PDA

View Full Version : XT600E τρέμει μετα τα 140Km

makis170
20/06/2010, 06:11
Γεια σε όλους
Έχω ένα XT-600E mod του 2000 με 13000 Km
Στα 120 km νιώθω τους κραδασμούς του μοτέρ και με πονάνε τα χέρια μετά απο ώρα.
Όταν τρέχω πάνω απο 130-140km αρχίζει να τρέμει το τιμόνι και αναγκάζομε να κόψω ταχύτητα γιατί δεν είναι και πολύ ωραία αίσθηση να τρέμει το τιμόνι στα 140.
Όλα πάνω στην μηχανή είναι μανίσια , δεν έχω βάλει τίποτε έξτρα.
Η μηχανή είναι σε πολύ καλή κατάσταση . δεν την ταλαιπορώ καθόλου και τα παραπάνω προβλήματα τα αντιμετόπισα απο την ώρα που την αγόρασα καινούρια.
Θέλω να πηγαίνω ταξίδια και σκέφτομαι τελευταία να αλλάξω μηχανή για τους παραπάνω λόγους.
Καμιά ιδέα για διόρθωμα των παραπάνω προβλημάτων???

McTalas
20/06/2010, 06:13
τα μονοκιλινδρα ειναι συνετο να πιγαινεις μεχρι 120Km. δεν κανουν γι α παραπανω...

sniper
20/06/2010, 06:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis170
Γεια σε όλους
Όταν τρέχω πάνω απο 130-140km αρχίζει να τρέμει το τιμόνι και αναγκάζομε να κόψω ταχύτητα γιατί δεν είναι και πολύ ωραία αίσθηση να τρέμει το τιμόνι στα 140.
Η μηχανή είναι σε πολύ καλή κατάσταση . δεν την ταλαιπορώ καθόλου και τα παραπάνω προβλήματα τα αντιμετόπισα απο την ώρα που την αγόρασα καινούρια.
Θέλω να πηγαίνω ταξίδια και σκέφτομαι τελευταία να αλλάξω μηχανή για τους παραπάνω λόγους.

1. Εχεις μπαγκαζιέρα;
2. Πότε έκανες τσεκαρες τους τροχους τελευταια φορά (ζυγοσταθμιση);
3. Εχεις σκεφτεί ότι μπορεί να σου λέει κάτι το μηχανάκι;

makis170
20/06/2010, 06:20
Εχω παγκαζιέρα μικρή και ζυγοστάθμιση δεν έκανα
Πάντως έγινε έλεγχος απο μηχανικό μήπως έχει στραβια μπροστινή ρόδα αλλα είναι οκ.
Δεν είναι πάντως φισιολογικό να τρέμει μετά τα 140 ε? η μήπως παίζει ρόλο το ότι δεν έχω μπροστινή γέφυρα?

p@nos
20/06/2010, 06:21
file ama htan stathero tha eixes provlima...

αφου κανει οπως λες καλα ειναι:D

βασικα το ΧΤ, ειναι πραγματικα αθλιο πανω απο τα 120...

makis170
20/06/2010, 06:23
οκ αυτή την άποψη είχα και εγώ αλλα έλεγα μήπως κάνω λάθος .

izzy
20/06/2010, 06:24
Αρχικά κάνεις ζυγοστάθμιση η ακόμα και ακτινολόγηση αν χρειαστεί και ελέγχεις το λάστιχο μην τυχόν απο ακινησία η οτιδήποτε άλλο έχει παραμορφωθεί,έπειτα βάζεις μια γέφυρα στα καλάμια και αντίβαρα στο τιμόνι θα δεις σίγουρα βελτίωση .

sniper
20/06/2010, 06:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από izzy
Αρχικά κάνεις ζυγοστάθμιση η ακόμα και ακτινολόγηση αν χρειαστεί και ελέγχεις το λάστιχο μην τυχόν απο ακινησία η οτιδήποτε άλλο έχει παραμορφωθεί,έπειτα βάζεις μια γέφυρα στα καλάμια και αντίβαρα στο τιμόνι θα δεις σίγουρα βελτίωση .

Ή αλλάζει μηχανάκι για να πηγάινει πάνω απο 130-140

DUKASII
20/06/2010, 06:26
μη κανεις τιποτα..απλα πουλατο.

για να κανεις κ αυτα που θες δηλαδη.

η βγαλε το τιμονι για να μη τρεμει ξερω γω..

13000 χιλιομετρα σε 10 χρονια ρε θηριο???

makis170
20/06/2010, 06:27
Ευχαριστώ για τις υποδείξεις .
Την γέφυρα την ξέρω και απο ότι μαθαίνω έχει να κάνει με την ευστάθεια αλλα τα αντίβαρα δεν τα γνωρίζω και θα ρωτήσω τον μηχανικό.

sniper
20/06/2010, 06:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

1. Είσαι φαιδρός
2. Δεν σου αρέσουν τα γιαμαχα
3. Δεν ειπε οτι το έχει απο τότε... το μηχανάκι είναι του 2000
4. Μήπως να πάρει κανα δουκα να καταλάβει τι σημαίνει μονοκύλινδρο? :lol:

Πάντως με το LC4 το μοταρντ (το ασχημόπαπο) είδα 170 και δεν ειχε τερματίσει... εγω τερμάτισα :lol:

sniper
20/06/2010, 06:30
Ευχαριστώ για τις υποδείξεις .
Την γέφυρα την ξέρω και απο ότι μαθαίνω έχει να κάνει με την ευστάθεια αλλα τα αντίβαρα δεν τα γνωρίζω και θα ρωτήσω τον μηχανικό.

Πότε το πήρες το μηχανάκι;

makis170
20/06/2010, 06:32

Μέ τέτοια κατάσταση και πολλά έκανα.
Απο τότε που το πήρα έκοψα τα ταξίδια.

DUKASII
20/06/2010, 06:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
1. Είσαι φαιδρός
2. Δεν σου αρέσουν τα γιαμαχα
3. Δεν ειπε οτι το έχει απο τότε... το μηχανάκι είναι του 2000
4. Μήπως να πάρει κανα δουκα να καταλάβει τι σημαίνει μονοκύλινδρο? :lol:

Πάντως με το LC4 το μοταρντ (το ασχημόπαπο) είδα 170 και δεν ειχε τερματίσει... εγω τερμάτισα :lol: 1/οχι 2/φυσικα3/ειπε το αγορασε καινουριο..αν το αγορασε περσι.ακομα χειροτερα4/ναι ο δουκας ειναι οτι πρεπει για ταξιδια που ψαχνει..

και τελος για το οτι εισαι γερος φλωρος κλτ τα ξερα μην επαναλαμβανεσαι..σε ξερω κοντα 7 χρονια ..:lol: :bawl: :rotflmao:

makis170
20/06/2010, 06:34
Πότε το πήρες το μηχανάκι;

το 2000 είναι το 5ο που αγοράζω και έκοψα τις βόλτες .
μου την έχει δώσει.

DUKASII
20/06/2010, 06:35
μου την έχει δώσει. μη κανεις τιποτα φιλε απλα πουλατο.
δε το θες αλλο το ρημαδι.

sniper
20/06/2010, 06:39
μη κανεις τιποτα φιλε απλα πουλατο.
δε το θες αλλο το ρημαδι.

+954

AUFGEBRACHT
20/06/2010, 06:43
μου την έχει δώσει.

Δεν κατάλαβα...είναι το 5ο ΧΤ που αγοράζεις μέχρι να πετύχεις ένα που να μην τρέμει μετά τα 120????

Pardalotzatziki
20/06/2010, 08:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Δεν κατάλαβα...είναι το 5ο ΧΤ που αγοράζεις μέχρι να πετύχεις ένα που να μην τρέμει μετά τα 120???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

....trial and error εκανε το ατομο?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Pardalotzatziki
20/06/2010, 08:42
Γεια σε όλους

Φιλε Μακη οπως σου ειπανε και οι αλλοι...αλλαξε το ρε παιδι μου...παρε ενα Versys ξερω γω...

Εχω ΧΤ500Ε/2000 με 58.000 (και δεν λεω οτι ειναι και πολλα)

Ολα αυτα που λες...ειναι οπως τα λες...εχω βαλει γεφυρα και κοπηκε λιγο το τρεμουλο μπροστα στα πολλα χλμ. Αλλα ειτε το μαθαινεις με τον καιρο ειτε το αλλαζεις....

Και τον πιασμενο λαιμο απο τον αερα και τον πιασμενα μαλακα μορια απο τη σελα κλπ κλπ

Πουλα το αφου δεν το αγαπας...ουτε αυτο σε αγαπαει πια υποθετω...με 1300 το χρονο....:D

:wave2:

catmaster
20/06/2010, 10:03
Κάνε ακτινολόγηση και πες στο μηχανικό σου να τσεκάρει τις βίδες που σφίγγουν πλαίσιο - κινητήρα - ψαλίδι - μπροστινό ....

ΜΑΕΘΡΑΤ, Μπιμπίκο .... βαριέμαι να το διαχωρίζω τώρα κάνει ζέστη ... :evil:

sniper
20/06/2010, 10:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Κάνε ακτινολόγηση και πες στο μηχανικό σου να τσεκάρει τις βίδες που σφίγγουν πλαίσιο - κινητήρα - ψαλίδι - μπροστινό ....

ΜΑΕΘΡΑΤ, Μπιμπίκο .... βαριέμαι να το διαχωρίζω τώρα κάνει ζέστη ... :evil:

Κι αφου τα κάνει όλα αυτά, πούλα το μπας και πάρεις τίποτα που πιάνει 140+ χωρίς τρέμουλα....

Ρε Άκη, σε έπιασε η ζεστη ε;

granazi
20/06/2010, 10:18
Μετα το γυρο της πελοπονησου με ΧΤ απλα γυρισα με αυχενικο :wave2:
δεν ειναι για πανω απο 120 δεν ειναι για ευχαριστες μεγαλες βολτες.
καιρος να δεις για κατι αλλο θα ελεγα πια
στην πολη μονο φυσικα ειναι μια χαρα.

makis170
20/06/2010, 13:47
υ

makis170
20/06/2010, 13:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Δεν κατάλαβα...είναι το 5ο ΧΤ που αγοράζεις μέχρι να πετύχεις ένα που να μην τρέμει μετά τα 120????

όχι φίλε η 5η Μηχανή σε όλη μου την ζωή. και όχι το 5ο XT θα τρελαθουμε τώρα μη ρωτάς τέτοια

makis170
20/06/2010, 13:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
Μετα το γυρο της πελοπονησου με ΧΤ απλα γυρισα με αυχενικο :wave2:
δεν ειναι για πανω απο 120 δεν ειναι για ευχαριστες μεγαλες βολτες.
καιρος να δεις για κατι αλλο θα ελεγα πια
στην πολη μονο φυσικα ειναι μια χαρα.

Εντάξει συνάδελφε XTάκια συμφωνούμε απολύτος .
Η το αποδεχόμαστε η το πουλάμε

daz
20/06/2010, 14:10
Τρέμουλο από στραβή μπροστινή ζάντα θα εμφανιζόταν και σε λιγότερα χλμ.
Τρέμουλο στο τιμόνι μπορεί να σου φέρει και ο πίσω τροχός. Είτε από ζάντα, είτε από λάστιχο.
Αν το κάνει από καινούριο και εξακολουθεί αφού άλλαξες λάστιχα τότε ίσως φταίνε οι μαλακ(ί)ες αναρτήσεις, σε συνδυασμό με το ψηλό φτερό.

makis170
20/06/2010, 14:17
Και εγώ έχω την άποψη ότι φταίει το φτερό και πιθανόν οι μπροστινές αναρτίσεις γιαυτό και ρώτισα στην αρχή μήπως και υπάρχει φάρμακο όπως γέφυρες κ.τλ

p@nos
20/06/2010, 14:21
Και εγώ έχω την άποψη ότι φταίει το φτερό και πιθανόν οι μπροστινές αναρτίσεις γιαυτό και ρώτισα στην αρχή μήπως και υπάρχει φάρμακο όπως γέφυρες κ.τλ

το φτερο παιζει μεγαλο ρολο...αν το βγαλεις και κανεις μια βολτα, θα δεις πολυ μεγαλη διαφορα στη μηχανη...

υπαρχουν καποιες λαμες που βελτιωνουν την κατασταση καπως...επειδη ομως ειναι πολυ μαλακο το φτερο, το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να το αλλαξεις με καποιο ακαμπτο απο αλλη μοτο(ή αφτερμαρκετ)

σε συνδιασμο με γεφυρα, θα βελτιωθει παρα πολυ η κατασταση...

αλλα ταχυτητες των 140+ ειναι υπερβολη για το ΧΤ...πας τερμα γκαζι και του πινεις το αιμα...

makis170
20/06/2010, 14:24
Σκέφτομαι τώρα για γέφυρα και κάποιο χαμηλό φτερό να βγάλω και τις φυσούνες αλλα μετά θα είναι κάπως περίργο νομίζω.
Στο τέλος θα τοκάνω σαν καλικάντζαρο και θα το πετάξω μου φένεται!!

p@nos
20/06/2010, 15:16
Σκέφτομαι τώρα για γέφυρα και κάποιο χαμηλό φτερό να βγάλω και τις φυσούνες αλλα μετά θα είναι κάπως περίργο νομίζω.

tiς φισουνες δεν υπαρχει κανενας λογος να τις βγαλεις...

το χαμηλο φτερο θα ειναι λειτουργικο, αλλα ασχημο...

μπορεις να βαλεις καποιο ΣΜ φτερο, τα οποια ειναι πολυ ακαμπτα, και θα βελτιωθει πολυ η κατασταση...βεβαια οπως σου πα, καλυτερα να ψαξεις για καποιο ακαμπτο εντουραδικο φτερο...περνα απο τους χωματινους και ρωτα που θα βρεις καποιο universal για το δικο σου...

αλλα οπως σου ειπαν και οι αλλοι...αμα σκοπευεις για 140, παρε αλλο μηχανακι...το χτ ειναι ταμαμ για πολη, για κανα νησι, αλλα μεχρι εκει...δεν ειναι για ανοιχτους δρομους και χιλιομετρα...και αυτο στο λεω επειδη με το ΧΤ αθηνα πατρα το χα κανει παρα πολλες φορες...

faraway
20/06/2010, 16:05
Φίλε μη παιδεύεσαι ότι και να κάνεις μετά τα 120 όλα θα τρέμουν .

Εγώ στο δικό μου είχα ,

γέφυρα ,
γέφυρα φτερού,
fat bar τιμόνι και καβαλέτα ,
white power μπροστά ,
white power ελατήριο πίσω ,

και το τρέμουλο ήταν εκεί μετά τα 120 , βέβαια με όλα αυτά και κυρίως τις αναρτήσεις βελτιωνόταν εκπληκτικά η ευστάθεια της μοτοσυκλέτας σε περισσότερα χλμ ....αλλά το τρέμουλο και ο κραδασμός ήταν εκεί .

όποτε γύριζα από βόλτα ( μεγάλη) με πόναγαν οι καρποί μου...

αν δε μπορείς να συμβιβαστείς με αυτά που σου προσφέρει , μάλλον ήρθε ο καιρός οι δρόμοι σας να χωρίσουν.:wave2:

daz
20/06/2010, 16:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
Φίλε μη παιδεύεσαι ότι και να κάνεις μετά τα 120 όλα θα τρέμουν .

Εγώ στο δικό μου είχα ,

γέφυρα ,
γέφυρα φτερού,
fat bar τιμόνι και καβαλέτα ,
white power μπροστά ,
white power ελατήριο πίσω ,

και το τρέμουλο ήταν εκεί μετά τα 120 , βέβαια με όλα αυτά και κυρίως τις αναρτήσεις βελτιωνόταν εκπληκτικά η ευστάθεια της μοτοσυκλέτας σε περισσότερα χλμ ....αλλά το τρέμουλο και ο κραδασμός ήταν εκεί .

όποτε γύριζα από βόλτα ( μεγάλη) με πόναγαν οι καρποί μου...

αν δε μπορείς να συμβιβαστείς με αυτά που σου προσφέρει , μάλλον ήρθε ο καιρός οι δρόμοι σας να χωρίσουν.:wave2:

Ρε παιδιά συγγνώμη αλλά τι εννοείτε τρέμουλο? Τους κραδασμούς από τον κινητήρα ή κούνημα του τιμονιού λόγο γεωμετρίας της μηχανής?

faraway
20/06/2010, 16:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Ρε παιδιά συγγνώμη αλλά τι εννοείτε τρέμουλο? Τους κραδασμούς από τον κινητήρα ή κούνημα του τιμονιού λόγο γεωμετρίας της μηχανής?

εγώ και τα δύο στην αρχή είναι από το κινητήρα και όσο ανεβαίνουν τα χλμ αρχίζει και χορεύει σα φίδι λόγο γεωμετρίας , αναρτήσεων ...κτλ

daz
20/06/2010, 16:28
Για τους κραδασμούς από τον κινητήρα υπάρχει πάντως λύση. Λίγο ακριβή αλλά υπάρχει.

http://shop.sw-motech.com/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?action=showdetail&wkid=1277061877319&ls=en&nc=1277062998-2593&rubnum=products.ergonomie.nonshock_endurance-lenker&artnum=LEN.00.156.10001/B&id=45&gesamt_zeilen=Tshowrub--products.ergonomie.nonshock_endurance-lenker&typid=14707500

Υπάρχουν και raisers που είναι ειδικά για μηχανάκια για κραδασμούς από την ίδια εταιρία και σίγουρα είναι φθηνότερα από ολόκληρο τιμόνι. Κατεβάστε τον κατάλογο. Έχει πολλά.

Για το άλλο πρόβλημα, απ' τη στιγμή που οφείλεται στην γεωμετρία, δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά αλλά δεν νομίζω να χρειάζεται κιόλας αφού σε αυτά τα χλμ δεν θέλει να δουλεύει ούτε ο κινητήρας.

jpag
20/06/2010, 16:49
ετσι ειναι τα ΧΤ
πουλα το και παρε κατι αλλο για τη δουλεια που θες
ειχα ΧΤ 2000
ειχα βαλει χαμηλο φτερο γεφυρα κλπ
αλλα ο χαρος με κουνουσε παντα μετα τα 110-120
το δωσα και ησυχασα :beer:

danaos75
20/06/2010, 17:35
τι καθεστε και λετε ρε του ανθρωπου, εεεεεεεεεεεεεε???

λοιπον τι θελουμε
1) Yamaha XT
2) να μην τρεμει μετα τα 110 - 120

ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΧΤ 400 ΑΡΤΕΣΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120 ΟΥΤΕ ΜΕ ΟΥΡΙΟ ΑΝΕΜΟ!!!

:lol: :lol: :lol:

Σοβαρα παντως εμενα η γεφυρα στο φτερο βελτιωσε σημαντικα τους κραδασμους στο τιμονι, και το φτερο οσο το βλεπω δεν κουναει ρουπι, σε χμχμχμ μεγαλες ταχυτητες...:D

XJR_Billy
21/06/2010, 02:49

Φίλε αφού δεν σου κάνει, και γουστάρεις τις ΧΤ, πούλα την και πάρε μια ΧΤ660 ή Τενερέ.
Ούτε τρέμουλα ούτε @@ριές...;) :beer:

DUKASII
21/06/2010, 03:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Φίλε αφού δεν σου κάνει, και γουστάρεις τις ΧΤ, πούλα την και πάρε μια ΧΤ660 ή Τενερέ.
Ούτε τρέμουλα ούτε @@ριές...;) :beer: ΝΑΙ δε βλεπεις ποσο γουσταρει...3 χιλ το χρονο κανει..:rotflmao: :lol: :bawl:

και να το χτ660 λέμε..ειναι οτι πρεπει για ταξιδι..:rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao:

XJR_Billy
21/06/2010, 03:39
ΝΑΙ δε βλεπεις ποσο γουσταρει...3 χιλ το χρονο κανει..:rotflmao: :lol: :bawl:

και να το χτ660 λέμε..ειναι οτι πρεπει για ταξιδι..:rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao:

Ναι, όντως, με 3κ το χρόνο...:D :lol: :lol:

Η 660 πάει άνετα ταξίδια γατούλη.;)
Τουλάχιστον στα χέρια μου...:blush: :p

DUKASII
21/06/2010, 03:40

Τουλάχιστον στα χέρια μου...:blush: :p ναι ρε ταξιδιωτη οκ..:uplate:

XJR_Billy
21/06/2010, 03:48
ναι ρε ταξιδιωτη οκ..:uplate:

43500χλμ σε δύο χρόνια, βγάζοντας και 4 μήνες που είχα χτυπήσει, δεν γίνονται μέσα στην πόλη...:winka:
Φιλάκια σύντροφε:wave2: :beer:

reinmeister
21/06/2010, 03:51
καντο μοταρντ...

DUKASII
21/06/2010, 04:08
43500χλμ σε δύο χρόνια, βγάζοντας και 4 μήνες που είχα χτυπήσει, δεν γίνονται μέσα στην πόλη...:winka:
Φιλάκια σύντροφε:wave2: :beer: οκ λεμε μαρκοπολο..

Anty12
21/06/2010, 04:15
ΝΑΙ δε βλεπεις ποσο γουσταρει...3 χιλ το χρονο κανει..:rotflmao: :lol: :bawl:

Όποιος φοβάται ...πάει και κοιμάται....

DUKASII
21/06/2010, 04:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Όποιος φοβάται ...πάει και κοιμάται.... και οποιος βαριεται?

Pardalotzatziki
21/06/2010, 04:25
και οποιος βαριεται?

...ψαχνει δικαιολογιες...

Anty12
21/06/2010, 04:32
και οποιος βαριεται?

Έλα να σε φτιάξω και λίγο.......είμαι προδότης το ξέρω.......

201966

DUKASII
21/06/2010, 04:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
...ψαχνει δικαιολογιες... Ναι ρε..
ετσι ειναι..μοτο για ταξιδι το χτ.

παμε παρακατω τωρα?

Pardalotzatziki
21/06/2010, 05:10
Ναι ρε..
ετσι ειναι..μοτο για ταξιδι το χτ.

παμε παρακατω τωρα?

Αυτο ειπα και γω.....ας το πουλησει να τελειωσει η ιστορια...

:D

sapila racing
21/06/2010, 05:16
Έλα να σε φτιάξω και λίγο.......είμαι προδότης το ξέρω.......

Ωραία Vespa. :smokin:

Anty12
21/06/2010, 05:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ωραία Vespa. :smokin:

Ποια απ' όλες .....:confused: :smokin: :lol:

sapila racing
21/06/2010, 05:47
Ποια απ' όλες .....:confused: :smokin: :lol:

Ti κακός που είσαι! :lol: :rotflmao:

zeke
25/06/2010, 10:52
Αρχικά θα σου πώ ότι και εγώ αντιμετώπισα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.Εβγενα αττική οδό και όταν έγραφα 120-130 το μηχανάκι έτρεμε σαν τρελό.Το μαμά φτερό κουνάει υπερβολικά πολύ και για αυτό στην συνέχεια τσέκαρα ζάντα-λάστιχο-(αλλαγή μπροστινού φτερού) και είδα μια μικρή βελτίωση,στην συνέχεια το έδωσα στον μηχανικό μου και μου είπε πως θα τσεκάρει τα μπροστινά γιατί κατα 99% αυτά φταίνε.Όταν το πήρα το μηχανάκι ήταν τελείως διαφορετικό το κοντέρ μου έγραφε μέχρι 180 (λόγο και sm ζάντας έτσι) αλλά και πάλι ούτε κούναγε έτσι όπως κούναγε εξαρχής.

ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ,στην κυριολεξία όμως.και άσε τους "ΚΤΜ-ΚΗΔΕΣ" να λένε και να σκέφτονται τα δικά τους προβλήματα:lol:. :beer:

sniper
25/06/2010, 11:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από zeke
........Όταν το πήρα το μηχανάκι ήταν τελείως διαφορετικό το κοντέρ μου έγραφε μέχρι 180 (λόγο και sm ζάντας έτσι) ......

To στήνεις υποθέτω με τα Βεστρώμ, έτσι;

Pardalotzatziki
25/06/2010, 11:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από zeke
Αρχικά θα σου πώ ότι και εγώ αντιμετώπισα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.Εβγενα αττική οδό και όταν έγραφα 120-130 το μηχανάκι έτρεμε σαν τρελό.Το μαμά φτερό κουνάει υπερβολικά πολύ και για αυτό στην συνέχεια τσέκαρα ζάντα-λάστιχο-(αλλαγή μπροστινού φτερού) και είδα μια μικρή βελτίωση,στην συνέχεια το έδωσα στον μηχανικό μου και μου είπε πως θα τσεκάρει τα μπροστινά γιατί κατα 99% αυτά φταίνε.Όταν το πήρα το μηχανάκι ήταν τελείως διαφορετικό το κοντέρ μου έγραφε μέχρι 180 (λόγο και sm ζάντας έτσι) αλλά και πάλι ούτε κούναγε έτσι όπως κούναγε εξαρχής.

ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ,στην κυριολεξία όμως.και άσε τους "ΚΤΜ-ΚΗΔΕΣ" να λένε και να σκέφτονται τα δικά τους προβλήματα:lol:. :beer:

180 εννοεις λογω λαθους του κοντερ...ελπιζω.....

zeke
25/06/2010, 12:57
To στήνεις υποθέτω με τα Βεστρώμ, έτσι;

Χαχαχα, αν είχα το χτακι που είχα με μεγαλη άνεση θα την έβαζα διπλα στο vstrom αλλά τί να πει και η σουζουκι,σήμερα πηγένωντας δουλειά βλέπω έναν τυπά με ένα vstrom στην άκρη του δρόμου και πίσω ντουμάνια απο μαύρο καπνό,θα πήγε για πιστόνι ο τύπος.Δεν στο λέω επειδη μου είπες για αυτο το μότο αλλά απλά να δείς που υπάρχουν και αυτοί που λάδια δεν ξέρουν τί σημαίνει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από

180 εννοεις λογω λαθους του κοντερ...ελπιζω.....

Δες τι λέει το μήνυμα μου απάνω (λόγο SM ζάντας) !

ωστόσο κανένας κτμάκιας δεν πεταχτηκε...:beer:

SpineshankD
25/06/2010, 13:36

Τουλάχιστον στα χέρια μου...:blush: :p

dont worry Billy δεν εισαι μονος,το χτχ-ακι εχει κανει ταξιδια που καποιοι κατεμομπεβεδακηδες θα ριχνανε αγκυρα και βουρ επιστροφη...

φιλε μακη αν δεν το εχεις χαμπαριασει ΟΛΑ τα ΧΤ ειναι ετσι,μπορει το δικο μου να ειναι λιγο καλυτερο απο το 600 αλλα δεν παυει να "τρεμει" το τιμονι μετα τα 110-120.αμα το γουσταρεις θα το υποστεις και θα το κρατησεις.αμα δεν το γουσταρεις θα του βαλεις γιοφυρια,φτερα,θα το κανεις μοταρντ και στο τελος θα το δωσεις και θα παρεις vstrom.

παρτο σαν το χτ να ειναι η γυναικα σου που ειναι αθλητρια του στιβου,οταν της πιανεις το μπουτι ειναι σαν να πιανεις το μαρμαρο απ'το πλατυσκαλο του σπιτιου σου,αλλα μπορει να δουλευες στον μπαρμπα σου που ειναι μαρμαρας στο 3ο νεκροταφειο και να εχεις συνηθισει και να γουσταρεις...

...οκ δεν ηταν και πολυ πετυχημενο το παραδειγμα:lol: :lol:

devil's animal
25/06/2010, 13:58
Γεια σε όλους

να αλλαξεις μηχανη για να πηγαινεις ταξιδια και να ΜΗΝ παρεις ξανα μονοκυλινδρο.
:wave2:

mourgakos
09/07/2010, 05:37
εγω τοχω κρατησει για παπι,και κοντινες βολτες και φορτωματα
παρε ενα αλλο,να κανεις αυτα που γουσταρεις.

makis170
27/07/2010, 14:47
Λοιπόν ολα οκ για να κλήσει το θέμα θα σας πώ τι έκανα .
Πούλησα το XT-600 κια πήρα ένα ZZR1100 .
Τώρα λοιπόν έφειγε το τρέμουλο τα κουνίματα οι αστάθειες και τα υπόλοιπα.

204968

faraway
27/07/2010, 15:23

μπράβο ,

τη καλύτερη και οικονόμικότερη λύση εφάρμοσες ....:lol: :lol:

makis170
27/07/2010, 15:29
Ευχαριστώ φίλε μου .
Εδωσα το χτ και με τα ίδια λεφτά πήρα το zzr.
Τώρα πάω βόλτα και το απολαμβάνω .
Αν εννοείς το κάυσιμο σου λέω ότι δεν πάω για όργομα για βόλτα πάω και το ήξερα απο πρίν.

faraway
27/07/2010, 15:31
Ευχαριστώ φίλε μου .
Εδωσα το χτ και με τα ίδια λεφτά πήρα το zzr.
Τώρα πάω βόλτα και το απολαμβάνω .
Αν εννοείς το κάυσιμο σου λέω ότι δεν πάω για όργομα για βόλτα πάω και το ήξερα απο πρίν.

όχι ρε πλάκα σου κάνω ,

εξάλλου και γω το έδωσα ( το xt μου πριν 4 μήνες ) και πήρα το caponord ,

έτσι έλυσα και γω το πρόβλημα μου με το τρέμουλο :lol: :lol:

βέβαια μου στοίχησε λίγο παραπάνω μια ςκαι έδωσα και χρήμα αλλά χαλάλι του !!!:beer:

makis170
27/07/2010, 15:36
Μεγιά το εργαλείο και καλές βόλτες.
Το ζητούμενο είναι να απολαμβάνεις τη μηχανή που αγόρασες όλα τα άλλα περισσέβουν.

Pardalotzatziki
27/07/2010, 17:14

Με τις υγειες σου....

Ειδες που το ΧΤ δεν εχει προβλημα αν παρεις ZZR???? Στα 'λεγα εγω....

Καλοταξιδο...:wave2: :wave2: :wave2:

makis170
28/07/2010, 14:41
Ευχαριστώ Pardalotzatziki.
Προς το παρόν απολαμβάνω βόλτες .