View Full Version : k9 αναρτηση
καλημερα σε ολους σας παιδες, εχω να κανω καποια ερωτηση για να επαληθευσω μια υπονια που με απασχολει..περσι αγορασα τo κ9 1000 καινουργιο εκανα στρωσιμο κανονικα μεχρι τα 1000 χλμ περιπου σε στροφες κυριως και λιγοτερο σε ανοιχτα κομματια τεσπα αυτο που με απασχολει ειναι το εξης, ολα πηγαιναναν καλα μεχρι που ενα βραδυ γυριζοντας απο την δουλεια απο τον ιδιο δρομο αττικη οδο το τιμονι στα 200 εως 220 χλμ/ωρα αρχισε να τρεμει χωρις λογο και χωρις να το εχει ξανακανει κοβω και ξανα μεχρι τα 240 το ιδιο ,βγενοντας απο την αττικη οδο ξαναανοιγω σταδιακα το γκαζι και μεχρι τα 160 και ξανα και ερωτομαι εαν καποιος λιγουρις ζηλειαρης μ@λ@κ@ς εβαλε χερι στα καλαμια και εχω τετοιο θεμα.σας ευχαριστω προκαταβολικα για την αναγνωση και τις πληροφοριες!!!!!αναφερομαι για τις ρυθμισεις αποσβεσης και προφορτησης η κατι αλλο απο το μπροστινο συστημα.
παιζει να εβαλαν χερι και να πειραξαν κατι απο μπροστα με αποτελεσμα να εχω τετοια συμπεριφορα?
βγαλε τη βαλιτσα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από delosmp
ασε την πλακα !!!!!!
γιατι?
αμα εχανες 15.000 ευρωπουλα να εβλεπα τα μουτρα σου οταν θα σου εκαναν κακογουστες πλακες.
αμα εχανες 15.000 ευρωπουλα να εβλεπα τα μουτρα σου οταν θα σου εκαναν κακογουστες πλακες.
αμα εχανα 15000 ευρα θα επερνα τα εξυπνα μουτρα μου να παω σε κανενα μηχανικο και δε θα εψαχνα σαιμπερ λυση
:wave2:
ναι το εχω κανει και εγω φιλε απο την πρωτη μερα καποιος εβαλε χερι απλα το θεμα ειναι μηπως εγινε κατι παρομοιο σε καποιον...και εσυ καποια στιγμη θα το εψαχνες παραπανω.....
αυτη ηταν η απαντηση γιατι ομως για να σε φανε?
και για να ξερεις βγηκε ολικη το Κ
ποιος καταλαβε τι λεει???
φιλε ξαναβαλε τη μπαγαζιερα!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
:bigcry: :rotflmao: :lol: :bawl:
file trakares anamesa sta postarismata ???
Fatal error στη μνήμη RAM. Σε λίγο θα βγάλει και μπλέ οθόνη.
τι μαλακες ειστε !!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλημερα σε ολους σας παιδες, εχω να κανω καποια ερωτηση για να επαληθευσω μια υπονια που με απασχολει..περσι αγορασα τo κ9 1000 καινουργιο εκανα στρωσιμο κανονικα μεχρι τα 1000 χλμ περιπου σε στροφες κυριως και λιγοτερο σε ανοιχτα κομματατια τεσπα αυτο που με απασχολει ειναι το εξης, ολα πηγαιναναν καλα μεχρι που ενα βραδυ γυριζοντας απο την δουλεια απο τον ιδιο δρομο αττικη οδο το τιμονι στα 200 εως 220 χλμ/ωρα αρχισε να τρεμει χωρις λογο και χωρις να το εχει ξανακανει κοβω και ξανα μεχρι τα 240 το ιδιο ,βγενοντας απο την αττικη οδο ξαναανοιγω σταδιακα το γκαζι και μεχρι τα 160 και ξανα και ερωτομαι εαν καποιος λιγουρις ζηλειαρης μ@λ@κ@ς εβαλε χερι στα καλαμια και εχω τετοιο θεμα.σας ευχαριστω προκαταβολικα για την αναγνωση και τις πληροφοριες!!!!!αναφερομαι για τις ρυθμισεις αποσβεσης και προφορτησης η κατι αλλο απο το προστινο συστημα. το αποτελεσμα ηταν πριν παω να το κοιταξω εχασα τα μπροστινα και το μηχανακι να βγει ολικη χωρις να παθω τιποτα .οποτα αρχισα να ψαχνομαι και 80% των απαντησεων ηταν οτι το πειραξαν εκει που το αφησες μαλλον.καταλαβες εξυπνακια?
.....καταλαβες εξυπνακια?
καταλαβα.
εισαι χερας !!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλημερα σε ολους σας παιδες, εχω να κανω καποια ερωτηση για να επαληθευσω μια υπονια που με απασχολει..περσι αγορασα τo κ9 1000 καινουργιο εκανα στρωσιμο κανονικα μεχρι τα 1000 χλμ περιπου σε στροφες κυριως και λιγοτερο σε ανοιχτα κομματατια τεσπα αυτο που με απασχολει ειναι το εξης, ολα πηγαιναναν καλα μεχρι που ενα βραδυ γυριζοντας απο την δουλεια απο τον ιδιο δρομο αττικη οδο το τιμονι στα 200 εως 220 χλμ/ωρα αρχισε να τρεμει χωρις λογο και χωρις να το εχει ξανακανει κοβω και ξανα μεχρι τα 240 το ιδιο ,βγενοντας απο την αττικη οδο ξαναανοιγω σταδιακα το γκαζι και μεχρι τα 160 και ξανα και ερωτομαι εαν καποιος λιγουρις ζηλειαρης μ@λ@κ@ς εβαλε χερι στα καλαμια και εχω τετοιο θεμα.σας ευχαριστω προκαταβολικα για την αναγνωση και τις πληροφοριες!!!!!αναφερομαι για τις ρυθμισεις αποσβεσης και προφορτησης η κατι αλλο απο το προστινο συστημα. το αποτελεσμα ηταν πριν παω να το κοιταξω εχασα τα μπροστινα και το μηχανακι να βγει ολικη χωρις να παθω τιποτα .οποτα αρχισα να ψαχνομαι και 80% των απαντησεων ηταν οτι το πειραξαν εκει που το αφησες μαλλον.καταλαβες εξυπνακια? σε ποιον τα λες ρε μαν?στον εαυτο σου?
οτι και να καναν στις αναρτησεις..να επεσες επειδη ειχαν αλλαξει τις ρυθμισεις δε παιζει αλλα καποια μαλακια θα κανες..αν ας πουμε ενιωθες οτι κατι δε παει καλα κ ειπες να πας μια 300 να δεις πως θα ειναι εκει ..
:uplate:
στο πρωτο ανοιγμα το εκανε οταν εφυγα απο εκει που το ειχα αφησει για 10 ωρες
στο πρωτο ανοιγμα το εκανε οταν εφυγα απο εκει που το ειχα αφησει για 10 ωρες και?το εκανε..για δε σταματησες να οδηγας?
Cpt. Haddock
15/06/2010, 05:18
Αφου λοιπον το 80% σου είπαν οτι στο πείραξαν το μηχανάκι, εμείς τί θες να σου πούμε; :confused:
Το μπροστινο πώς το έχασες; Περιέγραψε λιγο τι έγινε :look:
εαν διαβασεις και ψαξεις λιγο για το συγκεκριμενο και σε αλλα φορουμ θα δεις οτι πεζει το σεναριο αυτο.
dukasii εννοεις να το αφησω εκει που ηταν?
Όποιος καταλαβαίνει τι θέλει να πει ο ποιητής τον χρίζω μέγα διανοητή της μοτοσυκλετιστικής σκέψης....
οπως προανεφερα και παραπανω μηπως εγινε και σε κανεναν αλλον.
γιατι ρε αγορι μου δε μας λες πως εγινε.. μπορει να το χουμε παθει και εμεις...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
γιατι ρε αγορι μου δε μας λες πως εγινε.. μπορει να το χουμε παθει και εμεις...
εσενα ρε μλκ οθεος δε σ αγαπαει και σε αφηνει ακομα να οδηγεις μηχανακια που δεν εχουν βγει ολικη.
ενω το παλικαρι που το αγαπαει σου λεει κατσε να του διαλυσω το ΚΑΠΑ :lol: μπας και συνεχισει να ζει!!!!!!!
ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ !!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
xsekianw apo thn douleia me proorismo to spiti akolouthousa panta thn idia diadromh mexri ta diodia ths attikhs odou ola kala...me trith sxesh sto kibwtio anoigw 4h 220 kai kradasmoi les kai to xaneis to timoni apo anomalia dromou kovw taxuthta kai meta apo ligo xsanaanoigw na epalhtheusw kai sta 240 pali telos bgainw apo thn attikh odo kai xsana anoigo me 3h sta 160 to idio kai ligo parapanw to exasa meta apo mpantiliki me 3h oxi terma ta ψευτοανοιγματα xserete prin pesv hmoyn me 130 - km/h kai to mhxanaki se kanonikh poreia oxi malakies se mia xalari stofh sxedon anuparxth barese stop apo mono tou kai to exasa den ekana mpantikia ekeinh thn wra opvw me rwtousan apimona oloi.les kai kati frakare na to thesw den eimai kai xserolas me apotelesma to k na skasei sto pezodromio kai na parei skeleto.
xsekianw apo thn douleia me proorismo to spiti akolouthousa panta thn idia diadromh mexri ta diodia ths attikhs odou ola kala...me trith sxesh sto kibwtio anoigw 4h 220 kai kradasmoi les kai to xaneis to timoni apo anomalia dromou kovw taxuthta kai meta apo ligo xsanaanoigw na epalhtheusw kai sta 240 pali telos bgainw apo thn attikh odo kai xsana anoigo me 3h sta 160 to idio kai ligo parapanw to exasa meta apo mpantiliki me 3h oxi terma ta ψευτοανοιγματα xserete prin pesv hmoyn me 130 - km/h kai to mhxanaki se kanonikh poreia oxi malakies se mia xalari stofh sxedon anuparxth barese stop apo mono tou kai to exasa den ekana mpantikia ekeinh thn wra opvw me rwtousan apimona oloi.les kai kati frakare na to thesw den eimai kai xserolas me apotelesma to k na skasei sto pezodromio kai na parei skeleto.
kopse ti foynta file...mixanaki apo mono toy na kanei ayta poy les de paizei ekanew malakia kapoy paradextoy kai pam parakato.
se kanenan allo den exei tyxei kati tetoio giati molis katalabe oti kati de paei kala de synexise na to anoigei mipos ftiaxei apo mono toy...ok?
ayta ta pigena me 130 kai xafnika arxise tomixanaki mono toy na vara timonia...
esu trooper pou eisai xeras exsupnos kai talento re magiti giati den anoigeis kamoia sxolh exsupnakidvn me sima tn p0utsa kai baltein sto stoma sou alla makari na mhn ertheis se tetoia thesei giati meta tha les ena malakas kapote pou evriza eixe diko karagiozh!!!!!!
esu trooper pou eisai xeras exsupnos kai talento re magiti giati den anoigeis kamoia sxolh exsupnakidvn me sima tn p0utsa kai baltein sto stoma sou alla makari na mhn ertheis se tetoia thesei giati meta tha les ena malakas kapote pou evriza eixe diko karagiozh!!!!!! +1
den eipa oti tha ftiaxsei apo mono tou alla ante gamithite
road spirit
15/06/2010, 05:43
den eipa oti tha ftiaxsei apo mono tou alla ante gamithite
φεύγεις :wave2:
den eipa oti tha ftiaxsei apo mono tou alla ante gamithite piga proi ego prin ertho gia doyleia pianei?
catmaster
15/06/2010, 05:49
.... και η πιπεριά γ@μήθηκε ...
http://www.youtube.com/watch?v=nGnbXqvG9Mo
νταξει αφού εισαι οκ και γραφεις ολα καλα .... χαλαρωσε λιγο ....
esu trooper pou eisai xeras exsupnos kai talento re magiti giati den anoigeis kamoia sxolh exsupnakidvn me sima tn p0utsa kai baltein sto stoma sou alla makari na mhn ertheis se tetoia thesei giati meta tha les ena malakas kapote pou evriza eixe diko karagiozh!!!!!!
ΑΓΑΠΑΩ !!!!!!
μη φυγεις ποτε !!!!
λοιπον σοβαρα τωρα
μιλησα με φιλο για το προβλημα σου ο οποιος ειναι ειδικος αναρτησιολογος-μπιστολογος και μου ειπε οτι μαλλον καποιος σου πειραξε τις ρυθμισεις και σου εβαλε αλλη ρυθμιση στο αριστερο καλαμι και αλλη στο δεξι!!!
τα μοονοπανα!!!
:mad:
catmaster einai asxhmo na peirazeis auto pou plirvnei o allos exeis provlhma ela se mena alla oxi piswplata euxomai pantws kai stous allous pou elegan ta dika tous prin oti makari na mhn to pathoun auto..pas kai peirazeis ta mhxanakia re den eisai antras na ertheis na ta poume kapws etsi elpizv na katalabaineis ti ennow!
catmaster
15/06/2010, 05:59
catmaster einai asxhmo na peirazeis auto pou plirvnei o allos exeis provlhma ela se mena alla oxi piswplata euxomai pantws kai stous allous pou elegan ta dika tous prin oti makari na mhn to pathoun auto..pas kai peirazeis ta mhxanakia re den eisai antras na ertheis na ta poume kapws etsi elpizv na katalabaineis ti ennow!
φυσικα και καταλαβαινω , αλλά το ζήτημα είναι .... μπορείς αν ψαξεις καλα το μηχανακι να δεις αν καποιος "γαργαλισε" τις αναρτησεις σου σε τετοιο βαθμο που να σε στειλει ;;;
και να καταλαβεις εσυ πως καποιος εχει πολυ σοβαρο προβλημα με την παρτη σου;;
εγω προσωπικα πρωτη φορα το ακουω αυτο το πραγμα ...
φιλαρακι αν παιχτηκε τετοια μπινια, μη το αφησεις ετσι
αν εχεις υποψιες ποιος το εκανες βαλε μια φωνη να μαζευτουμε να τον κανουμε νταουλι απο το ξυλο
μη κανεις καμια μαλακια κ κινηθεις μονος σου... εδω να το πεις να μαζευτουμε
:winka:
catmaster ta prostina thn efagan den xserw pes na anevasw eikona na to deite giati einai hd ean xserete pws peite na anebasw
ta kalamia stavwsane me megali klish to dexsi tsalakwthike
vangelis 64
15/06/2010, 06:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
βαλε μια φωνη να μαζευτουμε να τον κανουμε νταουλι απο το ξυλο
αααχ μωρό μου,θυμήθηκα τότε που πέταξες το μπουφάν σου στο δρόμο να μη μού βραχούν οι γόβες. :a09: :a09:
Cpt. Haddock
15/06/2010, 06:05
ta kalamia stavwsane me megali klish to dexsi tsalakwthike
Ναι, αλλα αυτό έγινε στη στουκα.
Αλλο σε ρωτανε. Εχεις ΒΑΣΙΜΕΣ υποψίες οτι καποιος συγκεκριμένα ήθελε να στο κάνει αυτό; Εχει παιχτεί κατι;
Πηδηξες γκομενα αλλου; :D
ρε μπας ειχε κοψει πλαισιο το σουζουκι??και τα ριχνουμε τωρα στα μπροστινα?
Cpt. Haddock
15/06/2010, 06:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ρε μπας ειχε κοψει πλαισιο το σουζουκι??και τα ριχνουμε τωρα στα μπροστινα?
πλακα-πλακα :look:
oxi alla apilisa kapoion mprosta se polu kosmo prin kairo les?to skeutika alla den xserei apo mhxanaki ektos ean evale allon h ean kapoios fovotan na mhn tou faw thn gkomena? ti na pw
vangelis 64
15/06/2010, 06:14
Το θρεντάκι αρχίζει και βρίσκει το δρόμο του.:a014:
oxi alla apilisa kapoion mprosta se polu kosmo prin kairo les?to skeutika alla den xserei apo mhxanaki
ενω εμεις ε....!
Cpt. Haddock
15/06/2010, 06:18
http://www.youtube.com/watch?v=LsifFJJTjcs
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
oxi re den nomizw me plaisio kainourgio mhxanaki polla thetika sxolia kai kales anafores apo olous sto thema plaisiou.... ti na pw den eimai kai mhxanikos sta motogp gia na xserw toso vathia!!!
oxi alla apilisa kapoion mprosta se polu kosmo prin kairo les?to skeutika alla den xserei apo mhxanaki ektos ean evale allon h ean kapoios fovotan na mhn tou faw thn gkomena? ti na pw σου ξαναλεω..οτικαι να εκαναν στις γαμωαναρτησεις σου δε παιζει να γινοταν κατι απο αυτα που λες αν δεν επεμενες να το οδηγεις και να τα χωνεις ενω ενιωθες οτι κατι δε παει καλα.
σα να μπω εγω εδω και να πω ..παιδια παταγα τα φρενα με 100 χιλ και δε πιανανε καθολου αλλα εγω δε ειχα σιγουρευτει και το πηγα μια 250 χιλ να δω αν και εκει δε πιανουν ..
και σκοτωθηκα το μηχανακι ειναι ολικη και ψαχνω να δω ...
παιζει κανα αλλος μαλακας σα και εμένα η παω φουλ για νομπελ?
υπαρχουν αυτοι που πεφτουν απο ατυχια (λαδια) , αυτοι που πεφτουν απο κουλαδίαση , αυτοί που πέφτουν απο απειρία και αυτοι που πεφτουν απο σαμποταζ!
γύρνα ολα τα κλικ στις ρυθμίσεις συμπιεσης και επαναφορας δεξιόστροφα μεχρι το τερμα. αν μετρήσεις τον ίδιο αριθμό κλίκ ανήκεις σε μια απο τις πρωτες 3 κατηγοριες... αν μετρησεις διαφορετικο αριθμο κλικ στις δυο μπουκαλες μπορεις να μπείς στη τεταΡΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ.
αν κι εγω νομίζω πως εισαι ενας συνδιασμός πρώτης με τρίτη, εισαι απειρος δηλαδη και βρέθηκες πανω σε ενα γλιστερο κομμάτι ασφαλτου βλέπωντας ξαφνικα την ουρα μπροστά σου!
μπορείς να τα ρίξει σε όποιον θές, στον γείτονα, στην άσφαλτο, στον Θεό
ο καλός οδηγός πάντως δεν οδηγει παντου γρηγορα αλλα παντού όσο του επιτρέπεται απο τις συνθήκες.
και σίγουρα στην ευθεία δεν σε προσπερναει ο κωλος επειδή έχεις άλλες ρυθμίσεις στην δεξια και αλλες στην αριστερη μπουκάλα...
road spirit
15/06/2010, 06:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
λοιπον σοβαρα τωρα
μιλησα με φιλο για το προβλημα σου ο οποιος ειναι ειδικος αναρτησιολογος-μπιστολογος και μου ειπε οτι μαλλον καποιος σου πειραξε τις ρυθμισεις και σου εβαλε αλλη ρυθμιση στο αριστερο καλαμι και αλλη στο δεξι!!!
τα μοονοπανα!!!
:mad:
επειδή τυχαίνει να τον ξέρω και εγώ, λέω δε μπορεί να κάνω λάθος? τον πήρα τηλέφωνο και του είπα ότι έχει γραφτεί εδώ... μου το επιβεβαίωσε είναι η αλήθεια ...
τι γίνεται ρε παιδάκι μου? :mad:
paidia euxaristw gia to mexri stigmis endiaferwn sas kai tis plirofories sas mexri stigmhs katana suzukovios kai su?
paidia euxaristw gia to mexri stigmis endiaferwn sas kai tis plirofories sas mexri stigmhs katana suzukovios kai su?
ναι... εχω μια γρια που με ταλαιπωρει και την ταλαιπωρω...
παντως φιλε, Υγεια να χουμε και χεστα ολα τα αλλα....
αφου δε χτυπησες απο την πτωση, οταν ξαναπαρεις μηχανακι, παρε κρανος μποτες και δερματα και μπες πιστα να δεις την πραγματικη χαρα των SS !
:beer: :wave2:
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
road spirit
15/06/2010, 06:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: τι? πες μου τώρα ότι και το δικό σου τζίξερ κάνει τα ίδια... μη μου πεις ρε! :eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
τι? πες μου τώρα ότι και το δικό σου τζίξερ κάνει τα ίδια... μη μου πεις ρε! :eyepop:
μλκ εμενα μου το εδωσε με τετοιου ειδους ρυθμισεις ο προηγουμενος κατοχος!!!
σημερα το καταλαβα.
ευτυχως προλαβα και το εφτιαξα!!!
τι? πες μου τώρα ότι και το δικό σου τζίξερ κάνει τα ίδια... μη μου πεις ρε! :eyepop:
οχι ρε Γιαννη, κλαίει που θα μοιραζεται την πιστα στο session των Gixxer newbies! :p :lol:
katana exeis dikio alla poios tha xsanaeperne daneio na parei pali ola auta pou eipes me ena pou eidei ekremei!!!!!oso kai na goustareis mia mhxanh einai kai thema xrhmatwn......
Και εσυ που πας εν καιρο κρισης με καινουργιο Κ9.............ολο και καπιος ζηλιαρης θα στην εκανε την
π@υτ@νια του.
Αν το πηγενες και σε κανενα συνεργιο της HONDA για σερβις:rolleyes:
:a014:
Δυσκολη περιπτωση ομως να παρεις λεφτα......κυνηγατο ομως.........και στην τελικη υπαρχουν
ατομα που ψαχνουν πεσμενα Κ9.
to phgaina sthn suzuki gia servis to poulhsa omws telika giati me 10000 euro sthn ousia xsanapairneis kainourgio pali....
persi to eixa parei tetoio kairo!!!!!!!!meta hrthe h krish!!!!
παντως και μενα μου πειραξε καποιος τις ρυθμίσεις και εκανα γαματους χρόνους.... ποιος ξερει, μαλλον τυχερα ειναι αυτα.... :rotflmao: :rotflmao:
έχεις χαθεί .....:hypnotize
αφού έπεσες από τον πίσω τροχό τι σου φταίει το απίστευτο @αμάτο μπροστινό της showa ?
ότι και ρυθμίσεις να έχεις μπροστά δεν πέφτεις από γκάζι και γλύστριμα του πίσω τροχού.
Γράψε μία φορά ακριβώς αυτό που θες να πεις με σωστή σειρά για να μπορέσουν και οι υπόλοιποι να σε καταλάβουν.
Το θέμα είναι πάντως ένα:
αυτό που περιγράφεις σαν σύμπτωμα έχει να κάνει με το λάστιχο - ζάντα
(λάθος πίεση ελαστικού=νιώθεις βαρύ το τιμόνι, στραβός σκελετός ελαστικού, έπεσες σε λακούβα και στράβωσε η ζάντα, ζυγοστάθμιση ελαστικών μπρος - πίσω γιατί δημιουργούνται και ταλαντώσεις από το πίσω λάστιχο/περίπτωση ταλάντωσης παίζει και σκασμένο σταμπιλιζατέρ
πάρε και extreme Χαρδαβελικές περιπτώσεις: λάσκα ποτήρια και γειά μας :beer:, κομμένο πλαίσιο που σε Κ9 δεν παίζει γιατί είναι μονοκόματο και άνοιξα το γκάζι αντρικά και το πράμα έχει δύναμη )
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.-
ελπίζω να καταλάβες ότι το χούφτωσες και έπεσες και όχι ότι έφταιγε το μπροστινό για την πτώση σου.
Περαστικά και αγύριστα
kai sou xsanalew oti etreme to timoni . otan phgaina htan mia xara me terma gazi sto gurna meta apo peripou 10 wres anoixsa kai arxise ta tremoula les kai exei anomalia h asfaltos h otan kaneis mpatilia se anomalw edafos.... egina ligo safesteros?
με φούλ γκάζι = με τέρμα επιτάχυνση
ή με σταθερό γκάζι ?
δεν μου απάντησες όμως: ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕΣ !!
devil's animal
15/06/2010, 08:48
egina ligo safesteros?
απο πολυ εως αρκετα...
:beer: :beer: :beer:
η συμβουλη μου ειναι μια:
πηγαινε παρε ενα αλλο gixxer (δεν μας ενδιαφερει το πως...δανεισου το, παρε κι'αλλο δανειο,κλεψτο...whatever).
μετα παρκαρε το εκει που ειχες παρκαρει και το αλλο...
υστερα ολα θα γινουν ευκολα...
αν υπαρχει αυτος που ηθελε να σε ξεκανει θα πει αμεσως: "αυτος ο π0υστης δεν τα κακαρωσε?? δεν του καταστραφηκε το μηχανακι?" μετα θα προσπαθησει να το ξανακανει αλλα τοτε θα επεμβεις εσυ και θα λυσετε τις διαφορες αντρικια...δλδ στον Αγιο με πειραγμενα μπροστινα και ξεφουσκωτα λαστιχα.
:beer: :beer: :beer: :beer:
me tosa osa na mhn tremei!!!!
Ρεεεε....
Me tis poutses sto stoma tou TROOPER ti apegine telika ..???
(για να ξέρω αμα τον πάρω τηλέφωνο, θα μΕ μιλήσει ή θα "πνίγεται" ως συνήθως..??) :blush:
stathero
λάστιχο, στραβή ζάντα, λάσκα άξονας τροχού ή extreme: κάτι φάκιν πάτησες
ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ?
me tis poutses den xserw ti egine ?
mprostina ta lamwgia peiraxsan mallon tous pithmistes stis mpotes h tis bides sto epanw meros twn kalamiwn!!!!!
kai o aksonas htan entaxsei
mprostina ta lamwgia peiraxsan mallon tous pithmistes stis mpotes h tis bides sto epanw meros twn kalamiwn!!!!!
και δεν τα ΄φαγες στη μούρη στα φρένα ?
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!
όσο να πειράξεις τις αποσβέσεις στο τέρμα πλην τρέμουλο με σταθερό γκάζι δεν παίζει .-
φίλε επειδή σε βλέπω μπερδεμένο πάρε άλλο μοτό
σου έχω και μία μπερδεμένη αγγελία σαν αυτά που λές
http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikes-for-sale/searchresults/detail/BMW/S1000RR/ALTERNATIVE/2010/_/R-NXGN-2020032
αν βγάλεις άκρη και με την αγγελία ενημέρωσέ με :hypnotize
file to exeis dei to mprostino apo to k kala?
me tis poutses den xserw ti egine ?
Dilosi einai i erotisi ..??? :confused:
sorry dilvsh mallon den tis dextike!!!!parton thl
sorry dilvsh mallon den tis dextike!!!!parton thl
ότι νά΄ναι !!
δικός μας είσαι παραδέξου το :p
file to exeis dei to mprostino apo to k kala?
ναι και έχω ρυθμίσει κιόλας.
Για πες μας τι ακριβώς παίζει από τα πάνω και τα κάτω βιδάκια του μπροστινού?
h aggelia einai xaotikh
Se antithesi me thread pou einai to apavgasma tis sinoxis kai sinafeias ...
aposvesh kai proforthsh
ποιό από όλα, τα πάνω ή τα κάτω ?
poio peiraxsan h ti einai ti?
Cpt. Haddock
15/06/2010, 09:32
Κάνε μια προσπάθεια να γράψεις σε ΕΝΑ ποστ, στα ελληνικά, με παραγράφους ΤΙ θες να πεις/ρωτήσεις.
Αλλιώς ουτε άκρη θα βρεις και το δούλεμα θα συνεχίζεται.
to aristero mou magoulo moudiazei entona kai mE peftei to tsigaro apo to stoma...
Εχετλαίος
15/06/2010, 09:33
Αυτό δεν το πειράζουμε, το ξανάπαμε!
Εχετλαίος
15/06/2010, 09:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
to aristero mou magoulo moudiazei entona kai mE peftei to tsigaro apo to stoma...
Το βρήκα! Ένεση (πολλές ενέσεις) για εξαγωγή φρονιμήτη!
Το βρήκα; Ε;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ασταδιαλα γελαω συνεχεια και μΕφυγαν οι ποοτσες απ το στομα!!!! :lol: :lol: :lol:
ολντμαν παρε τηλεφωνο !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εχετλαίος
15/06/2010, 09:36
Ανα
Κατρανα
Φρατα
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Το βρήκα! Ένεση (πολλές ενέσεις) για εξαγωγή φρονιμήτη!
Το βρήκα; Ε;
Όχι ρε συντεκνε, γιατί τότε θα έγφαφα κάπως έτσι: "δνιεμ προ ντιθ μναλακνιες" :winka:
road spirit
15/06/2010, 09:42
delosmp, έχεις καμιά σχέση με το Μήτσο στο Χαλάνδρι που λέει ότι το μπροστινό πράμα στη μηχανή λέγεται ψαλίδι και επιμένει πως το πιρούνι δεν υπάρχει?
εαν πειραξουμε τα μπροστινα παιζει τετοια συμπεριφορα στο εμπροσθιο τμημα?
οι κραδασμοι απο το τιμονι ειναι λογικοι?
εφοσον δεν το εκανε στο πηγαινε και το εκανε στο ελα παιζει σεναριο γαργαλιματος απο επιτηδιους κοπανους?
κανενας καμοια γνωμη παραπανω?
υπενθυμησεις
σωστα psi στα λαστιχα οσα οριζε ο καταστευαστης ελεγμενο 2μερες πριν σε λαστιχαδικο
εμπρος αξονας μη στραβος και σφιγμενος.
εαν πειραξουμε τα μπροστινα παιζει τετοια συμπεριφορα στο εμπροσθιο τμημα?
Τι να πειράξετε στα μπροστινά, γαμώ το φελέκι μου ..??? :smokin:
hidefnick
15/06/2010, 09:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τι να πειράξετε στα μπροστινά, γαμώ το φελέκι μου ..??? :smokin:
201496
τι είναι / σόρρυ !! τι χρήση κάνουν τα πάνω βιδάκια και τι χρήση κάνουν τα κάτω βιδάκια?
και μετά πάμε στην άλλη ερώτηση
delosmp, έχεις καμιά σχέση με το Μήτσο στο Χαλάνδρι που λέει ότι το μπροστινό πράμα στη μηχανή λέγεται ψαλίδι και επιμένει πως το πιρούνι δεν υπάρχει? Σορρυ φιλαρακι αλλα δεν τα λες καλα. Εγω στο δικο μου το μοτορι εχω πηρουνι μπροστα και κουταλι πισω. Που κολλαει το ψαλιδι δεν μπορω να καταλαβω μα τον Ανανια. Τελικα ειστε πολυ ασχετοι εδω μεσα. Φευγω...
ΥΓ συνεχιζω να διαβαζω μπας και καταλαβω γιατι το πηρουνι μου ειναι δικρανο και οχι κανονικο... εχω μπερδευτει τελικα.