Σύνδεση

View Full Version : εκθεση μαθητριας Γ' γυμνασιου

giannis21
21/06/2010, 17:27
απο γειτονικο φορουμ το βρηκα.(tdm)

http://www.youtube.com/watch?v=VcI75KB0_Wk

δεν ξερω αν εχει ανεβει εδω.αν ειναι σβηστε το ποστ.

Albatros
21/06/2010, 17:41
η αλήθεια να λέγεται...
:sad:

pakosgemistos
21/06/2010, 18:02
απο μικρό και απο....μαθαίνεται η αλήθεια.
τελείες έβαλα γιατι σιγουρα χαζο ή τρελο δεν ειναι το κορίτσι!

εμεις οι ενήλικες τιί κάνουμε!?

devil's animal
21/06/2010, 18:05
γΑματα...:sad:

koulis19
21/06/2010, 18:07
Καλα το κοριτσακι πως θυμοταν ακριβως τι ειχε γραψει?Το λεω αυτο γιατι ηταν σε εξετασεις

Μπας και μας δουλευει ο Λακης?

700_Thespieis
21/06/2010, 18:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Καλα το κοριτσακι πως θυμοταν ακριβως τι ειχε γραψει?Το λεω αυτο γιατι ηταν σε εξετασεις

:rolleyes:

Λεει στην αρχη οτι την εστειλε η φιλολογος της.

ermiss
21/06/2010, 18:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19

Πρώτη φράση
"μια φιλόλογος από ένα γυμνάσιο της Καλαμάτας μου έστειλε..."

keepdreaming
21/06/2010, 19:03
Ευγε στην κοπελα!

menelaos46
21/06/2010, 19:53
Ασχετως με το ολο θεμα θελω απλως να συμφωνησω με την κοπελα και να πω οτι προτιμω οπως κι αυτη να ειμαι καλα με τον εαυτο μου παρα με ολους τους γυρω μου....

mplah
21/06/2010, 21:57
εγω παλι συμφωνω με την μαμα η τον μπαμπα η τον καθηγητη της κοπελας που το εγραψε, γιατι αν 15χρονη εχει τετοιο πνευμα και γραφη τοτε μιλαμε για παιδι-θαυμα...

Shaolin Monk
22/06/2010, 01:48
Χιλια μπραβο....:beer:

Πως ολοι μας ρε γαμωτο, απο δυνατα σκεπτομενοι εφηβοι, καταληγουμε δυνατα βολεμενοι και αγευστοι ενηλικες; Τι σκ@τα συμβαινει στη διαδρομη και ολη αυτη η νεανικη ευαισθησια και ειλικρινια, μετατρεπεται σε ωχαδερφισμο και καφριλικι; :sad:

Grafton 505
22/06/2010, 02:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk

Πως ολοι μας ρε γαμωτο, απο δυνατα σκεπτομενοι εφηβοι, καταληγουμε δυνατα βολεμενοι και αγευστοι ενηλικες; Τι σκ@τα συμβαινει στη διαδρομη και ολη αυτη η νεανικη ευαισθησια και ειλικρινια, μετατρεπεται σε ωχαδερφισμο και καφριλικι; :sad:

Συμβιβάζεσαι γιατι πρέπει να επιβιώσεις σε ένα κόσμο χειρότερο από ζούγκλα.
Εκεί υπάρχουνε νόμοι και όρια. Έδω έχουνε καταργηθεί αυτά.

Όταν η πιτσρίκα βγεί στην αγορά εργασίας, δυστηχώς θα συμβιβαστεί εν μέρη, για να επιβιώσει.
Και λέω εν μέρη γιατί, μέσα στο internet, θα εκφράζει την γνώμη της και θα βρει και άλλους που θα έχουνε τις ίδιες απόψεις.

Africaptan
22/06/2010, 02:45
Εγω δεν το πιστευω οτι το εγραψε αυτο μια πιτσιρικα. Μ αρεσε οτι ακουσα, αλλα τα ειχε γραψει καποιος αλλος. Για μενα ειναι αδιανοητο ενα παιδι 15 χρονων να γραφει μ αυτον τον τροπο. Μακαρι βεβαια, αλλα το βλεπω χλωμοτατο.

konsttanttinos
22/06/2010, 11:16
:look: :look: :a23: :a23:

giannis21
22/06/2010, 11:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Africaptan
Εγω δεν το πιστευω οτι το εγραψε αυτο μια πιτσιρικα. Μ αρεσε οτι ακουσα, αλλα τα ειχε γραψει καποιος αλλος. Για μενα ειναι αδιανοητο ενα παιδι 15 χρονων να γραφει μ αυτον τον τροπο. Μακαρι βεβαια, αλλα το βλεπω χλωμοτατο.

εγω παλι φιλε μου το πιστευω οτι το εγραψε η 15χρονη αυτο.Θελω να το πιστευω δηλαδη..γιατι ελπιζω οτι υπαρχει και αυτη η πλευρα των δεκαπενταχρονων την σημερον στη Ελλαδα.δεκαπενταχρονοι/νες που δεν μπορουμε να τους κοροιδεψουμε,που εχουν αποψη και που ειναι σκεπτομενοι..
δυστηχως εχουμε καταντησει να πιστευουμε οτι οι πιτσιρικαδες ειναι μονο για καγκουριες,δεν σκεφτονται και ασχολουνται μονο με μαλακιες,κολημενοι ολοι μερα σε τιβι και νετ..
δινει ελπιδα αυτη η κοπελιτσα:)

ermiss
22/06/2010, 12:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis21

δυστηχως εχουμε καταντησει να πιστευουμε οτι οι πιτσιρικαδες ειναι μονο για καγκουριες,δεν σκεφτονται και ασχολουνται μονο με μαλακιες,κολημενοι ολοι μερα σε τιβι και νετ..
δινει ελπιδα αυτη η κοπελιτσα:)

Οι πιτσιρικάδες είναι κάγκουρες. Οι πιτσιρίκες όμως είναι άλλη φάση :rotflmao: :rotflmao:

menos
22/06/2010, 13:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis21
απο γειτονικο φορουμ το βρηκα....
... και σε γειτονικά Φόρουμ θα μεταφερθεί..

Τέτοια μηνύματα πρέπει να φαίνονται ΠΑΝΤΟΥ!! :beer:

Africaptan
22/06/2010, 14:23
Οχι φιλε μου. Δεν ειμαι κακοπροαιρετος. Και δεν λεω οτι ολοι οι πιτσιρικαδες ειναι καγκουρες, απλα μου φαινεται πολυ "επιστημονικο" αυτο το γραμμα, και νομιζω οτι το εγραψε καποιος μεγαλυτερος. Και εν τελει, μακαρι να εχεις δικιο και οντως να το εχει γραψει μια πιτσιρικα, και μακαρι να υπαρχουν πολλες τετοιες πιτσιρικες με τετοιες αποψεις, και να τις εκφραζουν ανοιχτα!!!

Pardalotzatziki
22/06/2010, 15:02
Οχι φιλε μου. Δεν ειμαι κακοπροαιρετος. Και δεν λεω οτι ολοι οι πιτσιρικαδες ειναι καγκουρες, απλα μου φαινεται πολυ "επιστημονικο" αυτο το γραμμα, και νομιζω οτι το εγραψε καποιος μεγαλυτερος. Και εν τελει, μακαρι να εχεις δικιο και οντως να το εχει γραψει μια πιτσιρικα, και μακαρι να υπαρχουν πολλες τετοιες πιτσιρικες με τετοιες αποψεις, και να τις εκφραζουν ανοιχτα!!!

Παντα υπαρχουν και θα υπαρχουν.....απλα δεν ειμαστε στο ιδιο μηκος κυματος για να τους ακουσουμε...

Μπραβο της, ειμαι σιγουρος οτι θα εξελιχθει σε ενα δημιουργικο ατομο και οχι αλλος ενας κηφινας.

:beer:

giannis21
22/06/2010, 15:18

δεν λεω οτι το λες με κακη προθεση.υποσυνηδειτα μας εχει περασει αυτη η αποψη για την νεα γενια και σε μεγαλο βαθμο οχι αδικα.ας ελπισουμε να μας διαψευσουν!!

super_toto
22/06/2010, 17:23
Δεν ξέρω αν πρόκειται για κείμενο μιας δεκαπεντάχρονης ή για ένα μούφα κείμενο του Λαζόπουλου ή κάποιου άλλου. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι για μία ακόμη φορά παρουσιάζεται η άποψή ότι όλοι φταίμε ισόποσα και ισοδύναμα. Προσωπικά θα διαφωνίσω για μια ακομη φορά.

SVX
22/06/2010, 17:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι για μία ακόμη φορά παρουσιάζεται η άποψή ότι όλοι φταίμε ισόποσα και ισοδύναμα. Προσωπικά θα διαφωνίσω για μια ακομη φορά.

+1821

το θεμα ειναι πως θα γινουν σταχτη τα 2 μεγαλα κομματα ....

στις επομενες εκλογες ....μπορουμε να ψηφισουμε ΔΝΤ ? :wacko:

vangelis 64
22/06/2010, 17:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
+1821

το θεμα ειναι πως θα γινουν σταχτη τα 2 μεγαλα κομματα ....

στις επομενες εκλογες ....μπορουμε να ψηφισουμε ΔΝΤ ? :wacko: Ε κάποιον θα ψηφίσουμε για νά'χουμε να βρίζουμε.:winka:

p@nos
22/06/2010, 17:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

στις επομενες εκλογες ....μπορουμε να ψηφισουμε ΔΝΤ ? :wacko:

δε τα μαθες?δεν εχει εκλογες:wacko:

προς το παρων οσο παιρνουμε χρηματα απο το δντ, δε γινεται να παμε σε εκλογες...στην περιπτωση που παμε, γινεται διακοπη των δοσεων του δανειου...

airamhag
23/06/2010, 00:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από mplah
εγω παλι συμφωνω με την μαμα η τον μπαμπα η τον καθηγητη της κοπελας που το εγραψε, γιατι αν 15χρονη εχει τετοιο πνευμα και γραφη τοτε μιλαμε για παιδι-θαυμα...
δεν νομιζω οτι προκειται για παιδι θαυμα , αλλα για γονεις συγκεντρωμενους στο εργο τους.

ειναι εφικτο ενα παιδι 15 χρονων και να σκεφτεται κ να γραφει με αυτο το τροπο.

το αξιοθαυμαστο ειναι προτιμησε να "θυσιασει" τον βαθμο της για να γραψει τις σκεψεις της!