View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread IIII
kalgeorge
24/08/2010, 09:13
http://sport24.gr/football/Spain/exei_veltiwthei_to_ellhniko_podosfairo.481129.html
"Δεν ξέρω. Κάποιος είχε πει κάποτε ότι του θυμίζω τον Μπάλακ, γιατί είμαι ψηλός και αγωνίζομαι στο κέντρο, αλλά εγώ δεν παίζω τόσο γρήγορα".
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
http://sport24.gr/football/Spain/exei_veltiwthei_to_ellhniko_podosfairo.481129.html
"Δεν ξέρω. Κάποιος είχε πει κάποτε ότι του θυμίζω τον Μπάλακ, γιατί είμαι ψηλός και αγωνίζομαι στο κέντρο, αλλά εγώ δεν παίζω τόσο γρήγορα".
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Τι γελά ρε π@Π@Ρ@ ;;; :confused:
Δίκιο έχει το παιδί !!!
Τι Μπάλακ ........... Τι Μπαλάκας !!!;;; :confused:
Για ένα π που παράπεσε κάνεις έτσι ;;; :confused:
Αμάν πιά γκρινιάρη !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
24/08/2010, 09:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Τι γελά ρε π@Π@Ρ@ ;;; :confused:
Δίκιο έχει το παιδί !!!
Τι Μπάλακ ........... Τι Μπαλάκας !!!;;; :confused:
Για ένα π που παράπεσε κάνεις έτσι ;;; :confused:
Αμάν πιά γκρινιάρη !!!
ρε φίλε το γέλιο ξέρεις ποιο είναι?
οτι ο μπάλακ ειναι πιο αργός και απο το ριπλευ.....
φαντασου τωρα τον τζιολη...που τον θεωρει γρηγορο....
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
sto karaiskaki kekleismenon thiron odigite i aek kathos mono o marinakis dextike na ginei sto gipedo toys xoris omos kosmo!
katantia leme.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
sto karaiskaki kekleismenon thiron odigite i aek kathos mono o marinakis dextike na ginei sto gipedo toys xoris omos kosmo!
katantia leme.
+..!!
Η Ριζουπολη γιατι εχει βγει ακαταληλη ρε παιδια...??? :confused:
la_villa
24/08/2010, 11:56
η φωτο ολα τα λεφτα....κορυφαία
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
la_villa
24/08/2010, 13:59
Που να το ηξετε πριν γράψει το άρθρο ότι τελικα είπε το ΝΑΙ...:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
" Μάλιστα, εκεί ξεπέσαμε. Να μιλάμε χθες - προχθές για Μεξές, για Μπορντόν, για Μαρτσένα, για Γκαλάς, για Κρις, να πέφτουμε στην ανάγκη του Μπουμσόνγκ, του «παίζω και στόπερ και αμυντικός μέσος» (με την ίδια αποτυχία), του «δεν στέριωσα όπου κι αν πήγα», του «σκάντζα - βάρδια» στη Λιόν και να μην μας θέλει αυτός! Ίσως διότι η πρόταση του Παναθηναϊκού δεν περιλαμβάνει πακέτο και τους δυο μανουβραδούρους που χρειάζεται μπας και στρίψει. Αυτούς που παίρνουν θέση πίσω από το τέρμα της ομάδας του και κάνουν τα σχετικά κουμάντα: «έλα, έλα, πάρτο αλλιώς τώρα, αντίπαλος επιθετικός έρχεται από δεξιά στις τρεις η ώρα. Ίσιωσε τώρα, ωραία. Έλα, έλα, έλα να δεις τι έκανες...».
Ο Μπουμσόνγκ είναι ψηλός. Αλλά και ο Σερμαντίνι είναι ψηλός. Μήπως να κάνουμε μ’ αυτή τη λογική μετάταξη στο ποδοσφαιρικό τμήμα τον χαρούμενο Γεωργιανό να μην χάνουμε κεφαλιά; Διότι στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από το ύψος. Ένα απ’ αυτά είναι το «ποδοσφαιρικό ανάστημα», σαν κι αυτό που είχε μια φορά κι έναν καιρό ο - αντικειμενικά κοντός για κεντρικός αμυντικός - Φάμπιο Καναβάρο. Τότε που σηκωνόταν για κεφαλιά στα 33 του, στο 90-φεύγα του αγώνα και βρισκόταν δυο κεφάλια πάνω από παίκτες δέκα και είκοσι πόντους ψηλότερούς του. Διότι το ήθελε περισσότερο. Διότι είχε αρχηγική στόφα. Διότι ήταν «killer» στην άμυνα όχι επειδή κάποιος τον βάφτισε έτσι, αλλά επειδή το ένιωθε. Άσχετα πώς κατάντησε από τότε μέχρι σήμερα και πώς έγραψε την τελευταία του σελίδα στην Εθνική. Αν είχε το μυαλό να σταματήσει τότε από τη «Σκουάντρα Ατζούρα», θα ήταν πρότυπο και σημείο αναφοράς για όλους τους στόπερ για πολλά - πολλά χρόνια.
Φυσικά δεν είναι εύκολο να βρεις έναν τέτοιο παίκτη, έναν Φάμπιο Καναβάρο εν έτει 2010. Κι ακόμα κι αν τον βρεις, είναι ακόμα πιο δύσκολο να τον πείσεις να έρθει Ελλάδα, ακόμα κι αν έχεις να του δώσεις τα λεφτά που ζητάει. Γι’ αυτό υπάρχουν οι σκάουτερ, οι τεχνικοί διευθυντές, οι άνθρωποι που ζουν όχι απ’ το ποδόσφαιρο αλλά για το ποδόσφαιρο, ώστε να ψάξουν, να ρωτήσουν, να δουν, να μάθουν, να μιλήσουν και να φέρουν τον παίκτη ένα ωραίο απόγευμα στο «Ελ. Βενιζέλος», ώστε να πέσουν τα τσιμέντα και τα «Duty Free» μαζί. Ειδικά απ’ τη στιγμή που το συγκεκριμένο θέμα ήταν στην κορυφή της λίστας όχι απλά από τον Απρίλιο, αλλά ουσιαστικά εδώ και χρόνια. Αγκάθι για όλες τις διοικήσεις, για τον Βαρδινογιάννη και τον Πατέρα, τον Αντωνίου και τον Βέλιτς, τον Σκάζνι τότε και τον Φρέιτας τώρα. Για όλους αυτούς που προσπαθούν τόσα χρόνια να βρουν στόπερ που θα κάνει τη διαφορά και δεν βρίσκουν, λες και ψάχνουμε διαμάντι σε μέγεθος αργίτικου πεπονιού.
Αλλά όχι και τον Μπουμσόνγκ ρε παιδιά... Και να μην μας θέλει κιόλας. Ευτυχώς να λέμε βέβαια, διότι αν είχε πει «ναι», θα είχε παρουσιαστεί ήδη με την πράσινη φανέλα, για να μαλακώσουν οι αντιδράσεις και οι γκρίνιες από το ναυάγιο της υπόθεσης Γκαλάς. Αλλά όχι τον Μπουμσόνγκ ή τον Ζεμπινά ή τον Σαρ. Μπορούμε και καλύτερα. Κι αν δεν μπορούμε καλύτερα, ας μην μπορέσουμε καθόλου. «Καλύτερος από ποτέ είναι ο Γιοσού Σαριέγκι». «Γεμάτος πείσμα και θέληση ο Μελίσσης». «Αναγεννημένος ο Καντέ». «Αρέσει πολύ ο Κατσουράνης σαν στόπερ». «Σταθερή αξία ο Βύντρα στο κέντρο της άμυνας». «Δοκιμάστηκε για ένα ημίχρονο ο Ζιλμπέρτο στο πλευρό του Καντέ κι ο Σισέ δεν ακούμπησε μπάλα». «Ακούραστος ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ έπαιξε σαν αμυντικός χαφ με τους “πορτοκαλί” και σαν κεντρικός αμυντικός με τους “μπλε” και ήταν απροσπέλαστος».
Μήπως εκεί θέλετε να καταλήξετε; Μήπως να το πάρουμε απόφαση; Μήπως η «δεύτερη καλύτερη άμυνα της περσινής σεζόν» τελικά δεν χρειάζεται ενίσχυση; "
Ο Βαγγέλας Σουπερλιγκάτος;;;; :sick:
gmitsiakis
24/08/2010, 14:20
βασικα τον θυμασαι τον Καναβαρο "καλωδιωμενο" να λεει φτιαξε με γιατρε και αλλα τετοια καλολογα? Μη μου πεις οτι νομιζεις οτι δεν ηταν τιγκα στην ντοπα? Το απεδειξε αλλωστε αφου μετα το 2006 πηρε την κατηφορα κ δεν ηταν η ηλικια που εφταιγε! Για τα υπολοιπα δεν σχολιαζω αφου εισαι γνωστος υποστηρικτης του βαζελου
Akatanomastos
24/08/2010, 14:27
ρε αφηστε τον καθε πικραμενο στην πικρα του
ΟΛΟΙ στο γηπεδο δειχνουν την αξια τους
αν ο μπουμσονγκ αρχισει τις γκελες εγω πρωτος θα τον βρισω
αν ειναι σταθερος εγω πρωτος θα τον υποστηριξω
αλλα σταθερος με τα κριτηρια ΜΟΥ, οχι αυτα που λενε τα παπαγαλακια και βγαινουν διαφοροι και παπαγαλιζουν, ακομα και δω μεσα
ολοι τους στο γηπεδο δειχνουν τι ειναι
ο Τζιμπριλ το περασε το τεστ
γκοβου
μπουμσονγκ φετος στο μικροσκοπιο
la_villa
24/08/2010, 18:08
καλα εκει στην Ν.Σμυρνη δεν την παλεύουν...μα καθόλου
:a31: :a31: :a31: :a31:
Ουτε να το ξερα χθες που εγραφα για τον νεο πανιωνιο...το τι να πεις πια για αυτους..βρηκε νοημα .
μιλαμε τα ατομα πηγαν και χαλασαν το γηπεδο τους με παροτρυνση του αστειου τουλαχιστον προεδρου τους και κανουν κακο σε ποιον τωρα?
:lol: :bawl: :lol: :bawl:
Ελληνικό ποδοσφαιρο και Ελληνες παραγοντες..!!
kalgeorge
25/08/2010, 02:23
Ουτε να το ξερα χθες που εγραφα για τον νεο πανιωνιο...το τι να πεις πια για αυτους..βρηκε νοημα .
μιλαμε τα ατομα πηγαν και χαλασαν το γηπεδο τους με παροτρυνση του αστειου τουλαχιστον προεδρου τους και κανουν κακο σε ποιον τωρα?
:lol: :bawl: :lol: :bawl:
Ελληνικό ποδοσφαιρο και Ελληνες παραγοντες..!!
ειδες ρε φιλε τι κανατε?????
αυτο για να μαθετε να τους παιρνετε..........τον Μακο
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:
ρε δε τη παλευουνε με τιποτα λεμε..
μερικοι προεδροι μπροστά στην ιδέα οτι θα ακουστει εστω το όνομά τους.. θα γράψει μια φυλάδα για αυτους κατι ρε αδερφέ...
πουλανε και τη μάνα τους.
δε βρίσκω αλλο τρόπο να το εξηγήσω όλο αυτο..
και ποιον εχει γεν.διευθ. ο νεος πανιωνιος??
τον ΑΕΚΑΡΑ ΚΙΝΤΗ ΛΕΜΕ...!
:bawl: :lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
καλα εκει στην Ν.Σμυρνη δεν την παλεύουν...μα καθόλου
:a31: :a31: :a31: :a31:
μα καθόλου όμως, μιλάμε για μεγάλους λαλάκες να καταστρέψουν το δικό τους γήπεδο
φανταστειτε φατσες που θα καναν οι τυποι στην ουεφα μολις εμαθαν ΤΙ εγινε..:eyepop: :eyepop: :look: :uplate:
kalgeorge
25/08/2010, 02:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
μα καθόλου όμως, μιλάμε για μεγάλους λαλάκες να καταστρέψουν το δικό τους γήπεδο
ntax mwre kai eseis otan xanete sto karaiskaki to dialuete .....ta ksexnas? :lol:
kalgeorge
25/08/2010, 02:44
μερικοι προεδροι μπροστά στην ιδέα οτι θα ακουστει εστω το όνομά τους.. θα γράψει μια
otan perusi elega gia tin grafikotita tou tsakiri...mou legate oti ta leme epidi eksedwse tin anakoinwsi ;) ;)
otan perusi elega gia tin grafikotita tou tsakiri...mou legate oti ta leme epidi eksedwse tin anakoinwsi ;) ;) εγω?μπααα..
το καλύτερο ειναι το πανο που προλαβαν και εφτιαξαν οι πανθηρες...:lol: :bawl: :rotflmao:
fuck off uefa k γαμω την αεκ.
el_hymador
25/08/2010, 02:54
Οκ, δεν τη παλευουν καθολου τα γατακια...μιλαμε για απειρη βλακεια!!
Να λελεηλατεις το γηπεδο σου για να μην παιξει μια αλλη ομαδα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
25/08/2010, 03:07
Πόσο στόκος μπορείς να είσαι για να καταστρέφεις το γήπεδο σου;
Εντάξει δεν θέλουν να παίξει η ΑΕΚ εκει... οκ... ας πάνε να υποστηρίξουν την Νταντί όταν παίξουμε αφού έχουν τόσο κόμπλεξ.
Αλλά το να καίς το σπίτι σου για να μην έρθει ενα επισκέπτης που δεν γουστάρεις και θα πληρώσει και απο πάνω, πρέπει να είναι απαύγασμα ιδέας του ηλίθιου και του ηλιθιότερου...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η ΑΕΚ για να αποκλειστεί δεν υπάρχει περίπτωση λόγω γηπέδου. Στα πολύ δύσκολα μπορεί να πάει και χωρίς κόσμο στο Καραϊσκάκη αν αυτό χρειαστεί. Αλλά σκεφτείτε που φτάσαμε....
Ο μεν ΠΑΟ να πηγαίνει να παίξει σε ενα γήπεδο 100ετίας σχεδόν. Η ΑΕΚ να ψάχνει γήπεδο γύρω γύρω... σε μια πόλη που έχει 7-8 ομάδες στην SL. Ξεφτίλα λέμε..
Τα βλέπουν αυτά στις κυβερνήσεις που θυμούνται δεκάδες νόμους για να φρενάρουν κτισίματα γηπέδων;
Gandalf
ntax mwre kai eseis otan xanete sto karaiskaki to dialuete .....ta ksexnas? :lol:
πότε έχει διαλυθεί το Καραΐσκάκη τελευταία φορά ξέρεις?????? μη λες χαζά ρε κριάρι
εδώ και 3 χρόνια πάντως που πηγαίνω ανελλιπώς γήπεδο δεν έχει γίνει αυτό που λες, άντε να έχουν ξηλωθεί κάποιες ελάχιστες καρέκλες και κάνα καπνογόνο, σοβαρές ζημιές στο Καραΐσκάκη από τότε που έχει φτιαχτεί δεν έχουν γίνει ποτέ. Άσε που δεν έχω ξανακούσει να σκάψουν τον αγωνιστικό χώρο ποτέ ξανά, ό,τι γινόταν πάντα από ανεγκέφαλους γινόταν πάντα στις εξέδρες και στους πάγκους των ομάδων όχι στο χόρτο του γηπέδου.
ακόμα και να είχε γίνει που γίνεται παντού να τα σπάνε οπαδοί επειδή έχασε η ομάδα τους και είναι και αυτό μεγάλη βλακεία, δεν συγκρίνεται με την υπέρτατη χαζομάρα να διαλύσεις το γήπεδο σου για να μην παίξει άλλη ομάδα γιατί υπάρχει περίπτωση οι οπαδοί της άλλης ομάδας να προξενήσουν καταστροφές στο γήπεδο σου. :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:
Υ.Γ. Το μόνο που μένει να ακούσουμε είναι να ζητήσει και ο Πανιώνιος να παίξει σε αλλουνού έδρα γιατί το γήπεδο του θέλει φτιάξιμο και δεν πληρεί τις προδιαγραφές, τρελό γέλιο θα πέσει:rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
25/08/2010, 03:12
, δεν συγκρίνεται με την υπέρτατη χαζομάρα να :
re edw alloi pane kai pairnoun diarkeias ston gauro gia na ton vlepoun tsou lou
:bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
Εκείνο το πανό του νιόνιου τι έγραφε ρε παιδιά; οτι ο νιόνιος είναι προσφυγικότερος της αεκ;
απο εκεί δεν ξεκινάει ο τζερτζελές μεταξύ τους;:lol:
la_villa
25/08/2010, 03:15
βρε την Σεβίλλη!!!:eyepop: :eyepop:
με 2 ηττες κιόλας
παντως και να παιξουμε καραιταβλι χωρις κοσμο ειναι ηλιθιο. η ΑΕΚ εχει παιξει πολλες φορες εκει χωρις ζημιες. εδω ντερμπι ειχε γινει με τον παο (1-2 ηττα για ΑΕΚ) και δεν ανοιξε μυτη και ειμασταν και στην 7.
αλλωστε πειραια και περιξ εχουμε πολλλυυυυυ κοσμο
τωρα για τα πανιωνακια απλα επιβεβαιωσαν για πολλοστη φορα τον απυθμενο κομπεξισμο τους. η μονη τιμωρια ειναι να μην ξαναπαρουν βαθμο απο την ΑΕΚ για τα επομενα δεκα χρονια
re edw alloi pane kai pairnoun diarkeias ston gauro gia na ton vlepoun tsou lou
:bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
διαρκείας παίρνουμε για να βλέπουμε τον ΘΡΥΛΟ παντού ασχετίδη, του χρόνου θα χει και cl, έννοια σου
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
παντως και να παιξουμε καραιταβλι χωρις κοσμο ειναι ηλιθιο. η ΑΕΚ εχει παιξει πολλες φορες εκει χωρις ζημιες. εδω ντερμπι ειχε γινει με τον παο (1-2 ηττα για ΑΕΚ) και δεν ανοιξε μυτη και ειμασταν και στην 7.
αλλωστε πειραια και περιξ εχουμε πολλλυυυυυ κοσμο
τωρα για τα πανιωνακια απλα επιβεβαιωσαν για πολλοστη φορα τον απυθμενο κομπεξισμο τους. η μονη τιμωρια ειναι να μην ξαναπαρουν βαθμο απο την ΑΕΚ για τα επομενα δεκα χρονια ΕΠΕΙΔΗ τη βλέπω τη δουλειά πως θα γίνει καθως οκ εμεις το συζητάμε..αλλα τα αλλα λουλουδια δε θα το κανουν..
στο νεος πανιωνιος -αεκ..αν υπαρχει μετα πλατεια ,αμαξια,μαγαζιά και βιτρίνες εμενα να με χέσετε..
