View Full Version : ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΚΥΒΙΚΩΝ!!!!
blueangel
14/06/2010, 12:29
Την τελευταία της πνοή άφησε χθές τα ξημερώματα στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης 25χρονη συνεπιβάτης σε μηχανή μεγάλου κυβισμού (κάποιοι μάρτυρες λένε για Gsxr)όπου η άτυχη κοπέλα έπεσε από τη θέση της και χτύπησε θανάσιμα όταν το ανθρωπόμορφο κτήνος που οδηγούσε, άρχισε να κάνει μαγκιές και καγκουριές με αποτέλεσμα η κοπελίτσα που σημειωτέον ΑΝΕΒΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗ και αυτό για εμπειρία έμελλε ναταν η τελευταία της!!!!!!!!
Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ο οδηγός της μηχανής ενώ είχε στο πίσω μέρος την 25χρονη κοπέλα, άρχισε να κάνει... σούζες! Το αποτέλεσμα ήταν εκείνη να πέσει και να τραυματιστεί θανάσιμα!
Για το τι συνέβη στη συνέχεια, υπάρχουν διάφορες εκδοχές. Κάποιοι λένε ότι ο οδηγός κατάλαβε τι είχε γίνει πολλά μέτρα μετά. Λένε μάλιστα ότι γύρισε για να δει αν η κοπέλα ήταν καλά...
Σημασία έχει όμως το αποτέλεσμα: Άφησε την 25χρονη νεκρή στη μέση του δρόμου και... εξαφανίστηκε!!!!!
Το άψυχο κορμί της βρήκαν αργότερα αστυνομικοί...:mad: :mad: :mad: :evil: ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΙΣ...ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ:a02:
LARISEOS
14/06/2010, 12:34
άνθρωπος που βάζει αλλο ατομο απο πίσω και δεν το σέβεται αλλα φεύγει κ με αυτο τον τρόπο....θελει φτύσιμο και κρέμασμα απο τα @@!
το κάνουν και πολλά πιτσιρίκια με παπακια......δυστυχώς !
κριμα στην κοπέλα !
:yuck:
Allst@rf
14/06/2010, 12:36
τέτοιοι άνθρωποι μεγαλώνουν πλέον στην ελλάδα...όσο πάει και χειροτερεύει η κατάσταση...
Κρίμα στην κοπελίτσα που πήγε τόσο άδικα.
πρεπει να βρεθει αυτος ο κερατας :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
πρεπει να βρεθει αυτος ο κερατας :mad:
δεν θέλω να είμαι ωμός, αλλα πρεπει να θαφτεί αυτός ο κερατας.. :sad:
:eyepop: θα τον βρουν.... και δεν μπορει... θα μαθουν στην ΜΕΓΑΛΗ ΣΧΟΛΗ γιατι μπηκε μεσα.... Ελπιζω να τον κανουν σφουγγαροπανο και να ευχεται να ειχε στουκαρει....
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:eyepop: θα τον βρουν.... και δεν μπορει... θα μαθουν στην ΜΕΓΑΛΗ ΣΧΟΛΗ γιατι μπηκε μεσα.... Ελπιζω να τον κανουν σφουγγαροπανο και να ευχεται να ειχε στουκαρει....
το ελπιζω. πολλες φορες ο κωδικας ηθικης της "μεγαλης σχολης" λειτουργει πιο καλα απο τον υποτιθεμενο δικο μας (βλεπε ΔΟΥΡΗΣ)
Σ/Κ απόγιομα, αν κινηθείς επί της Βουλιαγμένης πρός κέντρο τέτοια ατομάκια βλέπεις μόνο.
Γυμνοί οι ίδιοι, γυμνές και οι γκόμενες πίσω τους.
Και από οδηγική συμπεριφορά, η χείριστη.
Και τα -σχεδόν γυμνά- βλαμμένα που κουβαλάνε πίσω, δείχνουν να γουστάρουν κιόλα. :a21:
:a31: :a52:
Πολύ κρίμα, για την μικρή που χάθηκε έτσι... :mad: :mad: :(
Λεωνίδας
14/06/2010, 12:49
:sad: :sad:
Κρίμα το κορίτσι!! :( :( :(
Τι να πουν οι δικοί της τώρα; Μόνο θλίψη και οργη.
Για τον κάγκουρα τι να πεις; Δεν έχει τα @@ να βγει και να πει τι έγινε. Ας τον περιποιηθούν αυτοί που πρέπει εφ όσον τον πιάσουν.
Chris K.
14/06/2010, 13:04
Καλύτερα ας συγκρατιθώ για ο,τι έχει να κάνει με τον.. τυπάκο. :mad: :mad: :mad:
Κρίμα για την κοπελίτσα και καλή δύναμη στους δικούς της.. :sad:
Τον τυπακο αποτι ακουσα τον επιασαν αργοτερα καθοτι επεστρεψε στο μαγαζι απο οπου εφυγαν μαζι με την κοπελα... Α ρε κεραταααααα :sad: :sad:
blueangel
14/06/2010, 13:06
Παιδιά είναι απίστευτο το αντράκι με τους ογκόλιθους που κουβαλά ανάμεσα στα πόδια του ακόμη κρύβεται!!!Εχει σημάνει ανθρωποκηνυγητό στη Θεσσαλονίκη από χθές!!!Μόλις πριν λίγο που έμαθα την είδηση από το πρακτορείο την ανέβασα αηδιασμένος εδώ!!!!:evil:
Αυτή η ψευτομαγκιά κάποιων έχει παραγίνει!!!!!!!ΩΣ ΕΔΩ ΠΙΑ!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ όχι μόνο δεν σεβάστηκε το άτομο που είχε πίσω του και μάλιστα γυναίκα και μάλιστα πρωτάρα στο χώρο αυτό έκανε ότι έκανε και δεν είχε τα αρχίδια αν μην τι άλλο να πάει να παραδοθεί!!!!!!!!!!
Πραγματικά να ξερνάς:a14: :a14: :a14: :a016: :a018:
jimtarasxt660x
14/06/2010, 13:10
Από την μια σε πιάνει μια θλίψη και στεναχώρια για τον άτυχο θάνατο της κοπέλας και από την άλλη οργή για τους μαλ@κες και τους ανεύθυνους που κυκλοφορούν στο δρόμο:evil: :evil: :evil:
Pardalotzatziki
14/06/2010, 13:14
:sad: :sad:
Δεν ξερω τιποτε για την ιστορια, αλλα διερωτωμαι 'αν' η κοπελιτσα ανεβηκε χωρις κρανος στη μηχανη καποιου που δεν γνωριζε αρκετα. Γιατι κατι μου λεει ο,τι ενω εχετε παρει αμπαριζα μονο τον τυπο, οι φταιχτες τελικα ειναι δυο.
Gandalf dr685sm
14/06/2010, 13:37
Δεν με παραξενεύει...
Είναι πάρα πολλοί που έχουν άγνοια του τι σημαίνει μηχανή και ασφάλεια σε αυτήν. Απο ατάκα κοντινού προσώπου που μου είπε πως είναι πιο ωραία στην μηχανή χωρίς κράνος , γιατί είναι επικίνδυνο μαζί με ελεύθερο...
Μέχρι που της έδειξα το κλασσικό παράδειγμα με το αυγό και το έδαφος πετώντας το κάτω και εξηγώντας περί ταχύτητας πρόσκρουσης κτλ... και κάπου εκεί χλώμιασε και άλλαξε συζήτηση.
Βλέπεις το οπτικό θέμα είναι πάντα το ισχυρότερο μήνυμα.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Δεν ξερω τιποτε για την ιστορια, αλλα διερωτωμαι 'αν' η κοπελιτσα ανεβηκε χωρις κρανος στη μηχανη καποιου που δεν γνωριζε αρκετα. Γιατι κατι μου λεει ο,τι ενω εχετε παρει αμπαριζα μονο τον τυπο, οι φταιχτες τελικα ειναι δυο.
+1 νομιζω ακομα και ο κοκ που σε γενικες γραμμες τον κραζουμε το λεει ξεκαθαρα οτι και ο επιβατης φερει ευθυνη.Λυπαμαι για τον χαμο ενος νεου ανθρωπου αλλα ειχε συμμετοχη στο ατυχημα.Ειδικα τωρα που καλοκαιριασε το τι βρακι και οχι μονο εχω δει σε δικαβαλο ανω τον 800cc δεν περιγραφεται.Το πιο αστειο σημερα στην παραλιακη του ριου 3 Ζηταδες (η οπως λεγονται τωρα )πηγαινοντας τσαρκα 3 μοτοσυκλετες τους κορναρω και τους προσπερνω και ενω ειναι ετοιμη να μου ζητησουν τον λογο βλεποντας με πληρως εξοπλισμενο(γαντια κρανος καλοκαιρινο μπουφαν) με 38 βαθμους ενω εκεινοι ηταν με φανελακι κανα το παπι μια χαρα ΓΕΛΟΙΟΙ:sad:
sergiosm
14/06/2010, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
+1 νομιζω ακομα και ο κοκ που σε γενικες γραμμες τον κραζουμε το λεει ξεκαθαρα οτι και ο επιβατης φερει ευθυνη.Λυπαμαι για τον χαμο ενος νεου ανθρωπου αλλα ειχε συμμετοχη στο ατυχημα.
Ρε παιδιά θα τρελαθούμε;;;
"φταίει η κοπέλα" ο ένας
"είχε συμμετοχή στο ατύχημα" ο άλλος.
Αν φορούσε (που δεν ξέρουμε ότι δεν φορούσε) κράνος μπορεί και να μη σκοτωνόταν (μπορεί βέβαια και να σκοτωνόταν).
Το ατύχημα όμως το ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ο οδηγός.
Και κυρίως αυτός την ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ.
Και το ότι δεν φορούσε (αν δεν φορούσε) κράνος το πολύ πολύ να μειώσει το ποσό που θα πληρώσει για ηθική βλάβη και το πολύ πολύ να μειώσει λίγο τους μήνες που θα φάει στο ποινικό.
Και ναι ο ΚΟΚ λέει ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για την κεφάλα του.
Λέει όμως επίσης ότι ΚΑΙ ο οδηγός είναι υπεύθυνος για τους επιβάτες του και οφείλει να φροντίζει να φορούν κράνος (και ζώνη στα αυτοκίνητα).
Γι αυτό άλλωστε προβλέπει πρόστικο ΚΑΙ στον οδηγό (αν θυμάμαι καλά 80 ευρώ).
nihristo
14/06/2010, 14:51
Μακάρι να αναπαυθεί το κορίτσι...Τέτοιες σκηνές είχα στο μυαλό μου μετά από το χθεσινό ταξίδι στην χαλκιδική...8/10 μηχανάκια που με προσπέρασαν δεν είχαν ίχνος εξοπλισμού...Σαγιονάρα, μαγιώ, κοντομάνικο και ....150 km/h. Δικαιολογώ τον καγκουρίσκο των 17 αλλά όχι τον ηλίθιο των 25-30. Η Ευθύνη είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ!! . -
Δεν κοιτάμε τον νομοθέτη. Είσαι οδηγός μοτοσυκλέτας, οφείλεις να ξέρεις τους κινδύνους και να προστατεύσεις τον συνεπιβάτη...Έχω ακούσει πολλές φορές διάλογο ζευγαριού, όπου ο "γνώστης" άντρας βεβαιώνει το άνιωθο κορίτσι πως "δεν χρειάζεσαι μπουφάν, έχει ζέστη, εγώ δεν πέφτω ποτέ, τι να το κάνεις το κράνος έχω abs..."
soter3gm
14/06/2010, 14:54
στης ειδήσεις άκουσα πως παραδόθηκε στην αστυνομία αργά το απόγευμα δεν ξέρω αν είναι αλήθεια.
Πάντως ο νόμος θα έπρεπε να είναι διαφορετικός και με άλλες ποινές
Αφαίρεση διπλώματος- πρόστιμο υπέρογκο (πουλάμε σπίτια μηχανές τον κ@λο του κλπ κλπ) Φυλακή πλέον της 10ετίας και άλλα πολλά
Γιατι μαγκιά δεν είναι να κάνει σουζα αλλά είναι αν κάνεις Μ@λ@κία να έχεις τα Π@π@ρια να πεις την έκανα και πληρώνω τα σπασμένα μου.
Sephiroth5
14/06/2010, 14:56
Οι πρωτοι ειναι ή οι τελευταίοι?
κ οι 2 φταινε.
Καλα δεν το συζητω ποσο φταιει αυτος αλλα δηλαδη που πανε ξεβρακωτες πανο σε ενα οπλο?
Εμενα η δικια μου μου ελεγε μην τρεχεις κ μην παιρνεις κλισεις με την μηχανη κ φορουσε κ κρανος με μπουφαν.
Αφου εχουν τοσο μυαλο να ανεβαινουν πρωτη φορα (και γενικοτερα) σε μηχανη κ οχι κανα Transalp αλλα SS (χωρις εστω ενα κρανος) λογικο ειναι οτι ειναι θεμα χρονου να σκοτωθει.
Καλα εκεινο το "δεν καταλαβε οτι επεσε" ουτε ο Παπακαλιατης δεν θα το εβαζε για ρεαλιστικο σεναριο.
Ειναι κριμα γιατι μερικες φορες (αν δεν υπαρχει ενημερωση) θα παθεις για να μαθεις αλλα τι να το κανεις αν ειναι πλεον αργα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Ρε παιδιά θα τρελαθούμε;;;
"φταίει η κοπέλα" ο ένας
"είχε συμμετοχή στο ατύχημα" ο άλλος.
Αν φορούσε (που δεν ξέρουμε ότι δεν φορούσε) κράνος μπορεί και να μη σκοτωνόταν (μπορεί βέβαια και να σκοτωνόταν).
Το ατύχημα όμως το ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ο οδηγός.
Και κυρίως αυτός την ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ.
Και το ότι δεν φορούσε (αν δεν φορούσε) κράνος το πολύ πολύ να μειώσει το ποσό που θα πληρώσει για ηθική βλάβη και το πολύ πολύ να μειώσει λίγο τους μήνες που θα φάει στο ποινικό.
Και ναι ο ΚΟΚ λέει ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για την κεφάλα του.
Λέει όμως επίσης ότι ΚΑΙ ο οδηγός είναι υπεύθυνος για τους επιβάτες του και οφείλει να φροντίζει να φορούν κράνος (και ζώνη στα αυτοκίνητα).
Γι αυτό άλλωστε προβλέπει πρόστικο ΚΑΙ στον οδηγό (αν θυμάμαι καλά 80 ευρώ).
Μιλας σα δικηγορος (που εισαι οπως καταλαβαινω).
Με απλα λογια, αυτο που ειπα και στο οποιο συμφωνησε ο Jimmis5 ειναι το οτι καμια φορα σε αυτη τη ζωη καλουμαστε να πληρωσουμε τις συνεπειες των πραξεων μας. Ενας ανθρωπος 25 χρονων οφειλει να καταλαβαινει καποια πραγματα ακομα κι αν δεν εχει μηχανη ο ιδιος. Δεν θελει και πολυ φαντασια. Εγω που δεν ειμαι δικηγορος (αλλα κανω αυτον του διαβολου) θεωρω οτι οποιος ανεβαινει σε μηχανη χωρις κρανος (αυτο ειναι υποθεση για την συγκεκριμενη περιπτωση) ειναι συνυπευθυνος για ο,τι συμβει στο ιδιο του το κεφαλι, ειτε αυτο οφειλεται στον οδηγο της μηχανης, ειτε σε αλλο οδηγο, ειτε σε λαδια στο δρομο.
Και στο κατω κατω δεν βρισκω καθολου παραγωγικο να ανοιγουμε ενα θρεντ για ενα τετοιο συμβαν και να περιοριζομαστε στο να στελνουμε συλληπητηρια στην οικογενεια του θυματος, να καταριομαστε τα ουμπαλα του καγκουρα και να μη λεμε κουβεντα για την αισθηση ευθυνης που πρεπει να εχει ο καθενας για τον ιδιο του τον εαυτο.
Panopticon7
14/06/2010, 15:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
το ελπιζω. πολλες φορες ο κωδικας ηθικης της "μεγαλης σχολης" λειτουργει πιο καλα απο τον υποτιθεμενο δικο μας (βλεπε ΔΟΥΡΗΣ)
Εχω δει και μεγαλυτερες αδικιες, μην συγκρινετε εναν παιδεραστη ή φονια ψυχοπαθη με καποιον ανοητο που θα ποναει και θα του μεινουν τυψεις και ψυχολογικα προβληματα για ολη του τη ζωη.
Μη ξεχναμε οτι αυτος ο "ανοητος" θα μπορουσε να ειναι καποιος φιλος, αδερφος, ξαδερφος μας, οπως επισης και η ανοητη*, ενηλικη κοπελα που επελεξε να ανεβει στο μηχανακι καποιου που ηξερε, (χωρις κρανος).
*ναι, στον κοσμο μου και οι νεκροι δεχονται κριτικη
Υγ. δεν δικαιολογω το χαζο παλικαρι
ilias integra R
14/06/2010, 15:08
Κριμα.........λυπαμαι που για μια ακομη φορα φανηκε η παιδεια που εχουμε οι περισσοτεροι ελληναρες.......ποτε επιτελους θα μαθετε τι σημαινει η λεξη ΣΕΒΑΣΜΟΣ ρε ζωα..........δεν χρειαζεται να πουμε πολλα απλα δυναμη στην οικογενεια και τους φιλους της κοπελας και στο κ@λ@παιδο να το βρει μπροστα του αυτο που εκανε!!!!
:sad: :sad: :sad:
Panopticon7
14/06/2010, 15:11
καμια φορα σε αυτη τη ζωη καλουμαστε να πληρωσουμε τις συνεπειες των πραξεων μας. Ενας ανθρωπος 25 χρονων οφειλει να καταλαβαινει καποια πραγματα ακομα κι αν δεν εχει μηχανη ο ιδιος. Δεν θελει και πολυ φαντασια. οποιος ανεβαινει σε μηχανη χωρις κρανος (αυτο ειναι υποθεση για την συγκεκριμενη περιπτωση) ειναι συνυπευθυνος για ο,τι συμβει στο ιδιο του το κεφαλι, ειτε αυτο οφειλεται στον οδηγο της μηχανης, ειτε σε αλλο οδηγο, ειτε σε λαδια στο δρομο.
Και στο κατω κατω δεν βρισκω καθολου παραγωγικο να ανοιγουμε ενα θρεντ για ενα τετοιο συμβαν και να περιοριζομαστε στο να στελνουμε συλληπητηρια στην οικογενεια του θυματος, να καταριομαστε τα ουμπαλα του καγκουρα και να μη λεμε κουβεντα για την αισθηση ευθυνης που πρεπει να εχει ο καθενας για τον ιδιο του τον εαυτο.
+599
Η ευθυνη του πιτσιρικα ειναι αυτονοητη φυσικα, απο κει και περα συζηταμε...
giannis21
14/06/2010, 15:16
η κοπελα χαθηκε..δεν γυριζει πισω..ο θεος να αναπαυσει την ψηχη της και να δωσει κουργιο στους δικους της ανθρωπους.
ο οδηγος θα τραβιετε μια ζωη..
το συμβαν ομως αφορα ολους μας.αν θελουμε να αρχισουν καποια στιγμη να εξαλιφονται τετοια γεγονοτα θα πρεπει να μαθουμε στα "παιδια μας" το σωστο.δηλαδη να σεβονται την ζωη.τοσο τη δικη τους οσο και των συνανθρωπων τους.και να προσπαθουμε ακομα και στους συνομιλικους μας να δινουμε το σωστο παραδειγμα.ολοι εχουμε μεριδιο ευθηνης..
Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias integra R
Κριμα.........λυπαμαι που για μια ακομη φορα φανηκε η παιδεια που εχουμε οι περισσοτεροι ελληναρες.......ποτε επιτελους θα μαθετε τι σημαινει η λεξη ΣΕΒΑΣΜΟΣ ρε ζωα..........δεν χρειαζεται να πουμε πολλα απλα δυναμη στην οικογενεια και τους φιλους της κοπελας και στο κ@λ@παιδο να το βρει μπροστα του αυτο που εκανε!!!!
:confused: :confused: Αμα δεν μαθαινουμε απο αυτα που συμβαινουν και απο αυτα που μας συμβαινουν τοτε προφανως ειμαστε ζωα:wave2:
Εγω βαζω απο μονος μου τον εαυτο μου στα ζωα και φροντιζω να λειτουργει το στοιχειωδες η αυτοσυντηρησης.Νομιζω η απλη νοημοσυνη οτι δεν ανεβαινω στον ταλιμπαν που μπορει να ειναι και φιλος δεν χρειαζεται τιποτα παραπανω.Το οτι λυπομαστε για το γεγονος το επαναλαμβανω και ειναι και αυτονοητο κανεις δεν ειπε οτι "καλα επαθε":wave2:
sergiosm
14/06/2010, 15:22
θεωρω οτι οποιος ανεβαινει σε μηχανη χωρις κρανος (αυτο ειναι υποθεση για την συγκεκριμενη περιπτωση) ειναι συνυπευθυνος για ο,τι συμβει στο ιδιο του το κεφαλι, ειτε αυτο οφειλεται στον οδηγο της μηχανης, ειτε σε αλλο οδηγο, ειτε σε λαδια στο δρομο.
Αυτό είναι σωστό και συμφωνώ και εγώ.
Εξού και το
Όμως, την κύρια ευθύνη (και νομικά και ηθικά και ανθρώπινα και με όποιο άλλο επίθετο θες) την έχει ο οδηγός, ίδιως μάλιστα στη συγκεκριμένη περίπτωση που το θέμα δεν ήταν μόνο η σούζα, αλλά η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.
:wave2:
ilias integra R
14/06/2010, 15:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
:confused: :confused: Αμα δεν μαθαινουμε απο αυτα που συμβαινουν και απο αυτα που μας συμβαινουν τοτε προφανως ειμαστε ζωα:wave2:
Εγω βαζω απο μονος μου τον εαυτο μου στα ζωα και φροντιζω να λειτουργει το στοιχειωδες η αυτοσυντηρησης.Νομιζω η απλη νοημοσυνη οτι δεν ανεβαινω στον ταλιμπαν που μπορει να ειναι και φιλος δεν χρειαζεται τιποτα παραπανω.Το οτι λυπομαστε για το γεγονος το επαναλαμβανω και ειναι και αυτονοητο κανεις δεν ειπε οτι "καλα επαθε":wave2:
+687000000000000
Αυτό είναι σωστό και συμφωνώ και εγώ.
Εξού και το
Όμως, την κύρια ευθύνη (και νομικά και ηθικά και ανθρώπινα και με όποιο άλλο επίθετο θες) την έχει ο οδηγός, ίδιως μάλιστα στη συγκεκριμένη περίπτωση που το θέμα δεν ήταν μόνο η σούζα, αλλά η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.
Σεργιε, δεν βρισκομαστε σε αντιπαραθεση για το ποιος φταιει πιο πολυ, ποσο μαλλον σε νομικο επιπεδο. Ειμαστε τυχαιοι που σχολιαζουμε ενα συμβαν που ακουσαμε, οχι δικαστες. Εγω μπηκα στη συζητηση γιατι δεν διαβασα καμια γνωμη σχετικα με την ευθυνη ενος ενηλικα ο οποιος αφηνει τη ζωη του στα χερια ενος τυχοντα. :wave2:
Panopticon7
14/06/2010, 15:32
Για το νομικο κομματι μην εισαι τοσο σιγουρος...
Ειναι μια ιστορια που θα κρατησει χρονια, και (λυπαμαι για αυτο) πιστευω δεν θα αποδειχτει ποτε οτι εφταιγε ο πιτσιρικας.
Ενας καλος δικηγορος θα ριξει το φταιξιμο στο "θυμα"
sergiosm
14/06/2010, 15:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Για το νομικο κομματι μην εισαι τοσο σιγουρος...
Ειναι μια ιστορια που θα κρατησει χρονια, και (λυπαμαι για αυτο) πιστευω δεν θα αποδειχτει ποτε οτι εφταιγε ο πιτσιρικας.
Ενας καλος δικηγορος θα ριξει το φταιξιμο στο "θυμα"
1ον: Είπα την ΚΥΡΙΑ ευθύνη (ενδεχομένως να αναγνωριστεί συνυπαιτιότητα και στην κοπελιά, αν και δεν είναι αυτονόητο)
2ον: Ακόμα και ο καλύτερος δικηγόρος του κόσμου ΔΕΝ είναι μάγος.
Panopticon7
14/06/2010, 15:47
1ον: Είπα την ΚΥΡΙΑ ευθύνη (ενδεχομένως να αναγνωριστεί συνυπαιτιότητα και στην κοπελιά, αν και δεν είναι αυτονόητο)
2ον: Ακόμα και ο καλύτερος δικηγόρος του κόσμου ΔΕΝ είναι μάγος.
Θα σου εξηγησω να καταλαβεις τι εννοω.
Ειμαστε συνεπιβατες σε μια μηχανη, εσυ οδηγος και εγω συνοδηγος, εγω ειμαι βλακας και πεφτω για καποιο λογο επειδη φοβηθηκα και ουτοκαθεξης, ειναι ατυχημα και δεν υπαρχει υπαιτιοτητα σε εσενα.
Το θεμα ειναι το τι θα πουν οι μαρτυρες, κατι ακομα... πως οριζεται η "καγκουρια" στο δικαστηριο ?
Δεν μπορει να υποστηριξει πχ οτι εκανε κατα λαθος σουζα το μηχανακι ?
(το ξερω οτι ακουγεται εντελως γελειο αλλα αν ακουσετε δικαιολογιες που επικαλουνται σε δικαστηρια θα φριξετε)
Αν υπαρχει δικηγορος στο φορουμ θα ηταν χρησιμη η γνωμη του καθως δεν ειμαι γνωστης.
Sephiroth5
14/06/2010, 16:05
Κούγια αν ακους σου βρηκαμε υποθεση!
......Αν υπαρχει δικηγορος στο φορουμ θα ηταν χρησιμη η γνωμη του καθως δεν ειμαι γνωστης.
Ο sergiosm είναι δικηγόρος νομίζω..
sergiosm
14/06/2010, 16:29
Θα σου εξηγησω να καταλαβεις τι εννοω.
Ειμαστε συνεπιβατες σε μια μηχανη, εσυ οδηγος και εγω συνοδηγος, εγω ειμαι βλακας και πεφτω για καποιο λογο επειδη φοβηθηκα και ουτοκαθεξης, ειναι ατυχημα και δεν υπαρχει υπαιτιοτητα σε εσενα.
Το θεμα ειναι το τι θα πουν οι μαρτυρες, κατι ακομα... πως οριζεται η "καγκουρια" στο δικαστηριο ?
Δεν μπορει να υποστηριξει πχ οτι εκανε κατα λαθος σουζα το μηχανακι ?
(το ξερω οτι ακουγεται εντελως γελειο αλλα αν ακουσετε δικαιολογιες που επικαλουνται σε δικαστηρια θα φριξετε)
Αν υπαρχει δικηγορος στο φορουμ θα ηταν χρησιμη η γνωμη του καθως δεν ειμαι γνωστης.
ξέρεις ποια θα είναι η απάντηση του δικαστηρίου σε αυτό το ... σενάριο (αφού πρώτα γελάσει);;
Καλή προσπάθεια αλλά δεν ...
γιατί:
1) Όφειλε ως οδηγός να καθοδηγήσει τον συνεπιβάτη για το πως θα έπρεπε να κάτσει
2) Όφειλε να οδηγεί με τρόπο που ΔΕΝ θα τρομάξει τον συνεπιβάτη
3) Όφειλε να οδηγεί με τρόπο ώστε η μηχανή να ΜΗΝ κάνει σούζα κατά λάθος
4) Όφειλε να έχει συντηρήσει τη μηχανή ώστε να ΜΗΝ κάνει σούζα κατά λάθος
και αρκετά ακόμα όφειλε.
και το κυριότερο.
ΔΕΝ πρόκειται να πείσει,
το πολύ πολύ να εξοργήσει ακόμα περισσότερο και να την φάει ακόμα πιο πολύ ...
@DAN_DAN: καλά νομίζεις
alexxxcbr
14/06/2010, 17:13
kalogeros
14/06/2010, 18:13
Κρίμα για την κοπέλα. Μακάρι οι δικοί της να βρουν τη δύναμη να το ξεπεράσουν.
Σήμερα το πρωί στο troktiko διάβασα ότι τον συλλάβανε τον τύπο στην Καλαμαριά. Παραθέτω και το λινκ για όποιον θέλει να το διαβάσει
http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_3859.html
Ισχύει τελικά; Ξέρουμε μήπως τι ισχυρίστηκε στην Αστυνομία;
Το αρχικό ποστ έλεγε ότι η μηχανή ήταν SS και μάλλον 1000cc. Στο troktiko λένε ότι ήταν 19 χρονών. Εάν ισχύουν και τα δύο σημαίνει ότι ο τύπος δεν διέθετε το κατάλληλοο δίπλωμα οδήγησης, άρα στο δικστήριο θα τον :a021:
Πάντως στον συγκεκριμένο δρόμο έχει σκοτωθεί κόσμος και κοσμάκης και μυαλό δεν βάζουμε (γενικά μιλάω).
Έντιτ: στο αρχικό ποστ γράφει ότι ήταν μεγάλου κυβισμού, αλλά κάπου διάβασα ότι πρόκειται για 1000cc.
menelaos46
14/06/2010, 18:57
ξέρεις ποια θα είναι η απάντηση του δικαστηρίου σε αυτό το ... σενάριο (αφού πρώτα γελάσει);; Καλή προσπάθεια αλλά δεν ... γιατί: 1) Όφειλε ως οδηγός να καθοδηγήσει τον συνεπιβάτη για το πως θα έπρεπε να κάτσει 2) Όφειλε να οδηγεί με τρόπο που ΔΕΝ θα τρομάξει τον συνεπιβάτη 3) Όφειλε να οδηγεί με τρόπο ώστε η μηχανή να ΜΗΝ κάνει σούζα κατά λάθος 4) Όφειλε να έχει συντηρήσει τη μηχανή ώστε να ΜΗΝ κάνει σούζα κατά λάθος και αρκετά ακόμα όφειλε. και το κυριότερο. ΔΕΝ πρόκειται να πείσει, το πολύ πολύ να εξοργήσει ακόμα περισσότερο και να την φάει ακόμα πιο πολύ ...
Για να γινει ομως αυτο θα πρεπει να βρεθει το ελαχιστο ενας αξιοπιστος μαρτυρας που να πει οτι εκανε σουζα και ειδε την κοπελια να πευτει απο το μηχανακι.
Σε καθε αλλη περιπτωση αθωωνεται.
Βεβαιως μπορει να καταδικαστει απο τις τυψεις αλλα ελαχιστη σημασια εχει...
Μυαλο στα πιτσιρικια να βαλουν οι γονεις.-
koulis19
14/06/2010, 22:11
Δυστυχως υπαρχουν ακομα τετοιοι τυποι και παντα θα υπαρχουν!!!!!!!!!!!!!
:a11: :a11: :a11: :a11: :a11:
Panopticon7
15/06/2010, 01:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
Έντιτ: στο αρχικό ποστ γράφει ότι ήταν μεγάλου κυβισμού, αλλά κάπου διάβασα ότι πρόκειται για 1000cc.
Δηλαδη τα 1000cc θεωρουνται μικρος κυβισμος ?
Και τις τρεπεζες που ληστευουν με Xt μηχανες, μεγαλου κυβισμου τις αναφερουν.
Panopticon7
15/06/2010, 01:14
Εχω μια απορια, οι πληροφοριες του αρχικου ποστ απο που πηγαζουν ?
konsttanttinos
15/06/2010, 01:22
Kαθεστε μερικο και λετε για τις ευθυνες του συνεπιβατη...εκ του αποτελεσματος κριτες.
Ανεβηκε η κοπελα να κανει μια βολτα, ο ''μαγκας'' το παραγαμησε και η κοπελα επεσε.
Πιθανον να ανεπνεε ακομη, και αν ο τριμαλακας καλουσε το ΕΚΑΒ ισως η κοπελα ζουσε αυτη την στιγμη.
Το ζητημα ειναι οτι ο απαισιος αυτος ''ανθρωπος'' εγκατελειψε το θυμα του σαν να χτυπησε μυγακι, δεν κοντοσταθηκε ουτε δευτερολεπτο να δει τι εγινε.
Ποιο κρανος, και ποιος εξοπλισμος ρε παιδια.Οταν ανεβαινει καμμια καλη γκομενα στο μηχανακι μας καθομαστε και τις εξηγουμε τους κινδυνους που ελοχευουν, ή μηπως δεν εχουμε κανει ποτε μαλακιες δικαβαλοι?
Μην λετε μαλακιες, εδω ενας ανθρωπος πεταχτηκε σαν τσιγαροκουτο.
Αυτος ο μαλακας πρεπει να καταδικαστει για ελλειψη ανθρωπιας, οχι για ελλειψη διπλωματος ή κρανους.Με αυτα γεμιζουν τα δικαστηρια καθε μερα.
Πρεπει να καταδικαστει σαν δολοφονος, γιατι αυτο ειναι.
Ολα τα υπολοιπα περισσευουν.
Αλλα λιγο το νεαρο της ηλικιας, ο πιθανος προτερος εντιμος βιος, η κοπελα που επεσε μονη της γιατι ηταν φτιαγμενη, ο φοβος των συνεπειων, η ψυχικη οδυνη που περναει τωρα, ο νευρικος κλονισμος που τον κατεβαλλε, και ενα σωρο αλλες μπαρουφες....20 χρονακια, στα δεκα (πολυ ειναι?) θα ειναι ετοιμος για νεες περιπετειες.
Εδω βγαλανε τον κορκονεα, σ'αυτον θα κολλησουν?
Panopticon7
15/06/2010, 01:32
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=145475&cid=4
http://pulse.gr/thanatiforo-troxaio-sti-thessalo/news/231432/
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231048456
Πραγματικα ομως εχω μεγαλη περιεργεια να μαθω την πηγη του αρχικου ποστ.
konsttanttinos μου φαινεται τζαμπα πορωνεσαι, αυτες οι λεπτομερειες μαλλον ηταν "σαλτσουλες"
michaelgtc
15/06/2010, 01:45
σε καποιο καναλι ακουσε η μανα μου οτι καταλαβε οτι εφυγε η κοπελα πηγε πηρε εναν φιλο του κ ξαναπηγε εκει που του εφυγε η κοπελα κ κοιτουσε απο μακρυα.
ψιλομουφα μοθ φαινεται η ειδηση αλλα αν το εκανε ειναι οντως π@π@ρας.
μπορει να ειναι κ καποιος απο εδω κ να διαβαζει ολα οσα εχουν υποθει.
αργα η γρηγορα θα σε πιασουν η θα παραδωθεις. δν ειναι ευκολο καποιος να ζει ανεμελος
γνωριζοντας οτι εχει σκοτωσει καποιον.
το θεμα ειναι οτι η κοπελα δεν γυριζει αλλα τουλαχιστον να βλεπουν καποιοι με το λιγοστο μυαλο σαν αυτον κ να βλεπουν που μπορει να καταληξουν ολες αυτες οι ψευτομαγκιες σε δημοσιους δρομους κ ειδικα οταν κουβαλας κ καποιον απο πισω.
κριμα στο κοριτσι κ στην οικογενεια της
PortisHead
15/06/2010, 04:02
Οι περισσοτεροι που διαβαζουν αυτη την ειδηση το βλεπουν σαν ενα ακομα τραγικο γεγονος.
Οσοι εχουν κόρες...απλα ανατριχιάζουν στο ακουσμα τετοιον ειδήσεων :( :( :(
καταπληκτικο.
ριξαμε ευθυνες
βρισαμε
κηδεψαμε
και ολα αυτα για μια ειδηση που δεν ξερουμε τι πραγματικα συναιβει....:sick:
και μια και δεν ξερουμε τι ναιβει να δουμε ενα αλλο σεναριο.
αυτα τα ''καποιοι ειπαν'' και ''καποιοι ακουσαν'' ας υποθεσουμε οτι δεν ισχυουν και βγαινει ενα πορισμα του τυπου:η κοπελα ηταν δικαβαλη,επεσε η πιεση,ζαλιστηκε και επεσε με αποτελεσμα να σκοτωθει κατα τη προσκρουση στο εδαφος.
τι λεμε τοτε?
τρεχετε ολοι να δικασετε....:sick: :sick:
R.I.P. στη κοπελα και δυναμη στους δικους της.
sergiosm
15/06/2010, 06:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Για να γινει ομως αυτο θα πρεπει να βρεθει το ελαχιστο ενας αξιοπιστος μαρτυρας που να πει οτι εκανε σουζα και ειδε την κοπελια να πευτει απο το μηχανακι.
Σε καθε αλλη περιπτωση αθωωνεται.
Βεβαιως μπορει να καταδικαστει απο τις τυψεις αλλα ελαχιστη σημασια εχει...
Μυαλο στα πιτσιρικια να βαλουν οι γονεις.-
Ασφαλώς,
όλα αυτά υπό την προϋπόθεση ότι το αρχικό ποστ περιείχε την πραγματική περιγραφή του συμβάντος.
Από κει και πέρα δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον trooper αν και έβαλα και εγώ το ... χεράκι μου σε αυτό (επαγγελματική διαστροφή βλέπεις ...)
georgis4
15/06/2010, 06:51
Tο μονο που δεν διαβασα ειναι να ριχνει κανεις το φταιξιμο στην ασφαλτο που σε εκεινο το σημειο ειναι ΚΑΛΗ και αντι για drift εκανε σουζα το μηχανακι......πως και ετσι?
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
harris_x
15/06/2010, 06:55
Κρίμα ρε πστμ, κρίμα.... :sad:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=15486968
Στα πολύ γρήγορα μια πηγή...
kalogeros
15/06/2010, 08:11
Δηλαδη τα 1000cc θεωρουνται μικρος κυβισμος ?
Και τις τρεπεζες που ληστευουν με Xt μηχανες, μεγαλου κυβισμου τις αναφερουν.
Δεν εννοούσα ότι τα 1000cc είναι μικρός κυβισμός. Ισα ίσα...
Αυτό που εννοούσα είναι ότι το αρχικό ποστ δεν διευκρινίζει τον αριθμό των κυβικών. Πάντως η πηγή του ant0ine αναφέρει ότι ήταν 1300cc και όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ ο οδηγός δεν είχε το κατάλληλο δίπλωμα. Ελπίζω να περάσει καλά από εδώ και πέρα :a021: :a021:
GIXXERAKIAS
15/06/2010, 08:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
καταπληκτικο.
ριξαμε ευθυνες
βρισαμε
κηδεψαμε
και ολα αυτα για μια ειδηση που δεν ξερουμε τι πραγματικα συναιβει....:sick:
και μια και δεν ξερουμε τι ναιβει να δουμε ενα αλλο σεναριο.
αυτα τα ''καποιοι ειπαν'' και ''καποιοι ακουσαν'' ας υποθεσουμε οτι δεν ισχυουν και βγαινει ενα πορισμα του τυπου:η κοπελα ηταν δικαβαλη,επεσε η πιεση,ζαλιστηκε και επεσε με αποτελεσμα να σκοτωθει κατα τη προσκρουση στο εδαφος.
τι λεμε τοτε?
τρεχετε ολοι να δικασετε....:sick: :sick:
R.I.P. στη κοπελα και δυναμη στους δικους της.
+999
Κριμα για την κοπελιά και κριμα για τον νεαρο που θα ζησει με αυτο για ολη του την ζωη...οι μαλ@κιες πληρωνονται αργα η γρηγορα,το κακο ειναι οτι τις περισσοτερες φορες την πληρωνουν οι αθωοι...
Panopticon7
15/06/2010, 08:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από ant0ine
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=15486968
Στα πολύ γρήγορα μια πηγή...
Αντιλαμβανεσαι οτι αυτα που λεει μεσα εχουν μεγαλη διαφορα με το πρωτο ποστ
devil's animal
15/06/2010, 08:34
:sad: :sad: :sad: :sad:
Αντιλαμβανεσαι οτι αυτα που λεει μεσα εχουν μεγαλη διαφορα με το πρωτο ποστ
Προσωπικά δεν αντιλαμβάνομαι διαφορά στην ουσία της υπόθεσης. Αν εσύ βρίσκεις τη διαφορά στις υπερβολές στα επίθετα που χρησιμοποιούνται από το "όποιο" blog χάνεις την ουσία.
Η ουσία είναι ότι ο τυπάς δεν σκέφτηκε το δεύτερο άτομο που ανέβηκε στη μηχανή, η κοπέλα έπεσε, αυτός την εγκατέλειψε._
Το ότι παραδόθηκε (Χ) ώρες αργότερα δεν μου λέει κάτι. Η κοπέλα αν καλούσε ΕΚΑΒ ίσως να έχει σωθεί.
PortisHead
15/06/2010, 09:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από ant0ine
Το ότι παραδόθηκε (Χ) ώρες αργότερα δεν μου λέει κάτι.
Λεει και ΠΟΛΛΑ μαλιστα.
Συγκεκριμενα ΛΕΕΙ ποσο @ρχίδι ειναι ο τυπος που ακομα και μετα το συμβαν σκεφτηκε μονο το τομαρι του και πως θα γλυτωσει το αυτοφωρο.
Ηθελα να ξερα...σκατα εχουν μεσα τους αντι για ψυχή ?
Και οι γονεις που τον μεγαλωσαν , τι σοϊ τομαρια μπορει να ηταν που πηρε τετοια ανατροφή το κολόπαιδο ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Λεει και ΠΟΛΛΑ μαλιστα.
Συγκεκριμενα ΛΕΕΙ ποσο @ρχίδι ειναι ο τυπος που ακομα και μετα το συμβαν σκεφτηκε μονο το τομαρι του και πως θα γλυτωσει το αυτοφωρο.
Θετικό εννοούσα ότι δεν μου λέει κάτι :)
Από τα άλλα που ανέφερες μπορώ να προσθέσω άλλα τόσα! :p