View Full Version : Kαφέ στο Ρέθυμνο το ΣΚ;
Για τους Ρεθυμνιωτες κανενα καφεδακι - μπυριτσα -κλπ το Σαββατοκυριακο παιζει?????
Ακουω :beer:
Shaolin Monk
04/06/2010, 01:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Για τους Ρεθυμνιωτες κανενα καφεδακι - μπυριτσα -κλπ το Σαββατοκυριακο παιζει?????
Ναι Χρηστο. Οποτε θελεις.
makis206
04/06/2010, 02:10
Χρήστο στο διαχώρισα απ'το thread με τα αυτοκόλλητα για να μείνει καθαρή η συνάντηση που κανονίζεται.:winka:
Θα το παρακολουθώ κι εγώ κι αν καταφέρω θα την κάνω τη βόλτα (θα έχω και όμορφους μουσαφιραίους το ΣΚ στα Χανιά:lol: )
:beer:
Shaolin Monk
04/06/2010, 02:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Χρήστο στο διαχώρισα απ'το thread με τα αυτοκόλλητα για να μείνει καθαρή η συνάντηση που κανονίζεται.:winka:
Θα το παρακολουθώ κι εγώ κι αν καταφέρω θα την κάνω τη βόλτα (θα έχω και όμορφους μουσαφιραίους το ΣΚ στα Χανιά:lol: )
Δεν θα πας Ηρακλειο αυτο το ΣΚ; :lol: :lol: :lol: :lol:
makis206
04/06/2010, 02:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Δεν θα πας Ηρακλειο αυτο το ΣΚ; :lol:
Σειρά έχει το ΣΚ υποδοχής..!:lol: :rotflmao:
(χάνω και το Τυμπάκι γμτ γμτ...):a018:
sarimarina
04/06/2010, 15:32
Εμένα (αν αναρωτιέστε) ....μη με περιμένετε!!
Την Κυριακή πρωι πρωί παραλαμβάνω το "μωρό" μου και θα του αφιερωθώ αποκλειστικά!
Ασε που μέχρι να γίνω easy rider , δε σκάω μύτη μπροστά σας .....μη σαβουριαστώ πουθενά και γελάσει το πανελλήνιο!!:winka: :winka:
Shaolin Monk
04/06/2010, 15:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
Εμένα (αν αναρωτιέστε) ....μη με περιμένετε!!
Την Κυριακή πρωι πρωί παραλαμβάνω το "μωρό" μου και θα του αφιερωθώ αποκλειστικά!
Ασε που μέχρι να γίνω easy rider , δε σκάω μύτη μπροστά σας .....μη σαβουριαστώ πουθενά και γελάσει το πανελλήνιο!!:winka: :winka:
Το αντιθετο. Πες σε καποιον εμπειρο να ειναι μαζι σου για οτι χρειαστεις. Καλοριζικο.
sarimarina
04/06/2010, 15:40
Το αντιθετο. Πες σε καποιον εμπειρο να ειναι μαζι σου για οτι χρειαστεις. Καλοριζικο.
Θα βγώ στην ζητιανιά για έμπειρο!! :winka:
Αν περιμένετε να με συναντήσετε μέχρι να γίνω καμικάζι της ασφάλτου......μας βλεπω να πινουμε κανα βραστάρι για τα χειμερινά κρυολογήματα!!
Shaolin Monk
04/06/2010, 15:49
Θα βγώ στην ζητιανιά για έμπειρο!!
Παω Τυμπακι Κυριακη πρωι....:a018:
sarimarina
04/06/2010, 15:55
Χτυπάς την κεφάλα σου επειδή δεν θα πάω εγω???
Καλέ μη σκάς!!
Ερχομαι Ρεθυμνο με τον Γιαπωνέζικο κουβά με ρόδες που έχω και....φύγαμε!!
ΥΓ Την μηχανή μου , θα την βγάλουμε απο το πλοίο την Τριτη το πρωί που θα ξαναεπιστρέψει το πλοίο Χανια!!:winka: :winka:
makis206
04/06/2010, 16:06
Την προσοχή σας παρακαλώ:
Σε περίπτωση που η Μαρίνα επισκευτεί το Τυμπάκι σας καθιστώ υπεύθυνους να της κλείσετε τα μάτια με μαύρο μαντήλι την ώρα του αγώνα. Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο και για κανέναν λόγο να τον δει, ούτε καν τα δοκιμαστικά! Βράζει το αίμα της κι είναι φρέσκια στο τιμόνι..!:D
:lol: :evil: :lol:
Shaolin Monk
04/06/2010, 16:14
Σε περίπτωση που η Μαρίνα επισκευτεί το Τυμπάκι σας καθιστώ υπεύθυνους να της κλείσετε τα μάτια με μαύρο μαντήλι την ώρα του αγώνα. Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο και για κανέναν λόγο να τον δει, ούτε καν τα δοκιμαστικά! Βράζει το αίμα της κι είναι φρέσκια στο τιμόνι..!:D
Ασε τα τρελα και κοιτα να κανονισεις να βρεθουμε αυριο ολοι μαζι. Η διορια που εχεις δεν ειναι αιωνια.:rotflmao: :rotflmao:
Και μιλαμε και για το Τυμπακι. Τι μαρκα να ειναι το μαντηλι και αλλες τετοιες σημαντικες λεπτομεριες.
:lol:
makis206
04/06/2010, 16:21
Ασε τα τρελα και κοιτα να κανονισεις να βρεθουμε αυριο ολοι μαζι. Η διορια που εχεις δεν ειναι αιωνια.:rotflmao: :rotflmao:
Mακάρι να μπορούσα Νικόλα, αν ήταν εφικτό θα είχα δηλώσει προ πολλού συμμετοχή και για τον καφέ αλλά και για το Τυμπάκι, δυστυχώς όμως αυτή τη φορά δεν θα τα καταφέρω λόγω υποχρεώσεων (ξέρεις εσύ:lol: )..
Την επόμενη φορά (που θα πηγαίνω εγώ προς τα Ηράκλεια..!:lol: )
sarimarina
04/06/2010, 16:41
αααααα για να σου πω εσένα!!!:mad: :mad:
αμα μου κλείσουν τα μάτια τι σκατα θα πάω να κάνω εκεί??
και καλά να μη δω τον αγώνα.....αλλα αν περάσει απο μπροστά μου ο έρωτας της ζωής μου .....τι θα του πω??
μπαρντόν φιλαράκι αλλα ειχα το HERMES (δεν δέχομαι τίποτα λιγότερο!) στα μάτια και δε σε πήρα πρέφα??:winka: :winka:
Shaolin Monk
04/06/2010, 17:59
ειχα το HERMES (δεν δέχομαι τίποτα λιγότερο!) στα μάτια
Κοπελια δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα με μηχανοβιους θες να πας σε αγωνες, σωστα;
Και περιμενεις να σου κουβαλανε γκεϊ μαντιλακια; Πας καλα; Μονο στουπι και ισως πανι για να καθαριζουμε τα μοτοσακο. :lol:
Πφφφφ, πλακωσε η υψηλη κοινωνια, Hermes και μαλακιες....:smokin:
makis206
04/06/2010, 18:31
αμα μου κλείσουν τα μάτια τι σκατα θα πάω να κάνω εκεί??
και καλά να μη δω τον αγώνα.....αλλα αν περάσει απο μπροστά μου ο έρωτας της ζωής μου .....τι θα του πω??
Ότι ο έρωτας είναι τυφλός..:lol: :rotflmao:
sarimarina
04/06/2010, 18:37
Κοπελια δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα με μηχανοβιους θες να πας σε αγωνες, σωστα;
Και περιμενεις να σου κουβαλανε γκεϊ μαντιλακια; Πας καλα; Μονο στουπι και ισως πανι για να καθαριζουμε τα μοτοσακο. :lol:
Πφφφφ, πλακωσε η υψηλη κοινωνια, Hermes και μαλακιες....:smokin:
ωραία εικόνα!!
γκόμενα ( ο θεός να τα κάμει) .... με στουπια στα μάτια!!:confused:
οχι πες μου....σου κανει καρδιά??
και τέλοσπαντων.....επειδή ο Μακης ειναι μοδεράτορας , θα κάνουμε κι οτι θέλει??
αν είναι να το παίξω τυφλή, τουλάχιστον δώστε μου κι ενα ακορντεόν μπας και κονομήσουμε κανα φράγκο!!
για τα ναύλα μας ρε αδερφέ!!
:beer: :beer:
alogistos xj6
05/06/2010, 03:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
τι ωρα περιπου θα πατε και που μπορει να ερθω μια βολτα απο ηρακλειο αν δεν βρεχει και μετα τις 4
Shaolin Monk
05/06/2010, 04:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από alogistos xj6
τι ωρα περιπου θα πατε και που μπορει να ερθω μια βολτα απο ηρακλειο αν δεν βρεχει και μετα τις 4
Θα μιλησω μα το Χρηστο και βλεπουμε.