PDA

View Full Version : θελο λιγι βοηθεια

bu32
18/06/2010, 09:43
για σας παιδια θελο μια σημβουλι για αυτο που σκεφτομαι να κανω εχω cb 400 sf εδω και 1 χρονο και κατι και σκεφτομαι να το δωσο για να παρο fmx 650 γιατι εχω ακουσει οτι με 125 διπλομα μπωρεις να το οδειγισεις και σε 2 μηνες γινομαι 18 και μου αρεσουν η πολλι μεγαλες βολτες και με το cb δεν μπωρο να ξεκινισο π.χ για καμια θεσαλονικι γιατι δεν εχω διπλομα και θα με γραψουν ενο με το fmx μπωρο αλλα εχω ακουσι οτι δεν τραβαει αλλα δεν εχω ανεβι καμια φορα κανενα fmx μηπος κανενας απο εσας μπωρει να με συμβουλεψει?:confused:

DeusEx
18/06/2010, 09:47
μεγαλες βολτες με το fmx ???

:rotflmao:

θεσ/νικη ???

:rotflmao:

το fmx γραφει επανω funmoto ... ειναι για πλακα, δηλαδη ... δεν ειναι για ταξιδια.

OldMan
18/06/2010, 09:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
το fmx γραφει επανω funmoto ... ειναι για πλακα, δηλαδη
Την πλάκα την κάνουν οι Σαλλλονικιοί όταν τους λες ότι ήρθες από Αθήνα με FMX ... :winka:

bu32
18/06/2010, 09:53
ε που λεει ο λογος..............ενα παραδιγμα εδωσα!και δεν ειμαι απο αθηνα απο εβρο ειμαι..!!!

PortisHead
18/06/2010, 10:10
Καλα , αυτος ο Cpt.Haddock ,δεν πηρε ακομα χαμπαρι για την υπαρξη αυτου του Post ?\

:lol:

the who
18/06/2010, 10:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Καλα , αυτος ο Cpt.Haddock ,δεν πηρε ακομα χαμπαρι για την υπαρξη αυτου του Post ?\

Δεν βρισκει τον Μπαμπινιωτη στο τηλεφωνο.

Sapadak
18/06/2010, 10:39

Εχει τσαμπουκαδες διπλα

Με οτι θες πας οπου θες φιλε

Και με το SF πας σαλονικα και με 125 πας

Αν το γουσταρεις δες το απο κοντα

Καντο μια βολτα και αν σε βολευει παρτο

Παντως εχω την εντυπωση οτι ναι μεν ειναι ταφος αλλα δεν οδηγιεται με μικρο διπλωμα

ermiss
18/06/2010, 10:40
μλκ μου, θέλω γυαλιά...:eyepop: :eyepop: (18 μέτρησα, παίζει να μου ξέφυγε και κανένα απο την ζαλάδα)

bu32
18/06/2010, 10:42
ευχαριστο για τιν απαντισι σου Sapadak....18 δεν ειμαι ακομα αλλα γινομε σε 2 μηνες.....και παλιοτερα πριν παρω το cb ειχα ενα xr 600......!

AUFGEBRACHT
18/06/2010, 16:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από bu32
για σας παιδια θελο μια σημβουλι για αυτο που σκεφτομαι να κανω εχω cb 400 sf εδω και 1 χρονο και κατι και σκεφτομαι να το δωσο για να παρο fmx 650 γιατι εχω ακουσει οτι με 125 διπλομα μπωρεις να το οδειγισεις και σε 2 μηνες γινομαι 18 και μου αρεσουν η πολλι μεγαλες βολτες και με το cb δεν μπωρο να ξεκινισο π.χ για καμια θεσαλονικι γιατι δεν εχω διπλομα και θα με γραψουν ενο με το fmx μπωρο αλλα εχω ακουσι οτι δεν τραβαει αλλα δεν εχω ανεβι καμια φορα κανενα fmx μηπος κανενας απο εσας μπωρει να με συμβουλεψει?:confused:

Δεν θές απλά λίγη βοήθεια....Για αρχή θα σε συμβούλευα να ξεκινήσεις από αυτό...

201766

christostr
18/06/2010, 20:51
ευχαριστο για τιν απαντισι σου Sapadak....18 δεν ειμαι ακομα αλλα γινομε σε 2 μηνες.....και παλιοτερα πριν παρω το cb ειχα ενα xr 600......!

:hypnotize :hypnotize :hypnotize :uplate: :uplate: :eyepop: :eyepop:

sarimarina
18/06/2010, 22:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
μλκ μου, θέλω γυαλιά...:eyepop: :eyepop: (18 μέτρησα, παίζει να μου ξέφυγε και κανένα απο την ζαλάδα)
26 τα εβγαλα εγω αλλα και πάλι επιφυλάσσομαι!!:winka: :winka:

VALES
19/06/2010, 02:49
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από bu32
....18 δεν ειμαι ακομα αλλα γινομε σε 2 μηνες.....

Aπό Σεπτέμβριο μέχρι τέλος Μαΐου τι έκανες τα τελευταία 12 χρόνια σου?

Και δεν θέλεις ''λίγη βοήθεια''... γενικό restoring θέλεις.:wave2:

vaska
19/06/2010, 02:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
....18 δεν ειμαι ακομα αλλα γινομε σε 2 μηνες.....

Aπό Σεπτέμβριο μέχρι τέλος Μαΐου τι έκανες τα τελευταία 12 χρόνια σου?

Και δεν θέλεις ''λίγη βοήθεια''... γενικό restoring θέλεις.:wave2:

ωδιγούσαι xr 600 κε οχει δαιν πιγενε σχωλοίο ρε φείλαι, τη πρωβλιμα έχαιται όλι σας?

:rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
19/06/2010, 03:00

είχαν αλλοι υπηρεσία σημερα :p

the who
19/06/2010, 03:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
είχαν αλλοι υπηρεσία σημερα :p

Ψιτ νεος μη λουφαρεις.Χτεσινο ειναι το ποστ.:smokin:

Cpt. Haddock
19/06/2010, 03:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ψιτ νεος μη λουφαρεις.Χτεσινο ειναι το ποστ.:smokin:

γμτ...

Χθες είχα βγει "ελευθερος υπηρεσίας"

Τι να σχολιάσω ρε παιδια... Ουτε 18 δεν ειναι και το "λιγη" το γραφει λαθος κι αυτό...Με εντυπωσίασε που εγραψε σωστα το "βοήθεια" :eyepop: :lol:

τεσπα... μετα Χρήστο σου κάνει εντύπωση το "Sold" :sad:

the who
19/06/2010, 03:11
γμτ...

Τι να σχολιάσω ρε παιδια... Ουτε 18 δεν ειναι και το "λιγη" το γραφει λαθος κι αυτό...Με εντυπωσίασε που εγραψε σωστα το "βοήθεια" :eyepop: :lol:

Τιποτα δεν μου κανει εντυπωση πια Ηλια.Απλα καθομαι στη γωνια μου και παρατηρω.Οσο για το sold,εδω και χρονια ελεγα "για πλακα","θα ξυπνησουμε κανα πρωι και θα βρουμε την ταμπελα επωληθη στο στηθος μας",οποτε καταλαβαινεις τι επαθα οταν ειδα το sold.:sad:

Cpt. Haddock
19/06/2010, 03:14
Τιποτα δεν μου κανει εντυπωση πια Ηλια.Απλα καθομαι στη γωνια μου και παρατηρω.Οσο για το sold,εδω και χρονια ελεγα "για πλακα","θα ξυπνησουμε κανα πρωι και θα βρουμε την ταμπελα επωληθη στο στηθος μας",οποτε καταλαβαινεις τι επαθα οταν ειδα το sold.:sad:

Ναι, αλλα βλέπεις εδω καποιες απο τις αιτίες του "sold" (αν και δεν ειναι θεμα ταμπελας μονο... τεσπα, απο κοντα αυτα γιατι σπαμάρουμε στων πρωβλειματυσμο του πεδηου)

:beer: :beer: :beer:

Gallos
19/06/2010, 03:17
Μην μπαίνουμε όλοι στο ίδιο τσουβάλι, μερικοί δεν τα είχαν όλα απλόχερα. Ούτε είναι αστείο να λέμε, ωχ το μάτι μου κάλε. Φιλικά πάντα :D

Όσο για σένα φίλε Βu32 ,όπως σου είπαν και κάποιοι ποιο πάνω, υπάρχουν μηχανάκια για όλες τις ορέξεις, αλλά μετράει πάνω από όλα η δικιά σου όρεξη. Άμα σου κάνει κέφι το FMX αγόρασε το, ρωτά όμως και κάποια αρμόδια υπηρεσία για το θέμα του διπλώματος. Κρανάκι πάντα και καλές βόλτες.

the who
19/06/2010, 03:24
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
[B]Μην μπαίνουμε όλοι στο ίδιο τσουβάλι, μερικοί δεν τα είχαν όλα απλόχερα. Ούτε είναι αστείο να λέμε, ωχ το μάτι μου κάλε. Φιλικά πάντα :D

Δεν νομιζω οτι επεσε κραξιμο.Δεν ευθυνεται μονο ο ιδιος για τα λαθη του φταινε κι αλλοι.Αλλα υπαρχει και το λεξικο στο mozilla που διορθωνει τα λαθη αυτοματα :winka:

Gallos
19/06/2010, 03:34
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
[B]Μην μπαίνουμε όλοι στο ίδιο τσουβάλι, μερικοί δεν τα είχαν όλα απλόχερα. Ούτε είναι αστείο να λέμε, ωχ το μάτι μου κάλε. Φιλικά πάντα :D

Δεν νομιζω οτι επεσε κραξιμο.Δεν ευθυνεται μονο ο ιδιος για τα λαθη του φταινε κι αλλοι.Αλλα υπαρχει και το λεξικο στο mozilla που διορθωνει τα λαθη αυτοματα :winka:

Συμφωνώ απόλυτα, απλώς όπως σε κάποιους φαίνεται φυσιολογικό το να μην φοράνε κράνος, έτσι και σε αυτούς φαίνεται φυσιολογικό το ορθογραφικό λάθος, δεν αντιλαμβάνονται τις επιπτώσεις. Οπότε ποιος ο λόγος της διόρθωσης. Με κατάλαβες όμως:smilea:

Το FMX τελικά μπορείς να το οδηγήσεις με 125 δίπλωμα?Αυτά ποτέ δεν τα κατάλαβα..

the who
19/06/2010, 03:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos

Το FMX τελικά μπορείς να το οδηγήσεις με 125 δίπλωμα?Αυτά ποτέ δεν τα κατάλαβα..

Tη Δευτερα με τον κηδεμονα σου :lol: .
Οχι ρε φιλε αφου ειναι 650cc και τα αλογα που βγαζει(μη γελατε ρε) ειναι πολλα παραπανω απο οσα λεει το διπλωμα των 125.

bu32
19/06/2010, 09:00
γμτ...

ενταξει ρε φιλε δεν ειμουν και απο τους καλυτεσους μαθητες αλλα το λυκιο φετος μια φορα το εβγαλα......τωρα εγω δεν σου ειπα να καθεσε και να με διορθωνεις εγω απλος ειπα να μου δωσεται μερικες συμβουλες πανω στο θεμα μιας που ειστε και μεγαλυτερη και ξερεται περισοτερα...και ευχαριστω για οσους απαντισαν πανω στο θεμα μου και δεν εκατσαν να ασχολουντε με τα ορθογραφικα λαθη................:wave2:

sotpag
19/06/2010, 10:46
με βαση αυτο (http://www.enduro.gr/index.cfm?Action=Content&id=9) και αυτο (http://www.yme.gr/index.php?getwhat=1&oid=362&id=&tid=362)

δεν μπορεις να το οδηγεις με Α1

37.15 hp = 27.7 kw

και λογο 0.17kw/kg

φυσικα στα ορια δεν περνα αλλα αν παιξεις λιγο με την αδεια κατι μπορει να γινει

και αν σκεφτεις πως ειναι honda η ιπποδυναμη παει κατω και τα κιλα επανω:rotflmao:

VALES
19/06/2010, 11:48
μερικες συμβουλες πανω στο θεμα μιας που ειστε και μεγαλυτερη και ξερεται περισοτερα...

Καλά σου λέει ρε Κάπτεν... άντε, απάντησε σαν μεγαλύτερη.

the who
19/06/2010, 16:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
μερικες συμβουλες πανω στο θεμα μιας που ειστε και μεγαλυτερη και ξερεται περισοτερα...

Καλά σου λέει ρε Κάπτεν... άντε, απάντησε σαν μεγαλύτερη.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Eλα καπεταν-ισσα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

the who
19/06/2010, 16:48
ενταξει ρε φιλε δεν ειμουν και απο τους καλυτεσους μαθητες αλλα το λυκιο φετος μια φορα το εβγαλα......τωρα εγω δεν σου ειπα να καθεσε και να με διορθωνεις εγω απλος ειπα να μου δωσεται μερικες συμβουλες πανω στο θεμα μιας που ειστε και μεγαλυτερη και ξερεται περισοτερα...και ευχαριστω για οσους απαντισαν πανω στο θεμα μου και δεν εκατσαν να ασχολουντε με τα ορθογραφικα λαθη................:wave2:

Τογραψα και πιο πανω φιλαρακι.Βαλε αυτοματη ορθογραφια στο μοζιλα και ξεμπερδεψες.Για να βγαινει και νοημα σε αυτα που γραφεις.:wave2: