Σύνδεση

View Full Version : αγορα Vstrom 1000

freightdog
20/06/2010, 03:19
Καλημερα σε ολη την καλη παρεα, μετα απο 13 χρονια καβαλα με μια Harley απεφασισα να αλλαξω. Βρηκα λοιπον ενα Vstrom 1000 και ενα 650 στο ιδιο καταστημα. Καψουρευτηκα και τα δυο. το 650 εναι μοντελο 2005 με 29000 χλμ. το 1000 με 13000 χλμ και μοντελο του 2006. Η προτημηση μου κλεινει προς το 1000 αλλα παρακαλω οποιοσ εχει το σχετικο μηχανημα δωστε μου οτι πληροφοριες εχετε για την ποιοτητα οδηγησης η ακομα για την ιδεα μου αγορας για το συγκεκριμενο μοντελο.

Band(age)it
20/06/2010, 03:48
Εχει κολλητος το 1000.
-Εχει πολυ ανετη θεση οδηγησης , σκετη πολυθρονα για εσενα και για το συνεπιβατη ειδικα εαν εχεις και βαλιτσα πισω με την προσθηκη μαξιλαρακιου !
-Το εχει περιπου 3 χρονια και δεν εχει παρουσιασει την παραμικρη βλαβη.
-Μπορεις να κινεισαι στην εθνικη με μια ταχυτητα 150-160 δικαβαλος φορτωμενος χωρις προβλημα και μεγαλη καταναλωση.
-Στριβει αρκετα γληγορα για on-off μιας και εχει πολυ ελαφρια αισθηση (σε σχεση με κανα varadero ας πουμε...)
-Θα βγεις ευκολα και σε ενα χωματοδρομο-κατσικοδρομο-παμε παραλια- αλλα μεχρι εκει πιστευω , τα κιλα του και τα street λαστιχα που θα φορας θετουν τα ορια για παραπανω off-road βολτες.
Το μονο κακο που μπορει να πω ειναι πως δεν υπαρχει η επιλογη του abs στο 1000 , δεν το χρειαζεται κατ'εμε μιας και εχει υπερ-αρκετα φρενα σε αισθηση και δυναμη αλλα για μερικους ειναι must.
Γενικα μιας και παιζει πολυ κοντα στα λεφτα του 650 το 1000 ειναι πολυ φτηνο για οτι προσφερει .

Καλες βολτες :wave2:

noe13
20/06/2010, 05:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
Εχει κολλητος το 1000.
-Εχει πολυ ανετη θεση οδηγησης , σκετη πολυθρονα για εσενα και για το συνεπιβατη ειδικα εαν εχεις και βαλιτσα πισω με την προσθηκη μαξιλαρακιου !
-Το εχει περιπου 3 χρονια και δεν εχει παρουσιασει την παραμικρη βλαβη.
-Μπορεις να κινεισαι στην εθνικη με μια ταχυτητα 150-160 δικαβαλος φορτωμενος χωρις προβλημα και μεγαλη καταναλωση.
-Στριβει αρκετα γληγορα για on-off μιας και εχει πολυ ελαφρια αισθηση (σε σχεση με κανα varadero ας πουμε...)
-Θα βγεις ευκολα και σε ενα χωματοδρομο-κατσικοδρομο-παμε παραλια- αλλα μεχρι εκει πιστευω , τα κιλα του και τα street λαστιχα που θα φορας θετουν τα ορια για παραπανω off-road βολτες.
Το μονο κακο που μπορει να πω ειναι πως δεν υπαρχει η επιλογη του abs στο 1000 , δεν το χρειαζεται κατ'εμε μιας και εχει υπερ-αρκετα φρενα σε αισθηση και δυναμη αλλα για μερικους ειναι must.
Γενικα μιας και παιζει πολυ κοντα στα λεφτα του 650 το 1000 ειναι πολυ φτηνο για οτι προσφερει .

Καλες βολτες :wave2: Επειδη εχω το klv 1000 που ουσιαστικα ειναι το ιδιο θα συμφωνησω σε ολα μαζι σου εκτος απο τα φρενα!Ειναι πολυ αδυναμα ειδικα το πισω ειναι ανυπαρκτο κ το μπροστα με σωληνακια υψηλης κατι σωνεται....!

fz6man
20/06/2010, 07:40
φιλε το 650 με κλειστα ματια απο θεμα οικονομιας και μονο το 1000 καιει πολυ και γιαυτο δεν το προτιμανε , το μπροστινο συστημα οντως ειναι χαλια το εχει το 650 φιλος κατα τα αλλα πολυ καλο μηχανακι .

granazi
20/06/2010, 08:31
το ποσο θα καψει ενα μηχανακι εχει να κανει και με το δεξι μας χερι ενιοτε..........
αν σημερα ξανακοιταζα μεταξυ 650-1000 παλι το 1000 θα επαιρνα μετα απο 3,5 χρονια συμβιωσης

noe13
20/06/2010, 08:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από fz6man
φιλε το 650 με κλειστα ματια απο θεμα οικονομιας και μονο το 1000 καιει πολυ και γιαυτο δεν το προτιμανε , το μπροστινο συστημα οντως ειναι χαλια το εχει το 650 φιλος κατα τα αλλα πολυ καλο μηχανακι . Ta μπροστινα του 650 κ του 1000 δεν ειναι τα ιδια..

DrBig
20/06/2010, 08:46
To 650 ειναι πιο καλοστημενο, πιο ελαφρυ, πιο μανιτζεβελο, πιο εμπορευσιμο, πιο οικονομικο. Και ταξιδευει εξισου καλα. Ειναι τυχαιο που το 1000 σταματησε να βγαινειι? Δεν νομιζω. To 1000 καποια στιγμη θα θελεις να το δωσεις και δε θα το παιρνει κανεις.
Το μπροστινο στο 650 βελτιωνεται παρα πολυ με after-market cartridges (δεν μου 'ρχεται τωρα ο κατασκευαστης...).

granazi
20/06/2010, 09:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
To 650 ειναι πιο καλοστημενο, πιο ελαφρυ, πιο μανιτζεβελο, πιο εμπορευσιμο, πιο οικονομικο. Και ταξιδευει εξισου καλα. Ειναι τυχαιο που το 1000 σταματησε να βγαινειι? Δεν νομιζω. To 1000 καποια στιγμη θα θελεις να το δωσεις και δε θα το παιρνει κανεις.
Το μπροστινο στο 650 βελτιωνεται παρα πολυ με after-market cartridges (δεν μου 'ρχεται τωρα ο κατασκευαστης...).

προς το παρων μια χαρα περναμε μαζι..............
αν και οποτε ερθει εκεινη η ωρα για αλαγη ........παντα υπαρχει αντιστοιχος αγοραστης για ολα

:winka:

DrBig
20/06/2010, 09:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
προς το παρως μια χαρα περναμε μαζι..............
αν και οποτε ερθει εκεινη η ωρα για αλαγη ........παντα υπαρχει αντιστοιχος αγοραστης για ολα

:winka:

Δεκτον!
Δεν ειπα οτι ειναι κακο το 1000ρι και αν το υπονοησα, εσφαλα :blush:
:beer:

granazi
20/06/2010, 09:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Δεκτον!
Δεν ειπα οτι ειναι κακο το 1000ρι και αν το υπονοησα, εσφαλα :blush:
:beer:

σιγα μωρε, κουβεντα να γινεται :beer:

εξαλου ο φιλος που ρωταει μαλλον δεν το θελει για καθημερινη χρηση αλλα στη θεση της χαρλευ.
οποτε ας εχει λιγη ροπη παραπανω μην το βαρεθει αμεσως ε?

jimmis77
20/06/2010, 09:30
και εγω το 1000 εχω εδω και τεσσερα χρονια.κανενα προβλημα.και αν ξαναπερνα μηχανη
παλι το 1000 θα επαιρνα

freightdog
22/06/2010, 12:47
Παιδια σας ευχαριστω πολυ για την κατατοπιση, μετα απο τοσα χρονια με την Χαρλευ εκανα εχθες δοκιμη το 650, ενοιωσα οτι ημουν καβαλα σε συνεφο. Φανταστικο μηχανακι αρκετο γκαζι. Την Δευτερα θα δοκιμασω το 1000. Το δειλημα τεραστιο. Θελω να παρω κατι που να μην το βαρεθω συντομα. Το Χαρλευ το κυκλοφορουσα σαν Παπι. Πολλες συγκινησεις, καβαλες ακολουθωντας ανατολες και ηλιοβασιλεματα. Απλα ψαχνω την αντικατασταση της. Και παλι ευχαριστω πολυ. Θα τα ξαναπουμε ελπιζω καποια φορα και απο κοντα.:beer:

freightdog
25/06/2010, 15:53
Για σας και παλι, καλως εχοντων των πραγματων την Τεταρτη θα εχω το νεο μου μωρο. Απεφασησα λοιπον για το 650. Ενοιωσα πολυ ομορφα μαζι της. Νομιζω θα περασουμε καλα.
Φιλε Γραναζι αν θυμηθης τον κατασκευαστη των cartriges σε παρακαλω πες μου. Στην βολτα που την εκανα δεν παρατηρησα κατι ασχημο στο μπροστηνο συστημα. Επισης την ανοιξα λιγο και αφησα το τιμονι και πηγαινε ισια. νομιζω οτι .....ολα καλα. Της εβαλα καρινα, και xenon. Αργοτερα σκεφτομαι για centre stand.
Επισης ξερει κανεις που θα βρω αζωτο για τα λαστηχα?
Ευχαριστω
freightdog

granazi
26/06/2010, 10:46
καλοριζικο να μοιραστειτε μαζι πολλες ευχαριστες μοτο-στιγμες! :beer:
περι after-market cartridges ο φιλος drbig αναφερε σχετικα :smilea:

Tpap
26/06/2010, 10:51
Καλορίζικο...:beer:

202407

DrBig
26/06/2010, 11:04
http://www.stromtrooper.com/forums/showthread.php?t=752

:wave2:

andgeo
26/06/2010, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis77
και εγω το 1000 εχω εδω και τεσσερα χρονια.κανενα προβλημα.και αν ξαναπερνα μηχανη
παλι το 1000 θα επαιρνα
Αμετανόητος ...

freightdog
27/06/2010, 00:53
καλο το φρειτλαινερ εχεις καποια σχεση με cargo? εγω πετουσα cargo για 19 χρονια. Η καλητερη δουλεια. Ευχαριστω πολυ φιλοι μου ελπιζω να εχω πολλες ομορφες ωρες οδηγησης με την κουκλαρα.
Ελπιζω επισης να βρεθουμε ολοι μαζι για κανενα ταξιδακι.
οργανοστετο

freightdog
27/06/2010, 01:32
Ευχαριστω για τις ευχες, ελπιζω να εχω εξισου πολλες καλες μοτο-στιγμες οπως με την Χαρλευ. Φιλε Τραπ εχεις καποια σχεση με cargo? Εγω πετουσα cargo για 19 χρονια, η καλητερη δουλεια. ελπιζω να βρεθουμε ολοι ετσι... για καμια εκδρομουλα εστω και βολτα.
Ευχαριστω και παλι

Tpap
27/06/2010, 18:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από freightdog
Φιλε Τραπ εχεις καποια σχεση με cargo? Εγω πετουσα cargo για 19 χρονια, η καλητερη δουλεια....

Όχι, φίλε μου..απλά μΕ αρέσουν τα φορτηγά κλπ. Πράγματι, ωραία δουλειά.

Με αρέσουν και τα αεροπλάνα πολύ.
Αρκεί να είναι εμβολοφόρα και μικρά...τσεσνάκια, πάιπεράκια, μπιβερ κλπ..

Καλούς δρόμους και πάλι...!

:beer: :beer: :beer: :beer:

DrBig
28/06/2010, 05:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Όχι, φίλε μου..απλά μΕ αρέσουν τα φορτηγά κλπ. Πράγματι, ωραία δουλειά.

Με αρέσουν και τα αεροπλάνα πολύ.
Αρκεί να είναι εμβολοφόρα και μικρά...τσεσνάκια, πάιπεράκια, μπιβερ κλπ..

Καλούς δρόμους και πάλι...!

:beer: :beer: :beer: :beer:

Lycoming κι ετσι? :D

freightdog
25/07/2010, 09:10
Την καλημερα στα παιδια, μετα απο σχεδον 2000 χλμ γραφω για να εκφρασω τισ εντυπωσεις μου σχετικα με το 650. Ταξιδευω με 150 χλμ/ωρα τα οποια τα βγαζει στις 6800 σαλ. παρολο που το μοτερ του ακουγεται σαν να ζωριζεται πολυ κατα τα αλλα ειναι πολυ σταθερο, ωραια αισθηση. Το παρμπριζ χρειαζεται την προσθηκη απο πανω (πρεπει να το αλλαξω τιμη 160Ευρω) επισης ενα αλλο μου παρουσιασε με το μποστηνο φρενο, οταν τσιμπαω λιγο το μπροστηνο ειναι σαν να κολαει και ξαφνικα ειναι σαν να κολαει τον τροχο. σε γενικες γραμμες ειναι καλο μηχανακι. Θα το προτημουσα να ειχε ποιο πολλα κυβικα γιατι κανα δυο φορες ενοιωσα να μην μαζευονται τα χιλιομετρα.

Λευκάδιος
25/07/2010, 09:20
Την καλημερα στα παιδια, μετα απο σχεδον 2000 χλμ γραφω για να εκφρασω τισ εντυπωσεις μου σχετικα με το 650. Ταξιδευω με 150 χλμ/ωρα τα οποια τα βγαζει στις 6800 σαλ. παρολο που το μοτερ του ακουγεται σαν να ζωριζεται πολυ κατα τα αλλα ειναι πολυ σταθερο, ωραια αισθηση. Το παρμπριζ χρειαζεται την προσθηκη απο πανω (πρεπει να το αλλαξω τιμη 160Ευρω) επισης ενα αλλο μου παρουσιασε με το μποστηνο φρενο, οταν τσιμπαω λιγο το μπροστηνο ειναι σαν να κολαει και ξαφνικα ειναι σαν να κολαει τον τροχο. σε γενικες γραμμες ειναι καλο μηχανακι. Θα το προτημουσα να ειχε ποιο πολλα κυβικα γιατι κανα δυο φορες ενοιωσα να μην μαζευονται τα χιλιομετρα. το 'παρμπριζ' ρυθμιζεται νομιζω σε τρεις θεσεις,δοκιμασε το μπας και γλυτωσεις το 160αρι.για τα φρενα εχεις αλλαξει τα υγρα?τα τακακια ειναι σε καλη κατασταση?

freightdog
25/07/2010, 09:30
Τα τακακια ειναι καινουρια, δεν ξερω αν αλλαχτηκαν τα υγρα. Οταν γυρησω απο την Αμερικη θα το παω πισω γιατι εχω εγγυηση για ενα χρονο. Ελπιζω να μοθ το φτιαξουν.

freightdog
25/07/2010, 09:34
οσο για το παρμπριζ ειναι ηδη στην τριτη σκαλα ρυθμησμενο

Λευκάδιος
25/07/2010, 09:40
οσο για το παρμπριζ ειναι ηδη στην τριτη σκαλα ρυθμησμενο στην τριτη πιο ψηλα?φιλος με υψος 1,85 περιπου, την δοκιμασε εκει και δεν τον βολεψε,την εχει σε μια απο τις αλλες δυο.δοκιμασε την στις αλλες θεσεις δεν εχεις τιποτα να χασεις