PDA

View Full Version : F650 dakar vs 640 Adv vs ???

p@nos
21/06/2010, 10:13
λοιπον αγαπητοι συμφορουμητες...

σκεφτομαι για καποιο μονοκυλινδρο, για καθημερινη χρηση αντι παπιου...

χρηματα γυρω στα ?2.000, αντε και κατι ψιλα ακομα(ψιλα ομως)

σε αυτα τα λεφτα, βρισκω F650 dakar, και ΚΤΜ adventure...με χιλιομετρακια γυρω στα 40κ, και εμφανησιακη κατασταση οχι βιτρινας, αλλα σε αυτο το budget δε μπορεις να τα εχεις ολα...η αληθεια ειναι πως δεν παει και καπου αλλου το μυαλο μου...και το ΧΤ600 καλο ειναι αλλα οχι τοσο πολυχρηστικο οσο αυτα που αναφερω...

οπως ειπα, η χρηση θα ειναι καθημερινη χρηση παπιου, πολης, και θα κανουμε και την πλακα μας σε κανα χωμα τα ΣΚ...

μπορειτε να πειτε πως ειναι η καθημερινοτητα σε αυτες τις συνθηκες με αυτες τις μοτο?
αν καποιοι τα εχετε, τι ελατωματα βρισκετε στην καθημερινοτητα με τη μοτο σας?

κατι πολυ βασικο...τι καταναλωση εχουν εντος πολης με οχι και πολυ ηρεμη οδηγηση...

τωρα για να πω τη μαυρη αληθεια μου, θα προτιμουσα κατι σε 250αρι, αλλα οτι υπαρχει σε αυτα τα κυβικα, ειναι παμπαλαιο, και αυτοι που τα δινουν ειναι παλαβοι στα λεφτα που ζητανε(πχ ΧR250 15ετιας με 2000? αν ειναι δυνατον...)

KaTaNaS
21/06/2010, 10:16
παρε ντακαρ ! :wave2:

miscelano
21/06/2010, 10:19
γιατι δεν κοιτας και κανενα ttr???

p@nos
21/06/2010, 10:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
γιατι δεν κοιτας και κανενα ttr???

ο λογος ειναι πως εινια πολυ παλια, πολυ σκισμενα, και ειχαν θεμα με τα ηλεκτρικα τους...

miscelano
21/06/2010, 10:38
εγω παντως δεν θα επερνα κανενα απο τα 2 που ανεφερες....το ντακαρ ακουγεται σαν πληντηριο ρουχων και το κτμ ειναι μεν μαχημο αλλα κατ εμε ειναι πανασχημο...:wave2: :wave2:

stokos
21/06/2010, 10:40
Το Dakar ή αν βρεις Dominator 650 ή DR 650SE (από '96 και μετά) ή Transalp 600 ή ... Africa 650.
Αν δεν έχεις σκοπό ταξίδια, πάρε μονοκύλιδρο. Εγώ θα έπαιρνα το DR.

LOUKILOUK
21/06/2010, 10:44
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
εγω παντως δεν θα επερνα κανενα απο τα 2 που ανεφερες....το ντακαρ ακουγεται σαν πληντηριο ρουχων και το κτμ ειναι μεν μαχημο αλλα κατ εμε ειναι πανασχημο...:wave2: :wave2: [/
QUOTE]

...όχι και πανάσχημο...λίγο ιδιαίτερο ίσως...

202030

LOUKILOUK
21/06/2010, 10:45
...

202031

miscelano
21/06/2010, 10:45
ε δεν τα ανεφερα κι εγω αυτα γιατι ειναι 2κιλινδρα...το dr ομως ειναι οτως καλη περιπτωση...

miscelano
21/06/2010, 10:46
λουκι λουκ σορρυ ρε φιλε ξερω οτι του τρεφεις τρελη αγαπη...αλλα αυτα τα φωτα του δεν μπορω να τα συνηθησω με τπτ :beer: :beer: :beer: :wave2: :wave2: :wave2:

p@nos
21/06/2010, 10:46
συνεχιστε να γραφετε:D

το βραδυ θα σας πω κι αλλα:a01:

LOUKILOUK
21/06/2010, 11:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
λουκι λουκ σορρυ ρε φιλε ξερω οτι του τρεφεις τρελη αγαπη...αλλα αυτα τα φωτα του δεν μπορω να τα συνηθησω με τπτ :beer: :beer: :beer: :wave2: :wave2: :wave2:

περί ορέξεος... τα γνωστά... αν άρεσαν σε όλους τα ίδια θα ήταν πολύ βαρετά...:winka: :beer: :beer: :wave2:

ωραίο οπίσθιο....

LOUKILOUK
21/06/2010, 11:16
...

202043

miscelano
21/06/2010, 12:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
περί ορέξεος... τα γνωστά... αν άρεσαν σε όλους τα ίδια θα ήταν πολύ βαρετά...:winka: :beer: :beer: :wave2:

ωραίο οπίσθιο....

νταξ δεν ειναι και σαν της αφρικα...:beer: :beer: :beer:

imitrelos
21/06/2010, 12:50
Κοίταξε και γία κανένα pegaso :D

Τά προβλήματα του F650 στά ηλεκτρικά είναι παιδικά (ανορθωτής σε λάθος θέση :yuck: )

αξιόπιστα είναι και ειδικά για πόλη μία χαρά........:smokin:

Το KTM θέμα γουστου η όψη (έμένα μου αρέσει :D ) αλλά απο γκάζι.....:evil: κάμποσο :smokin:

p@nos
21/06/2010, 15:27
λοιπον ευχαριστω για τις απαντησεις σας ολους σας
:beer: :beer: :beer:

τωρα θα τα παρω ενα ενα...

dominator αποριπτεται λογω εμφανισης, ασθενικης συμπεριφορας, και επειδη ειανι χοντα(σαρακακης)
το dr, με εξαιρεση το οτι δεν ειναι σαρακακης, αποριπτεται για τον ιδιο λογο...

εμφανισιακα και τα δυο ειναι χαλια για τα γουστα μου...αν ηταν να επερνα κατι σε αυτο το επιπεδο, θα επερνα σιγουρα ΧΤ600, που το ξερω απ'εξω, υπαρχουν απειρα μεταχειρισμενα, και υπαρχουν και παρα πολλα ανταλλακτικα...οι μοτο ειναι της ιδιας κατηγοριας σε επιδοσεις, και το ΧΤ ειναι πολυ πιο ομορφο...

αφρικα και τρανς, αποριπτονται λογω σαρακακη, αλλα και λογω ογκου/βαρους(ειπαμε χρηση παπιου)

τον πηγασο δεν τον ειχα σκεφτει, ειναι μια πολυ καλη εναλλακτικη να πω την αληθεια, αλλα δε ξερω τι γινεται απο ανταλλακτικα, καθως και απο αξιοπιστια...περιμενω να μου πειτε:D υπαρχουν και πολλοι στο budget poy thelw(οι κατοχοι να πειτε ποσο καιει)

και παμε τωρα σε αυτα που μου εχουν γυαλισει το ματι...

στο bmw πρωτα...
το ντακαρ, ειναι ομορφο, και γενικοτερα μάρεσει που ειναι κατσικακι, εχει σελα ανετη και φορτωνεται...απο αξιοπιστια δεν εχει ακουστει κατι ασχημο...απο επιδοσεις ειανι απο τα καλυτερα μονοκυλινδρα, βγαινει σε δρομο, παει και χωμα...
στα αρνητικα, ειναι BMW:lol: , με οτι αυτο συνεπαγεται, μιας και δε γουσταρω το προφιλ που εχει η εταιρια...τιμες ανταλλακτικων δε ξερω τι γινεται, αλλα εχω ακουσει ασχημα πραγματα για τις τιμες...και ολο και καποτε θα χρειαστει κατι...και δε θελω να με γδυσει η αντιπροσωπια...

παμε στο κατεμ τωρααααα:D
αυτο το μηχανακι, μ΄αρεσει παρα πολυ...ειναι κατσικι και οχι κατσικακι και γι'αυτο μ'αρεσει ακομα περισσοτερο...ψηλο και αρχοντικο...
μοτερ δυνατο(στα ιδια με το μπεμβε, ισως και λιγοτερο, αλλα πιο σπιρτοζικο)
εμφανησιακα μ'αρεσει πολυ, οι δυνατοτητες του επισης...δεν το εχω οδηγησει αλλα εχω οδηγησει απλο lc4...
στα αρνητικα του...Ειναι ΚΤΜ:rotflmao: , δηλαδη ειναι πιθανο να ειναι σκισμενο ασχημα...εχει αυτο το θεμα με την κεφαλη(βεβαια τα χλμ ειναι πολλα οποτε ισως αν ηταν να την ειχε βγαλει τη ζημια)...αυτος ειναι ο μονος αποτρεπτικος παραγοντας...

γενικα, η καρδια λεει ΚΤΜ, η λογικη BMW...τωρα μπηκε και ο πηγασος στην εξισωση, που δεν εχω ιδεα τι γινεται με αυτο το μηχανακι...ειανι ωραιο ωστοσο, και στο στυλ του BMW...

περιμενω τις αποψεις σας για τον πηγασο, και να πειτε κατι που πιθανως δεν εχω σκεφτει
:beer:

KaTaNaS
21/06/2010, 15:31
ο ροταξ παντως ειναι ασπαστος... απο τους λιγους μονοκυλινδρους που ταξιδευει με 150 σταθερα

p@nos
21/06/2010, 15:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ο ροταξ παντως ειναι ασπαστος... απο τους λιγους μονοκυλινδρους που ταξιδευει με 150 σταθερα

ο πηγασος ροταξ ειναι αν θυμαμαι καλα?

πως το χα ξεχασει εντελως αυτο το μηχανακι:eek: :look:

KaTaNaS
21/06/2010, 15:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ο πηγασος ροταξ ειναι αν θυμαμαι καλα?

πως το χα ξεχασει εντελως αυτο το μηχανακι:eek: :look:

μιλαω για την μπεμπα, για τον πηγασο δε ξερω τιποτα, δε μου αρεσει αλλωστε καθολου εμφανησιακα, και μου φαινεται πως φοραει και 19αρι εμπρος :yuck:

imitrelos
21/06/2010, 15:56
θα pσου πω εγώ για το pegaso μιάς και το έχω για τέτια χρήση

κατανάλωση 6-6.5 lt τα100χλμ

ο κινητήρας άσπαστος κλασικός rotax :smokin: (και το bmw τόν ίδιο φοράει )

ααα το bmw φτιαχνωταν στο εργοστάσιο τής aprilia

:eek:

το κτμ αλητεία λές και βγήκε απο τήν έρημο πίο κατσικι αλλά απολαυστικό

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

XJR_Billy
21/06/2010, 16:53
+660 στην Adventure.:cool:

LOUKILOUK
22/06/2010, 05:53
Πήγασο δεν είχα αλλά όταν την έψαχνα και εγώ την δουλειά, αυτό που διαπίστωσα ήταν ότι περα από τα καλά λόγια για τον κινητήρα, τα υπόλοιπα περιφεριακά υστερούσαν και κυρίως οι αναρτήσεις - σώβρακο... τσέκαρέ το... :wave2:

υ.γ.1 miscelano σαν την Άφρικα τίποτα...
υ.γ.2 Billy πήγα το 990 για λαδάκια και τώρα κυκλοφορώ με το "δικό σου" 660... εντυπώσεις αργότερα...:winka:

SVX
22/06/2010, 05:58

...όχι και πανάσχημο...λίγο ιδιαίτερο ίσως...

:rolleyes:

:bigcry: :a018: :lol: :bigcry: :lol: :cry: :bigcry: :a018: :bigcry:

202095

XJR_Billy
22/06/2010, 06:22

υ.γ.2 Billy πήγα το 990 για λαδάκια και τώρα κυκλοφορώ με το "δικό σου" 660... εντυπώσεις αργότερα...:winka:

:a013: :wave2:

edit: Δείξε λίγο επιείκεια, γιατί συνηθισμένος στην 990 η Γιαπωνεζούλα μου θα σου φανεί... λίγο... εχμμμ..:D :lol: :beer: :beer:

LOUKILOUK
22/06/2010, 08:28
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
[B]:rolleyes:

Αφού καταλαβαίνεις ότι είμαι άνθρωπος που τον ενδιαφέρουν τα εσωτερικά χαρίσματα πάνω από όλα... άσε που αυτό το περίεργο μουτράκι εμένα με έφτιαχνε... ξέρω ξέρω... θα με πεις bizzar αλλά...αυτός είμαι... :winka: :rotflmao:

Βασίλη ξέρω τι να περιμένω και ξέρω και τι θέλω να δω σε ένα μηχανάκι σαν το ΧΤ... το γκάζι του μοιάζει λίγο, αλλά μαζεύει χλμ και στρίβει, φρενάρει ικανοποιητικά στο λίγο που το οδήγησα. Το σημαντικότερο είναι ότι μοιάζει ιδιαίτερα φιλικό προς τον αναβάτη... είχα ξεσυνηθίσει να τρώω αέρα στο στήθος... :p

XJR_Billy
22/06/2010, 08:53
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
[B]
Βασίλη ξέρω τι να περιμένω και ξέρω και τι θέλω να δω σε ένα μηχανάκι σαν το ΧΤ... το γκάζι του μοιάζει λίγο, αλλά μαζεύει χλμ και στρίβει, φρενάρει ικανοποιητικά στο λίγο που το οδήγησα. Το σημαντικότερο είναι ότι μοιάζει ιδιαίτερα φιλικό προς τον αναβάτη... είχα ξεσυνηθίσει να τρώω αέρα στο στήθος... :p

:sun: :cool: :beer: :beer: :wave2:

Sapadak
22/06/2010, 08:57
Βρισκεις ντακαρ με 2000 ευρω?

Και ο πηγασος και το φριγουιντ και το μπεεμβε φορανε ροταξ

p@nos
22/06/2010, 09:12
nai, exw βρει στα 2000 ντακαρ....αλλα...ειναι το θεμα bmw στη μεση...και η λιγο περιεργη αντιπροσωπια της...

XJR_Billy
22/06/2010, 09:13
nai, exw βρει στα 2000 ντακαρ....αλλα...ειναι το θεμα bmw στη μεση...και η λιγο περιεργη αντιπροσωπια της...

:look:
Γιατί μου φαίνεται μια χαρά, μάλλον δυό χαρές τιμή για το Ντακάρ?

p@nos
22/06/2010, 09:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
:look:
Γιατί μου φαίνεται μια χαρά, μάλλον δυό χαρές τιμή για το Ντακάρ?

einai 2000 μοντελο κιολας με 40,000χλμ :lol:

XJR_Billy
22/06/2010, 09:24
einai 2000 μοντελο κιολας με 40,000χλμ :lol:

Αν είναι και σε καλή κατάσταση κιόλας, χτύπα τη ασυζητητί φίλε !!;)

Λευκάδιος
22/06/2010, 10:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Βρισκεις ντακαρ με 2000 ευρω?

Και ο πηγασος και το φριγουιντ και το μπεεμβε φορανε ροταξ το freewind εχει αερελαιοψυκτο μοτερ suzuki παρομοιο με του dr650 :wave2: