PDA

View Full Version : Εκδρομή στην χώρα του Κόμη Δράκουλα (Καρπάθια Όρη)

Σελίδες : 1 [2]

indianaki
14/09/2010, 02:28
Εχουμε μεγαλο προβλημα με το διπλωμα................
σαν επαγγελματικο εχουν περασει 2 μηνες και ακομα να γινει ανανεωση..
πρασινες καρτες εχουμε βγαλει..θελει και διαβατηριο?

zkwings
14/09/2010, 07:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από al_tzamp
Παίδες το πρωί αναχωρώ για Σέρρες, PC θα εχω περιστασιακά, βαριά μια φορά την ημέρα.
indianaki kαι zkwings εχετε τηλέφωνο αν χρειαστεί, Γιάννη- Vstrommer σου στέλνω κ εσένα...

όσοι θα έρθουν Σέρρες λογικά θα έχετε φτάσει απο Κυριακη,ε?
αν ειναι μιλάμε αν θέλετε βοήθεια με ξενοδοχείο κ οδηγίες, κ αν ειναι κανονίζουμε κ κατι για να γνωριστούμε.

Γενικά προτείνω αναχωρηση από Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών την Δευτέρα πρωί....
indianaki πιστεύω βολεύει κ εσάς από Θεσσαλονίκη, για να βρεθούμε πρίν ξεκινήσουμε το ταξίδι!
Ok Θα μιλήσουμε τηλεφωνικά ............
Καλό ταξίδι για Σέρρες..........

indianaki
14/09/2010, 21:06
Παιδια δεν εχο κανενος κινιτο...
Δωστε μου να μιλισουμε και γω μαλλον για κυριακη το κοβο να ξεκινισω

al_tzamp
14/09/2010, 21:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από indianaki
Παιδια δεν εχο κανενος κινιτο...
Δωστε μου να μιλισουμε και γω μαλλον για κυριακη το κοβο να ξεκινισω

δες τα ΠΜ σου!

al_tzamp
14/09/2010, 21:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από indianaki
Εχουμε μεγαλο προβλημα με το διπλωμα................
σαν επαγγελματικο εχουν περασει 2 μηνες και ακομα να γινει ανανεωση..
πρασινες καρτες εχουμε βγαλει..θελει και διαβατηριο?

Για το δίπλωμα δεν ξερω να σου πω... μην σε πάρω στο λαιμό μου.

Για διαβατήριο οχι, αφού και ο δύο χώρες ειναι μέλη της E.U. αρκεί ταυτότητα καινούρια (με αγγλικούς χαρακτήρες δηλαδή!)

indianaki
14/09/2010, 22:52
Μίλησα και με zkwings μπορεί να πιούμε καφεδάκι Θεσσαλονίκη και μετά όλοι μαζί για Σέρρες….
Χμμμ……αντε να περνάν οι μέρες λέμε……….

nassie
14/09/2010, 23:41
τώρα ειδα το θρεντ, και μιας που πολυ πρόσφατα έκανα τη διαδρομή, να σας πω στα γρήγορα λιγα πραματακια...
στη βουλγαρία το νού σας, οι μπάτσοι είναι κρυμένοι παντού και σταματάνε αβέρτα.
είναι σίγουρο πως θα σας σταματήσουν, κλασσικα για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, εκει κάτι πρέπει να κάνετε για να γλιτώσετε τα 3/4 του πρόστιμου... φαντάζεστε τι.
η βουλγαρία θα έλεγα πως δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, απλά μια ψιλοόμορφη φύση.
δώστε χρόνο περισσότερο στη ρουμανία.
το ανέβασμα τρανσιλβανια απο την 7c (Vârful Muşeteica), έχει μια καταπληκτική διαδρομή, με ποτάμι, λίμνες, καταρρακτάκια δίπλα στο δρόμο, φανταστική φύση, το οδόστρωμα ομως είναι σε πολύ χάλια κατάσταση.
Στο ανέβασμα, βάζετε βενζίνη στην curtea des arges, γιατι μετα το κοντινότερο βενζινάδικο είναι μετα απο 230+ χλμ, δηλ. 150 περίπου ανέβασμα, και 80 νομίζω κατέβασμα. στο κατεβασμα ο δρομος είναι καλός κι εγω ψηνόμουν να τον ανεβοκατέβω πάλι καποια στιγμή.
Η λίμνη Bicaz προς καρπάθια μεριά είναι πολύ όμορφη, όπως και η διαδρομή κοντά στην μαύρη λίμνη (δεν θυμάμαι το ρουμάνικο ονομα της)
μια όμορφη πόλη μετά το μπρασοβ, ήταν η σιναϊα.

και μια συμβουλή, πάρτε μαζί σας ενα μπουκαλάκι ελαιόλαδο, γιατι θα ξενερώσετε με τα λάδια που τρώνε εκει

indianaki
14/09/2010, 23:46
230+ δεν τα βγαζω με τιποτααααααααα.........
παναγιτσα μου...με τεποζιτο θα γυρναμε...

Anty12
15/09/2010, 10:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από nassie
τώρα ειδα το θρεντ, και μιας που πολυ πρόσφατα έκανα τη διαδρομή, να σας πω στα γρήγορα λιγα πραματακια...
στη βουλγαρία το νού σας, οι μπάτσοι είναι κρυμένοι παντού και σταματάνε αβέρτα.
είναι σίγουρο πως θα σας σταματήσουν, κλασσικα για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, εκει κάτι πρέπει να κάνετε για να γλιτώσετε τα 3/4 του πρόστιμου... φαντάζεστε τι.
η βουλγαρία θα έλεγα πως δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, απλά μια ψιλοόμορφη φύση.
δώστε χρόνο περισσότερο στη ρουμανία.
το ανέβασμα τρανσιλβανια απο την 7c (Vârful Muşeteica), έχει μια καταπληκτική διαδρομή, με ποτάμι, λίμνες, καταρρακτάκια δίπλα στο δρόμο, φανταστική φύση, το οδόστρωμα ομως είναι σε πολύ χάλια κατάσταση.
Στο ανέβασμα, βάζετε βενζίνη στην curtea des arges, γιατι μετα το κοντινότερο βενζινάδικο είναι μετα απο 230+ χλμ, δηλ. 150 περίπου ανέβασμα, και 80 νομίζω κατέβασμα. στο κατεβασμα ο δρομος είναι καλός κι εγω ψηνόμουν να τον ανεβοκατέβω πάλι καποια στιγμή.
Η λίμνη Bicaz προς καρπάθια μεριά είναι πολύ όμορφη, όπως και η διαδρομή κοντά στην μαύρη λίμνη (δεν θυμάμαι το ρουμάνικο ονομα της)
μια όμορφη πόλη μετά το μπρασοβ, ήταν η σιναϊα.

και μια συμβουλή, πάρτε μαζί σας ενα μπουκαλάκι ελαιόλαδο, γιατι θα ξενερώσετε με τα λάδια που τρώνε εκει

Η μεγαλύτερη απόσταση από βενζινάδικο σε βενζινάδικο στο Τρανσφαγκαρασάν (DN 7c) είναι 138 χλμ ανάμεσα στο BRADU και στη CURTEA DE ARGES.

Εσείς -αν κατάλαβα καλά - θα περάσετε το πάσο (Τρανσφαγκαρασάν) από Βορά προς Νότο, πράγμα που κάνει τα πράγματα πιο εύκολα, γιατί θα ανεβείτε το βουνό πιο απότομα σε λίγα χιλιόμετρα, και θα κατέβετε με λιγότερη κλίση και περισσότερα χιλιόμετρα....άρα μεγαλύτερη οικονομία στα καύσιμα....που ούτως ή άλλως θα κάνετε, γιατί πάνω από 60 δεν πρόκειται να πάνε ούτε τα SS.....

Ο δρόμος είναι μια χαρά...στενός , επαρχιακός αλλά πας άνετα....πραγματικά χάλια είναι μόνο ένα κομμάτι περιμετρικά της λίμνης (http://www.google.com/mapmaker?ll=45.38326,24.659843&spn=0.173136,0.308647&t=h&z=12&q=45.42166,24.635067&hl=en) για περίπου 30 χλμ όπου δεν πάς πάνω από 20-30.......

Στην κορυφή έχει κάτι μαγαζάκια και πάρκινγκ , όπου νομίζεις ότι είσαι σε περιφορά εικόνως/λαικό προσκύνημα στον Άγιο-Ραφαήλ....παιδάκια , Γιαγάδες , κοιλαράδες με σάντουίτς , γύφτοι που πουλάνε καλαμπόκια και τυριά ....ένα πράμα όνειρο.... :lol:

Ντυθήτε καλά...τέλη Αυγούστου, ψηλά είχε 8 βαθμούς

Μη μασάτε ρε...εδώ περνάγανε κάτι φλώροι ολλανδο-εγγλέζοι με κάτι Harley και κάτι CBR .....

Ωραίο πάσο, αλλά πολύ υπερεκτιμημένο βρε κορίτσια....(ανάθεμα το Advrider και τους γουόναμπη- τραγανόβλαχους-κουτόφραγκους-Ολλανδούς που το ποιο ψηλό βουνό στα χωριά τους είναι 400 μέτρα.....)

Χάιντε...Ντρούμ μπούν κολέγα.........τραβάτε να περάσετε ωραία.....μην το κουράζετε πολύ....χάιντε....!!!!!

209983

the big boy
15/09/2010, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από nassie

1)μπορειτε αν βρειτε να ακολουθισετε εναν ντοπιο "γρηγορο".....αυτοι ξερουν περιπου τα μπλοκα και φεναρουν ακαριαια....περναν....και το σανιδωνουν ξανα.....εμεις τουλαχιστον αυτο καναμε και δεν μας σταματησαν ποτε....:winka:

2)το οδοστρωμα οντως ειναι χαλια.......τα ss λογικα θα κοπανανε λιγο αλλα στην ελλαδα ζουμε......μαλλον το εχετε συνηθησει.....:lol:

daz
19/09/2010, 21:54
Καλό ταξίδι στα παιδιά. Αύριο το πρωί ξεκινάν από Σέρρες. :beer: :beer:

LOUKILOUK
20/09/2010, 12:37
καλά χιλιόμετρα

Nontas
20/09/2010, 17:46
Με το καλό ρε μάγκες!!!!

Vstrommer71
20/09/2010, 22:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nontas
Με το καλό ρε μάγκες!!!!
Εσυ χαμενε να ερχεσαι σε καμμια βολτα αμα την ποσταρεις!:rotflmao:
Στα καθ΄ημας τωρα μολις γυρισαμε στο ξενοδοχειο στο Veliko Tarnovo
Προηγηθηκε ''ελαφρυ''γευμα σε παρακειμενο φαγαδικο,οπου μονο τα πιατα δεν φαγαμε:lol:
Αυριο ξεκιναμε για Sibiu απο την γεφυρα του Ruse
Οποτε καλως εχοντων των πραγματων,απογευματακι αυριο θα ειμαστε Sibiu
Ο καιρος γενικα πολυ καλος,με εξαιρεση δυο μικρα(αλλα...απολαυστικα σε καταβρεγμα) διαστηματα βροχης
αυτα για σημερα,νεωτερο ανακοινωθεν αυριο!:beer:

Nontas
21/09/2010, 21:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Εσυ χαμενε να ερχεσαι σε καμμια βολτα αμα την ποσταρεις!:rotflmao:
:

Τώρα εσύ παίζεις με τον πόνο μου.....-(

Vstrommer71
21/09/2010, 22:41
Ημερησιο ανακοινωθεν:
Η ομαδα ειμαστε απο το απογευμα στο Sibiu και τακτοποιηθηκαμε στο χοτελι,ολα καλως.Ο καιρος φανταστικος,η διαδρομη εως εδω πολυ καλη,αν και με πολλες-θα ελεγα απειρες!-νταλικες στον δρομο
Η πολη ειναι καταπληκτικη και νομιζεις οτι εισαι σε αλλες εποχες περπατωντας στην παλια πολη
Για αυριο το προγραμμα θα ειναι δυο εκδοσεων.Οι μισοι θα πανε χαλαρη βολτα προς Brasov-Bran και οι λοιποι θα ακολουθησουμε χαλαρωτικο προγραμμα περιηγησης στην πολη,η οποια εχει ενα σκασμο απο αξιοθεατα και θελει πολλες μερες να κατσεις για να την γυρισεις
Αυτα για σημερα,νεωτερα αυριο:beer:

PanVas
23/09/2010, 20:26
Ημερησιο ανακοινωθεν:
Η ομαδα ειμαστε απο το απογευμα στο Sibiu και τακτοποιηθηκαμε στο χοτελι,ολα καλως.Ο καιρος φανταστικος,η διαδρομη εως εδω πολυ καλη,αν και με πολλες-θα ελεγα απειρες!-νταλικες στον δρομο
Η πολη ειναι καταπληκτικη και νομιζεις οτι εισαι σε αλλες εποχες περπατωντας στην παλια πολη
Για αυριο το προγραμμα θα ειναι δυο εκδοσεων.Οι μισοι θα πανε χαλαρη βολτα προς Brasov-Bran και οι λοιποι θα ακολουθησουμε χαλαρωτικο προγραμμα περιηγησης στην πολη,η οποια εχει ενα σκασμο απο αξιοθεατα και θελει πολλες μερες να κατσεις για να την γυρισεις
Αυτα για σημερα,νεωτερα αυριο:beer:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

J.T.R
23/09/2010, 22:07
:) :) :)

Vstrommer71
23/09/2010, 22:52
Λοιπον λεβεντες οποιος ΔΕΝ εχει παει ακομα τον Transfagarasan απλα...χανει!
Πηγαμε σημερα την διαδρομη Sibiu-Curtea des Arges απο την ομορφη αυτη διαδρομη και μειναμε με το στομα ανοιχτο.
Το μονο-σχετικα-ασχημο ειναι οτι η ωρα δεν μας εβγαζε να κανουμε και τον Transalpina για Sebes,αλλα θα τον καμωμε αλλη φορα
Κατα τα αλλα καναμε και βολτες στην πολη και επισης φαγαμε ''ελαφρα'' σε ενα εστιατοριο πληρωνοντας το....αστρονομικο ποσο των 8? το ατομο!
Η πολη ειναι πανεμορφη,πεντακαθαρη και παρα,μα παρα πολυ φτηνη σε κοστος ζωης
Αυριο φευγουμε για Βουλγαρια,θα περασουμε τον Δουναβη στο Οριαχοβο με σκοπο εαν εχωμε καιρο να ξαναπαμε για μια γρηγορη επανεπισκεψη στο Veliko Tarnovo και διανυκτερευση εκει
Καλη μας επιστροφη:beer:

vaska
23/09/2010, 23:55
Καλή σας επιστροφή Γιάννη και πάντα τέτοια.

Να ρε κι ένας που τιμάει το αξίωμα "Σιδηρόκωλος"

Καλούς δρόμους και στα υπόλοιπα παιδιά της παρέας.

alexxxcbr
24/09/2010, 08:24
Kαλη επιστροφη παιδες.

J.T.R
24/09/2010, 13:46
Λοιπον λεβεντες οποιος ΔΕΝ εχει παει ακομα τον Transfagarasan απλα...χανει!
Πηγαμε σημερα την διαδρομη Sibiu-Curtea des Arges απο την ομορφη αυτη διαδρομη και μειναμε με το στομα ανοιχτο.
Το μονο-σχετικα-ασχημο ειναι οτι η ωρα δεν μας εβγαζε να κανουμε και τον Transalpina για Sebes,αλλα θα τον καμωμε αλλη φορα
Κατα τα αλλα καναμε και βολτες στην πολη και επισης φαγαμε ''ελαφρα'' σε ενα εστιατοριο πληρωνοντας το....αστρονομικο ποσο των 8? το ατομο!
Η πολη ειναι πανεμορφη,πεντακαθαρη και παρα,μα παρα πολυ φτηνη σε κοστος ζωης
Αυριο φευγουμε για Βουλγαρια,θα περασουμε τον Δουναβη στο Οριαχοβο με σκοπο εαν εχωμε καιρο να ξαναπαμε για μια γρηγορη επανεπισκεψη στο Veliko Tarnovo και διανυκτερευση εκει
Καλη μας επιστροφη:beer: Καλη επιστροφη:beer: :beer: :beer: :beer:

indianaki
25/09/2010, 05:12
Μπράβο ρε μάγκες ..άντε και καλή επιστροφή
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να ακολουθήσω αλλά και εγώ δεν έμεινα έτσι κάτι έκανα εδώ γύρω Ελλάδα ….(ακτίνα 3 ώρες από Θεσσαλονίκη με το R1 φυσικά ) αλλά καλό ταξιδάκι … θα ποστάρω φωτογραφίες να δείτε ..

Vstrommer71
26/09/2010, 03:53
Το Πατρινο κλιμακιο(me,myself and I)επεστρεψε υπο βροχην,εχοντας κανει το σεβαστο-για ημερησιο-ποσο των 900χλμ:D
Ευχαριστω τα παιδια για την ομορφη παρεα που καναμε μαζι
Αντε και στην επομενη:beer:

Vagelis Gar
26/09/2010, 07:25
Καλώς ορίσατε ωρέ.
Μπράβο για το ταξιδιωτικό και μακάρι σύντομα (τ΄ακούς Γιάννη?) να μπορέσω και εγώ να επισκευτώ την πανέμορφη Ρουμανία.

Πάρτε και :beer: :beer: :beer: για το καλώς ήρθατε :smokin:

vaska
26/09/2010, 07:48
Το Πατρινο κλιμακιο(me,myself and I)επεστρεψε υπο βροχην,εχοντας κανει το σεβαστο-για ημερησιο-ποσο των 900χλμ:D
Ευχαριστω τα παιδια για την ομορφη παρεα που καναμε μαζι
Αντε και στην επομενη:beer:

Καλώς ήρθες Γιάννη, να φανταστώ θα κοιμάσαι για 3 μέρες σερί εεε???

Άντε και στην επόμενη.

:beer: :beer:

Vstrommer71
26/09/2010, 18:57
Πολυ μικρες-σκορπιες-εντυπωσεις:
*Οσοι ζουμε εδω ας παμε ενα τριημερο στο Sibiu για να δουμε απο πρωτο χερι οτι ειμαστε(ως λαος,τροπος ζωης και πολιτικοι) 100 χρονια πισω.Τιποτε αλλο
*Βουλγαρια-Ρουμανια ιδανικοι προορισμοι
Οδικο δικτυο(γενικα) ΠΟΛΥ καλυτερο απο το Ελληνικο,τροπος οδηγησης των οδηγων στον δρομο ετη φωτος καλυτερο απο τους ''Ελληναρες'' οδηγους,φυση απιστευτη,και πανω απο ολα ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ
Ξενοδοχεια υπερλουξ με 17-22? το ατομο,φαγητο μεχρι σκασμου με 7? το ατομο,βενζινη(πολυ καλυτερη απο εδω,μας εχουν ταραξει στη νοθεια) με 1.07? το λιτρο και καφες στα κεντρικοτερα σημεια με λιγοτερο απο 1?,ΔΕΝ θα δουν τα ματακια μας εδω στην Μπανανια μας
Ο χειροτερος δρομος που οδηγησαμε σε ολο το ταξιδι ηταν...αμεσως μετα τα συνορα ερχομενοι για Σερρες,οπου η πατριδα μας μας...''υποδεχτηκε'' με τοσες μαζεμενες λακκουβες που δεν ειχαμε δει σε ολο το ταξιδι:lol:
Αποκαλυψη του ταξιδιου ενα υπεροχο σκυλακι με κομμενο το πισω αριστερο ποδι το οποιο το εχουν υιοθετησει τα παιδια στο συνεργειο της ΚΤΜ κοντα στο ξενοδοχειο.Ενα καταπληκτικο πλασματακι που ερχοτανε και επαιζε μαζι μας πασχιζοντας να περπατησει παρα την φανερη ζημια που ειχε στην λεκανη και το κομμενο ποδι(προφανως απο καποιο χτυπημα απο αυτοκινητο)
Α,και ΟΛΑ τα αδεσποτα,ειναι ταυτοποιημενα με σηματακι στο αυτι(οπως Ελλαδα δηλαδη...)
Αυτα,περιμενουμε και τους λοιπους συνταξιδιωτες να φτασουν σπιτια τους με το καλο,για να αρχισουνε να βαζουν και καμμια φωτογραφια
Drum Bun!

YΓ Οταν εφτασα στην λιμνη στην κορυφη στον Transfagarasan και πηγα με το μηχανακι το χωμα μεχρι σχεδον την οχθη,ειμαι σιγουρος.Ακουσα το Africa να ερχεται πισω μου.Παρκαραμε τα μηχανακια και απολαυσαμε την θεα της υπεροχης λιμνης στην κορυφη του βουνου.Μεσα απο τα ματια μου ειδα την ομορφια και την γαληνη και τα χρωματα να καθρεφτιζονται στα υπεροχα καταγαλανα νερα της λιμνης.
Αδερφε,ελπιζω κι εσυ απο εκει ψηλα να ευχαριστηθηκες-εστω και μεσα απο τα δικα μου ματια-αυτη την ασυλληπτη ομορφια.Να'σαι καλα,το ξερω οτι παντα εισαι κοντα μας....

J.T.R
26/09/2010, 19:16
Χαιρομαι που εφυγες με τις καλυτερες εντυπωσεις:) :)

Τριημερο στο Sibiu...:)

Σαν καπου να το εχω ξαναδει...:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

rockobok
26/09/2010, 19:33
τα παιδια στο συνεργειο της ΚΤΜ κοντα στο ξενοδοχειο.
Αχ αυτά τα περτικαλί μοτοσακά!!:p
Περιμένω με ανυπομονησία το ταξιδιωτικό!!
Άντε και μακρύτερα!!!:beer: :beer:

filipp0s
26/09/2010, 19:38
:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

al_tzamp
26/09/2010, 23:08
καλησπέρα κ απο μένα!!!!
φτάκαμε κ εμείς σήμερα αθήνα!

βλέπω πως υπήρχε ενημέρωση από τον ρεπόρτερ της απόστολής vstromer71 !!! :D

Ηταν η πρώτη εκδρομή στο εξωτερικό για μένα κ γύρισα με τις καλύτερες εντυπώσεις!!!!
η ρουμανία με εξέπληξε ευχάριστα όπως και κάποια ορεινά κομμάτια της βουλγαρίας!
πολλά χιλιόμετρα, όμορφα μέρη, καλή παρέα (..και πολύ φαγητό!) το μυστικό της επιτυχίας!!!!

περισσότερες λεπτομέριες κ φωτό τις επόμενες μέρες...σήμερα το πρόγραμμα είχε φασίνα του εξοπλισμού κ ανάπαση των μαλακών μορίων!!!!! :p

Ενα μεγαλο ευχαριστώ σε όσους μας ευχήθηκαν καλό ταξίδι...οι ευχές τους μάλλον έπιασαν τόπο καθότι σε 7 μέρες τέλειος καιρός και μάλιστα στα καρπάθια!!!! μονο τα απαραίτητα συνεφάκια για να μην σκάμε απο την ζέστη!

Επίσης ευχαριστώ σε όσους μοιράστηκαν πληροφορίες απο δικά τους ταξίδια κ βοήθησαν με αυτο τον τρόπο στον σχεδιασμό αυτής της εκδρομής!

Υ.Γ.1
Γιάννη πώς βγήκαν μόνο 900χμ, στη μία ρόδα το πήγαινες το ΚΤΜ???
μας έλειψες πάντως το πρωί...!

211531

al_tzamp
26/09/2010, 23:27
....κ μια τελευταία για σήμερα!

211534

Zack
02/10/2010, 10:20
Περιμένουμε ταξιδιωτικό παιδιά με μεγάλη ανυπομονησία. :D :D :D

Το παρακολουθούσα απο την αρχή το topic, αλλά δεν έκατσε λόγω δουλειάς. Είναι όμως μέσα στα μελλοντικά σχέδια οπότε...

Δώστε πληροφορίες και φωτογραφίες στο λαό! :beer: :beer: :beer:

al_tzamp
02/10/2010, 10:48
Φίλε μου κάτι θα κάνουμε, λίγο να οργανωθώ μόνο!

αφιερωμένο στους συνταξιδιώτες μου... κάτι που είχαμε την τύχη να μήν δούμε εκεί!!!

http://weather.yahoo.com/romania/sibiu/sibiu-880241/;_ylt=AqsU8qCq137jJd6sVUlG6kWLYDIB?unit=c

...και δέιτε και την πρόβλεψη για τις επόμενες μέρες! :)

Vstrommer71
02/10/2010, 13:33
Φίλε μου κάτι θα κάνουμε, λίγο να οργανωθώ μόνο!

αφιερωμένο στους συνταξιδιώτες μου... κάτι που είχαμε την τύχη να μήν δούμε εκεί!!!

http://weather.yahoo.com/romania/sibiu/sibiu-880241/;_ylt=AqsU8qCq137jJd6sVUlG6kWLYDIB?unit=c

...και δέιτε και την πρόβλεψη για τις επόμενες μέρες! :)
Καλο καιρο εχει για τις επομενες μερες,δεν πεταγομαστε μια βολτα?:look:

Zack
14/01/2011, 06:46
Πάμε παιδιά, μπηκαμε στο 11 ;)
Ελα να περνουν τα πληκτρολογια φωτια, και εμεις να κολλαμε στις οθονες :eyepop:
Δεν το ξεχασαμε, ακομα μας σταζουν τα σαλια :a8:

Vstrommer71
14/01/2011, 12:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zack
Πάμε παιδιά, μπηκαμε στο 11 ;)
Ελα να περνουν τα πληκτρολογια φωτια, και εμεις να κολλαμε στις οθονες :eyepop:
Δεν το ξεχασαμε, ακομα μας σταζουν τα σαλια :a8:
Παρε μια...γευση... (http://www.facebook.com/Vstrommer71#!/album.php?aid=52547&id=1669032675&fbid=1436510367294)

J.T.R
14/01/2011, 14:07
Χαιρομαι:) :) :) :) :) :) :)

Το εδεσμα (ουγγρικη συνταγη) λεγεται Κιερτουςκολατζ!

Το περασμα διπλα στον Ολτ...

Αληθεια,ξαναπατε?

Zack
15/01/2011, 04:36
Παρε μια...γευση... (http://www.facebook.com/Vstrommer71#!/album.php?aid=52547&id=1669032675&fbid=1436510367294)

Την πηρα την τζουρα μου :winka: Ωραιες φωτο και ωραια μερη, μακαρι να μπορουσα να ερχομουνα.
Αναμενω overdose (το ψηνω προς τα κει, δεν μου γλιτωνει) :beer:
Να' μαστε καλα παιδια να ταξιδευουμε :wave2:

Vstrommer71
15/01/2011, 09:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από J.T.R

Το περασμα διπλα στον Ολτ...

Αληθεια,ξαναπατε?
Να διοργανωσουμε event!
Oπως οι Ιταλοι εχουνε το mille curva,
εμεις θα οργανωσουμε στην κοιλαδα του Olt το mille ntalika!!:rotflmao:
Mε διαφορα αγωνισματα
π.χ προσπερασμα 5 νταλικων εν σειρα,εναλλαξ,συγχρονιζε,με ζιγκ-ζαγκ αναμεσα τους,
ή το κυνηγι του χαμενου θησαυρου(μαντεψε μετα τις πεντε νταλικες αν ερχεται κανενας απο την στροφη απεναντι) κλπ
Ο νικητης κερδιζει ενα γευμα σε καποιο απο τα παροδια φαγαδικα και μια νυχτα με ενα απο τα ''κοριτσια'' που κανουν πιατσα σε καποιο απο τα parking...
Μα εσυ βρε κοριτσι μου που πας με το μινι και την 10ποντη γοβα 9 η ωρα το πρωϊ μες την παγωνια?:lol:

J.T.R
15/01/2011, 11:35
:confused:

jimmis5
15/01/2011, 11:44
:a18: :a18: :a20: :a20: Ωραιες εικονες...εξαιρεση το κοριτσι ..ενα εβγαλες ολο κιολο γιαννο και απο την ταραχη βγηκε θολη:lol: :lol:

Vstrommer71
15/01/2011, 19:16
:confused:
Aπιστευτη διαδρομη,αλλα με ΠΟΛΛΗ νταλικα...

J.T.R
16/01/2011, 01:10
Aπιστευτη διαδρομη,αλλα με ΠΟΛΛΗ νταλικα...

Ναι το καταλαβα...

Η ερωτηση μου αφορουσε στο αν θα πηγαινατε ξανα στη Ρουμανια.

Και μου απαντησες για νταλικες και πουτ@νες...

Αυτο τελικα σου εμεινε?

Vstrommer71
16/01/2011, 08:05
Ναι το καταλαβα...

Αυτο τελικα σου εμεινε?
Οχι βεβαια!
Η περιοχη των Siebenburgen φανταστικη(ευχαριστως έμενα εκει μονιμα!)
Εκπληκτικη φυση,μεσαιωνικες πολεις και πολυ φτηνο κοστος ζωης...
Εγω απλα μιλαγα για την διαδρομη στην κοιλαδα του Olt,η οποια εχει τα χαρακτηριστικα που σου ειπα.
Οπως καταλαβες ολοκληρο ταξιδι δεν φυλακιζεται μεσα σε λιγες φωτογραφιες,ειναι δεδομενο
Να αναφερω επισης οτι οι φωτο ειναι ευγενικη προσφορα των συνταξιδιωτων μου μιας και τα δικα μου εργαλεια(φωτογραφικη και καμερα κρανους) αποφασισαν απεργια διαρκειας και δεν λειτουργησαν καθολου(η φωτογραφικη εβγαλε ενα προβλημα με την καρτα μνημης και η καμερα δεν φορτιζε η μπαταρια).100% επιτυχια!:bigcry: :rotflmao:

al_tzamp
16/01/2011, 08:14
Ναι το καταλαβα...

Αυτο τελικα σου εμεινε?

Έλα μην τον αποπαίρνεις, βρήκε το παιδί να πεί το παράπονό του κ αυτός!
...3 φορές περάσαμε το πέρασμα (DN7) λόγω επιλογής διαδρομών κ μας έμεινε το παράπονο... τόσο όμορφή διαδρομή κ να μή μπορέις να την ευχαριστηθείς!!!!!!
(υπάρχει μυστικό πάντως!)

Όντως κ εγώ τόση νταλίκα δεν έχω ξαναματαδεί! (κ τόσες "κοπέλες" μέσα στο κρύο!!! )

Σίγουρα άξιζε η εκδρομή, μιλάμε γιαενα πολύ μικρό κομμάτι τώρα που δεν ειναι αντιπροσωπευτικό, κ αν με έβγαζε ο δρόμος εγώ θα ξαναπήγαινα! αλλά όχι για να πάω μόνο εκεί, έχουμε να δούμε κ την υπόλοιπη Ευρώπη! :D
..αφήσαμε κάτι εκκρεμμότητες άλλωστε... (...τρανσαλπίνά!)

al_tzamp
16/01/2011, 08:16
οι φωτο ειναι ευγενικη προσφορα των συνταξιδιωτων μου....

you're welcome!!!! :D

Vstrommer71
16/01/2011, 08:35

Τελικα ειχα δικιο,εχει πεσει ασφαλτος σε ολο το κομματι του Transalpina
Απλα δεν μας εβγαζε η ωρα και θα νυχτωναμε στο βουνο
(Οχι οτι με πειραζε βεβαια,αλλα οι λοιποι της παρεας δεν εχουν εμπειρια απο νυχτερινη διαδρομη σε βουνο)
Nevermind,next time!

J.T.R
16/01/2011, 08:48
Έλα μην τον αποπαίρνεις, βρήκε το παιδί να πεί το παράπονό του κ αυτός!
...3 φορές περάσαμε το πέρασμα (DN7) λόγω επιλογής διαδρομών κ μας έμεινε το παράπονο... τόσο όμορφή διαδρομή κ να μή μπορέις να την ευχαριστηθείς!!!!!!
(υπάρχει μυστικό πάντως!)

Όντως κ εγώ τόση νταλίκα δεν έχω ξαναματαδεί! (κ τόσες "κοπέλες" μέσα στο κρύο!!! )

Σίγουρα άξιζε η εκδρομή, μιλάμε γιαενα πολύ μικρό κομμάτι τώρα που δεν ειναι αντιπροσωπευτικό, κ αν με έβγαζε ο δρόμος εγώ θα ξαναπήγαινα! αλλά όχι για να πάω μόνο εκεί, έχουμε να δούμε κ την υπόλοιπη Ευρώπη! :D

Μυστικο? Δηλαδη?

al_tzamp
19/01/2011, 19:10
J.T.R έγραψε στις 17-01-2011 05:19 :
Καλημερα:)

Ποιο ειναι το μυστικο του περασματος στον Ολτ?:)

Γιαννης

Χαχα!

πολύ απλά υπομονή!
Πρόκειται για 70 χμ δρόμο μέσα σε χαράδρα με πολή κίνηση απο φορτηγά κ λίγες ευκαιρίες γαι προσπέρασμα με πολύ ή λίγο ρισκο.

το καλό ειναι οτι κανείς δεν σταματάει εκει!
υπάρχει ροή στην κίνηση με ταχύτητα κοντά στα 80χμ/ωρα, ρυθμός που κρατανε τα φορτηγα.
αν κρατησεις τον ρυθμο κ δεν πας επιθετικα δεν θα κουραστεις κ θα περασεις με ασφαλεια!

αν προσπαθήσεις να το τρεξεις κ πάς με προσπεράσεις η αναλογία ρισκού/κούραση σε σχέση με το κέρδος σε χρόνο ειναι δυσανάλογη. Οσες προσπεράσεις κ να κάνεις πάντα θα έχεις φορτηγά μπροστα!

τήν 3η φορά που το περάσαμε κ πήγαμε με το ρυθμό που σου προτείνω περάσαμε τον olt κ καναμε κ άλλα 30 χμ, μέχρι να κάνουμε στάση, ενώ τις άλλες 2 που τρέχαμε αναγκαστήκαμε σε στάση στο μέσο της διαδρομής, χάνοντας έτσι κ όσο χρόνο κερδίσαμε, κ μας ξαναπέρασε ότι όχημα ειχαμε προσπεράσει!!!

:D

al_tzamp
19/01/2011, 19:12
Τελικα ειχα δικιο,εχει πεσει ασφαλτος σε ολο το κομματι του Transalpina
Απλα δεν μας εβγαζε η ωρα και θα νυχτωναμε στο βουνο
(Οχι οτι με πειραζε βεβαια,αλλα οι λοιποι της παρεας δεν εχουν εμπειρια απο νυχτερινη διαδρομη σε βουνο)
Nevermind,next time!

Γιάννη, μακάρι να είχαμε άλλη μια μέρα...

.......
κ άλλες 2.....
κ άλλες 3....
κ........................................... :D :D :D :D :D

J.T.R
20/01/2011, 04:25
Φουσκωνει και καμια φορα ο Ολτ και κοβει το δρομο στη μεση...

:D :D