PDA

View Full Version : μας την πηρανε την παρθενια... καλως την φαγαμε...

ftsmf
27/06/2010, 17:46
μολις μπηκα στη δουλεια... αργησα βεβαια ενα διωρο...αλλα πριν απο ενα διωρο συνεβη το εξης με τα ζωα τους κωλοβλαχους τους καραγκιοζηδες... ανεβαινα την μεσογειων προς σταυρο και πριν σταματησω στο κοκκινο αναβει πρασινο... και περναω οπως ερχομουν με περιπου 25-30χλμ και παω να αναπτυξω... και περναει στο τσακ το κοκκινο ενας πανιβλακας και πεφτω με την μουρη πανω του στη δεξια πορτα... ευτυχως σταματησε και αυτος και ενα αλλο παλικαρι που με βοηθησε να σηκωθω και να βγαλουμε την μηχανη στην ακρη.. ηρθε και ο αδερφος(lanzaman) απο κει μιας και με το δικο του μηχανακι τρακαρα... το μηχανακι απ'οτι ειδαμε το μπροστινο του ολα καλα... μια στραβομαρα στην ζαντα και στον μπροστινο αξονα... ηρθε τροχαια γιατι ο αλλος ελεγε πως περασε με πρασινο ηρθε και η ασφαλεια για καταγραφη....

ερωτηση τωρα... η τροχαια λεει δεν μπορει να μας πει ποιος φταει... γραψαμε ο καθενας τα δικα του στις δηλωσεις και φυγαμε... ο αλλος εγραψε οτι φταιω εγω οπως και γω οτι φταει αυτος(που ισχυει κιολας πιστευω αλλα πειτε γνωμες)... μπορει καποιος να συμβουλεψει για το τι ακολουθει...

SVX
27/06/2010, 17:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από ftsmf

ερωτηση τωρα... η τροχαια λεει δεν μπορει να μας πει ποιος φταει... γραψαμε ο καθενας τα δικα του στις δηλωσεις και φυγαμε... ο αλλος εγραψε οτι φταιω εγω οπως και γω οτι φταει αυτος(που ισχυει κιολας πιστευω αλλα πειτε γνωμες)... μπορει καποιος να συμβουλεψει για το τι ακολουθει...

περαστικα ρε φιλε....

κανενα μαρτυρα απο διπλα ? τιποτα?

Shaolin Monk
27/06/2010, 17:53
Βασικα να χαιρεσαι που εισαι καλα.

Απο την αλλη ειναι πολυ εκνευριστικο να μπλεκεις με μλκα χωρις να φταις...:mad:

nic mor
27/06/2010, 17:57
εχει κοκκινο και δεν φταιει:confused: :confused:
μην σου λεει μαλακιες!!
και το πορτοκαλι απαγορευεται,με εχει γραψει μπατσος(για να μου χαρισει το κοκκινο)
με πορτοκαλι,αρα οτι και να πει ο μαγκας εχει αδικο:wave2:

περαστικα και ελπιζω να βρεις το δικιο σου!!
και μην ξεχνας,να μην περνας ποτε ετσι αν δεν εχεις
ορατοτητα στο φαναρι:wave2:

ftsmf
27/06/2010, 18:01
οντως πολυ εκνευριστικο αλλα ευτυχως που κρατησα την ψυχραιμια μου εκεινη την στιγμη και δεν ξεσπασα πανω του... κι ευτυχως ειμαι και μια χαρα.. το κρανακι εβγαλε τα λεφτα του μιας και χτυπησα στην πορτα του με το κεφαλι και πρεπει να ψιλοραγισα το χερι(μπορει απλα να πρηστηκε χωρις καν ραγισμα) αλλα θα το κοιταξουμε το πρωι αυτο.....

μαρτυρες υπηρχαν( ολη η μεσογειων) αλλα σιγα μην καθοταν κανεις...αδιαφορια πληρης...

η ζημια στο μηχανακι δεν ειναι μεγαλη... αλλα γιατι να την πληρωσουμε κιολας... ειναι και δυσκολη εποχη... θα συμβουλευτω βεβαια και τον ασφαλιστη αυριο αλλα εχω αγχωθει τωρα...

και η καταγραφη εγινε απο την δουλεια μου(ελπα οδικη βοηθεια) λογω του οτι και οι δυο ασφαλιστικες του ατυχηματος συνεργαζονται με μας... οποτε κι ο ασφαλιστης ειναι φιλος και συναδελφος... αλλα ρε γαμωτο... σε τετοιες περιπτωσεις τι στο καλο γινεται.. δεν αποφασιζει κανεις ποιος φταιει και ποιος οχι..???

ftsmf
27/06/2010, 18:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
εχει κοκκινο και δεν φταιει:confused: :confused:
μην σου λεει μαλακιες!!
και το πορτοκαλι απαγορευεται,με εχει γραψει μπατσος(για να μου χαρισει το κοκκινο)
με πορτοκαλι,αρα οτι και να πει ο μαγκας εχει αδικο:wave2:

περαστικα και ελπιζω να βρεις το δικιο σου!!
και μην ξεχνας,να μην περνας ποτε ετσι αν δεν εχεις
ορατοτητα στο φαναρι:wave2:

ευχαριστω φιλε... μα το θεμα ειναι οτι ενω περασε με κοκκινο αυτος λεει με πρασινο(ουτε καν πορτοκαλι)... και τοτε ρε φιλε πως επεσα πανω σου να του λεω εγω και μας κορναρε ολη η μεσογειων??? τιποτα αυτος... με πρασινο περασα να λεει.. το θεμα ειναι οτι δεν ειχαμε και μαρτυρες αλλιως χαιρω πολυ οτι θα του γαμουσα....

georgis4
27/06/2010, 18:09
δεν αποφασιζει κανεις ποιος φταιει και ποιος οχι..???
Βεβαιως και αποφασιζει ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ.....αλλα χωρις μαρτυρες.....δυσκολα φιλος και για τους 2 σας.(ασχετα αν φταει ο αλλος)

ftsmf
27/06/2010, 18:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgis4
Βεβαιως και αποφασιζει ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ.....αλλα χωρις μαρτυρες.....δυσκολα φιλος και για τους 2 σας.(ασχετα αν φταει ο αλλος)

το αν θα παμε σε δικαστηριο ποιος το αποφασιζει... πρεπει να γινει κινηση απο την μερια μου?? να κανω κατι με την τροχαια πχ??

Tpap
27/06/2010, 19:03
@φτσμφ:

φιλαράκι, δεν ''ορμάνε'' ΠΟΤΕ σε πράσινο που μόλις άναψε...!

Πάντα -ή σχεδόν πάντα- θα περάσει κάποιος τελευταίος με κόκκινο δικό του.

Στα πράσινα, κόψε έλαφρώς και λοξοκοίτα, να δείς αν σταματήσαν όλοι.

Ελπίζω να ξεμπερδέψεις με τον βλάκα. :beer: :beer:

ftsmf
27/06/2010, 19:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
@φτσμφ:

ευχαριστω ρε παπ.... και γω ελπιζω να ξεμπερδεψω... νταξει το μαθημα μου το πηρα και ευτυχως με μικρες ζημιες σε μενα και στην μηχανη...

epp1640
27/06/2010, 19:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
@φτσμφ:

παθών.. στο τσακ έπεσα τσαρουχώνοντας και γλίτωσα το μάζεμα.. και μιλάμε για βαθύ κόκκινο..

Κόκκινο - περιμένουμε

Πράσινο - φεύγουμε ελέγχοντας και με τρόπο.. :rolleyes:

Κάμερες δεν έχει εκεί η τροχαία για να δουν ότι πέρασε ο άλλος με κόκκινο? :confused:

Τι να πεις.. αφού είναι μόνο σίδερα όλα καλά..
:beer:

ftsmf
27/06/2010, 19:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640

Κάμερες δεν έχει εκεί η τροχαία για να δουν ότι πέρασε ο άλλος με κόκκινο? :confused:

σωστος ο αρχοντας... εχει καμερες... πως ζηταμε να τις ελεγξουν??? το ξερω οτι εχει γιατι μας εχουν γραψει απο καμερες για λεωφορειολωριδα με το τουτου σε αυτο το σημειο...

menelaos46
27/06/2010, 19:42
τιποτα αυτος... με πρασινο περασα να λεει..

κι εμενα ετσι μου λενε συνεχως...
τι να πεις, δεν εχει τσιπα ο κοσμος πλεον...

epp1640
27/06/2010, 20:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
κι εμενα ετσι μου λενε συνεχως...
τι να πεις, δεν εχει τσιπα ο κοσμος πλεον...

:lol: :lol: :beer: :wave2:

jimtarasxt660x
28/06/2010, 00:50
Περαστικά και ευχομαι να βρεις το δίκιο σου :beer: :beer: :beer:

XJR_Billy
28/06/2010, 02:09
Ευτυχώς φτηνά τη γλύτωσες γιατί σκέψου να αργούσε μισό δευτερόλεπτο ο "βαθυ-κόκκινος" λαλάκας και να σε χτυπούσε...:( Να κοιτάξεις οπωσδήποτε το χέρι σου, μην το αφήσεις καθόλου.
Καλή τύχη φίλε.

alres
28/06/2010, 03:54
Βρίσκεις δικηγόρο, κάνεις ευθεία αγωγή κατά του υπαιτίου και της ασφαλιστικής σου, ζητάς
1)πλήρη αποκατάσταση ζημιάς μηχανής
2) μείωση αξίας οχήματος
3) ηθική βλάβη λόγω τραυματισμού
4) αντικατάσταση όλων των προσωπικών ειδών και των αξεσουαρ μηχανης που φόρουσες κατά τη στιγμή του ατυχήματος (είναι για μια χρήση αν το θυμάσαι, λόγοι ασφαλείας)
5) όλα τα έξοδα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης
6) απώλεια εισοδημάτων
7)αποζημίωση για τυχόν μελλοντική εμφάνιση νέων συνεπειών (λόγω του τραυματισμού) από την ίδια αιτία
8) αποζημίωση για την δαπάνη αποκλειστικών νοσοκόμων ή οικιακών βοηθών

Κάτω από 6000 ευρά ηθική αποζημίωση θα είναι κοροϊδία. Αν βάλεις και όλα τ' άλλα είσαι καλά.
Κρατάς αποδείξεις από ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ακόμα και για τον αέρα που αναπνέεις, βρίσκεις αποδείξεις από τα είδη που λέω στο 4, τα κρατάς όλα σε ένα φάκελο. Πας στους καλύτερους γιατρούς και προχωράς σε πλήρη αποκατάσταση του τραυματισμού και την πλήρη αποκατάσταση της μηχανής.
Η αγωγή θα πάει ΜΠΑ και αν κατατεθεί σε ένα μήνα θα πάει να δικαστεί περίπου τέλη Φεβρουαρίου , αρχές Μαρτίου 2011 και απόφαση σε ένα 3μηνο στο νερό από τότε.

Το κυνηγάς και πήζεις τώρα και το ευχαριστιέσαι αργότερα

EDIT: ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ. ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΓΩΓΗ. ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΣΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΑΜΕΣΩΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ.

WebD
28/06/2010, 03:58
Περαστικά!!! Έτσι την πάτησα κι εγώ με ένα γίδι πριν κανένα μήνα που άλλαξε λωρίδα και με σφήνωσε στο διάζωμα.... και φυσικά μετά έκανε τον Κινέζο.

Λογικά τώρα θα πάρεις την ασφαλιστική του για να μάθεις αν θα σε αποζημιώσουν κι αυτοί θα σου πουν ότι αφού έκανε αρνητική δήλωση το ζώο δεν μπορούν να σε πληρώσουν. Οπότε το μόνο που μένει είναι να πας σε δικηγόρο... κι αν δεν έχεις μάρτυρα κομματάκι χλωμό όπως και σε μένα.

Εγώ πάντως θα τον πάω δικαστικά για το γαμώτο!!!!! κι ας μην έχω μάτυρα... ελπίζω μόνο να μη πέσω σε κανένα γέρο κομπλεξικό δικαστή ή γυναίκα που μισεί της μηχανές....

Αν έμενα Αθήνα θα ερχόμουν για μάρτυρας!! Αρκετά πια με τα ζώα που μας πατάνε λες και είμαστε μυρμήγκια!!!!

Gandalf dr685sm
28/06/2010, 03:59
Επειδή δεν έχετε μάρτυρες και για να μην το βγάλουν συνεπαιτιότητα , μπορείς να πας με το δελτίο αναφοράς ατυχήματος απο την τροχαία και να ζητήσεις απο το κοντινό Α.Τ. πως μπορείς να κάνεις αίτηση να σου αποδώσουν βίντεο με το συγκεκριμένο χρονικό σημείο.

Δεν θυμάμαι ακριβώς την διαδικασία αλλά νομίζω πως γίνεται.. αρκετά χρονοβόρο πάντως οπως καταλαβαίνεις καθώς δεν είναι και οτι πιο εύκολο να βρεθεί και να "μονταριστεί/αποδοθεί". Υπόψη οτι δεν θα σου δοθεί το βίντεο αλλά μια αναφορά που θα περιγράφει τι έγινε εκείνη την στιγμή και ποιός ειχε δίκιο-άδικο. Το σίγουρο είναι οτι το κάνουν σε περίπτωση τραυματισμού ανθρώπου... δεν χάνεις πάντως κάτι να ρωτήσεις σε κοντινό Α.Τ. (στον αξιωματικό υπηρεσίας).

Gandalf

alres
28/06/2010, 05:36
Το παληκάρι που σε βοήθησε να σηκώσεις τη μηχανή καθώς και ο lanzaman που λες, είναι μια χαρά για μάρτυρες.
Ο μάρτυρας πέρα από την ίδια την υπαιτιότητα, σε περιπτωση που δεν είναι 100% αυτόπτης, μπορεί να καταθέσει για την τελική θέση των εμπλεκομένων οχημάτων, το που σε βρήκαν, που χτύπησες. Οι δικαστές (πλην εξαιρέσεων) δεν είναι ηλίθιοι, αντίθετα συχνά το παίζουν ηλίθιοι, αλλά αυτά δεν είναι της παρούσης.

Μέχρι να γίνει το δικαστήριο θα έχεις μάρτυρες, μην σε αγχώνει αυτό.
Επίσης να ξεψαχνίσεις τις όποιες καταγραφές του συμβάντος έγιναν και από οποιονδήποτε. Πας δηλαδή, ζητάς αντίγραφα ΤΟΤΑ, από ασφαλιστικές, απο ΕΛΠΑ από όλους τους διάολους. Αυτά συχνά βοηθούν την υπαιτιότητα να βγει καθαρή και ειδικά αν συμφωνούν στις περιγραφές, τα σημεία πρόσκρουσης και τις αποστάσεις δρόμων-φαναριών κλπ, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στο δικαστήριο.
Επίσης αφού ο υπαίτιος αρνείται ότι φταίει, η σωστή πολιτική από μεριάς σου είναι να του κάνεις και έγκληση για σωμ βλαβη εξ αμελείας και θα αρχίσει να κελαηδάει, πίστεψέ με. Όταν θα του έρθει και το χαρτί για κατάθεση, θα γίνει αρνάκι.

Από τη στιγμή που ο άλλος φταίει καθαρά, κάνεις κίνηση πρώτος, βρίσκεις δικηγόρο άμεσα, κάνεις όλα τα προηγούμενα και υπομονή. Ακόμα και για δικονομικούς λόγους, πρέπει να κάνεις κίνηση πρώτος, μην βρεθείς προ εκπλήξεως.

Δεν θα έχεις πρόβλημα, αν είναι έτσι όπως τα λες.

sniper
28/06/2010, 05:44
1. Δεν περνάμε ποτέ έτσι φανάρι (το καταλαεβς και μόνος σου και στο είπαν κι άλλοι πριν)
2. Η Τροχαία βεβαιώνει το ατύχημα. Δεν λέει ποιος φταίει γιατί δεν ήταν εκεί την ώρα του ατυχήματος.
3. Αν έπεσες στην πόρτα του κι εχει στραβώσει η ζάντα, σταμάτα να λες ότι η ζημιά είναι μικρή....

TROOPER
28/06/2010, 06:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
1. Δεν περνάμε ποτέ έτσι φανάρι (το καταλαεβς και μόνος σου και στο είπαν κι άλλοι πριν)
2. Η Τροχαία βεβαιώνει το ατύχημα. Δεν λέει ποιος φταίει γιατί δεν ήταν εκεί την ώρα του ατυχήματος.
3. Αν έπεσες στην πόρτα του κι εχει στραβώσει η ζάντα, σταμάτα να λες ότι η ζημιά είναι μικρή....

4.δεν μπορεις να αποδειξεις οτι περασε με κοκκινο,δεν μπορει να αποδειξει οτι περασες με κοκκινο.μαρτυρες δεν υπαρχουν αρα μαλλον για συνυπαιττιοτητα σε βλεπω.(εντελως λογια του αερα το συμπερασμα αλλα ετσι νομιζω οτι θα παει)

devil's animal
28/06/2010, 07:21
καλα ξεμπερδεματα ρε Χρηστακο..

βασικα αν επιμενεις και εσυ στην αποψη σου και αυτος στην δικη του και γινουν αρνητικες δηλωσεις εκατερωθεν το θεμα θα λυθει στα δικαστηρια...:sick:

ολα ειναι θεμα αποδειξεως πλεον...

βρες εναν μαρτυρα που (φαινομενικα) να μην εχεις καμια σχεση μεταξυ του (ουτε με τηλ κλπ) και πες οτι βρισκοταν πεζος στο σημειο και σου εδωσε τα στοιχεια του και θα καταθεσει στο δικαστηριο...

μετα ειναι θεμα δικαστων...αλλα παει μακρυα η βαλιτσα με καθυστερησεις και αναβολες...:(

δυστυχως δεν το βλεπω να φτιαχνεις την μηχανη με "ξενα" λεφτα...

φτιαξτην με δικα σου και μετα ...οοοοοποτε τα παρεις απο το δικαστηριο...που μπορει να βγει και συνυπαιτιοτητα οπως ειπε και ο trooper.

δεν ειναι καθολου δυσκολο να σου βγαλουν και πληρη φταιξιμο...

εμενα καταφεραν και μου εδωσαν συνυπαιτιοτητα 30% ενω ο αλλος ειχε παραδεχτει στην αρχικη καταθεση του οτι εφταιγε. μιλαμε οτι η μηχανη εφυγε με οδικη και εγω πηγα με ασθενοφορο στο νοσοκομειο, στο οποιο ευτυχως διεγνωσθη απλη κακωση κλειδας. (δλδ ειχε και τραυματισμο το παιχνιδι)...

τι να πω...??:(

κουραγιο...:rolleyes:

alres
28/06/2010, 07:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
4.δεν μπορεις να αποδειξεις οτι περασε με κοκκινο,δεν μπορει να αποδειξει οτι περασες με κοκκινο.μαρτυρες δεν υπαρχουν αρα μαλλον για συνυπαιττιοτητα σε βλεπω.(εντελως λογια του αερα το συμπερασμα αλλα ετσι νομιζω οτι θα παει)

κατ αρχήν σωστό το 1ο. Αλλά οι αποστάσεις και τα σημεία πρόσκρουσης και οι προκληθείσες ζημιές μιλάνε πολύ παραπάνω και από τους μάρτυρες καμια φορά. Στη διαδικασία αυτοκινήτων που εκδικάζονται αυτές οι υποθέσεις, οι δικαστές έχουν δει χιλιάδες τέτοια. Ο μάρτυρας βοηθάει, όπως και οι καταθέσεις κλπ. Αλλά πίστεψέ με, σπάνια πέφτουν έξω. Συνήθως πέφτουν έξω, "επίτηδες" και ο νοων νοείτο.

Για να βγει συνυπαιτιότητα πρέπει να πάει πολύ σκάτά το ακροατήριο και θα πάει μόνο αν δεν προετοιμαστείς, δεν έχεις καθαρή γραμμή και δεν περιμένεις ο αντίδικος να φερθεί π$#στικα. Πάμε πάντα προετοιμασμένοι, δηλαδή από τότε που γίνεται το περιστατικό και δεν αφήνουμε να πέράσει απαρατήρητο τίποτα. Δωράκια, συμβιβασμοί κλπ Μ Α Κ Ρ Ι Α .Έχεις δίκιο; Τελείωσε.

TOLISTOLAROS
28/06/2010, 10:07
Αμάν,τώρα το'δα...
Χρήστο αΦού δεν έπαθες τίποτ'άλλο πάλι καλά...
Περαστικά... :wave2:

thalasinos
28/06/2010, 10:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

Δυστηχως και κριμα ομως ετσι ειναι ,εφοσον δεν υπαρχουν μαρτυρες η μπλεκεσαι με δικαστηρια η ο καθενας πληρωνει τη ζημια του και τελειωνει η υποθεση, ιδια ακριβως περιπτωση φιλου μου με αυτοκινητα, περασε με πρασινο και ο αλλος με κοκκινο, χωρις μαρτυρες και ο καθενας πληρωσε τη ζημια του τι να πεις γ@μο την τυχη μας!! ευχομαι παντως με ολη μου την καρδια κατι να γινει και να βρεις το δικιο σου!! :(

ftsmf
28/06/2010, 11:27
βαγγελη, σταυρο τολη και ολοι σας ευχαριστω και για τις πληροφοριες και για τα περαστικα... τελικα η ζημια με το φως της μερας ειναι αρκετα μεγαλη... μπροστινα στραβα και μπορει και το υποπλαισιο χωρις να παιρνω ορκο αλλα ο κωλος της μηχανης αν την κοιταξεις απο πισω εχει "ξεφυγει"....

με πηραν απο την ασφαλεια το πρωι και τους εξηγησα τι εγινε... θα κανονισουμε για εμπειρογνωμονα μεσα στη βδομαδα λογικα... παιζει και να εχει βρεθει μαρτυρας τελικα(πραγματικος) ο οποιος μαλλον ειχε σταματησει στο φαναρι που θα επρεπε να ειχε σταματησει και το εμπλεκομενο αυτοκινητο...

θα το ψαξω και με τις καμερες και με ολα... αντε να δουμε... θα σας γραψω την συνεχεια οταν υπαρξει... ευχαριστω...

troop....και γω για συνυπαιτιοτητα το βλεπω αλλα εφοσον εχω δικιο θα το ψαξω οσο παει πρωτα...

TROOPER
30/06/2010, 06:14
...

troop....και γω για συνυπαιτιοτητα το βλεπω αλλα εφοσον εχω δικιο θα το ψαξω οσο παει πρωτα...

αδερφε να το ψαξεις εννοειται!

εγω απλα σου εγραψα τι να περιμενεις.

καλα ξεμπερδεματα!

:beer: :beer: