PDA

View Full Version : Από on-off σε ss...

PGM
16/06/2010, 08:17
Γεια σας...

Είμαι κάτοχος ενός v-strom εδώ και ένα χρόνο περίπου. Αποφάσισα να το αλλάξω σιγά σιγά και να πάω σε κάποιο ss.
Λόγο όρθιας θέσης οδήγησης, στο στρώμα, μεταφέρεται όλο το βάρος και οι κραδασμοί στη μέση μου η οποία πλέον έχει πρόβλημα. Νομίζω ότι σε ένα ss το πρόβλημα αυτό θα λυθεί ως ένα βαθμό γιατί πλέον το σώμα δεν στηρίζεται μόνο από τη μέση αλλά και (ίσως και κυρίως) από τα χέρια.
Αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο ας πει μια γνώμη. Ο ορθοπεδικός συμφώνησε μαζί μου αλλά δεν φαινόταν να το έχει το θέμα μηχανή.

Άλλοθι έψαχνα λοιπόν για να κάνω την αλλαγή...

Λοιπόν, θεωρητικά - λογικά η χρήση που θέλω είναι αυτή που καλύπτει το v-strom. Από τη μία μετακινήσεις καθημερινά....από την άλλη ταξιδάκια, βάλε και λίγο χωματάκι που κ που...
Άρα το μόνο που δε χρειάζομαι είναι ένα ss....Έλα όμως που από και πέρσι τέτοια εποχή ήμουν ανάμεσα στο στρώμα και σε ss....Επικράτησε η λογική αλλά μου έχει μείνει απωθημένο...οπότε πλέον λέω να πάρω ένα μηχανάκι που το γουστάρω κ ας το μετανιώσω...

Το θέμα είναι όμως ποιο ss?

1.Τα χρήματα που μπορώ να δώσω είναι γύρω στα 5000-5500.

2.Σκέφτομαι για 600 επειδή θα είναι το πρώτο μου μηχανάκι σε αυτή την κατηγορία, οπότε το 1000 ίσως είναι too much...καλά τα λέω ή δεν έχουν ακραίες διαφορές. Γενικώς εμπειρία έχω αλλά όχι σε αυτή την κατηγορία...

3. Από τα διάφορα μοντέλα ποιο είναι το καταλληλότερο....Να σημειωθεί (όσο άκυρο κ αν ακούγεται) ότι το μηχανάκι θα χρησιμοποιείται κ μέσα στην πόλη...Ξέρω ότι δεν είναι για αυτή τη χρήση αλλά λόγο μέσης δεν μπορώ να οδηγήσω πλέον τίποτα στο οποίο να μη στηρίζομαι στα χέρια. Αν λοιπόν κάποιο είναι λίγο πιο φιλικό και ανθεκτικό μέσα στην πόλη..μου το λέτε.

4. Είμαι βασικά ανάμεσα σε zx6r (2005), CBR και GSXR... Βασικό κριτήριο για την αγορά μου είναι κ η παλαιότητα...δεν θέλω να πάρω κάτι παλιότερο από 2005, και αν πρόκειται για το gsxr το Κ5 ή Κ6 είναι αυτό στο οποίο η ουρά πλέον δεν είναι μονοκόμματη? (http://px6.streetfire.net/0001/77/38/1687783_600.jpg)
Εσείς ποιο από όλα προτείνετε και για ποιους λόγους?

Υ.Γ. Γυμνό κ sport-touring δεν σκέφτομαι...για τον απλούστατο λόγο ότι αν αν αγόραζα κάτι τέτοιο...κ πάλι ένα ss θα βασάνιζε το μυαλό μου.

Ευχαριστώ

Παναγιώτης

Lioulios
16/06/2010, 08:19
Mα τι λες ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
μη παρεις σσ.

+ 1 . Θα έχεις πιο μεγάλο πρόβλημα με τη μέση .

TROOPER
16/06/2010, 08:20
φιλικα αν δεν κανεις σωστες ερωτησεις δεν θα παρεις σωστες απαντησεις :winka:

DUKASII
16/06/2010, 08:21
μη παρεις σσ.

fz6man
16/06/2010, 08:22
φιλε αμα εχεις προβλημα με το στρωμα με το ss θα μινεις αναπηρος , τουλαχιστον παρε κανενα fazer η καποιο αλλο street με φαιρινγκ

PGM
16/06/2010, 08:36
Sorry....αλλά ακούγεται τόσο παράλογο να σε χτυπάει στη μέση ένα μηχανάκι στο οποίο τα χέρια (σε ο,τι αφορά την στήριξη του σώματος) δεν παίζουν κανένα ρόλο?
Στο στρώμα όπως είπα κ όπως ξέρετε είσαι εντελώς όρθιος οπότε όλες οι δυνάμεις ασκούνται στη μέση και πιέζονται οι σπόνδυλοι. Δεν συμβαίνει το ίδιο και με ένα σκυφτό μηχανάκι! Τώρα αν κάποιος μπορεί να αιτιολογήσει λίγο καλύτερα το "μην πάρεις ss.." φυσικά και θα τον ακούσω..

Btw....δεν με ενοχλούσε πότε η μέση μου όταν είχα hornet...με ενόχλησε από την πρώτη εβδομάδα με το στρώμα. Το ίδιο έγινε κ με φίλο ο οποίος από στρώμα πήγε σε tuono και τον ενοχλεί η μέση πολύ λιγότερο. Τι να πω...ίσως να είναι κ συμπτωματικό κ να λέω χαζομάρες...αλλά σίγουρα στο σκυφτό μοιράζονται την επιβάρυνση κ τα χέρια κ όχι μόνο η μέση.

Anyway....thanx τα πρώτα σχόλια. Περιμένω κ άλλα...

BLACKGAS
16/06/2010, 08:37
Φυσικά όλοι οι από πάνω έχουν δίκιο αλλά:

Πάρε ss!!!:beer: :beer: :beer: :beer:

Φυσικά δεν θα κάνεις τι δουλειά σου, φυσικά το πρόβλημα στη μέση θα είναι πιο έντονο (κάνε φυσικοθεραπείες αν μπορείς), φυσικα θα σιχτιρίσεις την ώρα και τη στιγμή που το πήρες, φυσικά θα πληρώνεις 2 φορές πάνω βενζίνες κλπ, ΑΛΛΑ:

1. Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό

2. Θα αναρωτιέσαι μια ζωή πως θα ήταν αν το έπαιρνες

3. Αν δε το πάρεις στα 30, πότε θα το πάρεις στα 50?

4. Αφού κάνουμε που κάνουμε λάθη, τουλάχιστον να τα κάνουμε συνειδητά.

5. Μερικά πράγματα δεν πάνε στη λογική του 1+1 κάνουν 2. Αν ίσχυε αυτό ακόμα θα ήμασταν επάνω στα δέντρα. Η υγιής αμφισβήτηση και η έρευνα είναι ο κινητήριος τροχός της προόδου μας.

ΆΡΑ: πάρε ότι σου γουστάρει πιο πολύ!!!

Καλές βόλτες :D :D :D

SVX
16/06/2010, 08:39
παρε SS ... ετσι θα οδηγας λιγοτερη ωρα, για μικροτερες αποστασεις και το προβλημα σου θα εμφανισει βελτιωση :look:

Gallos
16/06/2010, 08:40
Στα ss όμως νομιζω ότι το σωστό είναι να σφίγγεις τα πόδια σου στο ντεπόζιτο, οπότε πάλι ζόρια θα τραβάς. Συζήτησε με τον ορθοπεδικό σου, για την αγορά σωστής ζώνης μέσης(ορθοπεδικής). Επίσης άποψη μου, αν μπορείς για τις καθημερινές μετακινήσεις πάρε κάτι πολύ ποιο ελαφρύ,παπι,ΑΧ 1,σκουτερ και θα δεις διαφορά αμέσως.

TROOPER
16/06/2010, 08:41
καρτουλα? :D

VANDA
16/06/2010, 08:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από PGM

Btw....δεν με ενοχλούσε πότε η μέση μου όταν είχα hornet...με ενόχλησε από την πρώτη εβδομάδα με το στρώμα.

Μήπως να ξαναπάρεις ένα χόρνετ (ή κάτι παρόμοιο);

Ό,τι και να πάρεις μια καλή ζώνη βοηθάει και γενικά προσπάθησε να σφίγγεις τους κοιλιακούς σου καθώς οδηγείς και να σηκώνεσαι στα πόδια σου όταν βλέπεις τη λακούβα να έρχεται και δεν μπορείς να την αποφύγεις.

imitrelos
16/06/2010, 08:43
είναι γνωστό 120 ορθοπεδικοί συνηστούν SS :D :D :rotflmao:

Και εγώ το σκεύτομαι να δώσω το μονοκύλινδρο να πάρω κανένα

2χρονο 500 γιά τήν πόλη να κάνω και οικονομία στήν βενζίνη :rotflmao: :rotflmao:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

zolotas
16/06/2010, 08:49
δεν κοιτας ενα αυτοκινητο καλυτερα?

PGM
16/06/2010, 08:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
είναι γνωστό 120 ορθοπεδικοί συνηστούν SS :D :D :rotflmao:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Kαι μάλιστα...όσο πιο πολλά τα άλογα τόσο καλύτερα...Δεν το λέω εγώ...Η επιστήμη το λέει!

Υ.Γ. Ποιο από όλα τα ss όμως?

SVX
16/06/2010, 08:52
Kαι μάλιστα...όσο πιο πολλά τα άλογα τόσο καλύτερα...Δεν το λέω εγώ...Η επιστήμη το λέει!

αναλογα με το υψος πιστευω οτι θα πρεπε να βολταρεις με μερικα για να δεις μασπιε -κλιπον που ειναι πιο "υποφερτα":wave2:

PGM
16/06/2010, 08:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
αναλογα με το υψος πιστευω οτι θα πρεπε να βολταρεις με μερικα για να δεις μασπιε -κλιπον που ειναι πιο "υποφερτα":wave2:

1.85...60 κιλά...Σωματότυπος Στάθη Ψάλτη...στο ψηλότερο...

imitrelos
16/06/2010, 08:59

για να μήν δώσεις και πολλά κανένα ducati ss ,916 , bimota (άμα βρείς ειδικά κανένα supermono νά ξέρεις ότι στο επόμενο ορθοπεδικό
συνέδριο θα γίνει ειδική μνεία σε σένα για τήν προσφορά σου στόν κλάδο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

SVX
16/06/2010, 09:05
1.85...60 κιλά...Σωματότυπος Στάθη Ψάλτη...στο ψηλότερο...

:rolleyes: παρε ενα SM 950

PGM
16/06/2010, 09:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
δεν κοιτας ενα αυτοκινητο καλυτερα?

Εχω ένα Jimny....K αυτό κοπανάει πολύ...
Μήπως να μου προτείνει κάποιος να αγοράσω ένα ασθενοφόρο με έναν οδηγό να με πηγαίνει?

Υ.Γ. Κάτι μου έλεγε ότι δεν θα άκουγα αυτό που ήθελα...αλλά έτσι είναι...

PGM
16/06/2010, 09:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:rolleyes: παρε ενα SM 950

δεν θέλω SM...θέλω SS... Ένα γραμματάκι κάνει διαφορά...:winka:

imitrelos
16/06/2010, 09:15
καλά κόβω τήν πλάκα :smokin:

απλά τα ss δέν τα λές εύκολα στήν πόλη , λόγο τιμονιου , στάσης σώματος (ιδανική για γρήγορη οδήγηση , αλλά σε πίστα )

έχεις σκεφτεί τι θα γίνει με τήν μέση και τίς αναρτήσεις ............

αλλά άμα το γουστάρεις πάρτο !!!! και καλοτάχιδο:D :D :D :D

Nostradamus
16/06/2010, 09:42
θες να φερεις το βαρος σου στο τιμονι για να στηριξεις τον κορμο σου?? ψαξε στο φορουμ για βασικες αρχες οδηγησης μοτοσυκλετας..υπαρχουν πολλα αρθρα και θα σε βοηθησουν να αναθεωρησεις το σκεπτικο σου..
:beer:

Lioulios
16/06/2010, 09:46
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από PGM
[B]Εχω ένα Jimny....K αυτό κοπανάει πολύ...

Μάλλον αυτό σου έχει κάνει τη ζημιά .

Έχεις και πμ. Ψάξτο λίγο. :wave2:

PGM
16/06/2010, 10:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από (Mostra)damoS
θες να φερεις το βαρος σου στο τιμονι για να στηριξεις τον κορμο σου?? ψαξε στο φορουμ για βασικες αρχες οδηγησης μοτοσυκλετας..υπαρχουν πολλα αρθρα και θα σε βοηθησουν να αναθεωρησεις το σκεπτικο σου..
:beer:

Μάλλον αναφέρεσαι σε όλες τις περιπτώσεις στην οδήγηση που δεν πρέπει να μεταφέρουμε πίεση-βάρος στο τιμόνι....Φυσικά δεν είμαι ειδικός, αλλά πιστεύω ότι σε νορμάλ συνθήκες όσο να 'ναι το βάρος μοιράζεται κ στα χέρια...πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συμβεί με το στρώμα.

Iilios σε ευχαριστώ για τα pm's. Σίγουρα απαιτούνται πολλά πράγματα και σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό αλλα και την καθημερινότητα 'εκτός' μηχανής που απαιτούνται για να προστατέψεις τη μέση σου...

Μην κοροιδευόμαστε... Κανονικά κ με βάση τη λογική...απλά παρατάς το άθλημα που λέγεται μηχανή γιατι όπως και να το κάνουμε επιβαρύνει τη μέση ότι κ να κάνεις. Επειδή όμως η ζωή δεν είναι μόνο λογική προσπαθώ να βρω μια λύση που να είναι καλύτερη από το να οδηγώ σε όρθια στάση.

Γενικώς ότι συμπιέζει τους σπονδύλους κάνει κακό στο πρόβλημα που έχω.

Σε ότι αφορά το ss απλά είναι κάτι που έχει καρφωθεί στο κεφάλι μου... Είχα γυμνά, είχα κ on-off...και θα ήθελα να δοκιμάσω και κάποιο ss γνωρίζοντας ότι πρέπει να κάνω ένα σωρό συμβιβασμούς σε ότι αφορά τη χρηστικότητα.

Ελπίζω να μη το μετανιώσω (όπως και με το στρώμα) αλλά κ αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι...

Για αυτό κ ρώτησα πιο ss προτείνετε και όχι γενικώς ποιο μηχανακι... Eνα half-naked θα ήταν μια καλή λύση....αλλά έλα που δεν υπάρχει κάποιο που να μου αρέσει... Και το tuono μου αρέσει αλλα γενικώς είναι πιο ακριβά...και τα φοβάμαι από άποψη αξιοπιστίας...

telihawk
16/06/2010, 10:15
z750s :wave2:

zolotas
16/06/2010, 10:51
Εχω ένα Jimny....K αυτό κοπανάει πολύ...
Μήπως να μου προτείνει κάποιος να αγοράσω ένα ασθενοφόρο με έναν οδηγό να με πηγαίνει?

Υ.Γ. Κάτι μου έλεγε ότι δεν θα άκουγα αυτό που ήθελα...αλλά έτσι είναι...

αμ και σι ρε καημενε μου πηρες περιπτερο με ροδες ,παρε ενα αμαξακι της προκοπης

imitrelos
16/06/2010, 11:04
z750 , fazer , monster ...........:D

CB1300 , DUKE ........

η και κάτι τέτιο

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/646602/

tzrypvs
16/06/2010, 11:20
πάρε ss μόνο αν το γουστάρεις γιατί σίγουρα θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα με την μέση σου.

Μεγάλα παιδιά είμαστε.μην κοροϊδευόμαστε ότι θα πάρεις το ss και ότι θα είναι καλύτερα.

Αν το πάρεις,πάρε το επειδή έχεις τρέλα με τα ss και όχι επειδή πονάει η μέση σου.

Allst@rf
16/06/2010, 12:10
δηλαδή θα φύγεις από ένα άνετο μηχανάκι για να πας σε ένα πολύ πιο άβολο για καθημερινή χρήση;είναι λάθος να πιστεύεις ότι επειδή τα σούπερσπορτ έχουν σκυφτη θέση οδήγησης δε θα καταπονηται η μέση σου γιατί θα πέφτει το βάρος στα χέρια σου...για πολλούς και διάφορους λόγους...

DrBig
16/06/2010, 12:53
Αν στο ΣΣ πεφτει βαρος στα χερια, τοτε το οδηγεις λαθος. Η στηριξη πρεπει να ερχεται απο τους ραχιαιους. Κρατα το στρωμα και παρε μια ζωνη για την μεση.

castor
16/06/2010, 13:09
ON-OFF το V-STROM ???????????

:eyepop: :hypnotize :eyepop: :confused: :hypnotize

PGM
16/06/2010, 13:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από castor

Τώρα εκεί κόλλησες? Αν το συγκρίνεις με το Αφρικα...δεν είναι off....αν το συγκρίνεις με το TDM είναι...

Anyway...όπως θες πες το... :D

DrBig
16/06/2010, 13:22

Στην αμερικανικη αγορα πωλειται το kawazuki-strom που ειναι μια χαρα ον-οφφ. Μπορει να εχει κανει ειδικη εισαγωγη ο PGM ;)

201574

LiakosVstrom
17/06/2010, 03:41
χαχαχαχαχαχα με το street δεν θα έχεις πρόβλημα στη μέση.... θα κρατιέσαι με τα χέρια....
ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :a018: :a018:

castor
17/06/2010, 08:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Στην αμερικανικη αγορα πωλειται το kawazuki-strom που ειναι μια χαρα ον-οφφ. Μπορει να εχει κανει ειδικη εισαγωγη ο PGM ;)

Πολυ καλο!!!!:beer: :beer:

Οπως και αυτο ειναι ON-OFF :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

201636

NikosR
17/06/2010, 08:37
Φίλε, πέρα από τις πλάκες, είχα το ίδιο πρόβλημα με εσένα 15 χρόνια πρίν καβαλώντας μόνο μηχανάκια με ορθια θεση. Το πρόβλημά μου λύθηκε δια μαγείας (τώρα είμαι 49 χρονών) και η μέση μου δe με ενοχλεί από τότε που άρχισα να καβαλάω στρητ μηχανάκια (όχι SS) με θέση οδήγησης 'λογική' δηλαδή, περισσότερο σκυμένη από on-off λιγότερο από SS. Αν πραγματικά το πρόβλημά σου κυριαρχεί στην επιλογή σου θα σου πρότεινα να κοιτάξεις κάτι στις κατηγορίες street, sport - touring.

PGM
17/06/2010, 10:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
Φίλε, πέρα από τις πλάκες, είχα το ίδιο πρόβλημα με εσένα 15 χρόνια πρίν καβαλώντας μόνο μηχανάκια με ορθια θεση. Το πρόβλημά μου λύθηκε δια μαγείας (τώρα είμαι 49 χρονών) και η μέση μου δe με ενοχλεί από τότε που άρχισα να καβαλάω στρητ μηχανάκια (όχι SS) με θέση οδήγησης 'λογική' δηλαδή, περισσότερο σκυμένη από on-off λιγότερο από SS. Αν πραγματικά το πρόβλημά σου κυριαρχεί στην επιλογή σου θα σου πρότεινα να κοιτάξεις κάτι στις κατηγορίες street, sport - touring.

Thanx NikosR...

Η αλήθεια είναι ότι μετά από όσα άκουσα εδώ (ανεξάρτητα από τον τρόπο που εκφράστηκαν οι απόψεις - θεωρώ ότι όλα τα μέλη είναι καλοπροαίρετα) ίσως πρέπει να το ξανα δω το θέμα...

Απλά τα street με φερινγκ τύπου fazer, z 750s, sv κλπ δεν μου αρέσουν... τα γυμνά έχουν τα θέματα τους με τον αέρα... Μπέρδεμα τελικώς...

PGM
17/06/2010, 10:19
Πολυ καλο!!!!:beer: :beer:

Οπως και αυτο ειναι ON-OFF :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

Με αυτά που βλέπω...λέω να μετατρέψω το στρώμα σε ss....:beer:

devil's animal
17/06/2010, 13:06
αφου το εχεις κ@υλα παρτο αλλα μετα μην μπαινεις να γραψεις: "ωχ,μαλλον εκανα λαθος επιλογη".

βασικα ολα ειναι εναντιον της επιλογης σου αλλα ποτε δεν κανουμε αυτο που "πρεπει", κανουμε αυτο που θελουμε. αλλα μετα πρεπει να ειμαστε και υπευθυνοι για να στηριξουμε τα (οποια) λαθη της επιλογης μας.
:wave2:

Panos1313
17/06/2010, 13:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Φυσικά όλοι οι από πάνω έχουν δίκιο αλλά:

Πάρε ss!!!:beer: :beer: :beer: :beer:

Φυσικά δεν θα κάνεις τι δουλειά σου, φυσικά το πρόβλημα στη μέση θα είναι πιο έντονο (κάνε φυσικοθεραπείες αν μπορείς), φυσικα θα σιχτιρίσεις την ώρα και τη στιγμή που το πήρες, φυσικά θα πληρώνεις 2 φορές πάνω βενζίνες κλπ, ΑΛΛΑ:

1. Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό

2. Θα αναρωτιέσαι μια ζωή πως θα ήταν αν το έπαιρνες

3. Αν δε το πάρεις στα 30, πότε θα το πάρεις στα 50?

4. Αφού κάνουμε που κάνουμε λάθη, τουλάχιστον να τα κάνουμε συνειδητά.

5. Μερικά πράγματα δεν πάνε στη λογική του 1+1 κάνουν 2. Αν ίσχυε αυτό ακόμα θα ήμασταν επάνω στα δέντρα. Η υγιής αμφισβήτηση και η έρευνα είναι ο κινητήριος τροχός της προόδου μας.

ΆΡΑ: πάρε ότι σου γουστάρει πιο πολύ!!!

Καλές βόλτες :D :D :D

Αυτο :D Ειδικα το 2, ασχημο πραγμα....:D

TROOPER
18/06/2010, 05:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αφου το εχεις κ@υλα παρτο αλλα μετα μην μπαινεις να γραψεις: "ωχ,μαλλον εκανα λαθος επιλογη".

βασικα ολα ειναι εναντιον της επιλογης σου αλλα ποτε δεν κανουμε αυτο που "πρεπει", κανουμε αυτο που θελουμε. αλλα μετα πρεπει να ειμαστε και υπευθυνοι για να στηριξουμε τα (οποια) λαθη της επιλογης μας.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

TROOPER
18/06/2010, 05:36
...

Η αλήθεια είναι ότι μετά από όσα άκουσα εδώ (ανεξάρτητα από τον τρόπο που εκφράστηκαν οι απόψεις - θεωρώ ότι όλα τα μέλη είναι καλοπροαίρετα)

απιστευτο!!!

ανθρωπος με αντιληψη !!!!

:beer: :beer: :beer: :beer:

DUKASII
18/06/2010, 05:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: τι γελαμε παντρευτηκε?

LiakosVstrom
18/06/2010, 06:09
Thanx NikosR...

Η αλήθεια είναι ότι μετά από όσα άκουσα εδώ (ανεξάρτητα από τον τρόπο που εκφράστηκαν οι απόψεις - θεωρώ ότι όλα τα μέλη είναι καλοπροαίρετα) ίσως πρέπει να το ξανα δω το θέμα...

Απλά τα street με φερινγκ τύπου fazer, z 750s, sv κλπ δεν μου αρέσουν... τα γυμνά έχουν τα θέματα τους με τον αέρα... Μπέρδεμα τελικώς...

τα VFR800 - Sprint ST τα έχεις υπόψη; κάνα Tiger 1050 με gel σέλα;

πάντως οκ πέρα της πλάκας με street όχι απλά θα συνεχίσεις να έχεις πρόβλημα με τη μέση αφού έχουν πιο σκληρές αναρτήσεις και θα "την ακούς" κανονικότατα μέχρι και στις ράγες των τρένων αλλά θα αποκτήσεις και στα χέρια αν στηρίζεσαι πλήρως σε αυτά αφού κανονικά πρέπει να πιέζεις με τα πόδια το ντεπόζιτο και τα χέρια να ακουμπάνε χαλαρά το τιμόνι. άρα δουλεύει πολύ η μέση (από ότι έχω ακούσει ε..... :rotflmao: ). εκτός κι αν έχεις μεγάλη κοιλιά και ακουμπάς με αυτήν το ντεπόζιτο. :cry:

devil's animal
18/06/2010, 06:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:confused: :confused: :confused:

TROOPER
18/06/2010, 07:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
:confused: :confused: :confused:

κατι θυμηθηκα :lol: :lol: :lol:

TROOPER
18/06/2010, 07:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
τι γελαμε παντρευτηκε?

:lol: :lol: :lol: :lol:

PGM
18/06/2010, 09:01
OK...μάλλον με πείσατε...:confused:

Μάλλον για κανα z 1000 με βλέπω...Πιστεύω με 5000-5500 euro να βρω κατι αξιοπρεπές του 2005-06...

LiakosVstrom
18/06/2010, 09:36

Μάλλον για κανα z 1000 με βλέπω...Πιστεύω με 5000-5500 euro να βρω κατι αξιοπρεπές του 2005-06...

έτσ'.. καγκουρέισον!

τον πείσατε κι αυτόν.

neeeeeeeeeeeeeext!

PGM
18/06/2010, 11:13

Liako είναι ζήτημα υγείας! Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα...:beer:

alcapone09
23/06/2010, 03:42
To cbr 600 Fsport η Fsketo το σκέφτεσαι καθόλου η το έχεις απορρίψει ως σπορτ - τούριγκ?? Είναι κάτι κοντινό σ'αυτό που ζητάς και πιο ανθρώπινο από όλες τις απόψεις απο τα ss της κατηγορίας και βρισκεις με τα λεφτα που δίνεις πολύ άνετα.

PGM
23/06/2010, 13:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
To cbr 600 Fsport η Fsketo το σκέφτεσαι καθόλου η το έχεις απορρίψει ως σπορτ - τούριγκ?? Είναι κάτι κοντινό σ'αυτό που ζητάς και πιο ανθρώπινο από όλες τις απόψεις απο τα ss της κατηγορίας και βρισκεις με τα λεφτα που δίνεις πολύ άνετα.

Είναι όντως πολύ λογική επιλογή...αλλά δεν μου αρέσει πολύ....οπότε είπα να παραμερίσω λίγο τη λογική κ να πάρω ένα μηχανάκι που θα γουστάρω...εστω κ με τα ελαττώματά του..

jeuptr
13/08/2010, 18:46
PGM σ' αυτά που λές έχεις απόλυτο δίκιο ,και όποιος λέει το αντίθετο δεν τον έχει πιάσει η μέση του.
Όταν με πιάνει η μέση και γίνομαι σα γατζόκλειδο, στο KLR δεν μπορώ ούτε να κάτσω γιατί με ενοχλεί η όρθια θέση οδήγησης ,
όλο το βάρος πέφτει στη μέση.Αν ανέβω στο ZZR 600 εντάξει απέχει από ss αλλά είναι πολύ πιο σκυφτό από το KLR
η μέση δεν με ενοχλεί καθόλου γιατί όπως λες το βάρος μοιράζεται και στα χέρια , τα πόδια είναι πιό διπλωμένα που βολεύει κι αυτό.
Τελικά τι αποφάσισες;

Allst@rf
13/08/2010, 19:35
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Arxagelos
14/08/2010, 01:55
Παγαινε ρε φίλε γράψου σε κανένα γυμναστήριο να φτιάξει η μέση σου να φτιάξεις χέρια και πάρε ss τέλος. :beer:

maron
14/08/2010, 02:13
Ο ορθοπεδικός συμφώνησε μαζί μου αλλά δεν φαινόταν να το έχει το θέμα μηχανή.

ξερει πιο πολλα απο πολους εδω μεσα
παρε SS αφοβα