Σύνδεση

View Full Version : πατεντα ψυγειο στη μηχανη

miscelano
16/06/2010, 13:34
σκεφτομαι καιρο τωρα πως να βαλω στη μηχανη ψυγειο του καμπινγκ και προχθες στη παραλια μου ηρθε φλασια....αν αγορασω ενα παλιο topcase καιτο κοψω αφηνοντας μονο τον πατο και τη κλειδαρια πως θα μπορεσω να κολησω καπως το ψηγειο απο πανω?????αν το παω σ ενα μαστορα που φτιαχνει bodykit για κανγκουρες στ αμαξια θα ηταν καλη ιδεα?????εχει κανει κανενας κατι παρομοιο????θα ηταν καλη φαση παντως....αντι για τοπ κεις ψηγειακι.....πας τη γκομενα στο βουνο κι εκει που εχεις πιασει κορυφη και τα εχεις ολα στα ποδια σου τσααααακ ανοιγεις το ψυγειο και ωγαζεις και 2 μπυρες....εεεεεεε?????????καλο????????

Gi_4ce
16/06/2010, 13:38
Χμμμ...

Λοιπόν.

Τα ψυγειάκια εχουν μια παπάτζα μεσα με ψυκτρες. αυτή κανει την ψυξη...

Τι μπορεις να κανεις τωρα...

Παρε κανα topcase και ντύσε το εσωτερικό του με αρμαφλέξ.

Πανω απο το αρμαφλέξ, βαλε και κανα μοκεττάκι - τσόχα.

Βάζεις ΤΕΡΜΑ ΠΑΝΩ το συστημα της ψυξης και το συνδέεις στο ρευμα.

Γνωμη μου?

Δεν αξιζει. παρε ισοθερμικο.

VALES
16/06/2010, 13:39
Και που να έρθει κι ο Αύγουστος !!!!! :sick:

miscelano
16/06/2010, 13:43
οχι φιλε μου....δεν θελω ψυγειο με ψυχτρες...απλο ψυγειο θελω να βαζω μεσα παγοκυστες η παγο και να τα κραταει κρυα....το θεμα ειναι οτι παω για καμπινκγ σχεδον καθε σκ και που δεν εχω ψυγειο ειναι τρομερη μαλακια....δεν ξερω αν με καταλαβαινεις....

υγ αυτοκινητο δεν παιρνω:nono: :nono: :beer: :beer: :beer: :beer:

miscelano
16/06/2010, 13:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Και που να έρθει κι ο Αύγουστος !!!!! :sick:

αντι @@@@ δεν ριχνεις καμια ιδεα αδερφε :wave2: :wave2: :wave2: :beer: :beer: :beer:

miscelano
16/06/2010, 13:49
http://www.hobbi.gr/images/31405_thumb.jpg

ενα απλο τετοιο ψυγειο θελω να τοποθετησω....

filipp0s
16/06/2010, 13:58
φιλε εδω εισαι :D

201578

miscelano
16/06/2010, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s

ακουσα σημερα στο ραδιο πτο τπ 63% των ελληνων αυνανιζεται καθημερινα......δεν πιστευω ν ανοικεις στο 27%....:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

filipp0s
16/06/2010, 14:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
ακουσα σημερα στο ραδιο πτο τπ 63% των ελληνων αυνανιζεται καθημερινα......δεν πιστευω ν ανοικεις στο 27%....:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πτο τπ δν :wave2:

miscelano
16/06/2010, 14:27
αλλος???πως μπορω να κολησω το πλαστικο topcase με το πλαστικο ψυγειο????γενικα πως σκ@τ@ κολανε τα πλαστικα????ενας φωστηρας:wave2: :wave2: :wave2:

Cpt. Haddock
16/06/2010, 14:32
αλλος???πως μπορω να κολησω το πλαστικο topcase με το πλαστικο ψυγειο????γενικα πως σκ@τ@ κολανε τα πλαστικα????ενας φωστηρας:wave2: :wave2: :wave2:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ρε τι διαβαζουμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

201580

miscelano
16/06/2010, 14:41
καλα.....αν το φτιαξω θα κατοχυρωσω τη πατεντα...:rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer:

LOUKILOUK
16/06/2010, 14:45
Γιατί θες να το κολλήσεις; απλά δέστω πίσω και κάνε δουλειά σου... :winka:

:beer: :wave2:

υ.γ. όταν το φτιάξεις (γιατί θα το φτιάξεις...) φωτό όπως και δήποτε...:lol:

miscelano
16/06/2010, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Γιατί θες να το κολλήσεις; απλά δέστω πίσω και κάνε δουλειά σου... :winka:

:beer: :wave2:

υ.γ. όταν το φτιάξεις (γιατί θα το φτιάξεις...) φωτό όπως και δήποτε...:lol:

δεν θα παταει καλα ρε μοναχικε καουμποι...εξ αλλου να μου το βουτηξει κανενα λαμογιο????ενω αν το κολησω στον πατο απ το topcase θα κλειδωνει κιολας...με ποιανεις???:beer: :beer: :beer:

p@nos
16/06/2010, 14:56
δεν θα παταει καλα ρε μοναχικε καουμποι...εξ αλλου να μου το βουτηξει κανενα λαμογιο????ενω αν το κολησω στον πατο απ το topcase θα κλειδωνει κιολας...με ποιανεις???:beer: :beer: :beer:

και μετα φυσικα θα το τιγκαρεις με παγο και με μπυρες/μπριζολες κλπ κλπ κλπ...

με πιανεις???:rolleyes:

stokos
16/06/2010, 15:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano πας τη γκομενα στο βουνο κι εκει που εχεις πιασει κορυφη και τα εχεις ολα στα ποδια σου τσααααακ ανοιγεις το ψυγειο και ωγαζεις και 2 μπυρες....εεεεεεε?????????καλο????????

Άμα ήταν να πάω την γκόμενα στο βουνό για να ανοίγω ... ψυγεία, κάτι έκανε λάθος ο μπαμπάς μου.

Πάνε αγόρασε ένα ισοθερμικό βαλιτσάκι (που να χωράει στο βαλιτσάκι σου, ρίξε και δυο παγοκύστες και είσαι jet.
Και αν μπορείς, τράβα βιντεάκι όταν θα ανοίγεις τις μπύρες στο βουνό.

miscelano
16/06/2010, 15:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
και μετα φυσικα θα το τιγκαρεις με παγο και με μπυρες/μπριζολες κλπ κλπ κλπ...

με πιανεις???:rolleyes:

ρε φιλε σ εχω ποιασει λεμε χαχαχχαχαχ......τη πατεντα για το που θα βαζω τη ψησταρια την εχω κανει απο προπερσι....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

miscelano
16/06/2010, 15:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από stokos
Άμα ήταν να πάω την γκόμενα στο βουνό για να ανοίγω ... ψυγεία, κάτι έκανε λάθος ο μπαμπάς μου.

Πάνε αγόρασε ένα ισοθερμικό βαλιτσάκι (που να χωράει στο βαλιτσάκι σου, ρίξε και δυο παγοκύστες και είσαι jet.
Και αν μπορείς, τράβα βιντεάκι όταν θα ανοίγεις τις μπύρες στο βουνό.

ελα ρε μη με αποπαιρνεις ετσι....βασικα η ιδεα μου ηρθε αυτο το σκι που ημουν χαλκιδικη μ ενα φιλικο ζευγαρι που ειχαν ερθει με αυτοκινητο και ειχαν και ψυγειο μαζι....λοιπον τη πεφταμε οι αντρες κατω απ τις ομπρελες, στο ψυγειο ειχαμε βοτκες, λεμοναδες, κομενες φετες λεμονι και ποτηρια και γουσταραμε απιστευτα...πολυ καλη φαση...τον ζηλεψα τον κουτακια :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

jimmis5
16/06/2010, 16:09
Αν και το θεμα ειναι λιγο κουκου αλλα η πλακα εγινε απο τους προηγουμενους παρε το παρακατω μαραφετι και εισαι μια χαρα για 2 μερες πας συνηθως ειπες οποτε εισαι τζετ..και που εισαι φιλος αμα σε συναντησω μην κανεις το παπι κερνας μπυρα:beer: :wave2:

http://www.ergaleioagora.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=126

υπαρχει βεβαια και αυτη η εκδοχη πιο πληρη
http://www.e-moraitis.com/index.php?act=viewProd&productId=629

201587

stokos
16/06/2010, 16:17
.πολυ καλη φαση...τον ζηλεψα τον κουτακια :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αυτός σε ζηλεύει περισσότερο, όταν ρίχνει πασιέντζες στα μποτιλιαρίσματα της επιστροφής.
Και αυτήν την Κυριακή είχε αρκετή κίνηση.
Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

miscelano
16/06/2010, 16:18
καλοοοοοοοοο.......και μπιανει μια χαρα στο ρεζερβουαρ αν δεν κανω λαθος.....φιλε θα με γνωρισεις απ το αφρικα κατ αρχην και απο το αυτοκολητα στα κρανη!!!!!!!!:beer: :beer: :beer: :beer:

vaska
16/06/2010, 16:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s

Ρε τι έχουν κουβαλήσει αυτά τα παπιά, τα πάντα όλα λέμε.

:bigcry: :bigcry:

Pardalotzatziki
16/06/2010, 16:58
Πρωτα να πω οτι σε ζηλευω....που κανεις αυτο που εχω καιρο να κανω...δηλ camping καθε σ/κ...
Δευτερον...πολυ μπελας για το τιποτα...

Ψαχνεσαι να βρεις λυση για ενα βραδυ?
Γιατι βασικα σε ενδιαφερει το ψυγειο μεχρι το βραδυ αντε και για λιγα πραγματα το πρωι...
Υπαρχουν κι αλλες λυσεις που μειωνουν αυτα που θα πρεπει να κουβαλας μαζι σου...

Και αυτο γιατι camping σημαινει παιρνω λιγα πραγματα μαζι μου...και camping με μοτορι σημαινει παιρνω ακομη λιγοτερα και μικροτερα σε μεγεθος πραγματα μαζι μου....
Αυτο εδειξε η εμπειρια μου...

Απλα τα πραγματα βρες ισοθερμικα οπως ηδη αναφερθηκε, παγοκυστες και κανε την εξης μαγκια...
Οσα πραγματα (συνηθως νερα, αναψυκτικα, μπυρες) θες να καταναλωσεις την επομενη φροντισε να τα καταψυξεις...την επομενη θα ειναι κρυα-κοκκαλο που λενε...και θα κρατανε και αυτα που θες για το βραδυ κρυα..δηλαδη μπορεις για μια βραδυα να αποφυγεις και τις παγοκυστες...δοκιμασμενη μεθοδος....

Ασε τα ψυγεια...η βαλιτσα εχει χωρο για πιο χρησιμα πραγματα...

Ασε που σε οργανωμενα camping εχει και ψυγεια.....εκτος αν εισαι δικος μου και γουσταρεις ελευθερο...

:wave2: :wave2:

jimmis5
16/06/2010, 17:17
Μην τα λες αυτα πονανε φετος παντως δεν θα πολυ λεει το camping μιας και θα κανουν πλεον ολοι και θα γινεται χαμος:smokin:

Pardalotzatziki
16/06/2010, 17:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Μην τα λες αυτα πονανε φετος παντως δεν θα πολυ λεει το camping μιας και θα κανουν πλεον ολοι και θα γινεται χαμος:smokin:

Μπα..οι καλομαθημενοι δεν πανε στα "σκηνακια"....κριση-ξεκριση αμα δε μπορεις, δε μπορεις...

OldMan
17/06/2010, 09:07
Κανόνισε Στόκε, γιατί έχεις θεαθεί πάνω από μία φορά να "καβαντζάρεις" το αμάξι στο πάνω τέρμα του ανηφορικού σπαστηριού από το πιστάκι με τη στάνη και μας αναγκάζεις να κάνουμε άλματα, γέροι άνθρωποι...
(όλοι πηδάμε από ότι κατάλαβα, αλλά διαφορετικά πράγματο ο καθένας..)

stokos
17/06/2010, 09:40
Δεν καταλαβαίνω τι λέτε κύριε.
Μάλλον θα με περνάτε για κάποιον άλλον.

OldMan
17/06/2010, 09:46
Δεν καταλαβαίνω τι λέτε κύριε.
Μάλλον θα με περνάτε για κάποιον άλλον.
Και έτσι έγιναν τα πράγματα κύριε Πρόεδρε και όχι όπως τα λέει ο πατέρας της ανήλικης ..

miscelano
17/06/2010, 12:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
Πρωτα να πω οτι σε ζηλευω....που κανεις αυτο που εχω καιρο να κανω...δηλ camping καθε σ/κ...
Δευτερον...πολυ μπελας για το τιποτα...

Ψαχνεσαι να βρεις λυση για ενα βραδυ?
Γιατι βασικα σε ενδιαφερει το ψυγειο μεχρι το βραδυ αντε και για λιγα πραγματα το πρωι...
Υπαρχουν κι αλλες λυσεις που μειωνουν αυτα που θα πρεπει να κουβαλας μαζι σου...

Και αυτο γιατι camping σημαινει παιρνω λιγα πραγματα μαζι μου...και camping με μοτορι σημαινει παιρνω ακομη λιγοτερα και μικροτερα σε μεγεθος πραγματα μαζι μου....
Αυτο εδειξε η εμπειρια μου...

Απλα τα πραγματα βρες ισοθερμικα οπως ηδη αναφερθηκε, παγοκυστες και κανε την εξης μαγκια...
Οσα πραγματα (συνηθως νερα, αναψυκτικα, μπυρες) θες να καταναλωσεις την επομενη φροντισε να τα καταψυξεις...την επομενη θα ειναι κρυα-κοκκαλο που λενε...και θα κρατανε και αυτα που θες για το βραδυ κρυα..δηλαδη μπορεις για μια βραδυα να αποφυγεις και τις παγοκυστες...δοκιμασμενη μεθοδος....

Ασε τα ψυγεια...η βαλιτσα εχει χωρο για πιο χρησιμα πραγματα...

Ασε που σε οργανωμενα camping εχει και ψυγεια.....εκτος αν εισαι δικος μου και γουσταρεις ελευθερο...

παντου παω φιλε...κ ελευθερο αλλα και σε οργανομενο...το εχω κανει αυτο με το παγωμενο νερο αλλα δεν κραταει και τοσο γιατι συνηθως φευγω παρασκευη απογευμα μετα τη δουλεια και γυρναω κυριακη βραδυ αρα 2 βραδια...το ψυγειο που προτεινε ο jimmis5 ειναι πολυ καλο και εχει και υμαντα να το φορας στον ομο αλλα τσιμπαει η τιμη ρε γμτ...

Pardalotzatziki
17/06/2010, 15:46
Δυσκολη η περιπτωση σου...

Αυτο ειναι μια καλη λυση... http://www.hobbi.gr/product_info.php?cPath=51_89_226&products_id=2592

Ψαξε για κατι μικρο σε ογκο...
Προσωπικα δεν θα εβαζα κατι μεγαλυτερο στη σκαρα....
Πολυ βαρος για υποπλαισιο-σκαρα-χταποδια- ιμαντες...

Παγοκυστες και εφυγες....

Pardalotzatziki
17/06/2010, 15:50
Κι αλλα...

http://www.freeblue.gr/eshop/detail_product.php?catid=16&subcatid=46&ssubcatid=0&sssubcatid=0&ssssubcatid=0&prodid=948

http://www.vougioukas.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=98&the2id=106&theid=106&open1=98&open2=106&thepid=1482&page=1

Μικρα βρες...για τα απαραιτητα...

:wave2: