View Full Version : αμεση διαγραφει
wolfman13
05/07/2005, 21:15
ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ
FORUM !!!!!!!
afrotwin
05/07/2005, 21:25
ti epa8es re palikari ke 8es na diagrafis?
wolfman13
05/07/2005, 21:31
επιδει νιοθο την αναγκη να το κανω γιατι εκανα μια μεγαλη μαλακια και πρεπει να τιμησω τους ανθρωπους που με επιστευτικαν και μου εδωσαν μια αξια.....σαν ανθρωπο
αλημονο μονο στον ανθρωπο που με εκανε ξευτιλα.....
ευχαριστω ολους
μετα τιμης
θοδωρος
Γκεκας
afrotwin
05/07/2005, 21:33
re pedia to exo ksana pi i oxi ala den pirazi to ksana leo
min pernete narkotika eno vlepete tenies mpori na taftistite anepanor8ota...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ego leo apla mias ke tin epa8es na se fonazoume soukigiaki giaxamoto
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Arcteryx
05/07/2005, 21:35
Γιατί ρε man? Ωραία δεν περνάμε εδώ όλοι μαζι;
wolfman13
05/07/2005, 21:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
re pedia to exo ksana pi i oxi ala den pirazi to ksana leo
min pernete narkotika eno vlepete tenies mpori na taftistite anepanor8ota...
ego leo apla mias ke tin epa8es na se fonazoume soukigiaki giaxamoto
λεω μπορει να σου φεναιτε αστειο αλλα εμενα οχι πια και μιλαω απολυτα σοβαρα.....
τελος
Αρχικά δημιουργήθηκε από wolfman13
λεω μπορει να σου φεναιτε αστειο αλλα εμενα οχι πια και μιλαω απολυτα σοβαρα.....
τελος
Πες μας κι εμας να καταλαβουμε ομως ρε Θοδωρακη ... :( :sick:
afrotwin
05/07/2005, 21:42
τελος
giati re man ta dika mou astia den ine sovara?
ke empasi periptosi mporis na es8anese opos 8elis giati to dimosiopiois? ti ine edo ka8artirio psixon? i nomizis oti vgikes stin platia tou xoriou ke fonazis esfala sixorianiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:rotflmao: :rotflmao:
vasika ine diko sou 8ema kanis den se diagrafi ke an den goustaris min ksana mpenis edo
i politiki tou forum ine xestikame pou klaname epses arga to dili...
pistevo na egina apolita disnoitos:rotflmao: :rotflmao:
ta laika dikastiria ke ta lipa apagorevonte edo
na pas na ta vris me ton ipofenomeno prosopika
emis den travame kana zori oute anakatevomaste sta opiadipote simvanta tetiou velinekous
pistevo na to epiases to noima
an den to epiases provlima sou...
wolfman13
05/07/2005, 21:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
χρηστο δεν χρειαζεται πια να πω τιποτα
εκανα τη μαλακια και ξερω να την δεχωμαι
και αν μπορω να την διορθωνο....
καλα να περνατε ασφαλη και πολλα και ορθια χιλιομετρα σε ολους
afrotwin
05/07/2005, 21:44
esi an den vgalis tin koutsompola apo mesa sou 8a skasis mori
na sou po foras tin rompa sou i ir8es aftiaxti pali?
wolfman13
05/07/2005, 21:46
giati re man ta dika mou astia den ine sovara?
ke empasi periptosi mporis na es8anese opos 8elis giati to dimosiopiois? ti ine edo ka8artirio psixon? i nomizis oti vgikes stin platia tou xoriou ke fonazis esfala sixorianiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
vasika ine diko sou 8ema kanis den se diagrafi ke an den goustaris min ksana mpenis edo
i politiki tou forum ine xestikame pou klaname epses arga to dili...
pistevo na egina apolita disnoitos:rotflmao: :rotflmao:
ta laika dikastiria ke ta lipa apagorevonte edo
na pas na ta vris me ton ipofenomeno prosopika
emis den travame kana zori oute anakatevomaste sta opiadipote simvanta tetiou velinekous
pistevo na to epiases to noima
an den to epiases provlima sou...
απολυτα λεωνιδα και καταλαβενω το υφος της γραφεις σου αλλα καπια πραγματα πρεπει να λεγωντε οχι για την συνχωρεση χεστικα για την συνχωρεση στο κατο κατο της γραφεις...
απλα για να καταλαβουν μερικοι
οτι μπορει να κανω σαν μαλακας ωρες ωρες αλλα εχω σωας τα φρενας δοξα το θεο ακομα και αναγνωριζω τα λαθη μου.
esi an den vgalis tin koutsompola apo mesa sou 8a skasis mori
na sou po foras tin rompa sou i ir8es aftiaxti pali?
Νεγκλιζε πεταχτηκα στον δρομο, μολις τ' ακουσα! :wacko:
:lol: :rotflmao: :lol:
afrotwin
05/07/2005, 21:53
απολυτα λεωνιδα και καταλαβενω το υφος της γραφεις σου αλλα καπια πραγματα πρεπει να λεγωντε οχι για την συνχωρεση χεστικα για την συνχωρεση στο κατο κατο της γραφεις...
