View Full Version : ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΓΙΑ Crypton R..!!
gianniskriti
24/06/2010, 17:25
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ CRYPTON-R 2004...!!ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΩΡΑΙΟ ΗΧΟ..!!
Εξαρτάτε απο τα πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις φίλε!
Πες μια τιμή πάνω κάτω αν θες.
gianniskriti
24/06/2010, 17:57
ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΧΡΙ 90ε!
Αδελφέ εγώ στο monedas Xcite που έχω φοράω επάνω την protech που την πήρα 90 ευρώ.
Απο ήχο είμαι υπερ ευχαριστημένος καθώς κάνει μπάσο ήχο κ πολύ δυνατό (δεν έχω σιγαστήρα), απο απόδοση πιστεύω οτι είναι πολύ καλή!! Κ είναι κ πανέμορφη κ όχι ακριβή η τιμή της.
Να κ μια φώτο αν θες απτην δικιά μου:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs483.snc3/26446_1320551491958_1175935810_30764176_2058734_n.jpg
gianniskriti
24/06/2010, 18:09
ΟΡΕΑ EINAI ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ Π ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΓΙΑ ΤΟ CRYPTON ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ?
Αν πατήσεις κ ψάξεις λίγο στο google "protech εξατμίσεις" κτλπ θα σου βγάλει πολύ πράμα!
Κάτι συγκεκριμένο για αγορά μέσο ίντερνετ δεν γνωρίζω καθώς την αγόρασα απο κατάστημα στην πόλη μου!
Αν χρειαστείς κάτι κ μπορώ να βοηθήσω ευχαρίστως!:beer:
gianniskriti
24/06/2010, 18:13
ΟΚ..THANKS...!:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fast_gr
Αν πατήσεις κ ψάξεις λίγο στο google "protech εξατμίσεις" κτλπ θα σου βγάλει πολύ πράμα!
Κάτι συγκεκριμένο για αγορά μέσο ίντερνετ δεν γνωρίζω καθώς την αγόρασα απο κατάστημα στην πόλη μου!
Αν χρειαστείς κάτι κ μπορώ να βοηθήσω ευχαρίστως!:beer:
φιλε Φαστ αν δεις εδώ http://www.jetskiworld.gr/articleview_gallery.php?id=3303 ειναι η σελιδα των εξατμισεων protech . Αν δεις κατω κατω λεει να προσεχει ο καταναλωτης τις αντιγραφες πχ protecht !!!! εχω την εντυπωση πως τετοια σου πουλησανε εκτος και το γνωριζες και δεν σε πειραζε ....
:smilea:
Όχι φίλε μου έχω την εντύπωση ότι δεν μου πούλησε παραμύθι ο πωλητής καθώς εκτός απτο αυτοκόλλητο που έχει επάνω η εξάτμισή έχει κ χαραγμένα τα γράμματα επάνω (σκαλισμένα μάλλον να το πω καλύτερα). Ήταν σε προσφορά στο μαγαζί εκείνο καθώς απο 120 που έκανε αν δεν κάνω λάθος την άφηνε για λίγες μέρες στα 90-95 ευρώ (χωρίς εργατικά καθώς την έβαλα μόνος μου!)
Όπως είπα κ πιό πάνω έχει κάνει υπέροχη δουλειά η εξάτμισή κ δεν νομίζω να είναι η ιμιτασιόν, τα λεφτά της για εμένα τα έχει βγάλει με το παραπάνω!
Υ.Γ Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει κ η pro-tech που δεν έχει καμία σχέσει με την protech κ αρκετή φίλοι τα μπερδεύουν
Υ.Γ2 Ευχαριστώ πάντως για την διευκρίνηση φίλε μου!:wave2:
makis206
25/06/2010, 08:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Αν δεις κατω κατω λεει να προσεχει ο καταναλωτης τις αντιγραφες πχ protecht !!!!
Όχι φίλε μου έχω την εντύπωση ότι δεν μου πούλησε παραμύθι ο πωλητής καθώς εκτός απτο αυτοκόλλητο που έχει επάνω η εξάτμισή........
Εγώ ή που θα τρελαθώ, ή που θα τρελαθώ. Ένα απ'τα τρία θα το πάθω σίγουρα πάντως...:hypnotize :lol: :uplate:
202326
filipp0s
25/06/2010, 08:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εγώ ή που θα τρελαθώ, ή που θα τρελαθώ. Ένα απ'τα τρία θα το πάθω σίγουρα πάντως...:hypnotize :lol: :uplate:
ελα ρε μακη... εκανες που εκανες τη δουλεια με τα βελη δεν εσβηνες και το t να ειναι οκ...:lol: :bawl: :rotflmao:
makis206
25/06/2010, 08:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
ελα ρε μακη... εκανες που εκανες τη δουλεια με τα βελη δεν εσβηνες και το t να ειναι οκ...:lol: :bawl: :rotflmao:
Άσε ρε μη με αρχίσει στα περί "πνευματικών δικαιωμάτων" η προτέκΤ, για τέτοια είμαστε τώρα; :lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μαλλόν δεν καταλάβε η δεν διάβασε ο φαστ το αρθρο που έιχε το λινκ . Ισως αν δει αυτή την αγγελιά καταλάβει ....
http://www.car.gr/parts/view/663619/
Παντως για protech πήρε και ρώτησα για το kriss στον ιδιο στον κατασκευαστη και μου είπε πως βγάζει με τάπα . Στην αντιπροσωπεία όμως μου το ξεκοψάνε για την εξάτμιση πως αν γίνει κάτι με το μοτερ εγγύηση γιοκ ...
Πολύ κακία ρε μάγκες...
Δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν οτι είμαι γαμιάς με την αυθεντική προτεκ ή όχι... μια βοήθεια πήγα να δώσω στο παιδί κ μάλιστα έψαχνα αρκετή ώρα ώστε να βρώ μια φωτογραφία μήπως τον βοηθήσω παραπάνω...
Δεν αξίζει να ασχοληθώ μπορεί να έχω λάθος αλλά ποτέ δεν περιγελώ κάποιον για κάποιο λάθος του το αντίθετο μάλλον...
Το σταματάω εδώ κ δεν ασχολούμαι.... μάλλον κάποιοι ξεχνάνε οτι δεν γεννηθήκαμε όλοι με τις τεχνικές γνώσεις κ "ψαγμένοι" αν θέλετε...
Ευχαριστώ κ συγγνώμη για το κείμενο αν είναι μεγάλο κ κουράζει...
Υ.Γ Απτην πίσω μεριά όσο κ αν φαίνεται περίεργο έχει σκαλιστά γράμματα η εξάτμιση...γιαυτό μπερδεύτηκα αλλά δεν είδα κανέναν να μου το επισημαίνει...
filipp0s
25/06/2010, 14:54
Πολύ κακία ρε μάγκες...
Δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν οτι είμαι γαμιάς με την αυθεντική προτεκ ή όχι... μια βοήθεια πήγα να δώσω στο παιδί κ μάλιστα έψαχνα αρκετή ώρα ώστε να βρώ μια φωτογραφία μήπως τον βοηθήσω παραπάνω...
Δεν αξίζει να ασχοληθώ μπορεί να έχω λάθος αλλά ποτέ δεν περιγελώ κάποιον για κάποιο λάθος του το αντίθετο μάλλον...
Το σταματάω εδώ κ δεν ασχολούμαι.... μάλλον κάποιοι ξεχνάνε οτι δεν γεννηθήκαμε όλοι με τις τεχνικές γνώσεις κ "ψαγμένοι" αν θέλετε...
Ευχαριστώ κ συγγνώμη για το κείμενο αν είναι μεγάλο κ κουράζει...
Υ.Γ Απτην πίσω μεριά όσο κ αν φαίνεται περίεργο έχει σκαλιστά γράμματα η εξάτμιση...γιαυτό μπερδεύτηκα αλλά δεν είδα κανέναν να μου το επισημαίνει...
ρε μαν μη χαλιεσαι... δεν ειναι κακια χαβαλε καναμε. Αν τα εχεις με καποιον πρεπει να ειναι με τον πωλητη που σου την πασαρε για οριτζιναλ και πιθανα να σε δουλεψε με τα περι προσφορας κτλ. :winka:
Τεσπα αν το μηχανακι σου παει καλα δεν τρεχει και τιποτα...
ρε μαν μη χαλιεσαι... δεν ειναι κακια χαβαλε καναμε. Αν τα εχεις με καποιον πρεπει να ειναι με τον πωλητη που σου την πασαρε για οριτζιναλ και πιθανα να σε δουλεψε με τα περι προσφορας κτλ. :winka:
Τεσπα αν το μηχανακι σου παει καλα δεν τρεχει και τιποτα...
Ούτε κακία , ούτε και κανένα χαβαλέ ήθελα εγώ τουλάχιστον να κάνω . Απλά τόσο εγώ αλλά και ο Μάκης "ψιλοκουφαθήκαμε" με την φώτο που έλεγε protecht (προφανώς μαϊμού protech) ενώ ο ΦΑΣΤ πρότεινε στον φίλο να πάρει μια protech σαν την δικιά του . Επίσης για να γράφει στο σαιτ της Protech προσοχή στις απομιμήσεις τύπου Protecht προφανώς θα το έχουνε ξαναδεί το έργο εκεί. Δεν έιχα σκοπό ουτε να γελάσουμε με τον ΦΑΣΤ που του πούλησαν αλλή εξάτμιση για άλλη , ούτε να το παίξω ειδήμονας και σχετικός . Απλά επειδή ψάχνομαι για protech αυτήν την περίοδο , το έιχα φρέσκο το θέμα .
Και πραγματικά αν τις δίνει ο τύπος στο Car.gr 50 εβρουλάκια τις ProtechT τότε προφανώς και τον δούλεψε τον ΦΑΣΤ γιατί σίγουρα το μαγαζί τις παίρνει ακόμα φτηνότερα και η προσφορά ήτανε και γαμώ τα παραμύθια . Καλό θα ήτανε να πάει μέχρι το κατάστημα να ρωτήσει τι ψώνισε , αν και είμαι σίγουρος οτι ο έμπορας θα ισχυρισθεί οτί ποτέ δεν του είπε για Protech αλλά για ProtechT και οτι ο ΦΑΣΤ δεν κατάλαβε , και οτι εν τέλη αυτή που του πούλησε είναι ίδια και καλύτερη και λοιπά και λοιπά .
Εν τέλη μάθαμε οτι και οι Protecht την κανουν την δουλειά τους ..
Φαστ συγνώμη αλλά κανενάς δεν νομίζω πως ήθελε ειδικά σε αυτό το θρεντ να το παίξει εξύπνος. Ελπίζω να το κατάλαβαινεις ...
:wave2: :beer:
Εντάξει παιδιά απλά είναι πολύ άκομψο κ άσχημο να πας να βοηθήσεις (όσο κ αν μπορείς) ένα παλικάρι κ να δέχεσαι μια φραστική επίθεση απτο πουθενά κ ξαφνικά να σε δουλεύουν για κάποιο λάθος σου αντί να στο επισημάνουν με όμορφο τρόπο...
Όλα οκ μην χαλάμε κ το ποστ του παιδιού άλλωστε με εμένα...
Υ.Γ Πάντως η συγκεκριμένη εξάτμιση που έχω (γιατί δεν μπορώ να μιλήσω για την original protech) με καλύπτει απόλυτα σε όλα ήττε στον ήχο της, ήττε απο απόδοση ήττε απο ομορφιά κτλπ κ για εμένα αξίζουν τα λεφτά της.
makis206
25/06/2010, 17:58
ρε μαν μη χαλιεσαι... δεν ειναι κακια χαβαλε καναμε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Φαστ συγνώμη αλλά κανενάς δεν νομίζω πως ήθελε ειδικά σε αυτό το θρεντ να το παίξει εξύπνος. Ελπίζω να το κατάλαβαινεις ...
Όπως τα είπαν τα παιδιά με μια ακόμα λέξη που θέλω να προσθέσω κι εγώ, "πειραγματάκι"..:p :winka:
:beer: :beer: