Σύνδεση

View Full Version : ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑ!!!!

lefteris_25
29/06/2010, 10:55
Παιδια μπηκα επισημα και εγω στο club σας.Μετα απο αρκετο ψαξιμο πειρα ενα fazer 600 του 2004.. εχει 40.000 km. ειναι φανταστικη μηχανη και με αρκετο γκαζι και τωρα ειμαι στην φαση που την μαθαινω.
Στην μηχανη εχει γινει αλλαγη εκεντροφορον (η εκεντροφορου δεν ξερω αν ειναι ενας η δυο) και επισης εχουν αλαχθει η μαμα εξατμισεις και εχουν μπει LEOBINCI.. Ο μαστορας που το εξετασε μου ειπε πως ειναι μια χαρουλα.. το μονο που με ενοχλει ειναι ο θορυβος απο τις εξατμισεις γιατι δεν εχει σιγαστηρες και κανεις σας 1000αρι.. ξερει κανεις που θα βρω σιγαστηρες??

miscelano
29/06/2010, 12:43
ωστε το πειρες ε....αντε καλοταξιδο

Xaris XX
29/06/2010, 12:46
Καλοταξιδος φιλε μου με πολλα πολλα χλμ !!!!!!

TROOPER
30/06/2010, 06:42
:beer: :beer:

jpag
30/06/2010, 06:47
καλοταξιδο και παντα ορθιος :beer:

Shaolin Monk
30/06/2010, 06:54
Καλοταξιδο...:wave2:

makis206
30/06/2010, 06:57
Kαλοτάξιδοι και πάντα όρθιοι κι οι δυο σας!!

yannis24
30/06/2010, 07:09
καλοταξιδος φιλαρακο και κοιτα να προσεχεις να αποκτησεις και την απαραιτητη πειρα για να το χαρεις ..

EliasKir
30/06/2010, 07:11
Καλοταξιδο φιλε και welcome to the club. Ριξε και καμια φωτο να το χαζεψουμε.

SVX
30/06/2010, 07:35
καλοταξιδο το φεηζερ :beer: :beer: :beer:

lefteris_25
30/06/2010, 10:43
Σας ευχαριστω πολλυ παιδια να εισαστε παντα καλα!!! Θα βαλω και φοτο συντομα.

lefteris_25
04/07/2010, 08:46
Έκανα και εγώ τα πρώτα 500 χιλ. με το Fazer μου .. Η μηχανή είναι super , πολύ σταθερή και με αρκετά καλά φρένα και πάνω απ όλα γρήγορη. Δεν έχω οδηγήσει ξανά Fazer και δεν έχω άποψη, όμως πιστεύω ότι πάει πολύ ποιο καλά από άλλες Fazer..
Όπως είπα αρχικά έχει γίνει αλλαγή κεντροφόρου και έχει εξατμίσεις και πρέπει να ανέβηκε η ιπποδύναμη.
Έχει κάνει κανείς αλλαγή κεντροφόρου να πας πει την άποψη του??

Το μονό αρνητικό είναι η κατανάλωση . Με χαλαρή οδήγηση έως 150 και 2-3 ξεσπάσματα μέχρι τα 190 σε εθνική μέτρησα 7 λίτρα στα 100 χιλ. Πολύ δεν καίει??

Έχει 43000km και είναι κοντά στο μεγάλο servis και πιστεύω ότι θέλει ρύθμιση βαλβίδων..

lspiros
04/07/2010, 08:57
καλοριζικο και παντα ορθιος:beer: :beer: :beer:

επειδη το fazer φοραει μοτερακι απο R6 και χαμηλα κοιματε τον υπνο του δικαιου γι αυτο και ο προηγουμενος ιδιοκτητης εκανε βελτιωση 2 σταδιου.αλλαξε δηλαδη εκκεντροφορους εξατμισεις και πιθανον φιλτρο αερα.ενω αν ηθελε να ειναι πιο σωστος θα επρεπε να επεμβει και στη διαχειρηση του καυσιμου(power comander,rapid bike κτλ)...
τωρα η καταναλωση ειναι ενα θεμα στα fazer μιας και το δικο μου ηταν ιδιαιτερα βουλιμικο στις αναγκες του για καυσιμο.ααα και αμα σε ενοχλει ο γκασμας που ακουγεται απο το σασμαν οταν βαζεις πρωτη,αλλαξε τα λαδακια με TORCO...

και παλι καλοταξιδο,θα το χαρεις και θα το βολευτεις πολυ :wave2:

lefteris_25
04/07/2010, 18:05
Σε ευχαριστώ φίλε Σπύρο για την άμεση απάντηση σου..
Όντος το κιβώτιο σηκώνει την γειτονιά θα τα δοκιμάσω τα TORCO.

Πιστεύεις με power commander να δω βελτίωση ως προς την κατανάλωση?

Σε λίγο καιρό η βενζίνη παει για 2+ ευρώ και είναι θέμα η κατανάλωση..

Το rapid bike τι είναι??

lspiros
05/07/2010, 00:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από lefteris_25
Σε ευχαριστώ φίλε Σπύρο για την άμεση απάντηση σου..
Όντος το κιβώτιο σηκώνει την γειτονιά θα τα δοκιμάσω τα TORCO.

Πιστεύεις με power commander να δω βελτίωση ως προς την κατανάλωση?

Σε λίγο καιρό η βενζίνη παει για 2+ ευρώ και είναι θέμα η κατανάλωση..

Το rapid bike τι είναι??
το rapid bike ειναι μια αναλογη συσκευη του power comander που βρισκει καλυτερη εφαρμογη στα yamaha.τωρα αν θα εχεις μεγαλυτερη η μικροτερη καταναλωση,μαλλον για μεγαλυτερη σε κοβω αλλα για πιο εμπεριστατωμενη αποψη στο θεμα στειλε ενα πμ στον reinmeister.αυτος θα σου εξηγησει τη διαδικασια τοποθετησης τετοιας συσκευης.να ξερεις παντως οτι για μη αμφισβητουμενα αποτελεσματα,πρεπει να κανεις δυναμομετρηση πριν την τοποθετηση και μετα:wave2:

Pardalotzatziki
05/07/2010, 01:05
Καλοταξιδο

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

Ρωτα σε εισαγωγεα Leovinci αν η δικες σου δεχονται σιγαστηρα ή με ενα mail στην ιδια την εταιρια

lefteris_25
15/07/2010, 17:46
H μηχανή πιστεύω πάει πολύ καλά αν και δεν έχω οδηγήσει και κάποια άλλη να δω την διαφορά αλλά καίει αρκετά γύρο στα 7l/100 km με νορμάλ οδήγηση..

Έχει κάνει κανείς αλλαγή κεντροφόρων να μας πει τι παίζει?? Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα γιατί σκέπτομαι να τον αλλάξω, και αν ξέρει κανείς ποσό κοστίζει ένας καινούριος κεντροφόρος..

Επίσης αν αλλάξω το φίλτρο αέρα με Κ&N θα έχω καλύτερη κατανάλωση??

CIRUS
15/07/2010, 17:49
η πείρα παίζει πάντα ρόλο στην επιλογή:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

καλορίζικο, καλοτάξιδο και πάντα όρθιος σου εύχομαι φίλε μου, να χαίρεσαι το καινούργιο σου καμάρι:beer: :beer: