PDA

View Full Version : Ψάχνω σπίτι στην Δράμα

drspeed
05/06/2010, 17:25
Αν κάποιος είναι από Δράμα ή έχει κάποιον γνωστό εκεί που να έχει κάποιο σπίτι για ενοικίαση με ενδιαφέρει γιατί σε περίπου ένα μήνα θα είμαι επάνω.
Ψάχνω κυρίως για 2άρι ή 3άρι με αυτόνομη θέρμανση και γκαράζ από το κέντρο μέχρι το νοσοκομείο.

Band(age)it
05/06/2010, 19:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από drspeed
Αν κάποιος είναι από Δράμα ή έχει κάποιον γνωστό εκεί που να έχει κάποιο σπίτι για ενοικίαση με ενδιαφέρει γιατί σε περίπου ένα μήνα θα είμαι επάνω.
Ψάχνω κυρίως για 2άρι ή 3άρι με αυτόνομη θέρμανση και γκαράζ από το κέντρο μέχρι το νοσοκομείο.

Τι μηχανακι εχεις που θελει τοσο μεγαλο γκαραζ???

Υ.Γ. Σορρυ παλικαρι δεν κρατηθηκα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

drspeed
05/06/2010, 20:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it

Υ.Γ. Σορρυ παλικαρι δεν κρατηθηκα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Y2K........Θέλει μεγάλο χώρο για το ζέσταμα:beer:

Viking
06/06/2010, 05:59
Φίλε μου ρώτησα τους δικούς μου αλλά δεν έχουν κάτι υπόψη τους από γνωστό. Απλά να σου πω ότι οι αποστάσεις γενικά είναι μικρές και δεν συμφέρει/βολεύει να είσαι στο κέντρο. Η περιοχή "5 δρόμοι" είναι αρκετά καλή, κοντά στο νοσοκομείο αλλά και στο κέντρο, έχει αρκετές καινούριες πολυκατοικίες με όλα τα κομφόρ και τα νοίκια είναι σχετικά ξεφτίλα. :beer:

posnightmist
07/06/2010, 03:42
Να υποθέσω ότι θα δουλεύεις στο Νοσοκομείο! Όντως οι αποστάσεις δεν είναι μεγάλες και στο νοσοκομείο πας εύκολα! Θα σου πρότεινα να ψάξεις εκτός κέντρου!

iosif
07/06/2010, 05:53
απο τα τραινα μεχρι τον κορυλοφο δηλαδη ολη η δραμα ειναι 20 λεπτα με τα ποδια.

αντε θα φθαχιστηθεις βολτες !

drspeed
07/06/2010, 09:08
Ναι στο νοσοκομείο θα δουλεύω.Όσο για τις βόλτες ,όταν έχω χρόνο ανάμεσα στις εφημερίες, έχει πανέμορφα μέρη να πας μονοήμερο και η Χαλκιδική είναι 1,5- 2 ώρες περίπου.Άσε την Έδεσσα που είναι πραγματικά δίπλα.

Υπάρχει περίπτωση να ξέρει κανείς έστω κάποιο τηλέφωνο από μεσιτικό γραφείο στην Δράμα για να ξεκινήσω από εκεί ή θα βρω και μόνος σπίτια μου αν πάω εκεί.

γιωργος ΧΧ
07/06/2010, 09:23
Γεια χαρα σου στελνω pm

BLACKGAS
07/06/2010, 16:25
Κατέβα πρώτα Ξάνθη από Σταυρούπολη, σούρουπο και θα καταλάβεις γιατί είναι τόσο όμορφη η οδήγηση μηχανής :wave2: :wave2: :wave2:

ego_o_idios
07/06/2010, 18:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it

aftin exi...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

200813

epp1640
07/06/2010, 18:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
Φίλε μου ρώτησα τους δικούς μου αλλά δεν έχουν κάτι υπόψη τους από γνωστό. Απλά να σου πω ότι οι αποστάσεις γενικά είναι μικρές και δεν συμφέρει/βολεύει να είσαι στο κέντρο. Η περιοχή "5 δρόμοι" είναι αρκετά καλή, κοντά στο νοσοκομείο αλλά και στο κέντρο, έχει αρκετές καινούριες πολυκατοικίες με όλα τα κομφόρ και τα νοίκια είναι σχετικά ξεφτίλα. :beer:

γενικά πάνω τα ενοίκια σας είναι ξεφτίλα.. έριξα μια ματιά στο spitogatos.gr.. με τόσα εδώ γκαρσονιέρα.. :cry: