View Full Version : Πινδο σου ερχομαστε...
el patron
15/06/2010, 18:43
Φτανει επιτελους η παρασκευη , γειωνω την δουλεια ,γειωνω την εγκυος γυναικα μου, γειωνω τον γιο μου ,και φευγω μαζι με αλλους 10 τρελαμενους φιλους για οιτη ,βαρδουσια ,αγραφα,λιμνη πλαστηρα,βαλια καλντα,και τελος στις κορυφογραμμες του γραμμου στα συνορα με αλβανια .Χωμα ,βουνα,λαγκαδια,ποταμια,κορυφογραμμες,και αυτη η πουτανα η φυση που σε κανει να ξεχνας τα παντα και σε αγκαλιαζει δινωντας σου απλοχερα στιγμες που σου μενουν ανεξιτηλες.:sun:
Να περάσετε καλά και να μας φέρετε πολλές φωτογραφίες...
argy_kap
16/06/2010, 09:36
Οι υπόλοιποι παντρεμένοι με παιδιά σε ζηλεύουμε αλλά ευχόμαστε να περάσεις υπέροχα!
danaos75
16/06/2010, 10:29
καλα να περασετε και...
ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΟΟΟΟΟΟ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από el patron
γειωνω την εγκυος γυναικα μου
Έτσι είναι ..
Πρώτα αφήνουμε (εμείς, θέλουμε να πιστεύουμε..) έγκυος την γυναίκα μας και μετά την γειώνουμε κι από πάνω ...
el patron
16/06/2010, 14:43
Ημουνα καλο παιδι τις τελευταιες 2μερες μεχρι την παρασκευη που θα φυγω ομως,υποδειγμα συζυγου,εραστη,και αντρα να ουμε:smokin:
Τα μέρη που αναφέρεσαι,τα έχω γυρίσει πάρα πολλές φορές (εκτός της Οίτης,μόνο μία φορά:sad: ) ειδικά την Πίνδο από όπου εκεί είναι και το χωριό μου,έχω να σου πώ λοιπόν οτι θα περάσεις τέλεια (αν και δε θα σου φτάσουν οι μέρες για να τα χαρείς όσο θέλεις),προσοχή στα ''ψηλά'' λιβάδια,έχει πολλές αγελάδες αυτή την εποχή.
Πιστεύω θα περάσετε τέλεια!
Καλό δρόμο και καλή επιστροφή:beer: :beer:
υγ.
Αν περάσετε απ'το χωριό ''Άγραφα'',σταματήστε για πέστροφα και μπύρα στο τελευταίο μαγαζάκι του χωριού:winka: Ά μη ξεχάσεις να ζητήσεις και γλυκό κουταλιού που φτιάχνει ο ίδιος:wave2:
el patron
16/06/2010, 19:45
Το ξερω οτι ειναι πανεμορφα, μαλιστα στο χωριο αγραφα εχω μεινη κατι μερουλες πριν χρονια,η ταβερνα αριστερα του δρομου μεσα στο χωριο ειχε απιστευτα λουκανικα,φαντασου ειχα μερικα μαζι μου ψημενα ,και τα εφαγα για πρωινο (δεν με πλησιαζε ανθρωπος).Ετοιμος για μπαλονακι:winka:
εδώ λέμε η καλή πέστροφα...
201629
Ακριβώς εκεί:beer: :beer: