PDA

View Full Version : Καλως σας βρηκα!!

crazy4ss
04/06/2010, 23:01
Γεια σας ειμαι νεο μελος και ειπα να συστηθω. Δεν βρηκα καποιο πιο καταλληλο thread οποτε ειπα να σας τα πω εδω. Αν κανω λοθος ας μεταφερθει.Anyway.. Με λενε Άγγελο, σπουδαζω στην πατρα και ειμαι 21 ετων. Οι μηχανες μου αρεσαν ανεκαθεν αλλα η εμπειρια μου μικρη με ενα modenas dynamic 125, και οταν λεω μικρη εννοω καποιες δεκαδες χιλιομετρα. Στην πατρα οπου σπουδαζω εχω αυτοκινητο αλλα επειδη οπως ξερετε η βενζινη δεν την παλευει καθολου, και επειδη ειπα πια να κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα αποφασισα να παρω ενα μηχανακι να κανω την δουλεια μου βεβαια με λιγοτερο κοστος αλλα και να αρχισω να μαθαινω. Πηρα ενα σκουτερ 50αρι λοιπον με 300?( φραγκα πολλα δεν επαιζαν και το βιαζομουν) με το οποιο ευελπιστω να μαθω καποια πραγματα που αφορουν μονο την συμπεριφορα και την τοποθετηση ενος μοτοσυκλετιστη στον δρομο και να αποκτησω μια εμπειρια. Πλεον το εχω ενα μηνα και ολα βαινουν καλως. Εχω αγορασει καλο κρανος και γαντια και συντομα θα παρω και μπουφαν. Μερικοι με κοροιδευουν οτι ειμαι υπερβολικος αλλα ας τους να λενε, με οτι και να πεσεις καλο ειναι να εισαι προστατευμενος. Και παμε λιγο παρακατω..

Στο μυαλο μου εχω ενα πλανο για το πως θα κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα. Και ποιο ειναι το ονειρο? Ενα gsxr 600 ή 1000. Το πλανο ειναι το εξης. Εφοσον κρατησω για κανενα 6μηνο με χρονο το 50αρι και μαζεψω καποια χρηματα επειδη επιασα μια καλη δουλιτσα, λεω να προβω στην αγορα μια μεταχειρισμενης μηχανης απο 250-600 κυβικα με ηπια ιπποδυναμη και συμπεριφορα που να μοιαζει εστω και λιγο σε ss. Επειδη εχω διαβασει καποια πραγματα εδω τετοιες μηχανες ειναι απο ninja 250 μεχρι και xj6 ή er6n. Επειτα απο αμετρητα χιλιομετρα με αυτα και καποια css πιστευω οτι θα μπορεσω να κανω και γω το ονειρο μου πραγματικοτητα.

Το ξερω οτι σας κουρασα αλλα αν δεν τα ελεγα εδω που θα τα ελεγα. Και παλι καλως σας βρηκα!!

kalesin
04/06/2010, 23:26
:ZZZ: στον υπνο σου μας εβλεπες; :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

καλως ηρθες

Shaolin Monk
04/06/2010, 23:35
Καλως ηρθες....:wave2:

Μην ακους ποτε τους αλλους. Η προστασια σου ειναι τα παντα. Η ασφαλτος δεν κοιτα ποσα κυβικα ειναι το μηχανακι σου. Πολλοι απο μας εχουμε αφησει τα δερματα μας στο δρομο με μηχανακια που τωρα φανταζουν αστεια στα ματια μας, σε μια εποχη που η προφυλαξη ηταν ανεκδοτο.
Σου ευχομαι να παρεις αυτο που θελεις. Τωρα υπαρχουν υπεροχα μηχανακια για να ξεκινησει κανεις.
Μαζεψε λιγα φραγκα και κανε το βημα.
Ως τοτε, εδω, παρεα με αλλους τρελους, να μοιραζεσαι τις σκεψεις σου.

ego_o_idios
05/06/2010, 03:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από crazy4ss
Γεια σας ειμαι νεο μελος και ειπα να συστηθω. Δεν βρηκα καποιο πιο καταλληλο thread οποτε ειπα να σας τα πω εδω. Αν κανω λοθος ας μεταφερθει.Anyway.. Με λενε Άγγελο, σπουδαζω στην πατρα και ειμαι 21 ετων. Οι μηχανες μου αρεσαν ανεκαθεν αλλα η εμπειρια μου μικρη με ενα modenas dynamic 125, και οταν λεω μικρη εννοω καποιες δεκαδες χιλιομετρα. Στην πατρα οπου σπουδαζω εχω αυτοκινητο αλλα επειδη οπως ξερετε η βενζινη δεν την παλευει καθολου, και επειδη ειπα πια να κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα αποφασισα να παρω ενα μηχανακι να κανω την δουλεια μου βεβαια με λιγοτερο κοστος αλλα και να αρχισω να μαθαινω. Πηρα ενα σκουτερ 50αρι λοιπον με 300?( φραγκα πολλα δεν επαιζαν και το βιαζομουν) με το οποιο ευελπιστω να μαθω καποια πραγματα που αφορουν μονο την συμπεριφορα και την τοποθετηση ενος μοτοσυκλετιστη στον δρομο και να αποκτησω μια εμπειρια. Πλεον το εχω ενα μηνα και ολα βαινουν καλως. Εχω αγορασει καλο κρανος και γαντια και συντομα θα παρω και μπουφαν. Μερικοι με κοροιδευουν οτι ειμαι υπερβολικος αλλα ας τους να λενε, με οτι και να πεσεις καλο ειναι να εισαι προστατευμενος. Και παμε λιγο παρακατω..

Στο μυαλο μου εχω ενα πλανο για το πως θα κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα. Και ποιο ειναι το ονειρο? Ενα gsxr 600 ή 1000. Το πλανο ειναι το εξης. Εφοσον κρατησω για κανενα 6μηνο με χρονο το 50αρι και μαζεψω καποια χρηματα επειδη επιασα μια καλη δουλιτσα, λεω να προβω στην αγορα μια μεταχειρισμενης μηχανης απο 250-600 κυβικα με ηπια ιπποδυναμη και συμπεριφορα που να μοιαζει εστω και λιγο σε ss. Επειδη εχω διαβασει καποια πραγματα εδω τετοιες μηχανες ειναι απο ninja 250 μεχρι και xj6 ή er6n. Επειτα απο αμετρητα χιλιομετρα με αυτα και καποια css πιστευω οτι θα μπορεσω να κανω και γω το ονειρο μου πραγματικοτητα.

Το ξερω οτι σας κουρασα αλλα αν δεν τα ελεγα εδω που θα τα ελεγα. Και παλι καλως σας βρηκα!!

diskola pragmata zitas
sou efxome na ta kataferis

crazy4ss
05/06/2010, 04:29
Τι εννοεις δυσκολα? Θα πρεπει να κανω και αλλα ενδιαμεσα βηματα?

John Steed
05/06/2010, 05:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Καλως ηρθες....:wave2:
Μην ακους ποτε τους αλλους. Η προστασια σου ειναι τα παντα. Η ασφαλτος δεν κοιτα ποσα κυβικα ειναι το μηχανακι σου. Πολλοι απο μας εχουμε αφησει τα δερματα μας στο δρομο με μηχανακια που τωρα φανταζουν αστεια στα ματια μας, σε μια εποχη που η προφυλαξη ηταν ανεκδοτο.
Ως τοτε, εδω, παρεα με αλλους τρελους, να μοιραζεσαι τις σκεψεις σου.

Η προφύλαξη για πολλούς είναι ακόμη ανέκδοτο, εγώ τρώω πολύ καζούρα, αλλά.....

Αγορίνα, είσαι αστέρι, συνέχισε το μεγαλεπήβολο σχέδιό σου, αργά και σταθερά, και θα φτάσεις εκεί που θές!!

Καλώς ήρθες:wave2: :wave2:

andgeo
05/06/2010, 05:48
Σε βρίσκω πολύ ok . Καλωσήρθες !!!

devil's animal
05/06/2010, 05:54
:wave2: :wave2:

nic mor
05/06/2010, 06:21
γουελκαμ:beer:

TROOPER
05/06/2010, 06:37
καλως ηρθες :beer:

crazy4ss
05/06/2010, 07:35
Ευχαριστω πολυ παιδια. Απο αυτα τα μηχανακια που ανεφερα πιο λετε ειναι το καταλληλοτερο για να αντικαταστησει το 50αρι οταν ερθει η ωρα η καλη?

road spirit
05/06/2010, 08:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από crazy4ss
Ευχαριστω πολυ παιδια. Απο αυτα τα μηχανακια που ανεφερα πιο λετε ειναι το καταλληλοτερο για να αντικαταστησει το 50αρι οταν ερθει η ωρα η καλη?

καλως ήρθες

το xj ίσως είναι προτιμότερο λόγω κινητήρα (4κίλυνδρος εν σειρά) για να σε βάλει πιο πολύ στο feeling των SS, λόγω τρόπου λειτουργίας και μόνο το λέω..

καλά το προσεγγίζεις πάντως (σταδιακό ανέβασμα στα γκάζια, css) :beer:

ziggΥ
05/06/2010, 08:55
καλως ήρθες! :beer: :beer: :beer: :beer:

crazy4ss
05/06/2010, 10:00
To xj βεβαια ειναι ακριβοτερο ρε γαμωτο. Και τα 2 βγαινουν και με ΑΒS το οποιο μου ακουγεται πολυ ενδιαφερον αλλα ξεφευγουν για το budget μου το οποιο το υπολογιζω να ειναι μαξιμουμ 4000(δλδ ενα er του 2006)

makis206
07/06/2010, 01:54
Καλωσόρισες!

:beer: :beer: :wave2:

XJR_Billy
07/06/2010, 02:04
Καλώς ήρθες φίλε!!:beer: :beer:

danaos75
07/06/2010, 03:29
καλως ηρθες και οσον αφορα τον εξοπλισμο σου μην ακους κανεναν.
Το τι καζουρα τρωω εγω που σκαω στην δουλεια με μπουφαν γαντια παντελονι μποτες
(πρεπει να παρω καλοκαιρινι εξοπλισμο αλλα δεν παιζουν φραγκα τωρα), δεν λέγεται, προτιμω τον ιδρωτα παρα τα εγκαυματα.

:wave2: :wave2: