PDA

View Full Version : Ατύχημα χτες στην Μυτιλήνη

Hellspawn
02/07/2010, 05:14
2 τα μεσάνυχτα περίπου, εκτός πόλης και έχοντας αράξει με τον sardasagam με μπυρίτσα σε ένα λιμανάκι βλέπουμε 2 γυμνά fazer 1000 του σκοτωμού!κόβουν λίγο,κάτι λένε και ξεκινάνε να ανοίγουν....μικρή αριστερή στροφούλα,μικρή δεξιά και μετά κόφτες και σπίθες!!!Τι έγινε? όπως ανοίγανε και οι 2 και είχανε πλαγιάσει για την στροφή όταν την σήκωσε ο μπροστινός εκοψε μάλλον λόγω διερχόμενου αυτοκινήτου.Ο πίσω όμως δεν τον είχε πάρει είδηση και συνεχιζει να ανοίγει οπότε μόλις την σηκώνει βλέπει τον άλλον ακριβώς μπροστά του!ακουμπάει η μπροστά ρόδα του με την πίσω του μπροστινού και "πέταξε" το παλικάρι!παίζει να έψαχνα κανένα 5λεπτο να δω πού σταμάτησε η μηχανη....κάτι γρατζουνιές είδα,κάτι γδαρσίματα στο κεφάλι...τι να πω,μακάρι να είναι καλά το παλικάρι αν και σηκωμένος ήταν και είχε καθήσει σε ένα πεζούλι εκεί δίπλα!!!Υποθέτω δεν έχει κάτι σοβαρό αλλα δεν είμαι και γιατρός να ξέρω...Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια ρε γαμώτο!!έλεος δηλαδη!σε ποιον να πρωτορίξεις ευθύνες? στους κωλόδρομους? στο φουλ εξοπλισμένο παλικάρι(για παραλία)?Το μόνο καλό ήταν είχαμε αφήσει αυτοκίνητα με alarm από τη μια και από την άλλη λωρίδα μη τυχον και έχουμε χειρότερα και το ασθενοφόρο που ήρθε σφαίρα!

Nostra
02/07/2010, 05:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Night_Rider
....βλέπουμε 2 γυμνά fazer 1000 του σκοτωμού....
κάτι γδαρσίματα στο κεφάλι....... (!!!!)
σε ποιον να πρωτορίξεις ευθύνες? στους κωλόδρομους? στο φουλ εξοπλισμένο παλικάρι(για παραλία)?
ο μόνος που δεν φταιει ειναι ο κωλοδρομος σε αυτη την περιπτωση...

μονος σου το ειπες... του σκοτωμου πηγαινανε αλλά δε τους έκατσε φαινεται .... (ευτυχως δηλαδη...):rolleyes: :rolleyes:

Hellspawn
02/07/2010, 05:22
δεν σου λέω να ήταν φουλ εξοπλίσμό το παλικάρι!ένα κράνος,τζινάκι,παπούτσι αντί για σαγιονάρα και ένα καλοκαιρινό μοτοσυκλετιστικό μπουφανάκι!αμφιβάλλω αν θα πάθαινε το παραμικρό!!!αν και παίζει να είχε καμιά 200αρα ίσως και παραπάνω!τους δρόμους δεν τους έχεις δει γι αυτό το λες...

SVX
02/07/2010, 05:24
Οποιος μαλωσε με την ασφαλτο .......... :rolleyes:

Nostra
02/07/2010, 05:25
αν και παίζει να είχε καμιά 200αρα ίσως και παραπάνω!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοψε κανα μετρο απο το ψαρι γιατι θα τα σκοτωσω ολα τα αραπακια, φιλε....

τους δρόμους δεν τους έχεις δει γι αυτό το λες...

τους εχω δει τους δρομους και τους εχω οδηγησει... ο δρόμος ειναι εκεί, γνωστός... η οδηγησή μας πρεπει να προσαρμόζεται με τις συνθηκες του δρομου... το ανάποδο οδηγεί καμια φορα σε μερη με πολλα κυπαρισσια ...

:wave2:

mixalhsCr
02/07/2010, 05:31
Αυτο το ροδα ροδα το βλεπω συχνα..... κριμα ειναι...δεν υπαρχει λογος.
Οσο και αν καποιος πει για αδρεναλινη κ.τ.λ.π , δεν εισαι σε πιστα οποτε η πιθανοτητα να φρεναρει ο μπροστα ειναι τεραστια.
Ολα τα δικαιολογω αλλα το χωρις κρανος ειναι σκετη αυτοκτονια.

Hellspawn
02/07/2010, 05:31
φίλε είχανε τον χώρο για να πιάσουνε την 200αρα...και η μηχανή σερνότανε καμια 60αρια όταν έπεσε κάτωμέτρα...είχε έρθει το στρουμφάκι και ακολουθούσε την γραμμή από το μαρσπιέ να την βρεί...δεν την βρήκε βέβαια:a13: :a13: :a13: αλλά τουλάχιστον είδε που σταμάτησε!

Hellspawn
02/07/2010, 05:34
φίλε Nostra αν υπερβάλλω σόρρυ, ίσως να μην ήταν τόσα αλλά ακόμα και να μην ήταν σίγουρα τα είχε πλησιάσει αρκετά!!!πάντως ψιλοψάρωσα όταν είδα που έπεσε και που σταμάτησε η μηχανη!!!:eyepop: :eyepop: :eyepop:

Nostra
02/07/2010, 05:44
φίλε Nostra αν υπερβάλλω σόρρυ, ίσως να μην ήταν τόσα αλλά ακόμα και να μην ήταν σίγουρα τα είχε πλησιάσει αρκετά!!

"μικρή αριστερή στροφούλα,μικρή δεξιά και μετά κόφτες και σπίθες!"

μετα απο δυο στροφουλες μονο το vstrom (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=102160) μπορει να φτασει τα 200 ανετα... :evil:

βεβαια το vstrom δε θα επεφτε και αν επεφτε ακομα θα σερνοτανε ... αν ήθελε το ίδιο φυσικα./...

:wacko:

για να σοβαρευτουμε... 2 πραγματα μπορει να κανεις ως αναβατης με το μυαλο σου... ή να βάλεις ή να σου χυθει σε καμια στροφούλα... :wave2:

Hellspawn
02/07/2010, 05:51
απόλυτο δίκιο έχεις στο σοβαρό κομμάτι του post....βέβαια θα ανοίξουμε μεγάλη συζήτηση αν πιάσουμε το θέμα της μοτοσυκλετιστικής παιδείας!γιατί κακά τα ψέματα μέχρι μου με "ψήσανε" 2 κολιτάρια να μπω σε αυτό το forum χαμπάρι δεν είχα από ό,τι σχετικό με θέμα ασφάλειας!κράνος μόνο για την τροχαία φορούσα.....(4-1 δεν φόρεσα ποτέ πάντως:D δεν έχω καλές σχέσεις με τα παντουφλοειδή ούτε καν στο σπίτι μεσα)

Nazgul
02/07/2010, 07:31
Πες μου χρωματα τα fazer

Nostra
02/07/2010, 07:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nazgul
Πες μου χρωματα τα fazer

πριν ή μετά την πτώση ? :p :p :p

Nazgul
02/07/2010, 07:34
Φιλαρακι δεν ειναι αστειο...

Nostra
02/07/2010, 07:44
Φιλαρακι δεν ειναι αστειο...

ακουσε λοιπον να σου πω κατι σοβαρο... εγω που ειμαι λιγοτερο μοτοσυκλετιστής...

φετος το καλοκαιρι θα παρω το αμαξακι μου και την οικογενεια (συζυγο και μωρο 5 μηνων) και θα παω σε ενα νησι (καλή ώρα όπως η όμορφη μυτιλήνη),

εκεί λοιπον που θα οδηγαω ομορφα και ωραια ενα βραδακι γυριζοντας από την "χώρα, χωριό, βολτα κλπ." και όπως θα παίρνω μια στροφουλα, θα δω μπροστά μου δυο ντόπια (οχι απαραιτητα ντοπια αλλά ας είμαστε κοντά στην περιπτωση του thread) παλουκάρια που κανουν κοντρες με τα 1000αρια τους στον επαρχιακο και κακιστο δρομο γιατί εκεί παρακάτω ειχε μαντρι ο παππους τους και άρα ειναι δικό τους.

Αν υποθεσουμε πως ΠΑΡΑ ΤΡΙΧΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ δε μου καρφωθει επανω στο αμαξι και κατα τυχη δεν μεινει το παιδι μου ορφανο ή εγώ χωρίς παιδί, τότε θα κατεβω απο το αμαξι και αφου ακολουθησω τα σημαδια απο το μαρσπιε στην ασφαλτο θα βρω την πεσμενη μηχανη (το χρωμα ειναι αδιαφορο) και τον αναβατη της και :

1. Αν ειναι ζωντανος και φοραει κρανος θα του το βαλω στον κωλο
2. Αν ειναι ζωντανος και δε φοραει κρανος θα του βαλω το κεφαλι του στον κωλο να του σταματησει την αιμοραγία

και στη συνεχεια θα τον παω στο νοσοκομειο μπας και σωθει και βαλει μυαλο και θα του κανω και μια μηνυση για αποπειρα δολοφονιας

ΑΝ δεν ειναι ζωντανος, δε πειραζει, εχει πολλα ζωντανά η Ελλάδα...

Ενταξει τωρα; :winka:

Nazgul
02/07/2010, 08:11
Kαθολου ενταξει φιλε...

Αμα εβλεπες σε ενα foroum καλη ωρα οπως το moto
οτι εχει γινει ενα ατυχημα και κατα 99% ειναι συναδελφοι σου θα σηκωνες πλακα?

Και οσο ολα αυτα που ειπες μαζι σου...σε αλλο θεμα...

Nostra
02/07/2010, 08:20

δε θεωρω συν-"αδελφο" μου τα παλικαρια του συγκεκριμενου θεματος έτσι όπως έγινε το ατυχημα...
καυλωμενους νεαρους που αγνοουν τις συνεπειες των πραξεων του ναι... αλλά οι πραξεις των εχουν και υπευθυνους... τους ίδιους :winka:

γιατί φίλε μου σε άλλο θέμα? τι αλλάζει? η ζωή μία ειναι...

:smilea:

Nazgul
02/07/2010, 08:24
Οχι sorry ενοουσα συναδελφους απο την δουλεια μου.

chr1s_86
02/07/2010, 08:25
....

Το θέμα είναι ότι από την περιγραφή που βλέπω, δεν είναι "ατύχημα" με την έννοια της λέξης αλλά κάτι πολύ πιθανό να συμβεί, και όχι από ατυχία. Δεδομένου και του γεγονότος ότι χιλάδες αναβάτες δεν ξέρουν να οδηγήσουν τη μοτο τους...:rolleyes:

ktmakis
02/07/2010, 08:28
Kαθολου ενταξει φιλε...

Αμα εβλεπες σε ενα foroum καλη ωρα οπως το moto

Επειδή ακριβώς είμαστε σε φορουμ για μοτοσυκλέτες δές το αλλιώς.....

Είσαι με τη μοτοσυκλέτα σου και τη κόρη σου με τα κρανάκια σας και τα μπουφανάκια σας και γυρνάτε από βόλτα και γίνεται το ίδιο σκηνικό.....

Πές μου τι χρωστάει ο άμοιρος και άτυχος άνθρωπος που βρέθηθκε στο δρόμο δύο ανεγκέφαλων εγκληματιών.
Πές μου γιατί να τρέχω στα νοσοκομεία βραδυατικα και να παρακαλάω να χάσω εγώ τη ζωή μου και όχι ο άνθρωπός μου επειδή θέλανε δύο ανεγκέφαλοι να κάνουν κοντρες σε δημόσιο δρόμο.
Πές μου ποιός θα συγκρατήσει ένα απεγνωσμένο άνθρωπο από το να μην σηκώσει το χέρι και να στείλει στον άλλο κόσμο με γυμνά χέρια τον ανεγκέφαλο που του κατέστρεψε τη ζωή.....

Nostra
02/07/2010, 08:30
Οχι sorry ενοουσα συναδελφους απο την δουλεια μου.

το ότι (μπορει και να) ειναι γνωστοί σου δε μου αλλάζει την άποψη ...

και για δικους μου φίλους/γνωστούς ακόμα και από εδώ παιδιά μέσα στο Moto που εχουν πεσει από δική τους (επικίνδυνη) μαλακία τα ίδια θα πω...

και ακόμα χειρότερα λόγω γνωριμίας :D :D

(μη κοιτάς που μερικές -πολυαγαπημένες- ξεκωλιάρες βγαίνουν τόσο μετανιωμένες που δε σου κάνει καρδια ουτε να τους βρισεις...΄:wacko: )

dimval
02/07/2010, 08:45
Χωρίς καμία διάθεση υπαινιγμού, νομίζω πως η κριτική που εκφράζεται για το ατύχημα γέρνει προς τη μεριά της υπέρμετρης σκληρότητας. Ενας τραυματισμός ή χειρότερα θάνατος, πονάει εξίσου τον παθόντα και τους γύρω, έιτε γίνεται εκούσια είτε ακούσια αν και δε νομίζω πως κάποιος αγοράζει μηχανή για να αυτοκτονήσει. Υπάρχουν φθηνότεροι τρόποι....

Χωρίς να αρνουμαι την έλλειψη παιδείας στο συγκεκριμένο συμβάν, ας αναλογιστούμε πόσοι από εμάς δεν ανοίξαμε το γκάζι σε λάθος μέρος, τη λάθος ωρα. Το ότι βγήκαμε αλώβητοι δε μας δίνει άλλοθι....

Nostra
02/07/2010, 08:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimval
Χωρίς καμία διάθεση υπαινιγμού, νομίζω πως η κριτική που εκφράζεται για το ατύχημα γέρνει προς τη μεριά της υπέρμετρης σκληρότητας. Ενας τραυματισμός ή χειρότερα θάνατος, πονάει εξίσου τον παθόντα και τους γύρω, έιτε γίνεται εκούσια είτε ακούσια αν και δε νομίζω πως κάποιος αγοράζει μηχανή για να αυτοκτονήσει. Υπάρχουν φθηνότεροι τρόποι....

Χωρίς να αρνουμαι την έλλειψη παιδείας στο συγκεκριμένο συμβάν, ας αναλογιστούμε πόσοι από εμάς δεν ανοίξαμε το γκάζι σε λάθος μέρος, τη λάθος ωρα. Το ότι βγήκαμε αλώβητοι δε μας δίνει άλλοθι....

δεν ειπα οτι του αξιζε ...

για αυτό στο παραδειγμα μου μετα το σεξ θα τον πηγαινα στο νοσοκομειο κλπ.κλπ. ;-)

"Το ότι βγήκαμε αλώβητοι δε μας δίνει άλλοθι.... "

αυτο ξαναπες το... πρεπει να αρχισουμε να μαθαινουμε σιγα σιγα... :winka:

DimChios
02/07/2010, 08:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra

(μη κοιτάς που μερικές -πολυαγαπημένες- ξεκωλιάρες βγαίνουν τόσο μετανιωμένες που δε σου κάνει καρδια ουτε να τους βρισεις...΄:wacko: )

το πιασαμε το υπονοουμενο κυριος!

:lol: :lol: :lol:

sniper
02/07/2010, 09:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
ακουσε λοιπον να σου πω κατι σοβαρο... εγω που ειμαι λιγοτερο μοτοσυκλετιστής...
......

Ενταξει τωρα; :winka:

Πολύ αίμα ρε παιδί μου....

Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι... αναίμακτοι! :D

ktmakis
02/07/2010, 09:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimval

Δίκιο έχεις . Για το ακούσια όμως μόνο.....

Hellspawn
02/07/2010, 10:12
Πες μου χρωματα τα fazer

Ασπρο και κιτρινο ηταν φιλε.το ασπρο επεσε κάτω.Το παλικαρι όταν ηταν στο δημοτικό-γυμνάσιο είχε nickname tsif απο όσο θυμάμαι.

zolotas
02/07/2010, 13:21
Ασπρο και κιτρινο ηταν φιλε.το ασπρο επεσε κάτω.Το παλικαρι όταν ηταν στο δημοτικό-γυμνάσιο είχε nickname tsif απο όσο θυμάμαι.

νηπιαγωγειο ? :rolleyes:

Hellspawn
02/07/2010, 13:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
νηπιαγωγειο ? :rolleyes:

ρε φίλε απο τότε έιχα να τον δω τον τυπα!μπορει να τον λένε ακόμα έτσι.....ονομα δεν ξερω,επίθετο δεν ξέρω, ανησυχούσε και ο άλλος αν είναι συνάδελφος του....αυτό ήξερα αυτό έγραψα:D :D :rolleyes: :rolleyes:

chducos1
02/07/2010, 15:15
ηταν θεμα χρονου να γινει.πολλες φορες εβλεπα αυτα τα fazer να κανουν πανω κατω στην προκυμαια με τσιτα κινηση και αυτοι με κοφτες.οδηγηση προκλητικοτατη και εξοπλισμος παραλιας,τουλαχιστον δεν χτυπησαν κανα αθωο,μυαλο δεν ξερω αν εβαλαν

Hellspawn
02/07/2010, 19:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από chducos1
ηταν θεμα χρονου να γινει.πολλες φορες εβλεπα αυτα τα fazer να κανουν πανω κατω στην προκυμαια με τσιτα κινηση και αυτοι με κοφτες.οδηγηση προκλητικοτατη και εξοπλισμος παραλιας,τουλαχιστον δεν χτυπησαν κανα αθωο,μυαλο δεν ξερω αν εβαλαν

και πριν το ατύχημα τα ίδια κάνανε στην προκυμαία!δεν ξέρω ρε φίλε αλλά ειδικά στον τομέα των ατυχημάτων το έχω σιχαθεί το κωλονήσι!πραγματικά δηλαδη!κάθε χρόνο το καλοκαιράκι εμφανίζονται οι Gasmado-Ghost Riders. ΕΠΟΠ και πιτσιρικάδες(πολλές φορές χωρίς δίπλωμα)!!!Ενα 90% των ατυχημάτων, στην Μυτιλήνη τουλάχιστον, ανήκουν σ'αυτές τις 2 κατηγορίες!!!

zephyr1
02/07/2010, 21:48
O Nostra ΜπαρΜπαχειλας. :rotflmao: :bigcry:

TROOPER
03/07/2010, 05:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

Hellspawn
03/07/2010, 05:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

:lol: :lol: :lol:

nakedorange
03/07/2010, 06:25
Απο το σημειο " εκαναν λαθος (η) " μεχρι το σημειο " καλα να παθουν "

ο δρομος ειναι μεγαλος...

devil's animal
03/07/2010, 07:01
αυτα υπηρχαν, υπαρχουν και θα υπαρχουν...
το θεμα ειναι
1) να μην καταδικαζουμε γιατι καπου, καποτε καναμε τα ιδια (μπορει και χειροτερα)
2) να προσπαθησουμε με οτι μεσο μπορουμε (πειτε το ιντερνετ, πειτε το καφε με συζητηση, πειτε το οπως θελετε) να δωσουμε σ'αυτα τα ατομα να καταλαβουν οτι αυτο ειναι επικινδυνο οχι μονο γι'αυτους αλλα και για τους αλλους χρηστες του δρομου
3) να παρεχουμε στα παιδια μας την γνωση για να αποκτησουν παιδεια πανω στον μοτοσυκλετισμο και σε 2-3 γενιες απο τωρα να ειναι ολοι full εξοπλισμενοι στον δρομο και να εχουν σεβασμο πρωτα στον εαυτο τους και μετα στους γυρω τους.

υ.γ: ελπιζω ο τυπος να το πηρε το μαθημα του
:wave2: