View Full Version : Advanced Experience
παιδια μηπως γνωριζει κανεις αυτη την μαρκα σε εξοπλισμο αναβατη μπουφαν-παντελονι?
εψαξα στο google αλλα τιποτα
Αρχικά δημιουργήθηκε από jou-jou
εψαξα στο google αλλα τιποτα
fantasou ti patata einai:lol:
miscelano
23/06/2010, 16:00
στο alexpak τα βρικες??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε παιδια μην κοροιδευεται δωρο ειναι και επειδη μου ειναι μεγαλο L σκεφτομαι να το δωσω
miscelano
23/06/2010, 16:32
ε πηγενε καντο αλλαγη απο εκει που στο πηρανε και παρε dainese...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
και παρε dainese...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εκτος του οτι ειναι δωρο χωρις σακουλες και τα σχετηκα για να ξερω απο που το πηρε για να παω να το αλλαξω δεν νομιζω να εχει και dainese απο εκει
και μην γελατε αλλο ρε σεις μια ερωτηση καναμε αν γνωριζει καποιος τι σοι μαρκα ειναι αυτη
εεεεεεεε μην ξεφτιλιζουμε και το ντορο καρδια μου:lol:
ε πηγενε καντο αλλαγη απο εκει που στο πηρανε και παρε ένα προστατευτικό ώμου dainese... κατά προτίμηση το αριστερό
Fixed.
AUFGEBRACHT
23/06/2010, 17:52
εκτος του οτι ειναι δωρο χωρις σακουλες και τα σχετηκα για να ξερω απο που το πηρε για να παω να το αλλαξω δεν νομιζω να εχει και dainese απο εκει
και μην γελατε αλλο ρε σεις μια ερωτηση καναμε αν γνωριζει καποιος τι σοι μαρκα ειναι αυτη
εεεεεεεε μην ξεφτιλιζουμε και το ντορο καρδια μου:lol:
Αφού δεν είχε σακούλα το δώρο τότε συμβαίνουν δύο τινά:
α) Το έχει πάρει από τα Jumbo και κράτησε τη σακούλα,αφού κατά τη διαφήμιση οι σακούλες τους χρησιμοποιούνται παντού
β) Το έχει πάρει από τα Lidl και δεν πήρε σακούλα επειδή τη χρεώνουν έξτρα
miscelano
23/06/2010, 17:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
α) Το έχει πάρει από τα Jumbo και κράτησε τη σακούλα κατά τη διαφήμιση οι σακούλες τους χρησιμοποιούνται παντού
to litl exei kala pragmata...:beer: :beer:
τι σοι μαρκα ειναι αυτη
ε
SHOEI ? :look: φιλαρακι σε δωκανε Shoei και θες να το γυρισεις?!?! :nono:
:rotflmao: :lol: :bigcry: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
α) Το έχει πάρει από τα Jumbo και κράτησε τη σακούλα,αφού κατά τη διαφήμιση οι σακούλες τους χρησιμοποιούνται παντού
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
georgis4
24/06/2010, 04:23
http://cgi.ebay.co.uk/ADVANCED-EXPERIENCE-MOTORCYCLE-BLACK-TOURING-JACKET~XL_W0QQitemZ260568305063QQcmdZViewItemQQimsxq20100315?IMSfp=TL100315146002r6200
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgis4
http://cgi.ebay.co.uk/ADVANCED-EXPERIENCE-MOTORCYCLE-BLACK-TOURING-JACKET~XL_W0QQitemZ260568305063QQcmdZViewItemQQimsxq20100315?IMSfp=TL100315146002r6200
:wave2:
ευχαριστω φιλε μου να σαι καλα
να τα βλεπουν καποιοι εδω μεσα για να σκασουν:a22:
παντως επισημο σιτε της εταιριας δεν βρισκω
miscelano
24/06/2010, 09:26
μπαμ..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Xaris XX
24/06/2010, 09:29
Σορρυ κιολας αλλα εχω και εγω μια απορια αντε και εμαθες τι μαρκα ειναι τι εγινε ??το μαγαζι για να το αλλαξεις ψαχνεις οχι την εταιρια που το κατασκευασε??
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xaris XX
Σορρυ κιολας αλλα εχω και εγω μια απορια αντε και εμαθες τι μαρκα ειναι τι εγινε ??το μαγαζι για να το αλλαξεις ψαχνεις οχι την εταιρια που το κατασκευασε??
φιλε μου σωστη η απορια σου και σου απαντω αμεσως αν βρω καποιο σάιτε λογικα θα βρω και την αξια του επομενος δυο λυσεις υπαρχουν
1)η περνω τα μετρα και το στελνω για μεταποιηση η οποια κοστιζει κιολας + μεταφορικα οποτε .......
2)η το πουλαω και το παιρνει καποιος που του ειναι στα μετρα του
αλλα ποσο αν δεν ξερεις την αξια του
τι εγεινε ρε σεις γιατι σταματισατε το θαψιμο:sad:
miscelano
26/06/2010, 16:05
τα σκ δεν δουλευουμε....κι εγω που σου απαντησα για να μην κανεις καμια τρελα το εκανα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:
τα σκ δεν δουλευουμε....κι εγω που σου απαντησα για να μην κανεις καμια τρελα το εκανα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:
καλα θα κανω υπομονη μεχρι την δευτερα
τωρα παω να κανω καμια βουτια
χι για να πνιγω
αλλα για να δροσιστο
:lol: :lol: :lol:
Kάντα δώρο σε έναν φίλο σου να ξεμπερδεύεις, και ασε εκείνον να τραβιέται. Και εσύ πάρε κάτι άλλο:a13: ;)