και θα πληρωσουν Ολοι όσοι δε φταίνε σε τίποτα για τη κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου.:sad:
kalgeorge
25/08/2010, 05:24
, του χρόνου θα χει και cl, έννοια σου
auto to akouw 10 xronia twra re :bawl: :bawl:
kalgeorge
25/08/2010, 06:48
παιδια εγω εχω μια αλλη απορια....και θα ηθελα να μου την λυσει καποιος σας παρακαλω....
σε περιπτωση που γινει το παιχνιδι της αεκ....στο καραισκακης.
δεν υπαρχει φοβος να συμπεσει με το ευρωπαικο παιχνιδι του γαυρου?
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Akatanomastos
25/08/2010, 08:02
καλα σε αυτη την χωρα παντα θα βρεθει καποιος να προχωρησει την λαλακια παρακατω
αυτην την φορα τα καταφεραν οι Πανιωνιοι σε πολυ μεγαλο βαθμο..
δεν πιστευα, και νομιζω οι περισσοτεροι, αυτο που διαβαζαμε!
μπραβο παιδια,
keep up the good work:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
kalgeorge
25/08/2010, 08:03
πω πω ρε ΜΑΓΚΑ πατερα τι λες.....
οποιος ακουει σεντρα τωρα καταλαβαινει...:a23: :a23: :a23: :a23:
Καραισκακης η ΑΕΚ χωρίς φυσικα οπαδους..(μιας και θα το καναν κιτρινο με τιποτα σπρει οπως και στο οακα..) και ολα καλα..
ευρωπαικο παιχνιδι ελληνικής ομάδας σε ελληνικο γήπεδο..
κεκλεισμενων των θυρων.. γιατι.. αμα κατεβουμε απο τα δεντρα ποτε..εμεις εδω στη χωρα του πολιτισμου λεμε( α καλο..:rotflmao: :lol: ) θα ειναι για να κανουμε επεισοδια με αυτους που κατεβηκαν πριν απο μας..
ουτε να γελασω δε μπορω πια με τη καταντια μας.
παιδια εγω εχω μια αλλη απορια....και θα ηθελα να μου την λυσει καποιος σας παρακαλω....
σε περιπτωση που γινει το παιχνιδι της αεκ....στο καραισκακης.
δεν υπαρχει φοβος να συμπεσει με το ευρωπαικο παιχνιδι του γαυρου?
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Τα περαστικα μου στον Συντροφο Σισσε...... :D
Να του παρετε κανα στριγκακι δωρο για παρηγορια...... :winka:
( Κατα προτιμηση την 8η αγωνιστικη να φορεσει το κοκκινο...!! :sun: )
Πως το ελεγε ο ενας λαγος..... Α ναι...
ΠΑΟ
ΘΡΗΣΚΕΙΑ
ΤΡΥΠΑ
13 ...
Akatanomastos
25/08/2010, 08:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
ετσι σας εχει καταντησει
να παρακαλατε να σπασει κανα ποδι να γλυτωσετε:wave2:
μην ανυσηχεις παντως
σε ενα χρονο επαθε μια 10μερη οφφ ζημια,
και αυτο λογω γηπεδου..
περιμενετε τον τωρα που θα γυρισει να το δεις
πλεον δεν θα φοραει ουτε το εσωρουχο, θα ρχετε ετοιμος, μην καθυστερει:winka:
:beer: :beer: :beer:
Καραισκακης η ΑΕΚ χωρίς φυσικα οπαδους..(μιας και θα το καναν κιτρινο με τιποτα σπρει οπως και στο οακα..) και ολα καλα..
ευρωπαικο παιχνιδι ελληνικής ομάδας σε ελληνικο γήπεδο..
κεκλεισμενων των θυρων.. γιατι.. αμα κατεβουμε απο τα δεντρα ποτε..εμεις εδω στη χωρα του πολιτισμου λεμε( α καλο..:rotflmao: :lol: ) θα ειναι για να κανουμε επεισοδια με αυτους που κατεβηκαν πριν απο μας..
ουτε να γελασω δε μπορω πια με τη καταντια μας.
Υπαρχουν και χειροτερα.....
Φαντασου να μην σας εδιναν ουτε αυτο........
( Εκει να εβλεπες ρεζιλικια..... )
:wave2:
kalgeorge
25/08/2010, 08:15
Να του παρετε κανα στριγκακι δωρο για παρηγορια...... :winka:
( Κατα προτιμηση την 8η αγωνιστικη να φορεσει το κοκκινο...!! :sun: )
Πως το ελεγε ο ενας λαγος..... Α ναι...
ΠΑΟ
ΘΡΗΣΚΕΙΑ
ΤΡΥΠΑ
13 ...
τελικα δεν μου ειπατε.....συμπεφτει με τα παιχνιδια σαας???
Υπαρχουν και χειροτερα.....
Φαντασου να μην σας εδιναν ουτε αυτο........
( Εκει να εβλεπες ρεζιλικια..... )
:wave2: φιλε στην ποδοσφαιρική ελλάδα εχω σταματήσει να φανταζομαι..γιατι ξερω πως θα τα δω..και θα εχω παντα κατι καινουριο να περιμενω..:lol: :bawl: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ετσι σας εχει καταντησει
μην ανυσηχεις παντως
σε ενα χρονο επαθε μια 10μερη οφφ ζημια,
και αυτο λογω γηπεδου..
περιμενετε τον τωρα που θα γυρισει να το δεις
πλεον δεν θα φοραει ουτε το εσωρουχο, θα ρχετε ετοιμος, μην καθυστερει:winka:
:beer: :beer: :beer:
Ρε συ σοβαρα τωρα....
Γιατι πηγε εκει ο νους σου...??
Τι δουλεια εχει η θλαση του Σισε με παιχνιδι τρεις μηνες μετα...??? :look:
Η... Σαμπως οπου περυσι ηταν μια χαρα παρακαλαγαμε κατι τετοιο...????
Προσγειωθητε λιγακι.... Γιατι σας ερχονται τετοιες νιλες οπου ο καιρος που ψαχναμε βαζελο για πειραξουμε μεσω της Νικολουλη θα σας φαινετε γλυκια αναμνηση.......
Cpt. Haddock
25/08/2010, 08:22
Τι ξεφτίλες ρε πστμ....
Akatanomastos
25/08/2010, 08:26
Ρε συ σοβαρα τωρα....
Γιατι πηγε εκει ο νους σου...??
Τι δουλεια εχει η θλαση του Σισε με παιχνιδι τρεις μηνες μετα...??? :look:
Η... Σαμπως οπου περυσι ηταν μια χαρα παρακαλαγαμε κατι τετοιο...????
Προσγειωθητε λιγακι.... Γιατι σας ερχονται τετοιες νιλες οπου ο καιρος που ψαχναμε βαζελο για πειραξουμε μεσω της Νικολουλη θα σας φαινετε γλυκια αναμνηση.......
δεν μιλαω για τα μεταξυ μας παιχνιδια
που ετσι και αλλιως το παλτο δεν ειχε σκοραρει
για τα παιχνιδια του πρωταθληματος μιλαω
περσυ, νταξ προφανως δεν βγαινατε και στα φορουμ να το γραφετε
μας ερχοντε νιλες ε?
αναγεννηθηκε ο γαυρος λες..
για να δουμε:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
τελικα δεν μου ειπατε.....συμπεφτει με τα παιχνιδια σαας???
Εχουμε κανονισει εμεις ρε...... :winka:
Θα παιξουμε στο καινουργιο γηπεδο του Παναθηναικου..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εχουμε ερθει ηδη σε συμφωνια με τον ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.....
ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ( ΤΖΙΓΓΕΡ.ΣΩΦΕΡΑΚΙΑΣ, ΚΤΛ,ΚΤΛ...) :D
Τον προεδρο τον αφηνουμε.... Του ειπαμε οτι θα του δωσουμε γλυφιτζουρι Μηλαρακι...
:lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:
207616
kalgeorge
25/08/2010, 08:30
Εχουμε κανονισει εμεις ρε...... :winka:
Θα παιξουμε στο καινουργιο γηπεδο του Παναθηναικου..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εχουμε ερθει ηδη σε συμφωνια με τον ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.....
ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ( ΤΖΙΓΓΕΡ.ΣΩΦΕΡΑΚΙΑΣ, ΚΤΛ,ΚΤΛ...) :D
Τον προεδρο τον αφηνουμε.... Του ειπαμε οτι θα του δωσουμε γλυφιτζουρι Μηλαρακι...
:lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:
ρε γαμωτο.....εχετε καταρριψει ολα τα ρεκορ.....
φετος εχετε αποκλειστει απο τον αυγουστο :bawl: :bawl:
αντε και εις ανωτερα ρε :bawl:
Γιατι σας ερχονται τετοιες νιλες οπου ο καιρος που ψαχναμε βαζελο για πειραξουμε μεσω της Νικολουλη θα σας φαινετε γλυκια αναμνηση.......
Μιλάνε τώρα οι γαύροι που μετά το ευρωπαΙκό έπος του ΟΣΦΠ κάνανε 2 μερόνυχτα να ξετσουμίσουνε από το θαλάμι τους !!!
:evil: :evil: :evil: :smokin: :smokin: :smokin:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ετσι σας εχει καταντησει
ναι γιατί τα δικά μας δίχτυα τα μάτωσε και τον βλέπαμε σε εφιάλτη:bawl: :bawl: :bawl:
ρε ακατονόμαστε σύνελθε, καλός και άγιος ο Σισσέ και υπόλοιποι παίχτες σου αλλά ο πραγματικός λόγος που πήρατε νταμπλ πέρσι είναι ότι δεν είχατε αντίπαλο και ότι ο Ολυμπιακός ήταν σε μαύρα χάλια και είχε τραυματισμούς όλη την χρονιά. Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος απλά. Δεν αποτελούσατε φόβητρο σε καμία περίπτωση απλά είχατε τα στοιχειώδη και πλήρες ρόστερ και εμείς δεν είχαμε τίποτα και πήραμε το πούλο απλά είναι τα πράγματα.
Ακούς εκεί να γλιτώσουμε εμείς που χωρίς ομάδα και παίχτες σας κάναμε να μας πάρετε 2 χωρίς ανάσα όποτε βρεθήκαμε αντιμέτωποι πέρσι.
Μιλάνε τώρα οι γαύροι που μετά το ευρωπαΙκό έπος του ΟΣΦΠ κάνανε 2 μερόνυχτα να ξετσουμίσουνε από το θαλάμι τους !!!
:evil: :evil: :evil: :smokin: :smokin: :smokin:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ε.. Σε αδεια ημασταν....... Θαλαμια θα ψαχναμε.... :D
( Φτου.. Τωρα που το θυμηθηκα .... Την βεργα να αλλαξω που στραβωσε... :( )
)
ναι γιατί τα δικά μας δίχτυα τα μάτωσε και τον βλέπαμε σε εφιάλτη:bawl: :bawl: :bawl:
ρε ακατονόμαστε σύνελθε, καλός και άγιος ο Σισσέ και υπόλοιποι παίχτες σου αλλά ο πραγματικός λόγος που πήρατε νταμπλ πέρσι είναι ότι δεν είχατε αντίπαλο και ότι ο Ολυμπιακός ήταν σε μαύρα χάλια και είχε τραυματισμούς όλη την χρονιά. Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος απλά. Δεν αποτελούσατε φόβητρο σε καμία περίπτωση απλά είχατε τα στοιχειώδη και πλήρες ρόστερ και εμείς δεν είχαμε τίποτα και πήραμε το πούλο απλά είναι τα πράγματα.
Ακούς εκεί να γλιτώσουμε εμείς που χωρίς ομάδα και παίχτες σας κάναμε να μας πάρετε 2 χωρίς ανάσα όποτε βρεθήκαμε αντιμέτωποι πέρσι.
Τσαμπα μιλας...... :rolleyes:
( Αυτοι νομιζουν οτι ειχαν ομαδα.... :lol: )
ρε γαμωτο.....εχετε καταρριψει ολα τα ρεκορ.....
φετος εχετε αποκλειστει απο τον αυγουστο :bawl: :bawl:
αντε και εις ανωτερα ρε :bawl:
Ετσι ειναι !!!!!! :winka:
Οταν ξεκινας καινουργια αυτοκρατορια απο το μηδεν......
Την ξεκινας απο το μηδεν !!! :D
( Μαλακιες θα κανουμε...... :( )
Akatanomastos
25/08/2010, 08:39
)
Τσαμπα μιλας...... :rolleyes:
( Αυτοι νομιζουν οτι ειχαν ομαδα.... :lol: )
εμεις λεγαμε οτι λεγαμε και εχουμε και 4 παικτες ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑΣ
εδω βγαιναν κατι γαυροι και λεγανε πως ειχατε και ομαδα και το χασατε λογω ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
αυτη η παιχτουρα ο ΜΑΡΕΣΚΑ-ΜΑΡΕΓΚΑ
τι εγινε?την κανει σιγα σιγα? την εκανε?
Ο ΝΤΑΤΟΛΟΣ που τον φερατε μετα τα χριστουγεννα για να μας τρομαξετε?
τουλαχιστον αρπαξε τιποτα να μη φυγει παραπονεμενος?:bigcry: :rotflmao:
ο ντερμπι σαιρ με τις χειρονομιες του, που τον εχει κανει σημαια ο Στουμπι,
γιατι εφυγε?βαρεθηκε να μας καρφωνει μαλλον:rolleyes:
ο ντερμπι σαιρ με τις χειρονομιες του, που τον εχει κανει σημαια ο Στουμπι,
γιατι εφυγε?βαρεθηκε να μας καρφωνει μαλλον:rolleyes:
Τον απαρνηθηκε ο Τζιωλης..... :sad:
207617
Δηλωσεις της παε Ολυμπιακος για το γηπεδο...
<<< Μώραλης: «Προέχει το εθνικό συμφέρον»
Ο Γιάννης Μώραλης επιβεβαίωσε πως ο Ολυμπιακός κινήθηκε με γνώμονα την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα και την εξάλειψη των πιθανοτήτων για πρόκληση επεισοδίων. Συγκεκριμένα, μιλώντας στον sentra fm, ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε: «Αποτελεί ντροπή για ορισμένους ανθρώπους που είναι μειοψηφία και δεν εκφράζει ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι μια πολύ άσχημη εικόνα για μια ομάδα όπως η ΑΕΚ να μην έχει γήπεδο.Από την αρχή ήμασταν θετικοί στο να παραχωρήσουμε το γήπεδο στην ΑΕΚ. Τις τελευταίες μέρες υπήρχαν συνεχείς επαφές μεταξύ των δύο πλευρών και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.
Επίσης, θέλω να διευκρινίσω ότι δεν ασκήσαμε βέτο ώστε να μην έρθουν οπαδοί της ΑΕΚ. Απλά γίνεται κατανοητό από όλους και την πλευρά της ΑΕΚ ότι αν έρθουν 30.000 οπαδοί της στο Καραϊσκάκη, θα είχαμε ίσως χειρότερες καταστάσεις. Το ιδανικό θα ήτα να έρθει κόσμος της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και κόσμος του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Για να έρχονταν κόσμος στο Καραϊσκάκη θα έπρεπε να είχαμε τεράστιες διασφαλίσεις από την Πολιτεία από την οποία ουδείς ασχολήθηκε. Γενικότερα δεν είμαστε έτοιμοι ως ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει πάντως να αφήσουμε τις μικροσυλλογικές αντιπαραθέσεις στη μπάντα όταν μιλάμε για εθνικό συμφέρον».>>>
Gandalf dr685sm
25/08/2010, 09:13
Μάλιστα... σίγουρα ενα ευχαριστώ η ΑΕΚ πρέπει να το πεί για παραχώρηση του γηπέδου ... εκείνο όμως που μένει είναι πως η ΑΕΚ χρειάζεται γήπεδο.. ούτε προπονητικό ούτε μαλακίες.. γήπεδο είναι το πρώτο που χρειάζεται.
Όσον αφορά τους Πανιώνιους... έχει πλάκα γιατί το γήπεδο δεν τηρεί προδιαγραφές ασφαλείας. Δηλαδή δεν έχει να κάνει με το τερραίν που έπαθε ζημιά, αλλά στο οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΔΏΣΕΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΑΓΩΝΑ ΕΚΕΙ!... ε ρε γλέντια.. τσάμπα οι αγροτικές εργασίες...
Gandalf
el_hymador
25/08/2010, 09:42
Γιατι σας ερχονται τετοιες νιλες οπου ο καιρος που ψαχναμε βαζελο για πειραξουμε μεσω της Νικολουλη θα σας φαινετε γλυκια αναμνηση.......
Καλα μη μιλας για νιλες.. φετος εισαι εξω απο την ευρωπη απο τον Αυγουστο... :lol: :lol: :lol: :lol: και σας ψαχναμε για δυο ημερες και κατι να σας βρουμε ....
μετα βεβαια εγραψες το ιστορικο "τωρα που δεν εχουμε ευρωπη να δειτε τι σας περιμενει...":lol: :lol: :lol:
γιατι τις αλλες χρονιες δινατε μεγαλο βαρος στην ευρωπη και σας αποσπουσε απο το ελληνικο πρωταθλημα...:lol: :bawl:
Akatanomastos
25/08/2010, 09:44
:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:
ετσι δωστε ρε γαυρακια να γελαμε
παντως ειστε ακαταμαχητοι
οτι και να γινει κατι θα βρειτε να πειτε
βλεπετε παντα την λαμπερη μερια της ζωης:bigcry: :rotflmao:
μπραβο μπραβο
la_villa
25/08/2010, 10:09
:lol: :lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
" Ο ιδανικός επιθετικός που ψάχνει ο Παναθηναϊκός, είναι......ένας σαν τον Λισάντρο Λόπεζ. Το είπε όμορφα, απλά και κατανοητά ο Κάρλος Φρέιτας. Που να παίζει και στην κορυφή και δεξιά και αριστερά αλλά να μην στοιχίζει όσο ο Λισάντρο Λόπεζ, προς Θεού! Και να παραχωρείται με κάνα πεντακοσάρικο το πολύ ή ακόμα καλύτερα να είναι ελεύθερος. Και το κασέ του να μην υπερβαίνει τα 700 χιλιάρικα. Και να μην έχει πρόβλημα να κάθεται στον πάγκο και να κάνει τα ρεπά του Σισέ. Και να είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, ώστε να έχει και μεταπωλητική αξία. Αν είναι και κοινοτικός ή έχει κοινοτικό διαβατήριο, ακόμα καλύτερα, αλλά προτιμότερο είναι να έχει ευρωπαϊκές παραστάσεις κι όχι αποκλειστικά αργεντινικές ή βραζιλιάνικες, ώστε να μη χρειαστεί μεγάλο διάστημα προσαρμογής. Φυσικά να μην έχει ιστορικό σοβαρών τραυματισμών (τένοντες, μηνίσκους, χιαστούς και τέτοια). Να είναι καλό παιδί, ούτε καβγατζής ούτε οξύθυμος, να μη μας βγει μπουζουκόβιος, αν μάλιστα είναι αρραβωνιασμένος ή παντρεμένος ώστε να μην τον ξεμυαλίσουν τίποτα τραγουδιάρες και ανθυπο-μοντελο-ρουφήχτρες, θα μετρήσει στα «υπέρ» του. Θα προτιμηθούν επίσης οι υποψήφιοι που έχουν πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, ένα μεταπτυχιακό, ένα Μάστερ, ένα Μπάτσελορ (όχι πάρτι, το άλλο), που μιλάνε 2-3 γλώσσες, που έχουν βρε αδελφέ ένα πιστοποιητικό γνώσης ηλεκτρονικών υπολογιστών, ένα κατιτίς."
"Αφήστε και το άλλο: είχε τόσες δουλειές ο Φρέιτας και η διοίκηση του Παναθηναϊκού, που δεν έμεινε και πολύς χρόνος για την απόκτηση του επιθετικού. Να βρεθεί ομάδα που να πληρώσει ένα μέρος του συμβολαίου του Γκάμπριελ και να βάλει ο Παναθηναϊκός τα υπόλοιπα. Το αυτό με τον Γκαλίνοβιτς. Να πληρώσει 200 χιλιάρικα στον Μόρις για να φύγει. Να δώσει τον Ρουκάβινα με το 1/3 των χρημάτων που τον απέκτησε. Να (μη) βρει ομάδα για τον Μάντζιο, τον Μελίσση, τον Κλέιτον, τον Λεοντίου, ακόμα και τον Μουν, του οποίου ο δανεισμός στην πατρίδα του είναι στον αέρα, λόγω της επέμβασης που έκανε πρόσφατα. Να ανανεώσει τον δανεισμό του Μάτος, του οποίου η απόκτηση είχε στοιχίσει κάτι ψιλά, λίγο πάνω από 4 εκατομμύρια. Να παραχωρήσει το 60% των δικαιωμάτων του Ντέιβιντ. Να πάρει επιτέλους κανένα φράγκο από τα χρωστούμενα για τον Ροντρίγκο Σόουζα. Να φέρει δανεικό τον διεθνή Ντάνι Φερνάντεζ χωρίς οψιόν αγοράς΄για δευτερότριτο τερματοφύλακα. Λίγα είναι αυτά;
Αλλά έχετε πίστη. Ο μικρός Λισάντρο Λόπεζ, ο φτηνός, ο νεαρός, ο πολυθεσίτης, ο φιλόδοξος, αυτός που από μικρό παιδί είχε μια αφίσα του Κώστα Μπατσινίλα πάνω απ’ το κρεβάτι του κι ονειρευόταν να παίξει στην Πανάθα, είναι κάπου εκεί γύρω. Πάνω σε ένα δέντρο, εκεί δηλαδή όπου φυτρώνουν κι ευδοκιμούν οι Λισαντρολόπεζ. Ή κρυμμένος σε μια ντουλάπα, γεμάτος σκόνη και ναφθαλίνη. Σε ένα σεντούκι ή μια ντιβανοκασέλα. Θα τον βρούμε, πού θα μας πάει; "
:lol: :lol: :lol:
απλά κορυφαίο.....ακριβως ετσι...ο Θιασος
la_villa
25/08/2010, 10:15
ιιιιιιιιιιιιιιιι τι μαρτυρησε....χορηγείες και σωτηρίες εταζε ο Πατερας σστο Σπάθειο πρωταθλημα σας...κατα τ αλλα δικαιότατο...:lol:
μπεεεεεεεεεεεε
"
Το λόγο εντός του διοικητικού συμβουλίου πήρε ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος είπε πως η διαμάχη που υπάρχει στη λίγκα δεν είναι ανάμεσα σε Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό, αλλά οφείλεται στο εσωτερικό μέτωπο του Παναθηναϊκού για να προσθέσει απευθυνόμενος σε άλλα μέλη του ΔΣ: «Κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας. Σας πήρε τηλέφωνο ο Πατέρας και στις μισές ομάδες έταξε χορηγία και στις άλλες μισές σωτηρία για να ψηφίσετε Κανελλόπουλο.
Για ποιες εκλογές μιλάμε; Το πρωί μίλησα με τον Κόντη και μου είπε ότι θα ψηφίσει Κανελλόπουλο γιατί έχει υποχρέωση στον Πατέρα. Τι είναι ο Πατέρας που ενδιαφέρεται;....... "
α ρε βαζελε όλο και πιο πολύ ξεφτυλλίζεσε...α ρε ομάδα της ξεφτυλας...
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Καλα μη μιλας για νιλες.. φετος εισαι εξω απο την ευρωπη απο τον Αυγουστο... :lol: :lol: :lol: :lol: και σας ψαχναμε για δυο ημερες και κατι να σας βρουμε ....
μετα βεβαια εγραψες το ιστορικο "τωρα που δεν εχουμε ευρωπη να δειτε τι σας περιμενει...":lol: :lol: :lol:
γιατι τις αλλες χρονιες δινατε μεγαλο βαρος στην ευρωπη και σας αποσπουσε απο το ελληνικο πρωταθλημα...:lol: :bawl:
Κοιτα....
Να μιλανε αλλοι το καταλαβαινω.....!!!
Αλλα να μιλανε και αυτοι που εβαζαν χορατατζιδικες φωτο και τις αμεσως προσεχεις ημερες ...
Να εξαφανιζοντουσαν απο μηνα και επανω ( και οχι μια φορα...) τοτε... :wave2:
el_hymador
25/08/2010, 10:28
ιιιιιιιιιιιιιιιι τι μαρτυρησε....χορηγείες και σωτηρίες εταζε ο Πατερας σστο Σπάθειο πρωταθλημα σας...κατα τ αλλα δικαιότατο...:lol:
μπεεεεεεεεεεεε
"
Το λόγο εντός του διοικητικού συμβουλίου πήρε ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος είπε πως η διαμάχη που υπάρχει στη λίγκα δεν είναι ανάμεσα σε Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό, αλλά οφείλεται στο εσωτερικό μέτωπο του Παναθηναϊκού για να προσθέσει απευθυνόμενος σε άλλα μέλη του ΔΣ: «Κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας. Σας πήρε τηλέφωνο ο Πατέρας και στις μισές ομάδες έταξε χορηγία και στις άλλες μισές σωτηρία για να ψηφίσετε Κανελλόπουλο.
Για ποιες εκλογές μιλάμε; Το πρωί μίλησα με τον Κόντη και μου είπε ότι θα ψηφίσει Κανελλόπουλο γιατί έχει υποχρέωση στον Πατέρα. Τι είναι ο Πατέρας που ενδιαφέρεται;....... "
α ρε βαζελε όλο και πιο πολύ ξεφτυλλίζεσε...α ρε ομάδα της ξεφτυλας...
Φαντασου να προσλαμαβαναμε μετα στη ΠΑΕ και τον καθε Κανελλοπουλο ποσο ξεφτυλες θα ειμασταν...
σου θυμιζει κατι;
Να μιλανε οι γαυροι για ξεφτυλες...:lol: :lol: :lol:
αναπαντητα εχουν μεινει τα ερωτηματα εδω μεσα...Μπαλοκας, Τσιρονης, Γκαγκατσης...τι διαολο κανουν στη ΠΑΕ γαυριακος; Γιατι προσεληφθηκαν;
Τι χαρη ξεπληρωσε ο κατασκοπος;
Αναπαντητα θα μεινουν βεβαια...καθοτι οι γαυροι ειναι καλοι στο να βαζουν φωτοσοπιες με κουνελια αλλα οταν τιθονται τετοια ερωτηματα κανουν το κουνελι οι ιδιοι...
Ξέρεις ότι τον Αύγουστο πάνε οι Ανθρωποι διακοπές δεν είμαστε μπροστά σε εναν υπολογιστή τον Αύγουστο
el_hymador
25/08/2010, 10:31
Κοιτα....
Αλλα να μιλανε και αυτοι που εβαζαν χορατατζιδικες φωτο και τις αμεσως προσεχεις ημερες ...
Να εξαφανιζοντουσαν απο μηνα και επανω ( και οχι μια φορα...) τοτε... :wave2:
Ποιος και ποτε εξαφανιστηκε;
el_hymador
25/08/2010, 10:32
Ξέρεις ότι τον Αύγουστο πάνε οι Ανθρωποι διακοπές δεν είμαστε μπροστά σε εναν υπολογιστή τον Αύγουστο
αυτο ειπαν και οι παικτες σας...
προκριματικα τον Αυγουστο; οχου μωρε; δεν παμε καλυτερα διακοπες; :lol: :lol: :lol: :lol:
Ποιος και ποτε εξαφανιστηκε;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :lol:
Παρε μυγοσκοτωστρα.... :wave2:
el_hymador
25/08/2010, 10:54
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :lol:
Παρε μυγοσκοτωστρα.... :wave2:
Παρτο αλλιως γιατι παλι διαδιδεις οτι σου κατεβει στο κεφαλι για τις εντυπωσεις...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=89794&perpage=15&pagenumber=159
29/11/2009 λιγες ωρες μετα το τελος του γαυρος - Παναθηναϊκος...δες και την υποσημειωση στο μηνυμα, αλλος κρυβοταν ολη την εβδομαδα πριν απο το ντερμπι μπας και εκτεθει...:winka:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=94490&perpage=15&pagenumber=187
21/3/2010 λιγες ωρες μετα το Παναθηναϊκος - γαυρος...
αλλα δες και αυτο:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=94490&perpage=15&pagenumber=189
γιατι παλι εσυ ησουν ο εξαφανισμενος τη εβδομαδα πριν απο το ντερμπι...κατα τη παγια τακτικη που χρησιμοποιεις "κραταω πισινη μπας και στραβωσει το πραμα και εκτεθω"
λοιπον, μετα απο αυτα, ξαναθετω την ερωτηση:
Ποιος και ποτε ηταν εξαφανισμενος;
Σοβαρες απαντησεις με στοιχεια και οχι αερολογιες για τη δημιουργια εντυπωσεων...στο εχω πει δεκαδες φορες...scripta manent!
el_hymador
25/08/2010, 11:07
Stoubi, ακομη η απαντηση στο ερωτημα μου;
περιμενω και τον αλλο να μου πει για Γκαγκατση - Μπαλοκα και Τσιρονη...
αναπαντητα θα μεινουν να το δειτε...
la_villa
25/08/2010, 12:02
αναπαντητα εχουν μεινει τα ερωτηματα εδω μεσα...Μπαλοκας, Τσιρονης, Γκαγκατσης...τι διαολο κανουν στη ΠΑΕ γαυριακος; Γιατι προσεληφθηκαν;
Τι χαρη ξεπληρωσε ο κατασκοπος;
εδω γτράφουμε δηλώσεις...οχι ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ερωτηματα....εδω τον εδωσε ΣΤΕΓΝΑ....
παλι μπερδευετε ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ με την ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ
και ταιριάζει φυσικά το παραπάνω με την δήλωση Πατερα ""έβαλα πολύ περισσότερα απο τα 5εκ ? που φαίνονται στον πρασινο-Θίασο"
τι ταιριάζει...η απάντηση είναι στο ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...α ρε ΚΑΡΑΚΑΛΠΙΝΟ
Γκαγκατσης???σε ποια παε??:confused: :confused:
la_villa
25/08/2010, 12:04
και που ακριβως δηλωθηκε για αυτους ότι τα πήραν (δηλωση όχι τι πιστευεις)?:lol: :lol: :lol:
ενω εδω 'εχουμε παρτα-στην-μουρη αλήθεια με ονοματεπώνυμο
"Μάκης Ψωμιάδης (απευθυνόμενος σε άλλα μέλη του ΔΣ) (δωσε ξεφτυλλισμενο πράσινο Τσιρκο)
"«Κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας. Σας πήρε τηλέφωνο ο Πατέρας και στις μισές ομάδες έταξε χορηγία και στις άλλες μισές σωτηρία για να ψηφίσετε Κανελλόπουλο.""
Cpt. Haddock
25/08/2010, 12:22
Δε μου λες ρε Λαβιλλα...
Θεωρείς τον Ψωμιάδη αξιόπιστο και έβαλες τα λόγια του στην υπογραφή σου (δείγμα οτι τα ενστερνίζεσαι);
Δε σε τιμά και ιδιαιτέρως αυτο. Ενα ελάχιστο κριτικής σκέψης πρέπει να το 'χεις, οσο γαύρος κι αν είσαι
gmitsiakis
25/08/2010, 12:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δε μου λες ρε Λαβιλλα...
Θεωρείς τον Ψωμιάδη αξιόπιστο και έβαλες τα λόγια του στην υπογραφή σου (δείγμα οτι τα ενστερνίζεσαι);
Δε σε τιμά και ιδιαιτέρως αυτο. Ενα ελάχιστο κριτικής σκέψης πρέπει να το 'χεις, οσο γαύρος κι αν είσαι
ασε τον la villa στη nirvana του!!!
κανα λινκ να δουμε την εθνικη υπαρχει???
el_hymador
25/08/2010, 12:55
εδω γτράφουμε δηλώσεις...οχι ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ερωτηματα....εδω τον εδωσε ΣΤΕΓΝΑ....
παλι μπερδευετε ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ με την ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ
και ταιριάζει φυσικά το παραπάνω με την δήλωση Πατερα ""έβαλα πολύ περισσότερα απο τα 5εκ ? που φαίνονται στον πρασινο-Θίασο"
τι ταιριάζει...η απάντηση είναι στο ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...α ρε ΚΑΡΑΚΑΛΠΙΝΟ
Γκαγκατσης???σε ποια παε??:confused: :confused:
Ρε ποια φιλολογικα ερωτηματα; Ειναι οι δεν ειναι υπαλληλοι στη ΠΑΕ Ολυμπιακος οι Τσιρονης και Μπαλοκας; Δουλευε η δεν δουλευε ως δικηγορος ο Γκαγκατσης στον Ολυμπιακο; Αυτη ειναι η πραγματικοτητα!
Έχεις τα @@δια να δωσεις μια απαντηση η θα λες γενικοτητες και θα κανεις το κουνελι;
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
ασε τον la villa στη nirvana του!!!
κανα λινκ να δουμε την εθνικη υπαρχει???
fibatv.com
έχω μια απορία....γιατί στο παρκέ του ΟΑΚΑ γράφει Olympic Sports Center Athens (OSCA) και όχι Olympic Athletic Center Athens (OACA)....:confused:
Άλλη μια Ελληνική πρωτοτυπία;;;
Πάντως στο ESPN που το βλέπω εδώ στην Αμερική, οι Αμερικανοί σχολιαστές λένε οτι το παιχνίδι είναι μαγική εικόνα και οτι η Ελληνική ομάδα ακολουθώντας την Ευρωπαική τακτική ( :confused: )δεν αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της. Λένε επίσης οτι αν η Ελλάδα τερματίσει 2η (επειδή η Τουρκία παίζει σπίτι της και θα έχει λίγο ζμπρώξιμο) θα αντιμετωπίσει πολύ νωρίς την Αμερική με οτι αυτό μπορεί να σημαίνει για τα όνειρα της για μετάλλιο....
la_villa
25/08/2010, 14:27
Δε μου λες ρε Λαβιλλα...
τα είπε ΜΠΡΟΣΤΑ σε ολους????...ΝΑΙ
ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ κανεις???...ΟΧΙ (μονο του Αρη κατι είπε)
ΑΡΑ....ΑΡΑ????γενικα ασε τι τον θεωρω....ΕΔΩ ομως απο οτι ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...
οπότε άσε τι με τιμά και τι όχι και δεν τι σας τιμα και τι όχι...;)
ομοίως για την κριτικη σκέψη (φανταζομαι είσαι στοιχειωδως μεγάλος και εμπειρος για να γνωρίζεις ΤΙ μπορεί να λέγεται δημόσια και φατσα καρτα και τις συνέπειες αν ειναι ψευδη αυτα)
οπότε για την κριτικη σκεψη...σκέψου το για πάρτυ σου...;)
la_villa
25/08/2010, 14:30
Ρε ποια φιλολογικα ερωτηματα; Ειναι οι δεν ειναι υπαλληλοι στη ΠΑΕ Ολυμπιακος οι Τσιρονης και Μπαλοκας; Δουλευε η δεν δουλευε ως δικηγορος ο Γκαγκατσης στον Ολυμπιακο; Αυτη ειναι η πραγματικοτητα!
Έχεις τα @@δια να δωσεις μια απαντηση η θα λες γενικοτητες και θα κανεις το κουνελι;
δεν γνωριζω αλλά ακομα περιμένω να διαβασω δηλώσεις "τα πήρατε", "χορηγιες", "κανονιζε ποιοι θα πέσουν" και λοιπά τέτοια που διαβασαμε...
τωρα οι επαγγελματίες άνθρωποι σε ελευθερο επάγγελμα λογικό είναι να πιάνουν κάπου δουλειά σε κάποια περίοδο...μην μπερδευεις τους επαγγελματιες σε επάγγελμα με τα στημενα
οπότε βαλε πρώτα να διαβασω δηλωσεις του τύπου πιο πάνω και θα σου απαντησω...αυτα που γράφεις είναι ιστορίες μπλε και διηγωντας τες να κλαις (απο τα γέλια)
gmitsiakis
25/08/2010, 14:33
ρε συ la villa αν βαλουμε και μεις για υπογραφη ολα τα καραγκιοζιλικια και τα παραγκιστικα του γαυρου καθε ποστ θα ειναι μια σελιδα απο μονο του!
ξυπναααααααααααααααααααα!!!
Cpt. Haddock
25/08/2010, 14:34
[...]οπότε για την κριτικη σκεψη...σκέψου το για πάρτυ σου...;)
Οτι πεις. Εαν θεωρείς οτι τα λογια καποιου εναντιον του οποιου εκκρεμουν ενα σωρό δικες και καταδίκες πρέπει να κοσμούν την υπογραφή σου, πάσο
la_villa
25/08/2010, 14:34
εδω μιλάμε για το τελευταιο πρωτάθλημα ακουστηκαν απο ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΑΕ στην ουσια, ότι στηθηκαν παιχνίδια
γιατι αυτα σε στησιμο παραπέμπουν ,οχι μονο κάλπικο....αμμωδες πρωταθλήμα ήταν...ΞΕΦΤΥΛΑ ρεεεε
Ν.Πατέρας 05/07/10
"έβαλα πολύ περισσότερα απο τα 5εκ ? που φαίνονται στον πρασινο-Θίασο"
και σε ποιους ακριβώς τα "έδωσε" δεν μας είπε....
Μάκης Ψωμιάδης (απευθυνόμενος σε άλλα μέλη του ΔΣ) (δωσε ξεφτυλλισμενο πράσινο Τσιρκο)
"«Κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας. Σας πήρε τηλέφωνο ο Πατέρας και στις μισές ομάδες έταξε χορηγία και στις άλλες μισές σωτηρία για να ψηφίσετε Κανελλόπουλο."
τα παραπάνω είναι κανονικό δώσιμο.....τι να συζηταμε τωτρα...
δεν είναι καπνος για να ψάξεις την φωτιά ....είναι η ιδια η φωτια...καθαρη ομολογία
la_villa
25/08/2010, 14:36
Οτι πεις. Εαν θεωρείς οτι τα λογια καποιου εναντιον του οποιου εκκρεμουν ενα σωρό δικες και καταδίκες πρέπει να κοσμούν την υπογραφή σου, πάσο
οταν τα λέει δημόσια και ΕΠΙΣΗΜΑ με όλη την βαρυτητα που αποκτάν ΤΟΤΕ και δεν είναι ακουσα-απο-καποιον-που-ακουσε...τοτε τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ λένε πολλά
τα υπόλοιπα που αφορουν το άτομο του φυσικά επιβεβαιώνουν και αυτα που είπε....αφου όλο με τέτοια είναι μπλεγμένος...ποιος ξερει καλύτερα απο αυτον...;)
αλλά δεν εξεφρασες άποψη ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ αντέδρασαν οι της ΠΑΕ σου σε τετοιες ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ κατηγορίες που στην ουσία ακυρωνουν το πρωτάθλημα που πήρες?απαξιούσαν ε?
εκτος αν αλλάξατε και δεν θέλετε πρωτάθλημα στο χορτάρι...που ΤΟΟΟΣΑ χρόνια μας τα πρήζατε...μαλλον αυτο
Cpt. Haddock
25/08/2010, 14:40
Eίπαμε, πασο
[...] οι της ΠΑΕ σου [...]
Δεν ειναι ΠΑΕ μου, εγω δεν ταυτίζομαι με τέτοια πράγματα αδερφε, εχω κι αλλα να κανω :wave2: :beer: :wave2:
Συμπέρασμα .......... τον Αυγουστο όλοι οι γαύροι πήγαν διακοπές 5-9 του μήνα !!!
Παρτο αλλιως γιατι παλι διαδιδεις οτι σου κατεβει στο κεφαλι για τις εντυπωσεις...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=89794&perpage=15&pagenumber=159
29/11/2009 λιγες ωρες μετα το τελος του γαυρος - Παναθηναϊκος...δες και την υποσημειωση στο μηνυμα, αλλος κρυβοταν ολη την εβδομαδα πριν απο το ντερμπι μπας και εκτεθει...:winka:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=94490&perpage=15&pagenumber=187
21/3/2010 λιγες ωρες μετα το Παναθηναϊκος - γαυρος...
αλλα δες και αυτο:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=94490&perpage=15&pagenumber=189
γιατι παλι εσυ ησουν ο εξαφανισμενος τη εβδομαδα πριν απο το ντερμπι...κατα τη παγια τακτικη που χρησιμοποιεις "κραταω πισινη μπας και στραβωσει το πραμα και εκτεθω"
λοιπον, μετα απο αυτα, ξαναθετω την ερωτηση:
Ποιος και ποτε ηταν εξαφανισμενος;
Σοβαρες απαντησεις με στοιχεια και οχι αερολογιες για τη δημιουργια εντυπωσεων...στο εχω πει δεκαδες φορες...scripta manent!
4-5 χρονια που μαλακιζομαστε εδω μεσα θες να ψαξω ποιοι απο τους δυο μας ειμασταν χαμενοι πριν απο τα ντερμπυ η δυσαρεστες καταστασεις...??? :eyepop:
Ετσι θυμαμαι εγω για εσενα.... Γνωμη μου !!!!
Και ποιον αλλον πρπει να ενδιαφερει αυτο και γιατι...???
Ωστε να ανοιξουμε αυτη την κοντρα εδω μεσα....????
Η γιατι πρεπει να δωσω---δωσεις αναφορα γιατι ειμαστε χαμενοι....???
Δυο-Τρεις-Πεντε μερες η Ενα μηνα...????
Απο το φορουμ........????
Στην δουλεια μου εχω πεντε ατομα φανατικα με τις ομαδες τους ( 2 βαζελους-3 αεκτζηδες....)
Και εσυ το ιδιο φανταζομαι.....
Να υποθεσουμε λοιπον οτι δεν πηγαμε και στην δουλεια μας..???
Συνελθε λιγακι με το φορουμ ρε φιλε .......
Μακαρι να τα εχεις ολα οπως γουσταρεις στην ζωη και το μονο μελημα σου να ειναι το φορουμ....
Χωρις παρεξηγηση...... Σοβαρα ρωταω... Θες πραγματικα να μπουμε σε αυτη την διαδικασια..??????????
Δηλ για αλλα παιχνιδια που δεν ημουν απων τι θα πεις....
Οτι ημουν Ποιο Ολυμπιακος απο τα ποστ που εβαλες ??? ( σημ ουτε τα ανοιξα...)
Απο εδω και περα θα σε φωναζω η θα με φωναζεις μετα απο καθε στραβη (δεν κανω πλακα......)
Και προσωπικα θα σου απολογουμε (με πμ Κατα προτιμηση για την απουσια μου....!!! ) :uplate:
Υγ Που φτασαμε ρε πουστη μου........ :sad:
Δεν δινω αναφορα στην γυναικα μου.....
Και θα πρεπει να δινω στους βαζελους γιατι δεν ημουν στο φορουμ να υποστηριξω τον....
Ολυμπιακο...... :sad:
Κωστα Φιλικα ετσι..... :wave2:
Α... ΥΓ 2 . Επειδη οντως μου το εχεις πει 10αδες φορες αλλα ολο ξεχναω να ρωτησω....
Τι σημαινει scripta manent ....?????
Ξανα..... :wave2:
Σορρυ ρε φιλε που αργησα.....
Επρεπε να φυγω απο την δουλεια .....
Να περασω απο ενα φιλο να συζητησουμε για καποιο προβλημα με την δουλεια του ( μην με ρωτησεις τι... Θα χρειαστω δακτυλογραφο..)
Να περασω απο το εστατοριο να παρω φαι καθοτι εργενης καλοκαιριατικα ( το γιατι με πμ..:winka: )
Με εφαγε και η κινηση καθοτι ημουν με ΙΧ καθως το βραδυ θα ακολουθουσε μπαροτσαρκα ( η οποια ομως ακυρωθηκε.... :sad: )
Α... Και μολις εκανα μπανιο και ειμαι.........
Καθαρος !!!!! :D
sakis1098
25/08/2010, 15:35
Ρε γαύροι τώρα που σας πιάσανε τα κουβαρνταλίκια δεν κάνουμε κουβέντα και γι εκείνο το
πρωταθληματάκι?????? :beer: :beer: :beer: :beer:
Συμπέρασμα .......... τον Αυγουστο όλοι οι γαύροι πήγαν διακοπές 5-9 του μήνα !!!
Και εσυ θες αναφορα...??? :bawl:
Του χρονου προτου φυγουμε με αδεια θα με βγαλουμε φωτο με πρωτοσελιδο εφημεριδας στην μαπα και τον καβοδετη την ωρα που λυνει το παπορο.... Για τυχον αμφιβολιες... :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis1098
Ρε γαύροι τώρα που σας πιάσανε τα κουβαρνταλίκια δεν κάνουμε κουβέντα και γι εκείνο το
πρωταθληματάκι?????? :beer: :beer: :beer: :beer:
Τι θες να μαθεις ......????
( Να σου λυσουμε ολες τις αποριες...! :D )
Εφυγε και αυτος και δεν μας ειπε που παει... :(
sakis1098
25/08/2010, 16:15
Τι θες να μαθεις ......????
( Να σου λυσουμε ολες τις αποριες...! :D )
όχι,λέω βρε παιδί μου μήπως να μας το δίνατε πίσω μπας και ησυχάση και σταματήση και ο
Ριβάλντο το ποδόσφαιρο :D :a33:
la_villa
25/08/2010, 16:33
Η δήλωση του Ευάγγελου Μαρινάκη:
"Η απόφασή μας για την παραχώρηση του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», προκείμενου να αγωνιστεί η ΑΕΚ στο πλαίσιο του Europa League, βασίστηκε στην βαθιά πεποίθησή μας ότι πάνω από κάθε διαφωνία ή αντιπαράθεση πρέπει να μπαίνει το Εθνικό συμφέρον.
Επειδή λοιπόν οι σκέψεις και τα λόγια πρέπει κάποια στιγμή να γίνονται πράξεις, θεώρησα αυτονόητη την παραχώρηση του γηπέδου μας, όταν αυτή μου ζητήθηκε και φυσικά περιμένω από όλους να συμβάλλουν στην ομαλή τέλεση του αυριανού αγώνα, έτσι ώστε το Ελληνικό ποδόσφαιρο και η χώρα μας να μειώσει τη ζημία που υπέστη το τελευταίο διήμερο με διάφορες απαράδεκτες ενέργειες και αλλοπρόσαλλες αποφάσεις και δηλώσεις
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ λειτούργησε και θα λειτουργεί έχοντας πάντα ως πρώτη του προτεραιότητα το Εθνικό συμφέρον".
ωραίος ο χοντρός και πολύ καλή τοποθέτηση....
και είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι η Αεκ ΠΡΕΠΕΙ να παίξει στο Καραισκάκη και να μην της δημιουργηθεί πρόβλημα...
ΜΑΚΑΡΙ να πήγαιναν και οι φιλάθλοι της αλλά έτσι όπως τα έχουν κάνει (όλοι εννοώ όχι μονο τα χανούμια) να προσέχαν...
ήδη η ομάδα μας μια πίπα την εφαγε και ενα μερίδιο ευθυνης έχουν οι φίλαθλοι (τιμωρια με Μακαμπι)...ας ελπίσουμε η Αεκ να μην εχει πρόβλημα..
3-20 ego sigkekrimena:D :smokin:
el_hymador
25/08/2010, 17:05
4-5 χρονια που μαλακιζομαστε εδω μεσα θες να ψαξω ποιοι απο τους δυο μας ειμασταν χαμενοι πριν απο τα ντερμπυ η δυσαρεστες καταστασεις...??? :eyepop:
Ετσι θυμαμαι εγω για εσενα.... Γνωμη μου !!!!
Και ποιον αλλον πρπει να ενδιαφερει αυτο και γιατι...???
Ωστε να ανοιξουμε αυτη την κοντρα εδω μεσα....????
Η γιατι πρεπει να δωσω---δωσεις αναφορα γιατι ειμαστε χαμενοι....???
Δυο-Τρεις-Πεντε μερες η Ενα μηνα...????
Απο το φορουμ........????
Στην δουλεια μου εχω πεντε ατομα φανατικα με τις ομαδες τους ( 2 βαζελους-3 αεκτζηδες....)
Και εσυ το ιδιο φανταζομαι.....
Να υποθεσουμε λοιπον οτι δεν πηγαμε και στην δουλεια μας..???
Συνελθε λιγακι με το φορουμ ρε φιλε .......
Μακαρι να τα εχεις ολα οπως γουσταρεις στην ζωη και το μονο μελημα σου να ειναι το φορουμ....
Χωρις παρεξηγηση...... Σοβαρα ρωταω... Θες πραγματικα να μπουμε σε αυτη την διαδικασια..??????????
Δηλ για αλλα παιχνιδια που δεν ημουν απων τι θα πεις....
Οτι ημουν Ποιο Ολυμπιακος απο τα ποστ που εβαλες ??? ( σημ ουτε τα ανοιξα...)
Απο εδω και περα θα σε φωναζω η θα με φωναζεις μετα απο καθε στραβη (δεν κανω πλακα......)
Και προσωπικα θα σου απολογουμε (με πμ Κατα προτιμηση για την απουσια μου....!!! ) :uplate:
Υγ Που φτασαμε ρε πουστη μου........ :sad:
Δεν δινω αναφορα στην γυναικα μου.....
Και θα πρεπει να δινω στους βαζελους γιατι δεν ημουν στο φορουμ να υποστηριξω τον....
Ολυμπιακο...... :sad:
Κωστα Φιλικα ετσι..... :wave2:
Α... ΥΓ 2 . Επειδη οντως μου το εχεις πει 10αδες φορες αλλα ολο ξεχναω να ρωτησω....
Τι σημαινει scripta manent ....?????
Ξανα..... :wave2:
Mπα δεν πεφτω στη λουμπα....
εγραψες:
Κοιτα....
Να εξαφανιζοντουσαν απο μηνα και επανω ( και οχι μια φορα...) τοτε...
σε διεψευσα πανηγυρικα, αυτο ειναι ολο.
και μετα ζητας και τα ρεστα και απο πανω...
με τις υγειες σου:wave2:
υ.γ. verba volant scripta manent = τα λογια πετουν (χανονται- παραφραζονται) τα γραπτα μενουν
Mπα δεν πεφτω στη λουμπα....
εγραψες:
σε διεψευσα πανηγυρικα, αυτο ειναι ολο.
και μετα ζητας και τα ρεστα και απο πανω...
με τις υγειες σου:wave2:
υ.γ. verba volant scripta manent = τα λογια πετουν (χανονται- παραφραζονται) τα γραπτα μενουν
Δεν διεψευσες τιποτα......
Και οχι μονο αυτο....
Δεν απαντησες σε βασικα ερωτηματα...
Το λοπον.......
Αν δεν εχεις τιποτα καλλυτερο απο το να ψαχνεις θρεντ με 30000 ποστ το καθενα με καμμια 15αρια αναμεταξυ μας ντερμπυ και καμμια 30αρια ξενους αγωνες απο το 04 που γυρναω εδω μεσα τοτε......
Δεν εκανες τιποτα.....!!!!
Καλη τυχη λοιπον και τα ξαναλεμε σε κανα δυο χρονια.... :rolleyes:
Και που εισαι.... Στο παραπανω ποστ μιλησα πολυ σοβαρα......
Μεχρι λοιπον να τελειωσεις το απολυτο συγκριτικο σου........
ΥΓ.. Και γιατι δεν το εγραφες ελληνικα..??? :confused:
Η δήλωση του Ευάγγελου Μαρινάκη:
ωραίος ο χοντρός και πολύ καλή τοποθέτηση....
Ενταξει....... :)
Λιγο γεματος ειναι ο ανθρωπος ( μην το κανουμε και θεμα...)
Ο νέος πρόεδρος του City (http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Perifereiako/285720.html)
Φέτος όλοι Αιγάλεω....Έχει να βγεί Πετρούλα με στριγκάκι Αιγάλεω που θα πάει καπνός.....:bawl: :bawl: :bawl:
Τολμώ πρόβλεψη για τον όμιλο του βάζελου....
(Για τον δικό μας όμιλο θα κάνω του χρόνου :bigcry: )
1. Λυόν
2. Βάζελος
3. Κοπενχάγη
4. Ζίλινα
:bawl: :bawl: :bawl:
Ευχαριστήρια ανακοίνωση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός
Contra.gr
Europa League - Α.Ε.Κ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τους ανθρώπους του Σταδίου «Γ.Καραϊσκάκης», τόσο για την παραχώρηση του γηπέδου ενόψει του αυριανού ευρωπαϊκού αγώνα με την Dundee United, όσο και για όλες τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν. Ευχόμαστε, όλη αυτή η αναστάτωση που για διάφορους λόγους δημιουργήθηκε τις τελευταίες δύο ημέρες και έπληξε το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν θα επαναληφθεί."
Ωραίος ο Μαρινάκης και είμαι σίγουρος πως αν ήταν ο "θείος" δεν υπηρχε περίπτωση να παίξουμε εκει μέσα.
νέος ανθρωπος, ελπιζω (καλα λέμε τωρα) και σε νέα ηθη και συμπεριφορές..
αντε...
γαμω το λιμάνι σας γαμω..:bawl: :lol: :rotflmao: :wave2:
el_hymador
26/08/2010, 03:12
Και οχι μονο αυτο....
Το λοπον.......
Αν δεν εχεις τιποτα καλλυτερο απο το να ψαχνεις θρεντ με 30000 ποστ το καθενα με καμμια 15αρια αναμεταξυ μας ντερμπυ και καμμια 30αρια ξενους αγωνες απο το 04 που γυρναω εδω μεσα τοτε......
!
Καλη τυχη λοιπον και τα ξαναλεμε σε κανα δυο χρονια.... :rolleyes:
Και που εισαι.... Στο παραπανω ποστ μιλησα πολυ σοβαρα......
Μεχρι λοιπον να τελειωσεις το απολυτο συγκριτικο σου........
ΥΓ.. Και γιατι δεν το εγραφες ελληνικα..??? :confused:
Κοιτα Κωστακη, το να το ριχνεις ξαφνικα στη σοβαροφανεια και να γραφεις γενικοτητες επειδη στριμωχτηκες, ειναι αυτο που σε χαρακτηριζει και επιβεβαιωνεται αλλη μια φορα...ο αποπροσανταλισμος του αποπροσανατολισμου...
εγραψες μια ειρωνικη μ@λ@κι@ για να δημιουργησεις εντυπωσεις, σου απεδειξα οτι δεν ειναι ετσι...αν δεν μπορεις να το δεχτεις και να το χωνεψεις, προβλημα σου και ποσως με ενδιαφερει αν θα τα πουμε σε ενα, δυο, δεκαπεντε χρονια η και καθολου.
Σε καθε περιπτωση, για τυχον παρομοιες μελλοντικες καταστασεις, στο ξαναγραφω: scripta manent και ελπιζω να εμπεδωσες το τι ακριβως σημαινει και πως μπορει να το χρησιμοποιησει κανεις.
α και επισης:
Και οχι μονο αυτο....
Δεν εκανες τιποτα.....!!!
ελπιζω να επεισες τον εαυτο σου...δεν μπορω να πω...η επειχειρηματολογια σου ειναι εκπληκτικη
blackbusa
26/08/2010, 03:12
αντε...
γαμω το λιμάνι σας γαμω..:bawl: :lol: :rotflmao: :wave2:
+1299...:lol:
kalgeorge
26/08/2010, 04:52
re sy basili,....
o aris paizei stis 8 nomizw
i aek kai o paok kapou konta stis deka....
o gauros ti wra paizei re???? :lol: :lol: :lol:
re sy basili,....
o aris paizei stis 8 nomizw
i aek kai o paok kapou konta stis deka....
o gauros ti wra paizei re???? :lol: :lol: :lol: xekooooolaaaaaaaaaaaaa:bawl: :rotflmao: :lol: