PDA

View Full Version : Fix it (Ξέρει κανείς)

vaska
21/06/2010, 05:41
Πρόσφατα είδα διαφήμιση σε telemarkteting για ένα προϊόν που "σβήνει" τις γρατζουνιές στο χρώμα ονόματι "fix it". Ο τρόπος που δουλεύει μου ακούγεται πραγματοποιήσιμος και θέλω να μάθω αν κάποιος έχει αγοράσει αυτό το προϊόν και αν τελικά κάνει αυτό που υπόσχεται. Για να βοηθήσω, η τιμή του είναι 29,90 και μοιάζει με μαρκαδοράκι.
:confused:

KaTaNaS
21/06/2010, 05:43
στα βιντεακια του τρευλερ παντως εχουν βαλει εναν μαρκαδωρο που αφηνει ασπρη γραμμη και εχουν γυρισει τα video αναποδα... μην ξεγελιεσαι

SVX
21/06/2010, 05:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Πρόσφατα είδα διαφήμιση σε telemarkteting για ένα προϊόν που "σβήνει" τις γρατζουνιές στο χρώμα ονόματι "fix it". Ο τρόπος που δουλεύει μου ακούγεται πραγματοποιήσιμος και θέλω να μάθω αν κάποιος έχει αγοράσει αυτό το προϊόν και αν τελικά κάνει αυτό που υπόσχεται. Για να βοηθήσω, η τιμή του είναι 29,90 και μοιάζει με μαρκαδοράκι.

τα περισοτερα τετοιου τυπου προιοντα ειναι μονο για ζημιες του στυλ.... χρωμα επανω στο δικο σου χρωμα .... δηλαδη αν εχεις γρατσουνιες η χτυπηματα η σκασιματα δεν κανει τιποτα

στο Ebay πουλιουνται "διορθωτικα" μπουκαλακια μερικων ml με τους κωδικους της καθε εταιρειας αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος αν θα φαινεται μπαλωμμενο

Ψαξε και το Magic sticker 27 ευρω :wave2:

Εχετλαίος
21/06/2010, 05:50
Ότι και να βάλεις πάνω σε μια τσαφουνιά, το σίγουρο είναι ότι θα βγάλει μια πατωσιά χρώμα και μετά θα ψιλοπασαλείψει το χρώμα τριγύρω (ίσως και στοκάροντας λιγάκι την επιφάνεια) να μη φαίνεται η χαρακιά.
Αν η χαρακιά είναι βαθιά δεν υπάρχουν μαγικά προιόντα...μονάχα το μαγικό χέρι του βαφέα.

vaska
21/06/2010, 05:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
στα βιντεακια του τρευλερ παντως εχουν βαλει εναν μαρκαδωρο που αφηνει ασπρη γραμμη και εχουν γυρισει τα video αναποδα... μην ξεγελιεσαι

Επεξεργάστηκες το video και το είδες αυτό? Κι εμένα μου έκανε εντύπωση η ευκολία με την οποία σβήνει ακόμα και τις βαθιές γρατζουνιές αλλά αυτό που λές δεν στάκει από μια πρώτη εκτίμηση γιατί αν γυρνούσαν το video ανάποδα θα ήταν ανάποδη και η κίνηση του μαρκαδόρου. Τες πα λέει ότι έχει ένα υπερδιάφανο υλικό (έτσι μπορεί και δανείζεται το χρώμα από γειτονικές πλευρές της γρατζουνιάς), αφήνει υλικό μέσα στη γρατζουνιά το οποίο λέει δεν φεύγει με το πλύσιμο. Επειδή είμαι δύσπιστος γενικά στις τηλεμαλακίες αλλά έτυχε και το είδα (πάνω από 6 φορές σε διάστημα μικρότερο των 15 λεπτών), γι' αυτό ρωτάω.

Cpt. Haddock
21/06/2010, 05:54
:wave2:

201972

vaska
21/06/2010, 05:56
Έχω μία γρατζουνιά στο ντεπόζιτο της BMW μήκους 3 cm την οποία την έκανα μαλακοδώς μόνος μου με την πόρπη της ζώνης μου, στην προσπάθειά μου ν' ανέβω πάνω στη μηχανή σε μιά ομολογουμένως δύσκολη ανηφόρα (ήμουν και σε λάθος θέση) και ρε πστ μου το μάτι μου πάει συνέχεια εκεί και μ' ενοχλεί. Μέχρι και bagster έβαλα αλλά τελικά το μυαλό μου είναι κολλημένο.

vaska
21/06/2010, 05:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:wave2:

:confused: :confused: :confused:
Τελικά ή γέρασα υπερβολικά ή είσαι έτη φωτός μπροστά μου και δεν σε ΠΙΑΝΩ λέμεεεε.

Cpt. Haddock
21/06/2010, 05:58
:confused: :confused: :confused:
Τελικά ή γέρασα υπερβολικά ή είσαι έτη φωτός μπροστά μου και δεν σε ΠΙΑΝΩ λέμεεεε.

Φίδια λεμεεεεεεεεε :lol:

KaTaNaS
21/06/2010, 06:00
Επεξεργάστηκες το video και το είδες αυτό?

ΧΑΧΧΑΧΑ σιγα μην φαω το χρονο μου... (και που απανταω εδω πολυ ειναι - για ενα τετοιο προϊον)

απλα παρατηρησα πως σε ολα τα βιντεακια η κινηση του χεριου που κανουν (δεξιοχειρες) ειναι απο τα δεξια στα αριστερα ενω ξερουμε πως το χερι ειναι πιο σταθερο οταν κινειται με τη φορά της γραφής (απο αριστερα προς στα δεξια)

Manalishi
21/06/2010, 06:04
Κατανα, αυτό ακριβώς εχω παρατηρησει και εγώ, οτι η κίνηση είναι αφύσικη!!!

danaos75
21/06/2010, 06:05
+100000 στους αποπανου μου

την ιδια εντυπωση εχω και εγω

vaska
21/06/2010, 06:06
ΟΚ με πείσατε και δεν αγοράζω, θα μετατρέψω τα 30 ευρωπαϊκά σε σουβλάκια που σίγουρα θα πιάσουν τόπο.

@ πακετάνιο

Δεν την ήξερα την έκφραση "φίδια", αλλά τώρα έμαθα.

:beer:

Bowleno
21/06/2010, 06:25
Δεν την ήξερα την έκφραση "φίδια", αλλά τώρα έμαθα.

:beer: [/B][/QUOTE]

εγώ που δεν την ξέρω, (:blush: ) έχει κανείς την καλοσύνη να με πεΙ;

binzis
21/06/2010, 06:25
Το έχω δοκιμάσει...κανένα θετικό αποτέλεσμα:yuck:

Cpt. Haddock
21/06/2010, 06:32
απλα παρατηρησα πως σε ολα τα βιντεακια η κινηση του χεριου που κανουν (δεξιοχειρες) ειναι απο τα δεξια στα αριστερα ενω ξερουμε πως το χερι ειναι πιο σταθερο οταν κινειται με τη φορά της γραφής (απο αριστερα προς στα δεξια)

Elementary dear Watson... :smokin: :lol: :beer:

ego_o_idios
21/06/2010, 10:26

kitakse apo kinimatografika kolpa kseroume pola
prepi na to dis san to soutien
ekso apo tin mplouza vlepis dio vizous stitous mexri ton 8eo ke me to pou vgalis to soutien me enisxisi igrompeton ftanoun i perifani vizoi mexri ta gonata

ektos ke an mpori na isxiristi kapios oti 8a kanis mia gratsounia mexri to soufaser ke me ena magiko markadoro 8a gemisi to keno tis gratzounias ke 8a vafti ke sto xroma tou amaksiou

an exis mia perla re pedi mou i ena metaliko i ena xameleonta 8a sto vgali akrivos to idio

diladi i ginekes den xriazonte soutien...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DimChios
21/06/2010, 10:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Φίδια λεμεεεεεεεεε :lol:

πες του "φυκια για μεταξωτες κορδελες" του ανθρωπου ρε να καταλαβει!

vaska
21/06/2010, 11:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
kitakse apo kinimatografika kolpa kseroume pola
prepi na to dis san to soutien
ekso apo tin mplouza vlepis dio vizous stitous mexri ton 8eo ke me to pou vgalis to soutien me enisxisi igrompeton ftanoun i perifani vizoi mexri ta gonata

ektos ke an mpori na isxiristi kapios oti 8a kanis mia gratsounia mexri to soufaser ke me ena magiko markadoro 8a gemisi to keno tis gratzounias ke 8a vafti ke sto xroma tou amaksiou

an exis mia perla re pedi mou i ena metaliko i ena xameleonta 8a sto vgali akrivos to idio

diladi i ginekes den xriazonte soutien...

δλδ να προτιμήσω να πάρω τα σουτιέν της άλλης διαφήμισης και όχι τον μαρκαδόρο μου λες. ΟΚ έτσι θα κάνω...
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:

dmf
21/06/2010, 12:12
υπηρχε ενα βιντεο στο yt που ενας ανεξαρτητος τυπος το τεσταρε. Τα αποτελεσματα ηταν τα εξης.
Αν η γρατζουνια ειναι μονο στο βερνικι το φτιαχνει. Αν ομως εχει βγαλει το χρωμα, τοτε δεν κανει τπτ.

dmf
21/06/2010, 12:16
ελα το βρηκα.

http://www.youtube.com/watch?v=dVBgDk4Opig&feature=related

nihristo
21/06/2010, 12:17
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=26037&perpage=15&pagenumber=1

για διάβασε μήπως βοηθηθείς

georgis4
21/06/2010, 12:33
ΧΑΧΧΑΧΑ σιγα μην φαω το χρονο μου... (και που απανταω εδω πολυ ειναι - για ενα τετοιο προϊον)

Ακριβως ετσι.....
:D

vaska
22/06/2010, 02:17
Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας και τις απαντήσεις σας.

:beer:

cityfly
22/06/2010, 12:36
δλδ να προτιμήσω να πάρω τα σουτιέν της άλλης διαφήμισης και όχι τον μαρκαδόρο μου λες. ΟΚ έτσι θα κάνω...
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:

να πάρεις ένα wonderbra να καλύψεις το ντεπόζιτο

κάνει θαύματα