PDA

View Full Version : προφόρτηση ???

Nats
18/06/2010, 15:42
Γεία σας παιδία ετοιμάζω ταξιδάκι προς Ελαφόνησο - Κήθυρα και θα ήθελα λίγο βοήθεια ,έχω ένα fz6 05 και θα το φορτώσω με σαμάρια, μπαγαζιερα, tank bag και την γυναίκα θα ήθελα να μου πείτε τι παίζει με προφόρτηση ελατηρίου και πώς την (κάπου διάβασα οτι το ρυθμιζεις στο 5αλλα δεν κατάλαβα πολλά )κάνω ….και πιέσεις ελαστικών δεν ξέρω τι παίζει

stokos
18/06/2010, 15:53
Πάνε στον μηχανικό σου και πες του τι θες να κάνεις για να στο προφορτίσει εκείνος.
Πιέσεις, ό,τι γράφει το αυτοκόλλητο στο ψαλίδι σου. (μη ρωτήσεις τι είναι το ψαλίδι)

jpag
18/06/2010, 16:06
στα εργαλεια σου εχεις ενα "γαντζο" και ενα σωληνα που κλεινει στην ακρη (χωραει ο "γαντζος" μεσα,ειναι η προεκταση του)

βγαζεις σελα και απο την αριστερη μερια εχει μια πλακε τρυπα στο πλαστικο στο υψος του αμορτισερ

περνας μεσα το γαντζο βαζεις την προεκταση και πιανεις το αμορτισερ απο την πανω μερια
(εχει πολλες καθετες τρυπουλες που μπαινει ο "γαντζος" μεσα) και το γυρνα ειτε αριστεροστροφα ειτε δεξιοστροφα
αναλογα σε ποιο νουμερο θελεις την προφορτηση (κατω απο τις τρυπουλες εχει νουμερα 1-7 αν θυμαμαι καλα)
σε πιεσεις πιστευω ενα 34-40 μπρος πισω ειναι καλα
αν το ρυθμισεις σε μεγαλυτερο σκαλι απο οτι το χεις τωρα να ξερεις οτι μονοκαβαλος και ξεφορτωτος πεταει ποιο ευκολα κολο απο οτι τωρα οποτε προσοχη
ελπιζω να βοηθησα :wave2: