View Full Version : δικαιομα να ονειρευεσαι...
οτι καβαλας το κτηνος:D
NCR Millona M16
145 κιλα, 200 αλογα, full spec motoGP αναρτησεις, καρμπον πλαισιο και κατασκευη απο τιτανιο... και το καλυτερο απ'ολα, εξοπλισμος δρομου για να μπορεις να πας να πιεις το φρεντο σου βρε αδερφε :lol:
παντως καλα πρεπει να παει το μηχανακι:rotflmao:
201124
δεν παραειναι γυμνο για 200 αλογατα:confused:
μετα τα 250 δεν θα κουναει πολυ:confused:
κατα τα αλλα μια χαρα ειναι!!:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
δεν παραειναι γυμνο για 200 αλογατα:confused:
μετα τα 250 δεν θα κουναει πολυ:confused:
κατα τα αλλα μια χαρα ειναι!!:beer: :rolleyes:
οχι δε θα κουνα καθολου το πραμα...
ειναι γυμνο εκει που πρεπει.
Αυτά είναι! :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
και το καλυτερο απ'ολα, εξοπλισμος δρομου για να μπορεις να πας να πιεις το φρεντο σου βρε αδερφε :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ή μπορεί να μην "βγαίνεις" να πάρεις ένα τρέιλερ και να το πηγαίνεις καβαλητό στην πίστα... μην είσαι και παράνομος... :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
:rolleyes:
οχι δε θα κουνα καθολου το πραμα...
ειναι γυμνο εκει που πρεπει.
το λεω γιατι δεν εχει ουτε καρινα!
Ομορφο και ενοειται δυνατο αλλα εχω και εγω περιεργια για την ευσταθεια του.Παλια οταν ειχαμε γθυσει ενα Nsr και το ανοιγες ειχες για πλακα tank slaping πραγμα που μας εκανε το ...να παει στην καλτσα βεβαια μιλαμε για παλια μηχανηματα και για πραγματα που καναμε με πληρη αγνοια.
βασισμένο στο ντεσμο16 δεν είναι?
και το καλυτερο απ'ολα, εξοπλισμος δρομου για να μπορεις να πας να πιεις το φρεντο σου βρε αδερφε :lol:
:nono:
δεν έχει φλάς εμπρός και καθρέφτες...:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Ομορφο και ενοειται δυνατο αλλα εχω και εγω περιεργια για την ευσταθεια του.Παλια οταν ειχαμε γθυσει ενα Nsr και το ανοιγες ειχες για πλακα tank slaping πραγμα που μας εκανε το ...να παει στην καλτσα βεβαια μιλαμε για παλια μηχανηματα και για πραγματα που καναμε με πληρη αγνοια. γδυσατε το νσρ και εκανε για αυτο το λογο τανκ σλαπινγκ?
Δεν στεκοταν η ουρα στα πολλα χιλιομετρα με τιποτα και ξεκιναγε να κουναει πηγαινοντας σαν να εχει σκασμενο λαστιχο υποθεσαμε οτι ειναι λογο ελειψεις αεροδυναμικης μπορει να κανω λαθος διορθωσε με.Το ειχαμε γδυσει για βαψιμο αλλα η αλητεια αλητεια:D :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Δεν στεκοταν η ουρα στα πολλα χιλιομετρα με τιποτα και ξεκιναγε να κουναει πηγαινοντας σαν να εχει σκασμενο λαστιχο.Το ειχαμε γδυσει για βαψιμο αλλα η αλητεια αλητεια:D :winka: :rolleyes:
ρε φιλε ποια πολλα χιλιομετρα?εκανε τανκ σλαπινγκ δηλαδη στα 180?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
δεν έχει φλάς εμπρός και καθρέφτες...:lol:
εχω δυο ρεζερβα απο ΧΤ ειναι και μεγαλοι θα βλεπεις καλα πισω...
:rotflmao:
Απο τα 140 ξεκιναγε το φαινομενο στην περιμετρικη Πατρα,τοτε παλια που ηταν κλειστη και γινοταν εκει ολες οι δοκιμες σαν να ταν πιστα:wacko:
καποιος μοντ να διορθωσει το ορθογραφικο στον τιτλο
kanas mod paidia?
:a13:
λοιπον σοβαρα τωρα, λογος να κουναει δε παιζει...αμα δειτε το ''μπικινακι'' καλυπτει πληρως τον κορμο και τα χερια του αναβατη...το μονο σημειο που ιεναι εκτεθημενο στον αερα ειναι οι γαμπες...
Ρε παιδια, το αμορτισερ πισω πως δουλευει?
Έχω δει ένα οροφοδιαμέρισμα σε πολυκατοικία δίπλα ακριβώς στο Corfu Palace , άλλο να σου λέω και άλλο να το δεις ...
στο συγκεκριμενο εννοώ ρε χάβαλε
Δεν απάντησα στην ερώτηση σου μαν , στο δικαίωμα να ονειρεύομαι και αν μπορώ να ονειρευτώ ποτέ κάτι τέτοιο πήγαινε το σχόλιο μου ... :sick:
To ergostasio paragwgis
201131
reinmeister
10/06/2010, 08:37
desmosedici μοτερ φοραει?
Koιτα Πανο,ειδα ολες τις φωτο που εβαλες και μετα απο ωριμη σκεψη ενηλικου αναβατη μπορω να σου πω :
Αντε γ@μησου μεσημεριατικα :evil:
:rotflmao: :beer: :beer: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
υεπ ...
reinmeister
10/06/2010, 08:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
υεπ ...
κριμα...
Ναι, με +20 άλογα. ΕΔΩ (http://www.mrbike.gr/website/index.php/latest-news/NCR-Millona-M16-%E2%80%93-200hp-Ducati-Desmocedici.html) μια περιγραφή.
κριμα...
:confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Koιτα Πανο,ειδα ολες τις φωτο που εβαλες και μετα απο ωριμη σκεψη ενηλικου αναβατη μπορω να σου πω :
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
και δυο φορες μαλιστα?
:bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl:
Δεν απάντησα στην ερώτηση σου μαν , στο δικαίωμα να ονειρεύομαι και αν μπορώ να ονειρευτώ ποτέ κάτι τέτοιο πήγαινε το σχόλιο μου ... :sick:
:)
Αρχικά δημιουργήθηκε από kosni
Ρε παιδια, το αμορτισερ πισω πως δουλευει?
*Υποθέτω: ανεβαίνει το ψαλίδι, τραβάει η "βέργα" προς τα πάνω το τριγωνικό κομμάτι που εδράζεται επάνω του το αμορτισέρ, αλλά αυτό ανεβαίνει περισσότερο από το ψαλίδι λόγω της έδρασής του και συμπιέζεται το αμορτισέρ. ;)
Μόλις μου το φέρουν την άλλη βδομάδα θα σε φωνάξω να το δεις στην πράξη... :rotflmao: :rotflmao:
παντως επειδη βλεπω ενδιαφερον αλλα μαλλον κολλατε στο οικονομικο...
υπαρχει και αυτο παιδια...βεβαια με χαλια επιδοσεις...
136kg/130hp
οπως βλεπετε ειναι και παλιο, γι αυτο ειναι και πιο φτηνο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
201147
κριμα...
Καλά ... :yuck: πολύ θα 'θελες να βάλεις τα δακτυλάκια σου πάνω του κάποια στιγμή να παίξεις αλλά δεν :cry:
αμα θελετε βεβαια και λιγο γκαζι και δε σας κανει το προηγουμενο, αλλα για το 16 δε βγαινετε, πατε σε αυτο...
185 HP, 135 Kg
ειναι και δικυλιδρο βεβαια, οποτε θα εχει και λιγη ροπουλα για να παιζεις με αξιοπρεπεια
:bawl: :bawl: :bawl:
201148
μπουρούχα ...
το προβλημα με τα δυο τελευταια ειναι οτι δεν μπορεις να πας να πιεις τον φρεντο σου...δεν εχουν εξοπλισμο δρομου, οποτε μπορει να φας κληση αν θες ντε και καλα να πας με αυτα...
αλλα τι να κανουμε...ειναι πιο φτηνα, μη τα θελουμε ολα δικα μας:D
Ενώ το 1ο είναι ταμάμ για δρόμο ... ^^ οΟ . Προφανώς το έχουμε ρίξει όλοι στην πλάκα , από τα όνειρα μας μέχρι να λεω εγώ μπουρούχα κι που στον ιδιοκτήτη του αποτελεί έργο ζωής ... Αλλά είναι η ώρα επικίνδυνη , έχω πάρει και κάτι παυσίπονα με κόκκινη γραμμή και είμαι σε νιρβάνα οπότε αγνοήστε ...
Όμορφο το δεύτερο! :D
Πάνο, το τελευταίο τι είναι; 1098 που το κάναμε streetfighter ή το streetfighter χωρίς τα περιττά;
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Όμορφο το δεύτερο! :D
Πάνο, το τελευταίο τι είναι; 1098 που το κάναμε streetfighter ή το streetfighter χωρίς τα περιττά;
μοτερ 998R...πλαισιο τιτανιο αν θυμαμαι καλα...και διαφορα αλλα τετοια παραξενα υλικα :D
:yuck: :yuck:
δε μ'αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ!
φυσικά περι ορέξεως.. :bigcry: :bigcry:
εδιτ: δεν είδα και τις 3 σελίδες.. για το πρώτο μιλάω.. το δεύτερο είναι κουκλί! :a07:
Πάνο :beer:
@ lettas: πρέπει να φτιάξεις το γούστο σου! :rotflmao: :beer:
Υ.Γ.: το έσωσες... ;)
Σιγα πως κανατε ετσι ενα ducati ειναι και με βελτιωμενο μοτερ θα χαλασει μεχρι να το πας σμπιστα:uplate:
tifoso4ever
10/06/2010, 14:51
Εεεε, δεν μπορω να κρατηθω αλλο...
ΚΑΛΑ ΡΕ :yuck: :hypnotize :yuck: @@#$$#$%%@#@@ :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
βλεπετε ενα χειροποιητο ποιημα , και αρχιζετε τις ασυναρτησιες - για να μην πω ανοησιες - περι κρατηματος , αισθητικης , τεχνολογιας, τεχνογνωσιας και ο,τι αλλη παπαρια σας κατεβει...
Αμα σας το χαριζανε , να μην το παιρνατε...
ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ οσοι κανουν πλακιτσα...
Αν ηταν κατι made in ASIA, θα σας τρεχαν τα σαλια και θα γραφατε διθυραμβους...
Μετα λενε εμενα κολλημενο...:eyepop:
Φιλικα παντα...:wave2:
:beer: :beer: :beer:
ΥΓ. Τα Ιταλικα ΔΕΝ χαλανε, οι ιδιοκτητες τους ειναι ασχετοι...(μερικοι...)
εδω ο ηχος απο την απλη desmosedici του λαουτζικου...
:evil: :D :evil:
http://www.youtube.com/watch?v=tDUsbtx8-QY
sapila racing
11/06/2010, 06:02
η NCR πάντα ηταν ο καλύτερος βελτιωτής Ducati.
Ακόμα και το πασιγνωστο come back του Mike Hailwood to 1978 στο Isle of Man, οπου νίκησε μετα απο αποχή 10 χρόνων απο τους αγώνες, εγινε με ενα Ducati 900SS φτιαγμένο απο την NCR.
Ειναι σαν να λέμε o Pops Yoshimura της Ducati.
http://www.ncrfactory.com/eng/html/01.00.shtml
Οπως καταλαβαίνεις δεν παίζει να είναι μούφα κανένα απο τα προιόντα τους.
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever
Τα Ιταλικα ΔΕΝ χαλανε, οι ιδιοκτητες τους ειναι ασχετοι...(μερικοι...)
Διχρονόσαυρε, πότε έχεις καιρό να πιούμε ένα καφεδάκι σε μαγευτική τοποθεσία με φόντο "στριμμένο" στρόφαλο από LAVERDA ..??? :smokin:
tifoso4ever
12/06/2010, 21:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Διχρονόσαυρε, πότε έχεις καιρό να πιούμε ένα καφεδάκι σε μαγευτική τοποθεσία με φόντο "στριμμένο" στρόφαλο από LAVERDA ..??? :smokin:
Οποτε θες...Θα φερω κι εναν απο GILERA...:lol: :lol: :lol:
Aς μην μιλησουμε για αρχαια ιστορια, γιατι εχω και πολλα "στριμενα" κι απο γιαπωνεζικα, κι απο γερμανικα...
:beer: :beer: :beer:
nickmonstro
13/06/2010, 06:21
Εαν το D16 ηταν στα 60 χιλιαρικα περιπου αραγε το NCR στα ποσα να ειναι???
Ή τους πας το δικο σου D16 και στο μονταρουν?
:look: