PDA

View Full Version : Χρόνος για έκδοση διπλώματος...?

rulenstein
23/06/2010, 13:37
Γεια χαρά..

Πριν λίγο καιρό ξεκίνησα να βγάζω δίπλωμα μηχανής για απεριόριστα και μου είπαν στη σχολή ότι πλέον με τα καινούργια
διπλώματα χρειάζεται περίπου ένας μήνας για την έκδοση!!Ενώ παλία που έιχα βγάλει για αμάξι ηταν 2-3 βδομάδες το πολυ...
Και γενικά επειδή ξενέρωσα αρκετά ,το έψαξα λίγο και κάπου διάβασα στο ιντερνετ ότι παίζει να είναι και παραπάνω από ένας μήνας γιατί
λέει έχουν ελλείψεις προσωπικου!Εγώ λογικά θα δώσω εξετάσεις αρχές Ιούλη και ήλπιζα να το έχω τέλος Ιουλίου αλλά
δεν το βλέπω...Και έχω ξενερώσει πολύ γιατί έχω τα λεφτά για την μηχανή που θα μάλλον θα πάρω ελπίζω περίπου μέσα Ιούλη
(ninja 250)...

Εσείς ρε παιδιά τι ξέρετε/έχετε ακούσει?Επίσης αν έχω δώσει για δίπλωμα κ έχω περάσει αλλα δεν το έχω στα χέρια μου και έχω τη
μηχανή τι κάνω?Περιμέμενω σαν τον μ.... να βγει?Ούτε ασφάλεια μπορώ να βγάλω λογικά χωρίς δίπλωμα ε?Αν με σταματήσει
αστυνομία τι παίζει?

Αυτά προς το παρόν :(

Xaris XX
23/06/2010, 13:48
Φιλε μου δεν θελω να σε στεναχωρισω αλλα μαλλον δεν θα το εχεις μεχρι τα τελη ιουλιου !!
Γιατι 1)επεσες σε περιοδο αδειων
2)πρωτα πρεπει να δωσεις θεωρια και μετα απο μια εβδομαδα οδηγηση
3)τα καινουργια υν αρκετα λογο το οτι ειναι πλαστικοποιημενα σαν τις ταυτοτητες κακανουν κανα 10-15 μερες να ερθουν!!Σε εμενα οταν εβγαλα περυσι για φορτηγο εκανα να το παρω στα χερια μου 15 μερες τωρα δεν ξερω αλλα υπολογιζε κανα 10 το λιγοτερο στην ελλαδα ζουμε ολα πανε πολυ χαλλαααραα!!!

rulenstein
23/06/2010, 13:56
Σήματα θα δώσω την επόμενη βδομάδα οπότε την παραεπόμενη θα δώσω και οδήγηση,δλδ αρχές Ιούλη πιστεύω και ελπίζω να έχω
"περάσει".Καλά,το ήξερα οτι δεν θα το έχω τέλη Ιουλίου αλλά με αυτά που έχω ακούσει φοβάμαι μη το πάρω τέλος Αυγούστου!!
Με αστυνομία/ασφάλεια και όλα αυτά τι παίζει ακριβώς?Υπάρχει καμία βεβαίωση ότι έχεις περάσει που σε καλύπτει
μέχρι να το πάρεις στα χέρια σου ή @@ ?

Xaris XX
24/06/2010, 08:35
Αδερφε δυσκολα απο οτι ξερω μεχρι να το παρεις στα χερια σου ειναι σαν να μην το εχεις!!Τωρα αν τυχη και σε σταματησουν και πεσεις σε κανα καλο παλικαρι θα την γλυτωσεις !!!

dammed_kittin
24/06/2010, 08:42
τα καινουργια διπλωματα βγαινουν πλεον
απο το τμημα διαβατηριων της αστυνομικης διευθυνσης
εχουν φαει κ κατι περικοπες!!!
για αυτοκινητο εδωσα πριν τα χριστουγεννα κ το διπλωμα το πηρα μετα το πασχα!
για ταξι μιας κ βγαινει το β'επαγγελματικο εχει περασει εναμισης μηνας
κ δεν το βλεπω πριν τα μεσα ιουλιου!
θα ακουσεις διαφορες μαλακιες
αλλα πλεον ειναι στους δυο μηνες αν εισαι τυχερος...

κ πλεον δινουν παλι αυτο το χαρτακι το α4 με μια φωτογραφια σου που λεει
οτι εχεις διπλωμα x κ σε καλυπτει..
το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως βγαινει αυτο το κωλοχαρτο!

ζητα απο το δασκαλο να σου βγαλει ενα τετοιο!
κ καλες βολτες!!