απλα για να καταλαβουν μερικοι
οτι μπορει να κανω σαν μαλακας ωρες ωρες αλλα εχω σωας τα φρενας δοξα το θεο ακομα και αναγνωριζω τα λαθη μου.
filarako mazepse ta komatia sou ksexna tin aftolipisi ke gia mas simasia exi na kanoume la8i na ma8enoume apo afta ke na proxorame i dimosiopioisi tous den ofeli se tipota ke edo den imaste paterades kanenos ke mpori na imaste xiroteri apo sena i ke kaliteri 8a xoristoume tora se piotites ke 8a ftiaksoume psixoomades aftoanagnorisis ke aftokritikis den nomizo
gia afto ksekola afta pou les aforoun esena ton idio emas mas endiaferi na ise or8ios kala ke paron stin zoi opio tropo sou goustari ala min alazoume to noima enos polisilektikou ke an8ropokentrikou pazl anixto se oti dipote ala oxi ikano kriti tou kanena (a re pousti kanena pali gia sena milao re):rotflmao:
lipon ksefortose
ke pragmatika den mas endiaferi to 8ema
afrotwin
05/07/2005, 21:54
Νεγκλιζε πεταχτηκα στον δρομο, μολις τ' ακουσα! :wacko:
:lol: :rotflmao: :lol:
tis leptomeries pes tes tis me pm empisteftika ke meta mas tis les olonon
afrotwin
05/07/2005, 21:55
ke pros ola ta galaktompoureka
mazefte ta siropia sas giati glistrame leme....
wolfman13
05/07/2005, 21:58
ετσι ειναι λεωνιδα και δεν εχεις αδικο δεν εχω κανενα σκοπο αυτολυπησεις μιας και δεν λυπαμε για τιποτα πια...
οσο για το ποσο θα ειμαι ορθιος θα δειξει μετα της εξετασεις μου.....
γιαυτο και δημοσιοπιο καπια θεματα
δεν το κανω λοιπον ουτε για αυτολυπηση λοιπον ουτε για να πω ξεφορτοσα τωρα προχωραο πιο καθαρος.....
το κανω για καπιους μου το ζητησαν
οκ.......
Arcteryx
05/07/2005, 22:12
Wolfman ρε μαν... κάνε ό,τι θέλεις. Στην τελική εσύ αποφασίζεις αν θέλεις να μείνεις ή να φύγεις.. δεν χρειάζεται να ζητάς απο κανέναν να σου διαγράψει το προφίλ.. κάνε μας τη χάρη όμως και πρόσεχε λίγο την ορθογραφία σου.. μας έχουν βγεί τα μάτια!!:eek:
ετσι ειναι λεωνιδα και δεν εχεις αδικο δεν εχω κανενα σκοπο αυτολυπησεις μιας και δεν λυπαμε για τιποτα πια...
δεν το κανω λοιπον ουτε για αυτολυπηση λοιπον ουτε για να πω ξεφορτοσα τωρα προχωραο πιο καθαρος.....
οκ.......
Βρε παλλουκαρι μη σκας ολα διορθωνονται !
Εμενα ολα πανε απ' το κακο στο χειροτερο αλλα εκει ειναι η αξια !
Μαχη μεχρι τελειωτικης πτωσης !
Σκαω μυτη Πατρα Σαββατο η Κυριακη βραδυ ! Ελα να βρεθουμε για καμμια μπυρα και θαχω μαζεψει και τσαχπινογαργαλιαρες απο το πειρατικο απο Ιταλια ! Θα περασουμε φινα λεω !!!
:beer: :beer: :D :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Arcteryx
Wolfman ρε μαν......................................κάνε μας τη χάρη όμως και πρόσεχε λίγο την ορθογραφία σου.. μας έχουν βγεί τα μάτια!!:eek:
ΟΚ φίλε μου, εμεις οι υπόλοιποι ανορθόγραφοι θα γράφουμε στο forum με το λεξικό δίπλα μας μιας και γράφουμε και απο τα ορθογραφικά μας λάθοι δεν καταλαβαίνεται τι εννοούμε όμως και εσυ αν θέλεις ................ πρόσεχε τι γράφεις γιατί μπορεί να προσβάλονται κάποιοι.:sick:
Φιλικά Δημήτρης (για να μην παρεξηγηθούμε κι όλας)
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
ΟΚ φίλε μου, εμεις οι υπόλοιποι ανορθόγραφοι θα γράφουμε στο forum με το λεξικό δίπλα μας μιας και γράφουμε και απο τα ορθογραφικά μας λάθοι δεν καταλαβαίνεται τι εννοούμε όμως και εσυ αν θέλεις ................ πρόσεχε τι γράφεις γιατί μπορεί να προσβάλονται κάποιοι.:sick:
Φιλικά Δημήτρης (για να μην παρεξηγηθούμε κι όλας)
:beer:
λαθοι = λαθη
προσβαλονται = προσβαλλονται
χιχιχιχι
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
λαθοι = λαθη
προσβαλονται = προσβαλλονται
χιχιχιχι
ετσι, ετσι :lol:
wolfman13
05/07/2005, 23:55
Wolfman ρε μαν... κάνε ό,τι θέλεις. Στην τελική εσύ αποφασίζεις αν θέλεις να μείνεις ή να φύγεις.. δεν χρειάζεται να ζητάς απο κανέναν να σου διαγράψει το προφίλ.. κάνε μας τη χάρη όμως και πρόσεχε λίγο την ορθογραφία σου.. μας έχουν βγεί τα μάτια!!:eek:
μιπως θες να παρω και τον μπαμπινιωτη φιλε μου διπλα μου εσυ πιος νομιζεις οτι εισαι ο μιστερ τα ξερω ολλα!
μιπως θες να παρω και τον μπαμπινιωτη φιλε μου διπλα μου εσυ πιος νομιζεις οτι εισαι ο μιστερ τα ξερω ολλα!
ναι ναι !!! ηρθε ο μπαμπινιωτης !
Ποιος ειναι ο μπαμπινιωτης τελικα ;;;
:confused: :confused:
:beer: :beer: :beer: :rotflmao:
afrotwin
06/07/2005, 00:07
an sou exoun vgi ta matia den ftei i or8ografia kanenos
na prosexis pou ka8ese...
afrotwin
06/07/2005, 00:11
οκ.......
ta logia sou dixnoun kapion pou exi kapio sovaro provlima igias 8es na me diapsefsis?
mipos vriskese se kapio adieksodo logo igias?
8es na mas milisis gia afto?
giati alo na voi8isoume ena sinan8ropo mas se kapia diskoli stigmi ke alo na mas orizi tropous simperiforas
ego protino na afisis tous grifous ke na mas pis peri tinos prokite
ke sou leo oti statistika ke mono apo edo mesa olo ke kati asximo 8a simveni ke to perimenoume den ise o protos oute o telefteos
diladi mporoume na diaxiristoume katastasis min koliese..
lipon ti trexi
an kseri kapios as stili ena pm den 8a po pios ine..
wolfman13
06/07/2005, 00:16
το προβλημα υγειας που εχω αφορα μονο εμενα και κανεναν ολλων ξερω να αντιμετωπιζω καπια πραγματα με το σπαθι μου
και με την επιμονοι μου
afrotwin
06/07/2005, 00:31
το προβλημα υγειας που εχω αφορα μονο εμενα και κανεναν ολλων ξερω να αντιμετωπιζω καπια πραγματα με το σπαθι μου
και με την επιμονοι μου
ok tote na sou po ego oti sou aresi na ftiaxnis lavirin8ous ke kikeones ke den exoume xrono na asxoli8oume me dafta
an xriazese voi8ia san an8ropos edo imaste
bye ya:wave2:
adam_tsouk
06/07/2005, 00:45
an xriazese voi8ia san an8ropos edo imaste
bye ya:wave2:
εγώ χρειάζομαι μερικά ευρώπουλα να περάσω;:lol: :lol:
μετάφρση για τους Μαμπινιωτάκηδες: εγο χριαζωμε μαιροικα εβροπουλλα.να παιρασσο? :D
afrotwin
06/07/2005, 00:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
εγώ χρειάζομαι μερικά ευρώπουλα να περάσω;:lol: :lol:
μετάφρση για τους Μαμπινιωτάκηδες: εγο χριαζωμε μαιροικα εβροπουλλα.να παιρασσο? :D
europoula xriazome ke ego vre apo pou na perasoume mazi
Rezeguet
06/07/2005, 00:51
keine liebe ohne furcht und argowohn
θα το εγραφα
''Keine Liebe ohne Furcht und''....
το ''argowohn'' σιγουρα δεν ειναι γερμανικη λεξη ουτε θυμιζει καμια γερμανικη λεξη... ξανακοιτα το :D :wave2:
Περα απο αυτο, με το να ανοιγεις ενα ποστ στις γενικες και να λες σβησε μου το προφιλ χωρις να αιτιολογεις τιποτε... λιγο σπαστικο ειναι. Πες και σε μας τους φτωχους που δεν ξερουμε να λυνουμε γριφους τι εγινε... :wave2:
adam_tsouk
06/07/2005, 01:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
θα το εγραφα
''Keine Liebe ohne Furcht und''....
το ''argowohn'' σιγουρα δεν ειναι γερμανικη λεξη ουτε θυμιζει καμια γερμανικη λεξη... ξανακοιτα το :D :wave2:
Περα απο αυτο, με το να ανοιγεις ενα ποστ στις γενικες και να λες σβησε μου το προφιλ χωρις να αιτιολογεις τιποτε... λιγο σπαστικο ειναι. Πες και σε μας τους φτωχους που δεν ξερουμε να λυνουμε γριφους τι εγινε... :wave2:
Πολλά ρωτάς.........
:alien: :alien:
Rezeguet
06/07/2005, 01:11
Πολλά ρωτάς.........
...και δεν θα επρεπε
:alien: :alien: :alien:
η περιεργια εφαγε την γατα
adam_tsouk
06/07/2005, 01:11
europoula xriazome ke ego vre apo pou na perasoume mazi
Κατάλαβα.......
Ξεραϊλα.... :sad: :sad:
adam_tsouk
06/07/2005, 01:13
...και δεν θα επρεπε
:alien: :alien: :alien:
η περιεργια εφαγε την γατα
και άφησε τον Τσίρο..... τι να πεις....:rolleyes:
Rezeguet
06/07/2005, 01:17
και άφησε τον Τσίρο..... τι να πεις....:rolleyes:
ωραια απο τωρα θα προσπαθησω να μην ξαναχρησημοποιησω την λεξη ''γατα'' σε καμια εκφραση παροιμια η τροπο του λεγειν, ωστε να μην υπαρχει περιπτωση να συσχετισθει με τον τσιρο.
Οποτε διορθωνω
Η περιεργεια εφαγε την ΧΧΧΧ
καλυτερα? :dizzy: :dizzy:
adam_tsouk
06/07/2005, 01:22
Συ ξερς.....
Δε μετράει. Φωτοσοπιά του ελέους.
Καλα!
Εχω και κατι αλλες σπιτι,θα σου σειξω εγω,θα δεις τι θα παθεις!!!!
:mad:
Arcteryx
06/07/2005, 09:20
...μιπως=μήπως
πιος=ποιός
ολλα=όλα
Δεν νομίζω οτι τα ξέρω όλα.. μην υπερβάλλεις. Τουλάχιστον ορθογραφία ξέρω αρκετά καλή. ;)
an sou exoun vgi ta matia den ftei i or8ografia kanenos
na prosexis pou ka8ese...
Είσαι μεγάλος αστειάτορας εσύ τελικά ε; Έχεις δοκιμάσει να κάνεις stand up comedy?:beer:
...μιπως=μήπως
πιος=ποιός
ολλα=όλα
Δεν νομίζω οτι τα ξέρω όλα.. μην υπερβάλλεις. Τουλάχιστον ορθογραφία ξέρω αρκετά καλή. ;)
Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να ξέρουν ορθογραφία, όσο ξέρεις εσύ, ρε τίμιε Γιάννη!
Κάτι άλλο θα ξέρουν που δεν θα ξέρεις εσύ.
Θες να σου την λένε γιατί δεν ξέρεις να κάνεις κάτι που κάνουν αυτοί καλά?
Ή είσαι τέλειος σε όλα?
Χαλάρωσε. Δεν είμαστε εδώ μέσα, για να κρίνουμε ο ένας τον άλλον.
Είσαι μεγάλος αστειάτορας εσύ τελικά ε; Έχεις δοκιμάσει να κάνεις stand up comedy?:beer:
Κάπου διάβασα, ότι είχε δοκιμάσει, αλλά λίγο η ηλικία, λίγο οι αιμορροϊδες, δεν του επιτρέπουν να είναι πολύ ώρα stand up, και τα παράτησε!
:beer: :beer:
wolfman13
06/07/2005, 10:29
καλημερα
να παρουμε το θεμα ενα ενα απο την αρχη μιας και μου την εχει δωσει αυτη η κατασταση,
εγινα ρομπα για ενα ανθρωπο που εκτιμω πολυ μεσα στο μοτο μιας και ηταν απο τους μοναδικους ανθρωπους που με βοηθησε πολυ καπια στιγμη στο παρελθον.
τσακωθηκα με δυο παρα πολυ καλα παιδια και κακος γιατι πανω στα νευρα μου νομιζα οτι ειπαν αυτη κατι μιας και μονο με αυτους μιλαω.
ζητω συγννωμη και απο τους 3.
που τα εκανα μπαχαλο.
απλα δεν μου αρεσει να λεγονται πραγματα πισω απο τη πλατη μου χωρις να εμαι εκει να μπωρο υπερασπισω τον εαυτο μου.
η φιλη μου για εμενα ειναι το παν και δεν θελω να λεγονται πραγματα για αυτους μιας και θα με βρουν εχθρο τους.
αν ειπα εγω λοιπον κατι που να πειραξε καπιον φιλο μου, θελω αυτος που το ειπε να μου στειλη ενα μαιλ,να ξερω τη ειπα ο ηλιθιος.
ζητω συγγνωμη για ολοι την αναστατωση που προκαλεσα και ολων το εκνευρισμο.
καλημερα!!
Arcteryx
06/07/2005, 10:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να ξέρουν ορθογραφία, όσο ξέρεις εσύ, ρε τίμιε Γιάννη!
Κάτι άλλο θα ξέρουν που δεν θα ξέρεις εσύ.
Θες να σου την λένε γιατί δεν ξέρεις να κάνεις κάτι που κάνουν αυτοί καλά?
Ή είσαι τέλειος σε όλα?
Χαλάρωσε. Δεν είμαστε εδώ μέσα, για να κρίνουμε ο ένας τον άλλον.:beer: :beer:
Λάθος.. όλοι θα πρέπει να ξέρουν ορθογραφία. Σίγουρα κάτι ξέρουν που δε ξέρω εγω!Ο μηχανικός ξέρει απο μηχανικά πολύ καλύτερα απο μένα και ο γιατρός, ιατρική επίσης! Η ορθογραφία δεν είναι ειδική γνώση! Τέλος πάντων sorry κιόλας.. το κούρασα το πράμα. :beer:
Λάθος.. όλοι θα πρέπει να ξέρουν ορθογραφία. Σίγουρα κάτι ξέρουν που δε ξέρω εγω!Ο μηχανικός ξέρει απο μηχανικά πολύ καλύτερα απο μένα και ο γιατρός, ιατρική επίσης! Η ορθογραφία δεν είναι ειδική γνώση! Τέλος πάντων sorry κιόλας.. το κούρασα το πράμα. :beer:
αφου βρε φιλαρακι το καταλαβαινεις οτι δεν το κανουν επιτηδες! δεν ειναι παντα θεμα γνωσης η ορθογραφια.
φιλικα, :beer: :beer:
petridist
06/07/2005, 12:02
Λάθος.. όλοι θα πρέπει να ξέρουν ορθογραφία. Η ορθογραφία δεν είναι ειδική γνώση!
Πρέπει να είσαι εντελώς ανεγκέφαλος για να γράφεις αυτά τα πραγματα.. ..
Συμφωνώ ότι όλοι θα έπρεπε να ξερουν ορθογραφία αρκεί ΟΛΟΙ να είχαν ίσες ευκαιρίες στη ζωή για να τη μάθουν...
Βεβαίως και είναι ειδική γνώση.. δεν τη μαθαίνεις όπως μαθαίνεις να τρως, δηλ ενστικτωδώς, κοινώς δεν είναι έμφυτο χαρακτηριστικό του ανθρώπου, αλλά πρέπει να σου τη μάθουν, να σου τη διδάξουν ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ...
όταν εσύ έπαιζες και παίζεις αμέριμνος με το playstation2, κάποιοι άλλοι απο πολύ μικρή ηλικία έπρεπε να δουλεύουν... αλλά μάλλον δεν είσαι ακόμα σε ηλικία να το αντιληφθείς...
Είναι καλό να σκεφτόμαστε πριν πούμε πράγματα που θίγουν ανθρώπους, οι οποίοι δεν φταίνε για κάποια μειονεκτήματα που ίσως έχουν. Σίγουρα θα πρωτεύουν κάπου αλλού, εκέι που ο τρόπος ζωής τους τους εκπαίδευσε καλύτερα..
ΔΑΣΚΑΛΑΙ ΑΙΓΟ ΠΑΙΡΝΑΟ ΤΗΝ ΩΡΘΩΓΡΑΦΟΙΑ:lol:
Αιγό παντος στο δειμωτυκώ στειν ωρθωγραφύα αιπαιρνα πάντα ΑΡΗΣΤΑ !!!
ε ρε greeklish που σας χρειαζετε!!!
για να μην πω soniclish, ενταξe?
:evil: :beer: :evil:
Τα soniclish σου ειναι χειροτερα και απο αυτα του afro:hypnotize
Se kapoia palaiotera ποστ σου μου ειχαν βγει τα ματια!
Αυριο κατεβαινω στο νησι για 5 ημερο!:wave2:
athandim
06/07/2005, 13:31
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από petridist
Συμφωνώ ότι όλοι θα έπρεπε να ξερουν ορθογραφία αρκεί ΟΛΟΙ να είχαν ίσες ευκαιρίες στη ζωή για να τη μάθουν...
Βεβαίως και είναι ειδική γνώση.. δεν τη μαθαίνεις όπως μαθαίνεις να τρως, δηλ ενστικτωδώς, κοινώς δεν είναι έμφυτο χαρακτηριστικό του ανθρώπου, αλλά πρέπει να σου τη μάθουν, να σου τη διδάξουν ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ...
όταν εσύ έπαιζες και παίζεις αμέριμνος με το playstation2, κάποιοι άλλοι απο πολύ μικρή ηλικία έπρεπε να δουλεύουν... αλλά μάλλον δεν είσαι ακόμα σε ηλικία να το αντιληφθείς...
Είναι καλό να σκεφτόμαστε πριν πούμε πράγματα που θίγουν ανθρώπους, οι οποίοι δεν φταίνε για κάποια μειονεκτήματα που ίσως έχουν. Σίγουρα θα πρωτεύουν κάπου αλλού, εκέι που ο τρόπος ζωής τους τους εκπαίδευσε καλύτερα..
+1
:wave2: :wave2:
bugsbunny
06/07/2005, 13:39
Οκ ρε παιδιά, ας μην το ξεφτιλίσουμε τόσο πολύ το θέμα της ορθογραφίας και ας μην το τραβήξουμε σε επίπεδο ίσων ευκαιριών κτλ κτλ γιατί δεν θα βγάλουμε άκρη.
Μιλάμε και γράφουμε ελληνικά τα οποία έχουν συντακτικούς και ορθογραφικούς κανόνες. Αν αρχίσουμε να τους αλλάζουμε αυθαίρετα στο τέλος δεν θα μπορούμε να συνεννοηθούμε ή θα φτιάξουμε καινούργια γλώσσα. Τραβηγμένο το παράδειγμα αλλά κάπως έτσι μπορεί να γίνει αν αντί μόνο για την ορθογραφία αρχίσουμε να παραβλέπουμε συνειδητά και τους υπόλοιπους κανόνες. Ούτε εγώ είμαι ο αλάνθαστος και σαφώς κάνω και εγώ λάθη αλλά ρε παιδιά όχι και τόσο κραυγαλέα…. μια μικρή προσπάθεια προτείνω στα βασικά.
Ας μην ξεχνάμε όμως ότι αυτό που μας ενώνει είναι η αγάπη μας για τους 2 τροχούς και όχι το λεξικό και γι’ αυτό εγώ θα συνεχίζω να διαβάζω ότι με ενδιαφέρει, ανεξαιρέτως ορθογραφίας, απλά αφού μιλάμε όλοι την ίδια γλώσσα θα προτιμούσα να τη μιλάμε και με τους ίδιους κανόνες, αλλά αν δεν γίνεται, τι να κάνουμε δεν πειράζει….Ας μην παραβλέψουμε άλλωστε το γεγονός ότι υπάρχουν ανορθόγραφοι σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες !!!!!!!!!
Αυτά πάντα καταθέτοντας μια άποψη και χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν.
:wave2:
free rider
06/07/2005, 13:41
Ανακοίνωση:
Ψυχολόγος ψυχοθεραπευτής free rider,
αναλαμβάνω δύσκολες περιπτώσεις εγκυημένα αποτελέσματα, καλή εμπειρίς , εντιμότατος προτύτερος βίος.
Η μακροχρόνια πείρα μας εγκυάται τασ αποτελέσματα που θα είναι άμεσα μετά τους πρώτους μήνες...
Η επαναστατική μέθοδος βασίζεται στην εξιδικευμένη και επιστημονική μέθοδο που εφαρμόζουμε τα τελευταία χρόνια με επιτυχία στην Ελλάδα και ειδικότερα στο χώρο της Αθηνας..
Βασιζόμενοι στη επιλεκτική διαφοροποίηση της συμπεριφοράς οταν ατομα του αντίθτου φίλου πλησιάζονται συναισθηματικά υποβάλουμε το αντικείμενο της θεραπείας σε καταστάσεις υψηλής συναισθηματικής και σεξουαλικής διέγερσης με σκοπό την πλήρη και ανεπιστερπτή αποχάυνωσήν του..
Κστόπιν της πρώτης φάσης θεραπείας το εμφανιζόμενο αποτέλεσμα στον ασθενή είναι να έχει αποδεκτεί την προσωπικότητα του να έχει γ@@@ει μέχρις εξαντλήσεως και να μην έχει καμιά διάθεση να ασχολείται με οτιδήποτε άλλο παρά τα σεξουαλικά βίτσια τα οποία σημειωτέον του έχουν γίνει εθισμός...
Για την επιτυχία της μεθόδου χρησιμοποιούνται αλοδαπαι εξωτικές υπάρξεις αλλά και ντόπια κρέατα...
Ανακοίνωση Νο2:
Ζητούνται ευπρεπείς αιθέριες υπάρξεις που να εργαστούν σε πρόγραμα ψυχοθεραπείας ασθενών ,
Απαραίτητα προσόντα:
καλίγραμμες και αισθητική παρουσία, μεταφορικό μέσο επιθυμητο απο τζάγκουαρ και πάνω., γνώση και ικανότητα χρήσης σεξουαλικών οργάνων θα θεωρηθεί πρόσθετο .....
επικεινωνήστε
για την υποβολή των βιογραφικών
κ free rider
Σεξολόγο
σεξαπηλ και
θεραπευτή γκουρού..
Rezeguet
06/07/2005, 13:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
κ free rider
Σεξολόγο
σεξαπηλ και
θεραπευτή γκουρού..
καλα, κατουρα και λιγο
free rider
06/07/2005, 13:54
καλα, κατουρα και λιγο
νταξει ....ελα με το στόμα ανοιχτό...
νταξει ....ελα με το στόμα ανοιχτό...
καπως ετσι?
19056
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
καπως ετσι?
:look: :hypnotize :uplate: :eyepop:
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
free rider
06/07/2005, 14:52
λοιπόν ,
σοβαρα τώρα ...
δεχόμαστε εγγραφές με προοπτική...
ο τρεζεκλέσ ειναι εκτός λόγω ανιάτης ασθένειας...
οτι και να κάνουμε στο πρόγραμμα της θεραπείας δεν γίνεται τίποτα...
λοιπόν ,
σοβαρα τώρα ...
δεχόμαστε εγγραφές με προοπτική...
ο τρεζεκλέσ ειναι εκτός λόγω ανιάτης ασθένειας...
οτι και να κάνουμε στο πρόγραμμα της θεραπείας δεν γίνεται τίποτα...
γιατρε, οι ανιατοι επιτρεπετεται να τραβηξουν προς τον Καιάδα?
:evil: :smokin: :evil: :smokin: :evil:
free rider
06/07/2005, 15:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
γιατρε, οι ανιατοι επιτρεπετεται να τραβηξουν προς τον Καιάδα?
:evil: :smokin: :evil: :smokin: :evil:
βεβαιως ...
το πρόγαμμα επιχορηγει τους ανίατους με λαγουδοαφτιά, βατραχοπέδιλα και στρώμα θαλασσης...
και φυσικά .....ειδικό καταπέλτη για καλά ξεφορτώματα ειναι της μόδας τώρα τελευταία...
sunderlanos
06/07/2005, 15:45
Twra ola ayta ti sxesh exoun me to arxiko thema ths syzhthshs den mporw na katalabavw...Mallon h aniath astheneia tou mamaw ena post xtyphse kai pali kai se post pou ena filaraki eixe kai exei problima akoma opws katalaba.Anyway kante oti nomizete.
:sad:
free rider
06/07/2005, 15:46
διαφωνω...
για σκέψουτο λίγο και θα μπείς στο νόημα...
sunderlanos
06/07/2005, 15:54
Katse na dokimasw me to katw kefali giati me to panw den mpainw sto nohma.
Loading............................................................................................. .................................................................................................... .................................................................................................... ...........................................................................
Ela man dikio exeis...symfwnei kai o giakoumhs mou:p :p :smokin:
Arcteryx
06/07/2005, 16:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από petridist
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ...
Είπα οκ το κούρασα το θέμα και δεν συνεχίζω. Το τί έκανα εγώ κι αν έπαιζα με ps2 δεν σε αφορά.Τουλάχιστον εγώ γράφω την ηλικία μου, δεν κρύβω τίποτα. Δεν με ξέρεις γιαυτό κράτα τις κακίες σου για αλλού. Τα "ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??", τα "πρέπει να είσαι εντελώς ανεγκέφαλος" και τις ειρωνίτσες σου να τα πεις σε ομοίους σου καλύτερα. Δεν μίλησα άσχημα σε κανέναν ούτε έβρισα.
adam_tsouk
06/07/2005, 16:55
........" και τις ειρωνίτσες σου να τα πεις σε ομοίους σου καλύτερα. Δεν μίλησα άσχημα σε κανέναν ούτε έβρισα.
Αυτές οι ειρωνίτσες είναι ξαδέρφες του ειρωνίτσου;
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Arcteryx
06/07/2005, 16:58
Αδερφές όχι ξαδέρφες!:beer:
adam_tsouk
06/07/2005, 16:59
α!
petridist
06/07/2005, 16:59
Είπα οκ το κούρασα το θέμα και δεν συνεχίζω. Το τί έκανα εγώ κι αν έπαιζα με ps2 δεν σε αφορά.Τουλάχιστον εγώ γράφω την ηλικία μου, δεν κρύβω τίποτα. Δεν με ξέρεις γιαυτό κράτα τις κακίες σου για αλλού. Τα "ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??", τα "πρέπει να είσαι εντελώς ανεγκέφαλος" και τις ειρωνίτσες σου να τα πεις σε ομοίους σου καλύτερα. Δεν μίλησα άσχημα σε κανέναν ούτε έβρισα.
Αυτά που έργαψα πέρα απο το ότι είσαι ανεγκέφαλος τα διάβασες? Αν ναι, τα κατάλαβες?
Αν συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις το νόημα δε θα σκάσω κιόλας. Γνώμη μου, γνώμη σου. Δεν πρόκειται να μπω σε περαιτέρω διαδικασίες κρισης του προσώπου σου.. δεν έχει νόημα... απλά είναι καλό να προσέχεις τα λόγια σου και να μη θεωρείς δεδομένα κάποια πράγματα για όλους επειδή τυχαίνει να ισχύουν για σένα.
adam_tsouk
06/07/2005, 17:01
Αυτά που έργαψα πέρα απο το ότι είσαι ανεγκέφαλος τα διάβασες? Αν ναι, τα κατάλαβες?
Αν συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις το νόημα δε θα σκάσω κιόλας. Γνώμη μου, γνώμη σου. Δεν πρόκειται να μπω σε περαιτέρω διαδικασίες κρισης του προσώπου σου.. δεν έχει νόημα... απλά είναι καλό να προσέχεις τα λόγια σου και να μη θεωρείς δεδομένα κάποια πράγματα για όλους επειδή τυχαίνει να ισχύουν για σένα.
Εγώ έχω άλλο πρόβλημα τώρα που σε βρήκα εσένα.......
Η ελενίτσαμουνιτσαμουνιτσαμου τι κανει;
:lol: :lol: :lol:
:wave2:
Arcteryx
06/07/2005, 17:06
Σου είπα ποιούς να λες ανεγκέφαλους..Εγώ να προσέχω τα λόγια μου ή εσύ; Τα πράγματα δεν "τυχαίνει" να ισχύουν σε μένα.. Κατάλαβα τί προσπάθησες να μου πεις. Για αυτούς τους λόγους είπα δεν συνεχίζω και sorry. Μην το συνεχίζεις και εσύ λοιπόν.
petridist
06/07/2005, 17:12
Σου είπα ποιούς να λες ανεγκέφαλους..Εγώ να προσέχω τα λόγια μου ή εσύ; Τα πράγματα δεν "τυχαίνει" να ισχύουν σε μένα.. Κατάλαβα τί προσπάθησες να μου πεις. Για αυτούς τους λόγους είπα δεν συνεχίζω και sorry. Μην το συνεχίζεις και εσύ λοιπόν.
Αν κατάλαβες καλά δεν σε ξαναείπα ανεγκέφαλο (απλή αναφορά ήταν στα λεγόμενά μου)... εφόσον όμως καταλαβες τα υπόλοιπα λογικά καταλαβαίνεις οτι έκανες ένα λάθος. καλο αυτό! keep up
ΠΡΟΣ ΑΝΤΑΜ : Καμένε έχει μαλλιάσει η παλάμη σου... κανόνισε... το πουλί πέταξε λέμε...
:rotflmao:
υ.γ. ΜΗ Γ@Μ@ΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΛΕΜΕ!!!
afrotwin
06/07/2005, 17:40
ela ante mami8ite me tin or8ografia leme
ke an den sas aresoun i anor8ografoi opos leei ke ena arxo rito
fate mono tis patates...
to idio isxioi ke an iste anor8ografos ke den sas aresoun i or8ografimenoi
ne kseroume ti den leme
ke parte ton poulo me afto to 8ema min vgalo tin voidop0yts@
free rider
06/07/2005, 18:13
ke parte ton poulo me afto to 8ema min vgalo tin voidop0yts@
να ενας αξιολογος πελάτης-συνεργάτης για το μαγαζί μας..
ετσι θέλουμε ανθρώπους για να συνεργαστούμε και να ανεβάσουμε το τζίρο ...
λοιπόν
στο πακέτο συνεργασίας περιλαμβάνεται εκτός των γνωστών ιατροφαρμακευτικής περιθαλψης κλπ..
ειδικό σετ απο ουκρανέζες που θα περνανε κάθε βδομάδα απο ιατρικά τέστ, εξετάσεις επιδόσεων και αφου αξιολογηθούν κατάληλα θα αποφασίσουμε για τα μπόνους τις αμοιβές κλπ..
Ειδικά για τον τομέα των νέων συνεργατριών θα πρέπει να θεσπίσουμε ειδική διαδικασία αρχικά εξεύρεσης , διερεύνησης και με το καλό συνέργειας...
λοιπόν ισχύει η πρόταση να το σκεφτούμε λίγο σοβαρα???
:lol: :lol:
free rider
06/07/2005, 18:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από sunderlanos
Katse na dokimasw me to katw kefali giati me to panw den mpainw sto nohma.
Loading......................
Ela man dikio exeis...symfwnei kai o giakoumhs mou:p :p :smokin:
ειδες που παντα κατι κρύβεται απο κάτω???
:winka: :winka:
sunderlanos
06/07/2005, 18:30
ειδες που παντα κατι κρύβεται απο κάτω???
:winka: :winka:
Xronia twra.
Twra analoga me thn periptwsh xreishmopoieis ta katallhla ektos ama exeis sinithhsei na xrhsimopeiois mono ton katw, tote ginese kapoia stigmh doulos tou kai aytou nou kai ths filhs tou.Kai pou na mplexeis kai me tous geitones tou tote einai pou isopedononte ola...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μικρή Λουλού
06/07/2005, 18:43
το μονο σιγουρο ειναι οτι το ποστ γαμηθηκε...
την θεση του αστεριξ την προσπερναω σαν να μην υπηρξε,γιατι διαφορετικα θα απαντουσα,σχεδον,σαν τον θεοδ,και μενει να δουμε τι σκατα συμβαινει στο μυαλο του Θοδωρα(Γουλφμαν)..
οποτε ρωταω,,,
τι εχεις ρε μαλακα Θοδωρα??
ξεκολα!!! !!!
:mad:
διαφωνω...
για σκέψουτο λίγο και θα μπείς στο νόημα...
:winka: :wave2: