δεν γουστάρετε και τα βίντεο της εκπομπής είναι εθνικιστικά??

Και στην τελευταία γιατί με βαπτίζεις εθνικιστή επειδή δεν γουστάρω στην πατρίδα μου που πληρωνω φόρους να μην παίζονται τέτοια παιχνίδια....

Δεν είσαι Ελληνας??

Κοίτα πανοπτικον....Εγώ σε αυτήν την χώρα εχω επενδύσει...

Οχι η Χαρά Νικοπούλου δεν ειπα οτι ειναι τραβεστι χρυσαυγιτης...

Απο δαυτους ομως εχουμε πηξει... δε συμφωνεις ?

noe13
02/06/2010, 22:12
Δεν ειδα καθολου την εκπομπη αλλα θα πω τη δικη μου εμπειρια!Περσυ νοεμβρη εκανα ενα ταξιδι Ξανθη και γυρισα τα πωμακοχωρια!Τετοιο φοβο δεν εχω ξαναζησει στην Ελλαδα!Ανθρωποι να σε κοιτουν περιεργα,αστυνομια πουθενα ανθρωποι που ζουν σε αλλο κοσμο κ χρονο!Εννοειται οτι περασα μερα και με αυτοκινητο!

Οπως και να το κανουμε το να νιωθεις τετοιο φοβο απο ξενους μεσα στην ιδια σου τη χωρα ειναι ενα περιεργο συναισθημα....

Καποιος να διορθωσει την ορθογραφια μου....!

byron
03/06/2010, 00:51
Ενω εσυ εχεις κατι καλυτερο να πεις... Μονο που δεν το λες

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ενταξει μη θυμωνεις θα σου φτιαξω την διαθεση με ενα τραγουδι:

Σε γνωρίζω από την κόψη
του σπαθιού την τρομερή,
σε γνωρίζω από την όψη
που με βιά μετράει τη γη.

Απ' τα κόκαλα βγαλμένη
των Ελλήνων τα ιερά,
και σαν πρώτα ανδρειωμένη,
χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Μια χαρά τραγουδάκι....

Αϊντε ξημέρωσε τώρα. Ασε για το φόρουμ τον επαναστατικό μανδύα και τράβα να γλύψεις εκεί που φτύνεις. Σε ΔΕΚΟ δεν είπαμε οτι δουλεύεις ? :wave2:

JZER40
03/06/2010, 02:13
Πανόπτικον ότι έχουμε γεμίσει από κάθε είδους γραφικούς συμφωνώ....
Από όλες τις πλευρές..

Αυτή η κοπέλλα όμως ήταν μια ήρεμη δύναμη,.....Ούτε κορώνες πέταγε ούτε τίποτα....

Δες την εκπομπή αν την βρείς....Θα συμφωνήσεις μαζί μου..

Shaolin Monk
03/06/2010, 02:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από noe13
Δεν ειδα καθολου την εκπομπη αλλα θα πω τη δικη μου εμπειρια!Περσυ νοεμβρη εκανα ενα ταξιδι Ξανθη και γυρισα τα πωμακοχωρια!Τετοιο φοβο δεν εχω ξαναζησει στην Ελλαδα!Ανθρωποι να σε κοιτουν περιεργα,αστυνομια πουθενα ανθρωποι που ζουν σε αλλο κοσμο κ χρονο!Εννοειται οτι περασα μερα και με αυτοκινητο!

Οπως και να το κανουμε το να νιωθεις τετοιο φοβο απο ξενους μεσα στην ιδια σου τη χωρα ειναι ενα περιεργο συναισθημα....

Καποιος να διορθωσει την ορθογραφια μου....!

Να θυμασαι παντα οτι οι Πομακοι ειναι μια απο τις πιο αρχαιες φυλες στα Βαλκανια. Ιστορικο τους δικαιωμα ειναι να ζουν στην περιοχη. Πιστεψε με, το Ελληνικο κρατος δεν τους φερθηκε ποτε σαν να ειναι Ελληνες πολιτες, ενω χρονια τωρα αυτοι φωναζουν οτι θελουν βοηθεια. Η ιστορια των Πομακων ειναι απο τις μεγαλυτερες ηλιθιοτητες του Ελληνικου κρατους.

Δεν κινδυνευεις στα Πομακοχωρια περισσοτερο απο καθε αλλο χωριο της χωρας. Απλα αν σε εχει καταβαλει η προκαταληψη, απο το φοβο σου ουτε καλημερα δεν λες σε ανθρωπο.

Οι ανθρωποι ποτε δεν εχουν να χωρισουν τιποτα, οι πολιτικοι ομως εχουν...:mad:

jimmis5
03/06/2010, 02:21
To σημαντικοτερο ειναι οτι ειναι Κορη δικαστου του αρειου Παγου και εχει παει εθελοντικα εκει για τα πιστευω της..το λεω για τον φιλο που ειπε οτι εχουμε πηξει απο αυτους..

Τελικα ειναι τοσο τραγικο να αγαπας τον τοπο που ζεις..γινεσαι με την μια χρυσαυγητης εθνικιστης, ρε παιδες καποιον οι παππουδες οντας κομμουνιστες ετσι τους ειπαν δεν γνωριζαν πραγματικα απλα για την ελευθερια και για την Ελλαδα πολεμησαν τι κακο και αυτο να θελουμε να διαχωριζομαστε συνεχεια..αμα διαβαζουμε ή βλεπουμε οτι οι παλαιστινιοι πολεμανε λεμε λογια μεγαλα και τους λέμε ηρωες (οχι οτι δεν ειναι ) αλλα της αυλης μας να το υποβαθμισουμε οτι καλο κανει καποιος καπου το εχουμε χασει δεν νομιζεται..

byron
03/06/2010, 02:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
το λεω για τον φιλο που ειπε οτι εχουμε πηξει απο αυτους..

Άστον τον πόκεμον....καταστρώνει σε επιχειρησιακούς χάρτες το σχέδιο δράσης της σέχτας του moto.gr

Τώρα που ενεργοποιήθηκε η σέχτα κατά της μαλακίας του moto.gr να δει τι καλά που θα περάσουμε. Λείπει και ο mod διακοπές....

Τυχαίο? Δε νομίζω... :D :D :smokin:

XJR_Billy
03/06/2010, 02:45
Λείπει και ο mod διακοπές....

Τυχαίο? Δε νομίζω... :D :D :smokin:

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:

SpeakeasyBlues
03/06/2010, 03:14
Ειδες την εκπομπή πανόπτικον???

Εσύ δηλαδή τι είσαι γύφτος που ζεί σε τσαντήρι και δεν έχει σπίτι και πατρίδα??Δεν έχει περιουσία ο πατέρας σου??Δεν έχεις φτιάξει τίποτα σε αυτήν την ζωή?Δεν είσαι Ελληνας??Δεν σε ενδιαφέρουν αυτά τα θέματα??

Κοίτα πανοπτικον....Εγώ σε αυτήν την χώρα εχω επενδύσει...Εχω περιουσία που την έφτιαξα εγώ και οι δικοί μου με δουλεια και με καίει το θέμα...Αν δεν είχα στον ήλιο μοίρα ίσως να τοπαιζα και υπεράνω....και να ασχολιώμουνα και με τον καημό της πουτάνας στην μαγαδασκάρη ......

Πολυ σωστη προσεγγιση και η πραγματικη ουσια πισω απο πολλες ιδεολογιες, Panoptikon ιδου η Ροδος...

dimdoc
03/06/2010, 03:18
Που εχουμε φτασει...η ηρωικη δασκαλα που παλευει σε ενα ακριτικο χωριο για τον ελληνισμο να θεωρειται "εθνικιστρια" και ο αλλος να βαζει τον εθνικο υμνο σαν ανεκδοτο για να κοροιδεψει...
Και ολα αυτα να τα ακους απο ελληνες...τετοια αυτοκαταστροφικη μανια δεν υπαρχει σε κανενα εθνος στο κοσμο...μονο εδω...

Vamael
03/06/2010, 03:19
Απορώ πως μπορείτε ορισμένοι και ζήτε σε ένα πλανήτη που κατακλύζεται απο εθνικιστές. Κοιτάξτε γύρω σας, σε άλλες χώρες

Δεν είναι δυνατόν όταν λέει κάποιος τα αυτονόητα για τη χώρα του, το λαό του, την ιστορία του να τον αποκαλούμε εθνικιστή, φασίστα και δεν ξέρω τι άλλο.

Ξεκολάτε, γι' αυτό φτάσαμε εδώ, αν είστε προοδευτικά μυαλά προσπαθήστε να δείτε παραπέρα και ίσως καταλάβετε.

Κάθε λίγο και λιγάκι μια προοδευτική πορδή, ήμαρτον πια....

Cpt. Haddock
03/06/2010, 03:23
Σε ΔΕΚΟ δεν είπαμε οτι δουλεύεις ? :wave2:

Ενστολος κι ολας :evil:

200293

byron
03/06/2010, 03:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ενστολος κι ολας :evil:

Αυτό κι αν είναι ανέκδοτο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε πόκεμον, τι λες στα συντρόφια που σε πετυχαίνουν στις αποβάθρες? Ότι είσαι σε μυστική αποστολή της σέχτας οσφιοκαμπτών και σαμποτάρεις το σύστημα εκ των ένδον?? :rotflmao: :rotflmao:

Πάω στοίχημα ότι στον τοίχο του δωματίου έχεις και αφίσα τον Τσέ. :smokin:

noe13
03/06/2010, 03:42
Παντως οσο κι αν δεν συμπαθουμε καποιον το να κανουμε πλακα σε καποιον και ειδικα πανω στον τομεα της δουλειας δεν ειναι και το καλυτερο...:nono:

John Steed
03/06/2010, 03:53
Είδα λίγο την εκπομπή και μου σηκώθηκε η τρίχα....

Πέτυχα δυο βιντεάκια, στα οποία παιδάκια του δημοτικού έβγαζαν βδελυρά λογύδρια με θέμα το πόσο ερωτευμένα είναι με τη μαμά τουρκία, ότι αυτή είναι δίπλα τους να τους προστατέψει, και αποκαλούσαν όλους τους μουσουλμάνους αδέλφια τούρκους, καλώντας τους παράλληλα να ενωθούν όλοι υπό την αιγίδα του τουρκικού κράτους.....

Επειδή δυστυχώς δεν παρακολούθησα όλη την εκπομπή, άκουσα στα προσεχώς πριν τις διαφημήσεις ότι έχασε το παιδί της σε μια επίθεση εναντίον της, αληθεύει ή δεν κατάλαβα καλά?

Όπως και να έχει, της αξίζουν συγχαρητήρια, και κατ'εμέ θα έπρεπε να τιμάται με τιμές ήρωα.....

Όσο για τον εθνικισμό, έχει καταντήσει αηδία πια, εάν κάποιος δείξει έστω και λίγο πως ενδιαφέρεται για τη χώρα του, του κολλάνε τη ρετσινιά του εθνικιστή, μια καραμέλα που πιπιλάνε από φόβο πρωφανώς στα απολυταρχικά καθεστώτα του παρελθόντος και στην άγνοια που τους μαστίζει....

ggs
03/06/2010, 03:54

Μια δασκάλα είναι αποσπασμένη σε χωριό πομάκων που στην προσπάθεια της να βγάλει τους μαθητές απ΄το σκοτάδι της αγραμματοσύνης μέσω βιβλίων, δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης, βελτίωσης του κτηρίου, εκδρομών κλπ δεχθηκε απειλές κατά της ζωής της από ιμάμηδες-ψευτοιμάμηδες-οπαδοί της σαρία που προτιμούν τους άβουλους υπηρέτες.

Κάτι που μου έκανε εντύπωση. Για να σταλούν βιβλία του Παπαδιαμάντη στο σχολείο, έπρεπε να περάσει από την έγκριση των τοπικών αρχών.

Τότε , η υποστήριξη μας σε αυτήν την γυναίκα πρέπει να είναι δεδομένη…
Και μόνο που την πολεμάνε φανατισμένοι ιερείς και Θρησκόληπτοι , λέει πολλά..

byron
03/06/2010, 03:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από noe13
Παντως οσο κι αν δεν συμπαθουμε καποιον το να κανουμε πλακα σε καποιον και ειδικα πανω στον τομεα της δουλειας δεν ειναι και το καλυτερο...:nono:

Αν εννοείς τον πόκεμον με αδικείς. Εδωσα μάχες για να μην φάει ΒΑΝ τόσο καιρό προκειμένου να έχει ένα ελεύθερο βήμα να πετάει τις μαλακίες του.
Μιας και δεν δεσμεύομαι πλέον από κανόνες -και του τα΄χω και μαζεμένα- θα περάσουμε μια χαρά.

Αϊντε γιατί πήξαμε στους wannabe επαναστάτες της φούτσας και σφιγγοκωλάριους της φάπας τόσο καιρό. :wave2:

Stergios69
03/06/2010, 04:00
Δηλαδή, για να καταλάβω...
Η δασκάλα προσπάθησε να διδάξει την ύλη του σχολείου, από τα βιβλία του υπουργείου, σε ελληνες μαθητες (μουσουλμάνους στο θρήσκευμα) και δεν την αφήσανε;
Μας αξίζει όποιο θλιβερό τέλος κι αν έχουμε...
Από την εμπειρία μου (10 μήνες σε μονάδα με μουσουλμάνους φαντάρους) δυστυχώς οι άνθρωποι αυτοι ανάμεσα στις δικές μας προκαταλήψεις και την προπαγάνδα των δίπλα, επέλεξαν τους δίπλα... ΔΕΝ μορφώνονται, οι μοναδικοί μορφωμένοι είναι οι θρησκευτικοί τους ηγέτες και για την παραμικρή τους ανάγκη τρέχουν δίπλα (υγεία τράπεζες κλπ)...
Επίσης, άλλο πομάκος και άλλο μουσουλμάνος που ισχυρίζεται ότι κατάγεται από ''δίπλα'' ...
Πάω τώρα στο λιμάνι να το αποκλείσω για να μην κατέβουν οι τουρίστες και μου αφήσουν τα ζεστά ευρουλάκια τους...
:D :wave2:

byron
03/06/2010, 04:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Δηλαδή, για να καταλάβω...
Η δασκάλα προσπάθησε να διδάξει την ύλη του σχολείου, από τα βιβλία του υπουργείου, σε ελληνες μαθητες (μουσουλμάνους στο θρήσκευμα) και δεν την αφήσανε;
Μας αξίζει όποιο θλιβερό τέλος κι αν έχουμε...
Από την εμπειρία μου (10 μήνες σε μονάδα με μουσουλμάνους φαντάρους) δυστυχώς οι άνθρωποι αυτοι ανάμεσα στις δικές μας προκαταλήψεις και την προπαγάνδα των δίπλα, επέλεξαν τους δίπλα... ΔΕΝ μορφώνονται, οι μοναδικοί μορφωμένοι είναι οι θρησκευτικοί τους ηγέτες και για την παραμικρή τους ανάγκη τρέχουν δίπλα (υγεία τράπεζες κλπ)...
Επίσης, άλλο πομάκος και άλλο μουσουλμάνος που ισχυρίζεται ότι κατάγεται από ''δίπλα'' ...

Καλά θα ήταν να είναι μορφωμένοι. Απ΄ότι άκουσα τουλάχιστον, ο αρμόδιος υπεύθυνος εκπαίδευσης, είναι απόφοιτος ιερατικής σχολής επιπέδου 3τάξιου Γυμνασίου "διορισμένος" απ΄το τουρκικό προξενείο.

Μόνο ένα βιντεάκι απ΄τις εκδηλώσεις που είδα ανατρίχιασα. 10χρονα κοριτσάκια να απειλούν τους προδότες μουσουλμάνους που λένε οτι δεν είναι Τούρκοι. Τρομερό...

Μικe777
03/06/2010, 04:12
παιδες! Εγω εθνικιστης δεν ειμαι
ουτε εχω συμπαθεια σε εθνικιστες,,,
Την εκπομπη δεν την ειδα!
οι Πομακοι ομως δεν εχουν καμια προστασια απο
την Ελλαδα και το ξερουνε...
οποτε ειναι φυσιολογικο αφου η Τουρκια τους στηριζει
να ειναι φιλικα προσκειμενη στην Τουρκια!!

που ειναι το κακο δηλ?

Βαλτε τα με τους ξεφτιλες τους πολιτικους μας!!!!!

Αυτους δεν ψηφιζουμε?????

Οι πομακοι που ζουν στην Αθηνα παροτι μπορει να ειναι μουσουλμανοι!
γιατι θεωρουν τους εαυτους τους Ελληνες????

Αλλο αυτο ομως,κι αλλο να επικροτεις κι αυτα που γινονται εκει!!!!:confused:

LsKostas
03/06/2010, 04:14
Σχετικά με το θέμα της δασκάλας?
...
Την Ηπειρο,την Μακεδονία,την Θράκη,το Αιγαίο την διεκδικούνε άλλα κράτη.....
Και μείς χτυπιώμαστε για τα δικαιώματα των παλαιστινίων...

Ενω αρχιζεις πολυ σωστα και καλα ,για το θεμα της δασκαλας ...

Μετα εσυ μονος σου προκαλεις λεγοντας για το θεμα των Παλαιστινιων,προφανως γιατι εγιναν πορειες τις τελευταιες μερες.Και θα συνεχισουν.

Εδω ειναι το λαθος ολων οσων παντρευουν 2 ανομοια πραγματα.

Αλλο το θεμα της ηρωικης δασκαλας που σαφεστατα αξιζει την συμπαρασταση ΟΛΩΝ ΜΑΣ
εναντια στο κρατος που κανει την παπια μην τυχον χαλασει τις δημοσιες σχεσεις του

Και αλλο το θεμα των Παλαιστινιων που σφαζονται κατ επαναληψη τον τελευταιο αιωνα.

Και οι 2 "θεματικες ενοτητες" αξιζουν την προσοχη και την αντιδραση μας.

Και τωρα θα σου κανω μια ερωτηση φιλε JFER ...

Aν σου πω οτι οι Τουρκοι ακτιβιστες που σκοτωθηκαν προσπαθωντας να σπασουν το εμπαργκο
του Ισραηλ εχουν πιο πολλα κοινα στοιχεια με εσενα,και εμενα που πολεμαμε ενα αναξιο κρατος που σε προσβαλλει καθημερινα , με το να σε κλεβει να σε κοροιδευει και να σε φορολογει δυσαναλογα θα το πιστεψεις?

Η επειδη ειναι "Τουρκοι" τους εχεις καταταξει στους κακους?

Αυτο φυσικα δειχνει μια παναθρωπινη αληθεια(προσωπικη αντιληψη)

.Πανω απο σημαιες κρατων βρισκεται η
προσωπικη επιλογη του καθενος.Σεβομαι την ελληνιδα δασκαλα που αγωνιζεται για μια καλυτερη μορφωση ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο με τον Τουρκο ακτιβιστη που πεθαινει μεσοπελαγα για να ελευθερ
ωθει ενας λαος.

Ειναι αυτο που λεμε ... Δηλωνω ανθρωπος και μετα Ελληνας , Τουρκος ,Αγγλος ...

Panopticon7
03/06/2010, 04:38
Μια χαρά τραγουδάκι....

Αϊντε ξημέρωσε τώρα. Ασε για το φόρουμ τον επαναστατικό μανδύα και τράβα να γλύψεις εκεί που φτύνεις. Σε ΔΕΚΟ δεν είπαμε οτι δουλεύεις ? :wave2:

ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧ Οτι να ναι, ο αλλος εψαχνε και φωτογραφια για να πει την χαζομαρα του.

Εδωσες και μαχες για ποιον λογο ? (ντοιγκ, τι αλλη μλκια θα ακουσω θεε μου).

Μαλλον επρεπε να πας και εσυ στον Χαρδαβελλα σαν μεντιουμ παρεα με τον καπταιν.

:lol:

Shaolin Monk
03/06/2010, 04:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Δηλωνω ανθρωπος και μετα Ελληνας , Τουρκος ,Αγγλος ...

Τα ειπες ολα... Απλα.

catmaster
03/06/2010, 04:44
ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧ Οτι να ναι, ο αλλος εψαχνε και φωτογραφια για να πει την χαζομαρα του.

Εδωσες και μαχες για ποιον λογο ? (ντοιγκ, τι αλλη μλκια θα ακουσω θεε μου).

Μαλλον επρεπε να πας και εσυ στον Χαρδαβελλα σαν μεντιουμ παρεα με τον καπταιν.

:lol:

Με καλυψε ο Βύρωνας ....

Panopticon7
03/06/2010, 04:46
Πανόπτικον ότι έχουμε γεμίσει από κάθε είδους γραφικούς συμφωνώ....
Από όλες τις πλευρές..

Αυτή η κοπέλλα όμως ήταν μια ήρεμη δύναμη,.....Ούτε κορώνες πέταγε ούτε τίποτα....

Δες την εκπομπή αν την βρείς....Θα συμφωνήσεις μαζί μου..

Την ειδα ωρε.

JZER40
03/06/2010, 04:47
Φίλε μου επείδή ηλίθιος δεν έιμαι και θέλω να απαντάω με ειλικρίνια θα σου απαντήσω το εξής.:

Οι τούρκοι πολίτες σαν εσένα και μένα δεν είναι εχθροί μου...ΕΥΤΥΧΩΣ..
Ευτυχώς γιατί σε αντίθετη περίπτωση μας έχουνε για πλάκα...
Εχω διαβάσει για το πόσο φιλόξενοι έιναι και μας μοιάζουν πολύ...

Εχθροί μου είναι οι θρησκόληπτοι...(από μουσουλμάνους μέχρι χριστιανούς)
Οσοι τούρκοι κρατούν στην αμόρφωσιά τους πολίτες της Θράκης για να μπορούν να τους ελεγξουν(η απειλή που τους κάνανε ήταν ότι δεν θα τους θάψουν...Για αυτούς τους αμορφωτους κακομοίρηδες θρησκόληπτους,αυτό ήταν τραγικό)

Οσο για τους τούρκους ακτιβιστές....συγνώμμη αλλά δεν θα πάρω ...

Ας πάνε στα σύνορά τους να διαμαρτυρηθούν για τους βομβαρδισμούς των κούρδων που και αυτοί ζουν στην εξαθλίωση....Αυτούς βέβαια τους λένε τρομοκράτες....όχι αγωνιστές..

Panopticon7
03/06/2010, 04:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Με καλυψε ο Βύρωνας ....

Τουλαχιστον εγω λεω μια αποψη, δεν μπλεκω με αθλιοτητες του ειδους "τι δουλεια κανεις" χωρις να ξερω την τυφλα μου.

Ο φιλος εχει χασει τον ελεγχο :lol:

latris mixanis
03/06/2010, 04:49

Πάω στοίχημα ότι στον τοίχο του δωματίου έχεις και αφίσα τον Τσέ. :smokin:

Παίζει να έχει και Μαρξ,Μαο.... ?? :look:

LsKostas
03/06/2010, 04:49

Οσο για τους τούρκους ακτιβιστές....συγνώμμη αλλά δεν θα πάρω ...

Ας πάνε στα σύνορά τους να διαμαρτυρηθούν για τους βομβαρδισμούς των κούρδων που και αυτοί ζουν στην εξαθλίωση....Αυτούς βέβαια τους λένε τρομοκράτες....όχι αγωνιστές..

Εχουν παει και εχουν φαει πολυ ξυλο απ τις Τουρκικες αρχες

Ειναι Τουρκοι αριστερης φιλοσοφιας που εχουν την ιδια αντιμετωπιση με τους Κουρδους "τρομοκρατες"

latris mixanis
03/06/2010, 04:54
Τουλαχιστον εγω λεω μια αποψη, δεν μπλεκω με αθλιοτητες του ειδους "τι δουλεια κανεις" χωρις να ξερω την τυφλα μου.

Επειδή με αυτά κι αυτά δεν είδα ή δεν κατάλαβα απ τα γραπτά σου την αποψή σου μπορείς σε παρακαλώ να μου τη ξαναδιατυπώσεις αν δε σου είναι κόπος??

Κάπου πιο πάνω γράφεις ότι έχουμε γεμίσει χρυσαυγίτες καλά θυμάμαι?? Εγώ νομίζω επίσης ότι έχουμε γεμίσει επαναστάτες(αναρχικούς) χωρίς αιτία και επαναστάτες(αναρχικους) του κώλου, του γραφείου και του πληκτρολογίου...

:wave2:

Panopticon7
03/06/2010, 04:58
Μου ειναι κοπος. :wave2:

Δεν γνωριζω αρκετα για το θεμα ωστε να εκφρασω αποψη, ξερω... σου φαινεται περιεργο αλλα μερικοι το κανουν αγαπητη τρελοκοτσιδου.

BELZEBOYLIS
03/06/2010, 05:03
εγώ νομίζω οτι θα βρέξει....

byron
03/06/2010, 05:06

πόκεμον, ακου να σου στο κάνω τάληρα. Ο μόνος λόγος που δεν έφαγες μπαν όταν ήμουν mod ήταν για να έχω την ικανοποίηση να σε κάνω ρόμπα στο φόρουμ.

Γιατί όταν ένας wannabe μπάτσος-σεκιουριτάς καλεί τις σέχτες να σκοτώσουν μπατσάκια (εκτός και νομίζεις ότι πέρασε στο ντούκου) η μαλακία και το κόμπλεξ που τον βαράει έχει σπάσει κάθε γνωστή μονάδα μέτρησης.
Αρκετά έπαιξες με τα νεύρα μου τόσο καιρό. Game is over λοιπόν. Τράβα σε κανένα 13χρονο να το παίξεις επαναστάτης γιατί εδώ θα φας τέτοια καραμούζα που ούτε στο φόρουμ του λυκείου ελληνίδων δεν θα ξαναμπεις.
Και το τελευταίο το λέω μετά μελωδίας εθνικού ύμνου. :wave2:

catmaster
03/06/2010, 05:09

δηλαδή το εισαγωγικό σου ποστ στην συζήτηση είναι προιόν φαιάς ουσίας ;;;

σαν να έχουμε κολλήσει στη σημειολογία μου φαίνεται ...

γνώμη μου .....
αναρχικός σημαίνει να έχεις αγωνιστική καρδιά και να παλεύεις για τα πιστεύω σου και τα ιδανικά σου και όχι να το παίζεις ποζερία φίλε μου .... να ξέρεις πότε αδικείσαι και πότε αδικείς να μπορείς να σκέφτεσαι πέραν των στεγανών που σου παρέχει μια κοινωνία ...

να ξέρεις οτι αυτοί που έχουν φαει πραγματικό ξύλο στην υπόγα της γαδα με χρυσους οδηγούς του ΟΤΕ πίσω από τα γκλομπ για να μην αφησουν μελανιες και να πανε "καθαροί" στον δικαστή δεν μιλανε συχνα γιατί βαριούνται το δήθεν .... και βαριούνται και σενα...

με άλλα λόγια οι πραγματικοί αναρχικοί είναι οι άνθρωποι που μπορούν και ονειρέυονται καλύτερο άυριο και παλεύουν για αυτό ... και ευτυχως δεν εχουν κολληματα στο μυαλό ουτε τους πιπιλανε το κεφαλι ... σκεπτονται και κάνουν... στο δρομο... στη δουλεια... στην παιδεια που δινουν στην οικογενεια τους και σε αυτα που αφηνουν πίσω τους .

Panopticon7
03/06/2010, 05:15
πόκεμον, ακου να σου στο κάνω τάληρα. Ο μόνος λόγος που δεν έφαγες μπαν όταν ήμουν mod ήταν για να έχω την ικανοποίηση να σε κάνω ρόμπα στο φόρουμ.

Γιατί όταν ένας wannabe μπάτσος-σεκιουριτάς καλεί τις σέχτες να σκοτώσουν μπατσάκια (εκτός και νομίζεις ότι πέρασε στο ντούκου) η μαλακία και το κόμπλεξ που τον βαράει έχει σπάσει κάθε γνωστή μονάδα μέτρησης.
Αρκετά έπαιξες με τα νεύρα μου τόσο καιρό. Game is over λοιπόν. Τράβα σε κανένα 13χρονο να το παίξεις επαναστάτης γιατί εδώ θα φας τέτοια καραμούζα που ούτε στο φόρουμ του λυκείου ελληνίδων δεν θα ξαναμπεις.
Και το τελευταίο το λέω μετά μελωδίας εθνικού ύμνου. :wave2:

Εσυ λες οτι με βαραει κοπλεξ... και ξαφνικα θυμηθηκες κατι που ειπα πριν απο κανα μηνα και το κρατας και μανιατικο :lol: :lol:

Εκτος του οτι λες πραγματα που δεν ισχυουν στην πρωτη γραμμη... Εισαι OFF TOPIC φιλε.

Panopticon7
03/06/2010, 05:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
δηλαδή το εισαγωγικό σου ποστ στην συζήτηση είναι προιόν φαιάς ουσίας ;;;

σαν να έχουμε κολλήσει στη σημειολογία μου φαίνεται ...

Συμφωνω σε ολα, το οτι λες αυτο που θελεις, χωρις να εχεις αναγκη να προσβαλεις σε τιμα.

Το εισαγωγικο ποστ δεν ειναι προιον φαιας ουσιας οχι, το εγραγα ελαφρα τη καρδία, αν εθιξα καποιον ζητω συγνωμη.

VALES
03/06/2010, 05:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Τότε , η υποστήριξη μας σε αυτήν την γυναίκα πρέπει να είναι δεδομένη…
Και μόνο που την πολεμάνε φανατισμένοι ιερείς και Θρησκόληπτοι , λέει πολλά..

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=104962 :wave2:

Cpt. Haddock
03/06/2010, 05:22
Τρουπ, σβηστο, εφυγε και το αρχικο.

Δεν υπαρχει και μοντ εδω πλεον :look:

John Steed
03/06/2010, 05:23
ΣΤΟ ΘΕΜΑ τώρα....

Όποιος είδε δυο πράγματα παραπάνω από εμένα, ας τα αναφέρει, να ξεστραβωθούμε λίγο ακόμα.....

Μην εκνευρίζεστε, η αδιαφορία είναι το καλύτερο, εαν θεωρείς πως έχει περάσει τη γραμμή που του έχεις θέσει, κάνε αυτό που υπαγορεύει η συνείδησή σου, μην παρεκτρέπεσαι ο ίδιος, και μην πεύτεις χαμηλά για κανένα.....

Panopticon7
03/06/2010, 05:23
Δεν είμαι φίλος σου μαλάκα.

Τωρα καταλαβα γιατι δεν εφαγα ΒΑΝ νωριτερα, ειχες σκοπο να μου πεις αυτην την πολυ εξυπνη φραση. Τα καταφερες λοιπον, αποχωρω ντροπιασμενος

Υγ. σα δε ντρεπεσαι μωρε 40 χρονων ανθρωπος.

Cpt. Haddock
03/06/2010, 05:24
Ηρεμα μαγκες

TROOPER
03/06/2010, 05:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ηρεμα μαγκες

+1000

latris mixanis
03/06/2010, 05:33
Δεν είμαι φίλος σου μαλάκα.

Τωρα καταλαβα γιατι δεν εφαγα ΒΑΝ νωριτερα, ειχες σκοπο να μου πεις αυτην την πολυ εξυπνη φραση. Τα καταφερες λοιπον, αποχωρω ντροπιασμενος

Υγ. σα δε ντρεπεσαι μωρε 40 χρονων ανθρωπος.

καλό θα ήταν να ρίξετε τους τόνους...

Αυτή τη στιγμή κι εσύ είσαι φάουλ(προσωπική άποψη) αν έχεις κάποιο πρόβλημα με έναν χρήστη ΠΜ και λύστε το..

BELZEBOYLIS
03/06/2010, 05:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis

Εγώ νομίζω επίσης ότι έχουμε γεμίσει επαναστάτες(αναρχικούς) χωρίς αιτία και επαναστάτες(αναρχικους) του κώλου, του γραφείου και του πληκτρολογίου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS

καλό θα ήταν να ρίξετε τους τόνους...

Αυτή τη στιγμή κι εσύ είσαι φάουλ(προσωπική άποψη) αν έχεις κάποιο πρόβλημα με έναν χρήστη ΠΜ και λύστε το..

Τελικά θα βρέξει αύριο (προσωπική άποψη )
:lol: :wave2:

makis206
03/06/2010, 05:39

Τυχερέ, έχεις και ομπρέλα στα γυρίσματα..:lol: :rotflmao:

Panopticon7
03/06/2010, 05:40

Μη λες τετοια γιατι θα αρχισει ο αλλος τον χορο της βροχης :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

byron
03/06/2010, 05:51

Υγ. σα δε ντρεπεσαι μωρε 40 χρονων ανθρωπος. [/B]

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ντρέπεται όποιος δεν έχει κάποιες βασικές αξίες στην ζωή του και το καταλαβαίνει αργά. Εσύ και μέχρι εδώ που έφτασες πολύ σου είναι.

Ευτυχώς ποτέ δεν έπεσα τόσο χαμηλά που να κατουράω σε τάφους αθώων ή να ζητάω δολοφονίες ανθρώπων.

Ακου ντροπή.....Ρε α τράβα φοφίκο λέμεεεε.

Panopticon7
03/06/2010, 05:54
Δεν αντεξες τελικα την ειπες παλι :bigcry:

Ρε φιλε αν εχεις τοσα μαζεμενα γιατι να την πληρωσουν και οι αλλοι χρηστες, περνα απο το νεο ηρακλειο να σε κερασω και καφε να μου πεις αυτα που θελεις.

Τι χαζα ειναι αυτα εισαι και μεγαλος ανθρωπος.

VANDA
03/06/2010, 05:59
STOP λέμε ρε παιδιά!

super_toto
03/06/2010, 05:59
Συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά ο άνθρωπος άνοιξε ένα θέμα συγκεκριμένο. Εσείς τσακώνεστε για ζητήματα προσωπικής φύσης και παρελθόντων θεμάτων. Με αποτέλεσμα να γαμάτε το θρεντ του JZER40.

Ηρεμίστε λίγο.

JZER40
03/06/2010, 06:33
Συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά ο άνθρωπος άνοιξε ένα θέμα συγκεκριμένο. Εσείς τσακώνεστε για ζητήματα προσωπικής φύσης και παρελθόντων θεμάτων. Με αποτέλεσμα να γαμάτε το θρεντ του JZER40.

Μπααααα....Δεν τρέχει τίποτα..

O JZER40 θα ξαναανοίξει θέμα.....Η δασκάλα όμως δεν θα ξανακάνει μάθημα στα πομακοχώρια...

Λεπτομέρειες για μερικούς...που τους ειναι εύκολο να βάζουν ετικέτες...

Pilgrimage
03/06/2010, 06:37
Που κολάνε οι τούρκοι(και πολλών άλλων εθνηκοτήτων) ακτιβιστές με την μαλακία που δέρνει άτομα σε μακρινά χωριά?Το ότι μια τύπισα βρέθηκε σε μη φιλόξενο μέρος είναι λόγος να σηκώνεις πορεία?Ίδιας σημασίας είναι η σφαγή ενός λαού εδώ και τόσα χρόνια με μια δασκάλα που της απειλούσαν την ζωή?πάτε ρε καλά?

Σκέψου έναν αλβανό δάσκαλο να έρθει στα χωριά της βορείου ηπείρου και να διδάσκει την ιστορία κατά το αλβανικό πρότυπο.πάλι οι έλληνες θα έχουν δίκιο ή ο αλβανός δάσκαλος που πιστεύει πραγματικά πως αυτό που κάνει είναι σωστό και είναι στα σύνορα της χώρας του.

Οι επαναστάτες(οι επαναστάτες όμως ,όχι οι μπάχαλοι) είανι υπαίτιοι για τα χάλια μιας κυβέρνισης?

Panopticon7
03/06/2010, 06:38
Η δασκάλα όμως δεν θα ξανακάνει μάθημα στα πομακοχώρια...

Με τετοια εκταση που πηρε το θεμα, μπορει να γινει κατι

fantacid
03/06/2010, 07:11
μηπως η ηρθε η ωρα για..........

200314

latris mixanis
03/06/2010, 07:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
μηπως η ηρθε η ωρα για..........

Τώρα δε μπορεί... είναι εκτός παίρνει το μπάνιο του:lol:

fantacid
03/06/2010, 07:37
κ οι 3 μπηκαν μαζι στη μπανιερα....????

Guido_Brasletti
03/06/2010, 07:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pilgrimage
Που κολάνε οι τούρκοι(και πολλών άλλων εθνηκοτήτων) ακτιβιστές με την μαλακία που δέρνει άτομα σε μακρινά χωριά?Το ότι μια τύπισα βρέθηκε σε μη φιλόξενο μέρος είναι λόγος να σηκώνεις πορεία?Ίδιας σημασίας είναι η σφαγή ενός λαού εδώ και τόσα χρόνια με μια δασκάλα που της απειλούσαν την ζωή?πάτε ρε καλά?

Σκέψου έναν αλβανό δάσκαλο να έρθει στα χωριά της βορείου ηπείρου και να διδάσκει την ιστορία κατά το αλβανικό πρότυπο.πάλι οι έλληνες θα έχουν δίκιο ή ο αλβανός δάσκαλος που πιστεύει πραγματικά πως αυτό που κάνει είναι σωστό και είναι στα σύνορα της χώρας του.

Οι επαναστάτες(οι επαναστάτες όμως ,όχι οι μπάχαλοι) είανι υπαίτιοι για τα χάλια μιας κυβέρνισης?

Το ότι σε ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ δημόσιο σχολείο δεν μπορεί να διδαχθεί η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ιστορία και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ γλώσσα δεν είναι πρόβλημα;;;;

Σίγουρα είναι εξοργιστικό αυτό που γίνεται με την Παλαιστήνη (και την Κορέα και την Ταϊλάνδη και...) αλλά σαν Έλληνας είναι φυσικό να ενδιαφέρομαι περισσότερο για αυτά που γίνονται σπίτι μου.

Vamael
03/06/2010, 07:47

Συγγνώμη αλλά αν δεν κάνω λάθος η Ελληνίδα Δασκάλα κάνει τη δουλειά της όπως ορίζει ο νόμος και το σύνταγμα ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ και την κυνηγάνε.

Δεν είναι λόγος αντίδρασης να μην μπορείς να διδάξεις την ιστορία σου ή τη γλώσσα σου μέσα στη χώρα σου ?

Panopticon7
03/06/2010, 07:59
Οι βλακες οι Ιταλλοι βγαλανε τους σταυρους απο τις ταξεις, γιατι μπορει να υπαρχει παιδακι διαφορετικης θρησκειας μεσα στην αιθουσα

παλι ασχετα πεταω... Συνεχιστε

:a014: :a014: :a014: :a014: :a014:

Guido_Brasletti
03/06/2010, 08:01
ο βλάκες οι Γάλλοι απαγόρευσαν τις μαντήλες και οι βλάκες οι Ελβετοί απαγόρευσαν την ανέγερση μιναρέδων

ΚΑΙ;;;

για να μην πω γι αυτό: http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=45116

Pilgrimage
03/06/2010, 08:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vamael
Συγγνώμη αλλά αν δεν κάνω λάθος η Ελληνίδα Δασκάλα κάνει τη δουλειά της όπως ορίζει ο νόμος και το σύνταγμα ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ και την κυνηγάνε.

Δεν είναι λόγος αντίδρασης να μην μπορείς να διδάξεις την ιστορία σου ή τη γλώσσα σου μέσα στη χώρα σου ?

Και θα κάνεις πορεία να ζητάς τι?να συμμορφωθούν οι ΕΛΛΗΝΕΣ που ζουν εκεί?συμπάσχω με την δασκάλα γιατί είχε σωστούς σκοπούς αλλα δεν είναι λόγος για πορεία νωμίζω.

Panopticon7
03/06/2010, 08:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Guido_Brasletti
ο βλάκες οι Γάλλοι απαγόρευσαν τις μαντήλες και οι βλάκες οι Ελβετοί απαγόρευσαν την ανέγερση μιναρέδων

ΚΑΙ;;;

για να μην πω γι αυτό: http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=45116

Τωρα τα λες σωστα, και εδω πρεπει ολοι οι ξενοι να ξερουν την ιστορια της ελλαδας και τους αγωνες που εκανε για την λευτερια, αλλιως θα τους κρεμαμε αναποδα.

Τα εμαθαν οι ελληνες και τωρα ηρθε η σειρα των ξενων.

Pilgrimage
03/06/2010, 08:21
Το ότι σε ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ δημόσιο σχολείο δεν μπορεί να διδαχθεί η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ιστορία και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ γλώσσα δεν είναι πρόβλημα;;;;

Σίγουρα είναι εξοργιστικό αυτό που γίνεται με την Παλαιστήνη (και την Κορέα και την Ταϊλάνδη και...) αλλά σαν Έλληνας είναι φυσικό να ενδιαφέρομαι περισσότερο για αυτά που γίνονται σπίτι μου.

μα δεν είπα οτι δεν πειράζει απλώς ο φίλος μας ζητούσε πορεία και ίδια κινητοποίιση με αυτή που γίνεται για την παλαιστήνη.πράγμα που δεν μπορεί να υπάρξει γιατί στο ένα μιλάμε για έναν άνθρωπο ενώ στο άλλο για ολόκληρο λαό

latris mixanis
03/06/2010, 08:28
Τωρα τα λες σωστα, και εδω πρεπει ολοι οι ξενοι να ξερουν την ιστορια της ελλαδας και τους αγωνες που εκανε για την λευτερια, αλλιως θα τους κρεμαμε αναποδα.

Τα εμαθαν οι ελληνες και τωρα ηρθε η σειρα των ξενων.

Αν κ εφόσον πάνε σε ελληνικό σχολείο ναι θα μάθουν την Ιστορία από κει και πέρα δεν μπορείς να αναγκάσεις κάποιον που θα έρθει να μείνει στο Ελλαδιστάν να μάθει ειδικά αν δεν είναι παιδί..

Θα τον κρεμάσω ανάποδα διότι δε θέλει να μάθει την ιστορία της χώρας που τον φιλοξενεί? Καλά ας την μάθουμε πρώτα εμείς που μένουμε εδώ και μετά θα το απαιτήσω κι από τους υπόλοιπους!!!

OldMan
03/06/2010, 08:29
Λύσσαξες ρε καρ(γ)ιόλη και πάνε τα ασπρα σώβρακα που άπλωσα ... :smokin:

Vamael
03/06/2010, 08:33
μα δεν είπα οτι δεν πειράζει απλώς ο φίλος μας ζητούσε πορεία και ίδια κινητοποίιση με αυτή που γίνεται για την παλαιστήνη.πράγμα που δεν μπορεί να υπάρξει γιατί στο ένα μιλάμε για έναν άνθρωπο ενώ στο άλλο για ολόκληρο λαό

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.....

Guido_Brasletti
03/06/2010, 08:36
@Pilgrimage

Πορεία δεν θα γίνει για την καθηγήτρια, θα γίνει γιατί η καθηγήτρια δεν μπορεί να κάνει το μάθημα που πρέπει και τα παιδάκια δεν μαθαίνουν αυτά που πρέπει (δια νόμου - υποχρεωτική εκπαίδευση)

@Panopticon7

Ας μάθουμε εμείς πόσοι είναι οι (παράνομοι) μετανάστες στην Ελλάδα και ποιοί και μετά μπορούμε στους νόμιμους να τους μάθουμε και τη γλώσσα και την ιστορία.

@latris mixanis

Μπορείς, ο νόμος λέει ότι υπάρχει υποχρεωτική εκπαίδευση. Και ας τη μάθουν ελλειπή σαν εμάς

OldMan
03/06/2010, 08:42
Να ρωτήξω κάτι μια που γνωριστήκαμε (και αυμπαθήκαμε, θέλω να πιστεύω..) :blush:

Βλέπω να γράφετε κατ' επανάλληψη για ψευτο-Ιμάμηδες και επειδή δεν γνωρίζω αυτόν τον τίτλο θα ήθελα την βοήθειά σας ...

(όπως επίσης πως τους ξεχωρίζουμε από τους δικούς μας αληθο-Παπάδες ..??)

Guido_Brasletti
03/06/2010, 08:48
Ψευτό-ιμάμιδες γιατί δεν τους διόρισε το Ελληνικό κράτος όπως τους αληθό-παπάδες.

Το πρόβλημά μου δεν είναι ούτε οι ψευτο-ιμάμιδες (που υπάρχουν γιατί δεν υπάρχουν αληθό-ιμάμιδες), όυτε οι αληθο-παπάδες.

Είναι ότι κάποιοι δεν αφήνουν να γίνει το μάθημα σε ένα σχολείο όπως πρέπει να γίνεται και τα παιδάκια εκεί δεν έχουν τη μόρφωση που έχουν τα παιδάκια στην υπόλοιπη χώρα

BELZEBOYLIS
03/06/2010, 08:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Λύσσαξες ρε καρ(γ)ιόλη και πάνε τα ασπρα σώβρακα που άπλωσα ... :smokin:

θα μπορούσε να είναι χειρότερα ....:lol:

200324

OldMan
03/06/2010, 09:01
κάποιοι δεν αφήνουν να γίνει το μάθημα σε ένα σχολείο όπως πρέπει να γίνεται και τα παιδάκια εκεί δεν έχουν τη μόρφωση που έχουν τα παιδάκια στην υπόλοιπη χώρα
Ενώ έχουν ΟΛΑ τα υπόλοιπα που έχουν τα παιδάκια στην υπόλοιπη χώρα ... :winka:

Κορίτσια, έχετε μείνει (δεν λέω "ζήσει", γιατί αυτό απλά δεν γίνεται..) έστω και λίγο σε Πομάκικη κοινωνία ..???

latris mixanis
03/06/2010, 09:04

@latris mixanis

Μπορείς, ο νόμος λέει ότι υπάρχει υποχρεωτική εκπαίδευση. Και ας τη μάθουν ελλειπή σαν εμάς

Δε μιλάω για τα παιδιά.... αυτά αναγκαστηκά θα τη μάθουν(όπως τη μάθουν). Ένας ενήλικας πχ βαρεμένος ευρωπαίος που αποφάσισε να έρθει να μείνει Ελλάδα μόνιμα είναι αναγκασμένος να μάθει την ιστορία μας?

Guido_Brasletti
03/06/2010, 09:05
Και επειδή τους λείπουν τα υπόλοιπα πρέπει να τους λείπει και αυτό; Για να μην τους λέιπει τίποτα, από κάπου πρέπει να αρχίσεις. Νομίζω η παιδεία είναι μια καλή αρχή

Guido_Brasletti
03/06/2010, 09:09
Δε μιλάω για τα παιδιά.... αυτά αναγκαστηκά θα τη μάθουν(όπως τη μάθουν). Ένας ενήλικας πχ βαρεμένος ευρωπαίος που αποφάσισε να έρθει να μείνει Ελλάδα μόνιμα είναι αναγκασμένος να μάθει την ιστορία μας?

Τον ευρωπαίο και να θες δεν μπορείς, λόγω κοινωτικής νομοθεσίας. Αυτός κατά πάσα πιθανότητα όμως θα ενδιαφερθεί από μόνος του για να μπορεί να κάνει τη δουλειά του.

Αυτόν που θα έρθει να δουλέψει 3-5-10 χρόνια για να στέλνει τα λεφτά στην οικογένειά του στην πατρίδα του είναι τόσο κακό να του μάθεις τη γλώσσα της χώρας που θα μείνει; Και πιο αποδοτικός στη δουλειά του θα γίνει και τη ζωή του πιο εύκολη κάνεις.
Και στο κάτω κάτω, μια και είναι πολλοί αυτοί που ενδιαφέρονται να έρθουν αλλά δεν μπορείς να τους δεχτείς όλους, θα διαλέξεις αυτούς που σου χρειάζεσαι περισσότερο.

OldMan
03/06/2010, 09:11
Νομίζω η παιδεία είναι μια καλή αρχή
Δεν είναι απλώς "μια καλή αρχή" ..

Είναι Η αρχή (γι αυτό και πάντα έρχεται τελευταία, αν έρθει ...)

latris mixanis
03/06/2010, 09:18
Τον ευρωπαίο και να θες δεν μπορείς, λόγω κοινωτικής νομοθεσίας. Αυτός κατά πάσα πιθανότητα όμως θα ενδιαφερθεί από μόνος του για να μπορεί να κάνει τη δουλειά του.

Αυτόν που θα έρθει να δουλέψει 3-5-10 χρόνια για να στέλνει τα λεφτά στην οικογένειά του στην πατρίδα του είναι τόσο κακό να του μάθεις τη γλώσσα της χώρας που θα μείνει; Και πιο αποδοτικός στη δουλειά του θα γίνει και τη ζωή του πιο εύκολη κάνεις.
Και στο κάτω κάτω, μια και είναι πολλοί αυτοί που ενδιαφέρονται να έρθουν αλλά δεν μπορείς να τους δεχτείς όλους, θα διαλέξεις αυτούς που σου χρειάζεσαι περισσότερο.

Άλλο μαθαίνω σε κάποιον τη γλώσσα κι άλλο κάθομαι και του κάνω μάθημα ιστορίας... έχει διαφορά.
Συμφωνώ ότι αυτός που θα έρθει να δουλέψει εδώ θα πρέπει να μάθει τη γλώσσα μας, εγώ αυτό που ρωτάω είναι αν είναι αναγκασμένος να μάθει κ την ιστορία μας.!

koukos
03/06/2010, 09:19
Ψευτό-ιμάμιδες γιατί δεν τους διόρισε το Ελληνικό κράτος όπως τους αληθό-παπάδες.

Το πρόβλημά μου δεν είναι ούτε οι ψευτο-ιμάμιδες (που υπάρχουν γιατί δεν υπάρχουν αληθό-ιμάμιδες), όυτε οι αληθο-παπάδες.

Είναι ότι κάποιοι δεν αφήνουν να γίνει το μάθημα σε ένα σχολείο όπως πρέπει να γίνεται και τα παιδάκια εκεί δεν έχουν τη μόρφωση που έχουν τα παιδάκια στην υπόλοιπη χώρα

Το πως πρεπει να γινεται το μαθημα ειναι ενα τεραστιο θεμα!
Με την ιδια λογικη φαντασου πως θα επρεπε να γινει το μαθημα της ιστοριας σε ενα σχολειο της Τουρκιας σε Ελληνες μαθητες!Καποιος εγραψε παραπανω κατι αναλογο για την Αλβανια.Θελουμε δεν θελουμε οι μουσουλμανοι της Θρακης ειναι Τουρκικης καταγωγης.Μεινανε στην Θρακη κατα την ανταλλαγη πληθυσμου το 1921 γιατι θελαμε να μεινουνε οι Ελληνες στην Κων/πολη και στην Μ.Ασια.Δυστυχως ο εκει Ελληνικος πλυθησμος συρυκνωθηκε ενω ο αντιστοιχος Μουσουλμανικος αυξηθηκε!
Το μεγαλο θεμα ειναι τι εχει κανει η Ελληνικη πολιτεια για να αντιμετωπισει αυτην την κατασταση.Ρωτηστε τους κατοικους των παραμεθοριων περιοχων της χωρας μας που συμβιωνουν τοσα χρονια με αυτους τους πληθυσμους τι συνεβαινε μεχρι σημερα.
Η αναπτυξη του ορους ΕΘΝΟΣ μετα τους βαλκανικους πολεμους εγινε απο την καθε χωρα με γραψιμο της Ιστοριας οπως βολευε τον καθενα!Παντα η αληθεια βρισκεται καπου στην μεση.

latris mixanis
03/06/2010, 09:21
Και επειδή τους λείπουν τα υπόλοιπα πρέπει να τους λείπει και αυτό; Για να μην τους λέιπει τίποτα, από κάπου πρέπει να αρχίσεις. Νομίζω η παιδεία είναι μια καλή αρχή

+ 1000 για τη παιδεία αλλά πως θα απαιτήσουμε να αποκτήσουν παιδεία όταν δε την έχουμε εμείς οι ίδιοι??

Guido_Brasletti
03/06/2010, 09:28
@latris mixanis

Με το να μάθει κάποιος την ιστορία μαθαίνει πράγματα και για την νοοτροπία και τις παραδόσεις ενός λαού. Δεν είναι σίγουρα απαραίτητο, αλλά δεν είναι και άχρηστο.

Ας αποκτήσουν την όποια παιδεία έχουμε και εμείς και προσπαθούμε όλοι μαζί να τη βελτιώσουμε

@koukos

Η Τουρκία επιλέγει τι και πως θα διδάξει στα σχολεία της, η Αλβανία το ίδιο. Το ίδιο πρέπει να κάνει και η Ελλάδα.

και κάνεις λάθος, δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα τουρκικής καταγωγής, υπάρχουν πολλοί που είναι έλληνες. Απλά, όταν τους συμπεριφέρεσαι σα να είναι τούρκοι, ανοίγεις μόνος σου την πόρτα στους Τούρκους για διεκδικήσεις

OldMan
03/06/2010, 09:43
αλλά πως θα απαιτήσουμε να αποκτήσουν παιδεία όταν δε την έχουμε εμείς οι ίδιοι??
Νταξ' ρε κοπελιά ...

Τι να κάνουμε που η άτιμη η ζωή (και η φουτάνα η κΕνωνία) μας έριξε από μικρούς στο πεζοδρόμιο (τrottoir Γαλλιστί ...)...??? :(

Έχουμε όμως καθαρό κούτελο (και σχεδόν όλο το σκαλπ γυαλίζει, απουσία τριχών..) :smokin: